www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Аерозолен геноцид над България


Страници: (15) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Аерозолен геноцид над България, Химическите следи (chemtrails)
nelly_d63
Публикувано на: 18.9.2013, 18:23
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 11
Участник # 17 788
Дата на регистрация: 17-September 13Здравейте!Пиша ви от Пловдив.Много бях чела за химическите следи.Гледала съм и документален филм но не бях виждала.Може би защото не поглеждам често към небето.Вчера 17.09.2013г. преди обяд излязох до магазина и случайно погледнах към небето и се втрещих.Видях няколко следи от самолет но се преплитаха във формата на буквата Х.Бяха по широки от другите самолетни следи.Реших да ги наблюдавам по-продължително.След известно време те не изчезнаха а все повече се разширяваха и след това се разтелиха в мъгла.От ясно синьо небе то се превърна в мътно мъгливо.Случи се едно към едно с това което бях гледала във филма.Много се разтревожих и реших да направя нещо.Позвъних по телефона на една Пловдивска телевизия .Обясних какво съм видяла те набързо затвориха телефона.Обадих се втори път.Отговориха ми че са запознати с проблема и във вторник ще излъчат предаване на тази тема.Мисля че не казаха истината.Ще чакам вторник да видя дали ще излъчат такова предаване.Много моля ако пловдивчани четат моето писмо и също са разтревожени да се свържат с мен и да направим нещо Не може така да продължава!Днес 18.09. също видях химически следи.Искам още да кажа че в нашата градина 50 процента от дърветата са изсъхнали.Това също е в резултат от химикалите. Имам една наследствена къща в Ямболския край близо до американската база в Безмер.От няколко години зеленчуците просто изсъхват.Хората в селото казват че е от самолетите.Те не са глупави.Просто са много бедни притиснати от тежкия живот.Затова не правят нищо.Ще се радвам ако се обединими и направим нещо ефективно.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.9.2013, 23:18
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 167
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Решението е твърде просто, сберете се доста народ и превземете кметството и хотела на Мамин Ваньо. После пак, ще говорим.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.9.2013, 23:20
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 167
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06User posted image


13 август 2013. След дългия летен период, на абсолютно кристално и чисто синьо небе в село Ситово, община Родопи, когато най-много хора са придошли в селото за Събора, точно на него ден, изневиделица се появява откъм връх Пристран самолет, който започва да пуска аерозолната си диря точно, ама точно над Ситово. От Пристран до Бърдо. И там спря с дирята. Не страдам от халюцинации, този самолет летеше доста по-ниско от другите и се виждаше ясно. Ето я дирята и на снимката. Явно те следят, вероятно от спътници движението на големи маси хора и където се струпват, там ръсят.


Това е снимка на свечеряване. На 29 август пръскането над Ситово е вече масирано с повече от 3 самолета.
User posted image

Янки-дудуците толкова изнагляха и изпростяха, че почнаха да ръсят говната си и над почти напълно обезлюдени села. Тъй наречените "натовски съюзници" определено толкова неистово мразят българите, че искат да ни изтребят до последният човек. Оставям настрана, че от години на ситовци не им стават картофите, както едно време. Най-интересното е, обаче, че Ситово може да предложи спасение за цяла България. Трябва просто да се възстанови ракетно-зенитното поделение в местността Велгъзица, което има отлично стратегическо разположение и да се снабди с модерни ракетни комплекси С-400 "Триумф". Тогава Небето не само над Ситово, но и над цяла България ще бъде чисто като сълза. Когато Небето над нас е чисто и душата ни е чиста, пълна с чувството на изпълнен дълг. http://bg.wikipedia.org/wiki/С-400
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 19.9.2013, 15:37
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 136
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (nelly_d63 @ 18.9.2013, 21:23 )
Здравейте!Пиша ви от Пловдив.Много бях чела за химическите следи.Гледала съм и документален филм но не бях виждала.Може би защото не поглеждам често към небето.Вчера 17.09.2013г. преди обяд излязох до магазина и случайно погледнах към небето и се втрещих.Видях няколко следи от самолет но се преплитаха във формата на буквата Х.Бяха по широки от другите самолетни следи.Реших да ги наблюдавам по-продължително.След известно време те не изчезнаха а все повече се разширяваха и след това се разтелиха в мъгла.От ясно синьо небе то се превърна в мътно мъгливо.Случи се едно към едно с това което бях гледала във филма.Много се разтревожих и реших да направя нещо.Позвъних по телефона на една Пловдивска телевизия .Обясних какво съм видяла те набързо затвориха телефона.Обадих се втори път.Отговориха ми че са запознати с проблема и във вторник ще излъчат предаване на тази тема.Мисля че не казаха истината.Ще чакам вторник да видя дали ще излъчат такова предаване.Много моля ако пловдивчани четат моето писмо и също са разтревожени да се свържат с мен и да направим нещо Не може така да продължава!Днес 18.09. също видях химически следи.Искам още да кажа че в нашата градина 50 процента от дърветата са изсъхнали.Това също е в резултат от химикалите. Имам една наследствена къща в Ямболския край близо до американската база в Безмер.От няколко години зеленчуците просто изсъхват.Хората в селото казват че е от самолетите.Те не са глупави.Просто са много бедни притиснати от тежкия живот.Затова не правят нищо.Ще се радвам ако се обединими и направим нещо ефективно.

Във фейсбук има една страница "Знаят ли българите що е кемтрейлс и колко е опасно за здравето". Наброява над 10 000 участници и вътре постоянно се обсъждат тактики и стратегии за справяне с проблема. Най-адекватното е това което предлага Йордан разбира се - те и китайците май пристъпиха към подобни действия... но докато не си върнем държавата това си остава мечта.

Та в тази група беше изникнала идея да се обаждат хората по всички отговорни институции - от телефон 112, гражданска защита, авиодиспечерите - има цивилни и военни. Да им се звъни да се вдига паника да се задават въпроси. Правим го... Не знаят как да отговарят и говорят глупости ония зад телефона. Но в крайна сметка отровите се ръсят и по главите на техните деца. И после когато им се наложи да купуват спрейове против астма - няма да дойдат нато да им плащат сметките в аптеката. И като чуят това млъкват и мълчанието им се усеща през телефона право у сърцето като конвулсия. И тези обаждания - да не си правим илюзията че ще спрат самолетите, но дават резултат без съмнение. Затова звънете подгрявайте телефоните пишете смело жалби по министерствата - колкото повече са под напрежение толкова по-добре за нас.

Но какъв е челният опит? В Испания - където държавата е напълно срината - там половината е пустиня, няма вода, безработицата е тотална - явно хората са по-солидарни, та в един момент се усетили за тия химически следи и започнали да се събират да протестират. Задавали въпроси не се спирали и в един хубав ден мистериозно самолетите спрели да пущат следи над Испания. Така че задавайте въпроси и не се спирайте защото те не могат да им отговорят и им е по-лесно да спрат. Явно.

А на времето когато започна тази тема с химическите пръскания - имаше по босфор телевизията едно предаване Т(Х)рътките дето го водеше една трътка с гумени джуки. Та хората се събраха на протест и ония за да забулят явно нещата викат "ще вземем проба от Борисовата градина в София за да видим дали нивата на алуминий, барий, цезии и т.н. са завишени" Взеха проба, ама резултатите не станаха ясни. Освен това - тогава нямаше база за сравнение - никога преди не са взимани такива проби от това място. Но сега - 3-4 години по-късно има пълната възможност да се направи повторна проба и да се сравнят данните. Само трябва да разберем къде са резултатите от предишната. Там в групата ще знаят май.

Трябва всички заедно да изгоним тая паплач. Сберем ли се заедно и базите им ще натирим - не се съмнявайте.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 19.9.2013, 21:42
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 167
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Като почнеш да публикуваш такива неща и веднага от някой ъгъл изскача некой серсемин и почва да те убеждава, колко не си прав. като въпросния тук. Много мразим серсемите

https://www.facebook.com/steliyandumanov


А ето това са нормалните кондензационни следи от самолета. Този самолет, който премина днес на обяд над Ситово, не ръсеше химикали. Днес, 19 септември спряха да ръсят. Сами виждате разликата. И сами виждате, че въпросният Думанов ли къв беше, си е просто или ченге или подставен техен човек. Неговото мислене ми прилича точно на обяснението на военните, когато видиш НЛО. "Абе, не бе, нищо такова няма, водял си планетата Венера." Не, че некой им верва, смешници. Толкова са нагли, че вече ти казват кво да виждаш, и как да го виждаш;)))

User posted image
PMEmail Poster
Top
nelly_d63
Публикувано на: 23.9.2013, 17:54
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 11
Участник # 17 788
Дата на регистрация: 17-September 13Днес 23.09.2013 над Пловдив пак пръскаха.Забелязах следа в 18.15ч. Може да има повече следи но е облачно .Сега е 18.53 ч. и още не се е разсеяла.
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 23.9.2013, 23:40
Quote Post
И от северната страна на Балкана също имаше химическа атака. Сутринта небето бе чисто и се започна с една масивна химследа от 4 успоредни линии. Вероятно преоборудван Стратотанкер KC-135, какъвто обикновено използват чудовищата като тежка артилерия. Любопитното беше, че дирята я пресече почти след минута обикновен самолет, който летеше в друго направление с нормална конденз следа както на горната снимка.
Малко след това се скапа времето, излязоха облаци измежду които прозираха още и още трайни химследи в обичайния зигзагообразен шаблон от миналите години. Най-вероятно е започнала есенната кампания с грипни щамове, защото да говорим вече за защита от глобалното затопляне (геоинженерство) не върви. Не го правят така редовно както 2012-а.
Top
Елтимир
Публикувано на: 26.9.2013, 10:09
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12От два дена тук пръскането е много интензивно. Пръскат по няколко самолета наведнъж, наредени много близо един до друг. Пътническите не летят така.
Но по-важни са целите.
За промяната на климата вярвам, защото съвпаденията станаха много.
Ето какво ми писа един приятел днес"
"На село и кокошки е трудно да гледаш вече. Ако не им купуваш разни смески и добавки не искат да снасят яйца или масово ги изяждат. Не искат да се хранят с несмляно жито или царевица, всичко трябва да е на ярма. А помня като малък, че ядяха всякакво зърно, без да е необходимо да се меля. Сега и други са забелязали, че не искат да се хранят с несмляно. Но огромното мнозинство изглежда изобщо не иска да наблюдава и разсъждава. А такива никой не може да спаси. Значи ставаме тотално зависими от разни производители, които пробутват ГМО боклуците си."
Унищожава се традиционното земеделие, после ни тровят с ГМО. Няма ли да направим нещо по въпроса или ще се оставим да ни изтровят като мишки?
Да не забравяме и политическите изводи. Поне за мен подновеното пръскане е доказаттерство, че Боклук Бойко и Орешарски са в комбина и само се правят на противници. ГМО кампанията в България се ръководи от Цветелина Бориславова, еврейската курва на Боклука. А над всичко стоят еврейските змии, които дърпат конците и издават нареждания.


--------------------
PM
Top
yanny
Публикувано на: 26.9.2013, 10:18
Quote Post


Новодошъл
*

Група: Участници
Съобщения: 2
Участник # 7 213
Дата на регистрация: 24-April 13И над Витоша имаше 3-4 големи следи на разсъмване

PMUsers Website
Top
anti666
Публикувано на: 26.9.2013, 10:46
Quote Post
Не само там, над централна България небето просто побеля и слънцето се скри, такава масирана атака не бях виждал досега. Бяха като побеснели, само един-два нормални самолета прелетяха, всичко останало беше на чудовищата от 'международната общност'. Успокоиха се чак сега, към 11 часа и небето се изчисти. Очаквайте скоро грипна епидемия, само още не са ни информирали от какъв грип да се ваксинираме.

Проклети да са! Ако имах една установка С400, без колебание бих ги избухал.
Top
Елтимир
Публикувано на: 26.9.2013, 10:56
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Да, това е дело на международната общност. Общността на онова проклето племе, което се движи между народите и ги унищожава.


--------------------
PM
Top
nelly_d63
Публикувано на: 26.9.2013, 14:37
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 11
Участник # 17 788
Дата на регистрация: 17-September 13Над Пловдив забелязах следа към 11.00ч. в посока изток - запад.Минаваше точно над центъра на града.След това се появиха още 7,8 следи в различни посоки но по-далеч от Пловдив.Сигурна съм , че пръскат и нощем или рано сутрин, защото преди обед в небето има същите мътни перести облачета както след пръскане.Много рядко небето е ясно синьо.Често питам познатите хора от квартала дали са чували за тези следи . Никой не знаеше.Мнозинството от българите не са запознати с проблема. Не всички имат достъп до интернет.А по телевизията са направени само 2,3 предавания.Соред мен всеки от нас ,който е загрижен от това трябва да казва на хората за проблема.Т.е. първо трябва да информираме.Успоредно с това трябва да подложим на натиск местните власти.Ще искаме среща с нашия кмет Иван Тотев но разбрахме ,че той дори няма приемен ден.Следователно трябват по-решителни мерки.Трябва да се действа.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 167
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (nelly_d63 @ 26.9.2013, 17:37 )
Над Пловдив забелязах следа към 11.00ч. в посока изток - запад.Минаваше точно над центъра на града.След това се появиха още 7,8 следи в различни посоки но по-далеч от Пловдив.Сигурна съм , че пръскат и нощем или рано сутрин, защото преди обед в небето има същите мътни перести облачета както след пръскане.Много рядко небето е ясно синьо.Често питам познатите хора от квартала дали са чували за тези следи . Никой не знаеше.Мнозинството от българите не са запознати с проблема. Не всички имат достъп до интернет.А по телевизията са направени само 2,3 предавания.Соред мен всеки от нас ,който е загрижен от това трябва да казва на хората за проблема.Т.е. първо трябва да информираме.Успоредно с това трябва да подложим на натиск местните власти.Ще искаме среща с нашия кмет Иван Тотев но разбрахме ,че той дори няма приемен ден.Следователно трябват по-решителни мерки.Трябва да се действа.

Няма нужда от приемен ден Мамин Ваньо, той кисне в хотела си "Империал" (бивш "Каменица"). Хотела му има заведение/кафене в приземната част, още при влизането през вратата, вдясно е кафенето. Често Мамин Ваньо е забелязан там да си хортува със съмнителни типове smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Окупирайте заведението му и рецепцията и Мамин Ваньо сам ще цъфне, ако е в Пловдив. Шъ цъфне, ама нема да върже smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 29.9.2013, 11:29
Quote Post
http://www.blitz.bg/news/article/224895
Няколко дни след като ни напръскаха като торни бръмбари, главният 'здравен' инспектор ни уведоми какъв ще е грипа тази зима. По-нататък ще ни съобщат и с какви ваксини трябва да се боцнем.
Няма как да изразим благодарностите си на тумора, наречен РъБъ за вниманието, с което ни обгрижва.
Top
18j
Публикувано на: 29.9.2013, 16:07
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 136
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11През нощта пръскат здраво нищо че внимават да не остават ония мазни следи дето не се разсейват с часове и карат слънцето да блести в химически отенъци. Внимават ама пръскат. И който става по-редовно преди или по изгрева - в София със сигурност и по големите градове - е забелязъл че преди 9:30 ч. пръскат много интензивно - после рязко намаляват интензитета. Според мен това е ефекта че по-голям брой хора започнаха да си отстояват правото на информираност пред институциите. Но най-лошото е че няма неделя без да издевателстват над главите ни. Нагло натрапчиво и безогледно. Това трябва да престане и виновните за това въздушното пространство на България да се превърне в зона за химически експерименти да си понесат наказанието. А тези химически атаки са престъпление срещу човечеството - виждате и в Сирия - всички сме съгласни че терористите, които освободиха химикалите срещу мирното население трябва да бъдат наказани. Но никой от официалните власти не чуваме да говори за наказание на тези химически атаки които ежедневно се случват в световен мащаб. А наказанието за престъпрления срещу човечеството е смъртно. Това да не забравят нашите политици и администратори с чието мълчаливо съгласие биват масово тровени българите. Смъртно наказание им се издава и ще бъде изпълнено щом властта се върне в български ръце.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (15) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020