www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Аерозолен геноцид над България


Страници: (15) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Аерозолен геноцид над България, Химическите следи (chemtrails)
Елтимир
Публикувано на: 29.9.2013, 16:42
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Миналата година се видях с един стар приятел. Много интелигентно момче. Та той сподели, че самолетите пръскали не само химикали, но и бацили. Той от своя страна го научил от негов приятел военен. Нас просто ни убиват.


--------------------
PM
Top
nelly_d63
Публикувано на: 7.10.2013, 18:44
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 11
Участник # 17 788
Дата на регистрация: 17-September 13Днес 7.10.2013 Пловдив го съсипаха от пръскане.От сутринта до сега 19.30 ч. не спряха. Няколко десетки следи има по небето. Слънцето цял ден беше мътно все едно има частично слънчево затъмнение.Не мога да проумея защо правят така.Толкова ли са психясали.Има един много хубав американски документален филм " Светът се управлява от психопати".Започвам да вярвам че тези хора наистина са такива.
PMEmail Poster
Top
Марин
Публикувано на: 7.10.2013, 19:55
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 114
Участник # 3 408
Дата на регистрация: 30-April 11Такова беше положението над цялата Пловдивска област, а сигурно и над цялата страна. Следи, следи, следи, още преди изгрев и през целия ден. След обяд небето побеля. В последните дни на яростно тровене забелязах на няколко пъти и пчели, които определено имаха проблеми. Трудно им е да летят и изглеждат дезориентирани. Това съм го наблюдавал преди месеци, когато също имаше интензивно пръскане. Тогава и други насекоми измираха, а пчелите напълно се загубиха. В края на месец май пръскането спря за два месеца и пчелите отново се появиха. След лятната "ваканция" химическият кошмар започна пак.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 7.10.2013, 20:36
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 167
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Бантусите, се прибират по градовете от отпуски, планини и тем подобни и пръскането против бълхи, въшки и други кожни паразити започва smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Пръскането следва хората, където почват да се струпват много хора, веднага се явява някой самальот да ни полее с лейката.
PMEmail Poster
Top
Канатица
Публикувано на: 17.10.2013, 21:59
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07Една добра статия от китайския сайт "Епохални времена":
http://www.epochtimes-bg.com/2013-04/2013-10-15_05.html

КОГАТО ФОТОФАКТИТЕ ГОВОРЯТ - "БОГОВЕТЕ" СИ МЪЛЧАТ (истината в шокираща Chemtrail актуална фотосесия!)


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
Ванина
Публикувано на: 18.10.2013, 10:43
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13За тези марачни събития тълпите си заравятъ главите и не искатъ, не искатъ да видятъ. По имъ е хубаво да си живуркатъ олекотени и необезпокоени. Малко сме детъ виждаме опасностьта. Но... но какъ я виждаме... Презъ призмата на отчаянието и безнадежностьта ли, или... Или... Има начини, колкото сме, толкова начини за избавление можемъ откри. Но трябва всички всички, спомнете си приказаката за Дядо и ряпа, да сме активни и нито мигъ да не се делимъ на таквизи и онакива, нито мигъ помисъль на разделение. Та какъ виждамъ и намирамъ азъ начинъ за действие (а другъ друго нека изнамери). Словото е магия, Словото е Сила. Да изричаме да изричаме, това е Сила на съзидание и разрушение. Нямате си представа каква сила е. Но за тая Сила трябва абсолютно себевладение и равновесие, за да не би вместо врага и предателя да повредишъ братъ си за което ще съжалаявашъ. А има и музика на Сила съ която Дедите ни са си служили, но за сега не намирамъ съмишленици.
PM
Top
Ванина
Публикувано на: 18.10.2013, 12:19
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13Баща ми е уменъ и интелигентенъ, но все споримъ, опитвамъ се да му отворя очите, а той все си знае, че това са си обикновенни следи отъ пътнически самолети, че те си се движатъ въ коридорите си нормално, че следите се разтварятъ отъ амосферните влияния т. н. Не пожела да погледне снимките отъ "Епохални времена" заровилъ си е яко главата. Казва че натовските самолети си правили експерименти надъ Аляска за защита отъ ракетно нападение. Бил чел много за това преди дестина години. Добре де - думамъ - и на деде да кажешъ че пръскатъ за противоракетна защита ще ти се изсмее. А ти вярвашъ на тея лъжи. Той обаче казва, че надъ България няма таквизи експерименти щотъ видишъ ли, не сме си имали средства и военни бази за защита... И казвамъ, къде е логиката самъ си противоречишъ, небето е цяло набраздено надъ България. Както и да е, разровихъ се из нета да видя за какви 'защитни" химични следи става въпросъ и попаднахъ на това което никак не е безобидно. Промяна на климата, предизвикване на бури чрезъ самолетни обгазявания.
http://www.sibir.bg/index.php?id=1016&page...yTopic&tid=6247
PM
Top
Ванина
Публикувано на: 18.10.2013, 12:52
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13Ето, хора виждащи и главозаровени зачепкали са я темата и отъ православието.

http://forums.pravoslavie.bg/viewtopic.php?p=69820

И братята въ сайтъ "От Извора' съ които за съжаление не мелимъ брашното.

http://www.otizvora.com/forum/index.php?topic=570.0
PM
Top
Фaнaгория
Публикувано на: 18.10.2013, 13:11
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 101
Участник # 840
Дата на регистрация: 24-February 07Под фотосесията от линка, даден по-горе от Канатица, има препратка към интервю с пилот от гръцките авиолинии, който също обяснява директната връзка на химическите следи с ХААРП.

http://www.epochtimes-bg.com/2013-04/2013-10-15_04.htmlQUOTE
Химическите следи от самолети "Кемтрейлс, съдържат бензол, никел, живак, обогатен уран и др. Извършват се от самолети на НАТО. Там където има бази на НАТО има и такива самолети, които не се нуждаят от разрешение от никого, за да пръскат. Те са нов тип специално създадени самолети и струите излизат от местата, където бяха седалките.

На тези тежки метали се дължи увеличения брой ракови заболявания и много други нови болести, както и мозъчни увреждания. Пръскането става на всеки 4-7 дни, за да се осигури постоянен слой от тези метали във въздуха, които ние всички дишаме. Те се свързват директно с устройството ХААРП и служат като проводник на електромагнитните вълни с различна честота, които ХААРП изпраща и по този начин може да се влияе на климата, създавайки дъжд, суша, цунами, земетресения и други климатични промени.

В скоро време ще ни забранят да имаме собствени семена и ще се храним само с храните на Монсанто, които са генномодифицирани и устойчиви на тежките метали в атмосферата и почвата.

Целта е постигане на ,,Златния милиард,, (т.е. драстично намаление на човечеството).

Искат ни постоянно болни, за да може да се поддържа и фармацефтичната индустрия. От 92 г. се пръска над Гърция.

Има слухове, че е създадено устройство наречено Кембастерс от американския откривател Дон Крофт, което може да унищожава тези метали и в момента се чува, че се ползува в Крит. Това устройство струва около 1500 евро. за тези, които се интересуват.

Никоя държавна институция не е в състояние да говори открито за това....

Журналистите от канал ,,Контра, ,ще направят жалба до правителството.


--------------------
?????? ??????????????????.
?? ?????? ????????????????.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 18.10.2013, 21:14
Quote Post
QUOTE
Въздухът в България е с най-високата концентрация на двата основни вида замърсители - малки частици и газ, които идват от комините, ауспусите на колите,както и от други източници.


Кои ли са тия "други" източници, като няма въобще промишленост в България след 20 години геноцид? smil4334a580902ca.gif По брой ауспуси също България е много по-назад от други страни в ЕС, където аутобаните са задръстени. Извън градовете ни из второстепенните пътища пък може да забележите, че почти няма коли. Българите карат предимно в градовете, заради скъпия бензин и винетките. Гори, въпреки поголовното изсичане пак имаме много повече от Гърция, Италия или Испания например. Тогава?!
Например тук четем, че Плевен и Добрич са на четвърто и пето място по замърсяване. Само че там няма никаква индустрия. Може би долната статия хвърля някаква светлина върху тая...мистерия
http://30dumi.eu/2013/09/himicheski-sledi-...eliko-ta-rnovo/
User posted image
Top
anti666
Публикувано на: 18.10.2013, 21:51
Quote Post
В ТОВА интервю с учен, който следи от десетилетие този геоинженерен проект, се казват много нови и интересни неща. За съжаление е на английски, но основните неща са, че 20% от слънчевите лъчи вече са блокирани чрез химследите. Там също казва, че това се прави от специализирани военни самолети. Основните елементи са алуминий, барий и стронций. Как действа алуминия върху човешкото тяло и психика, излишно е да коментирам. При нас се добавят и други компоненти, включително и биоагенти, най-вече грипни патогени. Макар програмата да се прикрива под логото за "борба срещу глобалното затопляне", според много хора, това не е само проект на Световното правителство за земно инженерство (златният милиард). Много от тях, включително Елтимир смята, че това е форма на тераформация. Казано по-просто, преобразуване на Земята за условия на живот, подходящи за друг вид цивилизация.
Top
anti666
Публикувано на: 18.10.2013, 21:55
Quote Post
Преди дни няколко от нас видяхме с очите си как самолетите, предизвикващи химследи се прибираха обратно към базите си в Турция. Почти до границата на залез слънце, те спираха внезапно пръскането, явно изчерпвайки запасите си и след това продължаваха на югоизток като обикновени самолети към Турция. Мисия изпълнена, до следващото утро, когато рано още в 4 сутринта започват сатанинското си дело.
Top
nelly_d63
Публикувано на: 21.10.2013, 18:16
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 11
Участник # 17 788
Дата на регистрация: 17-September 13Днес 21.10 в Пловдив започнаха да пръскат в 19.00 ч.Два дни почиваха и в началото на седмицата започват с нови сили.
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 22.10.2013, 13:23
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 136
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Най-сладкото от цялата история е че ние си плащаме за този геноцид. Да от данъците ни - отива в касата на НАТО. Наскоро като стана дума на един познат му казах че вноската в НАТО е към 1,2 милиарда на година - той беше потресен. 1 200 000 000 доларес са предостатъчно да те захранват с барий, цезий, малко алуминийче и бактерии според сезона.

Това Паси и Жельо Жабата не ни го казаха за хиляда и двестата милиона такса на година за членството в НАТО. Така че официялно сте излугани и официялно имате правото не само да се бунтувате ами и да извлечете червеите от дупките им и да ги смажете с цялата сила на закона. Официално имате не само правото ами и задължението да смажете червеите собственоръчно тъй като институциите не работят.

Жельо Жабата има офис срещу зала Универсяда в София кола и шофьор за сметка на държавата. Лично той съсипа земеделието ни, разгради границата с Турция, вкара ни в НАТО и унищожи българското село. Като казвам лично значи лично той - по негова заръка, неговата политика. Той сега е едно изтрещяло куку - живота и съдбата го намачкаха, ама пита се в задачата защо тръбва да му се плащат тези екстри наместо да мъкне камъни докато не пукне от инфаркт, а по същото време БЪЛГАРСКА БАБА ЖИВЕЕ В КАШОН?! Която не е извършила нито престъпление, нито национална измяна. Жельо феса нацоналния предател има заплата офис и доживотна издръжка от държавата, НАТО има 1,2 милиарда долара от държавния бюджет за да ни тровят и разболяват, a българска баба която е плащала данъци цял живот - живее в кашон в столицата.

Кога бе, кога бе зомби изтрещяло ще се сепнеш? Кога бе идиото. Абе режат ти главата с трион ти я режат и ти се лендзиш като лайно. Абе кога бе майка ти де' изтрещяла. Интелигентни хора им говора добре бе виждаш какво става! - Виждам! - И какво правиш по въпроса? - Аз ли? Аз си ходя на работа и си чакам пенсията. Каква пенсия бе идиото изтрещял - РЕЖАТ ТИ ГЛАВАТА С ТРИОН. НЕ УТРЕ НЕ ДНЕСКА НЕ НЯКОГА - СЕГА ТИ РЕЖАТ ГЛАВАТА! А аз съм оптимист в живота - да знаеш


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
balh
Публикувано на: 22.10.2013, 23:33
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 82
Участник # 4 823
Дата на регистрация: 1-October 12Да му се строши тиквата на Желю смачканяка винаги може , но нали след това цялата пасмина от МВР и ДАНС ще тръгнат да търсят виновника . Друго е решението . Най-добре е да се търсят роднините на подобни боклуци и те да бъдат "със сабя помилвани" . Така боли повече . Пък и шанса за провал или разкриване е по-малък . Все пак Национална служба за охрана не е слънце , че да огрее навсякъде . Само информация и желание трябват.
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (15) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020