www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Юдомасоните срещу Корнелия Нинова


Страници: (3) [1] 2 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Юдомасоните срещу Корнелия Нинова
anti666
Публикувано на: 1.10.2018, 20:39
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Още от миналата година стана ясно, че срещу лидерката на БСП се надига обединен фронт от цялата юдомасонска камарила. Когато я издигнаха за предсдедател на БСП, масоните Румен Овчаров и Георги Гергов-Свинаря не са очаквали че ще се еманципира. Идеята беше да я държат на къса юзда, а те да диктуват политиката и евентуално да врътнат коалицийка с другите масони от илюминатската шайка ГЕРБ. Теза-Антитеза = Синтеза

Нещо обаче сметките им излязоха криви. Пустинячката от врачанско излезе жилава. После последваха предупредителни катастрофи срещу нея. Но и това не помогна.

И в един момент тази есен цялата глутница НЕхора се събраха да я нападат. Боко Тиквата, Цветан Цветанов, Георги Гергов, Пирински, Михаил Миков, Станишев - всички бивши шефове на БСП, вкупом с Гробаджиите. Единодушно и с невиждано настървение! Мадам Лъжа, Курванелия, импексовата слива и какво ли още не.
Включително хора, ужким от Движение "Воини на Тангра" в един момент обявиха тази жена за най-голямото зло на България
https://www.dnes.bg/politika/2018/10/01/mik...prejenie.389247
Но защо е този неистов рев срещу нея? Две неща особено безпокоят ЧУДОВИЩАТА.

Първото е, че тая жена има куража да излезе срещу цялата юдомасонска сган и да им каже право в очите, че трябва смяна на системата
До този момент само ние, в Движение "Воини на Тангра" сме казвали, че това е единственото спасение за България. Смяна на системата, а не на гошко с тошко, зад които се хили Бафомет.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 1.10.2018, 20:52
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Другата причина е още по страшна за тях. Идеите на тази жена са взети от нашите. И те не знаят дали не е под наше влияние. Идеите са много опасни. Както и да й подслушват телефоните. Тук вече четем и за единение, на едно място директно тя каза за Галениата от 3 папи Тиква, че може да я погали прокурор накрая. Което е пряк намек, че ако вземе властта, ще удари Сикаджията.

Така сега цялото сатанинско воинство на Бафомет, заедно с Яхов-Станишев са се наточили неимоверно срещу нея. Само че докато тя има нашата подръжка, значи има подръжката на Небето. И в този смисъл, това че "действала еднолично" не е достатъчно. Нинова просто трябва да действа брутално с тези твари. Никакви компромиси, никаква прошка. Продължи ли с компромисите, ще я изядат. Защото няма БСП, няма ГЕРБ! Има чудовища-НЕхора, които изпълняват илюминатска заповед до 2030 да няма България. Или - или. Ако и надвият, то ще е заради собствената и слабост и опитите да води някакъв диалог с нечовеци. Такъв не може да има!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 2.10.2018, 17:57
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Първанов или Борисов? Какая разница?Абсолютно никаква разлика, няма във визиите на Борисов и Първанов, все едно са от една партия, а те са от една "партия", сиреч, от една масонска ложа. Най-хубавото е, че АБВ-то му, остана в историята, иначе помним, че то беше една от важните Патерици на "Борисов 2". Какво означава, обаче, "черната работа"? Първанов, не обяснява, той само казва, колко е добър здравният министър Ананиев. Под черна работа, явно се разбира, да се "уморят комунетата", а на БСП да се остави, по-лесното, да се преброят труповете;))) Хубавото е,че въпросният вече не е фактор в БСП. И понеже Първанов, дава такова, предложение, ще се направи, точно обратното: освен вота на недоверие срещу ГЕРБ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ДА СЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР АНАНИЕВ!

https://news.bg/politics/parvanov-bsp-tryab...opazvaneto.html
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 2.10.2018, 19:21
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Включително хора, ужким от Движение "Воини на Тангра" в един момент обявиха тази жена за най-голямото зло на България
https://www.dnes.bg/politika/2018/10/01/mik...ie.389247"

Въпросът тука е, дали въобще те някога са били част от "Воини на Тангра" или са били просто имплантирани от ДС и службите тука.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.10.2018, 23:59
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Бойко скоро ще бъде сменен. Американският посланик, първо се срещна с Доган, а сега и с Ниноваsmil4341944e6b0c8.gif Затова трябва да сме наясно, че с падането на "Борисов 3" ще получим някакъв вид освобождение, но не и Свобода. Борбата за Свобода, тепърва предстои.


https://segabg.com/hot/korneliya-ninova-se-...lanika-na-sasht
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.11.2018, 13:43
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Лъскате ли, лъскате ли кавалите, а полицайчета, там в ония диви странджански сокаци в името Бойчово?;))) Лъскайте, ма нема се уредите;))) Бахти буквалното изпълнение на заповед;))) Затова казваме, че кога е раздаван акъла на хората по земята, за полицаите е нямало "Дядо Коледа"

"Да не сме обявили извънредно положение", пошегувала се Нинова. На въпроса й на какво се дължи подобно струпване на полиция, служителите на реда отвърнали, че изпълняват нареждане от София да не я "изпускат от очи".


Нинова се оплаква от полицейски тормоз
https://news.bg/politics/ninova-se-oplakva-...ski-tormoz.html
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.11.2018, 14:19
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Към полицаите в Странджа:
Избихте козичките, убихте и овчиците, а ся, лъскайте кавалите под строй пред кака ви Нинова
smil4341944e6b0c8.gif

Нинова за чумата: Убиха животни без причина. Съсипаха хората!
Лидерката на левицата заяви, че ще потърси отгорност от виновниците

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2018/11/22/nin...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.11.2018, 16:12
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 0622.11.2018 15:56bmdVSgendermoderatori

Разбира се, че не сме в свободна страна. Ченгетата са най-организираната престъпна група в България! Местната полицейска шефка назначена с протекциите на герберастката пасмина опитваше да ми дава насоки какво отношение да имам към местното герберастко ръководство... знам че доста хора с различни от болшевишките възгледи на герб бяха посещавани от полицейски служители носещи им по някоя блага дума от нея...
Тая държава е пълна порнография предпочитам да си плащам на мутрите от 90те да ме вардят отколкото с данъците си да плащам на полицията!

Корнелия Нинова се оплака: МВР ме следи
„Г-н Борисов, ние свободни хора в свободна страна ли сме?“, попита лидерът на БСП от парламентарната трибуна

https://www.vesti.bg/bulgaria/korneliia-nin...i-6089097#tab-1

Люсни една чикия пред шефката на местното герберско ръководство и тя ще стане , много по-благосклонна! Една жена, дет тръгва ти дава насоки, значи нещо й липсва. Дай и насока и ти! Покажи й Го!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.11.2018, 20:29
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Цветанов каза, че г-жа Нинова, отсега нататък, където и да ходела, щяла да бъде съпровождана от полицията! Защо? За да се гарантирало, нейната Сигурност! Урааааа.... Г-н Цветанов, може ли и на мен да бъдат назначени 2-3 полицаи за лична охрана, и ей тъй, да са ми дружинка, тъй като се чувствам застрашен, когато ходя из районите, владени от ПП ГЕРБ?
PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06След скандалите с тризонетите и частните асансьори, управляващата шайка съвсем изтрещя и пусна в действие тежките лайномети Тома Белев и Спас Гърневски. Дала ли била Нинова на алкохолика Миков 30 млн или не? Щото алкохолика тъй рекъл.

Сега, ние много добре знаем какво представлява мръсната камарила Миков, пикаещият във фонтаните Румен Петков, Гергов, херсонският швестер Яхов-Станишев или избраният от тях брат-масон Първанов. Знаем и какви са им отношенията с другата камарила от ГРОБ, които в момента доунищожават де що има из страната. И чест прави на тези две жени - Нинова и Елена Йончева. Но те са много меки с тези боклуци. А за да стават толкова нагли, означава че се страхуват, ужасно се страхуват от тези жени. Трябва да се пипа много по-твърдо! И най-вече с баш Бухалкаджията - Буда Амфетаминов.
PM
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Яхов Станишев)
Плъзгането по посока на националистите не е печеливша стратегия
https://www.segabg.com/hot/sergey-stanishev...evnovavam-za-ep

Дали не е или е, Българският Саракт ще каже. След като има нашата подкрепа, значи има и подкрепата на Небето. За нас илюминатската шайка ГРОБ трябва да падне в техния шеол, а това за БСП е печелившата стратегия
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Сатанишев е троянският кон на Бойко. През цялото време в "Панорама", евреинът чифутстваше, т.е. лъжеше, мамеше и тролеше. Причините за възникването на пакета "Мобилност" са две: историческото отношение на държави като Франция и Германия към такива държави като България и липсата на собствена национална икономика на самата България, която да създава алтернативни възможности, защото сега опцията е само една - ЕС, т.е. с чаталът на врата! А въз основа на това, евреинът спекулираше и опита да остойности въз основа на това, своят либерал-социализъм, казвайки, че пакетът "Мобилност" е вследствие "Европа на Отечествата", т.е. вследствие себичността на национализмът. Либерал-социализмът е Труп, идва времето на националният социализъм, към който Корнелия много правилно се ориентира;))) Вижте, как го формулирах: не казвам: национал-социализмът, а националният социализъм;))) Хахахахаха, еврейче, ти не знаеш с кого си играеш бре, пичлеменце;))) Ама и партийните ви ядки по места, които те подкрепят са същите празни болшевишки кратуни като бойковите селяни-народняци;)))

https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/04/0...-listite.406786
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 14.4.2019, 18:46
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Масони и глобалисти от всички партии - обединени срещу Корнелия Нинова.
QUOTE (Сергей Яхов)
Плъзгането на БСП по посока на националистите не е печеливша стратегия

Там ги стяга чепика. Докато Тиквата преди все се оправдаваше с калпавото управление на Станишев, сега в един момент започна да го хвали като най-добрия политик от БСП. Той и единственият! Към кликата се включиха всички известни политически омрази (пардон, образи). Първанов, Миков, Гергов, Цвък-Цвък, Вагинин и още и още. Незаменимият Яхов. И какви национални интереси ще представя той? Тези на евреогейското лоби? На евреите? Тези евродепутати са пратени от българския народ, не от ЛГБТ, Израел или Украйна. Така че там трябва да отидат върли националисти, които да се борят с зъби и нокти за националните интереси на българската нация. А не удобно да си гушат по 10 хиляди евра и живеят в някаква измислена реалност.

Тази ситуация показва още веднъж масонското лого Теза (ГЕРБ/ЕНП) + Антитеза (БСП/ПЕС) = Синтеза.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 15.4.2019, 16:29
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Нещата се очертават да са по-дълбоки само от кариеристките амбиции на херсонския швестер. Всеки друг нормален партиец, още повече бивш председател би отстъпил, за да няма разногласия в такъв критичен момент. Но той не само че успя да разцепи висшето ръководство на БСП, но и продължава да дава интервюта и плюе по сегашния лидер Корнелия Нинова. Което навежда на мисълта, че не се води само от наранено его или кариеристични подбуди, а изпълнява активно мероприятие. А целта не е само евроизборите или партията. На такива като него не им пука дали ще разцепят или унищожат партията си. Те са там поначало, за да правят кариера чрез нея. Така го е учил тейко му, Димитър Яхов Станишев като член на ЦК на БКП.

Целта е да изкарат от равновесие Нинова, за да си направи самоотвод и махне като ръководител на БСП. За да могат да си сложат удобно масонче (а най-добре и криптоеврейче) и да възстановят антитезата на тезата. Почти е сигурно, че до 14-и май това "твърдо ядро" се надява Нинова да и писне и сама да хвърли оставка. Ако не го направи, ще и организират нов пуч, искайки й оставка.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 15.4.2019, 16:35
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Така че Корнелия, не им се поддавайте на играта. Те са ти направили психологическия профил и работят по тънка лайсна, бламирайки те отвътре за да те изкарат от равновесие. Много правилна стъпка е да обявиш загубата на изборите да си носят отговорността тези, които промениха избирателните списъци. Защото изборите ще бъдат загубени за БСП. След като Яков е там, нас вече не ни интересува, а този дегенерат има уникалното качество да губи. Това ще е 14-та му загуба.

И твоята политика е ясно да обявиш, че виновници за това са Станишев и компанията му и те трябва да си носят отговорността. Не сега парашутистът Петър Витанов да мрънка по ТВ-то, че видиш ли "ама не можело така. При неуспех и тя трябва да носи отговорност". Няма такива филми, копеленце! Подменихте ли изборните листи? Подменихте ги! Който го е направил, при неуспех да се маха. А неуспех е дори паритет с ГЕРБ. Българският Саракт си оттегля подкрепата, Небето си оттегля подкрепата. В тази битка ГЕРБ спечели.

Но за Корнелия Нинова и съветниците й. Няма да се отказавате и да им играеш по свирката. Те това искат! И не само бъдещето на БСП е заложено. Веднъж отстранявайки те, се възстановява статуквото на евреина Луканов от 1990-та година за теза+антитеза. БСП-СДС. БСП-ГЕРБ. А всички те са част от сатанинската синтеза, която доведоха България до погибел. Тогава вече кръговете зад ГЕРБ печелят вече стратегическа битка.
Бъдещето на България засега е в твои ръце. Носи тази отговорност и се сражавай като умайджайка.
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020