Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Публикувано на: 4.6.2018, 19:55
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Текааа.... малко ФАКТИ.
Четирите касти:1-ва каста Царска каста (кастата на БОГовете),2-ра висшата каста,3-та кастата на учените и 4-та каста народа(прости хора,селяните). Циганите имат ли си цар? -Имат си.Беше цар Киро,сега е циганина Румен Радев. 1-ва каста. 2-ра каста имат ли? -Имат.Висша каста БАРОНИТЕ. Това при нас е кастата на ДО 500 боила.(7,до 101 и до 500) 3-та каста имат ли? -Аз бих сложил в кастата на учените циганина Чирков,но една фамилия като каста е само царската.Така,че циганите нямат 3-та каста. -Преминаваме към 4-та каста тумбата мангале (народа,селяните) -Така.Добре ли си живеят циганите?-Добре си живеят: чака-рака,чака-рака...Според техните стандарти,добре си живеят. Евреите имат ли си царица? Имат си.Дъртачката в Англия (Мадам Яхве) Имат ли си висша каста? -Имат си.Тринадесет чифутски фамилии,Родшилд,Рокфелер,Варбурк... Клуб 300 не са просото 300 еврея,а са 300 еврейски фамилии/родове. 3-та каста УЧЕНИ,имат ли? -Имат.Айнщайн,Дарвин и други подобни путки-майни. 4-та каста селяните-чифутлЯците. -От 4-та каста са:банкери,депутати,адвокати,началници на еничарските звена прикрити с етикет ПОЛИЦИЯ и МИЛИЦИЯ,личния състав на всякакви тайни служби,доктори... -Живеят ли си добре?Живеят си добре.Щтракат си с пръсти. Бялата раса имаме ли Цар? -НЕ. Живеем ли добре? -Категорично НЕ. Как са построени кастите при евреите?Те сами? -Не.Техния бог им е повелил кой, къде.Ся...това,че бога им е хермафродитен демон,го оставяме малко на страна.Важното е,че техния бог им заповядва,те изпълняват и си живуркат добре. Кастите при циганите,подреждане? -Тъй като и те са подчинени на Бафомед(Яхве мяхве),твърде вероятно е Луциферчо или и с директни намеси или чрез евреите са им подредени трите касти,1-ва,2-ра и 4-та,тъй като си няма 3-та каста-учени. -Заповед,изпълнение,живеят си добре. -Бялата РАСА!Докато продължавате да НЕ изпълнявате повелите на ТАНГРА,касти няма да имате,а от там и Живот (Ж е буквата на Българите Ж-живот) -От исус христос ЗАПОВЕДИ нЕма да получите,тъй като НЯМА ТАКЪВ!Това е фирма ФАНТОМ.От фирма фантом,няма как да дойдат заповеди/повели на каквато и да е тема. -Перун не е равно на ТАГРА и не ви го препоръчвам и заради пан-славянската свинщина,която са закачили зад Перун,а от там и руснЯшката и руснЯшки шовинизъм. -Ахаля бахалЯааа е Бафомед,така,че се нацепвате на изамника Луцифер,а вие сте СВЕТЛИ,а не ТЪМНИ,като чифутлЯта и мангалЯта.(Светъл-същност творец,Тъмни-същност паразит) -БЯЛАТА РАСА!Ако продължавате да си гледате половите органи и да си бъркате с пръст в пъпа,ще доизмрете! Тумбата мангали вдигат ли бунтове срещу бароните-висшата каста,клааасссова ббборррбаа...? -Не Тумбата или бароните свалят ли всеки ден царя си? -Не Живеят ли добре? -Много по-добре от колкото са им реалните възможности и способности. ЧифутлЯците вдигат ли бунтове срещу клуб 300 или Рокфелер-клаааассоба борррбааа,щот висшите касти ррррепресират нисшите касти? -Не Атакуват ли Дъртачката да я свалят от трона в Англия или оня на другия трон във ВатиКАНа? -Не. Живеят ли си добре? -Много над личния им капацитет и на четирите касти. ФАКТИ.От тези с голяааамите букви. А когато говорят ФАКТИте,и БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ. -Верно е.Кога я има ИСТИНАТА и ТАНГРА не се намесва.Няма за какво. -Таааа...... ... ... това ви е от десетилеееетия ПРЕД ОЧИТЕ,гледате гооо... иии.... НЕ разбирате какво виждате. -Така ли е? -Така е.Ако не беше така,и Бялата раса щяхме да сме си с Цар/КАН и с четирите касти подредени и да си живеем добре.А ние можем да си го направим толкова добре,че всики НЕ бели започват да скимтаят неистово:-АМА ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДА ЖИВЕЕМ КАТО БЕЕЛИТЕ ХООООРАААА...Ама хайде и ние като БЕЛИТЕ... П.п.Като превеждате текста на други езици,превеждайте ДОСЛОВНО.Ако няма или не можете да преведете, в скоби напишете,че превода е по смисъл или според вас е такъв превода.НИКАКВИ пречупвания през ваши лични комунуинди,християнски,мюсулмански или каквито и да било други ПРИЗМИ и призмички!ЗАБРАНЯВАМ Ви да лъжете,мажете,самоизтъквате,избивате комплексите и другите НЕдобродетели. -Ако от днешна дата,до два месеца и от това не вденете,какво трЕбе да правите,какво да извършите и ДА го извършите,това не ми е поредно,но едно от последните писания, и ще ви БИЯ ШУТА. До около 29.08.2018г. по боклушарската таблица обявена за календар. |
anti666 |
Публикувано на: 4.6.2018, 21:45
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 430 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 ![]() |
Koго гледаме и не виждаме? Българският Цар ли?
За нас ли става дума, малкото останали тенгриани? или за българите като цяло? |
||||
Публикувано на: 4.6.2018, 22:14
|
|
Ами ето,че не разбирате какво виждате ВСИЧКИ.
Написал СЪМ ГО, БЯАААААЛА РАААСА. Само в България ли има от БЯЛАТА РАСА? Айде, мОла ви са. Престанете да се самозомбирате и самофанатизирате на мащаб ПЛАНЕТА. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 5.6.2018, 22:43
|
||||||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 679 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Проблемът му е Румен Радев ![]() ![]() |
||||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 7.6.2018, 19:20
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 679 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
А, ти с кой си въобразяваш, че говориш? Що ти не ми дадеш 50 лв.? А може 500? А защо не 5000? А не може ли 5 000 000? Хехехехехе... Кажи на твоя командващ офицер с куфарчето, да понамали дрогата и честотите на НЛП-то.
Такива като тебе, ако знаеш, колко са преминали през този сайт, без всякакъв успех. |
Петър. |
Публикувано на: 7.6.2018, 21:17
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 451 Участник # 5 893 Дата на регистрация: 29-March 13 ![]() |
Много луди се навъдиха...но не разбраха, че тактиките им няма да сработят! За такива бан и отиват в коша!
|
Публикувано на: 8.6.2018, 9:57
|
|||
Имам наблюдаващ офицер,да.Майка ми е офицера.Като гледам нейния чин,твоя чин идваа.... чин:селска пляка. 50 кинта?Имам.Идваш и ти давам.Идваш в София,право в лайната,тъкмо ще потренираш плуване в лайна стил бътерфлай.Ще те запозная и с офицершата като бонус за успешно преминато ниво. 500...?Имам,ама ако ти ги дам ще банкротирам.Така,че няма да ти ги дам. 5000?Имам.Толкова са ми откраднали рекетьорите,които си прикрива престъпленията като "законни",тия с етикет "задължително второ пенсионно осигуряване"(сирииски бижанци). Давам ти ги.Като бонус към тях ти давам всички замесени в престъплението да ги обесиш вместо мен. 5 000 000? Имам и 5кк.За извършена от мен работа за България,плащането бе под формата на хеликоптер.Турчеещия се циганин Ахмет Доган отклони плащането и го открадна. Отиваш там,взимаш ми вертолета и ми го дакарваш.Като го продам,сигурно ще има 5кк.Като бонус ти давам да обесиш Доган за хуя на улична лампа.Задължително за уя! Ако имаш книжка,ще ти дам да го покараш малко ![]() Основни закони на Торе 44. Открадналият възмездява откраднатото в десетократен размер. Ако не е в състояние да възмезди това, платата се взема от най-близките му родственици. 55. Ако някой се опита да избегне присъденото наказание, той се екзекутира... Има и още.Ватакана ми дължат 10 000 тона злато,за унищожението на един Архонт от 01.09 до 20.09.2016г.Vaticana,понеже четете,а аз зная,че четете,да ви информирам:все още не съм получил документ,че сте наели трезор на мое име и,че сте пренесли в него златото ми.Нещо на ощипани ли се правите?Година и половина,на ръка да го пренасяте да сте го пренесли до сега. Основни закони на Торе 52. Ако някой чуждоземен владетел не предава на Държавата на българите нейните поданици, добитък и имущество, то канът има правото да го вземе със сила в набег веднага, след като получи отказ за предаването. Къде е българската армия ОРИГИНАЛ,да отскочим до джендърите да си вземем нашето + онова,малкото дървено сандъче + книгите със спец. печат "Донесени (откраднати) от България" + други наши неща? Няма я.Нооо... е фрашкано със славянски боклуци(русофффили), турски боклуци (бг.турци),византииски боклуци (гръкомани-елинщина),фффюрерови боклуци (поклонници на еврейския мелез Хитлер) и разни други ЕВРопЕЙСКИ боклуци.Над 1.6 милиона цигани,поне 350 000 негри,това са войници на вражески армии в къщата ми.Общо са НАД 2 500 000 вражески войници. После се оплакват:Аааа,поробени сме,....ааа, бедни сме... Като сте бедни в душата и в главата,бедни ще сте. Всички нишки на ЗЛОто се сабират в една точка,и тя е,VATICAN. Вдигате ли две пръстчета ПОКАЗАЛЕЦ и СРЕДЕН и така се легитимирате (съпричастни с всичко що прови Ватикана) като съюзници на Vatican.Ааа било знак на свободата и демокрацията... Ааа колко сте тъпи и неграмотни, freedom! Пише се с F, не с V.Ааа,ама то няма значение,това са бабини деветини.... Има,има... има и то голямо.Дженнндааар,по цялата планета. Юмрук вдигнат нагоре-болшевици/комунисти (престъпниците дето разбиват държави). Хееееви метъъъллл... Не.БАФАМЕД е това бе,тъпи металяги. Имам и още.Отиваш при мръсния евреин Кохари,българоубиеца с фалшиво име Симеон II-ри (баща му 3-ти,а па сина 2-ри ... ?Ама те,евеете са си обратни....),след като ми го довлекохте отново,ми открадна и последния оцелял от такива грабежи нотариален акт свързан с Царския дворец в София,чрез евреите,които от десетилетия са тука скрити под етикета Държавна Сигурност,и със съдействието на еничарите, прикрити под етикет НСБОП или някакво такова етикетче (сирииски бежанец-качулки,барети).Като го върнеш,ще те пусна да поживееш малко в двореца да видиш как е.Това като бонус. (КОХАРИ,мадридски крадецо,помниш ли АНГЕЛ и КрасиМИР? А това помниш ли го: ...тежка катастрофа в ранния следобед на 15 август 2008 г .Кардам почина след 2548 дни в кома...?!) Имам бе...АЗ имам.Па мога и да давам............ ама мога и да вземам. Е,Георги-НЗ ще викна да ми помага за златото и за вземането на ръцете на крадците. От златото нищо нема да ти дам.... Защото така. Избираш си ден,аз съм се вкъщи,и започваш за ЛЕВЕЛ едно-50 лева. ФАКТИ. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.6.2018, 13:59
|
Поне не съм ало-апаш. С тия пари, съм превзел върха на управлението на държавата.
Знаете: Софиянка даде 400 хил. лева на апаши, а дядо от село – €600 хил.! Мъжът бил самотно живеещ, продал ниви, за да има пари под ръка Прочети още на: https://www.dnes.bg/bulgaria/2018/06/08/zna...-600-hil.378785 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.6.2018, 14:06
|
Затова Бойко е на власт. Вижда се, че многото пари, няма как да се задържат у хора, които не са мошеници. Затова е и фразата, описана в една книга: "Бойко взе парите и избяга". Случващото се в страната, в тази посока, на мошеническо ограбване на населението е еманация на качествата на личността на върха на държавата, както и на делата му в миналото, защото те са втъкани в тази еманация. Затова е много важно, кой ще поставите на върха: дали една личност, която олицетворява всичко нисше у вас, или личност, която олицетворява висшето, онова, което искате да достигнете.
Знаете: Софиянка даде 400 хил. лева на апаши, а дядо от село – €600 хил.! Мъжът бил самотно живеещ, продал ниви, за да има пари под ръка Прочети още на: https://www.dnes.bg/bulgaria/2018/06/08/zna...-600-hil.378785 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.6.2018, 11:48
|
Тъй. Някой да ми ръкопляска?
![]() Румен Петков: Мъжът, убил Пелов, е агент на МВР https://news.bg/crime/rumen-petkov-mazhat-u...ent-na-mvr.html |
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.6.2018, 13:37
|
||||
|
||||
Публикувано на: 16.6.2018, 17:09
|
|
Евангелие от Йоан
ГЛАВА 3 31. Който иде отгоре, той е над всички; а който е от земята, земен е и като земен говори; Който иде от небето, Той е над всички. 34. Защото Тоя, Когото Бог е пратил, говори Божии слова, понеже Бог не с мярка Му дава Духа. 35. Отец люби Сина, и всичко е дал в ръката Му. ГЛАВА 22 13. Аз съм Алфа и Омега, начало и край, Първият и Последният. ! 14. Блажени са, които изпълняват заповедите Му, за да имат право да ядат от дървото на живота и да влязат в града през портите. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |