Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Севар |
Публикувано на: 10.5.2006, 19:50
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Така ли? Би ли ни показал снимка, да го видим това животно ямайския скинхед?
![]() ![]() ![]() |
Янга |
Публикувано на: 10.5.2006, 19:59
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
На пръв поглед сайтът не ми харесва. Не уважавам много болшинството от българските скинари, които са си чисто и просто наркомани, пияници и други безделници. Повечето от тях висят пред чалга дискотеките като дуят перки и свалят малолетните последователки на Азис и Глория, а в същото време могат да те набият защото носиш Розетата от Плиска, примерно...Естествено и от тях има свестни, но са доста малко.
Пък и не подкрепям идеята за хитлеризма на нашите националисти. Все пак сме българи, а не германци, налИ. Kaкто и да е - нямам нищо против скиновете и техните идеи, стига да не са последната пасмина футболни хулиганчета. информацията в сайта не е лоша и може да послужи за начално ограмотяване на по-младите последователи. Но само тази информация не стига, напротив, крайно недостатъчна е. Пък и не можем да бъдем сигурни дали това не е поредният манипулиран от ционистите сайт. Предполагам знаете историята около Blood And Honor - Bulgaria страницата... |
LETO |
Публикувано на: 10.5.2006, 20:00
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Абе, чувал съм за ямайска "раста", ама за скинхед не съм
![]() |
Запознат |
Публикувано на: 10.5.2006, 20:39
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Аз не я знам тая история за Blood and Honor, а можеш ли да ни разкажеш? |
||
Янга |
Публикувано на: 10.5.2006, 21:45
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Оказа се внимателно следена от полицията, а пък админът й (забравих му името) - предетал и подлога. Случаят се разискваше преди няколко години и не помня много подробности. Но според мен е истина - правителството и полицита имат интерес да пускат подобни миши капани... |
||||
Запознат |
Публикувано на: 10.5.2006, 22:06
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Аха, съвсем логично и неподправено по чифутски!
Вече се улавям на всяко изречение да слагам "чифутско/и. Нещо като псуване се получава, от което последно време не мога да се отърва. Дали това означава нещо? |
Eлтимир |
Публикувано на: 10.5.2006, 23:15
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Означава, че вече си съвсем наясно кой стои зад голямото Зло. Не само в България, но и в цял свят. Хубавото е, че все повече хора се осъзнават и скоро на чифутите ще им се види края. Това ще се случи след провала на тяхната колония САЩ, което няма много да се забави.
|
100именъ |
Публикувано на: 11.5.2006, 21:49
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 179 Участник # 53 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Незнам дали означава нещо, но ми се струва интересен подобен начин на изразяване! Ще звема и аз да го прилагам, зариби ме! Още повече много съм почнал да псувам напоследък което не е хубаво! В смисъл, не че е лошо да псуваш, ама не е хубаво всяка втора дума да ти е псувня! А ако замествам някой псувни с думичката чифут или чифутщина осезаемо ще намаля използването на псувни! Дори ще го намаля двойно! Ето конкретен пример! Ако кажа: "Да те еба в педала" то това са 2 псувни - "еба" и "педала"! Но ако кажа "Да те еба в чифута" то това е само една псувня което ще е сериозен прогрес! Е то не че чифут не си е направо псувня, но все още не е станало такава официално, не и докато строим светлата демокрация и изповядваме евро атлантическите ценности! |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |