www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Аерозолен геноцид над България


Страници: (15) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Аерозолен геноцид над България, Химическите следи (chemtrails)
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Част от писмо, което получих тази сутрин от Зенд Бурджан, преводачът на "Чулман Толгау":
А това е интересно за насекомите - има нещо наистина и аз съм се чудил също. Например - от много години не съм виждал светулки, не знам дали съществуват още, а като бях малък през пролетните вечери просто изпълваха въздуха дори и в града, а сега не можеш да видиш нито една. Когато бяхме деца кърлежите бяха рядкост - случваше се от време на време някой да хване, но не си спомням някога да сме се притеснявали - въргаляли сме се по тревата и сме се завирали в храсталаците и не е имало никакъв проблем. А сега можеш да хванеш кърлеж дори в парка, докато си седиш съвсем кротко на поляната. Също тук на няколко пъти ми се завъждат оси на терасата - така и не разбрах откъде идват - за момента успявам да ги отстраня и се стремя да премахна всяка веднага щом я чуя (но там пък е затрупано с боклуци, та почти не може да се излезе). А същевременно са се появили някакви дребни мушици - почти невидими и безшумни, но хапят като комари и щом се затопли все съм изпохапан по всички открити части на тялото. И разбира се вездесъщите хлебарки (които явно ще наследят земята), които се появяват от време на време и ми се струва, че всеки път са от различен вид и с различна големина - от съвсем дребни до едри като бръмбари. Не знам какво става, но определено не е нормално.


--------------------
PM
Top
Петър.
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Това за кърлежите мога да го подвърдя.Миналата година през цялото лято да съм видял 1-2 кърлежа по кучето си.Сега в един ден му махнах над 15 по тялото.И почти всеки ден виждам по козината му.Това изобщо не е нормално.Как така се завъдиха толкова много кърлежи не знам...


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
Махайра
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 304
Участник # 5 141
Дата на регистрация: 19-January 13Последно видях няколко светулки преди две или три години, въпреки, че наоколо има само планини и гори.
PM
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Преди 22 години като дойдохме да живеем тук имаше много. Сега няма. Само където "еколозите" по тоя въпрос мълчат. Политиците също. А какви ще са последствията не ми се мисли. Нещо подобно като промяната на етническата карта. Българите ни морят с всякакви средства, а развъждат кърлежи-мангали.


--------------------
PM
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Още нещо, което поне тук досега не е писано. Да, много насекои и животни почнаха да изчезват. Но пък много странни, абсолютно непознати животни почнаха да се появяват. Вижте в сайта ми:
http://eltimir.ovo.bg/
Темите са предимно на руски език, но заслужава да се видят. Все още съм в лоша физическа форма и нямам сили да превеждам.


--------------------
PM
Top
Diana
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 19
Участник # 4 694
Дата на регистрация: 11-July 12В квартала в който живея в Плевен всяка вечер има светулки . Даже онзи ден една беше долетяла в апартамента ни на 8-я етаж . Комари си имаме бая на село ,дори пред блока като сме на пейките са цели рояци и хапят много .
PM
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Това съвсем не са фантазии и така е не само в България. През 2006 година в Дубай ми направи впечатление, че приливът не изхвърля на брега почти никакви миди и раковини. Водорасли също нямаше. Пушех на терасата заради климатиците вътре в къщата. Не си спомням да съм видял муха или друго насекомо. Обяснението беше, че е заради горещините. Не знам, може и така да е, ама тогава ми се стори много необичайно. А изчезването на осите и мравките тук, от които бяхме пропищели си е факт неоспорим. За пчелите бият тревога пчеларите от цял свят. В Ботевград стари гъбари ми се оплакаха, че тая година гъби почти няма. Нещо лошо се случва с нашата природа и трябва да си го признаем.
И все пак препоръчвам на всеки, който иска да види и прочете нещо за нахлуването на неземен живот на земята, да види сайта ми:
http://eltimir.ovo.bg/
Там реших да не пускам вече политически материали. Но пък има други любопитни текстове. Според физическите си сили ще пусна още.


--------------------
PM
Top
anti666
Quote Post
QUOTE
Забелязал съм, че най-интензивно се пръска в последните часове на нощта, точно преди изгрев

Аз продължавам да твърдя, че в последните няколко месеца химическите следи, които виждахме всеки ден по всяко време ги няма. Просто ги няма.
ТОВА беше ежедневие преди половин година. Сега е само синьо небе. Аз ставам рано сутрин и докато пия кафе навън винаги поглеждам небето. Ако е имало рано сутрин химическа атака, следите трябва да са останали. Но ги няма! Даже са смешни сега някогашните доводи от неверници, че видиш ли това бил конденз от търговски самолети. Такива прелитат и сега, но следите зад тях са обичайните контрейлс, които изчезват малко след тях.

Просто този експеримент пропадна, тъй като много държави се отказаха да преподпишат тайните протоколи от Киото. Икономическата криза ги удари, а и решиха, че опасността от Огнения вятър е отминала и няма нужда да пръскат барий и алуминий повече.
За жълтия прах, който унищожи кайсиевите ми дръвчета преди седмица - това е отделен въпрос. Tези атаки не са спирали, но сега стават много по-явни, защото не могат да се дегизират като другите, нито пък имат възможността да ни пръскат непрекъснато.
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Опростяваш нещата. Само преди няколко дни видях огромна следа на изток. Не са се отказали, но са уплашени. Първо от факта, че някой унищожава насочените към Земята метеорити. Имаше десетки такива случаи. После от зачестилите проблеми с техните ръсещи самолетчета. А сега и водните катаклизми в Европа. Промяната на климата не е нещо безобидно.
Нека не забравяме, че ръсенето се ръководи не от някоя земна сила, а от враждебна на всички земни биологични видове раса. Евреите и цялата световна политическа сган са само инструмент. Не го ли проумеем, никога няма да разберем какво и защо се върши. А Огненият Вихър е друга същност, която не зависи от физическите промени. Той вече настъпва и нищо не може да го спре.


--------------------
PM
Top
anti666
Публикувано на: 10.6.2013, 16:45
Quote Post
Moже и да е залиспвало някое самолетче докато ръсело, кой да ти каже smil3dbd4e5e7563a.gif
А за метеоритите, тук има интересно видео, особено в 50-тата секунда;
ТУК

В нашата преса има само едно съобщение за тоя случай
http://30dumi.eu/2013/03/nlo-unishtozhava-...yaponiya-video/
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Има и други заинтересовани човешката Раса да оцелее. А ционисткият режим да се провали. Защото ционистите са само роби на една друга, враждебна на всичко човешко раса. Те не осъзнават, че по тоя начин ще предизвикат и собствената си гибел, но някои събития вече почнаха да се случват.


--------------------
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 15.6.2013, 10:23
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Случи се нещо интересно и донякъде неочаквано. В сайта и в блога си:
http://eltimir.ovo.bg/
http://eltimir.blog.bg/
Пуснах материал, озаглавен " Глобалното затъмнение ". Тук копирам само началото. Заради снимките няма как да пусна целия материал. А уверявам ви, той си заслужава. Това са нови, при това официални данни и управниците ни вече няма накъде да бягат, а са длъжни да признаят как са ни изтребвали:
Глобалното затъмнение
Тези химически черти причиниха смъртта на милиони хора по цял свят. Ще почне ли някой да отговаря за това страшно престъпление?
Макар с половин уста, но заговориха на официално ниво. Почна вече да се говори за глобално затъмнение, получено с изкуствени средства. Дори заговориха, че сме изправени пред глобална катастрофа, каквата не се е случвала на Земята през последните четири милиарда години! Само че за да почнат да си признават, трябваше някои самолетчета да паднат и да се случат други събития, които уплашиха "елита" до смърт.
В оправданията обаче забелязвам огромни противоречия. От една страна те казват, че пръскането било срещу глобалното затопляне. От друга страна данните показват, че всъщност имаме глобално захлаждане. Били смятали, че пръскането е едно лекарство. А сега си казват направо, в прав текст, че "лекарството" се оказало по-лошо от болестта. Нещо повече. Според редица климатолози това пръскане може да взриви нашата планета.
Оттук нататък въпросите са много. Дали инициаторите на безумието трябва да бъдет изправени пред международен съд и съдени за геноцид над всички, над абсолютно всички народи на планетата Земя? Според мен това е задължително да бъде направено. Ами дейността на международните еврейски корпорации като "Монсанто" и "Шеврон"? И още други такива. Ами ГМО, което съсипва земната флора? Но все пак признанията тръгнаха и това е една надежда.
На свой ред ние, българите трябва, длъжни сме да попитаме кой подписа договорите с американците и им даде правото да пръскат над нашата българска земя. А после да ги съдим за геноцид и да ги обесим. Защото за такова престъпление друга присъда не може да има. Аз искам конкретните имена на престъпниците. За да знам кой позволи да бъде изтребван моя народ и на каква цена го направи.
Погледнете тук:
http://esoreiter.ru/index.php?id=0613/uche...ws&list=06.2013
Ученые - климатологи обнаружили явление, которое грозит взорвать наш мир

Климатическая катастрофа приближается: редкие исследования о влиянии «химиотрасс» и «глобального затемнения».


В начале 21-го века стало ясно, что загрязнение воздуха может значительно уменьшить количество солнечного света, достигающего Земли. Доказательство неизвестного ранее явления «глобальное затемнения» получено учеными. Они считают, что этот фактор может резко изменить глобальные температуры.

Ученые - климатологи обнаружили явление, которое грозит взорвать наш мир. И оно, возможно, уже внесло свой вклад в гибель сотен тысяч от засухи и голода. Если его не остановить, оно может нанести свой сокрушительный удар и коснутся каждого жителя Земли. Хорошей новостью является то, что есть «лекарство», способное изменить ситуацию. Плохая новость в том, что лечение может быть хуже, чем сама болезнь.


--------------------
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 16.6.2013, 16:27
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Дали не прибързахме с радостта си, че химическото ръсене е престанало? Преди малко излязох на терасата. На изток имаше огромна следа. А в западна посока един самолет тъкмо оставяше такава. Не е толкова наситено както преди, но пак се почна. Не знам дали не изпитват реакциите ни. Може би след официалните разкрития малко да са се сепнали, но явно не са се отказали. Така че ви моля да не оставате безразлични. Това бедствие засяга всички нас.


--------------------
PM
Top
Елтимир
Публикувано на: 19.6.2013, 13:28
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Ето какво правеха американските самолетчета от техните бази, които великодушно им предадохме. Ръсеха ни с всякакви гадости и отговор все още няма. Тази тема все още е табу за нашите политици, политички и малки политичета, които иначе се правят много загрижени за народа.
А сега да видим какви са последиците от ръсенето. Публикувам едно лично съобщение, което получих днес. Без всякаква редакция. Четете и преценявайте. И сравнявайте с онова, което сте видели, защото подобни сигнали идват вече от цяла България. Лично моето мнение е, че ние трябва да поведем не просто кампания, а истинска война за прогонването на тези българоубийствени, човекоубиствени бази от свещената ни земя. Преди те нас да са погубили.
"Просто искам да подам един сигнал!!

Става въпрос за черешовата градина на село Крепост, намираща се на главния път, Хасково - Димитровград...

Тази година, черешовите насаждения в района са отровени всичките до-един.. Не знам точния състав на отровата, и никой тук не го знае. А още по-лошото е, че никой не иска да изследва причината за отравянето - просто, нещата се приемат такива, каквито са и толкоз - така бил искал Господ (да ама не е Господ).. Такова цялостно отравяне на черешови насаждения тук не е имало никога досега.. Ако това се бе случило по-времето на соца, тука щяха да се изсипят цяла дузина другари и учени от БАН, за да изследват причината за отравянето...

Градината е създадена през 1980 г. от местното ТКЗС на село Крепост.. От тогава насам помня вкуса на златните ни череши - несравними са.. И така беше до миналата 2012 г. когато вещаеха край на света, тогава си спомням, че се смяхме докато чакахме края на черешовата градина.. Сега обаче усмивките ни замръзнаха на всички.. Това, което ни се струваше само фантазия, сега стана реалност..

Таз годишните череши, нямат тая сладост която имаха досега - за други места не знам как е.. И не е само черешовата градина на село Крепост - Всички черешови насаждения в района са отровени до-един.. И това не е поради застаряване на дръвчетата, защото ако беше така, само на старите дървета щяха да им киселеят черешите, а младите щяха да си дават сладък плод.. Да ама не!! Сега киселеят всички череши - и млади, и стари.. Направи ми впечатление, че нещо не е наред още в началото, когато узряваха ранните череши.. Всичките те имаха вкус на Вишни.. И наистина! Нямаше никаква разлика между обикновените Вишни и ранните череши..

Всяка година суша плодове за зимата, и череши в това число. Имам останали сушени череши от миналата 2012 г. И сега когато ям от тях, и пресни от таз годишните установявам, че миналогодишните сушени череши (преминали през гореща вода за умъртвяване на червеите и яйцата им) са много по-сладки от таз годишните пресни - какво става тук... Аз знам какво е станало... Станало е най-лошото - ЧЕРЕШОВИТЕ НАСАЖДЕНИЯ В РАЙОНА СА ОТРОВЕНИ ВСИЧКИТЕ, и не се знае дали въобще ще се възродят някога, или ще останат само в спомените ни.. Като гледам така май ще останат само в спомените ни, и за тях ще си спомняме само ние, от нашето поколение.. За следващите, които ще дойдат след нас, това ще е нещо непознато, а дали изобщо ще го доживеят да дойдат е отделен въпрос...

Същото е положението и със компотите.. Имам останали компоти от миналата година, ухаещи на свежа череша като ги отвориш.. От таз-годишните череши няма да станат никакви компоти - никакви, пък за сладко да не говорим... Не мога да си го представя това и не искам, - че останалите ми от миналата година 12 буркана черешови компоти, ще са последните, които ще ям през тоя живот, направо ми се плаче, защото се очертава, че от тук насетне, никога вече няма да вкуся истинска крепоска череша - наистина ли всичко свърши - боже господи, не искам да го повярвам... ама вече го вярвам...

Преди идваха тирове и камиони да ни изкупуват черешите. Таз година не е дошъл нито един камион. И много собственици са си оставили черешите на произвол, щото някои сортове не стават дори и за ядене. Картинката е наистина апокалиптична.. Още миналата година го предрекох това, наблюдавайки всеки ден средно по 50 самолета да прелитат над черешовата градина.. Тогава, когато надигах вой за самолетите, всички около мен ми се смяха и ме взимаха за луд.. Да, но сега доживях времето, когато лудите станаха най-нормалните от всички считани за такива досега, защото познах на 100% какво ще последва, и то последва, ама е вече късно... Сега дори и да има протести против тия самолети, е вече късно - земята е отровена цялата, и само Бог знае дали ще се оправи някога...

И още нещо искам да добавя, и ще го кажа със истинските му думи, без да ме е срам от нищо.. Оня ден, докато бях на градината и ядох череши от дърветата, ми се приходи по-голяма нужда, прекара ме с една дума, както винаги.. Отидох в едни храсталаци извън градината - напънах се и толкоз.. И докато си вдигах гащите, със дясната ми ръка си закачих члена.. И като си погледнах дясната ръка, на нея видях спермата си.. Веднага познах, че това е сперма.. След това я помирисах, за да видя дали мирише на сперма, но не миришеше на нищо.. А в каква депресия изпаднах точно в тоя момент, направо не ми се говори.. Помислих си аз, че никога вече няма да имам деца.. Веднага свързах това с яденето на киселите череши, защото нямаше от какво да е друго - защото никога преди това не ми се бе случвало такова нещо.. Веднага спрях да ям череши.. До-вечерта на същия ден, течът на сперма спря.. На другия ден сутринта пак нагънах киселите череши, с надеждата да уцеля някоя сладка сред тях. И след един час, пак ми се приходи по-голяма нужда, и докато се изхождах, пак почна теч на сперма.. Не знам, от напъването ли е, от какво е, не знам.. Да е от напъването не вярвам, защото ако беше от напъването, всеки път когато ходя по-голяма нужда, трябваше да имам теч на сперма, да ама такава нямам, и никога не съм имал досега... А Вие мислете.. Мислете, защото става нещо ужасно с природата ни и с нас самите, и само Бог знае какви ще са последиците..."


--------------------
PM
Top
18j
Публикувано на: 18.9.2013, 14:30
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11http://www.undergroundhealth.com/snowden-u...ind-chemtrails/

Небезизвестният Сноуден, който се премести от едните ционисти (в САЩ) при другите (в Москва) разкри някои данни за химическите следи:
най-напред те са реалност! Най-скритият начин да се извършва това е като се смесят вещества със самолетното гориво. А самолетното гориво се произвежда от военно-промишления комплекс на САЩ. Другият начин е чрез онези дюзи които сме виждали да се монтират по самолетите - из нета се срещат тези снимки на дюзи, но за тях Сноуден не говори.
Химическите следи наистина са предназначени да сменят климата на Земята, но ужким целта им била да улавят въглеродните частици и да предотвратяват глобалното затопляне. Това сме го чували. Освен това, според Сноуден, който цитира американски учени - всъщност според тях, ако не са химическите пръскания, глобалното затопляне ще промени климатът в Северна Америка ЗА ЕДНА ГОДИНА до такава степен, че там няма да може да се отглежда никаква храна и гладът и сушата ще унищожат цялата им цивилизация. Това обаче го подозирахме! Когато в този сайт е казвано "опитват се да заключат Небето" - това означава - отлагат Небесното възмездие, което иначе би настъпило в срок от една година - според техните специалисти.
Казва Сноуден: тези съединения, които добавят към горивото - не се знаело какви ефекти имат върху човешкото здраве и какъв ефект имат върху глобалните атмосферни условия, но се знае, че са вредни. Ние знаем също.
Сноуден признава и че основен "инвеститор" в тази кампания е Монсанто. И това го знаем.
Какъв е извода от излиянията на агента? Това, че казва неща които знаем, но това че не съобщава нищо ново, че дори спестява някои неща, които вече знаем - означава, че всичко това е пушилка и че има още много смъртоносни истини да се научат. Както знаем пушек без огън няма. Ако пушека е унищожителен за хората и Земята и то признато от официоза, то представяте ли си какво би причинил огъна на този пушек ако не го потушим! Тема за размисъл.
Най-важното е че признаха за химическите следи, не че сме се съмнявали де, но си е друго като признаят.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (15) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020