Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (8) « първа ... 6 7 [8] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 2.5.2022, 23:26
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 597 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Да, днес ми обърнаха внимание на това. И аз тъй, отговорих, по два начина: 1. Нищо ново под Слънцето за нас;))) Е, те сега "денацифицират" и съответно ша изкарат кирливите ризи на другата еврейска групировка;))) Не, че тяхната еврейска групировка не е същата работа! Всичко там е евреи в управлението на СССР и Русия. Когато евреите управляват, руснаците пият водка и "Боярищник"!;))) Съвсем естествено е, най-големите антисемити да са евреи;))), че то кой познава най-добре себе си, освен самите евреи. А когато познаваш себе си съвършено, имаш голям повод и да се намразиш до дъното на душата си. Евреите не умеят да водят вътрешна война със себе си, затова я изнасят навън, а така никога няма да се победят. Така, вместо тумора да се излечи, той се разраства и убива всички останали! 2. И италианският вестник и Лавров все едно са ме чели. Вие помните, какъв бе първият ми коментар относно идеята за "денацификацията", преди месец-два, а именно, че каква денацификация след като Украйна се управлява от евреи;))) И тогава ви разгърнах концепцията, че идеята за расовата чистота е върховата идея на юдаизма, понеже чрез нея се пази и отбранява богоизбраността на евреите. Идеята за расовата чистота очертава рязката граница " евреите" и "другите", като другите са по-нисше поставени спрямо богоизбраните. Това, нема как да му хрумне на Адолф Шикългрубер, ако не е евреин, при все, че немалко от неговите високопоставени са също евреи. Расовата чистота сегрегира. Оттам така сегрегирани се създава възможността да се възстанови Израел. Проблема за нас, в случая е, че двамата евреи, защото и Путин е Шаломов, т.е. евреин си седят в кабинетите, викат и стрелят един срещу друг, но умират не те, а два български народа. Тук вече, ние не можем да стоим безучастни, но много важното е, да не влизаме в еврейската игра, т.е. да не заемаме страна! Те искат да заемем страна, да определим в кой от техните отбори сме. Ние си имаме наш отбор - българският! Затова не исках и правителство да има България към днешна дата, неслучайно! Защото, ето ви го правителството, просто и тъпо като самите вас, г-да избиратели! Просто и тъпо! Защото и вие, прости и тъпи излезохте...., дори хора, копито изглеждаха с претенции за нещо си, излязоха прости и тъпи, заеха страна! Страстология! Страсти...ама не висши;))) Селски;))) |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |