www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Почина Елтимир


Страници: (3) [1] 2 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Почина Елтимир, каза че скоро ще се върне
Ванина
Публикувано на: 27.11.2013, 11:18
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13Господ да го прости. Днес замина за по-добър свят.
Изпратено: 25.11 16:53 От: nedovolen

Елтимиръ си отиде. А каза че скоро ще се завърне. Имаме нужда отъ него. Имаме нужда да се раждатъ Българи като него!
PM
Top
anti666
Публикувано на: 27.11.2013, 11:52
Quote Post
На 25-и ноември, понеделник почина Ангел Грънчаров - Елтимир. Бърза помощ отказала да дойде. С него се видях преди месец, тогава излизаше все пак. След което състоянието му се е влошило до степен, че не е могъл даже да става от леглото.

На погребението са присъствали само близките му и съседи. Никой от Движението не е присъствал, не знаехме, а нямаше и кой да пита:(

Аз се канех да отида да го видя края на месеца, изпревари ме. Ваня, жена му се е обадила на Григор Симов и на Николай, които са били възпрепятствани да дойдат, но не са казали и на нас. Това е!

Лека му пръст. Елериг го прибра на Долния свят

User posted image
Top
Канатица
Публикувано на: 27.11.2013, 13:02
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07Тази лоша новина обяснява отсъствието на бай Ангел напоследък. Щом "Бърза помощ" е отказала да дойде значи говорим за престъпна нехайност и неспазване на Хипократовата клетва от медицинския състав. Небето забавя, но не забравя и тези хора ще си получат заслуженото.
Сигурен съм, че е на едно по-добро място спрямо нелекия му живот тук, на Средния свят. Както сам казваше, Сарактът е необходим заради децата на България, за внучето му. Не знам дали ще се прероди един ден отново като българче, но му пожелавам да е в Саракт България.

Лека му пръст!


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
anti666
Публикувано на: 27.11.2013, 14:33
Quote Post
Не е престъпна нехайност. Ако беше някой циганин, щяха да отидат. На тях им е било забранено. Още преди пишеше, че като чуят името на Елтимир, отказват да го приемат в Бърза помощ. Лично му го е казвал негов приятел лекар, който понякога му е давал лекарства от джоба си. Имало заповед, като част от Геноцида. По същият начин не му се полагаше пенсия като репресиран от комунизма и политически затворник. Последно го видях преди месец, ходих специално до Ботевград, беше станал кожа и кости, но все пак успя да излезе с мен до близкото кафене.

Нещото, което най ме разтърси е как тихомълком си замина и никой никъде не спомена за него. Чак сега забелязах коментарите в блога му от Григор Симов и nedovolen, че е умрял. Иначе по официозите, интернет пространството, бившите му съратници и съпартийци - пълна тишина. Гробна тишина!

Малко цитати от "Последният" и "Кръгове"
QUOTE
ВЕСТИТЕЛЯТ
Аз съм последният. Аз съм последният, който бе съгласен да проговори, свързвайки минало и бъдеще. Да ги доведе в днешния ден. Да завърже развързаното. Аз съм последният Вестител. След мен ще дойдат Пазителите. И ще стане страшно.

QUOTE
Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните са поробени. Краят си е отишъл, без да дочака Началото. Помръкнало е Слънцето над Скрития дом, избледняват цветовете на Книгата. Колобърите заспиват, без изобщо да са се пробуждали. Паразити изсмукват последната капка Българска кръв. Чандала тъпчат свещените граници. Така ще е, ако не го направим иначе!
Top
anti666
Публикувано на: 27.11.2013, 15:01
Quote Post
QUOTE
Да, твърдя го и да видим дали някой ще посмее да ме опровергае. Ще дам конкретен пример, със себе си.
През януари получих някакво заболяване на хранопровода. Не мога да приемам никакви твърди храни. Мляко, сокове и плодове, когато има и това. Отидох в Бърза помощ. Изритаха ме като мръсно коте. Безработен съм от години, нямам осигуровки, значи нямам право на медицинска помощ. Хубаво, ама имам приятели лекари. Те също отказаха да ми помогнат, ама споделиха нещо важно. Боклукът Бойко Борисов възложил на ботевградския кмет Георги Георгиев да нареди на лекарите да не ми се оказва медицинска помощ. В противен случай щяло да последва уволнение. Синът на Георгиев, Даниел Георгиев е депутат от ГЕРБ. Факти.
Това се нарича опит за убийство. Боклука вярваше, че до 4-5 месеца ще умра. Ама не умрях. Почти не излизам от вкъщи, ама приятели ми помогнаха поне досега да оцелея.
Та днес ми се видя нещо нанагорно. Едва можах да отида до Бърза помощ. Пак ме изгониха. Заповедта на Боклука още е в сила. Орешарски, Олигарски или как му е там именцето не я е отменил.
Не само аз съм в това положение. Имах добри приятели, които си отидоха по същия начин. При някои от тях се оказа, че фирмите, в които работели не им внасяли здравните осигуровки. Ама хората си отидоха и никой не потърси сметка за нищо.
Top
bobired
Публикувано на: 27.11.2013, 15:05
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 125
Участник # 34
Дата на регистрация: 23-July 05Почивай в мир!
PM
Top
Сакар
Публикувано на: 27.11.2013, 15:11
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 371
Участник # 2 033
Дата на регистрация: 10-October 09Демократичният кошмар в окаяната република взе поредната си жертва. Един човек, който не беше удобен нито за червените боклуци допреди 10-ти, нито за сините, зелените и розовите им внуци след това. Днес тази изродена шайка има основание да се радва – отиде си човекът, който даде плът на една Идея и възвести изгряването на новия Ден. А в новия Ден място за подчовеци и лакеи на Злото няма!

Нека Господ сбъдне мечтата му неговото невръстно внуче да живее в една съвършена държава на българите – Българският Саракт! Да бъде!

Имах намерение да отида към Ботевград и да се запозная с него лично, но не е било писано. Отлагах, все си мислех, че му е рано да си отива от Средния свят, но тези неща не ги решаваме ние…

Поклон, Елтимире, поколенията ще помнят името ти!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 27.11.2013, 15:12
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06С Бърза помощ или не, нещата в България стават за минути. Елериг с косата шества победно тази година и коси наред

Всички се раждаме с вик, и си отиваме в тишина. И сами, както сме дошли. Краткото пътуване на човешката душа през света на видимото,стига до времето, когато трябва да влезе в невидимото. Тя продължава своя Път, за да изгрее отново.
PMEmail Poster
Top
antijew
Публикувано на: 27.11.2013, 15:52
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07Бог да го прости!


--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Top
Георги-НЗ
Публикувано на: 27.11.2013, 16:31
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Светла му памет на Елтимир!
Познавахме се лично, виждали сме се няколко пъти. Помагал съм му с каквото мога и той на мен с каквото е могъл. Не са ни били много контактите на живо, но достатъчно за да се познаваме що годе добре.

Няколко пъти съм му приказвал как да си подобри здравето с елементарни средства и природна медицина. Не му трябваха никакви докторя. Сам можеше да се закрепи и сега да е на крака .
Трябваше първо да спре цигарите и да спести едни 100 лева на месец от тях. А с тези 100 лева щеше да си купи едни билки за дребни пари. После трябваше драстично да намали месото за да си алкализира организма. И здравето му щеше да е на ниво.
Възможно е да са му въздействали психотронно на хранопровода, но възможно е и да го е поразила бактерията на язвата ( хеликобактер пилори) , която си има отдавна в тялото и не ме послуша да пие чер оман за да се отърве от нея.
Не твърдя, че със моите съвети щеше да е много добре, но гарантирам че нямаше да е толкова зле както е бил напоследък.
Но такъв си беше Елтимир - Държавна сигурност не можа да го промени, па мене ли точно и кой съм аз да ме послуша.
Вярвам, че е в един по-добър свят.
Вярвам, че ще постъпи в армията на финия свят, която сега е строена и в очакване на Великата битка за България.


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
Марин
Публикувано на: 27.11.2013, 17:56
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 114
Участник # 3 408
Дата на регистрация: 30-April 11QUOTE
Вярвам, че ще постъпи в армията на финия свят, която сега е строена и в очакване на Великата битка за България.


Веднъж той беше споменал, че скоро след неговата "смърт" ще започне истински голямата Промяна.
PM
Top
Махайра
Публикувано на: 27.11.2013, 18:41
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 304
Участник # 5 141
Дата на регистрация: 19-January 13Лека му пръст!
Елтимир не се пречупи и остана непримирим до края.

---------------

Марине, да добавя нещо към това, което каза, нещо написано от Елтимир:''Ще падне звезда, комета ще прекоси небето и България отново ще се възроди.''


Звездата падна, вече и комета си имаме, значи е време да започне възраждането на България.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 27.11.2013, 20:32
Quote Post
Финният свят...

За да се намеси Небесната конница, към която без съмнение ще се присъедини и Елтимир, Небето трябва да се отключи. Иначе дотогава важат сегашните закони, а именно че в средния свят проблемите се решават от хората на средния свят и то в България.

Затова и Елтимир ни беше необходим тук и сега. Напускането му променя много неща и липсата му е осезаема.
Top
Ванина
Публикувано на: 27.11.2013, 23:48
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13Той бе много чувствителенъ, друго е да го видишъ на живо. Усмихваше се и разплакваше се няколко пъти въ продължение на една минута. Говореше за Българската Царица съ преголяма радость. И тъга... Много неща още искаше да каже, но не знамъ... сила ли нямаше, или не бе ни време, че да го разбереме.
Не знамъ въ буквалниятъ смисълъ ли ще дойде Царицата или не, но зная че за да го има Българскиятъ Царъ преди това трябва да бъде въздигнато Сърцето на Българската Жена.
“Един народ не може да бъде сломен, докато сърцата на жените му не са паднали на земята. Но, ако това стане, няма значение колко са силни воините и колко здрави са техните копия”
Въ миналото Дедите ни са се отнасяли къмъ Жената като къмъ царица, а враговете ни добре са се постарали да препрограмиратъ отношението къмъ нея, така че сърцето й да биде свалено на земята.
Елтимиръ чухъ че поиска вино. Азъ му отговорихъ ще ти пратя, само да взема заплатата си. Но виното кое продаватъ на магазина е фалшиво, а имаме домашна ракия, може и отъ нея да ти сложа въ кулета. А не знаехъ че си е отишълъ. Намерихъ малко истинско домашно вино, утре ще му прелея на светилището. Чакамъ те Елти да дойдешъ отново на Средниятъ святъ!
PM
Top
bgskin
Публикувано на: 28.11.2013, 9:04
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 274
Участник # 69
Дата на регистрация: 4-August 05Трудно ми е да пиша.
Трудно ми е, но искам да кажа, че всички, които истински се бореха против комунизма пред 10 Ноември си заминаха така.... в забрава, в мизерия .... не оценени.
Мир на праха му!


--------------------
???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
PMUsers WebsiteICQ
Top

Topic OptionsСтраници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020