www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Бъдещето на Движението след Елтимир


Страници: (6) « първа ... 4 5 [6]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Бъдещето на Движението след Елтимир
Йордан_13
Публикувано на: 27.6.2016, 10:20
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Марин Николов: Един приятел в моята група каза ,че никога 500 000 до 1 милион българи няма да поискат да излязат от ЕС щото техните синове и дъщери работят там и това действие ще е зле за тях ! Ами ние какво да правим в това айдушко време с такива хора , дето вече са против българският интерес и въобще как ще я има България с такива погрешни изводи в техните глави ! ?! Другите тука са си чисти роби ! Работят като волове , вечер се наливат с бира и ракия и никой не мисли за бъдещето ! Започвам да си мисля ,че има нещо в салама , което ги приспива , има нещо и във водата ! По добре край на този гаден свят отколкото вечен ад !

Йордан Стайков: Няма да ни бъде лесно, Марине, това е ясно. Я, виж, Филип Тотю, Хаджи Димитър, Стефан Караджа и т.н. и т.н., лесно ли им е било? Не. Нима не са искали да живеят? Искали са, ама в свободна България;))) А за това се минава през саможертвата, която винаги е лична и през смъртта, защото тя дава път на Живота. 500 000 до 1 млн. не са мнозинството Българи. Това са тези, които любезно ще поканим да си отидат, защото България затваря временно границите си, по обясними причини и стига да не са вършели престъпления в България от всякакъв характер и не искат да живеят в Саракта, могат да отидат при децата си в ЕС. Билета и пътните ще им ги платим. Те все пак са наши сънародници и няма да ги пъдим като кучета. Ще им оставим право на избор. Но не можем да си позволим да ги оставим недоволни на територията на България, да правят контрареволюции и преврати. Ще се разделим с тях, с мъка, а с някои и с огромна радост;))) и ще ги изпратим по живо по здраво.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 27.6.2016, 10:41
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (anti666 @ 25.6.2016, 17:34 )
"Колкото повече отслабва тялото на Родината, толкова повече българският Дух ще се съсредоточава в телата на малцината избрани негови носители. И този Дух ще се съхрани докато съществува Човечество, защото такава е волята на Тангра."

От време на време се връщам към написаното през годините. Като коректив, къде сме били, къде сме сега. След смъртта на Елтимир, нещата в България стават все по-мрачни и по-зловещи. Всеки ден самоубийства, цигански погроми, всеобхватна корупция и бандитизъм. Републиката се свлича със страшна сила. Въпросът е, че малцината, които са наясно стават все по-малко. Макар да нямаме материално преимущество, имаме духовно. Но телата - те зависят от системата за да ги нахрани, от Тъмата. И по тази причина наместо критичната маса да се увеличава, тя намалява.
И тогава не съм сигурен, дали волята на Тангра ще е такава, както пише Елтимир. Защото на нас Небето ни дава право на избор, това е разликата с другите вери, където смятат всичко за предопределено. Така че, ако българите масово направят грешния избор, то това ще е и волята на Тангра. Мен лично не ме безпокои тази работа. Пак сме под робство, както и преди. Просто ще си изтекат Забранените години до пълния срок (2064г.), а дотогава България няма да я има. Казали сме го много пъти. За да не повтарям себе си, ще цитирам някой друг.

Царят е поставен от Небето. Него само Небето може да спаси или премахне, не земята. Ако Небето реши, повече да няма България, за какво ни е Цар, след като тук вече няма да има Българска държава? Не ни трябва. Нещата са прости.
Няма нужда толкова да се драматизират. Всеки получава това, което заслужава. Ако един народ се отрече от Себе Си, как искаме след това да съществува като такъв, да има и Държава, че и да просперира? Няма как. В тия неща няма Средно положение, Законът е неумолим. Царят е носител и символ на Българската Държавност. Като не искате собствена национална държава, ставате американци и Господ приключва тегобите по тази територия.

Тези дни Небето ми рече да прегледам "Четите" на Захари Стоянов, четиво уникално само по себе си и ясно отразяващо и днешната българска действителност. Сега нямам време и възможност да вадя пасажи от ПДФ-а, но има изключително поучителни и важни моменти. От очаквани 2-3000 души четници се сбират едва 125 души: "Въпросът е, че малцината, които са наясно стават все по-малко". И тогава, в лето 1867-68-мо те са били също толкова малко. И не само това, ами Стефан Караджа се разболява от дейностите за организирането на четата, защото никой не иска да му помогне. Никой. Те са само двамата с Хаджи Димитра. "Ох, братя, оставете ме на мира, поне вие. Гърдите ми изгниха да тичам от Гюргево до Букурещ, да се моля ту на тогова "народен", ту на оноговеа богаташ да помогне с купуването на поне един револвер!". Както е и днес. Де се казв,а не мож намери един човек, един превод да направи, камо ли револвер да купи!
Затова по въпроса телата, които се хранят от Системата, решението е едно: 'Трябва да ги пожертваме". Те ги пожертваха, тия 125 души ги пожертваха, макар, не всичките, някои са се уплашили от Смъртта и предали в хода на бойните действия.
Но Караджата е ясен: "Когато някои от момчетата, попитали двамата войводи в Петрушанските кошари Хаджията и Караджата, имат ли те споразумение с братята им в Турско, то буйният Караджа отговорил: "Ние отиваме да измреме за свободата на Отечеството си България и нищо повече. Който желае, нека ни последва, а който не - ние няма да му се сърдиме". (Захари Стоянов; "Четите")

В един от на


PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 30.6.2016, 13:43
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 123
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Нещата за мен са прости: в периода 2010-2013 по неведоми, за мен пътища идеите от този сайт циркулираха в цялото общество до такава степен, че уродите трябваше да водят специални медийни и активни мероприятия, за да заглушат това повдигане. Тъй като ние не сме част от основния информационен поток, в медиите, нашите идеи са един вид табу - единственото материално обяснение за разпространението на тези идеи е "от уста-на-уста". Изводът е, че хората, които четат тук са говорели със своите познати, за нещата, които пишем, те от своя страна са говорели с други хора и така всичко се трансформираше във фейсбук-постове, статии по форуми, в алтернативните медии, публикации по новинарските сайтове и дето се вика - една вечер бяхме обсадили президентството.
После нещо се случи и проблемите, които разискваме сега дори по фейса са "брексит", "митьо очите", "цената на тока". Сякаш всички вкупом забравиха, че преди да рестартират системата с оставката на борисов1 ние имахме цялостно решение на всички проблеми и това беше Саракт. Той се изразява в определени принципи и методи за структуриране на държавата и никоя от тиквите до момента не може да пасне на тези принципи или да приложи методите. Значи ние не спираме до падането на една или друга тиква. Саракта е устремен отвъд тази и следващата генерации. Няма причина за нито един българин и нито един активист да си каже, че може да спре дейността си. Вярно че е уморително, вярно че няма време, вярно че прибраха и парите, вярно че манипулират медиите, вярно че ползват психотроника - но всъщност точно заради тези причини това няма за кога да се почива.

Аз съм сигурен, че броя на хората, които четат тук не е намалял. Но идеите, за които се борим, които наводняваха алтернативните канали нещо не вървят. Не са на мода. Имам едно предположение: просто нашите съмишленици са от една страна разочаровани, че не успяхме да "бутнем" системата, а от друга страна - срещат скептицизма на околните, което ги обезверява допълнително. Ако някой си е правил илюзията, че ще стане от раз..., но пък сме в много по-благоприятно положение от един Стефан Караджа - нашата борба е на компютъра и по кафенцата, във фитнеса, на купони, става и в даскало, в университета, където и да си - на село, със съседите. Винаги е добър случай да въртиш бургията по проблемите, които обсъждаме. А тук залога е много голям - това е бъдещето на света. Единственото, което може да освободи хората и те да издигнат Саракта е да да разполагат с информацията. Това е наш дълг и в момента по принуда това е нашето оръжие. И дето се вика постигнахме големи победи. Движението е подкрепяло големите инициативи, които вдигнаха хората през последните години, имахме арестувани активисти, опити за физическа саморазправа или убийство, мир на праха на Елтимир..., но далеч не е факт блестящия Саракт и няма защо да се почива. Като казвам да запретваме ръкави имам предвид да не спираме да говорим - проверено е вече: дава резултат! Даже и тиквата си спомня..

Мисълта ми е: тя системата може и всъщност да не рухне - тя може и да се реформира под натиска на хората и бавно с времето. Но ако не се прави минимума - да се повдигат и обсъждат проблемите, ако не се организират хората и не се дискутира по тези въпроси то няма да се стигне до решение. Значи от разговора по даден проблем до това да се подаде заявление за протест пътя е дълъг, но няма как да се извърви този път ако се мълчи по проблемите. А те няма да намаляват сами - те се увеличават лавинообразно. За Саракт говорим като решение.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.6.2016, 23:21
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Нещата не може винаги да са на педал и бургия, след дадена активност, винаги има момент на затишие, вид почивка... Затишието е някак си добре дошло, понякога. Да бутнем Прецедента през 2013 ,,,, дааа, имаше такъв шанс. Но виж сега, Системата взема мерки, никога няма да допусне вече подобно развитие на ситуацията, извади на преден план агентите на ДС, активизира ги, дори настъпи в нашето направление и ние нормално минахме в отбрана. Проблема ни е само един, кога ще минем в офанзива. Офанзивата изисква ресурс и необходимият момент. Този момент няма да твърде бързо, но когато ще настъпи, ще е внезапен. Уморените коне ги сменят. Това правим и ние, търсим нов човешки ресурс, който да ни отвори нови възможности и да пренесем битката на едно още по-високо ниво. И същевременно водим отбранителен огън. Настъплението на Хунтата е по всички фронтове, това не се вижда, но аз лично отразявам удари от всякакъв характер. Точно в такива моменти се вижда, колко струва всеки един и каква е вътрешната му убеденост и устойчивост, защото в момента това е изпитанието. Обезверяването и отчаянието са признак, че човека не носи вътрешният живот на нашите идеи, просто ги е подражавал.
Другото, което трябва да се има впредвид, че Израел подсигури Тиквата със санитарен кордон от патерици, които да го подпират да не падне лесно и на всеки бе дадено определено парче от баницата. Тиквата бе принуден (макар да не му харесва) да раздели баницата почти по равно, че и на някои да даде повече. Така повече хора бяха нахранени и предпоставките за недоволство вътре в Системата са временно потушени. Затова те теглят непрекъснато заеми, без да ги интересува кой ще ги връща. Израел им е дал картбланш да теглят на воля, но това, не значи, че, ако ние дойдем на власт, няма да си ги поискат. Само дето няма кой да им ги даде. Имали са бол пари, дали са, да са мислили. Другото е, че те затвориха тези пари, само в техните си кръгове, като по този начин премахват възможността те да попаднат във вражи ръце и да създават свободни инициативи. Това дава известно време живот на Системата. Неслучайно те създадоха тази формула "Стабилност". Затова казвам, че обрата може да настъпи внезапно, но може да настъпи и чак 2030 г. Тъй бе сънувано от наш човек, а не просто предсказано от друг външен. Най-важното, което се върши в момента е тихата ерозия на ГЕРБ отвътре. ГЕРБ срещу ГЕРБ, която тече на местно ниво. тази пукнатина е важна да бъде разширена. Тогава няма да е нужна улична революция. Бомбата тихо цъка, никой не я чува, но всички са изненадани, когато гръмне. Иначе русофилите, които са главните действащи лица в улични бунтове и революции чакат Путин да дойде и да ги освободи smil4334ad8a149e0.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Британският в. "Дейли експрес" твърди, че ЕК планира да въведе единната европейска валута във всички страни - членки на ЕС, включително и в България. Според изданието двигател на идеята е председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер. Той настоявал за бързото й реализиране след решението на Великобритания да напусне ЕС. Според Юнкер въвеждането на еврото във всички държави от ЕС щяло да доведе до "задълбочаване на европейската интеграция". Страните, които са извън еврозоната, са България, Полша, Румъния, Унгария, Хърватия, Чехия, Дания и Швеция.
=============================================================

Както виждаш, България няма да бъде пусната така лесно да си отиде, и да излезе от ЕС. След излизането на Англия, Козяците върло завиха точно тази фраза "България няма друг избор, освен все по-задълбочаващата се европейска интеграция". Това го ви в профила си един козяк Юлиан Дойчинов. Козяците са право черво, тотален проводник, кът болшевиците са. Не е лесно да бъде преодоляна тази инерция. Иначе еврото като въвежда в България е да бъде заличена националната валута, сиреч, може би последният символ на националната държава.
PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 123
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 1.7.2016, 2:21 )
Нещата не може винаги да са на педал и бургия, след дадена активност, винаги има момент на затишие, вид почивка... Затишието е някак си добре дошло, понякога. Да бутнем Прецедента през 2013 ,,,, дааа, имаше такъв шанс. Но виж сега, Системата взема мерки, никога няма да допусне вече подобно развитие на ситуацията, извади на преден план агентите на ДС, активизира ги, дори настъпи в нашето направление и ние нормално минахме в отбрана. Проблема ни е само един, кога ще минем в офанзива. Офанзивата изисква ресурс и необходимият момент. Този момент няма да твърде бързо, но когато ще настъпи, ще е внезапен. Уморените коне ги сменят. Това правим и ние, търсим нов човешки ресурс, който да ни отвори нови възможности и да пренесем битката на едно още по-високо ниво. И същевременно водим отбранителен огън. Настъплението на Хунтата е по всички фронтове, това не се вижда, но аз лично отразявам удари от всякакъв характер. Точно в такива моменти се вижда, колко струва всеки един и каква е вътрешната му убеденост и устойчивост, защото в момента това е изпитанието. Обезверяването и отчаянието са признак, че човека не носи вътрешният живот на нашите идеи, просто ги е подражавал.
Другото, което трябва да се има впредвид, че Израел подсигури Тиквата със санитарен кордон от патерици, които да го подпират да не падне лесно и на всеки бе дадено определено парче от баницата. Тиквата бе принуден (макар да не му харесва) да раздели баницата почти по равно, че и на някои да даде повече. Така повече хора бяха нахранени и предпоставките за недоволство вътре в Системата са временно потушени. Затова те теглят непрекъснато заеми, без да ги интересува кой ще ги връща. Израел им е дал картбланш да теглят на воля, но това, не значи, че, ако ние дойдем на власт, няма да си ги поискат. Само дето няма кой да им ги даде. Имали са бол пари, дали са, да са мислили. Другото е, че те затвориха тези пари, само в техните си кръгове, като по този начин премахват възможността те да попаднат във вражи ръце и да създават свободни инициативи. Това дава известно време живот на Системата. Неслучайно те създадоха тази формула "Стабилност". Затова казвам, че обрата може да настъпи внезапно, но може да настъпи и чак 2030 г. Тъй бе сънувано от наш човек, а не просто предсказано от друг външен. Най-важното, което се върши в момента е тихата ерозия на ГЕРБ отвътре. ГЕРБ срещу ГЕРБ, която тече на местно ниво. тази пукнатина е важна да бъде разширена. Тогава няма да е нужна улична революция. Бомбата тихо цъка, никой не я чува, но всички са изненадани, когато гръмне. Иначе русофилите, които са главните действащи лица в улични бунтове и революции чакат Путин да дойде и да ги освободи smil4334ad8a149e0.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

Е това е много точен анализ държах да го отбележа!
Винаги има какво да се прави. Мисля че всеки ден е добър за пробиване да дупки в системата. Още много пропуквания са необходими, за да рухне тя - така че няма време за губене.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 29.1.2019, 21:17
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ако го бях казал аз, да кажем, че е истина, но да го каже "Ванко 1" звучи вече като нещо съмнително. Да, "Ванко 1". И все пак в този свят всичко е "лила на майа" - игра на илюзията. Но само изигралият тази игра успешно, може да се освободи от нея. В това е и Изходът. Затова не се разбира, защо взехме участие в този сблъсък, а изоставихме несъучастието. Иначе несъучастието е нещо много лесно, легнеш си под сенката и отваряш устата да капне крушата в нея и чакаш Спасителя

http://burgas-podlupa.com/%D1%82%D0%B0%D1%...VRaBjleFcjCYUJQ

Г. Н. Несъучастието към Злото. Това бе принципа.
Аз лично се чудя дали като герберастите идат в пъкала и като ги смени Корнелия - няма само с лека козметика да продължи геноцида. Все пак геноцида се управлява от ул. Козяк и едва ли тез не са взели мерки да се запази СТАБИЛНОСТТА по герберастки.

Й.С.: Несъучастието към Злото е стратегията на личното оцеляване. Мене не ме бърка. Лично аз, за краткото време, което ми е отредено, мога да си медитирам бърчинка, да се обвия в защитният пашкул на Самодостатъчността и да пропускам Шурале Албастъй да върлува, както намери за добре. Но, когато вече се постави въпросът за оцеляването на Българите, тази доктрина не върши работа, тя дори е вредна. Тя погълна, уби Елтимир. Ясно се видя, че рано или късно защитата на медитиращият ще бъде пробита и как ще свърши. Броени са дните на Несъучастника. Най-добрата Защита е атаката, навлизането в територията на Злото, превземането му отвътре. Има ли риск? Съществуването е низ от рискове;))) Но, затова "ездитното животно" на Фрейр е Глиганът Гулинбурсти - Светещият в Мрака. Искате ли да няма Мрак, осветете Го!
Иначе китайците си търкалят там некви прасенца и светът ми ръкопляска, но ние си имаме Глиганът Дахус, Дохс, Докс. Той е доста контрастен и освен, доволно мрачната си страна, има и силно светла такава. Контрастите са силни там, където Светлината среща Мрака, но така се учи човекът.
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 31.1.2019, 20:06
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE
Кръгове - Въведение

Последният Кам, живял по време на Владетеля Расате повелил дълго да живеем с маски. Като изкупление заради погубените петдесет и два верни боилски рода. Те заплатили с кръв верността си към Тангра. Присъдата на оставащите била да плащаме с мълчание. По-малко от сто години остават до края на прокобения Срок, но ще е прекалено късно за България, ако чакаме докрай. Неколцина измежду знаещите решиха да изнесат на бял свят дълго скривани знания. Всеки изнесе своя дял. Всеки определи какъв да бъде ключът за тълкуване, преграждащ пътя пред невежи и злоумишлени. Пред лекомислени приятели и пред врагове. Малко е изреченото направо, без завоалираност. Съществуват многобройни забрани, възпиращи заповеди, чието нарушаване е немислимо. Изключително трудна задача се оказа съвместяването на задължителните предписания с нуждата от всеобщо възвестяване. Като при това трябваше да придадем нова форма на прадревната извечна Вяра, форма, съответстваща на новите човешки разбирания. Доколко сме успели в осъществяване на замисленото, ще покажат настъпващите последици.

To си е казано. Несъучастието (с редки изключения в критични моменти) в последните 100 цикъла е било възможно. Дервенджии, лекуващи магьосници, монаси в планинската обител или просто отшелници. Тенгрианската общност е знаела за Забранените години. Но сега, с технологичния бум - няма как да продължава Несъучастието. Горе са обяснени причините. Чрез технологиите и информационният контрол, ръката на Злото може да достигне всяко селце и паланка. Годината Докс е последната за този цикъл, следващата е на 22 декември 2030г. Горе Йордан пообясни малко повечко за тази година и защо е свързано с ритуал на колене на прасе.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 31.1.2019, 20:34
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06ГЕРБ е Ротшилд. Разберете го! ГЕРБ са Илюминати. Тяхната роля е довършителна - затова на власт инсталираха брутален мафиотски шеф и убиец. През 2007г. още тогава един масон от бившата Атака с ник "Справедлив" се похвали че се задава диктатура. Тогава никой не му повярва. През 2008 масоните подпалиха Гложенския манастир, защото малко преди излезе книгата на Елтимир "Непослушание", в която пише, че Книгата на Завета е съхранявана там. От Пазител, който по традиция спазвал несъучастието.
С идването на ГЕРБ ни стана ясно, че стратегията им е активна атака срещу духовните стълбове на България. Които са подпирали хилядолетия завоалираната мощ на Небесната Вяра. Това значи, че срещу нас се работи на сериозно окултно ниво. Тук вече няма място за избор. ГЕРБ трябва да падне, за да я има България. Кой и какви ще дойдат след това, тогава ще му мислим. ГЕРБ и само ГЕРБ в момента е избора на Ротшилд. Падне ли той, ще има ефекта на доминото. Задържи ли се още няколко години мъртвешката му "Стабилност", с България и българите е свършено. Ние, малцината тенгриани сме лесни. Подготвени сме за Крайното решение...
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (6) « първа ... 4 5 [6]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020