www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Аерозолен геноцид над България


Страници: (15) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Аерозолен геноцид над България, Химическите следи (chemtrails)
Махайра
Публикувано на: 29.5.2013, 15:03
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 304
Участник # 5 141
Дата на регистрация: 19-January 13''След вчерашната химическа атака, днес тук всичко е покрито с прах''

Много точно определение - ''ХИМИЧЕСКА АТАКА''. Води се воѝна, нас ни атакуват и това трябва да го е разбрал вече, всеки. Иначе, химическите оръжия били забранени...
Черните следи съм ги виждал също. Интересно ми е сега какво ще кажат за тях специалистите твърдящи, че това след самолетите е водна пара и нищо друго. Може би е от изгорелата гарнитура или лошо гориво. smil3dbd4e5e7563a.gif Хаѝде да ги видим знаещите, които не дават дума да се каже за смъртоносния коктеѝл, коѝто го изсипват върху нас.

Това е коментар на участник в бившия първи саѝт на Елтимир във връзка с хим. следи:

''smile Много си весел, Oberon! smile
Надявам се може да ми дадеш отговор на следните нялоко въпроса:
1. През януари над града, в който се намирам в момента валя сняг - чист, бял... Вечерта със светкавица направих няколко снимки. Заранта в 10:30 се "излюпих" и излезнах навънка. Гледам и не вярвам ушите си wink :
снега покрит с черна пелерина... Направихме изследване в лабораторията на болницата - майка ми беше там лаборант - весело ми стана като ми казаха отговора по телефона: "Стронций, Барий, Алуминий, Магнезий, Живак и други";
2. Преди няколко дни пак занесох вода, взета от капчука. Получи се утайка - около 1 пръст. Интересното е, че елементите са пак подобни.
От къде тези елементи, дошли на селото ми? Толкова е чисто, а тази и предната зима ужас - такова нещо!
п.п. Хвани и попрочети малко! Вече никой не отрича това, дори и най-големите невярващи. Над селото ми се пада един от коридорите - броил съл по 2873 полета на денонощие над селото. Съжалявам, но най-натоварения трафик преди 2010-та са били около 63-69 самолета (В ДЕНОНОЩИЕ!)''


Нека да попитаме управниците защо се ЗАСЯВАТ ОБЛАЦИ целогодишно и навсякъде, когато градушки има само в определен период през годината и то не навсякъде? Един простичък въпрос, като за политици. Нищо повече.
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 29.5.2013, 15:17
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12QUOTE (oldgreatbg @ 29.5.2013, 12:53 )
След вчерашната химическа атака, днес тук всичко е покрито с прах! Мнозина се питат от къде се взе това нещо. За химически следи не са слушали, защото оскотителните медии като бтв, най-много да кажат, че това е измислица на някакви луди. Вчерашните мрежи в небето над Пловдивско не съм си ги измислил аз. И други "непосветени" са ги забелязали. Просто нямаше как да не бъдат забелязани, цял ден не се спряха цивилизованите извратеняци! А днес небето просто го няма, има някаква пушилка горе. И да не ми дърдорят боклучавите медии, както миналата година, че прахоляка бил заради пясъчни бури в Сахара!

Тук черти почти няма, само вчера видях една дебела бяла черта в източна посока. Обикновено ръсеха на запад от Ботевград, точно над Балкана. Но небето от доста време насам е белезникаво. Няма го вече онова ярко синьо небе от моето детство. И забелязвам, че птиците са някак тревожни. Промениха и продължават да променят атмосферата ни, това е. А като писах преди време, че нощем при ясно време почти не се виждат звезди, някои ми се подиграха. Но това са факти, от които не можем да избягаме.
Може би тоя проблем е най-сериозният, пред който сме изправени, но малцина го осъзнават. За жалост.


--------------------
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 29.5.2013, 15:36
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Сещам се и още нещо. До миналата година по това време на терасата беше истинска напаст от оси и мравки. Мравките влизаха и по стаите и се чудехме как да се отървем от тях. А внучето не смеехме да го пуснем на терасата да не го ухапе някоя оса. Досега тая години не съм видял нито оси, нито мравки. Не че много обичам тези насекоми, само ни създаваха проблеми. Но това е част от земната екосфера. За изчезването на пчелите се писа доста, да не повтарям написаното. Според мен положението наистина е много тревожно и трябва ние всички да надигнем глас.


--------------------
PM
Top
Сакар
Публикувано на: 29.5.2013, 18:11
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 371
Участник # 2 033
Дата на регистрация: 10-October 09Исках да покажа тук хронологията на израелската химическа атака над Пловдив, вчера, 28.05.2013 г., но за съжаление не мога да качвам снимки нито в галерията, нито директно тук, в темата. Мога да постна текст, но когато сложа и снимки, системата отказва да го публикува. Чудя се дали само при мен е проблемът. Затова ги качвам в докс.бг и ще помоля някой, който има възможност, да ги качи директно тук в темата:

Израелската химическа атака над Пловдив 28 май

Снимките са от 07:40 сутринта и 19:40 вечерта. На вечерните се вижда ясно как следите се разпръскват по-бързо от обикновеното и само в промеждутъка на 10-ина минути вече се бяха образували огромни перести облаци. Поради изключително мощното пръскане вчера, днес небето над Пловдив целия ден е с необичаен мътно бял цвят както и оldgreatbg посочи. Облаци няма, но няма и синьо небе. Дори силният вятър през целия ден не успя да издуха химичния коктейл и небето и досега е с цвят, който не бих могъл да определя.
Елтимире, небето не винаги е с тоя помиен цвят, но в дни след мощна химическа атака (все пак не пръскат всеки ден) небето е точно такова, каквото го описваш и ти – всичко друго, но не и синьо.
PM
Top
Марин
Публикувано на: 29.5.2013, 18:40
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 114
Участник # 3 408
Дата на регистрация: 30-April 11Това беше може би най-интензивното пръскане, което съм наблюдавал, откакто започна този "феномен", още преди години. Скоро след като пропаднахме в НАТО. Само за няколко часа преди обяд, небето почти навсякъде побеля. Продължиха през целия ден, а вечерта имаше вече образувани тъмни облаци. Освен пчелите изглежда, че започват да измират и други насекоми. Миналата година реколтата беше болна, както никога досега или изобщо нямаше такава. Официозите успокояват населението със "сахарски пясъци". Немало никаква опасност.
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 29.5.2013, 19:32
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Не са сахарски пясъци. Това са ледове от Антарктида. А пясъците са от Атлантида.
Ей, докога ще ни залъгват с измислици? Толкова снимки имаме. Толкова филми излязоха. Време е да почнем да задаваме въпросите си на висок глас. Политиците, тая сбирщина от дегенерати няма да отговорят, но все някакъв резултат ще има. Наш дълг е да разкажем на всички какво се върши. И да покажем, че не ни е страх да питаме.


--------------------
PM
Top
anti666
Quote Post
QUOTE
Но по-интересна ми стана друга версия която чух наскоро: може би затова са понамалили интензитета на пръскането защото слънчевите изригвания които зачестиха и изобщо силното слънце разшрява твърде много субстанцията с която пръскат и всъщност тя се разпада. Така че няма смисъл да се изпълнява това скъпо начинание в подобни природни условия

И аз мога да го потвърдя, защото следя всеки ден какво е положението в Небето ни. И мога да кажа, че над Предбалкана и централна северна България напоследък изчезнаха. Нито пък има "сахарски пясък". Безупречно синьо небе и никакви химследи, каквито вижах редовно миналата година. Така е от вече от няколко месеца. Доколкото ми известно, договора от Киото изтече и много държави отказаха да го преподписват. Особено тайните договорки, явно са решили че като е минал декември 2012 и пиковата слънчева активност няма опасност от Огнения вятър.

Относно тези черни дири, това си е вече директна химическа атака. Интересно и какво ги дирят израелски цистерни В707. Ако те идват от Богобория заради учението, би трябвало да захождат от югоизток и да кацат директно на летището до Пловдив. Дори и да са имали технически проблем, на тях им се осигурява приоритетно кацане. Много странна история е това. Още повече, че именно този тип самолети е най-използвания за химследите. Просто резервоарите им наместо с керосин се пълнят с химикалите, които трябва да изсипват в атмосферата и се прави преоборудване за да се сложат диспенсерите (пръскачките).. Информация и снимки на такива самолети има в изобилие в нета. Очевидци твърдят около Калофер и Павел баня, че са видели и черна следа да излиза от крилата на тия нископрелитащи самолети миналия ден. Ако не е аварирал двигател, тогава....
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Да, над Северна България чертите малко се поразредиха. Небето тук обаче продължава да е белезникаво, а не синьо. Само че мен особено ме тревожи директното включване на Изсраел в ръсенето. Да не забравяме, че именно ционистите са най-верните роби на онези, които искат да променят земната атмосфера.
И още нещо странно. Над Северна България пръсканията намаляха, ама над Южна се увеличиха. Тая сутрин си зададох въпроса дали това няма връзка с факта, че именно в Южна България се намира Бялата Врата, от която зависи съдбата на цялата планета Земя?
Според мен нещата са много тревожни и изискват активност от страна на възможно най-голям брой българи. А също заклеймяване като престъпник и национален предател на всеки, поддържащ връзки с Изсраел и подкрепящ евреите. Нека не го усукваме. Тези мръсни гадове са убийци на българския народ и ние следва да ги разглеждаме именно като такива.


--------------------
PM
Top
anti666
Quote Post
От няколко години и други забелязват, че южна България се тераформира оживено, за разлика от северна. Обезлесява се усилено, там се строят нови магистрали и пътища, там се дислоцират чужди бази и правят учения. Обясняваме си го с това, че тази територия е определена от Турция и Израел за първоначална окупация. Може и заради това да е. Доколкото знам, даже Пловдив е определен за временната столица на Еврия.
Top
Teres
Публикувано на: 30.5.2013, 15:55
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 12
Участник # 9 681
Дата на регистрация: 21-May 13QUOTE (anti666 @ 30.5.2013, 11:33 )
От няколко години и други забелязват, че южна България се тераформира оживено, за разлика от северна. Обезлесява се усилено, там се строят нови магистрали и пътища, там се дислоцират чужди бази и правят учения. Обясняваме си го с това, че тази територия е определена от Турция и Израел за първоначална окупация. Може и заради това да е. Доколкото знам, даже Пловдив е определен за временната столица на Еврия.

Не знам как е положението в Южна България, не съм ходил отвъд Балкана от поне 10 години, но не мога да се съглася, че Северна България е "оставена на мира".

Имам около 80-100 снимки (цял албум) на небето. Просто като видя нещо тревожно, снимам. Никак не е розово положението. Имам няколко снимки, на които едновременно се виждат по 15-20 следи - кръстосани - едните са посока северо-запад - юго-изток, а другите са юго-запад - северо-изток. Забелязал съм, че най-интензивно се пръска в последните часове на нощта, точно преди изгрев. През деня се поразреждат, но не спират. По всяко време на деня на небето може да се забележи поне една следа - от хоризонт до хоризонт. А когато е облачно - не ми се мисли какво се случва горе.
Относно насекомите - вече две-три години си опрашвам растенията в градината с клечки за уши - на ръка. Бъркам в едното цветче, после в съседното и т.н. Добре, че не гледам овошки, а само домати, пипер и краставици, че досега да съм си строшил врата smil4334ad8a149e0.gif . Не говорим само, че няма пчели. Просто освен комари и кърлежи, друго не остана. А те пък са напаст...
Та това исках да добавя към темата.
PM
Top
Van
Публикувано на: 30.5.2013, 19:59
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 41
Участник # 5 356
Дата на регистрация: 13-February 13QUOTE (Елтимир @ 29.5.2013, 18:36 )
Сещам се и още нещо. До миналата година по това време на терасата беше истинска напаст от оси и мравки. Мравките влизаха и по стаите и се чудехме как да се отървем от тях.

И аз забелязвам странна популация на някои насекоми, в случая калинки. От 2-3 години ми прави впечатление, че между юли и септември има нашествие на калинки - влизат по стаите, в превозните средства, в обществените сгради. А тази година започнаха от началото на май. Доколкото си спомням, когато бяхме деца, калинките се появяваха главно сред природата, а сега по големите градове, в промишлените зони. Това също не е случайно, явно нещо в природата се променя. Възможно е калинките да са последващ резултат от някакво неизвестно засега действие - природно или с човешка намеса.
Тук слагам линк към два материала за калинките. Явно проблемът не е само български.
Апропо, в нашата държава думата калинка се използва и в съвсем друг смисъл, може пък между двата типа калинки / насекоми-нашественици и партийни некадърници-парашутисти/ да има връзка. smil3dbd4dbc14f3f.gif
http://vbox7.com/play:223cc378&al=2&vid=12022199
http://www.razkritia.com/63243/%D0%9F%D1%8...B0%D0%BB%D0%B8/
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 31.5.2013, 11:30
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Какво да кажа? Цветелина Бориславова, еврейката гадна се е заела да заменя нашата флора с ГМО. Циганите ги оставиха да изсичат безконтролно горите ни. Сега май са се заели да променят и фауната ни. Докато нас самите ни заменят с нещо друго.
Тези въпроси трябва да почнат да се задават навсякъде, където можем да ги зададем. Трябва да се заговори на висок глас. И дори политиците да не ни отговорят, Помощ ще има. Самолетчетата напоследък почнаха да имат проблеми. Ще почнат и да падат. Но за да заслужим Помощта, ние също трябва да покажем готовност за Съпротива. В противен случай просто умираме. Разберете го, шега няма. Нещата станаха прекалено сериозни.


--------------------
PM
Top
Teres
Публикувано на: 31.5.2013, 14:30
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 12
Участник # 9 681
Дата на регистрация: 21-May 13QUOTE (Van @ 30.5.2013, 22:59 )

И аз забелязвам странна популация на някои насекоми

Ако трябва да се направи обобщение за насекомите, аз бих го формулирал по следния начин: Един съобщава за нашествие на един вид насекоми, друг - за различен вид, трети - за трети, четвърти - за изтребване на насекомите като цяло.
Общото във всички твърдения е аномалията. Как точно ще се прояви, зависи от останалите фактори в дадената екосистема - флора, фауна, климатични фактори, надморска височина, тип на почвата и т.н.

Аз живея близо до Дунава. Вече описах своите наблюдения за насекомите в моя край - комари и кърлежи. Нищо друго. Тази година дори и майски бръмбари нямаше. Странно, нали?

За празниците в началото на Май ходихме със семейството в Троянския Балкан. Там пък видях нови видове насекоми - такива, които досега не съм срещал никъде. Ходя на това място всяка година в продължение на 7-8 години, не е като да не съм стъпвал там и затова да не познавам местните "хайванчета". Нови видове мухи или оси - не мога да определя точно към кое семейство спадат, но си жилят здраво. Навремето имаше един вид от тези гадинки - баба ми им викаше "овод", сега са цяла картотека. За сведение - химически следи се наблюдават и там. Не, че е изненада за някого, де. Иначе останалите насекоми си бяха в норма, така да се каже smil4334ad1724132.gif

Така или иначе, насекомите са много по-важна част на екосистемата от животните и хората, така че аномалиите не могат да останат скрити. Липса на реколта, гниене на дървета, измиране на цели гори - това може да се дължи на липса само на едно насекомо. А както е известно, ако има хранителна ниша в природата, тя веднага бива заета. Само че, видът който измества изчезналия, пригажда средата към своите нужди.

Съжалявам, че малко се отклоних от темата.
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 31.5.2013, 19:53
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Това с фауната не е само у нас. В Австралия се появил невиждан досега вид от гигантски червени фосфоресциращи голи охлюви. Много странно. И според мен много обезпокоително.
http://earth-chronicles.ru/news/2013-05-31-44730
В горах Австралии появились невиданные раньше гигантские розовые флюоресцирующие слизни
Раньше что-либо подобное можно было ожидать увидеть разве что в мультфильмах. Согласно сообщениям служителей национального парка в Новом Южном Уэльсе (штат Австралии), там невесть откуда появились гигантские ярко-розовые флюоресцирующие слизни.
«Они очень яркого розового цвета, самого яркого, какой только можно представить, – рассказал тележурналистам канала ABC егерь национального парка Майкл Мёрфи. – В одно прекрасное утро мы вдруг обнаружили в парке сотни этих существ».

Длина слизней, которые были обнаружены только на горе Капутар – около 20 см.

Откуда они взялись и почему такого странного цвета и размера – пока неизвестно.


--------------------
PM
Top
Van
Публикувано на: 31.5.2013, 22:30
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 41
Участник # 5 356
Дата на регистрация: 13-February 13Отново се връщам на темата за жълтия прах отпреди 2 дни, когато над няколко града в страната се посипа жълт прах. Обяснението от "специалистите" беше, че това е пясък от Сахара.

Ето част от инфото в една пловдивска медия.

Тази сутрин в атмосферата над Пловдив имаше запрашаване. Терасите и дворовете на пловдивчани бяха посипани с жълт прах.
Прашният облак идва от северната част на Африка. Синоптиците от НИМХ обясниха, че има облачност, примесена с прашни частици. През страната минава топъл фронт и днес се очаква температурите да се повишат. Същият прах е забелязан и в столицата.
Публикувана на
29 Май 2013 година


Ще припомня и едно пророчество за Третата световна война на немския пророк Алоис Ирлмайер (1894-1959) е живял във Фрайласинг, Бавария.

Молете се за мир, братя! Защото това ще стане – ненадейно ще избухне нова война в Близкия Изток, при която множество военноморски сили ще се сблъскат с вражда в Средиземно море – положението ще е обтегнато до краен предел . Но в действителност искрата, която ще подпали войната, ще пламне на Балканите: виждам големец да пада, кървава кама лежи до него. Следва сблъсък след сблъсък. Двама мъже убиват трети, който е висшестоящ. На тях (двамата) пък са им платили други хора. Единият от убийците е нисък, мургав мъж, а другият е малко по-висок и светлокос. Мисля, че това е на Балканите, но не съм сигурен.
След убийството на висшестоящия още през нощта започват военните действия. Ясно виждам три числа – две осмици и една деветка. Но не мога да разтълкувам значението им и да посоча кога ще е времето. Войната започва преди изгрев. Разпространява се много бързо. Селяните си седят по кръчмите и играят карти, когато се явяват чуждите войници по прозорците и на праговете на вратите. Армията е от мъже, които изглеждат черни и идват от изток, всичко става много бързо. Виждам тройка, но не разбирам дали са три дни, или три седмици.
Многобройни войски от изток навлизат в Белград, след което продължават към Италия. След това три бронирани машини като танкове веднага се отправят с изумителна скорост на север от Дунав, през Германия към Рейн. Няма никакви предупреждения. Всичко става толкова внезапно, че хората почват да бягат в панически ужас на запад. Главните пътища са задръстени от автомобили. И всичко, което се изправи пред бързите танкове по високоскоростните и широките пътища, ще бъде пометено. Вече не виждам дунавските мостове при Регенсбург. Почти нищо не е останало и от големия град Франкфурт. Долината на Рейн ще бъде опустошена, главно от (нападения по) въздух.
Руснаците не спират пред нищо, докато се придвижват с трите си машини като танкове. Ден и нощ те препускат, за да стигнат до областта Рур (Ruhr), където са многото пещи и фабрики. С постоянство преследват тази си цел.
Ответният удар не закъснява отвъд широкото море. А жълтият дракон напада Аляска и Канада по същото време, само дето не стига далеч. Танковете продължават да се движат, но с времето тези, които седят в тях, стават все по-черни. Разпръскват жълт прах в права линия. Когато падне на земята, всичко умира, не остава ни дърво, ни храст, ни говедо, ни стръкче трева, всичко повяхва и почернява. Остават къщите. Не знам какво е това (жълтия прах) и не мога да кажа. Линията е много дълга. И всеки, който я прекрачи, умира. Нещо в танковете се поврежда и те се разпадат. От тях (хората, които ги управляват), никой няма да се върне.
Самолети разпръскват жълт прах между Черно море и Северното море. Така създават ивица на смъртта, право от Черно до Северното море, с широчината на половин Бавария. В тази област една тревичка не остава, камо ли да живеят хора. Руските подкрепления са прекъснати. От изток (спрямо Германия) се задават още бронетранспортьори. Но в тях всички вече са мъртви. Машините обаче продължават да се движат, изведнъж спират автоматично. При Рейн атаката най-сетне е преустановена. От транспортьорите нито един войник няма да се прибере жив.
Пилотите продължават да хвърлят техните малки черни кутии. Те експлодират, преди да стигнат земята, и така се разпръсква жълт или зеленикав прах. Всичко, до което се докосне, умира, независимо дали е човек, животно, или растение. Тези кутии са сатанински. Когато човек има досег с тоя прах, става черен и месото му пада от костите. Толкова силна е отровата. Никой от тези три армии няма се прибере у дома.

След това видях някой да идва по въздуха, от изтока. Пусна нещо в необятното море, след което последва нещо странно. Водата се издигна сама на височината на кула и падна обратно, след което всичко се потопи. И последва земетресение. Южната част на Англия потъна във водата. Една част… изчезна, когато нещото падна в морето. Държавите край моретата са силно застрашени от водата, защото вълните се издигат колкото сгради. И се пенят, като че са пред кипване. Изчезват острови. Част от земята потъва, ако пилотът пусне онова в морето. Кога ще стане това, не знам.
Голямата тъмнина настъпва по времето на войната и трае 72 часа. Ще притъмнее през един от дните през войната. От небето ще се изсипе град, но от светкавици и гръмотевици, които ще накарат земята да се тресе. Казвам ви, не излизайте от домовете си през това време. Електрическите светила няма да светят, а само свещите. И който вдишва от прахоляка, ще получи гърч и ще умре. Не отваряйте прозорците, покрийте ги с черна хартия. Ветровете навън ще разнасят смъртоносния прах и мнозина ще измрат. След 72 часа всичко ще свърши. Но пак ви казвам: не отваряйте прозорците, нито гледайте през стъклата, а поддържайте светлината на свещите. И се молете! За това време (72 часа) ще умрат повече хора, отколкото през двете предишни световни войни.
Не отваряйте прозорците. Добичетата ще падат, тревите ще пожълтяват и съхнат, хората ще стават първо жълти, а после и черни. Ветровете ще носят смъртоносните облаци на изток.
Градът с желязната кула (Париж – бел. пр.) ще падне от ръцете на собствените си хора. Те ще палят всичко. Ще е революция и всичко ще премине в диващина. Виждам големия град с желязната кула в пламъци. Но това е от самите му жители, не от тия, дето нападнаха от изток. Италия също е обзета от бяс. Мнозина се избиват и папата е принуден да бяга, но повечето от неговото обкръжение ще бъдат убити. Църквите ще бъдат срутени до основи.
В Русия настава революция и тя преминава в гражданска война. Труповете са толкова много, че не могат да бъдат извозени от улиците. Големците сред водачите на политическите партии ще се самоубият и с кръвта си ще измият своя огромен грях. Виждам червена тълпа с жълти лица, това е всеобщ бунт с ужасяващи убийства.
Кръстът отново е на почит. Народът на Русия вярва в Бог по нов начин. Те пеят песни за Възкресението и палят свещи пред иконите. От молитвите на християнството адското чудовище умира. И младите руснаци по нов начин вярват в това, че Богородица се е застъпила за тях.
Когато всичко свърши, част от хората ще са измрели, а оцелелите ще се боят от Бога по нов начин. Старите закони, които носеха смърт на децата, няма да ги бъде. Ще настане мир. Прекрасно време. Папата, който избяга по вода, ще се завърне. Когато цветята отново цъфнат по ливадите, ще се върне. И ще оплаква избитите си събратя. След ужасното време ще настане време на щастие. Но хората ще започват да градят от там, откъдето са започнали и прадедите им.


Не искам да изглежда като недодялан черен хумор, ама да не би "лошите" преди 2 дни да са правили репетиция? smil4334aa44c7e89.gif

PM
Top

Topic OptionsСтраници: (15) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020