www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Аерозолен геноцид над България


Страници: (15) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Аерозолен геноцид над България, Химическите следи (chemtrails)
Елтимир
Публикувано на: 31.3.2013, 14:12
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12На нищо официално бива да се вярва. Тези идиоти ни казват, че не бива да вярваме на онова, което виждаме с очите си. Тук, над Ботевград на няколко пъти виждах особено дебели, плътни и тъмни следи. Апаратчето беше у жена ми, не успях да ги снимам последния път. А предишните снимки ги изтриха евреите заедно със сайтовете ми.


--------------------
PM
Top
Петър.
Публикувано на: 31.3.2013, 14:20
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 444
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 30-March 13QUOTE (Елтимир @ 31.3.2013, 15:12 )
На нищо официално бива да се вярва. Тези идиоти ни казват, че не бива да вярваме на онова, което виждаме с очите си. Тук, над Ботевград на няколко пъти виждах особено дебели, плътни и тъмни следи. Апаратчето беше у жена ми, не успях да ги снимам последния път. А предишните снимки ги изтриха евреите заедно със сайтовете ми.

Точно днес за 2 часа самолет прелетя на около километър от домът ми,и на много ниска височина,поне 9-10 пъти.Понеже небете е мъгливо (защо ли?) не мога да забележа дали има следи,както многобройните други пъти,които съм виждал и заснемал.

Четох форума преди да се регистрирам.Явно си преживял много.Така е и с мен и съм почти убеден,че има намеси на психотронно оръжие.А да попитам компютъра не е ли вид такова оръжие?


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
balh
Публикувано на: 31.3.2013, 14:31
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 82
Участник # 4 823
Дата на регистрация: 1-October 12Информацията я има вавсякъде дори и по телевизията , но гадове действат по метода "игла в купа сено". Способни са цял ден да те занимават с лигавите простотии от типа на "кралското английско семейство " , а в същото време да пуснат в най - негледаемото време само за две минути информация за младо семейство решено да живее като истинските хора някъде в планинско село. Врагът по някаква причина не може да крие истината на 100 % , но може да я предава с каквато си интерпретация пожелае , в каквито количества иска. Например десетилетия наред ни проглушават ушите за глобалното затопляне , цели кампании разгръщат. Пак по същото време тук там се "изтърват" и допускат част от истината да стигне до хората : че около век преди 1000 година е било доста по-топло , а само след 200 години в северна Франция е бил кучешки студ. Такава рязка промяна само за 300 години няма как да се обясни с думите че "човека" е виновен , както сега баламосват . За това казвам че връзката между поколенията е много важна .Ето например традицията повелява да се режат лозята на Трифон зарезан 14.02 , само че кой луд човек в днешно време ще го направи това още февруари ? Но традицията си казва своето , къде е разминаването ? Като се наблегне на подобно несъответствие почват манипулаторите да баламосват със смени на календарите , ама това било сам някакъв ритуал и всякакви ала бала тъпотии . За това унищожават културата и традициите на народите , за да нямат те памет ! Като нямат памет много по-лесно ги контролират .
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 31.3.2013, 14:43
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Истината е много по-страшна. Правят планетата Земя непригодна за сегашните биологични видове. А за кого я подготвят? Нещата са простички, но трябва малко логика. Пуснах доста факти, подкрепени с доказателства. Изтриха ми сайтовете. После пуснах част от нещата тук. Удариха и тоя форум. Не знам какво да кажа. Доказателствата ще им избодат очите, а почти никой не вярва. Ако някой има интерес, нека види първите страници в сайта ми:
http://eltimir.ovo.bg/
Сега не съм във форма да пиша. Случилото се с жена ми се оказа твърде жесток удар.


--------------------
PM
Top
x2012x
Публикувано на: 31.3.2013, 18:51
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 46
Участник # 4 307
Дата на регистрация: 26-October 11Истината наистина е страшна и никога няма да ни я кажат в медиите . Ударът е пряко върху човека и е нанесен . Пръскат ни и умират пчеличките , а това означава ,че няма да има реколта и ще трябва да рупаме камъне. Нужна е намеса , и то веднага ! Утре може вече да е късно !
PM
Top
anti666
Публикувано на: 31.3.2013, 20:31
Quote Post
"Небето като от коприна - това е моята родина"
Детска песничка от някога....

Този процес се нарича тераформация. Искам да отбележа, че не всички страни по света участват в този чудовищен проект. Някои, които са го подписали си мислят, че се прави за да предпази планетата от Огнения вятър. Той така или иначе ще дойде. Слънчевият Бог няма да търпи дълго това положение. Но много малко хора са наясно с какво точно пръскат и какви са страничните ефекти от това.
Аз мога само да кажа, че съм бил в някои от тези страни и там небето наистина си е като от коприна. И облаците бели и пухкави. Така, както съм го запомнил от деството си. И хората много по-малко боледуват. Нито пък климата е толкова нестабилен.Преди време, като излязох за известно време от републиката на Злото тръгнах с тежък грип и пресипнало гърло, въпреки силната ми имуннна система. За времето, когато бях в страна, незасегната от тераформацията (плюс съпровождащата бактериологична обработка с патогени) - нито един път не се разболях.

Проблемът е, че в този глобален свят сме като скачени съдове. Изродите добре са предценили, че даже някои страни да не участват няма да промени като цяло резултата. Това се отнася и за тези, които си мислят че като се скрият по планините ще се спасят. Да отложат "тераформацията" може и временно да стане десетилетие или две. А после?...

Решението е вече не в бягството и спасение по отделно. Ние българите сме планирани за изтребление поради едни древни предсказания. Това е ясно. Но тераформацията се отнася за цялата планета. И то трябва да бъде спряно в глобален мащаб. Смятам, че вече не е по силите на хората. Има една-единствена възможност и спасение. А то е в Огнения вятър... Аз не виждам друг начин.
Top
Канатица
Публикувано на: 15.4.2013, 12:00
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 915
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 26-July 07Едно интересно видео по темата, част от него с думи от известния автор Стамен Стаменов: Ютуб

А тук много добре се вижда как пилота към 1:00 минута от клипа спира "кондензационните" си следи ( според официалните източници), а самолета продължава полета си. Според автора кондензационните следи от процеса на горене се извеждат към върха на крилата на самолетите.
https://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 15.4.2013, 13:10
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12В старите ми сайтове, които евреите унищожиха имаше много публикации по темата. Това, което ще кажа пак е невероятно, но е истина. Има прекалено много факти и доказателства. Една чужда раса се стреми да направи Земята непригодна за живот за населяващите я сега биологични видове и да я направи пригодна за себе си. Тяхната планета умира и те са избрали да се заселят тук. Не са точно от Космоса, от друго измерение са. Куриозното е, че точно в България бе открит скелет на един от тях. А дотогава всички твърдяха, че това са легенди и фантазии. Евреите са само техен инструмент, но не осъзнават, че служейки на тази кауза те също са обречени. А са им обещали безсмъртие...


--------------------
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 15.4.2013, 13:27
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 811
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Най-лощшото е,ч е България е подложена на тераформиране. Вс еоще има някаква надежда. Вчера, като бяхме на праисторическото селище край село Върхари, Момчилградско, една овца се оагни пред нас. Оагни се сред остатъците от древното селище, което обаче е напълно ликвидирано от строящия се магистрален път, който трябвало да ни свърже с Малякия. Това е символ, но дали е символ, че Българите ще оцелеят или че в територията ще продължат да се раждат овце, скоро ще разберем.
PMEmail Poster
Top
Teres
Публикувано на: 22.5.2013, 15:39
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 12
Участник # 9 681
Дата на регистрация: 21-May 13Една интересна снимка от космоса, направена от командир Хадфийлд, който наскоро се завърна на Земята от МКС. Снимката е на небето над Сан Франциско, а облачетата - ние си ги познаваме.
Относно това, което пише Елтимир малко по-нагоре - преди около две седмици в небето над Никопол се появи самолет, която пръскаше от едното крило бяла субстанция, а от другото - черна. Снимах го, но в момента нямам възможност да публикувам снимката.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 104
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11За черните хим. следи чух наскоро. Май ускоряват плана. Въпреки че пръскат по-рядко може би пръскат по-концентирана съставка. Друг номер е че са започнали да преминават по два-по-три на веднъж, което за мен си е бойна формация. Снимайте ги и задавайте въпроси на институциите нищо че са проституции. Небето е наше и ние сме Негови и никой няма право да ни го отнема. А и много силен довод е фактът че и Швеция и Германия вече признаха за тези самолети.

Но по-интересна ми стана друга версия която чух наскоро: може би затова са понамалили интензитета на пръскането защото слънчевите изригвания които зачестиха и изобщо силното слънце разшрява твърде много субстанцията с която пръскат и всъщност тя се разпада. Така че няма смисъл да се изпълнява това скъпо начинание в подобни природни условия. Явно Елтимир беше прав че ако поискаме помощ от Другаде ще я получим, срещу тази инициатива на нечовеците. Знам че аз я искам и знам че повечето ми познати вече са забелязали и не са доволни от пръскането. Явно критичната бройка хора които се бунтуват и го изявяват открито е достигната и сега Други сили са се захванали да парират този нечовешки план.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 26.5.2013, 12:19
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Ами нека си кажем нещата направо. Това е операция на песоглавците за промяна на климата на Земята. Предвижда се да загинат всички биологични видове, обитаващи земната суша. Ционистите си въобразяват, че ще бъдат превърнати в едни от тях и даже ще станат безсмъртни. Илюзия! Но Помощ има и ще има. Стига ние да покажем готовност за Съпротива. Не за нас, а за нашите деца и внуци. Аз съм си накрая и за себе си нищо не искам. Нито слава, нито постове. Но искам внучето ми да живее. Вярвам, че това е нормално.
Още не мога да кажа всичко, но знайте, че има едни, които унищожиха огромните метеорити, насочени към Земята. Те трябваше да докарат опустошения, но това не се случи. Десетки метеорити бяха унищожени високо в атмосферата и това не бе извършено от хора. Това вече са доказани факти. Ние не сме сами. Самата Земя също почна да реагира. Американските бази ще бъдат унищожени. Циганското гадно племе също ще загине. Ние обаче ще претърпим също огромни поражения. Но вярвайте в Победата, за дойде тя! И нека Тангра винаги бъде с нас!


--------------------
PM
Top
Teres
Публикувано на: 26.5.2013, 12:54
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 12
Участник # 9 681
Дата на регистрация: 21-May 13Ето за това говоря:

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
Top
Сакар
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 370
Участник # 2 033
Дата на регистрация: 10-October 09Израелското учение в небето над България логично доведе до много нови съобщения за хим. следи над градове в Тракия. Днес след 19.00 ч. ниско над центъра на Пловдив е прелетял пътнически самолет, а през целия ден небето е било нашарено от следите.

Имам и снимки на кемтрейловете, но явно пак има проблеми със сайта и галерията и не мога да ги кача засега.
PM
Top
Марин
Публикувано на: 29.5.2013, 10:53
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 114
Участник # 3 408
Дата на регистрация: 30-April 11След вчерашната химическа атака, днес тук всичко е покрито с прах! Мнозина се питат от къде се взе това нещо. За химически следи не са слушали, защото оскотителните медии като бтв, най-много да кажат, че това е измислица на някакви луди. Вчерашните мрежи в небето над Пловдивско не съм си ги измислил аз. И други "непосветени" са ги забелязали. Просто нямаше как да не бъдат забелязани, цял ден не се спряха цивилизованите извратеняци! А днес небето просто го няма, има някаква пушилка горе. И да не ми дърдорят боклучавите медии, както миналата година, че прахоляка бил заради пясъчни бури в Сахара!
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (15) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020
hamza 1/4/2020