www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Заветите на Вестителя


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Заветите на Вестителя, какво ни остави Елтимир
anti666
Публикувано на: 27.11.2013, 20:39
Quote Post
Подбрано от последните месеци, когато Елтимир усещаше, че му идва краят на средния свят;


"Внучето ми е е едно бяло, лъчезарно дете и аз искам то да живее в един бял свят. Вярвам, че вашите мечти са същите.
Данчо, Викторе, Ванина, продължете Делото! Дори в Отвърдното ще бъда с вас!"
---------------------------------------------------------------------------------------------
"Събуждане на съзнанието и осъзнаване на реалностите. Да достигнем до умовете на колкото може повече хора, това предлагам. Излизане извън мисловния и поведенчески официален модел, това ни трябва. Излизане извън модела на мислене и поведение, което ни налагат медиите. И именно тук виждам ролята на Воините. Мисълта може да сътвори чудеса. Осъзнаем ли го, ние ще сме непобедими. Аз вече губя сили, но докато ги имам поне малко, ще се боря"
--------------------------------------------------------------------------------------------
"Ако можете, съживете Движението. То беше моята Мечта. Някак не се получи, ама още опитвам и ще опитвам, докато дишам. "
Top
anti666
Публикувано на: 27.11.2013, 20:44
Quote Post
На сегашните протести не разчитайте. Те са финансирани и дирижирани от мръсния евреин Сорос. Търсете подкрепа от нашите Волжски и Кавказки братя. Ние отново трябва да си върнем Империята. И ще си я върнем, стига да имаме решимост да го направим. Не забравяйте, че проявим ли малодушие, цената ще бъдат нашите деца и внуци. Това не можем да си позволим. Аз съм готов да умра, но искам детето ми и внучето ми да живеят. Вярвам, че всеки от вас иска същото.
Вярвайте в Победата и тя ще настъпи!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Имаме си наши древни закони, които биха решили проблемите. Остава да ги приложим. Тая демокрация е еврейска щуротия, която ще ни изяде главите.
- Доказано Български родове излъчват Владетел, който притежава абсолютната власт.
- В случай на измяна, родовете могат да накажат Владетеля със смърт.
- Недопускане на никакви, на никакви инородци и иноверци до управлението.
- Цялата земя принадлежи на Владетеля на България. Но той няма право нито да я продава, нито да я подарява. На практика това означава, че цялата земя принадлежи на Българския народ.
- Пълна забрана за евреи и цигани да стъпват на Свещената ни земя.
- Закриване на еврейските банки и установяване на една единна национална банка.
- Недопускане на никакви чужди войски на българска територия.
Top
anti666
Публикувано на: 27.11.2013, 20:52
Quote Post
Следва ние да повярваме в своите собствени сили. Трябва да знаем, че един народ не може да бъде убит, освен, ако той не се самоубие. Длъжни сме също така да се освободим от страха. Страхът е смърт. Съпротивата, колкото и отчаяна да изглежда, дава някакви шансове на успех. Пасивността, свиването в ъгъла, очакването, че опасността ще ни отмине са илюзия. Нещо повече, те са сигурна смърт.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Да, на финалната права голямата Промяна ще бъде извършена от малцина. Те ще бъдат на различни нива. Ще има и странични такива. Но тези малцина трябва да имат моралната, мисловната и емоционалната подкрепа на мнозина. Иначе няма да успеят.
Ще припомня и една фраза. Не помня кой я беше изрекъл, но някъде съм я цитирал: "И Боговете се връщат в руините на своите храмове". Да, древните Богове ще се върнат. Но само, ако достатъчно на брой хора ги призоват.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ако малочислена група си въобразява, че ще призове Небесната помощ, ще се случи чудо и нещата ще се променят отведнъж, длъжен съм съм да ги уведомя, че грешат. Да, Небето помага, но ако ние заслужим тая помощ и съумеем да я призовем. Ако наберем достатъчно сила, за да я призовем. При това Помощта идва не извън нас, а чрез нас. И чудото настъпва не в един миг, а постепенно.
Освен към излизане извън Системата, извън официалността, усилията трябва да бъдат насочени в още две посоки. Връщане на междучовешката солидарност и възраждане на чувството за народностна общност. Не го ли направим, обречени сме.
Аз вярвам, че все още имаме сили да победим обречеността. Но трябва решимост, трябват действия. Аз май бях дотук. Ще опитам още малко, ама едва ли. Заклевам ви, продължете хилядолетния път на Българския народ. Не го ли направите, това ще е краят на всичко.
Top
anti666
Публикувано на: 27.11.2013, 21:06
Quote Post
Съюзници са ни нужни. Сами няма да се справим. Враговете са твърде много и твърде силни. Нека потърсим своите братя и да им протегнем ръка. За да ни протегнат и те своята.
---------------------------------------------------------------------------------------------
През тези две години Идеята трябва да стигне до всеки българин. Който разбере, разбере. Който не иска да разбере, да се сърди на себе си. После ще дойде Развръзката. От броя на осъзналите се Българи ще зависи каква да бъде тя. Само имайте предвид, че изходът съвсем не е предопределен. Има вариант България да възкръсне, но има вариант тя да бъде почти обезлюдена. Тези неща са казани и писани още преди много столетия, не си ги измислям. Така че сега ни са нужни много разум, крайно себеотдаване в името на Каузата и жертвоготовност. Не успеем ли да проявим тези качества, с нас е свършено.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Повелител на Горния свят е Майка Умай. С трирогата корона. Двата странични са с рубини, а средният е белоснежен, сякаш от чисто сребро. Рамката е тънка, от злато. Повелител на Средния свят е Улген. Той е малко муден, ама събуди ли се, става страшно. Където стъпи, земята се тресе. Повелител на Долния свят е Ериг Кан. Който праща душите на Средния свят, а после си ги прибира обратно. При обичайни условия тези три Същности, тези три проявления на Тангра нямат връзка помежду си. Но сега условията не са обичайни. В Средния свят се намеси Майка Умай. До две години ще се случат доста необичайни явления.
------------------------------------------------------------------------------------------
Имам обаче и добра новина. Ериг Кан от доста време е разярен. Спусна се и Небесната Майка Умай. Това не се е случвало от хилядолетия. Следват тежките стъпки на Татко Улген. Ще има много смърт, но България ще пребъде. Само че много се иска и от нас. Никаква съпричастност към делата на Системата. И прекъсване на всякакви връзки на българи с цигани, с евреи и с всякаква сган. Връзките с такива означават смърт. Забравете за изгодата, за авантата и просто не се свързвайте с такива по никакъв повод. Никакъв бизнес, никакви далавери. Просто изолирайте сганта от себе си. Сганта е зараза, носеща само смърт. Забравете за материалните придобивки, важното е българският народ да пребъде. Не се продавайте за късче хляб и парче салам. Може да погладуваме, но по-важно е децата ни да живеят. Засега това мога да кажа. Вярвам, че през следващите дни ще мога да кажа и още. Очакват ни дни на изпитания и ние трябва, длъжни сме да преодолеем изпитанията. Заради нашите деца и внуци. Друг избор нямаме.
Top
anti666
Публикувано на: 27.11.2013, 21:24
Quote Post
България отново ще има начело си Владетел от древен Царски род. Не знам мечтата ми дали ще се сбъдне, но много си мечтая да доживея да го видя. После може да умра спокойно, да премина в друго състояние.
Само една забележка. "Движението го има от 9 години. " Не е така. Началото на Движението бе положена през ноември 1998 година. През много изпитания минахме, много удари ни бяха нанесени, но Небесната благословия е с нас и именно тук е голямата ни надежда. И още нещо. Запомнете, че никоя партия организация или каквато и да било групировка не разполага с ясни идеи за бъдещето. Така че сега върху вас пада огромна отговорност. Казвам "върху вас", тъй като по чисто здравословни причини сега съм малко извън строя. Но с каквото мога, ще помогна.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Недоверието към политиците вече е огромно. По мои сметки са гласували не повече от една трета от българите. Практически ние лишихме тая власт от легитимност. Но има още много заблудени хора, а нашите средства за просвета и въздействие да си признаем, са твърде немощни. Налага се всеки от нас да направи усилия и дори жертви. Налага се. Не заради нас самите, а заради тези, които идат след нас - заради децата и внуците ни. За да пребъде Българския Род. Друг избор нямаме. Земята и Небето ще ни помогнат, но ние самите трябва да положим усилия.
Често казвам горчиви думи, но какво да правя, като реалността е такава. Аз не искам да се самозалъгваме. Моето семейство го обричат на физическо унищожение, но искам вие да успеете!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020