www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Почина Елтимир


Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Почина Елтимир, каза че скоро ще се върне
Йордан_13
Публикувано на: 4.12.2013, 20:26
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (tihomir @ 4.12.2013, 21:43 )
трябва да направим отряд да започнем война това би накарало Елтимир да се горде с нас трябва да действаме време е

Ако намериш годно оръжие, с което да бъдат снаряжени бойците на Българският Саракт, Аз ще Ви поведа. Но в никакъв случай няма да жертвам най-будните, като ги хвърля на кучетата само с пльокала срещу жандамерията. Такъв "подвиг", мога да направя само със себе си, когато реша.
Но за да се говори за бойни действия е рано, когато няма никаква подготовка. Нито имаш достатъчно добре обучени бойци, нито имаш годно оръжие. Не искам някой боец с пиърсинги в носа, ушите и по устните, да ме застреля в гръб, както стана при Ангел войвода. Така се погуби един велик хайдутин за радост на турците. Трябва да сте наясно, че бойните действия не са шега работа и това не е студентски купон, а много тежка сватба, съпроводена с доста трупове и много мъка. С един отряд, при добро стечение на обстоятелствата да превземеш някое малко градче. След това...?
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 25.11.2014, 16:56
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Днес се навършва годишнина откакто Ангел Грънчаров - Елтимир напусна средния свят. По Архангеловден, когато имаше имен ден минах през Ботевград и се отбих до гроба му. Паметник няма, стои само кръста от погребението му. Дори няма и негова снимка.

За тази една година нещата в България стремглаво се влошават. Като някакво кошмарно повторение на 2013-а, Тиквата отново е на власт, отново българи се самозапалват. Днес нямаше нито една медия да спомене за него. Елтимир умря, но идеите му не умират.

Не сме те забравили, не сме забравили и това за което се бореше!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.11.2014, 0:35
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Свободата, която получи "Горе", за да защитава и работи за народа си е тази, която той искаше да има преживе на земята, но не получи. Времето и битието там нямат значение, затова нека помага. На нас ни предстоят трудни дни и тежки битки.
PMEmail Poster
Top
Ванина
Публикувано на: 26.11.2014, 18:06
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13Най трудно е че ни разделятъ тъмните сили. Елтимире помогни ни!
Вероятно трябва да спра да пиша тукъ, защото ми е казано че омърсявам форума. Ако е така наистина, простете ми. Прости Елтимире! Ти много вярваше въ мене! Ако има все пак нещо ценно кое пиша мога да приема критики да се поправя, за да отделя млякото отъ лайната. Азъ съмъ наистина много различна отъ всички останали. Интелектуални възможности и знания нямамъ. Но имам това което другите няматъ. Сърдечно виждане. То е нужно тукъ. Но ако не, простете! И последно да кажа, не мога да задържа, защото ме гори да говоря.
Врагътъ всячески разделя светлите личности така че те нищо не могатъ да сътворятъ. Никой единак нищо не може да стори самъ. Дори и цярятъ не може самъ. Трябватъ му верни хора. Но враговете разрушиха доверието между светлите. Очерниха светлите. Вижте като напишешъ Елтимиръ въ гугъл търсачка преобладава предимно "лъжецът" Търся книгата му Кръгове няма я вече. Имам я на хратия и снощи четох и искамъ да споделя. Но сега не е в мене книгата. Но да се опитам да преразкажа, слаб ми е езика. Много имам да кажа и аз на хората, но очернена съмъ. Та да опитамъ да преразкажа. Говори Елтимиръ, че много време ще мине, докато излезе човекътъ отъ въртенето си въ кръгъ. И въ начало няма да може да върви, а ще лази. Трябва яко да забие нокти за да излезе отъ системата. Трябва да надскочи знанията си възприятието си че е доста е въ ограничение. Че наложено му е матрица на мислите. Трябва човек сам да мисли да се оттърси от всеки калъпъ. Калъпите са вкарани чрезъ най безобидните харесвани музики като Битълсъ напримеръ, че предразполага младите към източната религия. Според мене източнта религия е изкривена въ това че води човека само към духовното небесното, а истинското учение Тенгрианското води човека към сливане Духовно и Материално, Небесно и Земно. Нашата Вяра трябва да си търсимъ. Иначе Битълсъ по принцип няма лошо, но след като така откланя... А днес са се навъдили всякакви мръсотии кои цапатъ яко омърсяватъ душата на човека. Елтимир пише за шума за звуците кои така са наредени, че могатъ да вкарватъ цели формули кои да влиаятъ върху поведението на човека. И човек става зависим отъ шума като отъ наркотикъ и трудно е да се избави. И да добявя и азъ моето размишление. Тези шумове аз отдавна ги усещамъ като страшна агресия над душата. Те са най вече въ рекламите. В предаванията на фона на говорилнята, безкрайната празнословесница, някви вибрации шумове, чували ли сте ги? А колко хора като съм ги питала, какво положително ти носи телевизията и казватъ: "ами успоковява ме" "не мога на тишина" А шумовете-формули и думите като червеи се нагнездватъ въ човека и в последствие карат го да се раздели съ приятелите си. Така силите на мрака побеждаватъ защото разпръскватъ светлите личности. Викамъ, Елтимир ако може да помогне! Врагът застана между приятелите. Дойде между редиците на Воините! Небето да ни е на помощь дано, но разделим ли се и Небето не може да помогне!
PM
Top
РонинА
Публикувано на: 26.11.2014, 22:31
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 154
Участник # 35 428
Дата на регистрация: 7-March 14QUOTE (Ванина @ 26.11.2014, 20:06 )
...... защото ми е казано че омърсявам форума....

Казано ти е?Не спестявай,сподели.
Няма да скрия ,че се е случвало това което пишеш понякога да не те разбирам,но,не си ти виновна,всеки гледа света през неговите си очи, в този ти пост аз те подкрепям напълно
PM
Top
anti666
Публикувано на: 1.12.2015, 13:22
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Днес минах до гроба на Елтимир. Роднините му са сложили паметник, без някой от Движението да е участвал. На него е знака на Саракта и надпис "Не идвай на гроба му и не плачи. Елтимир не е тук"
PM
Top
Ванина
Публикувано на: 12.12.2015, 7:12
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13Така ми се стори ли, чу ми се че иска питка и вино, но не зная къде да ги принеса?За Тангра и тангризма.
http://haidut.blog.bg/politika/2015/12/11/...80#last_comment

Оставихъ коментаръ в блога на авторътъ на темата но не се знае ще бъде ли пощаденъ за това и тука го записвамъ:

Богъ да прости Елтимиръ! Срещу него са писали, писали, много броя големи по обемъ обвинения. Повечето автори са на заплата, именно да бълватъ жлъчъ срещу набелязаните, неудобни за властьта личности. Не визирамъ Хайдутъ. Ако следва евреовизантийскогръцките канони, кои се обличатъ съ името на Божиятъ Синъ, но всъщность служатъ на светското царство, вероятно Хайдутъ не го прави отъ злостъ, а просто си защитава учението в което е повярвалъ. Но който разсъждава може да се запознае първо съ изворътъ и после ако иска, или неиска да вярва на обвиненията срещу човекътъ. Това е последниятъ сайтъ на Елтимиръ, преди него е ималъ няколко кои службите са изтрили. http://eltimir.ovo.bg Първото обвинение съвсемъ не е актуално. Отъ тогава много вода е изтекла. Някога вероятно службите са имали за цель да вербуват единъ "опасенъ " човекъ, но не са успяли да го задържатъ. Елтимиръ отдавна се е отстранилъ отъ висарионците. Днес хората от "Воини на Тангра" ненавиждатъ висарионците. Да, комунистите са прокарали лъжеисторията, за тюрскиятъ произходъ на Дедите ни и че Тангризмътъ е тюрска религия. Но кой е изследвалъ характера на този тюрски народъ, че да яви доказарелства каква е била вярата имъ? А това че е имало има и сега Волжски Българи, това не значи че коренътъ на Дедите ни изхожда отъ изток. „По плодовете им ще ги познаете!” Голяма човешка слабостъ е да вярва човек на думите, а да не се вглежда въ същностьта на този който ги изговаря или този към когото са отпратени. Вижте че Воини на Тангра постоянно изкарватъ на яве доказателства за коренниятъ ни местенъ произходъ! Вероятно въ началото на демонкрацията комунягите са отпуснали малко Елтимиръ въ медиите, точно защото са се надявали, че той ще тласне хората по тангринизмътъ въ такава посока каквато я диктуватъ масоните. Но не. КОЕ ЕЛТИМИРЪ СЛЕДВА НИЩО ОБЩО НЯМА СЪ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЛЪЖЕИСТОРИЯ. И за това го плюятъ и клеветятъ.
Още като момче Елтимиръ е поелъ по трънливиятъ пътъ. Като дете е станалъ врагъ на комунизма и е лежалъ въ затворът. Нарекли са го „фашистъ”, какъ са обвинявали всички „непокорни”. Преди светиите са ги обвинявали като са ги наричли „езичници”. Елтимир е описалъ историята си относно намиране на работа, винаги са му отрязвали всички възможности, но въпреки всичко успявал е да работи. Накрая на живота си безработенъ и боленъ беше. На всички лекари им било наредено да му отказватъ помощь. Знаеш ли Хайдутъ какво е да ти режатъ отвсякъде правото да съществувашъ? Ако минеш отъ към Истината и тебе ще оставятъ без работа и безъ лекарска помощь. А тези воини на Тангра поне 7 човека съм се запознавала всички те работеха, което обвинение, че неработятъ е лъжа. А сайтътъ си го атакуватъ често точно службите на новият световен хаосъ. Отъ как сатанаилъ властва надъ светътъ съ своите избрани служители евреите, всяко Божие учение дошло чрез свети хора, че дори и чрез Божиятъ Синъ, всяка идея се изопачава, чрез служителите на мрака, така, че на света не остана неизмаменъ нито единъ. Лукаво пуснали са си пипалата на всякъде да мамятъ народите въ всички области на живота. Тъй че до колкото върховниятъ митрополитътъ на синода има общо съ Христианството, толкова има общо Йоло съ Тангризмътъ, когото нареждате на една линия с „Воини на Тангра” Но искатъ тъмните сили да погълнатъ и поеврейчатъ и движението, кое създаде Елтимиръ. Няма сякашъ, неостанаха люде неизмамени. Плодовете, плодовете...!
PM
Top
anti666
Публикувано на: 12.12.2015, 17:56
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Няма нужда да ни рекламираш блогчето на този тип. Каквото и да коментираш при този бот - няма как да те чуе, има си спуснати опорни точки.
Тоя се беше прилепил към БНС преди, после към Атака (с ник "Мишока"). Вербуван е от службите заради дребни криминални престъпления да плюе в интернет по тенгрианството и против всички неудобни на системата. Само си губиш времето с такива енергийни вампири.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 12.12.2015, 19:51
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Ванина)
Повечето автори са на заплата, именно да бълватъ жлъчъ срещу набелязаните, неудобни за властьта личности. Не визирамъ Хайдутъ

Само да си наясно, като се навираш при такива същества, да знаеш с какъв бот си имаш работа. Освен като Мишока, по-известен с никове като; WWF, Komentator, DiXit, Brannik, Anahronist ,STRATILAT MASON`S, WWW IZTOK, Haidut. Негови цитати от сайта на Атака;
Цитат на: МИШОК@ от 28 Януари 2013
Иначе за пребитите интелигенти по лагерите не съжалявам, с кеф бих ги пребивал тия свине.

Има и за теб като жена;
Жените ги режа, като мръсни кучета, стенят после с часове. Да ама не правя ли така, ще идат да кажат че им се свалям, за това резачката и това е.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 25.11.2020, 17:33
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Днес е годишнина от смъртта на Ангел Грънчаров - Елтимир. Основателят на Движение "Воини на Тангра" . По-късно ще прегледам архива си и ще пусна някои от дългата кореспонденция, която имах с него през годините, докато бе на Средния свят.
http://www.voininatangra.org/modules/news/...%F2%E8%EC%E8%F0
QUOTE (Елтимир)
Думите са от една песен на състава Кокни Ребъл. И са отправени към едно момче на име Себастиан. Дойдоха с майка си преди няколко дни, да ме видят. Седяхме на пейката пред входа, не поискаха да се качат. По една ирония на съдбата тая песен е една от любимите ми още от детски години. От 1973 година е. Кокни е лондонски диалект. Но песента е велика. А и детето беше много симпатично.
А мен искам да ме запомните като Елтимир. Когато писателя Красимир Панов ми даде името, той се уплаши. Защото по неговите думи някой друг подсъзнателно му е наредил да ми даде това име. Не ми се случва за пръв път. Подобен случай имах и с ботевградски екстрасенси, които говореха в транс, и с една ясновидка от Велинград, а и с други. Не се учудвам. Ангел идва също по традиция. По името на византийския род Ангелите, с които някога сме се сродили. Но аз предпочитам името на моя далечен прадядо Елтимир, владетел на страховитата крепост Крън. По майчина линия съм потомък на поп Хра, който пък е потомък на Кракра Пернишки. Мога да дам и доказателства.
Но това е животът. Ние все някога се връщаме при Ериг Кан, а нашите деца и внуци продължават пътеката ни. Оня ден дойдоха дъщерята и зетя. Дъщеря ми се учуди, че внучето, техният син не дава никой да го гали, а аз го погалих по главата и то не възрази. Вярвам, че с всички дядовци и внуци е така. Те подсъзнателно усещат обичта, и че ние живеем заради тях. Затова призивът ми е: живейте заради вашите деца и внуци. Не оставяйте Българският род да погине. Ние все ще си отидем, но България трябва да остане. А България, това е Българският народ.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 25.11.2020, 17:48
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Бих искал да обърна внимание на последния апел от горното Послание. И как се връзва това с началото на "Кръгове - Бяла книга", писана още преди 2 цикъла, шегор 1997.
http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...=1&articleid=21
QUOTE (Елтимир)
Hие се явихме не да спасим Българската нация. Нацията умря, самоуби се. Нацията загина съзнателно и доброволно. Ние се явихме, за да спасим онези малцина Българи, решени да продължат своя живот и след смъртта на нацията. Ние се явихме не за да продължим, а да започнем.

"Не оставяйте Българският род да погине. Ние все ще си отидем, но България трябва да остане. А България, това е Българският народ."
На пръв поглед има противоречие. Но всъщност няма. Да, България е българският народ. Няма как да се наречем националисти, ако не обичаме и държим на нацията си (нация = народ с държава). Но... от тогава, 1997г с влизането на Валутния борд Българска държава НЯМА. Има протекторат, територия. Но държава няма. Следователно и нация няма. Има български народ. Но къде е той? Ами, Елтимир ясно го е написал. Малцината Българи, решени да продължат своя живот и след смъртта на нацията. Критериите за това да се зовеш Българин в последните 10 години стават все по осезаеми и видни.
Тук е написано най-добре;
QUOTE (Йордан)
Българският народ е бил изменен, бил е променен и то така, че, ако днес, докараме един Българин от Тенгриянска България и го сложим в днешна България, той щеше да избие почти всички, които се наричат българи, днес, защото за него те ще са кряшци (гърци) и лабъти (евреи), най-отявлените Врагове на Българският Саракт! Толкова по въпросът.
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020