www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Изявление на Българският Саракт


Страници: (8) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изявление на Българският Саракт, относно ситуацията в Украйна и Крим
Йордан_13
Публикувано на: 12.2.2022, 15:47
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Крим в нашата средновековна история
Проф. Пламен Павлов
Автор: Проф. Пламен Павлов
https://trud.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D...Oz2k00oLLP2A03k

Виждате ли, сега, как ме крадат?:))) Не бих направил проблем, ако не са ВТУ, защото ВТУ категорично застанаха против нас, тенгрияните и вижте ги сега пак с фразата: "загадъчна езическа българска вера". Няма такова нещо "загадъчна българска езическа вяра". Тя си има име. Нарича се Тенгриянство, независимо дали харесва на някои жени или на некои пичлеменца от ДАНС;))) За всичко друго може да спорите с мен, дори за размера на половия орган на майките ви;))), но не и за това! Та, вижте, как ма крадат... Тази съпоставка "Крим-Македония" и как ще обърнем политиката си на Север ми дойде чисто интуитивно;))) Просто ми дойде;))) Вижте сега, като сте се научили да раждате в преражданията, сега това ви идва просто отръки, а некои жени плачат сега, колко трудно било раждането, а мъжете не знаели;))) Знаят, знаят те, правили са го преди вас;))) Какво друго да ви кажа... За кадри на ВТУ, толкова. Джалда, т.е. истинското и българско име на Крим ! Крим, винаги си е бил български, дори митологично! Това простата глава на фърчилото Муньо, не можа да разбере! "Крим бил руски, мие, мие, мие, путьо! Аскуфски бостански каунь....Средновековието е просто малка искра, свидетелстваща за изконността на Българите на тази територия! Та вижте им ръчениците, хората;))) Те още са живи като Българи, дори наречени "татари". По живи са и от нас, очалгосаните днес, анадолии!
PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Крим (Джалда, Ялта) е много специално място за българските тенгрияни. Самият полуостров въобще е осеян със светилища. Много снимки, някои и снимани от нас има тук в сайта.

Крим е рожденото място на кан Аспарух. Само за това ние трябва да се отнасяме с особено отношение към това място. Разбира се, за джехудите от двора на Натан това място също е важно. Неслучайно Шаломов през 2014 го цапардоса (оттяпа) от украинците. Които го бяха доста занемарили. Крим е бил някога заедно с Кубан (Предкавказието) един от най-важните места за Черна (Велика) България.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2022, 12:00
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Денацификатор;)))
преди 1 секунда
Хубавото е, че военните сводки ще изместят напълно новините за ковида, страшилните баби омикрон, умрелите, неизвестно от кво, а ще се виждат вече и наистина чували в трупове. Е, вижте Днес-а;))) целият е станал военна сводка;))) за нема и час.

Руското военно министерство: Украинската ПВО е неутрализирана
Използвани били прецизни оръжия

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/02/24/ruskot...#comment-newest

Развитие на войната
преди 1 секунда
Феса Ердоган ядосан от унищожените "Байрактари" затваря Босфора . Руската армия започва офанзива по море и суша за отварането му. Офанзивата по суша ще е по Българското черноморие и ще започне от град Бяла;))) спусайки се надолу, по посока лелеяният от Русия, Константинопол;))) Турската армия, за да възпре навлиза в Крайморска Странджа (като съюзник, разбира се);))) хахахахаха и големите битки ще се водат около Бургас.

Спешна среща при президента Румен Радев за Украйна
След края на срещата държавният глава ще направи изявление

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/02/24/spe...#comment-newest


Анонимен
преди 8 минути
Само да вметна, "фашисти, хохли" в Украйна, "фашисти, татари" в Македония. Тези думички идват от едни служби. Помислете върху това!

Денацификатор;)))
преди 0 секунди
До Анонимен

Русия като съзнание, още не е излязла от еврейската матрица на ВСВ, където основният идеологемен вдъхновител на омраза е фашизма и нацизма, но всичко е под общ знаменател "фашизъм". Така е, говоренето по оста "българи фашисти-татари" в Македония е от еврейското хазарско ГРУ или "Домът на Натан", който неистово мрази Българите. Но и ние го мразим. Затова денацификацията за нас е именно изкореняването на "Домът на Натан" от нашето съзнание и територии!

Сухопътни части на Русия нахлуха в Украйна
Зеленски: Путин иска да унищожи моята държава

Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/2022/02/24/...#comment-newest


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2022, 14:19
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Бла-бла-бла
преди 1 секунда
Еврейчето от Дома на Натан, Даниел Митов, същият като Николай Младенов (Лорер е ясен, той поне не е крипто) връло загрижен, но с общи фрази, декларации и мазни замазвации. Санкции;))) Какви санкции след като Русия, тихо и кротко е поставила икономиката си на военни релси? За нея, ВСВ не е свършила;))) Третата е просто нейното продължение. Кой въобще в Русия ебава Янев, Муню, ПростоКиро, Митов, Бойко?:))) Стиха смехории, дори украинците с техният Зеленски и Порошенко се напикават от смях;))) А, да, неждувпрочем евреина Просенко;))) съвсем безпрепятствено си продава шоколадите "Рошен" (чисто еврейски) в България. Като шоколад и вкусови качества, въобще не струват. Пълен боклук са;))))

Даниел Митов: Държавата да се погрижи за българите в Украйна
Русия отново има намерения да шантажира света, посочи бившият министър

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/02/24/dan...#comment-newest

Така е, откак съм се изволнил, т.е. откак съм "отбил военният си дълг", т.е. дал съм квото се е искало от мене, тогава към държавата, Българската държава, въобще не ме е потърсила за квото и да е, даже обратното с времето, аз самият се превърнах в Проблем за нея, защото започнах да се бъзикам с управлението й, по една проста причина: с времето осъзнах, че държавата, в която живея, просто не е Българската, а само я имитира! Гадни и гнусни, плужечно-мръсотни гени стояха и стоят на нейният трон и я управляват!
Затова често и писах, че тази Дунавска България не е онази Дунавска България, която би проявила истински държавен интерес извън границите си, защото тя към собственото коренно население, няма никакъв интерес, дори обратното, воюва с него и то воюва с нея!

Анонимен
преди 13 минути
Не сте способни да се погрижи те за Българите у България ще остава извън Нея

Даниел Митов: Държавата да се погрижи за българите в Украйна
Русия отново има намерения да шантажира света, посочи бившият министър

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/02/24/dan...#comment-newest

Военен щаб
преди 0 секунди
Единственото, което може да нанесе украинската армия на руската са максимално възможните жертви, преди самата тя, да изчезне напълно, оставяйки в различните географски точки паметници на героите сражавали се до последният патрон;))) Тъй каза и Бай Дън: нанесете максимални жертви;))) Ние и тва нема да можем към днешна дата;))) За нас е най-добре, да се изтрепем помежду си, защото много боклуци живеят тук и много продажни личности като бит и съзнание. Гнус ме е, че сме станали такива!

Русия нахлува в Украйна от няколко посоки, бомбардира цялата страна
Зеленски: Армията да нанесе максимални загуби на нашествениците

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2022/02/24/rusiia...#comment-newest


Билет за руският фронт
преди 1 секунда
С последните си стинки в жоба, купувам билет на гоцеделчевската еврейска булка Плевнелиев да отиде доброволец на руския фронт. Вече има руски фронт, скъпи, сваляй прашките, обличай кюлотите, фатай Калашника, сумката, 4 пълнителя, каската, шанцовия инструмент, пристегни колана...а, така, маймуно такава..., закачи лимонките... Ходом, маршшшшшшшшшшш!;)))

Плевнелиев: Путин е диктатор, взривява света! Радев и Янев извършват предателство
"Категорично трябва да се подкрепят санкциите срещу Путин и неговите приближени"

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/02/24/ple...lstvo.521505,10


Денацификатор;)))
преди 1 секунда
Украинците, които са като наште македонци, т.е. кат ги изкъпеш и отдолу излизат чисти българи;))) използват старата ни тактика (от времето на кана субиги Арджан Джирас) от времето на войната с Дарий, когато армиите са несъизмерими като численост и въоръжение: да въвличат други народи, които не искат да воюват във войната с подобни действия. Със затварянето на Босфора, Турция влиза във войната, а с нея и България! Русия ще десантира сухопътно през района на Варна (гр. Бяла), докато останалата част от военноморския й флот атакува през Черно море. Гажала Ердоган ще нахлуе под давление на Бай Дън в Странджа, за да пресрещне руският удар и сблъсъкът между двете армии ще е в района на Бургас, Айтос Карнобат - Ямбол. Турците ще навлязат като съюзна натовска армия, сиреч наша, затова си сложете фесовете и без тва калпаци не носите, защото искате сте еуропце;))) Ний кво шъ прайм ли? Ша пуцнем един-два пъти срещу руснаците, колкото да си изпросим некоя бомбандировка над София, ще изпратим испанците и холандците д аумрат достойно и след това ще изпратим един женски батальон да обслужи и двете воюващи армии в района на Бургас: Make love, not war!;)))

Украйна поиска Турция да затвори Босфора за руски кораби
Турция - потенциален ключов играч във военен конфликт Русия-Украйна

Прочети още на: https://www.dnes.bg/world/2022/02/24/ukrain...#comment-newestPMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 125
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Когато навремето през 2014-2015 украинците с българско самосъзнание искаха помощ от бойко рапоня и другите гербераски говеда не се случи нищо - те се покриваха като мишки - само изявления и никакво действие. Като следствие от това българската държава днес няма никакъв ход спрямо Украйна и нейното население днес - освен споменатите по-горе еврейски шоколади Рошен - изработени от палмово масло и сухо мляко - произведено от крави, отглеждани в района засегнат от аварията в Чернобил (това е факт).
Така че днес, изказваните позиции от българските политици изглеждат още по-смешно. Чак и Столичен общински съвет приел декларация - какви сте вие бе смешници! Вижте, че градът, който управлявате изглежда като обект подложен на бомбардировки - вие седнали да оправяте други държави.
Затова ние народът - не биоробота Путин - можем да кажем на наще профани: трайте бе миндили, докато руските навлязат на наша територия, за да може преходът да е плавен а не рязък т.е. за да не ви 'фръкнат кофите на всички. Аз не мога да рабера колко трябва да си прозт като политик, за да не се сетиш, че през последните 3 века тая история с Русия се е повторила 2 пъти. Само идиот прави едни и същи неща като очаква различни резултати. Днеска пънеш жили срещу раша, а утре те копат в гората или айде може да те оставим да чукаш камъни. Най-малкото е удачно да се сетиш като политик, че преди биоробота Путин да нападне ефективно Украйна е координирал всичко с биоробота Байдън и сега прилагат програмата. Вероятно променливи като политиците в България изобщо не са калкулирани.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 25.2.2022, 10:49
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06ВМРО: В Украйна живеят 500 хиляди българи, те да са държавен приоритет
Изпращаме законопроекта за карта "Българин" до всички парламентарни групи

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/02/24/vmro-v...#comment-newest

МВР-О Скодоумници
преди 0 секунди
Тумбакларъ Билла пашалер да си затвара гнъсният плювалник! Когато бяха с ГЕРБ, когато бяха зам.министър-председатели, защото те бяха зам.министър-председатели, защо не го решихте този проблем? Хм? Гиди мааамуни гиди ниедни! Ще ви счупя, тиквите празни, ша почупя! Бездарни лаладжии, юнаци по софри! Мискини! А, ГЕРБ не искал... Ами вие, защо не разтурехте Седенката, нали сте загрижени за Българите, а не за дивидентите да сте управляващи?

Ердоган: Атаката на Русия е тежък удар върху регионалната стабилност
Турция подкрепя борбата на Украйна за защита на териториалната цялост
https://www.dnes.bg/world/2022/02/24/erdoga...BmPIyQXhoG7aAM4

Следете внимателно чалмътъ Ердо какви ги говори и какви действия предприема, защото затвори ли Босфора, войната неминуемо ще се пренесе на наша територия. Украинската тактика ще сработи. Русия и НАТО в лицето на Турция ще се сблъскат челно. Руснаците устремно ще щурмуват по суша започвайки то Северното Черноморие и оттам в посока Истанбул, а турците ще нахлуят на талази през границата ни и ще разгорят войната на наша територия. Това е изгодно и за двете страни, щото и двете страни ни мразят;)))

М. Н.:
Ако е по суша, не трябва ли първо да преминат през Южна Украйна, Молдова, да преодолеят натовска Румъния и чак тогава да се стигне до това което казваш ?
Й. С./M.N.:
Не е задължително, могат да направят десант;))) Бе, кой ще ги спре тука, че те много от градовете по Черноморието ни са буквално руски, тази година се убедих.
България е куха черупка. Почти всичко е събрано в три големи града. Филибелата е претъпкана, са пука по шевовете от налъми;)))
М. Н./
Й. С.: То ако преминат Черно море необезпокоявани и се изсипят избирателно тук ще е комично явно 😃 Пък и защо да пренасят боя на част от черноморието дето са наляли пари, освен ако тия руснаци по нашето крайбрежие не са украинци хахах
Й. С./М. Н.: Защото то вече е руска територия. Един път тя е плацдарм, втори път се явява и Родина, която трябва да бъде защитена от чалмите;))) Говоря, че операцията им за Босфора, ще е в 2 лъчи морски и сухопътен. И нали се сещаш, че първом блокират един от съюзниците на НАТО с този ход – България. Втори път имат шанса, един път завинаги да приключат с Турция и да си вземат Константинопол. Турция и без това много ги дразни в Сирия;))) В България ще извършат смяна на режима. Не, че ще дойдат по-добри, по-лоши управници ще дойдат, но такава винаги ни е била орисията.
Щото дори да инсталират тука проруски режим, ти виждаш, какви са им представителите тука. За чеп за зеле не стават и са същите слуги като ония, другите. Няма разлика, просто лагера е по-друг. Качествен българин те на върха на държавата нема да сложат, оти нема им играй по свирката.
Единственият им шанс е да ни пуснат почти безплатно бензин и газ, демек за едни 40-50 ст. за литър бензиня, а газта още по-евтино. Но, не мисля, че Путин е волжки българин, какъвто казват е бил Брежнев, хахахахахаха, други викат, че бил украинец.
М. Н./Й. С.: Те като цяло нашите интереси са в Евразия не Америка тъй че да видим какво ще се случва 😃
Й. С./М. Н.: Истината е, че нашите бъдещи външнополитически интереси са на Север/ Североизток, не, вече на юг, което не изключва и пряк военен сблъсък с Московското княжество, но ние едва ли ще доживеем да го видим, поне не аз, де.
М. Н./Й. С.: Дано си макар че може и аз да не съм 😃 Баръс ще разцепи мрака тази година!
Й. С./М. Н.: Виж сега, много работа има дотогава, много вода требе да изтече, много самун да загине, но първом трябва да преминем достойно този 12 годишен календар цикъл, т.е. едната юпитерова година, както казват. Аз тук съмс е съсредоточил, в тази посока.
Й. С./М. Н.: Баръс Бури, да, велик е той;))) Но, Тангра е над всичко и затова аз гледам цялостната цикличност как ще протече, отделните години са сегменти от нея, сили в нея и живи същества...
М. Н./Й. С.: Визирах че в годината на Урус Бабай може войната да се пренесе тук : ) Както в годината на Самор Улят започна тая пандемия. Но разбира се, Тангра е един! ; )) Бир Тангра, бир Тангра, бир Тангра!
Й. С./М. Н.: Да;))) това е безспорно. Въпроса е, че ние сме зян зебил, ама сме го казали: На Българите, своят меч дари... та Българите с огено сърце, Враговете да сразят с ръцете две... Чиста Война;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 25.2.2022, 10:52
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Е, сега в Канал 1 по "Новини" , казаха, официално, че Зеленски е евреин;))) Нещо, което ние знаем, много отдавна! И имаше една патка, дето ма опонираше тука, викаше: Абе то има български фамилии на "ски", и че фамилията е на "ски", не значело, че е евреин. Па аз й викам: "Да, ама нема как Пирински, да не е евреин, Зеленогорски, да не е евреин и й изброявам, още примери", тя ми дава пример с Валя Балканска. Да, ама последното е псевдоним, поне за мен, за да скрие там мюсюлманското име. Много са упорито глъви, некои жени, спорат с Баш Мъжа;))) Абе, я си трай, че... хъ

Украинска българка даваха сега по 'Панорама" как са мота край българското посолство в Украйна и никой не я поема, за да я евакуира. Българските посолства по света са бордеи за връзкари, които са пратени там след поредната издънка или след пореднипят добър слугинаж, т.е. на тях въобще не мой са разчита, щото това са далаверажийници, а не авантпостове на Българската държава и български територии. Затва тяхната незаинтересованост, немарливост и безразличие, ясно демонстрира самото безразличие на Българската държава към нейните граждани!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 25.2.2022, 10:59
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Най ма кефи идеологемата, с която се започна тази война "денацификация";))) Уникална идеологема! Какви са, обаче мотивите и причините за нея, украинците да бъдат наричани "фашисти" и "нацисти". Ами, да ви кажа, такива няма! Защо? Защото Украйна се управлява от евреи! Доказано! Зеленски, Кличко, Поросенко... От другата страна също имаме евреи: Путин, Медведев, като самият Путин, дори си го разказва. Затова за мене, той не може да бъде образец или някакво вдъхновение за надежда, хахахахаха. Нема как, щото е евреин! Та от едната страна евреи и от другата страна евреи, а посредата идеята за "денацификацията". Човек, не може да направи друг извод, освен този, че нацизмът е някаква еврейска идея, дълбоко вкоренена в тях, от които самите евреи искат да се отърват, жертвайки другите народи, но не могат! Трябва да им се помогне;)))

https://segabg.com/hot/category-foreign-cou...AN3E2zGXw72bvKE


Денацификатор;)))
преди 1 секунда
Когато омразата между две групи евреи пламне, тя не знае граници и поглъща всички. Украинците били "фашисти" и "нацисти"? Дали? Как ще са такива, след като Украйна се управлява от евреи? Зеленски, Кличко, Поросенко, доказано евреи. От другата страна, също имаме доказани евреи Путин, Медведев и цели клики и кръгове от хазари изповядащи юдаизма+московския равин, който всъщност е Главнокомандващия. За каква денацификация, говорим? Ясно се вижда сега, че нацизма е еврейско явление! smil4334ad8a149e0.gif smil4341944e6b0c8.gif
Вчера го писах, днес ще го повторя, но с друг акцент. Денацификация в България няма да има. Тук руснаците ще ядат такъв пердах, както го ядоха в Добруджа и в Букурещ. Хем ще ви бием, хем ще ви йевем и то лошо;))) В България ще се проведе дерусизация, сиреч Българизация - разни льондрьовци с кофти ген, ще бъдат изпратени да живеят в Русия. А не да карат скъпи западни коли и да реват: "Да живее Путин";))) Е, карайте Лада Нива, отворковци майчини;)))

Тука ще добавя малко история за дечковците русофилчета в този сайт... Дечковци, нито Украйна е руска, нито Киев. Киев е чисто български град основан от българи, а Украйна е като нашата Македония, ако я изкъпеш и отдолу ще се покаже България, всъщност поредната България в състава на Руската федерация. Та, аз предвиждам лошо бъдеще за вашата Русия, когато се възстановят всички Българии в Евразия. Тогава ще остане само Московското княжество;))) Никоя империя не е вечна, Вечен е само Българският Саракт!;)))


Русия настъпва към Киев, сражения в покрайнините
Продължават боевете в югозападната част на Украйна
25 фев 2022 08:50, Елка Василева
270

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2022/02/25/rusiia...#comment-newest

PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 25.2.2022, 12:50
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Клечо, ти още живееш в Канада, бе момче;))) Вземи са освести!;))) От мекият фотьойл в Брюксел и утре от хотела в Боровец е лесно да го кажеш;)))
Войник бил ли си? Знамето целувал ли си? Българското имам впредвид? Автомат носил ли си, служба с него, давал ли си? Стрелял ли си? Бомби фъргал ли си? Учения провеждал ли си? Войникът има дълг към Родината! Не към тия дето стоят зад войните, а към Родината! Той ще умре, един ден, въпроса е, как ще умре, дали като Воин или като прост бачкатор за такива като тебе. Втората смърт е по-страшна! Който се е родил, той не е умрял! Такъв е цикъла " съществуване-смърт". Ако някой си мисли, че ще го избегне, за да живее 10-20 години повече от другите, сгрешил е;)))

Петков от Брюксел: Хората умират, не можем да стоим безучастно
Не очаквахме такава агресия, тя ще има цена, заяви премиерът

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/02/25/p...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
AtilaAryan
Публикувано на: 25.2.2022, 14:00
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 162
Участник # 2 369
Дата на регистрация: 18-June 10QUOTE (Йордан_13 @ 25.2.2022, 12:59 )

Вчера го писах, днес ще го повторя, но с друг акцент. Денацификация в България няма да има. Тук руснаците ще ядат такъв пердах, както го ядоха в Добруджа и в Букурещ. Хем ще ви бием, хем ще ви йевем и то лошо;))) В България ще се проведе дерусизация, сиреч Българизация - разни льондрьовци с кофти ген, ще бъдат изпратени да живеят в Русия. А не да карат скъпи западни коли и да реват: "Да живее Путин";))) Е, карайте Лада Нива, отворковци майчини;)))

Тука ще добавя малко история за дечковците русофилчета в този сайт... Дечковци, нито Украйна е руска, нито Киев. Киев е чисто български град основан от българи, а Украйна е като нашата Македония, ако я изкъпеш и отдолу ще се покаже България, всъщност поредната България в състава на Руската федерация. Та, аз предвиждам лошо бъдеще за вашата Русия, когато се възстановят всички Българии в Евразия. Тогава ще остане само Московското княжество;))) Никоя империя не е вечна, Вечен е само Българският Саракт!;)))
dnes.bg/index/2022/02/25/rusiia...#comment-newest[/URL]

ПУТИН Еврей /По Матери/ ! По Законам Израиля Чистый ЕВРЕЙ ! smil4334a79125a1c.gif

User posted image

ГРОБА на Волжка България ИЗ/РОДИ Русия и Само ГРОБА на Русия ще Възкреси БЪЛГАРИЯ на Дунав, Киев, Крим, Кавказ и ВОЛГА !

От 20 Години ви Казвам че Русия е БЪЛГАРСКИ Кенеф Населен Със Славяно Мангали Управлявани от ЮДО Хазари, Каквато Разбира се е и Задунайската им Губерния Създадена за 32 Тона ЗЛАТО ! smil4334a62fd4260.gif

User posted image

ДА СЕ ЗНАЕ !

Когато БЪЛГАРИЯ Празнува РУСИЯ Умира !

Когато РУСИЯ Празнува БЪЛГАРИЯ Умира !

ВСЯКОЕ ТОРЖЕСТВО БОЛГАР ЕСТЬ СМЕРТЬ РОССИИ-Иван Сергеевич Аксаков-Руски Публицист,СЛАВЯНОФИЛ ! Публикувано в 24-ти Брой на Газета “Русь” !
smiles-rulez.gif smiles-rulez.gif smiles-rulez.gif

Тази Измислена Държава Наречена Русия:

1.Волжските Българи я Създадоха !

2.Дунавските Българи я Култивираха !

3.Кавказките и Киевските Българи ще я Ликвидират !


Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски.

Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския Род ДУЛО ще Ликвидираме Този 144 Годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската Държава !

КАЗАХ !

www.bulgarya.ga/russiangenocide.html
smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Пълни глупости;))) Путин въобще няма да успее да направи това, т.нар. "денацификация";))) Този термин е само повод и оправдание. Хитър е евреина Путин, абе евреин;))) На много жени сега, не им харесва тва дет пиша, че Путин е евреин, ама тва е щот са ме чели от еди-коя си година, когато са ми станали "Приятели" във Фейсбук. Да ви кажа, на жени, които не са ми били в леглото, доверие немам, а на тези дет са ми били, още по-малко доверие имам;))) Хахаххахаа, т.е. изключението потвърждава правилото. Много съм лош и угодия нямам. Та, кво щях да напиша, пак... да. Ами не, конфликтите не са от ВСВ, а от момента, в който Московското княжество се е устремило да стане империя, т.е. днешната Русия. Не само украинците, но и т. нар. "татари", т.е. волжките българи, доста мразят руснаците. Колкото до Русия, бъдещето й не е розово, ние просто ще си възкресим Българиите и Русия ще изчезне. Денацификация ще извършим, истинска;))) Хубавото е, че този процес, не зависи от наште женуря, днес. Путин наистина смътно интуитивно усеща огромната опастност за империята му. Но е Слепец, вашият мъж, мили мои дами, заплахата за него не идва от Запада;))))
========================================
Военната ескалация ще спре. Крайните цели на Путин са денацификация. Възраждането на неонацизма в Украйна има своята почва. Няма начин конфликтите от миналото през Втората световна война и времето след нея срещу съветската власт да не дават сега своите резултати.

Военната ескалация ще спре, целта на Путин е денацификация
Застрашена е енергийната ни сигурност, не военната, смята Тихомир Стойчев

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2022/02/25/voe...4MFib4d9vy26I5IКогато се случи онази работа в Кaзахстан, помните ли, какво условие поставиха, ей тия боклуци, руснаците на казахстанците? "Да не се заиграват с нацистчетата" Какво ви казах тогава? Казах ви, че тези думи визират определена група хора в България, единият сред които съм самият аз. Не, в Казахстан;))) В Казахстан нема "нацистчета", просто нема такова масово явление, там психологията е друга. Вижте сега, Курво, Годината Сомор мина, така, че в Годината на Бури Барс, ти казвам открито: Ела, Курво и ще направя руските войници да започнат да раждат деца!;))) А на теб, ще ти порастне пишка, наобратно... от задника!

https://btvnovinite.bg/svetut/rusija-nahoka...utDrQXFMwOlhMoY
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Зеленски поиска Израел да е посредник за преговори с Русия"

За всички, които се дивяха днес, защо Израел си мълчи и каква ще е ролята му, хахахахахаха, ИЗРАЕЛ ИЗЛИЗА НА СЦЕНАТА, НЕ ТОЙ НИКОГА НЕ Е СЛИЗАЛ ОТ НЕЯ!
А сега ми дайте обяснение и тука ВСИЧКИ ЖЕНУРЯ ДЕТО ЛАПАА ЧУРКИТЕ НА ДВАМАТА ЕВРЕИ В ПОСТОВЕТЕ СИ;))) защо Израел ще посредничи?;))) Защото ТАЗИ РАБОТА С УКРАЙНА Е ЕВРЕЙСКА РАБОТА, скъпи мои женички, с две сламки акъл в главата!


Зеленски поиска Израел да е посредник за преговори с Русия
Украинският президент се обърна лично към Путин да седнат на масата на преговорите

Украинският президент Зеленски помолил премиерът на Израел Нафтали Бенет да бъде посредник в преговорите между Украйна и Русия.

https://segabg.com/hot/category-foreign-cou...regovori-rusiya
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Има един начин руснаците да претърпят унизително, съкрушително и опозоряващо поражение край Киев, но ти си евреин, нема да ме разбереш. Но за останалите... погледнете герба си;))) и вижте в коя година сме.


Киев очаква решаваща нощ
Съдбата на Украйна се решава сега, заяви украинският президент Зеленски

https://segabg.com/hot/category-foreign-cou...shavashta-nosht
PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 125
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Божинка, майка, титане шопски на мисълта и словото, мъчно ми е, но си детрониран. Вече изгуби и първо, и второ, и трето място в словесната несвързаност:

"Ако погледнете Русия на световната карта като част от световната икономика, ще видите, че тя е съвсем мъничка. Русия има петрол, газ и оръжия и прилича на една бензиностанция с ракети." изфъфли нашата прима балерина.

Придобивам странното чувство, че тоя са го сложили само за да поеме хуреца на Путя. Толкоз прост човек, че и без словесни задръжки бе.

Та тук под секрет от киро тъпото можем да кажем: през последните 6-7 години, след Крим и Донбас, Русия от крупен вносител на жито стана износител, от 5тия в света вносител по обем на свинско месо, днес е на трето място по износ - в света! Постигна собствен баланс в производството на зеленчуци и си произвежда - със собствени суровини, в руски предприятия, всякакви европейски специалитети, които се считат за луксозни стоки. Така че освен петрола и газта - където е водеща сила; военните технологии, където прескача всички останали - Русия има и своята хранителна независимост. Така че европейските търговски санкции може да се окажат авто-санкции, т.е. европейските правителства се само-санкционират като реакция срещу агресията на Путин, защото са същите лешпери като нашия. Виж го бе - олегофрен:
https://m.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2022/0...zinostanciia_s/

Но от историята има и друг извод. Ако утре някакво Българско управление реши да пристане на Раша - то няма да е като едно време - ние ви даваме туршия - вие ни давате нафта... то ще бъде стригане до голо по чифутски. Русия днес няма нужда от нищо което нашият умрял агрокомплекс би могъл да произведе след нова колективизация.. Така че налягайте си парцалите защото при всички условия идват странни времена.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
idle
Публикувано на: 27.2.2022, 12:49
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 137
Участник # 1 441
Дата на регистрация: 13-April 08Днес заседаващите евро-лидери са решили да изхвърлят голяма част от руските банки от системата SWIFT. Всеки, който си е имал работа с международни разплащания е наясно, че това означава пълна изолация на тези банки и на голям дял от финансовите операции на Русия в чужбина. Така можем да станем свидетели на непредвидените последствия от още един необмислен ход на европейските импотентни джендър-ландци. Това освен като автосанкция за самия ЕС, може да е тригер за друг НЕОЧАКВАН ход от страна на руснаците и пак всички да останат ИЗНЕНАДАНИ!!! Както при нахлуването! Тогава може да се взриви и еврото и може след него и доларът да опатка!
Тогава е излишно да ви казвам какво ще настане. Клекналите евро глупаци които усещат че по всички критерии са догонващи явно са решили че могат да избягат някъде и да се скрият. Обикновеното население обаче няма къде да се дене и ще понесе всички последствия от една разрушена икономика и няколко войнстващи противника на центрлания и на задния вход едновременно...
България в тази ситуация може да се насочи към друга посока, която е предимно българо-центрична. Явно е че нямаме съюзници, които да са загрижени за нас и да ни решат проблемите. Наивно е да се надяваме на това.
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (8) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020