www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Длъжността "Координатор за борба с антисемитизма"


Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Длъжността "Координатор за борба с антисемитизма", Юдейското Гестапо в България
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 223
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13 @ 18.2.2020, 16:35 )
Световният еврейски конгрес похвали Иван Гешев

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Sv...oRzvD709r4o3m9o

Както бях писал и преди прокурорът на "Шалом" трябва да реши проблемите на "Шалом". Прокурорът на евреите. Това е все пак крачка в правилната посока за реализацията на Еврейското Гестапо, щот инак без Гестапо, евреите няма как да санкционират извечната омраза към тях. Видя се, че с пари само, не става. С парите можеш да купиш само материално ориентираната прослойка от населението или стадото с овце. Но овчето стадо от край време си е било търгувано по пазарите, тъй, че... Но, само с Георг-чо, Гестапото не работеше добре. Дручко си е да възпроизведеш Бахур Бахар - Бойко Тиквата и в Съдебната Система. Щото, ето в Изпълнителната го има, но не е достатъчно, в Съдебната като го имаш вече можеш да репресираш гадовете под благовидният предлог "защита на гражданите". При все, че под "граждани" явно трябва да се разбират евреите, щот то, другото са проли!
Най ми е интересно, обаче, как евреите ще преборят Омразата към тях, като самите те, имат Ден на Омразата - Пурим, в който проклинат Аман и си го честват редовно. Значи, г-да лабъти, за да победите Омразата, самите вие, трябва да се освободите от нея!

Днес разбрахме, че Гешев пак е в САЩ където се е срещнал с шефовете си. Те отново го натискат по-бързо да се криминализира престъпмисълта. Този път не е сам, а с окъжния прокурор на Плевен. Интересно защо пък този, може да го готви за заместник.
https://trud.bg/%D0%B3%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0...81%D0%B0%D1%89/
QUOTE
Окръжният прокурор на Плевен Владимир Николов посочи пред  американските домакини, че за постигане на по-добри резултати в наказателното преследване на престъпленията от омраза с дискриминационен мотив българският законодателен орган трябва да приеме необходимите поправки в Наказателния кодекс, които да третират изчерпателно този род престъпления. Това ще постигне и желания резултат - противодействие, превенция и повишено чувство на справедливост у населението.

Нали разбирате каква е целта на това? А си гъкнал нещо против цигани или евреи, вече са те обявили за престъпник.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 19.10.2023, 1:39
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 811
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Вижте ся, оня пикльо, Георг Гестапото не можа да свърши работата на "Шалом", една организация пълна с отвратително грозни, дебели и говняни евреи, истински чеда на алпа Яга Албасти! Слава на Тангра, смърт на Яхве! Бъдете Българи, убивайте евреите, колете ги като прасета в свинагогата! Квиииииик, квиииииик, квииииииииииик... еврейското прасе, квичи гат е най-добре;))) Заличете държавата Норвегия, там са само пеиераси!

България прие Национален план за борба с антисемитизма
Попили сме опит от Норвегия
18 окт 2023 23:14, Александър Попов
83

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/10/18/b...emitizma.586299
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 22.10.2023, 17:53
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 223
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Този коментар чевръсто е изтрит (канселиран по модерному) в dnes.bg.

Искам да добавя обаче относно така наречения "план за борба с антисемитизма и подкрепа на еврейския живот". Забележете коя година завършва той - 2030. Първо да уточним, този "план" не е приет от България. Не за заблуждавайте! Ако прочетете Нариман Тарихи, българите и йехудите от Дома на Натан (да, има такъв дом) са били върли врагове от векове. Писали сме по този въпрос. Така че "България прие.." е нелепо. Няма България от четвърт век, да се чете; "Еврия прие..". Просто името все още не е променено, но до 2030г и това е планувано да стане, може би...

За т.н. "борба с антисемитизма", макар и палестинците да са семити, нещата са ясни. Преведено от новоговор, значи тотална медийна забрана за каквито и да са коментари против юдаизма, ционизма и евреите. И това да включва не само "cancel" културата, но и промени в наказателния кодекс за преследване на неудобните. Тоест, създаване на нравствена полиция да преследва престъпмислите. Нарочно използвам терминологията на Джордж Оруел. По този въпрос сме писали, дори и в тази тема. Другото е по-важно!
PM
Top
anti666
Публикувано на: 22.10.2023, 18:12
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 223
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Какво да се разбира под витиеватото "еврейски живот"? Много по-точно е да се напише "пропагандиране (или по модерному промотиране) на еврейския НАЧИН на живот".
Начин на живот, разбирай - мироглед; начин на поведение, начин на мислене. Както някога по турско робство са "промотирали" в Родопите турския начин на живот, създавайки цели общности помаци, така и сега идеята е същата. Но този път е насочено чрез социума към всички българи. Няма насилствено помохамеданчване, има тънко доброволно поюдейчване, чрез неуморна работа на еврейски общности, масонски ложи, масмедии и разбира се - банки.

"Яж, пий, дъвчи!" Това е антипода на написаното в друга тема от Йордан за Пътя на Тангра.
https://www.voininatangra.org/modules/ipboa...t=0&#entry58559

Сега, трябва да отбележа, че всеки българин/българка/българско дете тръгнали по пътя на Йехова, разбирай приели еврейския начин на живот, никога няма да станат чист евреи. Винаги ще си останат ШАБЕС ГОИ. Точно както помаците! Но за бъдещата Еврия това няма значение. Шабес гоите ще са слуги на истинските господари. Ще си плащат навреме кредитите (джезието) и ще крепят Системата.

Българи, огледайте се наоколо. Поговорете с близки, роднини, съседи. Колко от тях НЕ са приели еврейския начин на живот? А той е материализъм, консуматорство, далаверки и глобализъм. В най-крайния вариант е открито отричане на българското - с гордото "аз съм европеец или гражданин на света"
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020
hamza 1/4/2020