Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Sinclaire |
Публикувано на: 7.4.2006, 22:36
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 31-March 06 ![]() |
Не бива да се допускат секти на българска територия, защото един факторите България да бъде превзета от османците е нашумялото тогава учение - исихазмът. Сам по себе си той е най-мирната и щадяща човека секта, за която сам чувал, но се появява в неподходящ момент. Когато друговерецът е обкръжил по-важните ти крепости и ти да твърдиш, че благодарение на смирението и силната вяра в Бог ще го победиш си е егати глупостта! Тогава исихазмът е бил завладял умовете на българската аристокрация. Сега тази побъркана рускиня Анастасия се опитва да присламчи последователи, но преди нея бяха мормоните и свидетелите на йехова. Най ги мразя наглите мормони, които залъгват младите хора с безплатни уроци по англииски. Един приятел се излъга да ходи едно лято и вече не мога да го позная! Тия боклуци са му промили мозъка с глупости! Последния път ме нарече схизматик и антисемит и оттогава не си говориме. Но това не е проблема! От форума разбирам, че това не е единичен случай, че сектите са успели да съсипят живота на много други млади хора! Затова хора запомнете нещо от мен! Безплатен обяд няма!!! Като някой ви се мазни да ви дава нещо безплатно винаги го гледайте кой е и какъв е! Мормоните носят едни тъмно сини костюмчета и говорят заваляно български. Не подписвайте нищо, за да не ви заробят в последствие!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 8.4.2006, 15:05
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Ние направихме доста срещу сектите. За справка - в-к "Съпротива". Това е една от причините да понесем такива жестоки удари. Защото нека си го кажем направо: по отношение на сектите и психотрониката например, в България руското ГРУ и американското ЦРУ играят комбина. Това е последица от сключения между Горбачов и Рейгън договор в Малта. Този договор предвижда унищожението, пълната ликвидация на българската държавност и "редуцирането" на българската нация до 2-2.5 милиона. Нашите служби пък се подчиняват безпрекословно на задграничните си господари и вместо срещу рушителите на България, насочват своите усилия срещу българските националисти, които не се примиряват с рушенето.
И да се откажем, и да не се откажем от започнатото, и в двата случая ни заплашва смърт. само че ако не се откажем, ако продължим борбата, има вероятност да победим. Значи продължаваме! |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 8.4.2006, 19:21
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
По повод безплатния обяд - в София по билбордовете е натъпкано с "Исус Христос за деца.Безплатно.Родители,заведете децата си,деца,заведете родителите си".Кинопродукция.
Ако някой жлае маже да отидеме и да съсипеме някоя прожекция ![]() По повод завладяването ни от османите - съмнявам се,че религията е имало толкова решаващо въздействие.Как действат османците: те не са тази сган,която на талази прегазва всичко.След падането на Константинопол те са били най-малобройния етнос в цялото си геаграфско пространство.Кадрите им едва едва са стигали да запълнят и на половина разрушената римска административна система, та какво да кажем за голяма та даже и силна армия.Не забравяйте,че на запад и юг имали каде каде по-опастни врагаве.(Само един пример - исторически извор казва,че безкрайни редици от османските армии се точели покрай крепостта,а османски извор от същото време казва,че решили да правят непрекъснати обиколки около града,за да сплашат противника). В действителност доста голямо разединение заварили османите на Балканите,пък и в българските територии също.Единственото,което трябвало да направят,било да поставят една от малките монархии(от по 2-3 града дори,особено сръбските) във васална зависимост,да източат богатството й,после да я скарат с друга монархийка и с една дума с тяхната армия,по техните глави.Представата за сила, организираност, многобройност от всякакво естество, си е чиста лъжа. За последен път ще се отклоня от темата като обърна внимание на две интересни неща: 1.Най-добрата армия османите получават от нас.От българската кръв.За спахийте няма да напомням.Османите казвали,че българските бойци били просто непобедими.Пращали българи спахий да се бият с враговете им на запад,защото така и така били поробени,поне като можели да бият други араби придобивали невиждана готовност.(Е да.Тук трябва да призная изключителната вреда,която хрестиянството нанесло в този момент.Ако са осъзнавали само колко е окаяна новата империя...) 2.Как възникват османите.Тълпа.Суматоха,кочина.Заселват се по териториите на рим на запад,защото рим си има сериозни проблеми с нас и още много други.Просто няма кой да спре заселванито им.Огромните османски гета постепенно изяждат изтощената империя,а не мога да си представя кой дявол ги е светнал,че могат да я завладеят. Личното ми мнение е,че е възможно,макар е без всякакъв аргумент,евреи да стоят в основата на разложението на Балканите по това време...Защото то просто е необяснимо...и точно от това да имат нужда османите,точно тогава... Извинявам се за флуда отново ![]() |
Хунор |
Публикувано на: 2.9.2006, 10:46
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 ![]() |
Значи излезе, че директорът на националната служба за сигурност(НСС) генерал Иван Чобанов покровителства руските окултисти, които зомбират и унищожават нацията.
![]() Окултистът от руското разузнаване Борис Золотов: както и много други като него. Продължават да си правят семинари - експерименти в България. ![]() |
Ник |
Публикувано на: 3.9.2006, 13:36
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 ![]() |
Елтимире,не е църквата,тя не е личност.Някои нейни представители са,но както тези,които ни управляват нямат нищо общо с България и българите ,така и тези, нямат нищо общо с Православието.И Църквата и държавата и ние сме заразени!
|
Хунор |
Публикувано на: 6.3.2007, 23:44
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 ![]() |
![]() Новият приятел и подчинен на руските секти и окултисти от ГРУ експериментиращи с нацията. Генерал пласьор Иван Драшков. |
Eлтимир |
Публикувано на: 6.3.2007, 23:56
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
След фактите, които излязоха, генералът май наистина ще трябва да се преименува на Дришков. Работата излезе извън границите на България и доста се разсмърдя. Обещавам, че скоро ще се разсмърди още повече.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 6.3.2007, 23:58
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Не разбрах Хуне как е по правилно да се казва: Гелерален пласьор ИВ.ДР. или пласьорски генерал ИВ.ДР.
Моля за пояснения. |
Хунор |
Публикувано на: 7.3.2007, 0:21
|
||
Предшественика му отиде в Африка. Този май ще го пратят някъде по-далече? |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 7.3.2007, 0:45
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 754 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Ïðåäè äà èäàò òàì, òå ùå òðÿáâà äà ïðîäàäàò èìóùåñòâîòî ñè. Âñåêè, êîéòî ñå âúðíå êúì ïðèðîäîñúîáðàçíèÿ íà÷èí íà æèâîò, ùå èìà ïðàâî íà èìåíèå, çàÿâè Àòàíàñ Ïàí÷åâ. Винаги съм се смайвал от подобни глупотевини. Лошото е, че измежду нас има овце, които ще им повярват. Първом, Българинът, никога не е бил крепостен селянин, (т.е. говедо), че да се сдобива с имение и земя. Той винаги е имал своето лично, семейно и родово стопанство, своя земя, свой дом, свое домашно огнище, т.е. имал е всичко, което носи неговата лична свобода. А щом има лична свобода, то ясно е, че е имал и социална и обществена свобода. Тия от така наречената юдеокомунистическа измислица "Анастасия" мислят да ни връщат стотици хиляди години назад, което показва тяхната изостаналост, а не нашата необходимост. Че и аз и сега си имам своето "родово имение" в Планината. И не съм чакал някой да ми го дава, просто си го имам от дедите си. СМЕШНИЦИ! Подобни окултно-езотеро-психотро-комуно явления като "Анастасия" могат да възникнат само в Русия, където на крепостния селянин не му се даде правото да има своя лична, частна собственост, а направо бе вкаран от крепостничеството в колхоза. Сега могат да ги баламурят с такива хватки. А почти всеки Българин, макар и преживял чудовищното юдео-комунистическо явление, наречено "колективизация", си има своята земя, своето наследство оставено от дедите ни. Само трябва да се върне да го стопанисва. |
Хунор |
Публикувано на: 7.3.2007, 1:12
|
||
Това със селищата е прикритие за психотронни експерименти. Разполагат си апаратурата необезпокоявани и имат протекцията на генерал Дришков а преди това на Чобанов. |
||
Публикувано на: 7.3.2007, 9:16
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Прав си абсолютно! Мен ми е интересно друго-за звънтящият кедър.Колко истина и колко лъжа има в това? |
||
Публикувано на: 20.7.2007, 13:26
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Вижте какво пишат в този вестник.
http://www.rodovo-imenie.org/ogiarhiv/ http://www.rodovo-imenie.org/ Това съобщение е редактирано от krasi на 20.7.2007, 13:32 |
Биляр |
Публикувано на: 20.7.2007, 15:58
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 ![]() |
с отрицателните писания за Норбеков и Анастасия, не съм съгласен. първо, аз правих 2 месеца упражненията на Норбеков и усетих голям ефект, без да вярвал и да го очаквам силно, както той пише. Второ, той за много други неща е прав, като за мързела и труда, като за злокачествените образувания и др. За Анастасия, никой от вас не е прочел нито една книга, не се е докоснал до историята и изобщо нейната философия... ноооо въпреки това, сте големи философи и разбирачи, класификатори... говорейки наизуст по някакви скалъпени и платени статии на еврейската преса в нас и чужбина. това ми прави много лошо впечатление за вас и доказва, че в една област знаете в друга сте кухи като кратуни. а размишлявам така - човек никога не трябва да бъде кон с капак, трябва да види и опита всичко. най-малкото преди да даваш някаква оценка за нещо, трябва да си го опитал и да си запознат в някаква степен с него. също така, забелязвам по писаният в тази тема, че сте религиозни фанатици. както мюсюлманите са, така сте и вие... това е много лошо, само спъва по нататъшното ви развитие. религиите далеч не са най-важното нещо на този свят, и за голям ужас църквата векове наред е поддържала такова статукво, за това е и спънато толкова развитието, с избиването на много много велики учени, надскочили времето си - Галилео Галилей, Джорнардо Бруно и др. същата проста и отровна философия прилагат евреите над гоите - да бъдат коне с капаци и да не видят и опитат всичко на този свят, за да не се развиват, ясно е, че така по-лесно се управляват... пример за това беше комунизма в България. казвате, че Анастасия била секта, като тя дори не е религиозна доктрина, а по-скоро философия на живота, аз съм прочел всичките книги и реално съм осъзнал сам, кое е правилно и кое не, дали има манипулация или не, никой не ме е задължил, никой не ми е казал това е най-правилното и само то е, но идеите вътре са много много добри. също така аз мисля, че няма невъзможни неща на този свят, и човек трябва да бъде преди човек, после да се дели на вяра, раса, народи и т.н., т.е. да бъде добър с другите. за Висарион, му изтеглих книгата и четох отначало пише нормални, логични и банални неща, и се отказах, не го харесвам. Исусовци и др. такива религиозни идеолози не харесвам, това за мен е плява. а за родовите имения, те отдавна са факт в капиталистическите държави, тъй като хората работят там и имат пари, и правят цели квартали-оазиси, в които живеят. в България това хич не е лесно да се направи имайки предвид финансовото благосъстояние и нивото на култура и израстване на българите. а ако се направи, пффф, това ще е нещо велико.
|
Иван |
Публикувано на: 23.7.2007, 8:39
|
||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Каква е религията на религиозните фанатици, които са забелязани от теб? |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |