www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Изявление на Българският Саракт


Страници: (6) « първа ... 4 5 [6]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изявление на Българският Саракт, относно излизането на България от ЕС
Йордан_13
Публикувано на: 29.6.2018, 18:29
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Вчера гледах Седянката по отчета на Европредседателството на ПП ГЕРБ по Канал 3. Легнах си, загасих лампата и заспах с негоsmil4341944e6b0c8.gif Ми кво да ви кажа, тва беше една Седянка на ентусиазирани комсомолки, леко разочаровани от вярата в "Светлото Бъдеще" и устоите на социализъма. Все съм си мислил, че подобни хора, в България, отдавна са измрели, а те не само, че са живи, но стоят на върха на държавата и хабят ресурсите на всички нас, с тяхното верую! Масонът Томиславин Дончев, имаше неква свежа нотка на песимизъм в потока от еврооптимизъм, но той бързо беше спихнат от квачките след негоsmil4341944e6b0c8.gif В крайна сметка, целият напън на наште маскари била да се възроди еврооптимизма и спре рухването на ЕС с амбициозното българско европредседателствоsmil4341944e6b0c8.gif То подобни комсомолци, като тях, навремето са искали да спрат и падането на СССР, ама не са успели. Най-важното е, че Седянката започна с венцехваления на Соломон Паси!

Борисов в Брюксел: За ЕС, Балканите и миграцията
Премиерът ще отчете резултатите от еврошефството ни
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 29.6.2018, 18:31
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Какво договаряне? Това си е Европейски Фронт за Спасение на Меркел! Нещо, като нашето НФСБ... Тази договорка е вредна не просто за цяла Европа, но най-вече за България, защото дава аванс на ГЕРБ в политиката. Политическата логика е, Меркел да си отиде, да бъде съдена и вкарана в затвора за национално предателство. Тя трябва да си понесе последствията от приложението на либерализма и унищожението на германците. Ако трябва, с живота си! Но трябва да се почне от онзи канцлер, първи допуснал турците в Германия. Защото това е началото на края. Влезе ли резан, след него идват всички други.
Резултатите от тази среща на върха са много важни за германския канцлер Ангела Меркел, за да се спаси от мигрантската криза, която може да коства поста й.

Договориха се! ЕС постигна споразумение за мигрантите
Еманюел Макрон: Победи европейското сътрудничество!

https://www.dnes.bg/politika/2018/06/28/bor...raciiata.380655
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.12.2018, 1:18
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Аз съм стар песимист, че Англия, ще излезе от ЕС. Още с идеята за втори референдум, веднага след първият. Илюминати няма да позволят,а техните пчелички - масоните работят здраво в тази посока. ЕС им е нужен, защото ЕС е котел, ровка за унищожението на бялата раса и националността. Тук всички народи ще бъдат изличени психологически и културно в общите либерални формули и закони+черните емигранти, които ще заличат и расовите белези, защото вие знаете, черният ген е доминантен и техните расови белези ще са господстващи. Това, кеото мога да ви гарантирам, обаче е , че България един ден ще излезе от ЕС без споразумение! С евреи, не се преговаря!

https://www.segabg.com/hot/tereza-mey-glasu...ekzit-se-otlaga
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06ЕС никога не е гледал на българите, като на хора;))) Трябва да разберете, че няма империя, която да не ви гледа като източник на капитал за тяхната икономика. Па какви ягоди стават в Родопите! Защо България не произвежда ягоди и ги изнася във Великобритания, а;)))? Хъхъхъъъ, защото това е внос на капитал в България. Аз съм ви казал, само спешното излизане от ЕС ще ви спаси. BG EXIT без договорки. Ние нямаме какво да вземаме от европците. ТЕ СА НЕНУЖНИ. ПАРАЗИТИ СА!

"Работили сме какво ли не, явявали сме се на какви ли не интервюта, но такова чудо не е било. Как и зъбите не ни огледаха, като кон за продан?", коментират голяма част от кандидатите за гурбетчийки.

"Имам чувството, че британците всячески се опитват да достигнат дъното. Чакат да дойде петък и нахлуват в пъбовете. Те работят до около 23 часа. В 23:01 ч. затварят. Който пил-пил. Всички по къщите си. Понеже имат малко време, се напиват до безобразие. Падат от столовете в кръчмата. Пеят, повръщат. Това представляват тези, на които се опитваме да подражаваме. И като дойдат на нашето Черноморие се чудим защо е такова реномето на курортите ни", споделя пред изданието родопчанин, който от 15 години си изкарва прехраната на Острова.
Живеят в бунгала. По няколко. Като в малък концентрационен лагер. Но доброволен. Бачкат здраво, за да събират пари за семействата си у дома.

"Там британци няма да видите. Те не работят такава дейност. Дори сме сигурни, че не знаят за съществуването й. Ако не сме ние и такива като нас от Източна Европа, те няма какво да напазаруват от хранителните си вериги. А как живеем там, на никого не му пука. Ние сме роби за тях. Ние вършим черната им работа. Те гледат на нас отвисоко. С погнуса и отвращение. Ние сме чужденците, които трябва да създават тяхното охолство. Работим за жълти стотинки по техния стандарт. Глезим високомерието им", разказват нашенки.

Родопчанки на оглед – за талия, тегло, гърди... А искат само да берат ягоди
Уникални "кастинги" за кандидат гурбетчийки

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/02/25/r...t-iagodi.403058


...BG EXIT! Аз ще го направя по-бързо от Мей. Докато енгилизите се помайват и няма да излезът, вервайте ми, само ми дайте върха на държавата (или аз ще си го взема) и ви изваждам за 24 часа, без никви договорки. Който ял - ял, който таковал-таковал;))) Само като ме видите на хоризонта и светкавично се връщайте, щото си останете там;))) Game over;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06User posted image

Българинът, когато въвеждаха демокрацията не ропта срещу нея, а мечта;))) Мечта за висок стандарт, "права и свободи" и т.н. и т.н., но всичко това, всички тези "благини" си имат цена. Когато пропагандираха седесарите навремето, тези "велики постижения", те забравиха да ви кажат КАКВА Е ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ТОВА. А цената на това е тази, да сложите феса. "ИСКАТЕ ЕС И ПОЛУЧАВАТЕ ФЕС". Не вярвате? Ами, ще повярвате!


Второ, този материал е за начинаещи мюсюлмани в медресе;))) не е за светко обучение по темата за религиите. Но, аз винаги съм го казвал. Обучение по религии, добре, но ето как трябва да протича то:

1. Тенгриянство - Отеческа Вяра;
2. Митологии;
3. Авраамически религии, по хронология: юдаизъм, християнство, ислям, като тук, в тази 3-та точка, трябва те да се изучават като теория, какво представляват, каква е причината за възникването им, различията помежду им, защото ги има и са тънки и най-накрая, носят ли перспектива на изповядащите ги;))) А, не както сега, пукат по телевизиите: всички религии носили любов и мир;)))... Ама айде сега;))) глупости на търкалета;))) При християнството, особено внимание и акцент ще се обръща на Православието. Щото ся, извинявайте, aма паленето на свещи и кръстенето е само една много външна, айде да не кажа профанна, но много външна страна на тази религия.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.3.2019, 23:04
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Мангустите масово се изнасяли в Германия... На тумби, всеки ден, и един кюмюр от "Столипиново" вика: Германия вече е наша. Дуисбург бил целият мангалски, и вика един германец: Дуисбург стана асоциален град;))) Ми, нъл нъ искахте в ЕС? Ей, нъ на! След като емигрира и последниятъ циганин, ИЗЛИЗАМЕ, БЕЗ СДЕЛКА!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 31.5.2019, 21:22
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Некакъв много възхитен европец, един такъв плешив чилячец по "Панорама", който казва, че българите минали с голям успех инициационните посвещения на Елада и Рим и нямало никакво съмнение в тяхната европска ориентация. М-да;))) Затова, ние правим разлика между Българите, които никога няма да приемат Елада и Рим и останалите. Тези, които го приемат, стават българи с малко "б". Наистина, ние няма нужда да крещим, за да го кажем;))) Не! Затова и европейските избори ги разгледахме по един единствен начин - само като парламентарни, с които да дестабилизираме евреите на върха на държавата. Бойко казва: "Национализмът чертае разделителни линии." ДПС също го казва. Разбира се, има исторически епохи, в които линиите трябва да са обединителни, но има и исторически епохи, в които линиите трябва да са разделителни. Затова ние, наистина разделяме нацията: Българите от българите;))) Защо? Защото ние искаме да съхраним автентичността на фундамента си, и в него не искаме "инициационността" на Елада и Рим! Можете ли, да си представите: народ, който е дал инициационност на Азия, Близкият Изток, Индия и Египет, да иска инициационността на рационалното, което идва от Елада и Рим? Не!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 8.10.2021, 11:54
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Какво нещо е мисловният егрегор, как навлиза във флуидната материя на астрала и става като вода, която си намира дамара и си избива;))) Ако в България, не намери дамар да излезе, другаде намира. Мисълта е велика сила. Просто някой трябваше да създаде обратен мисловен егрегор, на този създаден от ложите на илюминато-масоните, за да почне да се ройва техният;))) Децата на Тъмнината, Слуги на Тама Тарханът Яга Албасти досега заробваха нациите чрез капиталът. Те казваха: - Продай ни националната си независимост, в замяна на това, ние ще ти даваме капиталите, с които народът ти да живее добре! Да, но какво ще стане, когато Златото на Яга се пояде от Свещеният Огън на Аратеб? Тогава ще се живее с Благодатта на Тангра. Бездънен е Златният кладенец на Яга, безкраен е златният пясък в него, безбройни са Слугите Му, но Тангра е над всичко и в Годината Барс, ние ще разберем, че колкото и да е бездънен Кладенецът на Яга, колкото и да е безкраен златният пясък в него, т.е. сякаш е вечна властта на Тъма Тарханът Яга над душите и телата ни, тази бездънност и безкрайност е една Илюзия - Майя и Лила, както казват индусите - самата Игра на Бога в сътвореното от него, която поражда феномът, за да се разбере, един ден, че и самото сътворение е Лила;)))
===========================================================
Говорителят на правителството приветства решението на съда, подчертавайки, че то потвърждава „примата на конституционното право пред другите източници на право“. Той обаче смята, че това решение „не засяга областите, в които ЕС има правомощия, делегирани с договорите“, като правилата за конкуренция, търговия и защита на потребителите.
Европейската комисия реагира, заявявайки, че е „загрижена“ от това решение и „ще използва всички инструменти“, с които разполага, за да защити върховенството на европейското законодателство, заяви еврокомисарят Дидие Рендерс. Той уточни, че все още чака да прочете решението подробно, и подчерта, че принципите на примата на европейското над националното право и обвързващият характер на европейските съдебни решения са „в основата на Съюза“.
Миналия месец комисарят по икономиката на ЕС Паоло Джентилони предупреди, че делото в Полша може да има „последици“ за отпускането на средства на Варшава. ЕС все още не е одобрил 23 млрд. евро безвъзмездни средства и 34 млрд. евро заеми, предназначени за страната. Полското правителство определи коментарите на Джентилони като „изнудване“.

Полша: Конституцията ни е над ЕС
"Няма да напуснем съюза", заяви лидерът на ПиС Ярослав Качински
https://segabg.com/hot/category-foreign-cou...ata-ni-e-nad-es
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 16.10.2021, 9:28
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 089
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Трябва да се ударят основните понятия на днешния ред, които описват идеологическите устои на режима:
политика, демокрация, икономика, финансии и сие трябва да станат мръсни думи, с които бъдещите управляващи отговорни личности да откажат да се идентифицират.

Как ще се съобразяваш с европейския съюз като не си политик, демократ, за теб е неприемливо да правиш икономика и не признаваш финансовите принципи. Няма как! Разпада се и изчезва целият юдомасонски естаблишмънт и хората остават свободни - със себе си, обществото - роднини, близки и непосредствено наличните ресурси. Възстановява се естествения ред и се издига народностната идентичност и националния манталитет. Силата на Духа и Волята започват да са определящи над жълтиците, спечелени с коварност и шмекерии.

И ето поляците, вече рутят едно от основните понятия на еврогейския съюз - върховенството на европейските институции. Ние не сме в европейския съюз, за да ми диктува правилата в държавата, ние сме там, защото обитаваме свързана територия и има нужда да си координираме интересите. Ние не сме в ЕС, за да зачеркнем националния си интерес, а напротив - ние участваме, за да го защитим и да убедим останалите, че ние сме прави и ние знаем по-добре от тях! Вижте си обществата, вижте си икономиките, вижте си природата, вижте си манталитета! Катастрофа до катастрофа. Вие нямате рационално и морално основание да диктувате правила на никого по света. Африканците в пустинята и индианците в джунглата знаят по-добре от евопейските политици! Затова ние отиваме при тях, за да им налеем разум и да се поучат и спасят народите си от гибел. Това е речта на Българския Владетел, която днес не чуваме от България.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (6) « първа ... 4 5 [6]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020
hamza 1/4/2020