www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Възкресението на Българският Саракт


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Възкресението на Българският Саракт
Йордан_13
Публикувано на: 11.4.2015, 20:16
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Христос воскресе, братя Българи – деца на Благодатният Огън!

Ден на Радост е, защото независимо дали е възкръснал днес, преди или тепърва ще бъде, Възкръсналият Бог е несъмнената победа над отрицанието на човешкият ум и хилядолетната съпротива на Синедриона и неговите последователи срещу безсмъртието на човека.
Докато светът тържествува хилядолетия, Синедриона и до днес търси доказателства за смъртта и тленността на човека Иисус, но не и свидетелствата за непобедимостта и безсмъртието на Живота - Христос. Правото на човека да възкръсва бе факт,оспорван от боговете, дотогава, докато Христос - Бога в човека, не го направи реалност . Той постави Възкресението на един качествен нов етап – въведе човека във безсмъртието на боговете чрез възкресението на Бога в него, като го освободи от предопределението смъртта и тлението да властват над битието му.
Боговете се възкресяваха от себеподобните си, човекът се възкресява чрез Бога в него.
Затова нека днес, никой да не чака Съдният Ден, защото Божието Око не спи и всеки ден е Съден Ден. И както Рагнарьок погълна великаните и боговете, така Съдният ден поглъща човека, за да даде живот на Бога в него.
Тогава се ражда Българският Саракт, защото не чужда сила го е възкресила, не външна сила му е вдъхнала дихание за живот, не е чакал Помазаника да дойде и каже: “Лазаре, стани”, не е чакал Аст да събере разпилените му части в едно ново цяло и тяло, не е чакал Везната на Съдният Ден да го определи за живот или смърт, а е бил като Балдр – светлият, бял Ас - преминал през смъртта и разрушението на Рагнарьок и възкръснал от хаоса му, за да възвести утрото на новият свят.
Братя, в деня на Радост, нека знаем кога възкръсва Бога у нас, а грехът и смъртта не ни владеят – когато не служим на Подземието в себе си и Подземието навън, в което Синедриона владее битието и оставя човека малък, безпомощен и смъртен, за да властва над него завинаги.
Христос воскресе! Ние не живеем, за да умрем, умираме, за да живеем, защото Възкресението победи най-великият бог – Времето!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Дете счупило българския фенер за Благодатния огън, свещеници от Полша дали нов

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4708219
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 12.4.2015, 17:09
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Когато българските свещеници днес в Йерусалим, начело с Ловчанския митрополит Гавриил, получили Благодатния огън, той бил поставен в огнеупорен фенер. Дете обаче се спънало, бутнало фенера и той се счупил, а родната делегация изпаднала в униние, че България ще остане без Благодатен огън. Тогава обаче свещеници от Полша се притекли на помощ и дали на братята си нов фенер, който те имали. Така Благодатният огън за България бил спасен, съобщава БНТ.

И понеже българския народ не вярва в Бог, а в козунаците, печените агнета и се надпреварва да илюстрира във Фейсбук шарената си софра, с типичната „вяра“ на Оня с шлифера, който не само му диктува държавата, но и живота, и който го учи да нарича Господ – „Началника“, поне да вярва в знаци.
Фенера с Благодатния огън за България, спуснат от Божията енергия и воля, се счупи. Какъв по –категоричен знак за грешния път, по който си мислим, че пътуваме?!
Родната църква, бъкаща от „брокери“ в раса, народ, взрян единствено в лоясалия си пъп и келепира, управници, вонящи от корупция, алчност и мерзко лицемерие. Безнаказаност, простащина, безверие, гноясала бездуховност.
Фенера на България с Благодатния огън се счупи.
Едно дете бе посланика на Бог, за да ни даде поредния знак.
Дали някой в тази територия, която пали свещи само за да ИСКА от Бог, ще се взре в знака? Или озарено втренчено ще се взира утре в екрана, за чуе Оня от Банкя, че нЕма страшно, защото първи му опитали яйцата от НСО.
Христос Воскресе!

Afera.bgPM
Top
anti666
Публикувано на: 12.4.2015, 17:17
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Tиква, сдавай републиката! Но фючърс отвсякъде, не разбрахте ли. Небето толкова се е отвърнало от вас, че даже един благодатен огън не ви дава да си запалите.

А да беше само това. Снощи в навечерието на Великден ритуално се самозапали поредният млад българин. Само на 25 години. Извършен поредния жертвен холокауст и Небето ВИЖДА!

По заповед на щуката, като отведнаж всички медии в последствие спряха да говорят за случилото се. По е важно да знаем коя властимаща мутра ще почива на Великден. Дори и името на момчето не благоволиха да кажат, толкова ги е страх. Но Небето вижда.

Скандал пред "Ал. Невски". Полицай заплаши баба с внучета: "Виждаш ли тази палка?"
PM
Top
anti666
Публикувано на: 12.4.2015, 17:27
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06"Само на вас бе дадено да узнаете тайните истини на небесното царство. На другите хора това не е дадено. На имащия ще му бъде дадено още и той ще има предостатъчно, но на този, който няма, ще му бъде отнето и малкото, което има. Затова използвам притчи, за да поучавам хората, защото те гледат, но не виждат; слушат, но не чуват и не разбират"
Благовестие на Матея

Републиката на Злото се свлича. Небето отдавна се е отвърнало от нея, но сега вече дава, както еврогейовете обичат да казват "ясни знаци и силни послания". Всяка една саможертва по този начин на национални празници удря по нов пирон в ковчега на република на Злото. Няма бъдеще за нея и за всички, които вярват в нея. Докато не бъде коронован българския Цар и влезе в сила Саракта, все по-лошо ще става. Възкресението минава през смъртта.

А на имащия ще му бъде дадено още и той ще има предостатъчно.

Сдавай републиката, Тикво!. Не носи смърт и мизерия повече. Света освободи...
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.4.2015, 19:30
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Само да допълня - посланието е изключително в християнски стил, така бе дадено. В събота следобед, въобще нямах понятие за погрома случил се с Благодатният Огън. Една велика небесна буря ме връхлетя, една велика симфония от слово и ритъм, щото туй дето го четете е бледна сянка, на това, което се изля върху мене. Не може да се предаде с човешкият език и човешката азбука е безсилна да го предаде.
Най-ме удивляваше първото изречение с фразата "деца на Благодатният Огън". Въобще си нямах на представа, какво става, щото бях на нивата smil4334ad1724132.gif Тъй, че Благодатният Огън бе даден, но не на официалният представител - БПЦ и "Цезаря" - Парламент и Президентство. Това е голата истина. Това е Благодатният Огън в Слово, причестете с него сърцата и душите си. Христос воскресе!
PMEmail Poster
Top
Varvarina
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 115
Участник # 649
Дата на регистрация: 5-November 06Съпротивата на Българите

Годината е Самор по древния български календар. Началото на възхода на Българите, както и началото на разделението на Българите от българите. Разделението е не само в България, то е по цялото земно кълбо, при всички народи. Завърналото се най-старо учение в света и българска вяра, вече не могат да бъдат спрени. Битката за промяна и нов свят е започнала. Разделението между хората все повече се усеща и се задълбочава. Едните копнеещи за свобода, творчество, красота и истински живот, а другите все повече вкопчващи се в сегашната действителност. Едните обзети от смелост и устрем за живот, а другите обзети от страх за живота и отиващия си свят. Едните готови да пожертват себе си за своите идеали, а другите жертвайки себе си в опита да спрат промяната на статуквото.
Кой ще победи?!? Кой ще надделее? …
Тук в момента е центъра на битката. Тук ще се реши кой ще победи и накъде ще тръгне България, а след нея останалия свят. Дали държавата ни ще я има след няколко броени години ,или няма да я има. Съпротивата на Българите ще успее ли, или няма да успее. Всичко е в ръцете на самите Българи.
Много се изговори и изписа през годините за това какви са българите, как протестирали или каква е тяхната съпротива. Много се изговори, много се изписа. Знайни и незнайни творци на словото се упражниха върху българите. Много се изговори за народопсихологията.
Съпротивата и протеста на Българите винаги е бил един, с оръжие в ръка. Така е било от хилядолетия и така ще бъде. Всичко друго е протест и съпротива, но не на народа български. Както всеки народ на тази майка Земя има държавно управление при което той просперира, благоденства и твори, така и всеки народ има свой специфичен начин на протест и съпротива, който е ефективен и дава резултат. Този начин на протест и съпротива е генетично заложен, и никой народ не може да избяга от него.
Всяко държавно управление, всеки протест и съпротива, които не отговарят на народопсихологията и генетиката на даден народ , е пълна катастрофа. Държавата постепенно ерозира, държавността се срива, а народа и слабее, залинява и накрая изчезва.
Защо не успяват българите досега да си върнат държавата?
Защо не се получават нещата?
Защо с протести не стават нещата?
Въпроси много, а отговора е един…това не е нашият начин, това не е българският начин, това ни е далечно, чуждо, привнесено, далеч от нашата народопсихология . През годините българина усети, че с така наречените демократични протести които се правеха няма резултат. Той разбра, че няма никаква реална власт над хората, които управляваха страната. Колкото, и каквото и недоволство да имаше, управляващите вършеха каквото те са решили. Никакво вникване в проблемите на българите, никаква помощ, никаква среда за развитие, просперитет и нормален начин на живот. И все повече хора започнаха да осъзнават, че това не е българският протест. Така от масови протести преди 30-тина години се стигна до днешното положение, при което се събират една шепа хора.
Какво да правим?
Как да се борим?
Как да направим нещата, по български?
Последният истински протест и несъгласие на българите с властта в България това е горянското движение. След неговото потушаване е иззето почти цялото въоръжение на народа ни. От тогава до ден днешен, българите нямат никаква възможност за някакъв смислен протест или съпротива, с реален шанс за успех. Българите нямат бойно оръжие,а трябва да имат. Всеки психически и физически здрав българин трябва да има определен набор от бойно оръжие в себе си. За защита на своето семейство, род и родина. Само така той се чувства свободен, силен и пълноценен в своята същност.
Но, кой ще го позволи?
Кой ще го направи?
Ще го позволи и направи само истинският държавник, този който милее за народа си. Този, който ще ляга и става с проблемите на Българите. Този който, ще мисли и действа постоянно за просперитета, благоденствието и свободата на народа ни. Този, който ще общува с Бога, защото без божията промисъл и божествена енергия , не се получават нещата. Този, който няма да се страхува от народа си. Този, който ще остави личните си мечти, личния си живот, личните си страсти и надежди неосъществени. Този, който ще поеме тежестта на Властта. Да, защото Властта не е лично или семейно облагодетелстване, а е наказание. Властта е развратна и много обсебваща, тя не е за всеки. Малцина са призвани. А призваните, те не я желаят, защото знаят какво наказание и проклятие е тя. Каква отговорност за бъднините на цял един народ е. И въпреки това историята ги тласка напред, въпреки тяхната съпротива докато излязат на предна линия. И след това нямат избор, освен да поемат Властта ,и да накарат хората да мечтаят и да сбъдват мечтите си.
Тези Българи, малцината призвани са сред вас. Потърсете и ги намерете, обединете се около тях и тръгнете в една посока. Те са знаещи, но не всезнайковци. Те са умни, но не философи. Те са мъдри, но не богове. Не ги търсете сред знаещите, защото те са умни. Знаещите имат познания, но това не означава че са умни. Не ги търсете и сред умните, защото те са мъдри. Умните имат достатъчно познания и ум в главата, но това не означава че взимат мъдри решения. Търсете ги сред мъдрите, защото те не са богове.Мъдрите имат достатъчно познания и ум в главата за да взимат мъдри решения, но не са богове, и те понякога грешат.
В момента разделението е започнало, и то не може да бъде спряно. Съпротива по така наречения демократичен начин, няма успех. Съпротива по Българския начин не става, защото в народа няма бойно оръжие.
Какво можем да направим?
Винаги сме били първи, намирали сме начина и винаги сме оцелявали. Винаги сме поставяли началото на нещо ново. Затова враговете ни, и вътрешни и външни с такава ярост, скрита и подмолна ни унищожават. Те знаят, че в открита битка нямат шанс срещу нас. Винаги когато са почувствали, че са победили Българите и скоро ще ни заличат от лицето на земята, винаги сме се въздигали от пепелта като феникс. Българите никога не се предават, дори и унизени, слаби, разделени и обезверени, малцината призвани намират път и сила да обединят своя народ. Всяко време има своите призвани Българи, и всяко време е различно. Всяко време иска различен подход и действие. Сега е такова време, различно, и трябва нов начин и нов подход.
Обърнете се към себе си. Изяснете си чувствата, огледайте своите мечти и творчески пориви. Замислете се в каква България искате да живеете. Сплотете семействата си. Търсете същите свободни, борбени и мечтаещи Българи като вас. Търсете сред тях Призваните. Създавайте контакти, вярвайте си, помагайте си. Сдружете се Българин с Българина, семейство със семейство.Сдружете се във всяко село, всяка махала, всеки квартал, всеки български град. Сдружете се в цялата страна. Сдружете се Българите от чужбина. Обградете се само с такива като вас, не разчитайте на другите българи, защото те ще искат да запазят старата и ненужна система, и рано или късно ще ви предадат. След като се сдружите, решавайте сами проблемите си, не чакайте на някой друг да ги реши. Във всяка една сфера на живота направете свои структури,и се борете. Не се опивайте да промените системата, защото тя ще промени вас. Ще ви засмука с центробежните си сили и накрая ще ви изплюва като изцеден мокър парцал. Бъдете в системата, но и вън от нея. Направете своята държава, такава каквато я искате. Няма да е лесно, няма да е бързо, но накрая ще е сладко.
Ние сме Българи, и никога не се предаваме…
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 16.8.2020, 15:41
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ъ-ъ... ние Тенгрияните не сме съгласни въобще с чл.13, алинея 3. Според нас, тя трябва да има следният вид и съдържание:
ал.3. Традиционната Вера и основополагащ държавен фундамент на Българският Саракт е Тенгриянството.
Другите могат да си съществуват, но това, на което се дължи все още съществуването на шепата Българи е Тангра и нищо друго. Останалото вече е модифицирано. То представлява близък, но друг народ или друга родствена народност, както искайте ги разбирайте тези мои думи.

"Припомняме, чл. 13. От Конституцията на Република България:
(1) Вероизповеданията са свободни.
(2) Религиозните институции са отделени от държавата.
(3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание."

Митрополит Николай с реч в черква подкрепя политиката на Борисов
https://news.bg/politics/mitropolit-nikolay...na-borisov.html
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 18.8.2020, 18:52
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 125
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 16.8.2020, 18:41 )
Ъ-ъ... ние Тенгрияните не сме съгласни въобще с чл.13, алинея 3. Според нас, тя трябва да има следният вид и съдържание:
ал.3. Традиционната Вера и основополагащ държавен фундамент на Българският Саракт е Тенгриянството. 
Другите могат да си съществуват, но това, на което се дължи все още съществуването на шепата Българи е Тангра и нищо друго. Останалото вече е модифицирано. То представлява  близък, но друг народ или друга родствена народност, както искайте ги разбирайте тези мои думи.

"Припомняме, чл. 13. От Конституцията на Република България:
(1) Вероизповеданията са свободни.
(2) Религиозните институции са отделени от държавата.
(3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание."

Митрополит Николай с реч в черква подкрепя политиката на Борисов
https://news.bg/politics/mitropolit-nikolay...na-borisov.html

Е това е пълен смях защото


Първо: Традиционната вяра на Балканския полуостров е Тенгрианството , а християнството се счита за най-агресивен и мащабен опит за намеса от външни сили и интереси за последните 1000 години.
За сравнение римляните до голяма степен копират пантеона на дако-мизийските балканци, а исляма не успява да сломи останките от старата вяра у потурчените.

Докато византийското православие премахва, отчуждава и унищожава всички карамаджи на Старата вяра. Най-големите поражения върху светилищата са нанесани през християнския период докато исляма не усвоява агресивно светите места, нито пък турците избиха всички попове. Колобрите са били изклани до крак и преследвани до пълно унищожение от онези, които са наложили християнството. Това е далеч от разбирането за традиционна религия.

Саракта може да допусне свободно изповядване на дадени ритуали, разбирайки общия произход на всички религии, но култорологично се установява една обща обредност на територията, която е предназначена да формира и култивира суба
Конституцията трябва да отразява тези възгледи и да ги утвърждава чрез официалните празници и организацията на обществения живот.

Второ: Религиозните институции не са отделени от държавата, защото се намират на държавна субсидия.
БПЦ получава 28 000 000 лева субсидия всяка година.
Мюфтийството получава 8 000 000 лева.
Има и други на хранилката.


Клаузите на днешната конституция т.нар. беровска са доста постни. Те дори не стъпват със самочувствието на една 13 вековна основа. Дори на тия 13 века не стъпва. А всъщност говорим за доказани 80 века нали там разликата в дискурса би била потресаваща. Ние трябваше да имаме конституция съставена от няколко заклинания и наричания, които веднага те програмират. Това в момента е посмешище от пожелания и лицемерия. Пълно лабътство издигнато на държавнотворческа идеология. Само сеч, ще помолим Баща Си традиционния Владетел по тези земи


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.8.2020, 12:36
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Иван Гешев: "Има православие у нас, има български народ; няма православие у нас, няма български народ" - думите са на Митрополит Климент. Поклон пред всички българи загинали за идеалите си!
=====================================================

Наистина, не е задължително за един главен прокурор да има дълбока историческа и духовна култура, той трябва да има дълбока правна култура. Такава за него е задължителна! Но е грозно, да се повтарят неистини! Думите на въпросният митрополит Климент не са верни! Това е изказване от гледна точка на православният фундаментализъм и дори е вид политическо изказване. България я е имало много преди Православието и то десетилетохиляди години преди него, както е имало и Български Народ преди Православието, но той е бил Тенгриянски! Православието не се явява народосъздател;))) а по-скоро народопроменител, защото след приемането на християнството, Българският народ е бил изменен, бил е променен и то така, че, ако днес, докараме един Българин от Тенгриянска България и го сложим в днешна България, той щеше да избие почти всички, които се наричат българи, днес, защото за него те ще са кряшци (гърци) и лабъти (евреи), най-отявлените Врагове на Българският Саракт! Толкова по въпросът. Колкото до "светлината в мрака" от изказването на Гешев, слава на илюминати!;))) Яко илюминизъм лъха от Съдебната система в България;)))
PMEmail Poster
Top
Петър.
Публикувано на: 24.8.2020, 13:57
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 447
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Опреледено целта на такъв тип изказвания са да бъдат пречка и средство против завръщането на Тенгрианството като изначална вяра на българина.
По същата причина като цяло рядко се пише за периода преди Аспарух. Ако се пише то ще е за т.н. Траки, но по начин, който отново подкрепя теориите за някакво християнство, което съществувало още преди Христа, което е абсолютна пародия. Или пък за някакъв си Орфизъм и други работи. И това, само за да не позволят изтичане на информация относно Тангра - нашият Баща и Бог, Тенгрианството като Вяра и как тази Вяра създава един държавен строй - Българският Саракт.
Така да се каже не искат да открият заешката дупка, че ще вземе да се окаже мноооого дълбока.


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 24.8.2020, 21:50
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Главният прокурор е масон. И всичките му брътвежи са илюминатизъм. Той е сложен там от илюминати като бухалка, за да изпълни поръченията на лабитите до 2030 да няма България. Нещата са ясни за нас, но не и за простолюдието.
Оттам натаък има думата Самор
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.10.2021, 8:25
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 997
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Сега, виждате ли, колко много скочи значимостта на фигурантната институция "президент"? Откакто от 2008-ма започнахме на едно идейно ниво възвръщането на Българският Саракт с годините тежестта в социумът на тази идея ставаше все по-голяма, без дори ние да сме значими социално. Дори ние и досега сме незначими социално;))) Там просто нас ни няма, а представяте ли си, да ни има?;))) Дори не сме говорили за монархизъм и монархическа идея и тяхната реабилитация в България. Ние такъв термин не употребихме, а говорихме за Българският Кан (колкото и да дразнеше доста хора тази дума и сега ги дразни много) и Българският Саракт. Два абсолютно празни и архаични думи, ако се замисли човек;))) М-да;))) Затова сега имаме 23 кандидата за президент, сред които и две жени;))) За разлика от президентът, обаче, не всеки може да бъде кана субиги. Кана Субиги е нещо велико, нещо невероятно, разберете го!;))) Това не е някакъв човек, дето има милиони левове или долари и социално влияние, значимо образование, голяма културна дейност и т.н., Кана Субиги е онази Личност-Народ, в която може да се огледа Небето!


За него в момента били по-важни президентските избори и затова бил нужен дебат между Румен Радев и проф. Анастас Герджиков. "След такъв дебат ще дам публично отговори", твърди бившият премиер.

https://segabg.com/hot/category-bulgaria/bo...a-ritam-mbapeto
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 30.10.2021, 21:05
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13)
Това не е някакъв човек, дето има милиони левове или долари и социално влияние, значимо образование, голяма културна дейност и т.н., Кана Субиги е онази Личност-Народ, в която може да се огледа Небето!

Това е. Небесният ред трябва да започне именно от Кана Субиги. Затова е субоги. Ако той не въплъти принципа "Каквото е горе, такова е долу", значи е самозванец или просто е изгубил своите способности. Не е задължително (даже нежелателно) да е богат или обществено значим. Когато говорим за елита на България, този елит не е на жълтите павета, не е дори в университетските аули. Малцина са тези, които са го разбрали, на пръсти се броят тези, които са видели Кана с вътрешните си сетива. А човешката история просто се повтаря в своята цикличност.
PM
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020