www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Бъдещето на Движението след Елтимир


Страници: (6) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Бъдещето на Движението след Елтимир
18j
Публикувано на: 30.11.2013, 14:10
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 125
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11При цялото ми уважение към Елтимир, мир на духа Му, Движението за мен никога не се е изчерпвало с неговото присъствие. Поради простата причина, че когато започнах да участвам - той си беше отделен информационен център с неговите сайтове. И там даже сегиз-тогиз плюеше по Войните на Тангра, към които се чувствах съпричастен. Е пооправиха се нещата после, но беше късно. И особено като става дума за финансовата част - мисля че никога Елтимир не е бил фактор.

А що се отнася до това дали идеите ни се възприемат - искам най-категорично да заявя, че пропадането на този форум и сайт, и дори преместването му на място с по-ограничени възможности ще е катастрофа за цялото общество. Въпреки че протестното движение от улицата в момента е в колапс - наскоро имах възможност да се уверя в силата на нашата дейност. Чух за Саракта и за Владетеля и за други неща които говорим - като свалянето на партиите - от хора, от които не съм го очаквал. Видях ги да говорят толкова разпалено по тези теми, че ми се изпълни съзнанието със самоувереност, че това което правим е нужно и постига ефект. Не съм се поинтересувал тези хора от къде са чели за нашите идеи, поради ясни причини, но съм уверен, че каналите на тази информация ще опрат винаги до този форум - защото никой друг не пише, поне по темата за Саракта. Ние не можем пряко да измерим кой чете тук и къде препредава информацията, но без съмнение, вече за мен - тя циркулира и процеса е необратим - щом тези, за които говоря са приели идеите ни присърце - значи дейността ни има дори и пропагандна сила.
Това което обсъждаме в момента вече не е личния проект на Елтимир и още няколко чудаци - негови сподвижници - това е общонародното дело, за което всички ние тук НОСИМ ОТГОВОРНОСТ. Така че живи умрели - трябва да осигурим неговото продължение до самия крах на Системата. Това го усещам без колебание, потвърдил съм го за себе си в действителност - па вие ако щете вервайте.

Така че по 2 по 3 по 5 лева ние сме ДЛЪЖНИ да правим тази жертва. Предишния път - лятото ние тук успяхме да сберем 1/4 от сумата - други са дали останалите. Друг път ще я даде цялата един човек.. живи-умрели сайта трябва да го има какъвто е. Сега в момента положението е малко по-сложно с финасиите, но лично аз тръгвам отново от човек на човек да търся пари, за да сберем някаква по-съществена сума и да я внеса, както предния път. Някои се отзовават с 5 лв - други с 30 и ето ти на - събрали се. Другия месец пак и така можем да го определим като редовна практика. Колкото и да не ни харесва - всяка организация си има нужда от финансов разход, който се поема от членовете й, дори и тя да е напълно неформална както това Движение.
Горния завет на Елтимир ще се изпълни, а и то не остана и много. Толкова време е просъществувало Движението, въпреки Системата - още 1-2 години ще издеяним. Но аз искам да припомня и друг Негов завет - да се единим с братята си от Север и от Запад за да формираме фронта, който ще събори новия ред на уродите. И ето - в момента виждаме, че българския дух в Украйна се надига както ние не съумяхме на времето. Аз не съм много силен с руския особено що е до писане, но имам идея къде да открием възможност за контакти с тях. Може би да помислим за един екип, който да установи връзка с тамошни движения подобни на нашето. А ако ние нямаме подобаваща информационна платформа, която да покажем - губим от легитимността си. А е много важно да знаем дали в украинското общество витае идеята за Саракта. Защото знаем че там витае русофобията, но Саракта може да спаси и тях и нас както от руско-еврейската експанзия, така и от еврЕопейската.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
anti666
Публикувано на: 30.11.2013, 15:11
Quote Post
QUOTE
Ние не можем пряко да измерим кой чете тук и къде препредава информацията, но без съмнение, вече за мен - тя циркулира и процеса е необратим - щом тези, за които говоря са приели идеите ни присърце - значи дейността ни има дори и пропагандна сила.

По стените на българските градове все повече се забелязва свещеният символ на Саракта. Кой го пише - дали хора от БНС или просто ученици, не се знае. Но това е един индикатор, че нашите слова се чуват.
Другият показател е пълното мълчание, наложено като с вълшебна пръчка навсякъде за думата Саракт и Тенгрианство. Мълчат ли чудовищата за нещо, значи ги е страх. Така мълчаха в началото за Катуница и февруарските протести...
Top
Петър.
Публикувано на: 30.11.2013, 23:39
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 447
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13До кога трябва да се съберат парите?
Това ли са данните : ЦКБ АД , Клон Сливен,( CECBBGSF ) IBAN : BG56 CECB 9790 10C6 6070 00
Георги Йорданов Георгиев. ?


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Мисля, че това са актуалните данни. Ако има промени по тях, Георги ще пише. За по-сигурно, просто пишете на Георги на лични и работата ще се уреди.
PMEmail Poster
Top
Георги-НЗ
Публикувано на: 1.12.2013, 23:35
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Това е актуална сметка и може да бъде ползвана.
Проблема е после, че като се съберат средствата , човека от България дето плаща в Казахстан - триста зора са нужни дорде му ги преведа. И вината си е изцяло негова.


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
anti666
Публикувано на: 2.12.2013, 10:58
Quote Post
За следващата година в Казахстан е понижена цената на хостинга. В момента е 30 000 тенге (200 долара), но след като им казахме че и това ни е трудна цена за плащане, ни предложиха като дългогодишни клиенти отстъпкa на 160 долара. Така че трябва да го решим. Оставаме ли на казахски хостинг за 240 лева (плюс 20лв превод) годишно или се местим?

Наши съмишленици ни предложиха два пъти по-евтин хостинг, базиран в САЩ.
http://www.holhost.com/hosting_plans.php
За 10гБ дисково пространство е по 5$ месечно и имат paypal опция за разплащане. Но е в САЩ и не знаем как работи (и колко ще работи).
Нека да го решим до седмица!
Top
Фaнaгория
Публикувано на: 2.12.2013, 12:36
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 101
Участник # 840
Дата на регистрация: 24-February 07Аз съм за Казахстан.
Колкото и да са съмишленици хората от САЩ, те нито могат да предвидят, нито да предотвратят проблемите, предизвикани от други. Спомням си как фейсбук, като набра достатъчно хора и материали, едностранно промени условията за ползване и се оказа собственик на цялото съдържание (всичко, качено от потребителите). И това се оказа законно.

Да се хостнем в САЩ ми се струва като да се пъхнем в устата на акула и да се надяваме да не ни глътне.


За изпращането на пари по сметката.
Както виждате периодично плащането на хоста става гореща тема, съществуването на сайта зависи от това дали ще се наберат нужните средства в срок. Нека всеки, който може и има доверие, че Георги е добър стопанин, да внася когато може, без значение дали в момента нуждата е гореща или някой е поел годишната вноска. По-горе стана ясно, че по-нататък и за домейна ще трябва да се плаща, а и кой знае до следващия път кой на какъв хал ще е и дали и колко ще може да отдели.

Ванина беше предложила някъде да помислим и за печатни материали. Аз също мисля, че ако се подберат и съставят подходящо, се увеличават шансовете Идеята да стигне до повече хора. За издаването им също - наред с работата по тях - ще са нужни средства. Нека имаме една каса при Георги, а той периодично да ни държи в течение на приходите и разходите.

Мисълта ми е, че по този начин (като внасяме кой когато и колкото може) въпросът с плащанията се решава "в движение" и ресурсите на сайта и на отделните участници ще се концентрират върху конкретната работа. Която никак не е малко.


--------------------
?????? ??????????????????.
?? ?????? ????????????????.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 2.12.2013, 12:36
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Нито долар не трябва да се дава на евреите в Нова Юдея (САЩ). Да ни извинят тези братя, дето са го предложили, но ние нямаме нищо лично против тях. След време Казахстан ще минат и под 200 лева, защото макар сиренето да е с пари, въпрос на чест ще е за тях медийната платформа на Българският Саракт да е базирана при тях. Това е като навремето в Румъния, където беше българското хъшство и Външният революционен комитет.
PMEmail Poster
Top
Канатица
Публикувано на: 2.12.2013, 19:33
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07Според мен сайтът следва да остане в страната на чиито флаг е изобразено вечното синьо небе и Райко. Нещо работещо добре не бива да се пипа. С впечатление съм, че оттам са помагали доста при честите атаки последните години. Много прави са Фанагория и Йордан с опасенията и доводите си.


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
Богатир
Публикувано на: 2.12.2013, 23:43
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 204
Участник # 1 356
Дата на регистрация: 20-February 08Определено Казахстан. Касите трябва да са две или повече. Един да събира за сайта, втори за вестници, трети за оръжие и т.н.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 3.12.2013, 12:21
Quote Post
Значи го решаваме и оставаме на казахския сървър http://cnet.kz/
По странични канали става ясно, че собствениците му работят за държавата, на чийто флаг е изобразено вечното синьо небе и Райко.

Държа да подчертая, защото веднага ще се намерят зли уста да приказват, че ни издържа Казахстан. Освен 40 долара отстъпка, която ЧАК сега получаваме и периодична подкрепа при хакерски атаки като системни админи, оттам никакви други преференции нямаме. Нито пък сме искали някога.

Относно вестник - отдавна го говорим, имаме много материали за него, но се съмнявам, че ще съберем пари. Отделно Елтимир, който щеше да прави оформлението и офсета го няма, а това си е трудоемка работа.
Top
anti666
Публикувано на: 3.12.2013, 12:54
Quote Post
Относно събиране пари за оръжие... Нека да цитирам Йордан;
-------------------------------------------------------------------------------------------
"Не е дошъл още историческият момент, той назрява и накъсява, ускроява се неговото идване, но още не е дошъл. Няма готовност да се поиска Българският Цар и той да активира Небесната армия, която ще причини Безкрайна Болка на враговете на Българите. Това никой не го верва. Но не трябва да се спира, трябва да се посочва изход. Освен това, много са агентите на Системата и в интернет. Те се стремят да отнемат всякаква надежда на хората. "
--------------------------------------------------------------------------------------------
Не очаквайте няколко човека от Движението да свършат вашата работа. Пари за оръжие няма, а дори и да се появят, докато една критична маса българи (поне 100 хиляди) не поискат Българския Цар, Движението няма да тръгне да го организира. Нека всеки сам да се самоорганизира и въоръжава, ако сметне че ще му трябва такова. Нашето мнение го знаете:)

И понеже днес ме питаха за Движението освен интернет каква друга дейност развива, след като решихме въпроса за медийния му излаз, да повторя което го пише в началото на сайта;

"Воини на Тангра" не е централизирана структура с водачи и членска маса. Не сме регистрирани като партия, НПО или сдружение. Нямаме намерение да участваме в републикански избори. Наши участници са в БНС и други националистически организации, може да работят в държавни или общински служби и ние нямаме претенции към това.

Извън интернет пространството, Движението ако има реални срещи и дейности, те засега са свързани главно с древните ни светилища. Опазване, активиране и изучаване. Нищо повече. Ако някой търси тук подривна революционна армия - сгрешил е адреса. По въпросите за революциите да се обърне към "Че гевара" или младежкото ДПС.
Top
nebesnasa
Публикувано на: 3.12.2013, 21:47
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 10
Участник # 4 227
Дата на регистрация: 25-August 11Парите ще се сьберат, но как да провокираме и ускорим достигането на критичната маса от сьмишленици? Какво реално бихме могли да направим за това?
PM
Top
Канатица
Публикувано на: 4.12.2013, 10:08
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07QUOTE
И понеже днес ме питаха за Движението освен интернет каква друга дейност развива, след като решихме въпроса за медийния му излаз, да повторя което го пише в началото на сайта;

"Воини на Тангра" не е централизирана структура с водачи и членска маса. Не сме регистрирани като партия, НПО или сдружение. Нямаме намерение да участваме в републикански избори. Наши участници са в БНС и други националистически организации, може да работят в държавни или общински служби и ние нямаме претенции към това.

Извън интернет пространството, Движението ако има реални срещи и дейности, те засега са свързани главно с древните ни светилища. Опазване, активиране и изучаване. Нищо повече. Ако някой търси тук подривна революционна армия - сгрешил е адреса. По въпросите за революциите да се обърне към "Че гевара" или младежкото ДПС.


На питащите искам да допълня, че участници в движението действат по родолюбии каузи, но БЕЗ медийни изяви, тупане по гърдите и тем подобна суета. Преди време се работеше против шистовия газ, участваше се в протестите срещу ACTA, тази зима срещу монополите, акции по залесяване, Катуница преди... Наблюдаваме процесите, учим се, срещаме съмишленици, но пак казвам затова не се тръби, не се дават нарочни интервюта за бТВ и прочее.


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
Varvarina
Публикувано на: 12.12.2013, 19:59
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 115
Участник # 649
Дата на регистрация: 5-November 06Идеята за издаване на вестник на Анти666 е добра. Въпроса е дали ще има кой да го оформя. А пък и за издаването му ще трябват всеки месец да се събират финансови средства. Ако решим тези два проблема, мисля че ще стане. Както и в друга тема писах преди време имаше и идея за издаване на книга. Това също е добра идея, но пак опираме до горните два проблема. Иначе разпространението е най-лесно. На няколко пъти преди години поръчвах от Елтимир вестници и просто вървеха като топъл хлеб. А при сегашната безизходица,когато народа български не вижда изход от сегашната ситуация, ще е добро решение издаването на нещо подобно. И мисля, че много бързо идеите ще се разпространят и стигнат до този който търси. Друга идея за която се сещам и не е свързана с горепосочените е да се оформя във формат А4 даден материал. Максимум 2 страници и да се качи на сайта. Ако е по-дълъг материала ще се издава с продължение. От там нататък всеки който желае го разпечатва на формат А4. Копира го в опеределена бройка според възможностите си и го разпространява. Най-отгоре може да се изпише Български Саракт, а най-отдолу да се изпише адреса на сайта. Може да се оформи подобаващо и мисля, че ще върши работа. Така ако не всяка седмица, то поне два пъти в месеца може да се разпространява този материал. Така ще може да се знае и какво се разпространява като материал. И да има някаква последователност. Това е изпитано и действа. Разпространението става лесно. Ако няма време човек, най-лесно се говори с хората по будките където продават вестници. Оставят се там и на всеки, който си купи вестник му се дава по една бланка. Освен по будките може да се оставят и по книжарници, там има голяма посещаемост и няма да подминат тази бланка с безразличие. За хора, които имат повече време може да се разнасят и от къща на къща в пощенските кутии. Има и други начини на разпространение, от ръка на ръка, да се оставят на възлови оживени места, но това всеки ще прецени сам за себе си.
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (6) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020