www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Изявление на Българският Саракт


Страници: (8) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изявление на Българският Саракт, относно ситуацията в Украйна и Крим
Йордан_13
Публикувано на: 26.3.2014, 17:12
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 061. През 922 г., както съобщава Гали, друг булгарски принц, братовчед на цар Алмиш Джафар - Угър Лачин (по-късен руски летопис от XII в. преиначава името му в "Игор Рюрикович") основава отделна от Булгария украинска държава Рус със столица Киев. Впоследствие от Украинска Рус се отделя Суздалското княжество. Още по-късно Суздалското княжество започва да се нарича Московия (Московско-Руска държава, Русия). Но и в Украинската, и в Московската държава управляват все същите потомци на Угър Лачин - иРюриковичите". Неслучайно национален символ на Украйна става гербът на българския род Дуло - ("тризъбец"), а столица Московия - град Мосха, основан от булгарския цар Ахад Мосха през 1088 г. (по данни на Гали) получил неговото име (в Суздалшчина названието Мосха получава формата Москва, а вече от "Москва" произлиза названието на Московската държава).

2. Раковски публикува през 1865 г. в Букурещ, в книгата си "Българска старина" текст преписан от летопис донесен от манастир в Атон: "Българският народ излезе в древността до Черното море до река Волга, и зваха се тамо ГИМЕРИ и КИМЕРИ, където се умножиха и още преди Александър Македонски дойдоха първи в тази страна." ( стр 200).

С тези изначални думи от история славно-българска “Джагфар Тарихи” и “Българска старина” на Г. С. Раковски, Българският Саракт започва своето слово относно ситуацията в Украйна и Крим.
Небето иска да изкаже своята Воля поради нефелната и подражателна позиция на управляващите республиката, поради разнопосочните сигнали идващи от отделни политически личности и институции, и най-вече поради това, че огромна част от териториите, върху които е създадена днешната държава Русия са древнобългарски.
Почитта към предците и животът на сънародниците ни, обитаващи тези територии днес, извиква на живот това Изявление.
Липсата на пробългарска политическа позиция по въпроса за случващото се в Украйна и Крим от днешната Българска държава се дължи на един създаден прецедент в следосвобожденска България, а именно малцинственото наличие на Българофилството. Отхвърлянето на собствената си национална идентичност от страна на българина и съпровождащата го самобитна държавна структура, която той не припознава като своя, довежда до възможността ‘Великите Сили”, зад които стои юдейският Синедрион да създадът противопоставящия се и пагубен поляритет в нашата душевна и социална битност, а именно русофобството и русофилството. Това двуполюсно противопоставяне разпилява енергията на участващите в него и разкъсва целостта на националният ни дух, вследствие, на което Българското държавно и политическо устройство се изгражда или постулира върху модела на господстващата идеология във взелата надмощие “Велика Сила” в даден исторически момент, която захранва двуполюсният конфликт в българската народност, а именно русофоби срещу русофили. Тя определя за един исторически период, както самото функциониране на държавата, така и нейната икономика, социология, психология, вътрешна и външна политика. Този изкуствено създаден конфликт – русофоби срещу русофили не идва само от загубата на национална идентичност през турското робство, гърцизацията и ислямизацията, той идва и от невъзможността и нежеланието на българина да потърси и познае себе си, да стъпи върху своята собствена идентичност и държавност и да започне сам да гради своето бъдеще. Тези процеси са откровена заплаха за възраждането на Българският Саракт. Вижда се как при всяка смяна на поляритета, когато единият блок от “Велики Сили” започва да губи своето влияние, веднага започват да текат процеси на преминаване към опеката и влиянието на другият блок от “Велики Сили”. Тогава в България настъпва изостряне на конфликта между русофоби и русофили, като едните отслабват за сметка на въздигането на другите. Имаме едно непрекъснато люлеене на махалото от единият полюс към другия и вечни “преходи”, които днес напълно ликвидират българската народност, защото са улица без изход. В този ред на мисли, колкото и Консултативни съвети по национална сигурност да се проведат от Президентството в България, България никога няма да има собствена, пробългарска национална позиция по всеки косвено или пряко засягащ я въпрос, понеже и липсва Национална Идея и Национален Идеал, който да определя приоритетите във вътрешната и външната й политика. Сегашната позиция на България момента зависи от това, коя от колоните на чуждо влияние в България – западна и източна ще вземат превес. И съответното посолство – американското или руското дават нарежданията, какво да бъде в България.
Изходът е само един – Българският Саракт, който е тотална, жизнеутвърждаваща и просперираща в развитието си Българоцентричност и Българофилство! В него не могат да съществуват русофобство и русофилство. Тези полюси и тяхното противопоставяне се изхвърлят от националният бит, социология, икономика, общество и политика на Българите. Не може да се казва, че русофобите били националисти, защото били за ЕС и против Русия и че русофилите били националисти, защото били за Евразийският съюз, в който основна доминанта е Русия и против ЕС. Можем да им признаем, че те наистина са националисти, но не български! Българският националист е брутален Българофил, той следва Българският Път. А той не е път към Европа, нито към Русия, нито към Азия, нито към Америка, той е Път към самите нас!
Трябва да отбележим, че пътят на Путин към властта в Русия започва именно с темата за националният въпрос. Той чертае своето визионерство, така: “Историческа Русия е възникнала като многонационална държава, в която са протекли процеси на взаимно привикване, проникване, смесване на народите на семейна, дружеско и служебно равнище. “; “Самоопределението на руският народ, това е една полиетническа цивилизация, скрепена от руското културно ядро и този свой избор руският народ е потвърждавал неведнъж , не с референдуми и допитвания, а с кръвта си”.

Както виждаме тук са корените на случващото се в Украйна и Крим, както и бъдещото превръщане на Русия в господстваща империя. Затова не е случаен факта, че колоната на Русия в България – русофилите ускорено и масирано прокламират и проповядват Евразийският съюз (така както русофобите – ЕС ). Самият факт, че във визията за самата себе си, Русия се възприема, не като еднонационална, а като полиетническа държава, говори за това, че тя е готова да асимилира всички народи, които са и необходими, за да се превърне в глобална империя. Това означава, че тя може да води и завоевателни войни, за да си осигури тази полиетничност. И макар Путин да се опитва да сложи раздел между “демокрацията на котела” на имперските САЩ и това, което той смята да създаде като империя, разлика между двете имперски системи практически няма, защото тази полиетническа държава Русия е с доминация на руското културно ядро.
Тази доминация на руското културно ядро, не води до нищо друго, освен до русизация и последващо претопяване идентитета на народите включени насила или доброволно влезли в руският имперски проект. Това се забелязва днес с живеещите ни сънародници в Украйна и Крим, които говорят българският с руски акцент и вкупом гласуваха за присъединяването на Крим към Русия. Точно срещу този процес на асимилация на българското население отвлечено в Русия през двете й войни на с Турция, възнегодува Георги Сава Раковски в своя труд “Българска старина” издаден през 1865 г., когато нарича този процес “порусяване”.
Така, че изказаното от Иван Илин (виж. филма на Валентин Фъртунов “Путин и задкулисието”) становище, че целта на Руската империя е “не да изкорени, не да подтисне, не да пороби или задуши другите народи и религии, а да даде на всички велико дихание и Родина. Всички да запази, да примири, на всички да даде възможност да се молят, и най-добрите от всякъде да бъдат въвлечени в държавното и културно строителство “, няма своето историческо основание, но и е едно голямо лицемерие, защото ние още помним как княз Светослав от Киевска Рус бе купен от Източната римска империя, нападна в гръб и разори цялата Източна България в лето 968-969, вследствие, на което Българското царство бе разрушено и поднесено на тепсия на империята и България два века бе под ромейска власт. Така, че Руско-турската война през 1877-78 г., ние можем да я приемем като един вид дан-изкупление на Руската държава за стореното в 968-969 г. Тогава, благодарение на Киевска Рус, България пада под ромейско владичество. Това нека не се забравя, когато се ползват идеологеми от рода: “да даде на всички велико дихание и Родина”. Всеки народ има своята Родина и тя не може да му бъде отнемана, за да бъде бъде той приет в един или друг геополитически съюз или да направи нещо против волята си.
Затова, когато сега се заговори за Евразийска България, такава може да съществува, но не и под река Дунав. Дунавска България е съгласна да съществува Евразийска България като географско име, понятие и държава, но на мястото на днешна Русия. Защото Българският Саракт не е полинационална, а еднонационална държава,. Държава на Българите и тя помни кои са историческите Начала дали дихание и Родина, както на Киевска Рус, така и на Московска Рус. Историческите начала на тези държави са Български, поради, което Крим демографски днес е руски, но исторически Крим е Български, поради, което Българският Саракт изисква от Русия и Путин да се допитва до България, когато анексира определени територии в региона, исторически принадлежали на България, независимо дали тя се е наричала Кимерия, Велика България, Волжка България, Казанско царство и т.н. Това се отнася и до това, когато едно население иска да се самоопределя като Българи, а републиката, в която живее да се нарича България, Русия да не възпрепятства този процес. Тя трябва да се съобразява с историческата истина и да изчисти от речника си изрази като “Крим е руски”. Само тогава, България може да има добри отношения с Московска Рус. А добрите отношения се основават и на това, да не бъде поощрявана от Русия, експанзивната и агресивна политика на Турция към България, съпроводена и допълнително уплътнена с процес на изкупуване от руски граждани с жидовски капитали на цялото ни Черноморие. Стратегия, която цели да създаде прецедент, чрез който Русия да има лостове за намеса във вътрешните работи на България, допирни точки за конфликт с Турция и да постави развитието ни в посока на осъществяване на своят геостратегически интерес да владее Проливите.
Ясно е тогава, че позицията на България днес, по ситуацията в Украйна не е нищо повече от вземане на страна в геополитически конфликт, подражателно следване на по-големия и по-силния и изключителна слепота по отношение тънкостите на българският национален въпрос. Към това трябва да прибавим и кризата с идентичността, задавана често с въпроса: “Трябва да се определим към кого принадлежим към ЕС или към Русия”. България принадлежи единствено на себе си. На нея не и е нужно по-голямо патриархално семейство, в което тя да бъде винаги малкото немирно дете, което да бъде вечно наказвано и обвинявано за белите на по-големите батковци. Затова правилният политически въпрос е: “Трябва да определим каква позиция да заемем спрямо българският национален интерес”. И тук вече идва отправната точка, спрямо какво ще бъде определяна позицията: според националното достойнство или според икономическият интерес. Често тя бива определяна от това, икономическите ползи да не станат икономически загуби, като националното достойнство, обикновено отива винаги на боклука. А трябва да бъде обратното. Затова Българският Саракт поставя отправната точка при определяне позиицията на външната ни политика на националното дойстойнство, т.е., ако действията на някоя страна нарушават българският национален интерес, България трябва да реагира съобразно този интерес. Той понякога може да не съвпада с европейският, американският, турският или руският, но и когато съвпада, защитата или реализирането му не бива да работи за осъществяването на чуждия интерес, независимо, че той е идентичен с нашия, т.е. налице е взаимна полза. Тук трябва много да се внимава. Националният интерес не може да се реализира на принципа на търговската сделка – ти на мене това, аз на тебе – другото, защото често в тези ситуации по-силният партньор в сделката обира лъвският пай и унижава по-малкият.
В 21 век Украйна стана арена на геополитическият сблъсък между двата големи юдейски клана управляващи ресурсите на планетата. Изчерпването им, поради интензивното и безогледно използване от едната страна доведе до световна икономическа криза, понеже социално-икономическите отношения се крепяха ( и се крепят) върху благоденствието, което те даваха. С една дума, западният и източният модел на обществено-икономически отношения се развива върху базата на тези суровини и ресурси и по-дълголетен и устойчив е тоя модел, който може да ги използва най-ефективно и рационално. Оказа се, че западният модел, чиято основна линия на развитие е безогледното консуматорство изчерпа по-бързо своите ресурси, вследствие, на което се налага, той да води завоевателна политика и да присвоява ресурсите на държавите, имащи друг модел на развитие. Така се създаде глобализма, чрез когото западният модел експанзира, заграбвайки необходимите му територии и ресурси и започна своето разширяване на Изток, неминуемо сблъсквайки се с Източният модел, който, освен, че бе съхранил ресурсите си, ги е превърнал в стратегическо оръжие за експанзия и влияние, което в последните години, изкристализира в идеята за Евразийският Съюз. Така двата големи юдейски клана, този на сефарадите и този на ешкеназите, направиха своето вътрешно преструктуриране и преминаха в открито противопоставяне помежду си, в резултат, на което ешкеназите от Източният модел, много по-умело се възползваха от ситуацията и чрез Путин успяха да преодолеят Елциновото наследство, което даваше възможност на Западният блок, чрез своите нефтени и газови юдейски олигарси в един момент да овладее ресурсите на Източният. Сефарадските попълзновения и техните ешкеназки марионетки бяха изтласкани извън вътрешността на Русия и това доведе в крайна сметка до ситуацията Украйна да се превърне в арена на сблъсък на тези два юдейски клана – единият финансирал с капитали “украинската революция”, а другият държащ в подчинение тази територия, контролирайки властта, управлението и икономиката й. От този сблъсък потърпевш ще бъде единствено украинският народ и българите, които обитават тези територии, тъй като ще бъдат просто средство, с което ще се реши геополитическият сблъсък в една или друга посока. И ние виждаме, че освен чрез кръвта на оръжията, двата юдейска клана, разгърнаха и голяма информационна война, в която се включиха идеологеми от рода “смерт жидов и москалях”, а от другата страна ответните бяха класифицирани като “фашисти” и “антисемити”, с което фактически бе извършена психологическа обработка на населението и то бе един вид подготвено за нова “Отечествена война”. В крайна сметка и от двете страни на този сблъсък стоят юдеи. И това бе недвусмислено показано и от двете страни. От Путинова страна, юдейската секта на хасидите, от която бе назначен и новият равин на Русия, имаш връзка с клана на Ротшилд, а от другата страна - клана на Рокфелерови. На бойното поле, тези два юдейски клана ще намерят временно своя паритет и тогава ”революцията ще изяде децата си”, както започва да се случва с движението на Ярош в Украйна, което започват да го ликвидират и физически.
В случаят е ясно, че българският национален интерес изключва подкрепата за единия и другият противостоящи си юдейски кланове. С това ние оказваме подкрепа на украинският народ, на руският народ, на волжките българи, на всички върху които е упражнен юдейският диктат. Оказваме истинска, а не фалшива и лицемерна подкрепа. Затова от ситуацията с Украйна, Българската държава трябва да излезе от позата “барабар Петко с мъжете” и да започне да осъществява своите стратегически цели и задачи, основани на историческите ни права, положението на българите там и правото им на самоопределение и самоуправление. Но първата основна задача е вътрешна – пълно ликвидиране на русофилството и русофобството, за да отреже лостовете на влияние на един или друг обществено-икономически модел върху развитието на нейната държавност.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"В последната една година български самолети са излетели извънредно толкова пъти, колкото в последните 20 години и ако преди е имало два-три извънредни полета на година, то сега те са толкова на седмица", посочи Росен Плевнелиев по време на визитата си във Физическия факултет на СУ и добави, че става въпрос не само за транспортни самолети на Русия, но и за разузнавателни руски полети.


Русия иска да изтощи армията ни, намекна обвинително Плевнелиев

http://news.ibox.bg/news/id_925570625
=====================================================

Ми хубаво правят руснаците, Роска;))) Иначе летците ни ще пуснат шкембета;))) То нема пари за гориво, пари за части и кога ги вдигнат на съвместно учение с хамеригосите, Миг-а, взе, че нещо запуши и падна край Крумово. Резилче. Селскостопанските самолети летят по-добре, Сега ще се наложи, не да крадете парите, а да ги давате за части и гориво, защото да ви светна, Русия въобще не забелязва наште летящи каруци, тя предизвиква турските самолети (и тези на НАТО), които имат право да навлизат в нашето въздушно пространство, при опастност. Такава бе договорката между Тиквата и Ердоган. Но види се, рязаните паламарки, не са толкова глупави, за да защитават българското въздушно пространство.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Хъхъхъхъ, имам чувството, че КГБ ме чете;)))

"Трите супер нови Т-50 стигнали почти до София, след което направили завой и се оттеглили, минавайки над Ново село и нос Емине, където има разположена американска Радио-локационна станция от последно поколение, която улавя всяко движение на бойна техника и войски на руска територия чак до Кавказ."

Хипер скандал! Разминахме се с война с Русия на косъм
http://frognews.bg/news_67861/%D0%A5%D0%B8...%81%D1%8A%D0%BC
=======================================================
Хухуууууу, къде сте бе, турски брачя натовци, ваште самальоти уж трябваше да ни бранят;))) А сега да ги видя, натовците и демократите, дето думаха, че ние нямаме нужда от армия, защото "НАТО ни пази". Кво стааа, бе пичове? Пази ли ни НАТО? А?;))) Най-лошото е, че винаги сте били тъпи и прости селски парчета, които мразеха да служат в армията, щото получавахте анално проветрение от старите войници. Ми като сте си били пеераси по рождение, ние кво сме ви виновни, че сте отнесли лангата? Хм?
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Хипер скандал! Разминахме се с война с Русия на косъм

147
|

11922
|

01.04.2014
Хипер скандал! Разминахме се с война с Русия на косъм
Руски изтребители са нарушили въздушното пространство на България рано тази сутрин. Става въпрос за безпрецедентен акт на проникване в наша територия от бойни самолети, които са атакували пространството ни близо час след като в българско небе е бил засечен разузнавателен руски самолет на ВСС. Подобна военна агресия спрямо страната ни не е имало от Втората световна война.

Проникването на чуждите самолети е задействало предупредителните системи за оповестяване на тревога във всички части на Българската армия.

Веднага са вдигнати по тревога и двойка наши изтребители МиГ-29 от авиобаза „Граф Игнатиево“. Минути след това обаче са получили заповед да се върнат в базата. Причината е, че срещу себе си те нямало да видят обичайните руски раузнавателни машини, а нещо съвсем друго - секретните руски изтребители от пето поколение с кодово название Т-50 (от типа "Сухой"). Страховитите щурмови самолети за първи път се изпращат с военна мисия, след като досега е имало само тайни изпитания, за които дори руските медии са съобщавали с по едно изречение. Опасението било, че може да се стигне до инцидент във въздуха, а оттам до употреба на сила, което да разпали военен конфликт между Русия, България и НАТО.В Щаба на отбраната е докладвано, че руските бойни самолети са навлезли дълбоко навътре във въдушното ни пространство. От своя страна началникът на отбраната ген. Симеон Симеонов звъннал по червения телефон на министър Ангел Найденов, който пък събудил президента Росен Плевнелиев и премиера Пламен Орешарски. Близо половин час тримата се опитвали да вземат решение какво да се прави, но объркването им било толкова голямо, че всъщност само се питали какво точно става.

От командването на НАТО предуредили Плевнелиев българсиките ВВС и противовъздушната отбрана да останат в бойна готовност, но да не се предприемат никакви действия, защото вероятно руската атака е с цел провокация срещу тайното навлизане миналата нощ на самолетоносача "Джордж Буш" в Черно море. Той напусна преди десетина дни пристанище Анталия в Турция, където бе пуснал котва и се е появил чак сега. Москва със сигурност е усетила заплаха в лицето на армадата, в която влизат 17 военни съда с всевъзможно въоръжение, включително ракети с ядрени бойни глави и решила да изпревари американците, като им покаже, че Русия е готова на всичко, за да запази извоюваното в Крим.Трите супер нови Т-50 стигнали почти до София, след което направили завой и се оттеглили, минавайки над Ново село и нос Емине, където има разположена американска Радио-локационна станция от последно поколение, която улавя всяко движение на бойна техника и войски на руска територия чак до Кавказ.

По-късно се изяснило, че руската въздушна атака е ръководена лично от командващия на ВВС ген. Виктор Николаевич Бондарев. Ръководството на руската армия и президента Путин са били известени за акцията. Тя трябвало да се осъществи под кодовото название "Южна звезда" и ако възникне международен скандал, да се обясни, че е учебна, за изпитание на нова техника.Така и станало, но провокацията предизвикала паника в командването на нашата войска, а американците от самолетоносача "Джордж Буш" преминали в режим на бойна тревога, с готовност да влязат във въоръжен конфликт, ако нещата загрубеят.По-късно е осъществена връзка с Кремъл. От кабинета на президента Владимир Путин са обяснили, че наистина е имало полет на нова въздушна техника, но е станала грешка в навигацията и самолетите са се оказали над България. Все още не е ясна реакцията на българската страна по хипар скандалния случай.Първият полет на новите Т-50, които са суперсекретни, е извършен през 2010 г. Досега са произведени само няколко броя, а серийното производство е планирано да започне през 2015 г., коментираха за Фрог нюз есперти от българските ВВС. Те признаха, че реално армията ни не разполага с техника, която може да им се противопостави.


Други източници намекват, че руснаците били бесни заради визитата на заместник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд в София преди ден. Те смятали, че Нюланд уговаря българската страна да даде още военни бази на САЩ, заради руска заплаха в Черно море.От президентството отказаха коментар и заявиха, че по-късно ще има официално съобщение за медиите. Същото заявиха и от Министерство на отбраната.За последен път страната ни е била пред война с друга държава през 1987 г. Тогава заради възродителния процес отношениета ни с Турция се изострят. След остри изявления на турския президент по наш адрес, е обявена бойна готовност на четирите турски армии, които са били българското направление. От бължарска страна Трета армия, с командване в Сливен, е била вдигната по тревога и заема районите, определени за водене на бойни действия при агресия отвън. Часове ни разделят от въоръжен конфликт, но в последния момент НАТО и Варшавския договор се разбират, че не могат да допуснат толкова мащабен въоръжен конфликт и положението се успокоява.
PMEmail Poster
Top
idle
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 137
Участник # 1 441
Дата на регистрация: 13-April 08Това е първоаприлско. И на други места са го цитирали:


Т-50 над България

Потвърждават от най-високо ниво, че няма навлизане във въздушното пространство на страната. Само дето по няколко пъти в седмицата вече прелитат на границата на въздушното ни пространство, което дразни и турците и румъните по обясними причини. Дори това да е първоаприлска статия, тя не омаловажва ситуацията, ами добре обрисува какво е тука. Тестват братята руснаци, тестват.
Отсам пък нато-вците не са сигурни какво да кажат и президента надава вой как ни тормозели видиш ли. Ами то ако се изтощава армията от няколко полета седмично, какво повече да кажем....
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif

Бати, руснаците изключително умело и далновидно приложиха демокрацията и евроатлантическите ценности на Моника Паси. Само да посоча "събитията в Украйна са в резултата на многонационалния и многоконфесионален състав на населението от една страна и унитарния характер на украинската държава, която не дава възможност за развиване на националните малцинства - нито езиково, нито религиозно." и след това " референдумът е общопризната международна норма за демократично волеизлияние на гражданите." А спомняте ли си как Духаня, Сър Гей, Тиквата, абе който и да фанете от бивши и настоящи политици е на мнение, че референдумът в България е опасно нещо, оти българското общество било "политически незряло"?! ;)))
Интересното, което не се казва от еврейските медии по света е, че всъщност Русия в момента е най-демократичната държава прилагаща дословно буквата на евроатлантическите ценности, без никакви задни вратички и тълкувания. Тя е една евроатлантическа държава, която гарантира правата на малцинствата и показва "достойнствата" на ценностите, които Моника Паси прокламираше, но и до ден днешен не обясни на българите. Важното е, че руснаците ни показаха на дело какво точно представялват тези ценности. Илюстрираха ни ги като на видеопрожекция. Аз не знам защо евроатлантическите страни, негодуват срещу Русия, Непричьом об етом.
smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif
http://news.ibox.bg/news/id_23176701
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.5.2014, 17:24
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Усещате ли как мощно в медийното пространство лаят непрекъснато и вият срещу Луната, две фигури - тази на помака-евреин Плювню и другата на пернишкият мангал Седефчооглу Първан ага. Това са две фигури, именно от Западната част на България, където явно лаладжийството е доста на почит. Изакванията на Плювню напоследък са както му дойде и в бързината той често си пълни гащите. Първом, трябва да кажем, че дори самото му избиране за президент бе НЕЛИГИТИМНО. Тогава всичко казано от него е без стойност, освен за тия, дето са го избрали. Те пък самите нямат собствена стойност, дори принадена;))) Нелигитимни групировки... Интересен е въпроса, доколко бяха легитимни групировките организирали Киевският Евромайдан? Може ли Плевнелиев като говорител на ЦРУ и Мосад, да докаже тяхната легитимност. Имаме и втори въпрос към него (моля, жена му, да не му подсказва): "Какво е това международно право"? . Какво се крие зад този термин - международно право? Какво е неговото съдържание? Не е ли всъщност международното право, право на силните на деня? Не е ли това термин празен откъм съдържание, както термина "евроатлантически ценности", които Соломон Паси, така и не можа да дефинира и покаже, та се наложи накрая идеологическият му противник в Москва да ги демонстрира;))) ?


Референдумите в Донецка и Луганска области са незаконни
Плевнелиев: Те бяха организирани от нелегитимни групировки

http://www.dnes.bg/politika/2014/05/12/ref...ezakonni.225186
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.9.2014, 12:21
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Случката показва доколко някои хора в България са добре с психиката и визията за себе си като личности. Момчето определено е застинало в началото на 40-сетте в идеята за "Великата Отечествена война", в която трябва да се бие фашизъмът. Спешно трябва да се проучи, дали въпросният субект не е чегеварец;))) Такава жертва - да продадеш кола и имоти, можеш да направиш в името на Българският Саракт, защото все пак Саракта дава просперитет на Българите като народ, а не се увлича по интернационални идеи, в които си готов да се жертваш за чужда кауза и идеологема. Неслучайно някога болшевизмът се определя като чума. Зарази ли се член на семейството, цялата рода и фамилия, понякога отива на кино. Болшевизма не се лекува. Шизофренично състояние е, с предизвестен край.
http://news.ibox.bg/news/id_348763642
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 18.9.2014, 23:42
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Снимка на един такъв интербригадист като тоя "Кабул". Пленили го лошите националисти от "Десен сектор", жигосали му задника с една свастика и го натирили да си ходи откъде е дошъл.
User posted image
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.1.2015, 13:38
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Най-много случаи на отклонение от мобилизация са регистрирани именно в районите със смесено население, призна официално вчера и началникът на мобилизационното управление на Генералния щаб на украинската армия Олег Бойко, цитиран от УНИАН. Това са Закарпатието, където също има много потомци на български бежанци, Ивано-Франковска област до Молдова и други западни области на страната. Досега има заведени над 4500 дела за неизпълнение на воинския дълг. Жителите на селата Кюлевча и Дмитровка в Одеска област, които са населени предимно с бесарабски българи, се обявиха против мобилизацията, която върви в Украйна, и отказаха да воюват в Донбас. Около 500 души оградили представителя на военното поделение и не са му разрешили дори да говори, скандирайки: "Не" на войната, "да" на мира", съобщи в свой репортаж руската телевизия НТВ. Хората от селцето се струпали на площада, когато разбрали, че там е пристигнал представител на военните, който дошъл да връчва повиквателни. "На бандеровците не е достатъчен геноцидът срещу нашия народ за последните 25 години. Не им стигат и политически убийства на българите. Никога няма да забравим нашите герои Милев и Николов, изгорени в Одеса. Днес дойдоха да мобилизират българите на война срещу Донбас. Хората излязоха на митинг и не му позволиха да прочете заповедта", написа в интернет бесарабският българин Пьотр Рибаков. Той споделя, че хората в селото говорят помежду си на български, а с офицера от украинската армия - на руски.


http://www.segabg.com/article.php?id=736491
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.1.2015, 13:47
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Така трябва, не ставайте пушечно месо на жидовете! Клятый жида они! Жид нада толька служить болгарскому народу, как собака! Днес, от Атаката се разреваха, че мобилизирали русофобите в България на украинският фронт. Сидеров, трябва да е доволен - русофобите ще могат да воюват срещу Русия и надлежно да изпълнят своите натовски съюзнически задължения! Не ги спирайте! Аз не съм получил призовка, явно, ако тече такава мобилизация, тя е скрита, формират се специални, идеологически подковани военни формирования за война с Русия. Няма лошо, интернет-соросоидите ще умрът с оръжие в ръка в защита на демон-крацията и така ще ни освободят от своето присъствие, както в интернет, така и въобще.

"Жителите на селата Кюлевча...." Какво нещо е, нашите братя са си пренесли дори името на селото в онази територия, (което в България е недалече от Мадара). Колко малко знаем за нашите сънародници извън Родината, и трябва да стане някакво черезвичайно събитие за да узнаем нещо за тях.

Впрочем, не знам как Райна Манджукова, ще коментира това поведение на бесарабските българи smil4334ad1724132.gif

Украйна е бита карта. Тя, най-вероятно няма да съществува в близко бъдеще, а бесарабските българи, със сигурност ще бъдат застрашени. Това, което можете да направите, без да чакате помощ от РБ, (това е все едно да чакате от умрял писмо) си взимайте български паспорти и при първа заплаха, беж обратно в Родината. Не, че в България ще е много сигурно след рухналата Украйна. Третата световна война се развива, все повече навлиза в гореща фаза. Дори, България да изпрати войска в Украйна, тя няма да ви защити, защото е безгласна буква в ръцете на САЩ и като цяло там, най-вероятно няма да бъде изпратен повече от батальон на издръжка на американците.


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.1.2015, 20:16
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06живо 27 яну 2015, 21:54
Викаха и мен, запасен офицер, обясняват точно какво се прави при мобилизация и война, не са добре работите...
-

See more at: http://pan.bg/view_article-49-27243-MOBILIZIRAT-BYLGARITE-A…

Димов 28 яну 2015, 14:24

За тези, които още не осузнават какво се случва ще кажа само, че извикаха мой близък и са му казали следното: В случай на военен конфликт, който се очаква, считайте че сте уведомен за мобилизация и не очаквайте ново повикване, а по най бурзия начин се явете в поделение ххххххх в гр. ххххххх. Умишлено не пиша подробности, но разберете, че нещата са сериозни, нашите момчета вече са разпределени по поделения кой къде ще бъде. Вкарват ни във война ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!! Не пишете тъпи коментари, а се замислете над думите на Сидеров. Дали го харесвате или не няма никакво значение...фактите са повече от ясни!!!
=================================================

Ако са започнали да викат запасните офицери, значи и аз ще получа призовка. Но щом викат запасните офицери, значи определено НАТО започва офанзива срещу Русия, като разбира се, пушечно месо в случая отново ще са гоите. Евреите никога не са били мъже, и винаги са ползвали другите за пушечно месо.

Но под командването на Чехльо и Тиквата, нивгаш на война не отивам, но виж бих го наместил на Чехльо в президенството, че тука из тия диви бърчини, жена не видел, па той такъв ми говори на миеко и е леко мъженствен, хъхъъъъ, хъхъъъъъъъъ

Аз знам къде да ся явя бре киртаци - в село Мулдава;))) там като се уволнявах преди 22 години ми беше назначението. Ех, да докопам аз, оръжието... така да пипна приклада му, да напълня пълнителите с бойни куршуми, да окача гранатите на колана, еххх, чакайте да ме видите в Украйна. Ще гостувам в спалните на жените ви, хъхъхъ.Значи, другари и другарки;))) дами и господа, станат ли ясни напълно нещата с повиквателните и характера им, имаме само един шанс - политическа дестабилизация на страната или на фронта да отидат всички гласували за ГЕРБ, ДСБ-та, демократи, либерали, всичко квото се е издухало на евроатлантическа тематика. За русофилите, не се бойте, тех Путин ще ги мобилизира, га прегази Турция;))) Политическата дестабилизация, т.е. сваляне на герберското правителство, ни дава шанс да се измъкнем от ситуацията да бъдем една от първите страни участнички в Третата световна война. То ние немаме мъже, деца да правят, във война ще участваме.Натовците си осигуриха стабилно правителство като събраха всички политически курви в един общ Фронт и сега си прокарват спокойно политиката. Развалете им рахата;))) Това е единственият шанс. Не забравяйте, Украйна, може да ни е свидна, Крим, също да ни е свиден, но Дунавска България ни е най-свидна! Нито Тиквата, нито Москов, нито Рамадан, нито Гоце ага, нито Винкела и патриотара от МВРО ще отидат на фронта да гинат! Не забравяйте и това ! А, иначе, Москов, сега разбра ли, че щеш не щеш ще въведеш безплатното здравеопазване, мама ти дейба еврейска. В лазаретите, след фронтовата касапница, никой не те пита, дали си здравноосигурен:))) Особено след като си без два крака и с една ръка.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Подписите се считат за положени и се полагат виртуално тук чрез присъединяване към събитието, под следния текст:


ПЕТИЦИЯ

До Президента на Република България за незабавно предоставяне българско гражданство на всички Бесарабски, Таврически и др. българи в Украйна.


Г-н Президент,

Подписаните български граждани настояваме за незабавно предоставяне българско гражданство на всички етнически българи в посочената територия.
Като подадените вече молби от тях бъдат веднага одобрени, а за тези наши сънародници от въпросната държава които не са имали възможност да го направят да се изпратят ваши правомощни представители на място в селищата им, които да им го дадат срещу декларация за българска етническа принадлежност и полагане на клетва за вярност към България веднага след полагане на клетвата и да занесат паспортите на досега подалите молби за гражданство българи.

https://www.facebook.com/events/72783656066...regular&fref=nf
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Борислав
2014-03-06 11:01:33
+131 -10 Гласувай

Българско гражданство трябва да се дава на всеки българин, който иска да живее в България. ЗА ДА НЕ ИЗЧЕЗНЕМ КАТО НАЦИЯ. Българите извън България са по-вече от Българите в България. Само в Русия и Руските автономни републики има милиони Българи. В България имаме толкова много обезлюдени села и изоставени къщи, които не се стопанисват и се рушат, които са разграбвани от циганите до основи, а могат да се дадат безвъзмездно на Българите, които желаят да получат Българско гражданство.


http://www.faktor.bg/novini/svjat/17089-ba...azhdanstvo.html
PMEmail Poster
Top
Momchill
Quote Post


Новодошъл
*

Група: Участници
Съобщения: 5
Участник # 35 507
Дата на регистрация: 2-February 15да си "западо''фил е ясно че значи смърт за българщината, а да си русофоб значи ли че не си българофил ?
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (8) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020