| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (11) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 27.5.2019, 23:45
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 572 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ace_ Допълнителните гласове са от бивши симпатизанти на патриотите, привлечени от национално-социалистическата платформа на КорНи. Каква периферия, какви пет лева.
Отговор: Тая белина, за какво ти е, да се избелиш ли? ;))) Платформата на Корнелия е националистическа. Самата Корнелия не може да бъде евролява, по характер не е такава и по дух;))), т.е. БСП си беше БНП - Българска Националистическа партия и като такава вкара 5 евродепутата. Но, целта не бяха самите евроизбори, те са без значение. Целта беше да бъдат спечелени дори с 1 глас;))) Тогава щяхме да усилим натиска върху Кратуната да си подаде оставката. Ама той, казал, че няма...;))) Това, не е вярно, защото сега казва: "Е, иска ли сега някой предсрочни избори...", тъй нагло и мазно по телевизията. С една дума, Борисов, много ясно е осъзнавал заплахата и затова сам се хвърли в кампанията;))), която беше проведена под надслова: "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме". И въпреки това, само 1 евродепутат в повече;))) от простите;))) Но, отърва кожата за момента, но само за момента;))) Готвим му една гореща печена скара, това лято;))) https://www.segabg.com/hot/ninova-vidya-uspehi-zagubata |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 28.5.2019, 0:33
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 572 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Търново, Добрич и Плевен ме изненадоха, приятно, всъщност и Пловдив, след като избутахме МВРО трети;))) Значи на местните ще гласуваме за кандидата на БСП;))) Ванка, Ванка...;))) От Северозапада, единствено Видин не ме разочарова... Враца и Монтана, какво е това бе... За Пазарджик, не съм изненадан, и за Смолян също;))) Там ДПС скоро ще е и 1-ва политическа сила;))) Извадката показва, как ДПС активно подпомага Борисов по места, измествайки БСП от второто място и заставайки плътно зад ГЕРБ. Това едва ли е случайно, това е мобилизацията на Доган§Пеевски в подкрепа на ГЕРБ.
Как гласува България по области Вижте резултатите https://www.vesti.bg/evroizbori2019/kak-gla...oblasti-6095833 |
| AtilaAryan |
Публикувано на: 28.5.2019, 9:38
|
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 167 Участник # 2 369 Дата на регистрация: 19-June 10 |
Йордан: Още един коментар в този форум и си отиваш! Ще изпълняваш заповедите ми! И кажа: падни!, значи падаш, като кажа: "Стани", значи ставаш. Ясен ли съм? Още един път, да чуя кретенските ти писаници и си отиваш! На война се изпълняват заповедите на командващият офицер, иначе куршумът в челото ти е сигурен!
От теб не се иска да мислиш |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 28.5.2019, 10:43
|
Е, па гербери, пак ли смятате, че ще спечелите и местните избори;))) А Бай Фиданке;))) Ще ги спечелите ли?Георги Димов, кмет на Божурище от листата на ПП ГЕРБ;)))
Ако Жозефината в Община Родопи не бе масон и тя трябваше, ей тъй да бъде блокирана от полицията на Бойко;))) И герберите си го знаят;)))... Анонимен преди 22 минути Боката суджука много мрази някой да краде и да не му се отчита. Направо озверява и впряга де що има кияк на държавна хранилка, да смачкат шанаджията. Прочети още на: https://www.dnes.bg/…/blokiraha-kmetstvoto-v-bojurishte… Блокираха кметството в Божурище Разследват кмета за финансови престъпления https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/05/28/b...#comment-newest |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 28.5.2019, 14:03
|
Тук няма скандал;))) Сега и Ванката ще ги ползва, октомври месец, така че "икономиката" там ще бележи "ръст";))) тия месеци. МВРО отдавна няма нищо общо с българите;))) Затова е патриотична, а не националистическа формация.
Трагичното в България, е че циганските махали са център на внимание и скандали, а от българските части на градовете, не се чува нищо - мъртвило! Скандал! В циг*нските секции в Пловдив печели ВМРО – има над 87% http://www.informiran.net/скандал-в-цигнск...Mrdb_0tuwCp2_t4 Ами, как да го поздравят? Бореца срещу ци.ганските своеволия, печели с 87% вотът им в пловдивските махали;))) Какво се оказва? Оказва се, както казах, че Войводиново бе просто средство за политически пи-ар на МВРО;))) Сега и Ванката, ще се възпозлва от този вот;))) наесен Каракачанов: Имаме двама депутати, пръв ме поздрави Борисов Никой от патриотите не честитил на лидера на ВМРО успеха на евровота Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/2...#comment-newest Най-важното е, че бихме МВРО в Пловдив и наесен ще атакуваме върха срещу Ванката |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 28.5.2019, 14:15
|
Когато политиката не е средство за реализацията на идеали,а средство за печелене на пари, то тогава се ражда корупцията и съпътстващите я дружки - далаверата и кражбата! Демокрацията е несъвършена система, именно, защото има по-съвършена от нея;)))Това е Системата, в която политиката е средство за реализация на идеи и идеали.
Гешев от Божурище: Краде се много и нагло Слухът, че КПКОНПИ е умряла, е преждевременен, смята той Прочети още на: https://www.dnes.bg/temida/2019/05/28/geshe...-i-naglo.411708 |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 28.5.2019, 17:00
|
Г.Н.: Херсонският евреин Станишев беше ИНЖЕКТИРАН в листата с единственна цел да свали процента на БСП. И точно това се получи.
А как бе инжектиран ? Не без участието на герб. Нямам представа за подробностите в кухнята, но когато това стана - се видя повсеместно доволство в герб, виждайки отровния серум в БСП. И Станишев сега стои там като набрал цирей на лицето на столетницата. Й. С.: Не, точно, заради БСП. А заради нас, бе инжектиран. Това е много мазен еврейски удар - двоен. Един път, Станишев блокира широката периферия, която би гласувала за БСП, ако го нямаше него, а тя би осигурила победата. На нея точно се надявах;))) И втори път - той събира една голяма част от партията и осъществява вътрешно партиен преврат. Евреите си вземат БСП и в България политическият процес приключва, настъпва "Краят на Историята". За нас, това ще е валидно;))), понеже ГЕРБ с Бойко и БСП със Станишев ще с еобединят в името на "Светлото Европско Бъдеще",з ащото такива податки има и в Европа между ЕНП и ПЕС:))) Проблемът на "широката периферия" е, че участва в политическият процес, емоциално под двоичният код "харесвам"-"не харесвам", затова винаги е губеща. В политиката няма емоции, те са храна за електората, актьорско майсторство, политиката е жестоко мразовна - или изяждаш или те изяждат. |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 28.5.2019, 19:39
|
Новините по БТВ: "Ръкоплясканията в ЕП, днес бяха, че Аз, България сме победили лидера на ПЕС в този ден" ;)))
С една дума, на Бойко му е крайно неудобно да води състезания с жена;))) За него има разлика между човека и жената, хахахаха, защото дори да е гей, за Бойко Сър Гей е човек!;))) Думите "Аз, България", бяха изказани заедно, една след друга |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 29.5.2019, 0:27
|
Значи, точните му думи, по Новините на БТВ бяха: " Ръкоплясканията в ЕП днес бяха, че Аз, България сме победили лидера на ПЕС". Думите "Аз, България" следваха една след друга в изговора и бяха изговорени смислово като синоними;))) Другото, което прави впечатление е, че Бойко е водил изборната битка срещу Станишев. Корнелия като шеф на БСП, въобще не бе спомената. Борисов мрази срещу него да застава жена като политически лидер... За многоточието се досетете, за какво е...;)))
Борисов доволен, получил аплодисменти в ЕНП, бил друг лидер в ПЕС Евровотът показал, че ГЕРБ е обичана партия, справяла се Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/2...#comment-newest Анонимен преди 11 минути Баце печели от това,че е открит и непринуден.Ами нямат от БСП човек, който така да влиза под кожата на обикновените хора, всички са прекалено изкуствени и превзети. И днес, на факта,че избирателите на БСП са над 60-те години, не без хумор Борисов каза,че скоро наближава и той да гласува за тях!Кога някоя червена глава ще роди такава крилата фраза?Никога! До Анонимен Това е на Бойко простотията, която се харесва на циганите и на някои прослойки от нашите селяци. "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме". Всеки човек е различен, не може всички да са като масата. Ако всички политици са като масата, еволюцията ще спре и ще си имате мечтаната "плоска планета". Бойко е актьор. Играе го селският милиардер. Така подлудява електората да гони неговият образ, на преуспелият селянин. Само дето не казва как е станал такъв;))) |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 29.5.2019, 19:21
|
Кучето Борисов щял да чисти партийните си организации в Плевен и Добрич, понеже загубили от БСП. Тикво, мизерен банкенски плъх, какво ще стане, ако на местните избори загубиш Пловдив, например,хахахахаха. Ще ги разстреляш ли, куче? Аз, ако съм на местото на структурите на ГЕРБ в Добрич и Плевен, ще пробвам да направя пуч на Борисов или ще направя нещо друго... но няма да дам да ме разформирова една Мутра! Нали бяхте, големите победители, какво стана?
|
| Йордан_13 |
Публикувано на: 31.5.2019, 15:58
|
Вижте сега, аз го казах и на софийските тузарчета и гъзарчета от ОПГ-то в този форум и на другите: не си мислете, че сте победили на евроизборите. Победили сте, да, на макроплан;))) Но то и Никифор победи при Плиска....;))) И не си правете контра-стратегии въз основа, на стратегиите, които съм обявил публично в интернет. За да разберете, какво искам да направя, ви трябва ниво. Вие имате пари, но нямате ниво;))) Аз нямам пари, но ми е дадено това ниво. И затова, вие не може да разкодирате, концепцията на една стратегия, защото тя не е триизмерна;))) Иска се нещо повече от спекулативен ум, с който сте богато обдарени. Е, победихте ли сега?;)))Както казах и преди, Цветан Цветанов ще бъде изгонен от ГЕРБ. Имам и свидетел за правотата на моите думи!
Доверието в ГЕРБ намаляло, това изяде главата на Цветанов На Борисов не му се искало повече Веско Маринов да му пее Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2019/05/31/dov...#comment-newest |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 31.5.2019, 22:21
|
Некакъв много възхитен европец, един такъв плешив чилячец по "Панорама", който казва, че българите минали с голям успех инициационните посвещения на Елада и Рим и нямало никакво съмнение в тяхната европска ориентация. М-да;))) Затова, ние правим разлика между Българите, които никога няма да приемат Елада и Рим и останалите. Тези, които го приемат, стават българи с малко "б". Наистина, ние няма нужда да крещим, за да го кажем;))) Не! Затова и европейските избори ги разгледахме по един единствен начин - само като парламентарни, с които да дестабилизираме евреите на върха на държавата. Бойко казва: "Национализмът чертае разделителни линии." ДПС също го казва. Разбира се, има исторически епохи, в които линиите трябва да са обединителни, но има и исторически епохи, в които линиите трябва да са разделителни. Затова ние, наистина разделяме нацията: Българите от българите;))) Защо? Защото ние искаме да съхраним автентичността на фундамента си, и в него не искаме "инициационността" на Елада и Рим! Можете ли, да си представите: народ, който е дал инициационност на Азия, Близкият Изток, Индия и Египет, да иска инициационността на рационалното, което идва от Елада и Рим? Не!
|
| Йордан_13 |
Публикувано на: 3.6.2019, 14:01
|
Самото "българско общество" създава корупцията. То е нейният извор. Затова в него няма ферментационни процеси, които да водят до нещо ново. "Българското Общество" е Блато на Безвремието, затова трябва да бъде унищожено.
Винету преди 7 минути По време на моето управление младите и успели българи почнаха да се връщат в страната. Ето, Шиши се върна. Карат го неговите да ходи в Европарламента за 20 000 еврака заплата, но той не и не, искам при Винету-то! Много си обичам сънародниците, които по цял ден купуват билетчета от Лафките ми и търкат ли търкат... Обществото ни било аномалия, още търпяло ГЕРБ и корупцията Не Борисов, а Цветанов бил спечелил евроизборите https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/06/0...#comment-newest Лично аз, очаквах точно това, затова минирах победата на ОПГ-то;))) Но, важното беше да се излезе и да се гласува, независимо, че ще се загуби, с една дума, точно в загубата е стратегически заложена победата;))) Видяхме, че БСП пострада, но не много, но повече пострада ГЕРБ във вътрешен план, като откатите от това разцепване, по-нататък ще дадът своите плодове. Идеята не е просто да победиш ОПГ-то на изборите, а да ги девалвираш отвътре, да ги разрушиш отвътре. Защо? Защото на външен план е ума и той търпи моралното поражение;))) При интуицията не можем да говорим за морал, а за съвест. Иво Христов: Победата на ГЕРБ е морално поражение за България https://news.bg/politics/ivo-hristov-pobeda...c6S7GTkQ9IdUiH8 |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 3.6.2019, 14:02
|
На евреинът Сашко Йорданов му хареса чорбътъ от казаня на Бойко:))) ВМРО, обаче се усетиха и искат преразглеждане на коалиционното споразумение;))) Вслeдствие присъствието на СДС, чорбътъ в казаня, рязко намаля. Оти ония гладни сини лами, които седяха в миманса като пребити котета, сега се напъват да реват като левове, ама съ чува само едно немощно и жално "Мяу-мяу-мяу..." и влажен поглед към раздаващият котешките бисквитки
СДС доволни от коалицията с ГЕРБ: И на местните избори заедно Нямало как да се допусне БСП отново на власт Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/06/0...zaedno.412283,2 |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 4.6.2019, 1:24
|
Кирчо, толкова си може в дълбочина. Станишев нищо не печели в случая, печелят евреите. Станишев се яви като Спасител на Борисов, защото европейските избори ги използвахме като оръжие срещу ГЕРБ, но центърът на мишената бяха евреите във върха на управлението на България. И се видя, как действат евреите. Щом единият евреин, бе заплашен, в случаят Бахур Бахар, по народному Бойко Борисов:))) веднага в помощ бе пратен, уж идеологическият му противник Сер Гей Яхов Станишев. Двамата евреи рязко промениха отношението си един към друг и показаха расовата си взаимност, обич и уважение. И Сър Гей Яхов, помогна на Бахур Бахар да спечели. Кой е големият печеливш? Евреите. Кой е големият губещ? Българите. Българите винаги са големият Губещ;))) Защо? Защото не могат като евреите;))), а някои и откровено им робуват за пари. За преходност им робуват. Затова евреите винаги ще ви бият, а вие си чакайте някой Спасител да дойде, и да ви спаси!
Затова, бившият президентски съветник, Иво Христов, рече, че "победата на ГЕРБ на евроизборите е морално поражение за България". Аз бих бил, дори още по-остър, това е нашата духовна катастрофа. Българите са изгубили всякакви защитни механизми. Не могат да се обединят идейно и духовно около една личност, или около една Идея и да победят. Те се обединяват около една личност бързо, само, ако има пари, но парите, на този свят, се държат от евреите;))) https://www.segabg.com/hot/kiril-dobrev-cya...-samo-stanishev |
Страници: (11) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » |
![]() ![]() ![]() |