Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (8) « първа ... 6 7 [8] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 8.7.2025, 7:22
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 991 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Слушах чифутката Ева Майдел от НДСВ по Чифут ТВ;))) Не знам, защото и двете казионни телевизии бълват реклама на еврото за днес, след като днес като евродупетатите гласуват, тва гласуване не зависи от нас. Майделката, обаче е една злостна и фашизирана чифутка, която едвам са сдържаше да не изкриви физиономията си от ярост пред камерата;))) И поиска МВР да се намеси в социалните мрежи;))) Просто да не таите илюзии относно природата на т. нар. демократи и либерали;))) същите са кат болшевиките;)))) Но, чифутката призна, че най-вероятно ще има евродупетати от проевропейски партии, които ще гласуват против България в Еврозоната, защото те не искат плътно сближаване между хейхуйропските държави и мощно бъркане по дупките или с една дума, не са фенове на груповият секс;))) Също ми направи впечатление факта, че България е последната държава след Хърватия, която иска в Еврозоната. Други нямало;))) Демек с България приключва въобще всичко, ха-ха-ха, така звучеше чифутката Майдел.
Рада Глибоката, после дадоха по Чифут ТВ заедно с турците и цоциалистите;)))... беше доста по-реалистичен в сравнение с други години, като каза, че приемането на еврото няма да промени нищо особено в България, защото, каквато и да е промяна, зависи от нашите усилия. С една с дума, с евро или без евро, ние си вървим към хиперинфлация;))) То тва е логично, е, вижте си държавата, вижте кой я управлява и се досетете дали вече се казва България;))) Хм;))) Най-лошото е, че в младите поколения има култ към парите и високият стандарт на живот, а не към държавата като съобщност. Оттука отпада и необходимостта от държавата България. В ЕС, всеки мой да си живей дето поиска и както поиска с висок стандарт и да се реализира като личност. А, когато няма необходимост от държавата България, Тангра си я взема и вие оставате да живеете като траките на Серафимов и като самия Серафимов, разбира се, който отива до с. Борец, за да си полее райграса;))) А, какво е станало с траките? Аха, да... ем... |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.7.2025, 8:35
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 991 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Тенгри кан
преди -113 секунди Статията е доста манипулативна;))) Ева Майдел по Чиф ТВ таа сутрин каа, че първом гласуват евродупетатите и там изненади може да има и след тва финансовите министри на страните от ЕС, където, обаче също може да има изненада. Тва е по въпроса за изненадите;))) Както знаете, аз не страдам от култ към парите, от такъв сте болни вие и вашите поколения. Аз съм с Тангра:))) А, вие сте с кого? ;)))... Нема ви бъде;))) Денят за окончателното решение: България става член на еврозоната Изненади в днешното окончателно гласуване не се очакват https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/685424-den...n-na-evrozonata 116 анонимен преди 3 минути Е.Майдел преди минути каза, че били "преувеличени" опасенията от повишаване на цените и инфлацията след приемането на еврото и лъжите идвали от проруски партии, което е долна лъжа и гнусна инсинуация. Аз всеки ден купувам храна и знам колко се увеличава храната. Майдел кога последно е влизала в мазазин в България? Предателка! 124 Тенгри кан преди -113 секунди До: анонимен 116 Майдел е еврейка, тя никога не е била българка. За предателство можем да говорим, когато чистокръвна българка го прави, но управляващите ви, не са българи;))) Това е факт. Ако проверите, ще видите, че всички са евреи;))) Евреите винаги работят за интересите на расата си и за господството на Йехова Саваот над останалите народи. Илюзия, да се смята, че евреите са добри. Да, те са добри за себе си, но за останалите - не;))) И даже, възрожденците не са против "добрите евреи";))) Но, няма такова нещо като добър евреин. Ако е такъв значи не е евреин;))) Логиката е много проста. Евреина е слуга на Яга, той никога не може да бъде добър, ако е добър, не е вече евреин. А, подобно определение "добър евреин" се дава от тези, които са на заплата при тях. То е толкова просто, че чак е очеизвадно. А при някои виждаме, страха да не бъдат причислени за хитлеристи. Ма в тва нема лошо, той Хитлер си е евреин, обкръжението му е от евреи. Самите евреи се избиват помежду си ползвайки голямата гойска маса, която мре с десетки милиони. Защо се избиват? За тва кой ша има повече злато;))) Надгробна Плоча преди 2 минути " 681 - 8 Юли 2025" Ма, а, честито, де;))) Курбана, кой ша го коли и вари, да раздадем за "Бог да прости";))) И кой ша е курбана?:))) Датата на основаването на Дунавска България на Аспарух е 22 юни 681 г. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 1.8.2025, 8:24
|
Така е. Щом си жив, дишаш и пърдиш, хеле па, да се отопляваш на печка с дърва (макар че тук се говори за изкопаеми горива, не за дърва) и накраа ще ти сложат на задника един ПЪРДОМЕР и ще подложат на специална диета за да не пърдиш! Това много ми прилича на данъка "димнина", съществувал за българите по времето на Османската империя.
Те, ГЕРБ вече идваха да сменят печките с дърва с климатик, ама некой требе да плаща тока на тоа климат, а представете си, че не давам пари за дървата!;))) Нали? А, така! Що трябва да плащам на некой пеерас, след като мога и да не му плащам? Не съм му длъжен с нищо в тоа живот на тоа педерас, тъй да знайте! Да не говора, че бизнеса на чичо Митко с дърва напълно умре и как дъщерята ще построи къщата, не е ясно;))) Абе, аз са чуда веке, що големи и убави дървета ги изхвъргат по кошовете, па аз, отида, па ги нарежа, па си ги зема и ако са сухи, ай в печката, па не са, 1-2 години и ша са сухи, и а па в печката. Абе, ша са живее изцяло в гората, далече от населените места. Те вече, кат започнат да ти казват и как да са топлиш, ква кола да караш и напълно ти ограничават личната свобода и бита. Започваш да живееш по техните правила. =============================================== През 2027 ще започне да функционира новата система за търговия с емисии, ЕСТЕ-2, в която вече ще се включат домакинствата, сухопътният транспорт, сградният фонд и малкият бизнес. Целта, според новите правила на Брюксел, е да се намали използването на изкопаеми горива от крайните потребители, съобщи Bloomberg tv. През 2027 г. системата се разширява и ще включи домакинства, транспорта, сградите и малкия бизнес, като целта е редуциране на емисиите от новите сектори с около 40% до 2070 г. Събеседникът каза, че се предвижда създаване на Социален климатичен фонд с бюджет от 87 млрд. евро, който да обхване уязвимите домакинства. Средствата ще се използват за саниране, подмяна на отоплителни уреди, електрически автомобили. https://obektivno.bg/es-shte-zadalzhi-domak...glerodni-kvoti/ |
Йордан_13 |
Публикувано на: 1.8.2025, 8:33
|
И понеже колониалната българска администрация е доста чинна и изпълнителна, ОПГ ГЕРБ в Пловдив начело с кметчето му от село Смилян, Смолянско, Костадин Димитров вече е с Проектопредложение за въвеждане директивите на ЕСТЕ-2 качено за обществено обсъждане на сайта на Община Пловдив.
И аз почнах да обсъждам Проектопредложението на местно ниво незасягайки засега ЕС директивата. Очаквам отговор от тях от рода, че това са европийски директиви и няма как, трябва да ги въведем. Разбира се, аз и на това ще им отговоря ![]() ЕСТЕ-1, тва беше "Екогласност" навремето... Уаааааа, "Кремиковци" много пуши, дайте да го закрием!;))) Лентяи и пройдохи на американски долари! Мнения се подават на: direkcia_ecologia@plovdiv.bg. Moжете да го изпратете, ако решите и дори да го промените, ако ви се струва, твърде крайно;)))) Неуважаеми г-н Димитров, Обръщам се към вас така, защото с вас, ние няма как да се уважаваме, защото сме Врагове! И то такива, между които никога не може да има Уважение! ПП ГЕРБ или ОПГ ГЕРБ (Организирана Престъпна Група ГЕРБ ) е Враг на България! Поради тази причина, аз, като роден в град Пловдив с акт на раждане в град Пловдив (това, искам да го подчертая, дебело) категорично не съм съгласен с проекто-предложението ви, да се погрижите за нас и нашият домашен уют и комфорт! Първом, това е ограничение на личната ни свобода, правото на избор как да живеем и да битуваме, тъй ярко декларирана от вашата партия чрез т. нар. “демокрация” и след това арогатно и нагло навлизане чрез административни и силови органи в моят дом. Това, няма как да бъде допуснато! Ние сме наясно, че членове на вашата партия ГЕРБ, която ние познаваме лично и мразим до дъното на душата си, както и те мразят нас, но това нас не ни интересува и най-малко ни интересува тяхното съществуване и бит ги дразни нашият социален статус и стандарт на живот, т.е. това, че се отопляваме на дърва, което е най-доброто и качествено отопление, което човека познава изколе от древността и това, че караме стари коли. Тяхната лична арогантност и наглост да навлизат в личното ми пространство и да се опитват да определят начина ми на живот е довела до този вид лобизъм в тяхна полза чрез вас като техни административни и силови органи. Техни, не наши. Тук става въпрос, първом за личен лобизъм, от точно определени хора, които аз познавам поименно и мога да посоча, къде живеят, които искат да осигурят своят личен комфорт рестриктирайки нас и начина ни на живот в нашият личен дом, при положение, че ние не сме навлизали в техният. Като навлезем ще стане лошо. Лошият атмосферен въздух се дължи на националната и местна политика на ПП ГЕРБ сиреч на катастрофалното и престъпно управление на партията, което създава на национално ниво демографско опустошение в малките градчета и селата 150-200 км околовръст Пловдив. Това довежда на местно ниво до преселване на тези хора в град Пловдив, презастрояване на града, унищожение на зелените и поземлени площи и пренаселването му с автомобили! Това довежда до силното запрашаване на града, който лятото се превръща в топлинен котел с тенденцията градусите в него за в бъдеще да надхвърлят 50 по целзий! Схващате ли сега, икономическата политика на вашата партия, г-н Димитров? Национално ниво – местно ниво! Това е икономическа политика на Геноцид! Основният виновник за лошият атмосферен въздух в Пловдив е управлението на България от партия ГЕРБ, което катастрофира още на национално ниво и създава социален и битов апокалипсис на местно ниво. Вашите предложения за лошият атмосферен въздух са всъщност от бягство от отговорност за собственото си управление и прехвърляне на проблема от болната на здравата глава поради некомпетентност и некадърност. Така тя, няма да си личи. Ако една партия управлява с рестрикции и забрани, това означава, че тя е неспособна да управлява! Въпроса е, че тук става въпрос и за забогатяването на определени фирми, които хранят партия ГЕРБ, а именно фирмите за "екопелети", т.е. тук става въпрос и за престъпна, мутренска, целенасочена политика да се вземат парите на този, който ги няма и да се дадат на този, който престъпно ги има много! Става въпрос за витиевато и хитро бъркане в личният джоб, т.е. законова кражба на лични средства, а законова кражба няма - кражбата си е кражба! Поради, което постулирам: 1. Няма да спазим нито една забрана въведена на територията на град Пловдив. Ще атакуваме наложените ни административни санкции с всички възможни средства включително и гражданско неподчинение. Предлагам контрарестрикции: 2. Неродените в град Пловдив да нямат право да участват в управлението на града и уреждането му на всяко едно ниво по никакъв начин дори чиновнически, нито да имат право на граждански глас. Техният избор да бъде обявен за нищожен, поради това, че мнозинството гласували за тях не са родени в Пловдив по акт на раждане. Всяко взето решение на тази база за град Пловдив, да бъде обявено за нелегитимно, независимо от датата на издаването му и влизането му в сила. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.8.2025, 19:44
|
Запазете си от книжните левове и монети в един класьор, за да се знае, че някога България е имала собствена валута. Ще трябва за тези, които един ден ще искат да възстановят България в изконният й вид. Многобройни селяни пияндурници са назначени в БНБ за да работат за изтеглянето и унищожаването на тоновете монети и книжни левове, т.е. след време, те ще изчезнат като материални изразители и носители на националната ни валута.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.8.2025, 13:12
|
Кой се опитвaте да убедите с това? Мене ли? Щото те, другите българи, немат проблем да ползват еврото дори без националните символи, ще им е още по-добре;))) Направо сложете символите на долара и те ще са доволни, че вече живеят в Америка! Яга, Яга, ах ти, веселяк такъв!;))) Да убедиш мен? Ха-ха-ха... Гледай сега, тъма тархане, да продължим играта на убеждаване. Премахни там, оня с кръста и сложи на монетата символа IYI;)))
Председателят на ЕЦБ показа българските евромонети с номинал 1, 2, 5, 10, 20 и 50 евроцента (СНИМКИ) https://nova.bg/news/view/2025/08/30/508843...BC%D0%BA%D0%B8/ |
![]() |
![]() ![]() ![]() |