Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 9.8.2005, 18:14
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
infomar
Потребител Активен Публикации: 142 Re: www.nezavisim.net - ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НЕЗАВИСИМ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ САЙТ « Отговор #319 -: Днес в 05:31:45 PM » Незнам за какво става дума. Разбирам, че Валентин Златев, чрез Чьорни и Николай Нанчев имат нещо против Самотен Войн и започват да се обаждат на дъщеря му и да я тормозят. Поне това ми се изясни като фактология от неговото писание. Предлагам, някой който е запознат със случая от Ботевград - приятелите на Елтимир (Войните на Тангра са цяло воинство), да го опише с факти, с телефони, съдържание на разговори и така на татък.... защо го правят, кога го правят, какви са причините и всичко необходимо за подобна статия и да я публикува в сайта като официално РЕПОРТЕРСКО РАЗСЛЕДВАНЕ и да се подпише разбира се - не анонимно. Всички знаят как се правят подобни репортерски разследвания или поне са чели подобни. Там не се пише със заплахи за убийства от страна на пишещите. В края на краищата в тази страна трябва да има законност и тя трябва да се спазва - подобни тормозенета се преследват от закона. Поставете статията първо във форума. Сайтът не е лично мой - той е общ и щом всички решат след като прочетат статията, че трябва да се публикува - то да се публикува. Разбирам, че не става дум за публикуване на обикновенна статия а за нещо много по-сериозно, и ти разполагаш с вички необходими доказателства да ги поставиш на мястото им ако се наложи. Щом "твоите хора" както казваш не са те подкрепили, незнам какво да мисля..... |
infomar |
Публикувано на: 9.8.2005, 20:36
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 44 Участник # 39 Дата на регистрация: 24-July 05 ![]() |
|
Azerath |
Публикувано на: 10.8.2005, 19:12
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
Аз сложих линк към nezavisim.net на индекса на моя сайт. Предлагам да се напише по обстоен материал и да се отиде с него в централата на Атака. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |