www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Изявление на Българският Саракт


Страници: (8) « първа ... 6 7 [8]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изявление на Българският Саракт, относно ситуацията в Украйна и Крим
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 300
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (18j @ 2.5.2022, 20:53 )
Интересно новоназначената, от руснаците, управа дали също са чифуци защото тогава промяната няма да е особено значима, просто част от данъците ще се засмукват към чифутте в Кремъл, за да ги 'отбранява' от чифутие в Киев.
Междувремено Кремлин влезе в тона на Елти, с когото редовно са си правили бризки срещи отрети вид чрез разни развечици от НКВД, които не са свършвали добре.
Но явно, все пак са позачитали текстовете,защото са разбрали какво ги жегва чефутите най-много - това е опасността да се разкрие истината що е старозаветните холокост и какъв е произхода на фюрера,от къде произлиза нацистката идеология.

https://segabg.com/hot/category-foreign-cou...r-yadosa-izrael

Хитлер също има еврейски корени, така че това не означава нищо", отговори Лавров. "От дълго време чуваме мъдрите евреи да казват, че най-големите антисемити са самите евреи", добави той.

Това, вероятно е в отговорна помощта, която Израел започна да праща за лагера на зеленьошко. Но пък шахматната дъска никак не е подредена в тяхна полза. Има един начин Израел да изчезне за минути и ционизма да се затрие от лицето на света и това е ако еврейската държава скача на Русия. Значима част от парламата на чифутия е съставена от руски евреи и там копнежа по матушка русия може да надделее. Интересно нещо са Крайните времена.

Да, днес ми обърнаха внимание на това. И аз тъй, отговорих, по два начина:
1. Нищо ново под Слънцето за нас;))) Е, те сега "денацифицират" и съответно ша изкарат кирливите ризи на другата еврейска групировка;))) Не, че тяхната еврейска групировка не е същата работа! Всичко там е евреи в управлението на СССР и Русия. Когато евреите управляват, руснаците пият водка и "Боярищник"!;))) Съвсем естествено е, най-големите антисемити да са евреи;))), че то кой познава най-добре себе си, освен самите евреи. А когато познаваш себе си съвършено, имаш голям повод и да се намразиш до дъното на душата си. Евреите не умеят да водят вътрешна война със себе си, затова я изнасят навън, а така никога няма да се победят. Така, вместо тумора да се излечи, той се разраства и убива всички останали!


2. И италианският вестник и Лавров все едно са ме чели. Вие помните, какъв бе първият ми коментар относно идеята за "денацификацията", преди месец-два, а именно, че каква денацификация след като Украйна се управлява от евреи;))) И тогава ви разгърнах концепцията, че идеята за расовата чистота е върховата идея на юдаизма, понеже чрез нея се пази и отбранява богоизбраността на евреите. Идеята за расовата чистота очертава рязката граница " евреите" и "другите", като другите са по-нисше поставени спрямо богоизбраните. Това, нема как да му хрумне на Адолф Шикългрубер, ако не е евреин, при все, че немалко от неговите високопоставени са също евреи. Расовата чистота сегрегира. Оттам така сегрегирани се създава възможността да се възстанови Израел.
Проблема за нас, в случая е, че двамата евреи, защото и Путин е Шаломов, т.е. евреин си седят в кабинетите, викат и стрелят един срещу друг, но умират не те, а два български народа. Тук вече, ние не можем да стоим безучастни, но много важното е, да не влизаме в еврейската игра, т.е. да не заемаме страна! Те искат да заемем страна, да определим в кой от техните отбори сме. Ние си имаме наш отбор - българският! Затова не исках и правителство да има България към днешна дата, неслучайно! Защото, ето ви го правителството, просто и тъпо като самите вас, г-да избиратели! Просто и тъпо! Защото и вие, прости и тъпи излезохте...., дори хора, копито изглеждаха с претенции за нещо си, излязоха прости и тъпи, заеха страна! Страстология! Страсти...ама не висши;))) Селски;)))
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (8) « първа ... 6 7 [8]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020
hamza 1/4/2020