www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Изявление на Българският Саракт


Страници: (6) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изявление на Българският Саракт, относно излизането на България от ЕС
Йордан_13
Публикувано на: 10.11.2013, 20:19
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 992
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Братя и сестри, Българи! Времето на завръщане на Българският Саракт накъсява, а готовност и желание за него среди българите не се вижда от никъде. Но събитията, които се случват, 6 години след влизането на България в ЕС, говорят за неговата неизбежна необходимост като единствена възможност за всеобщо спасение на Българският народ. Шест години след влизането на България в поредния Съюз, държавата не съществува, държавната форма на управление – республиката е само на книга, а Българският народ оредява катастрофално, покосяван от глад, недоимък, болести и невиждана в българската история емиграция съпроводена с изключително ниска раждаемост. Ясно е, че със смъртта на Българската държава идва и смъртта на Българският народ. Затова Българският Бог повелява чрез Българският Саракт: България да излезе от ЕС, без да влиза повече в своята бъдеща история, в който и да е Съюз и Общност на народи, създавани независимо от кого. Тя, България започва свой, самобитен и самостоятелен път на развитие. Излизането на България от ЕС спира изпълнението на закони, които са в противоречие с фундамента на Българската държавност, но са в основата на фундамента на ЕС, а именно възможността чужденци да закупуват българска земя, да стават български граждани, децата им, родени тук да стават български граждани, вследствие, на което етническата картина с годините да се променя и Българската държава един ден да бъде подменена и сменена с друга. В това отношение, Европейският съюз е разрушаващ фактор за националната идентичност на Българската държавност. Той и затова е създаден, не за да бъде Европа на Отечествата, а да бъде една огромна месомелачка, която да смели в един общ казан националностите и националните държави. Веднага ще чуете държавни, пратийни и медийни гласове, че излизането от ЕС ще бъде катастрофа за България. (Примерно: http://news.ibox.bg/news/id_68803725 )

Братя и сестри, Българи, излизането от ЕС ще има положителен благоприятен ефект за Българската държавност, защото днес, 6 години след влизането ни там, нито имаме държава, нито имаме политика, нито имаме икономика, нито имаме народ. Разрухата е тотална и зловеща. ЕС не води до просперитет Българската държава и Българският народ, както СССР не го доведе до това, както Римската империя не донесе нищо добро на дедите ни. Това е очеизвадно и само слепецът и спящият не го виждат. Нарочно предизвиканите и насочени към нашата граница емигрантски вълни, които нахлуват, ще бъдат просто последният пирон в нашият ковчег.
През месец юни, Небето е дало наставление за спасение от унищожение, но само малцина са повярвали и започнали да го търсят в лицето на Българският Цар.
Затова Българският Цар чрез Българският Бог сочи първата стъпка на Спасението: излизане от ЕС; втората: премахване на республиката; третата - възкачването на Българският Саракт, като единствена и жизненонеобходима алтернатива на ЕС и демон-крацията - Държава на Българите.
PMEmail Poster
Top
Ванина
Публикувано на: 10.11.2013, 21:45
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13Братя и сестри, не бойте се да давате Животъ кога Любовта я има! Дори и кога самотна трябва да е майката, а бащата далечъ отъ детето си не бойте се! Не бойте се отъ материялнаятъ недоимъкъ, кога Любовьта я има! Нужни са на България Български чеда.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 992
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

България вън от ЕС и НАТО. Искаме суверенна държава.

https://www.facebook.com/pages/%D0%91%D1%8A...434397150123550
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.1.2014, 12:56
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 992
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Ако не сме в ЕС, ни чака съдбата на Украйна, плашат реформаторите
http://news.ibox.bg/news/id_2093713723

================================================
Смешници, Българският Цар ще извади страната от ЕС светкавично. Да видим кой ще му скочи, особено, ако армията, колкото и да е келява, го подкрепи, а народът му окаже пълна подкрепа. Просто България излиза от ЕС. Не е задължително да е в някакъв Съюз. Българският Бог сочи на Българите, Ново Начало- Българският Път, не Европейският. Европейският Път не е Българският Път. Или "Пътят, който е пътят, не е пътят, който е Пътя":))) ЕС, САЩ и Изсраел, просто ще преглътнат този горчив хап. Но явно някои много са се изплашили. И с право
smil4334a8edcde62.gif smil4334a8edcde62.gif smil4334a8edcde62.gif smil4334a8edcde62.gif
PMEmail Poster
Top
Valio
Публикувано на: 27.1.2014, 11:30
Quote Post


Новодошъл
*

Група: Участници
Съобщения: 7
Участник # 27 032
Дата на регистрация: 29-November 13Знаем ли кога ще дойде този Цар и какво да очакваме?
PM
Top
anti666
Публикувано на: 27.1.2014, 15:29
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Valio @ 27.1.2014, 13:30 )
Знаем ли кога ще дойде този Цар и какво да очакваме?

Когато определен брой българи имат будността да го поискат. Засега са не повече от стотина, което значи че няма да е скоро.
Какво да очакваме? За враговете български - безкрайна мъка. За българите - възстановяване на Саракта.
PM
Top
18j
Публикувано на: 28.1.2014, 12:37
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 123
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Ако някой още му е интересно да стои в ЕС - нека се порови да разбере що е "Трансатлатическото споразумение", което в момента се готви между ЕС и САЩ. В това споразумение се предвижда "защита на инвеститорите". Само това като чух и ми настръхна косата, но чакайте да чуете по-нататък.

Защита на инвеститорите!
Под тази форумулировка, в момента Филип Морис (корпорацията) съди държавата Австралия тъй като е повела успешна политика за намаляване на тютюнопушенето. Инвеститорът има нужда от защита, че да не му паднат печалбите!
Защита на инвеститорите:
Шведска корпорация съди германската държава тъй като е повела политика за ограничаване на ядрената енергетика и заместването й с възобновяеми енергии.
Защита на инвестиора:
Египет решил да вдигне минималната заплата, заради което частна компания-инвеститор я съди, понеже ще се намалят печалбите на акционерите, в полза на служителите.
Защита на инвеститора:
в момента европейския съюз, в това число ние - България, плащаме на САЩ по 170 милиона долара на година, защото ЕС не допуска американските фирми да внасят обработено говеждо месо. А защо е необходимо да не го допуска? Защото такива са регулациите в ЕС, което също е повод за американските корпорации да изкарат печалба - чрез съдебни дела.

Общо взето това "Трансатлантическо споразумение" предвижда да се създаде нов международен трибунал, който се поддържа с парите от нашите данъци, но неговата единствена насоченост ще е да съди държавите, за политики, които те биха предприели в национален интерес, които пък биха могли да навредят на "инвеститорите"!

Поинтересувайте се - интересно е. След тази регулация корпорациите ще се докарат до положение да нямат нужда да развиват реална дейност. Просто техните правни отдели следят коя държава какви закони приема и измислят кого за какво да съдят! Не е ли това перфектиния паразитизъм и крайната фаза на новия световен ред?!

Друго интересно за тази нова регулация е как се подготвя: има си специална платформа онлайн, в която имат достъп само еврЕопейските бюрократи и правните отдели на корпорациите!!! Доволно а! И когато "гражданските" формирования (от цяла Европа) са научили за тази регулация и са настояли да получат достъп до платформата, за която те са платили с данъците си - са получили една мазна усмивка - разбирай среден пръст! Та "трансатлантическото споразумение" трябва да е готово през май, тази година и да се въведе след изборите за еврЕопейски дупетати. Интересен график - така кандидатите за еврдупедавци няма да са длъжни да се обясяват за тази правна порнография пред своите избиратели.. От друга страна това си е светкавична война (блицкрик) срещу народа на европа. В антинационалната коалиция участват европейските бюрократи и копорациите.

Та мисълта ми е: България има интерес да излиезе от ЕС до май - тази година - след това ни надяват нов хомот, от който няма излизане (ако сме член на ЕС). А за една бедна (на пари) държава - подобна регулаци си е убийство или тотално робство в полза на корпорациите. За каквото и да се пребори народа с цената на безкрайни протести и разправии, дори за едно увеличение на минималната заплата да се преборим, или за предимства в социалното осигуряване - все някоя компания ще намери, че това пречи на интересите й - и хоп - съдебно дело в новия трибунал някъде си из европа - хоп - милионки обезщетения на година за компанията!

Готино а! Гласувайте на евроизборите тази година! Изберете си нови манафи, които да ви жлембят отзад. Помнете, че гласа си им подавате задника си, за да ви го жлембят!


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
balh
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 82
Участник # 4 823
Дата на регистрация: 1-October 12Ето и една пресконференция по въпросите на шистов газ и "Трансграничното спорозумение" . За споразумението от 10 мин. нататък . Забележете мазните , типично ешкеназко-педалски номерца правени от "нашите" политици Вагината и представителите ни в Брюксел . На мен ми прави впечатление , че те са се върнали към старите си типично болшевишки методи - просто пълно мълчание по делата които вършат и безпардонно отговарящи на всеки въпрос без да се притесняват , че лесно могат да бъдат оборени . Пълна тишина , а в случай че нещо се чуе няма кой да разбере истината още по-малко да им се противопостави ! Вече се набива на очи и простичкия факт , че няма никаква финансова изгода от добива на газ по този начин , но въпреки това продължават да искат да го вършат . Целта според мен е да се отрови водата и да се изгони населението на цяла североизточна България . Става въпрос за почти един милион души , които ще попаднат в положение на хуманитарна катастрофа струваща милиарди евро само за евакуацията и грижи на здравите хора . За разболелите се сметките са напълно непредсказуеми . Това май е целта . Още повече , че след като за сега не могат да вършат отравянето на водата на българска територия ще се опитат да изпълнят това откъм Румъния . Нищо , че румънците имат само 7 000 кв. км площ над този подземен басейн . Нищо , че в Румъния вече се водят почти улични битки с полицията от страна на почти цялото население на общините където искат да дупчат за шистов газ . Въртят , сучат около България и правят всичко възможно да тровят и избиват колкото се може по-бързо и повече българи . В това време матриала седи у дома и гледа сериалчета ...
Ето видеото : https://www.youtube.com/watch?v=ntKqkIWiGcA&feature=youtu.be
Иначе Вагината си е баш вагина един път против шистовия газ докато е бил евреодупетат , сега като минет-стер (да се чете министър) вече е ЗА . Шизофрения или типичен курвалък ? Ето го другото видео , слушайте внимателно след 4 мин. https://www.youtube.com/watch?v=xoqKLt87r8I
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 992
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 992
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Кво сега, това деликатен намек ли е, за да влезем в Евразийският Съюз;))) Не, че нещо, но Евразийски и Европейски, все започват с "Е" и абревиатурата е една и съща ЕС;))) Никой не може да ни вземе или даде нещо, което си е наше. Това, че някой го е откраднал, както Турция - Източна Тракия, както Сърбия - Македония и Западните Покрайнини, както Гърция - Беломорска Тракия, не значи, че ще е нейно притежание завинаги. Откраднатото един ден се връща с лихвите, а ако не се върне, никога нищо добро няма да види или спечели от него. Единственият истински подарък, който могат да имат Българите в близките 20 години, това е Българският Цар. Той е истинското Съкровище. Той е онова, което трябва да бъде лелеяно и търсено. Не Съюзи с тоя или оня за съответният временен келепир и закърпване на материалното положение. Бъдещето на България не е в Съюзите, а в БЪЛГАРСКИЯТ ПЪТ! Не Европейският, не Евразийският, БЪЛГАРСКИЯТ ПЪТ!
PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Създадената от Коминтерна върху българска земя "БЮРМ" вече се разпищя срещу картата

Ето и отговора на руснаците
Пред БНТ режисьорът на церемонията по откриването Константин Ернст с усмивка заяви, че всичко е показано съвсем точно и картата не е сгрешена. Той все пак допусна, че България може би е изглеждала по начина от 1878 г. заради ъгъла, под който е снимана от руския спътник. smil4334ad8a149e0.gif
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 992
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Я в шоке!!! Молдоване гораздо умнее Украинцев!

http://www.youtube.com/watch?v=R8EWpkZNCy0


Исландия се отказа да влиза в ЕС
http://www.segabg.com/article.php?id=687775
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 992
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06http://www.blitz.bg/news/article/258787

Анонимните: Ако имаше днес референдум, българите щяха да излязат от ЕС!

В анкета на сайта 79.48 процента са гласували против оставането на България в Съюза, само 20.52 са „за”


Антиевропейските настроения в България отдавна са факт и продължават да нарастват. Интересна анкета са сложили на сайта си „Анонимните в България” – anonybulgaria. Въпросът е: „Ако имаше референдум за излизането на България от ЕС, ти какво би гласувал?” Навярно разочарованието на хората от Европейския съюз и от факта, че като негов член всъщност живеем по-зле от преди, е огромно, защото мнозинството иска отделяне на България от ЕС. Ако приемем анкетата за отразяваща реалните настроения на хората, то при евентуален референдум 79.48 процента ще гласуват против оставането на България в Съюза, само 20.52 ще са „за”.

Сред многобройните коментари има и такива като: „Защо нямаше допитване до народа, когато ни натикваха в пъкления ад на ЕС и НАТО”; „Да, точно един Орбан би ни спасил”и; „ЕС и Европа са само Англия, Германия и Франция! Всички останали сме електорат за подкрепа на ТЕХНИТЕ РЕШЕНИЯ, които даже нямаме право да обсъждаме и боксова круша за тренировки.” /БЛИЦ
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 992
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
НАТО ни направи по-добри, обяви Плевнелиев

http://news.ibox.bg/news/id_2007349425


По бутафорно изказване на дьонмето Плевнелиев по тая тема едва ли има;))) В крайна сметка, трябва си вещина и витиеватост в ораторството, за да ни представиш вълка в светлината на куче-пазител. Но това е доста трудна задача, когато започваш с алегории от рода, че НАТО е един вид благотворителна организация или протестантска църква, в която се спазват десетте божии заповеди;))) Подобни алегории са за кръчмарско-чалгарският електорат. Там вървят. Един военен блок няма как да се занимава с благотворителност и опазването на морални норми. С това се занимават съвсем други институции. А картинката на нашето присъствие в този военен блок е потресающа и съвсем не отрежда ролята на съюзник, камо ли на равноправен партньор. По-скоро ни отрежда ролята на васал, чиято войска е длъжна да участва в завоевателните му походи и то повече в ролята на теляшка дружина със спарчета, сапуни и полеви бани. И няма как да е иначе - армията ни бе по "варшавски стандарт" и щом бе приведена в натовският, тя просто изчезна, което е парадокс. Изчезна с думи като "модернизация". Аз досега не съм чел в историята на някоя страна, армията й след като е "модернизирана" да изчезне и да се превърне в жандармерия, чиято основна задача е да участва в "задгранични мисии". Това се случва, само тогава, когато дадена страна е била главно действащо лице в глобална война и я загуби, бъдат и наложени репарации и контрибуции. А ние уж, не бяхме главно действащо лице в Студената война, а останахме без армия. Не така стана с Русия, например. Има нещо много гнило в Дания, т.е. в НАТО. Като положителен резултат от "модернизацията", т.е. изчезването на армията ни, дьонмето Плевнелиев отбелязва нашата доброта, станали сме по-добри. НАТО ни е превъзпитало. Знаете ли, тук той е прав. Когато унищожиш най-добрата армия на планетата, даваш възможност на Турция да бъде доминиращ военен и управляващ държавен фактор на Балканите, и не само там. Укротените по този начин българи, наистина са добри. Иначе с тая раздута армия по Варшавски образец, макар и немодернизирана, но напълно непредсказуемa, както в лето 1912-то, българинът е лош. Той не е добър. Защото НАТО не го е напляскала по дупето и не го е превъзпитала. Нямам нищо против жените като майки и дори като воини, но ние в НАТО станахме наистина е една по-добра, по-мила и гальовна армия. И в един военен конфликт ще победим всички, така, както Роксана омая и срази Александър Велики с красотата си, своите благоухания и лакирани нокти.
PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 123
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11...само че ако плевелски се гласи да влиза в ролята на Роксана - играта от сега е загубена защото тоя е гнусен дори за някой който обича аналните приключения. Те натовци и есовци са си анални авантюристи и герои обаче при сегашните позиции които наще деморазкрачени заемат - насреща няма да им се изправят лица от тяхната порода ами някогашните братушки които пият водка и бият като чобани. Не съм чул обратните наклонности да са много на мода в руската армия, за разлика от натовския управленски апарат... Така че плевела с неговите позиции в стил 'посраните ми гащи може и не замиришат' има последни шансове тия месеци да отърве България от развинтения са свинктер и така да отърве свинктера от обезглавяване. Защото на него главата му служи единствено на обслужва свинктера - неговия собствен и други мъжки такива. За друго тая глава не служи.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (6) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020