www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Республиката против Луков марш


Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Республиката против Луков марш
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Тия истории за "народния съд” не ги знаех. По принцип шумкарите са имали известно право - народа не е живеел много добре - направо е тънел в тотална мизерия: скъпи лекари, скъпи образование, кофти условия по фабриките, нечовешки смени от по 14 часа, жени деца работят там, измирали са от туберколоза по цели фамилии. Обаче не ми ставаше ясно защо е бил тоя терор налаган понякога от роднини над роднини.. а ето кои били вдъхновители на убийствата и униженията. Гадните чифути се възползвали от ситуацията и измислили как да изманипулират процеса след като шумкарите и тяхната революция взела превес в обществото. Майка им грозна помиарска. Е ясно е вече защо се казва че съвсем скоро ще бъдете предледвани и унищожавани на място. Кой къде докопа чифут да му разбива главата и муцуната с каквото докопа. Ето това ще ви се случи. Няма ка да не си получите възмездието.
Щото резултата от невежеството на народа ония години какъв е - днеска имаме най-лошото и от предкомунистическия капитализъм и от ранния и соц и от късния соц - най-лошото три в едно. И отново защо е така? Ами защото евреите вече не са само по комисиите и отделите - те вече са на чело на процесите. Няма политическа партия която да не е пълна с чифути, която да не се управлява от чифути. По вярно е да се каже че партиите в българия са си изцяло чи футска работа. И както тече естествен процес на отлив на доверието на народа от партиите - като разберат че всички мизерии от стотици години насам ги дължим отново и отново на чифутите - направо хилядата евреи записани в българия ще бъдат издирвани и оставяни да гният на място. За назидание и за успокоения на българите. Грозна какртинка, но сте си го заслужили явно. Аз не ги знаех тия неща, но ги научих и скоро много други ще ги научат. Призовавам всеки който е прочел тази тема да разкаже на поне 10 приятели. Че така наречените комунисти онези които са тероризирали и убивали българите 50 години не са само комунисти но и чисти евреи. И че децата на тези същите заедно с няколко циганина днес ни управляват от всички партии. Аз не съм много по омразата, винаги гледам да търся справедливостта, да гледам на нещата реално, но реално евреите са си заслужили това което ги чака - брутално преследване и унищожение.
Изригвам спонтанно и се извинявам на модератора ако се наложи да редактира ако прецени че писанията ми може да доведат проблеми за сайта. До сега чифутите само ме дразнеха че са мазнии и прости и ги съжалявах че са фундаментално дегенрирали по правило, обаче дегенрацията им явно е резултат освен от кръвосмешението и от гнусните им античовешки действия включително срещу моя народ. Сега вече истински ги ненавиждам и омразата ми е справедлива и като такава е пречистваща! Вече знам че няма от какво да се срамувам - нито една от мизериите сътворени в миналото на моя народ не е плод на българското самосъзнание. Ужасяваща смърт очаква всеки чифут. Явно нашият дълг пред Съдбата е да ги изчистим собственоръчно от битието си. Мислех че има как да изчезнат просто така от самосебе си, но явно миналото ни е такова че ние имаме дълг. Веднъж разбрали истината осъзнаваме и дълга си.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Канатица
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07В тази връзка едно много добро четиво: http://otzvuk.com/Knigi/Okultna/Taini%20ob...osta.nad.bg.pdf
А това са предимно гойчета. Само за едното говедо се знае, че е чифутче.
User posted image


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
18j
Публикувано на: 19.2.2013, 15:21
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11хиляди, хиляди бяха в студената вечер.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Георги-НЗ
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Ето един достоверен анализ за онези времена, когато комунистите били изпълнители на чифутската поръчка за закопаване на България.

http://www.bdforum.bg/prelom/national-cons...л-христо-луков/


User posted image

QUOTE

Кой и защо уби генерал Христо Луков?
Публикувано от Асен Величков на 10 мар 2012 | 0 коментара


На 20.02.2012 г. Дянко Марков изнесе лекция на тема „Кой и защо уби ген. Луков?“ Препълнената зала „Виктория” на Столична библиотека събра както съвременници на тези събития, така и много млади хора, търсещи историческата истина. Дянко Марков сподели, че подготвя своята нова книга „Свидетелствам под клетва”, чийто първа глава е „Преди катастрофата”. „В нея разглеждам Деветосептемврийската катастрофа, която можеше да бъде избегната. Един от факторите, които можеха да постигнат това бе ген. Христо Луков, водач на СБНЛ, който именно затова бе убит”, подчерта Дянко Марков. „Защото той се стремеше да осъществи един държавнически акт, с който да изведе България от съюза с Тристранния пакт, за да бъде изключена окупацията й от Империята на злото и да бъде осъществено едно по-друго бъдеще на нашия народ и държава.”, каза още ораторът.

Има няколко версии за смъртта на ген. Луков. Едната от тях е, че главата на генерала била поискана от уволнените от Луков офицери от Военната лига, които по това време комунистите се опитват да включат в наскоро формирания “Отечествен фронт”.

На читателите на в. „Прелом” представяме другите две версии, като част от експозето на Дянко Марков , което ще намерите и на страниците на книгата му.

„В комунистическата пропагандно-агитационна публицистика след 9 септември 1944 г. този терористичен акт е мотивиран с обвинителната теза, че ген. Луков се е готвил да извърши преврат с помощта на преданите му офицери и легионерите, за да тласне България във война със Съветския съюз. Искал да прати 10 български дивизии на Източния фронт, за да спасява положението след катастрофата при Сталинград. Приемливо обяснение, дори почти морално. Така е представено и в официалната комунистическа историография. Но е невярно. Генерал Луков не можеше да замисля преврат. Човекът, който отстрани превратаджиите от армията, който я върна към възрожденските идеали и я постави в служба на тия идеали, не можеше да крои заговор. Тази версия отпада по морални и психологически съображения.

Че генералът не е имал приписваните му намерения може да се заключи както от свидетелството на оцелели дейци на СБНЛ, така и от някои, за щастие, съхранени документи. Още в есента на 1942 г. ръководството на легионерския център около генерала разпространява позив, внушаващ резервираност към обвързването на България с военни съюзи и особено към участие във военни действия, освен ако страната ни бъде нападната. Не бива да се пропуска, че ген. Луков е вещ военен. Той е следял и разбирал по-добре от всеки друг каква е действителната обстановка по фронтовете. Особено през зимата на 1942-1943 г. генералът си е давал сметка, че Германия губи с всеки изтекъл ден. Един български патриот в такъв момент можеше да мисли само за едно: как по-безболезнено да бъде изведена България от съюза й с Германия, който я обричаше да сподели докрай последиците на едно тежко поражение. Именно в тая насока са били генералските планове, държани в строга секретност дори и от най-близките му сътрудници в легионерските среди, но въпреки това доловени от политическата полиция. В архивно дело 1358, с. 45-46 и сл., полицейският доклад съдържа данни за срещи на Луков с чужденци (есента на 1942 г.) и водени тайни разговори с представители на англо-американците с германско съгласие. Упоменати са и срещи на Луков с Никола Мушанов, Кръстю Пастухов, Софийския митрополит Стефан – всички противници на съюза с Германия, но не комунисти; срещи и с представители на Турция, с които Луков е разговарял свободно на езика им. За какво? За да прави преврат и хвърля България във война със СССР? Абсурд! Та всеки български фелдфебел може да прецени, че 10-12 български дивизии на Източния фронт не ще изменят хода на войната, а ще подействат като любезна „покана за танц” към турската армия на Балканите.

Убедени сме, че добросъвестното историческо дирене рано или късно ще докаже, че в основата на генералските планове е стоял обратът. Безспорно, разчитал е на единствената мощна обществена противокомунистическа сила в страната, на легионерите. Разчитал е и на българското офицерство, което го уважаваше и беше преживяло с него възраждането на българската войска. Той се опираше на тия два фактора. Но генералът не конспирираше срещу двореца. Никой не би го подкрепил в подобна конспирация – нито легионерите, които обичаха своя цар, макар да не срещаха взаимност, нито офицерството.

Генералът се готвеше в подходящия и решителен момент да поднесе на двореца алтернатива на онова, което е. Очевидно правителствата и хората, които бяха присъединили страната към съюза с Германия, трудно можеха да извършат оттеглянето. По-лесно биха могли да сторят това личности и среди, неангажирани с тая политика.

Истината е, че по това време България имаше две силни личности, които съвместно можеха да изведат страната благополучно от буреносните води на Втората световна война: генерал Луков и цар Борис III. Само за шест месеца и двамата отидоха в небитието. Генерал Луков – с куршумите на комунистическите терористи. Цар Борис – при все още неизяснени и в много отношения загадъчни обстоятелства.

Ще ми се да възразите веднага: „Как така? Генералът беше приятел на германците. Той ли ще изведе страната от Тристранния пакт? Вашата теза е несъстоятелна!” Действително генерал Луков бе приятел на германците, както и легионерите, както и повечето офицери. Но в този момент, а и много време след това, само за приятелите на Германия бе възможно да изведат страната в неутрална позиция успешно, без тежко кръвопролитие за нашия народ.”   
    / ПРЕЛОМ--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
Йордан_13
Публикувано на: 14.2.2014, 10:40
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06М-да, то се очакваше, израелският посраник е скръцнал със зъби и зависимата от евреите Община София, щото тя наистина е зависима икономически от тях е подгънала кълки и вирнала задник. Нали, не очаквате нещо друго от Община, която заедно с Максмим Бенвенисти и еврейския посранчо Камиза Раз да 'чисти" свастики из София. Все едно всичко е Мара втасала, всичко е цъфнало и вързало в София, та Сватиката е основният проблем на Софийска община. Това, че е основен проблем на евреите, си остава техен проблем. След като не могат да я победят, просто е, хуя ще ядът.

Сотир Цацаров - рибата Цаца от днес нататъше става Спасител на евреите. Той е техният дългоочакване Машиах, той е техния Спасител;))) Най-накрая, разгеле, дочакаха го! Той е!


Йорданка Фандъкова забрани Луковмарш

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3254291


Нека БНС нека проведат Луков марш въпреки забраната! Дори и да ви арестуват, братя, не подписвайте никви протоколи, че "няма да правите повече така " и казвайте, че случайно сте минавали оттам. Разходка;))) Нима е забранено?
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 14.2.2014, 10:52
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Убийте Шаломовци! Изтрепете евреите! БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ! ВСЕКИ БЪЛГАРИН - ЛУКОВИСТ, ВСЕКИ ЕДИН ЕВРЕИН - МЪРТВЕЦ!

gitscheto | 11.02.2014 20:17

С поведението си и откритото вмешателство във вътрешните работи на суверенна държава евреите само затвърждават убеждението че спасението им от депортиране е наша голяма грешка.Те са световно зло.Холокост не е имало и всичко е лъжа.Райха е планирал да засели всички евреи на остров Мадагаскар.Идеята не се е осъществила поради финансови проблеми.Последиците са ясно трагични за всички мислещи и незомбирани хора.Долу ръцете от България чифути.Чест и слава на българските патриоти.Чест и слава на Достойния Български Генерал Луков.Поклон!!! България!

И израелското посолство скочи срещу Луков марш

http://news.ibox.bg/news/id_500631045
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 14.2.2014, 10:55
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Дори българомразец и евреофил от форума на Нюза като Хенриета ви изоставя, другари:))) Хенри III | 11.02.2014 20:09

НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ЕВРЕИТЕ ДА СИ ОПРЕДЕЛЯТ ПРАВИЛАТА В ИЗРАЕЛ - НЯМАМ НИКАКЪВ СПОМЕН БЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ В ИЗРАЕЛ ДА Е ИСКАЛА ОТМЯНАТА НА ЙОН КИПУР - ПРАЗНУВАНЕТО МУ Е ОБИДА ЗА ВСЕКИ ХРИСТИЯНИН , А ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯТА ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИКА ПРИЛИЧАТ НА КАНИБАЛИЗЪМ


Кинтаро | 11.02.2014 20:20

Толерантност господа евреи толерантност е ключа! Усмивка Ето вие не толерирате палестинците, не толерирате немците, не толерирате българите...дори един Луков не толерирате, а искате ние българите да ви толерираме бръщолевенето и лъжите за ХолоУкоста?! Лооош пример давате господа евреи мноого лош! muhihihihi

Серго Посеркин | 11.02.2014 23:19

Щом другарите евреи утверждават че требва да се запрети тоя марш значи требва да се запрети. Требва да знаете, че в Израиль има много руски другарки и другари и затова евреите са наши братушки русофили. Те са плоть от нашата русофилска плоть и кровь от нашата русофилска кровь. Затова още по-силно требва да крекаме и кикурекаме против тоя гадрн долен фашистки марш. Крекайте, другарки и другари! И кикурекайте тоже! Дерзайте!

8.kp | 11.02.2014 23:52

Не серго, евреите имат топки щот ес земократите им лижат задниците по 25 часа в денонощието... и ако не го правят им таковат майката под мотото антисемитизъм. Със закон.
Панимаеш?

47.gorunq1965 | 11.02.2014 23:48

А тези които са го убили,като какви да ги оценяваме и определяме тогава?Да погледнат себе си преди да лепят определения за другите!За хилядите избити от еврейския геноцид 70 години няма нужда да се споменава,то се знае!
Тогава защо не квичахте когато убивахте?Смърт и плитки трапове за цялото ви чифутско котило!

kp | 11.02.2014 22:14

Мачкат евреите всяка проява на самочувствие... всички трябва да са роби и да им лижат анусите. Нал така другари евродемократи?
Нал така рутке и "майоре"?
PMEmail Poster
Top
Палазов
Публикувано на: 14.2.2014, 14:22
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 46
Участник # 230
Дата на регистрация: 14-January 06Призовавам всички, които се двоумят дали ще ходят, да дойдат и да се накичат с колкото се може повече свастики. Ако имате и други "фашистки" символи, турете ги и тях. Аз дори откровено нацистки ще нося, белким съм още по-провокиращ. Я черно слънце, я тотенкоф, затворена и отворена свастика... Всичко пакет! Да ме опандизят ако искат, мамицата им долна. Значи може да носиш тениски на Че, сърп и чук, петолъчка и то по телевизията и хората да ти се радват, ама като сложиш свастиката и изтръпват. Може да носиш някакви листа марихуана по медальони и пр. Можеш да носиш обърнати пентаграми, сатанински символи, демонични сигили, които целят отключването на тоталното зло на земята, но не можеш да носиш великата СВАСТИКА! Айде, турма! Има регистрирана партия ФАБ (федерация на анархистите в България), на които никой не им забранява да носят "А" в кръг, които са откровено анти-държавна формация в абсолютно буквалния смисъл на думата и го заявяват безпроблемно, ама строителите на държавността като ген. Луков се забраняват, защото той симпатизирал на германците. То в онова време как да не им симпатизираш... И аз да бях, и аз щях да им симпатизирам.

Маршът пак ще се проведе, но ще се тръгне не от пилоните не НДК, а от Паметника на Незнайния воин. Утре, събота, в 17:30!


--------------------
??????? ??? ?????! ıYı
PM
Top
anti666
Публикувано на: 14.2.2014, 19:02
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06За първи път от 11 години детската учителка от ГРОБа си позволи да забранява на българите да си почитаме наш военен герой. По примера на Северна Корея лелката решила да забранява исконни човешки права. Израелското посолство директно демонстрира кой управлява. Демокрация ли? Няма демокрация за гоите.
Ако има симпатизанти на Движението от София - идете на това факелно шествие! Предишни години, когато режима със скърцане на зъби го разрешаваше, не беше толкова важно. Но сега трябва да се покаже, че тук е България! И както по-горе написа момчето - колкото повече свастики, толкова по-добре. Свастиката е древнобългарски слънчев символ. Не забравяйте това!
User posted image
Най-древната Свастика е открита в България!
PM
Top
balh
Публикувано на: 17.2.2014, 12:41
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 82
Участник # 4 823
Дата на регистрация: 1-October 12Поредното голямо разиграване вече започна . Страната се намира на ръба на пропаста , а на основните до сега играчи им пука само за кокала на властта . Те не виждат задаващия се тотален погром след който вече не само държавността няма вече да съществува , но и дори те самите няма чисто физически дори да съществуват вече . В момента в България , геноцидния антибългарски режим разиграва последния си силен ход . С него цели да оцелее , като от една страна отвлече общественото недоволство от себе си и го канализира в направление удобно за себе си . Геноцидния режим усеща , че вече нищо не може да подейства като приспивна мелодия на народното недоволство . Много скоро народа ще се надигне и ще ги помете . Именно поради това натрупаната народна енергия трябва да бъде контролирано освободена в пространството , като е добре в същото време да бъдат възпрени по-малко радикалните или напълно отчаяните части от народа . Това възпиране най-лесно става чрез два начина . Първия е като му се даде някаква причина на народа да живее , нещо като надежда , нещо като сламка за която да се хване . До преди години тези "сламки" бяха падането на визите и свободно пътуване, евроинтеграцията и влизането в ЕС , влизането в НАТО и други подобни . Само че тези "карти" вече са изиграни и даже , и проиграни , защото народа вече не вярва на подобни евроатлантически простотии . Освен тези "сламки" обаче нищо друго няма ! Остана да се генерира някаква безумно неубяснима надежда в народа подобно на тази на смъртно болния , но тя дори е опасна , защото на моменти на режима му трябва хора нежелаещи вече да живееят . Така първия начин , чрез създаванета на някакви надежди за "светлото бъдеще" вече не може да се използва . Остава втория начин - страхът . Ако се внуши страх на народа от външна опасност , то тогава неминуемо обзети от тревога хората ще преустановят своето недоволство от политическата класа .Дори е възможно да припознаят като свои спасители някои от политическите субекти . Този втори способ не е нещо ново , той се използва от векове . Само инструментите за постигането му са били различни , поради различните технологии през вековете - религия , преса , радио ,телевизия , интернет . Страхът е много силно нещо стига обаче да се контролира добре . Да се знаят точно определените цели , които са поставени за изпълнение и на какво ниво е приемливо те да се обявят за изпълнени .Също така кога трябва вече цялата кампания за всяване на страх да се преустанови или да се остави на минимум , колкото да се подържа жива в случай на нужда за в бъдеще . В последните седмици отново се използва този метод на контролирано изпускане на напрежението съпроводено с всяване на страх и подчинение . За целта отново се използва стария прийом на "етническата карта" , както казва Ахмед Доган . Тя периодично се ползва в случай на нужда ,като в останалото време само се подържа жива , както се казва на режим готовност . Геноцидния режим я задейства поради явното охлаждане и превъръщане в бутафория протести против правителството . Те вече не вършат своета работа качествено . Вече не успяват да привлекат общественото внимание , за да го отклонят от истински важните неща в страната . Също така не успяват вече да служат и за контролирано профилактично изпускане на общественото напрежение . Не успяват вече и да плашат с това че държавата щяла да изпадне в дълбока обществена криза , която да евентуално да доведе до гражданска война . Това последно лично аз с невероятно учудване на ентусиазма демонстраран от геноцидния режим наблюдавах последната година . Каква само хипер самонадеяност демонстрира режима след като е очаквал че народа ще се изплаши от опасността че ще се намерят достатъчно хора да се бият в името на политическите партии боричкащи се за власт . Доста силно се надциниха в уменията си за манипулиране . Как е възможно някой , без значение кой да си помисли че ще се намерят хора да се бият помежду си в името на Сър Гей или Боклук Бойко , умът ми не го побира . Така или иначе ползването на тези политически протести един срещу друг вече не дава резултат . За това сега изполват "етническата карта" . Ако при политическите протести имаше метода теза-антитеза , а именно ГЕРБ - БСП и после обратно БСП - ГЕРБ , според това кой управлява и кой е в опозиция , то при етническата карта други са играчите . Това са ДПС и различните фракции на националистите . Доскоро , преди да паде правителството на ГЕРБ използваха дейно Атака като антитеза на ДПС . Сега обаче , като съуправлуващи партии Атака и ДПС не могат да използват чисто политичско противопоставяне една на друга . Остава само "етническото" противопоставяне . То обаче с инструментите на чистата политика в Народното събрание и по медиите само е невъзможно да се генерира и да се използва пълния му потенциал . Иначе казано само с псуване и дърляне от депутатските банки или по телевизионните студия няма да стане "етническо напрежение " . Само една шепа политици не стигат , трябва и "народа " да се включи . Пиша "народа" в кавички , защото е ясно че това ще бъдат пак техни хора , на геноцидния режим , каквито са и депутатите . Само че този "народ" за разлика от същите тези депутати няма как да ходи по телевизионните студия . Трябва да са там на улицата , по площадите . Трябва голяма масовка , много статисти и много "герои" излизащи от "недрата на норода" . Разбирате ли какво става ? Всички тези сблъсъци през последните седмици на "етническо" противопоставане , като в Пловдив пред онази джамия са режисирани от геноцидния режим . Целта е да се отвлече вниманието на обществото , да се направи едно контролирано изпускане на натрупаното напрежение и да се генерира сковаващ страх у по-малко радикалните и обикновенни хора така че те да спрат да имат претенции към политическата класа . Това е поредното "МЕРОПРИЯТИЕ" на съвременните наследници на ДС . Голямо е участието и на разни социолози и психолози от АОНСУ и разни там други структури , като Института по психология към МВР . Всичко е тотална тяхна разработка .
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 17.2.2014, 15:56
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Самото съществуване на Турската държава е проблем за България. Винаги е било проблем. След Освобождението, след Първата световна, след Втората световна, Турция винаги е гледала на България, като на свой санджак, а мохамеданите в дръжавата е ползвала като "маша" или "пета колона" за да дестабилизира България или откъсва от нея определени парчета. Докато Русия иска Босфора и Дарданелите, Турция иска излаз към Европа и България определено и е пречка.
Всичко се движи в тоя кръг. Ние имахме след 1878 г., Тъмръшка република, която престана да съществува 1912 г. Веднага след това 1913 г. в Западните Родопи помаклъка направи Гюмюрджинска република. Това са исторически факти. И добре, че бе Българската Армия, да оправи положението, да обръсне мустаците и брадите на ходжите и всичко да приключи. Сега се досещате, Българския Армия, нарочно няма и всеки може да си създаде по пътя на "демократичните свободи" автономия. Кърджалийско в момента, де факто една автономия. Повече от вас не са пътували в тоя район. Вървете, вървете да видите. Върведе в Ардино, влезте в Общината и се опитайте да общувате на български, вървете в село Бенковски, влезте в селото, вървете в Общината и се опитайте да говорите на български. В Джебел е същата работа. Просто ви давам насоки. Докато в България има мохамедански елемент, който не се самоопределя като Българи, ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ И КОНФЛИКТ ВИНАГИ ЩЕ ИМА. Защото този елемент има подкрепата на Турция и се захранва финансово от тях. Тук не става въпрос за вътрешна политическа борба само, а въпрос става за ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ТУРЦИЯ. И ако тези геостратегически интереси са започнали да направляват политическите борби в България, това означава, че или държавата е много слаба или е напълно изчезнала. Една силна България, никога не би позволила етническо напржение и заигравки и то най-вече от страна на мохамеданите, защото заигравките идват от тяхна страна, подклаждани от Турция. Нали, СИЛНА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА - СЛАБО ТУРСКО ВЛИЯНИЕ НА БАЛКАНИТЕ. Това е формулата. А не, както сега демон-кратите "по-малко държава, по-малко държава...". Ми дайте да я закрием, Държавата, г-да демократи и да гасим лампата. Но трябва да знаете, че територия, в която държавата залиспва, рано или късно, влиза под юрисдикцията на друга държава, най-често най-силната й съседка. Така, че националното престъпление в тая посока, не е от вчера. Разграждането на една система, например комунистическата не може да означава РАЗГРАЖДАНЕ НА ДЪРЖАВАТА. А те под предлог - смърт на комунизма, разрушиха държавата и дадоха шанс на Турция, да ни вземе под "бащинското си крило", за да ни обгрижва. ПЪРВОТО И ОСНОВНО НЕЩО ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ - ДЪРЖАВАТА И СЛЕД ТОВА - СИСТЕМАТА. Няма ли държава, каквато и система на турнеш, всичко е пълен провал.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 17.2.2014, 18:13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Соломон Бали: Луковмарш няма място в демократичното общество

http://bnr.bg/horizont/post/100309776/solo...noto-obshtestvoСоломон Бали, ееех, тамам Пасито не го лансират толкова много по телевизиите и спряха да показват как пикае в чаша с бира по време на купон, се появи още един Соломон. "Това не може да е само един човек" - възкликват в еврейската реклама на уж германската бира "Хайнекен" и вие виждате цял отбор евреи да ви се покланят щастливо. Наистина, както в тази реклама, при евреите Соломоновци много, а наглостта на изказванията им, натискът и принуждението, което те оказват върху държавните институции на България, не се прави наистина от един човек, а от цяла организация, ултрарадикалната "Бней Брит", защото "Бней Брит" по никакъв начин не може да се нарече демократична организация, ционистка да, но не и демократична. Интерсно е, въз основата на кой закон тя е легитимна в България, какъв устав има и каква дейност извършва? "Това не може да е само един човек" - възкликват в еврейската реклама на уж германската бира "Хайнекен" и вие виждате цял отбор евреи да ви се покланят щастливо. Факт е, всеки един истински евреин мрази неевреите и обича само своето собствено стадо. Рекламата на "Хайнекен" е антидемократична, тъй като прокламира стадното съзнание на колектива, в който личността е без значение, важна е сплотеността на расата. Това не може да се нарече по никакъв начин "демокрация";)))

Затова не се знае, кое няма място в демократичното общество - Соломон или Луков марш...Едно е ясно - първият въобще няма място в България!
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 20.2.2014, 21:48
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06ека да обобщим кои са върлите противници на Луковмарш. Те трябва да се знаят, защото в такива моменти се смъкват маските.
1. Израел и неговите организации тук, посолството ми и прилежащите нему организации и нпо-та; Шалом, Хелзински комитет и всички евреи и криптоевреи с български паспорти.
Причината там е ясна - Ген Луков е един от радетелите на Закона за защита на нацията, отделил паразитни групировки и тайни общества от българската държава.
Те традиционно всяка година си пищят за този Луковмарш.

2. Наследниците на комунистическите терористи от църквата "Света Неделя" (най-големия терористичен акт тогава в цяла Европа), както и убийците на ген. Луков (дъщерята на убиеца му е началник на кабинета в БСП).
Те също си пищят традиционно всяка година.

Тази година обаче още две антибългарски сили се включиха. Едната е разбира се другото лице на коалицията. Наследниците на детеубийците от гара Буново ДПС.

Другата е още по-интересна. Още една държава директно ни заповядва не само да се забрани честването на български герой от войната, но иска...и организаторите на честванията да бъдат наказани smil3dbd4d99c6eaa.gif НАСТОЯВА дори и тропа с ботуша!
Москва настоява организаторите на Луков марш да бъдат наказани

Това за тия, които си мислят, че Хазарите, наречени "руско правителство", могат да ни бъдат съюзници. Руснаците - да, волжските българи - да. Но и те самите имат нужда от освобождение от юдохазарско иго.
PM
Top
Палазов
Публикувано на: 10.2.2015, 10:17
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 46
Участник # 230
Дата на регистрация: 14-January 06Тази година отново ще има Луковмарш, въпреки непрестанните опити на евреи, комунисти и демократи това да не се случи.

Дата и час: 14 февруари, събота, 17:30 ч.
Сборен пункт: София, пилоните до НДК
Източник: http://www.lukovmarsh.info/От "Шалом" пак се възпаляват мощно:

QUOTE
Организация на евреите в България „Шалом” се противопоставя на всяка проява, която легитимира публично неонацистката идеология в България, възражда лозунги и политически програми от времето на фашизма. Провеждането на Луков марш е пореден опит да се пренапише историята на Втората световна война в България.

Провеждането на Луков марш 2015 под мотото „Традицията продължава“ е предизвикателство и провокация, защото категорично е доказано, че няма нищо добро в продължаването на традицията на нацизма. Луков марш е не само неприемливо събитие за българската столица, но и акт на противопоставяне на демократичните ценности на българското общество и омаловажава постиженията на управата на София за провежданата политика на уважение, толерантност и търпимост към различията. Недопустими са и призивите на организаторите върху сгради и други обекти да правят изображения със спрей, популяризиращи събитието и образа на генерал Луков.

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/317643"Шалом" не спряха да бъркат фашизма, националсоциализма, национализма и патриотизма. Това са четири сходни, но в никакъв случай не еднакви неща. Научете кое какво е и тогава правете възражения. Никой не може да забранява на българите да почитат националните си герои. Ако шествието беше неонацистко, както ви се ще, щяхме да веем знамена с лика на А. Х.

Призовавам всички, които могат да дойдат, да го сторят без страх.


--------------------
??????? ??? ?????! ıYı
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 10.2.2015, 12:46
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Марш, марш, с генерала марш, в бой да вървим, чифутът да сразим!

PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020