| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (11) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2019, 1:07
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 572 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Анонимен
преди 3 часа Българите искат нещо да се случи ,но ги е страх нещо да не стане ! |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2019, 19:47
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 572 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Когато не можеш да надраснеш това, което си днес, утре се раждаш пак същият Та, така, "драги българи", 35 години ще сте Бойко, да ви е честит! Сега, на Българите вече не им е нужен Спасител , ще им е нужно Чудо, за да оцелеят |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2019, 21:18
|
При ниска избирателна активност, превес вземат твърдите ядра и купените Маали. Това и се случи. Няма как да е иначе;))) И така, Бойко и Рада Дълбоката - 35 години! Като не можеш да надраснеш това, което си днес, утре се раждаш пак същият;))) Някои казват, ще вземем властта с оръжие;))) Ами, вземете я;)))
ГЕРБ спечели вота с 30,5%, БСП отново втори – с 25,4% от гласовете Третото място е за ДПС с 12,8 на сто, "Демократична България" ще има евродепутат Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/2...411464#comments До ГЕРБ победа! Ама ние не сме тролове. Колкото до оставката на Корнелия, що да не я получите;))). Но, да се преброи и последната бюлетина, де;))) Тогава ще си имате БСП със Станишев, БСП на Тимерманс, партия с около 30 депутата и ГЕРБ ще я погълне;))) Тогава, не знам какви ще ги пишете тука, ще плюете ли пак БСП или ще ръкопляскате, че се е обединила с ГЕРБ;)))Аз, предполагам, второто;))) Стратег преди 2 минути Хахахаха, националистическите формации, разделяли и противопоставяли, разрушавали Стабилността на Бойко. Това, какво е? Индиректно признание, че БСП е националистическа партия? Дискутиращите по телевизия, непрекъснато говорят за БСП като за крайнодясна, хахахах... и искат Станишев§Тимерманс;))) Сега кажете за ДБ, за "новата алтернатива". Добре я храни, Бойко, а:)))? До Реалист ГЕРБ е алтернатива само на самият себе си. Никой не иска да бъде алтернатива на ГЕРБ. Вие герберите не сте много умни. Ние не искаме да сме Алтернатива на ГЕРБ. Няма как да сме Алтернатива на нещо, което е Нищо;))) Ние, искаме да разрушим тази партия. Сега, ако не успеем чрез избори, ще продължим с огънят по основните фигури на партията. Да се готви Горанов:))) До Обективен Още не са преброени последните бюлетини. Тук говорим за прогнозни резултати. Какво стана бе...;))) Какво стана бе, прост гербер? Показахте, че простотията в България е минала над шията, кво ми се лендзиш;))) Утре си отива Горанов, удряме и Борисов и предсрочни избори, тъй, че не бива се радваш;))) Като не можем чрез избори, ще действаме с това, което е най-успешно;))) Ще ви разрушим като партия отвътре;))) без избори, в които да мобилизирате разни Маали;))) |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2019, 21:25
|
До избирател
То и аз не ги харесвам, но момента имаше значение и гласувах стратегически и тактически. В политиката няма харесваш или не харесваш, в нея има само губиш или печелиш;))) т.е. трябва да играеш. Който залага на емоциите и идеята някой да го оправи и да смени настоящите, той е губещ отвсякъде. Защо? Защото винаги има кой да гласува за настоящите! |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2019, 22:02
|
Тангра да помага на Българите в бъдещите дълги години, живот с Бойко!;))) Говоря за Българите, не за герберите
Нови данни към 20 ч.: ГЕРБ – 30,6%, БСП – 25,4%, ДБ – нагоре ДПС спечели 12,7%, ВМРО праща един евродепутат Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/2...#comment-newest До реалист Ааа, не е така, БСП бе обявена от социолозите, днес от екрана на телевизията направо за националсоциалистическа, защото се заиграла с един електорат, който в България бил малък. И ЗАТОВА ЗАГУБИЛА Той може и да е малък, но е силен идейно;))) Откъде да почерпи БСП идеен заряд? От Тимерманс? Значи, БСП като социалистическа партия, загуби, но БСП като националистическа партия спечели , защото е втора в България. Мога и така да коментирам. Но, аз винаги съм бил максималист и от една битка искам всичко, т.е. дори да губим, да нанесем максимални поражения на врага при отстъплението. |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2019, 22:04
|
Аз не мисля, че те са гласували за БСП. Страхът в тази област е голям и съм на мнение, че всички са гласували за ГЕРБ. Това е тежестта на този вид вот. Защото срастването на Партията с Държавата го предопределя. И това срастване в близките години ще достигне своят абсолютизъм, като Борисов ще надмине дори Луи 14-сти, Кралят Слънце;))) просто нивото на материала е такова, че това нещо е напълно възможно.
Той поздрави всички български граждани, които не се поддали гласът им да бъде купен, не се уплашили, че ще бъдат освободени от работа и дали своя глас за БСП. БСП брои паралелно: Притеснени сме от ниската активност! Социалистите ще заседават утре, коментарите - след това Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/2...ktivnost.411477 |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2019, 22:29
|
До Анонимен
Аз не съм на мнение, че някакви червени са получили някакъв шамар;))) БСП е БНП - Българска националистическа партия;))) С Корнелия. без нея, може да е всичко друго;))) Като социалисти, БСП загубиха, но като националисти, т.е. БНП, Корнелия спечели един от най-високите резултати в Европа;))) Е, Станишев;))) Анонимен преди 1 минута След десетина години ще има 100% избирателна активност и 100% подкрепа за ГЕРБ + БКП, защото нормални хора няма да са останали на тази територия. Само администрация, дребни еснафи обвързани с местната власт, индийски братя и заблудени бачкатори, на които ББ им е идвал на посещение в завода и се е ръкостискал с тях. Тиквократ преди 3 минути Първите думи на Мария Габриел бяха да благодари на кратуните, че гласували за лидера им - цар Тиква. А се смеете на Северна Корея, но и ние не сме далеч от тях. Не разбирам защо се благодари на кратуните, че са гласували за Тиквата... Не видях името на Боко в листите? Но той сам си го е казал - и магаре да беше сложил, щяха да го изберат. Значи Габриел, Майдел, Лила, сульо, пульо - всичките до един са магарета, щом тиквеният електорат ги избира под давлението на цар Тиква. Габриел от ГЕРБ: Искахме прошка и българите ни я дадоха! От партията ще анализират резултата, Борисов ще отговори на въпросите Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/2...#comment-newest |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2019, 22:45
|
До Анонимен
Оставка на Корнелия, най-вероятно, няма да има;))) БСП е БНП - Българска Националистическа Партия. Продължаваме курса на рушене на ГЕРБ отвътре, покадрово, докато Борисов не падне. При този вид действия, нищо не зависи от електората, той е само сеирджия;))) което е добре, дори бих казал, много добре;))), т.е. премахваме факторът "електорат", който може да въздейства, както е при изборите;))) Овцете не могат да бъдат Вълци |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2019, 23:04
|
М. Н.: Те БСП играха за Бойко! Заради това сложиха Станишев ! Бойко се разбра с БСП за управлението на меншевиките !
Й. С.: Корнелия, не го сложи. Тя го извади. Сложи го, нещото наречено Изпълнително Бюро;))), т.е. не БСП е играла, а Изпълнителното Бюро, каквото и да се крие зад тази абревиатура. Може би, Бойко;)))Както виждаш, Станишев или не, аз пак излязох и гласувах, при този нисък вот. Проблемът е в ниският вот. Мисля, че ниският вот е вид организирана съпротива срещу нашите идеи, но ние ще ги наложим;))) по един или друг начин. |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2019, 23:26
|
П. П.: Тази възрастова група 31-60 години би трябвало да има най-високо ниво на критично мислене. Политиката е безсмилостна. С годините Тя дава своите брутални резултати и отражение. Който се е надявал на критична маса, надявал се е на чудо, което няма да се случи. Гласуването изисква критична маса. Нея я няма. Това със сигурност не е Пътят , защото с всяко преизбиране на ГРОБ жизнените сили на България намалят... следователно сформирането на критична маса още по-невъзможно.
Й. С.: То няма маса за нищо;))) Изборите са възможност. Иначе печелившата стратегия е рушенето на ГЕРБ отвътре и там ще се съсредоточат всички усилия. Както казах, в тези действия нищо не зависи от "критичната маса";))) нищо не зависи от електората и неговият мироглед и начин на мислене, води се от личности, там битката. М-да;))) От овцете, вълци не става. Не съм и очаквал друго, де;))) |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 26.5.2019, 23:35
|
Та си спомням, една приятелка, на една бърчина, ми вика: "...каква ли е твоята съдба...";))) И си разменяме любезни реплики;))) и аз й викам: "Виж сега, оставка по оставка, удар по удар и ГЕРБ в коша. Бавно, методично, както се сече дебело дърво с брадва";))) Щот той Бойко е силен, само по време на избори. По време на управление, "харизмата" му рязко пада;))) Така, ще е и сега;))) Ще потанцува малко на вълната на изборните успехи и после ще му натежи управлението. А натежи ли управлението...;)))
|
| Йордан_13 |
Публикувано на: 27.5.2019, 0:25
|
Та сега един социолог-анализатор каза, по телевизията, че най-голямата загуба на тези избори била за тези, които са се надявали чрез тях да обърнат Статуквото. Значи става въпрос за мен;))) Не, че съм се надявал, особено, като знам състоянието и начинът на мислене, дори на приятелите, а съм видял, поредният шанс, поредната възможност. Но, шанса, не бе реализиран, дори срещу него масата радикално се противопостави. Това определено е така. Но, такава е играта: или губиш или печелиш. Средно положение няма. В тоя ред на мисли, аз лично вече ще отказвам удовлетворяването на жалейки, спасяване от предсмъртни стонове и други такива вопли... Което трябва да умре, ще умре. И да умре, за него няма да има кой да плаче. Ще се спасят, само колцината оцелели накрая;))) Но, това вече сте го чували;))) Вие сами си подписахте присъдата, а тя е: "Бойко до Смърт". Дано осъзнаете силата и смисълът на този подпис;))) Но, вече е късно...
|
| Йордан_13 |
Публикувано на: 27.5.2019, 12:26
|
Идеята да бъде спешно докаран Станишев от Брюксел и да бъде снижен до нивото на партиен кандидат за евродепутат, при положение, че той е шеф на ПЕС и това въобще не му трябва е на Световното Еврейство. Идеята е да се открие втори вътрешен фронт срещу национализма в БСП. Ама под национализъм, както виждате, еврейството не разбира МВРО, НФСБ или Атака, не;))) Те са безобидни, овладяни са чрез парата. Разбира, някой друг;))) Идеята им бе двата фронта да се слеят, като менгеме, т.е. змията да захапе опашката си. Затова Бойко коренно промени отношението си към Станишев. От "Разпни го, до Осанна";))) Това въобще не се разбра, не само от електоралните единици на 60-те набори, но и от 80-сетте, 90-сетте набори, чието съзнание е пълна мъгла;)))
Световното еврейство не е силно, българите са слаби и глупави и заслужават съдбата си! Обективен преди 1 минута Този явно не е разбрал, че проблема на БСП не е, че се е водела война срещу Станишев, а че Нинова не успя да го изхвърли от партията. Това пиянде не забеляза ли, че предложената от Нинова листа не беше одобрена, а насила вкараха Станишев. Впрочем спомняте ли си на едни поредни загубени избори от БСП, как Бойко Борисов му каза, да се държи здраво за председателския пост в партията, защото докато Станишев е лидер на БСП ГЕРБ никога няма да загуби. Миков: Дойде краят на бодряческото помпане в БСП Бившият соцлидер пита защо се водеше война срещу Станишев Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/2...#comment-newest |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 27.5.2019, 12:47
|
До Калеко Алеко Ами, ако паралелното преоброяване, доведе нещата дотам, че разликата между двете партии да се закове, около процент, т.е. започваме да броим бюлетина по бюлетина герберче;))) Чаткаш ли? Бюлетина по бюлетина;))) И тогава почват да излизат вашите фалшификации и изборни манипулации, много ще с еразфунти и ще правим изборите наново;))) Калеко Алеко преди 8 минути Проблемът е възникнал защото от "Позитано 20" правят паралелно преброяване на гласовете успоредно с това на ЦИК, което създава известен асинхрон в дейността на секционните комисии ... с Броенето се е заела лично Курнелия Нинова ... !!! Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/2...#comment-newest |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 27.5.2019, 15:16
|
П. П.: "Изборите са възможност."
Оценявам изборите като възможност. Стратегията ти в случая беше абсолютно логична и правилна! Такава, каквато никой друг не успя да провиди. С теб съм зад нея. Но, за да успее тази възможност изисква действията на още много хора. Специфични действия на много хора, които просто ги няма. Това особено се потвърждава след изнесените данни, което не ме учудва. Стратегии, които изискват участието на голям брой българи са малко вероятно да сработят. Спотяването на тези остатъци от това, което някога е било народ, същите тези, които заличават най-ценното нещо на света - България е по-трудно от всичко. И не какво да е сплотяване, а зад Идеята за Саракта, която няма да напълни джоба или напълни корема. Дано се окажа в най-голяма грешка и Бъдещето ме опровергае. Те се сплотяват, заради пари и удобство. Й.С.: На тази стратегия бе нужна не само подкрепа на думи, а с действия, независимо откъде. С една дума, както направих аз, мобилизирах се семейному, слезнах от Рая;))) забих се в душният Тотевград (проклет да е завинаги) и гласувах без да се замисля;))) Не страдам от скрупули;))) знамето на алпа Мар е червено;))) Мнозина не го направиха, т.е. повечето не го направиха, абе имам чувството, че го направихме само ние+твърдото ядро на БСП. Ти виждаш, ГЕРБ непрекъснато пращаха бюлетини на Халкидики, ли къде беше;))) дори след 21.00 часа. Като гледах профилите, на тия дето гласуваха оттам, вотът е бил за ГЕРБ:))) Затова единствената правилна алтернатива, с която ще продължим и която е действаща е да се изключи "критичната маса" и да се атакува Борисов в процеса на управление, т.е. в явлението, не в събитието. Защо? Защото българите са неспособни да произвеждат събития;))) Събитията са делегирани на Борисов;))) |
Страници: (11) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » |
![]() ![]() ![]() |

Та, така, "драги българи", 35 години ще сте Бойко, да ви е честит! Сега, на Българите вече не им е нужен Спасител
Той може и да е малък, но е силен идейно;))) Откъде да почерпи БСП идеен заряд? От Тимерманс? Значи, БСП като социалистическа партия, загуби, но БСП като националистическа партия спечели
, защото е втора в България. Мога и така да коментирам. Но, аз винаги съм бил максималист и от една битка искам всичко, т.е. дори да губим, да нанесем максимални поражения на врага при отстъплението.