www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Кметски и полицейски произвол в село Ситово


Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Кметски и полицейски произвол в село Ситово, Копирано от страницата за с.Ситово
Петър.
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Нека да обсъдим как да се справим с тази ситуация!
Да се направи списък с добри адвокати в Пловдив, да се им се вземат номерата и да се говори с тях по въпроса.
Трябва да се даде някаква гласност по въпроса. Може ли да се достигне някоя медия, която да отрази случая?
Според вас това добра идея ли е?


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 140
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (anti666 @ 2.6.2020, 15:36 )
ми той и Йордан ги изолираше, обаче те сами започнаха да прийждат пред дома му. И не само да прииждат, ами след тях повлякоха крак слугите на Мафията. Сините куртки. И не само пред вратата му, ами и вътре в къщата му.
Сега, под давлението на местната власт вече се издирва под дърво и камък - сякаш е опасен престъпник. Ама искали само да го видят, да си поговорят с него. Проблемът е, че той не иска да ги вижда, защото не може да ги диша. И не е само той!

Но факт е, че Йордан е изгонен от дома си и от Ситово. Факт е, че той е издирван от заптиетата, без да е направил нищо, само заради това, че не иска да бъде разпитван, прошнурован и картотекиран от Хунтата. Злото, колкото той и да го игнорираше, дойде до Ситово и в краткосрочен план победи.

Много хора пострадаха така. Натискът се свежда по един и същи начин чрез местните власти и се търсят различни точки на натиск. Така се потушиха протестите за тока, протестите във Варна, протестите в Младост. Все така жалби на лична основа от съседи, които после се оказва, че се познават с кмета по някаква линия или кмета им е 'помогнал' за нещо. Или чрез провокации от страна на самата община докато се стигне да сблъсък с кмета. За сметка на това кметицата избрана пряко от народа в Младост беше задържана с фалшифи обвинения и я влачат по съдилищата с години, което е по-добър вариант от журналистите, които директно ги затриват. Пълно снишаване за да се минава под радара гербераски. После защо нямало протести. Трябва първо да се разпука режима защото в момента всичко е пълен блокаж от гербераси. Смятай щом черепа отиде в нелегалност явно няма друг вариант на действие. Това че имат досие за Йордан не е чудно той е по-опасен за режима и от най-големия наркотрафикант или убиец защото последните работят за режима. Според мен в тази ситуация най-добре да се минава в нелегалност. Никакъв адвокат не може да помогне без той да постави на риск собственото си оцеляване. Той ще бъде натиснат по всички канали само и само да стане каквото на режима му е нужно и тогава ще трябва да е много доверен човек за да устои и да придвижи делото по всички инстанции. Но това означава пак Йордан да е разтакаван по разни килии, участъци и съдилища, което не можем да си позволим в момента. Приносът му и дейността за тенгрианството и развитието на идеите е от такава важност, че не може да секне в този момент. Нашата задача би била по-скоро да го укрием и да осигурим възможност да работи спокойно без да е засегнат от злободневните въпроси като местните помиарски муцуни. Опитът с Елитимир ни е научил че директната конфронтация с институциите на режима води до тежка и бърза психическа и физическа деградация, което не можем да допуснем да се случи с Йордан в този момент. Неговото предимство е, че има къде де отиде защото имаше хора, които нямат къде да мръднат от дома си и просто системата ги размазва.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 140
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Един такъв адвокат би било интересно да се намери ако може да установи кореспонденция с властите и да играе ролята на посредник и то без да има пряк контакт с Йордан. Ако се намери такъв адвокат ние ще съберем средствата за хонорара, който няма да е толкова висок. Но физическото присъствие на Йордан по институциите е крайно нежелателно. А медиите горките щом средния и крупен бизнес е длъжен да се кооперира за да финансира дребни информационни сайтчета за да си осигури независими новини и достъпно рекламно пространство значи нещата са напълно изгърмели. Говорим за хора с капитали от стотици хиляди и милиони държат със служители на заплата и някакво измислено влияние са натиснати много лошо така че не мисля, че някоя медия би се заинтригувала особено от нашите проблеми. По скоро трябва да се покриваме докато му измислим по-големи проблеми на бойко тиквата.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Петър.
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Чух се с човек, който е бивш полицай, учил право.
Накратко какви бяха неговите съвети:
Да се пише до областна/районна прокуратура и да се опише случая детайлно, за да може прокурор да зададе проверка по случая.
Да се наеме адвокат, който да е с Данчо, ако нещата стигнат до това той да отиде в полицейския участък. Адвокат трябва да е с него в участъка от самото влизане! Адвокатът може да е с него на разпита. Данчо принципно има право да откаже да даде показания.
Така, според мен най-добрия вариант сега е да се намери читав адвокат, на който да се опише случая подробно, и който да бъде на линия винаги, ако на Данчо му потрябва.
Парите за адвоката ще ги съберем! Ще поискаме банкова сметка на адвоката.


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 265
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Доколкото разбрах Йордан в момента е овчар в планината и въобще е извън Системата. Той някога и като такъв е работил, представете си:)
Адвокат е намерен за всеки случай, но не мисля че ще се наложи. Най-малкото защото в момента цялата Хунта се клати. А падне ли Тиквата, надолу не ми се мисли каква сеч ще бъде. При предишната жалба от тогавашния наместник Насков, че бил заплашван през 2016г, след това ГЕРБ загуби президентските избори и Тиквата подаде оставка. Ако Йордан е искал нещо да направи на Насков, е имал на разположение цели 4 години. Докато Плезура си е жив и здрав и без предупредителен протокол. Но тогава не се стигна до тези крайности да му нахлуват у дома и да го издирват като сериен убиец.

Така че макар да нямаме връзка с него, в момента Йордан има нужда повече от логистична и морална подкрепа. Още веднъж искам да подчертая, срещу него няма постановление за обвиняем, нито е извършил престъпление да се страхувате, че еничарите може и вас да подгонят за укривателство. Цялата тази дандания е по частна жалба на една самозабравила се калинка, която от първия ден на наместник с ултимативен тон се опитала да заповяда на Йордан как правилно да пише за кметската власт във Фейсбук. След което се появява мъжлето й и започва пред дома на Йордан да го заплашва със саморазправа.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 211
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Начинът, по който се управлява България, ежедневно намалява доверието в демокрацията, превръща я в илюзия, която прикрива управлението на елитите. "Демокрация" вече е само дума. Хората отдавна са забравили, че зад тази дума стои народовластие, свобода, равенство, че зад нея стои "държавната власт произтича от народа". Днес народът не управлява нищо, свободата е свобода да мигрираш, а равенството никога не е имало. Важните думи загубиха съдържанието си.

Хората бяха научени, че демокрацията се свежда само и единствено до ритуално правене на избори. Т.е.,
единствените остатъци от демокрацията са и ще бъдат изборите, които няма да бъдат печелени от политическите алтернативи, но ще бъдат губени от алиенирания народ. Да, най-големият успех на Пеевски и Борисов бе да затвърдят онова, което обясняваха преди десетилетия Милтън Фридман, Вилфредо Парето и Гаетано Моска - че естественият ход на нещата е да управлява олигархията - класата на властта, защото класата на управляваните винаги е апатична, незаинтересована от обществените проблеми и загрижена единствено за личното си битие. Това може да се види нагледно в днешна България - вместо взаимен контрол виждаме срастване на властите; вместо конкуриращи се партии виждаме аморфни структури, които взаимно си помагат с действие или бездействие.

https://segabg.com/category-observer/chistk...aUnD6n6pG6blh6MСлучаят с назначението на кметският наместник в Ситово е просто нагледен пример за това срастване на "Властите",а именно и по-точно на Изпълнителната със Съдебната Власт в България.Фокусът на това срастване е Масонската Ложа, а в политически план, това е управлението на България от ГЕРБ и ДПС (зад кадър)като към този конгломерат, първата партия, която ще бъде погълната в съвсем близко време е БСП.Процеси на окрупняване на Олигархията, чрез премахването на Кръговете и Абсолютизъм. Абсолютизмът, обаче може да даде Свобода, само при форма на управление на държавата наречена Български Саракт. При останалото е Диктатура или както искате там го наречете. Защо? Защото Властта в случаят е функция на Егото и способ за неговото удовлетворяване.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 211
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Случаят "Ситово" показа само едно, а именно, че ние трябва да почнем да събираме пари чрез лични вноски на всеки от нас за адвокат и да си намерим такъв, който да защитава участниците в Движението. Защото подобни сблъсъци ще зачестяват. Олигархията и нейните лаещи копои-собаки ще продължава да се самоизяжда, а основните стимулатори на това самоизяждане сме ние, употребявайки част от енергията на бъдещето в настоящето, поради пълната апатия на населението и неговият дълбок материализъм. Това, ще води до още по-жестоки сблъсъци, тъй като самоизяждането ще достигне дори махалите с по 2 човека,образно казано smil4341944e6b0c8.gif
PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 265
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Елтимир)
Със зверове не се преговаря. Или ги убивате или се оставяте да бъдете изядени от тях. Но най-добра е схватката без допир - звярът пада в пропастта преди да сте го докоснали. Все пак помнете: нито мечката, нито лисицата, нито вълка, нито орела, нито усойницата и пепелянката са зверове. Никой пратен от Небето придружител не е звяр. Зверове са подобните на човеци нехора и противоприродните им приятели. Също сътворените с помощта на измама и сатанинска наука същества. Подлъжете ги да скочат върху скалите на обзелата ги свирепост, да се удавят в бързеите на извиращата от сърцата им бруталност. Но не ги пипайте! Извадете навън онова, което е вътре в тях и нека то ги премахне. Вие само ги накарайте да влязат във война със себе си.

Кръгове - Червена книга
PM
Top
Петър.
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Радвам се, че се е намерил адвокат. Разпитах за такъв практикуващ в Пловдив, но без успех...
На сметката, на която се събират пари за hosting ли ще събираме за адвокат?


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 10.6.2020, 12:47
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 211
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (Петър. @ 8.6.2020, 16:18 )
Радвам се, че се е намерил адвокат. Разпитах за такъв практикуващ в Пловдив, но без успех...
На сметката, на която се събират пари за hosting ли ще събираме за адвокат?

Според мен е нужна отделна сметка, държана от наш човек, в която да се събират парите като определим например, една годишна вноска от всеки от нас за такива случаи. Ние, действаме в Системата, затова трябва да ползваме собствените й инструмени, за да се защитим,когато тя ни нападне, за да се защити smil3dbd4e5e7563a.gif Вече говорих по този въпрос с един от участниците в Движението и бяхме на мнение, че ние в Системата трябва да имаме гъвкава вече форма на организация, която не е задължително законово да администрираме, но да си я имаме, създадена от самите нас.
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 12.6.2020, 12:03
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 265
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE
На 13.06.2020г., общо събрание в Ситово с новият кметски наместник... Според мен, за да може новият кметски наместник да добие обществен престиж и най-вече доверие,на въпросното общо събрание трябва да бъде поканен и най-известният рожденик, роденият на този ден, партиен и държавен ръководител на РБ, Бойко Борисов.
Аз, разбира се, няма да присъствам, защото овреме имах съдбовният шанс да се запозная с новият кметски наместник, още преди той да стане такъв. Затова и не исках да стане такъв. Застанах против това. И му казах: “Здравей и Сбогом”. Но, той не искаше да ми каже: “Сбогом” и затова ми прати МВР да ме опознае...И така, чрез МВР, той нахлу в къщата в Ситово, в която често гостувам;))), но не ме намери и след това поиска да се запознае с роднините ми, къде ли не, из Българията. Разбира се, не е достатъчно да имаш трите имена на един човек, за да го опознаеш;))) Това е Илюзия. Защо? Защото могат да ме опознаят само тези, на които съм открил сърцето си. За другите съм, непознаваем. “Кой си ти?” Ами, аз съм този, който съм, друг не съм. И да ви кажа, трите си имена, те нищо не значат за вас. Всъщност, те нищо не значат и за мен. Парадокс;))) И така, “Здравей и Сбогом” й казаха и Тодор Кацаров и г-н Димитър Пастърмаджиев, ще й каже и Ангел Шилото от махала Плочник; “Здравей и Сбогом” ще кажат и останалите, до които новият наместник се докосне;))) В крайна сметка и кметът на Община Родопи, Павел Михайлов ще бъде принуден накрая, да каже: “Здравей и Сбогом”...Скорошният случай с изхвърлената за вторични суровини печка за дърва, довела до нов скандал и обвинения показва именно това.
И така, когато първа точка от дневният ред има такова съдържание и смисли, другите две останали точки са безсмислени.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 12.6.2020, 12:22
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 265
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Жалбата срещу Йордан от кметската наместница Виделина Кръстева Врачева-Скръчкова и мъжа й Румен Павлов Скръчов (трети подред) е била пусната на 12.05. Веднага на следващия ден полицията нахлува без прокурорска заповед в дома на Евелина Даскалова в Ситово да го издирва. Оттогава администратора на сайта е прогонен от Ситово и принуден да работи като овчар. Каква ирония само! Тези, които трябва да бъдат овчари или просто домакини са министри или калинки по министерства. Тези, които трябва да управляват Българската Държава са принудени да оцеляват под жизнения минимум. Но така е в света на Оруел.
Става дума за друго. Ако не се е намерил някой продажен прокурор, който против всякакви морални и законови норми да обяви Йордан за национално издирване (по досъдебно производство) заради частна жалба, тя има давност месец, който изтече днес.

Ясно е, че Йордан няма намерение (освен ако не бъде предизвикан или нападнат) физически да се занимава с тях. Какво му е мнението за нея във Фейсбук - това си е негово право по Конституция. Ако не им харесва, да си завежда гражданско дела за клевата. Или да се отказва от кметското си назначение. Защото оттук нататък като общински работник -тя ще бъде под контрол как си изпълнява служебните задължения. Снегопочистване, сметопочистване, конфликт на интереси и т.н. За къщата в Ситово, която е преминала през основен ремонт, вече сме намерили хора да проверят по ПРСР дали е бенефициент СНЦ "За Ситово", на което тя е председател. Има си Закон за достъп до обществена информация (ЗДОИ) за тази цел.
https://rodopski-napredak.com/sdrujenie-za-sitovo/
И ако се окаже че има отклонения на еврофондове, сигналът ще отиде директно в OLAF
https://ec.europa.eu/anti-fraud/olaf-and-you/report-fraud_en
Има хора, които знаят английски и въобще няма да се занимават с български министерства или Конпири.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 12.6.2020, 12:49
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 265
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Другото нещо обаче е по-важно. Когато зимъска засвири студеният северен Джил, когато в пустите каменни стаи заскърцат дивите, тогава ще усети пустошта на това странно и недоброжелателно място. Когато Чикията от община Родопи се разсъхне като на сух пясък, остане сама срещу Дивото и разбере, че е използвана и изоставена, тогава Йордан ще я приеме. В това съм сигурен! Но като припълзи разтреперана за помощ при него, да дойде без мъжа си! Нататък - каквото Небето каже. И Самор Улят. Аз самият усетих вече жилото на Улят.
Тук имаме една кармична връзка, чието разрешение няма да е сега лятото.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.6.2020, 13:12
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 211
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Общонародна подписка за вот на недоверие към правителството" от страна на Корнелия Нинова и БСП.

Ами, да, първи ние в село Ситово дадохме "тон за песен" в тази посока. Каквото случихме в Ситово, в края на тази зима, виждаме как намира отражение в национален мащаб. Парадоксът е, че ние направихме подписката срещу бъдещото назначение на сегашният кметски наместник и за запазване в управление на предишният, защото той наистина беше най-подходящ, но кадърът на БСП, Павел Михайлов бламира подписката... за да се назначи сегашният кместки наместник. Какво да кажа сега?smil4341944e6b0c8.gif Корнелия Нинова, шефката на БСП иска по същият начин - с подписка, да бутне правителството на Борисов, а на местно ниво, неин управляващ кадър ни блокира (противозаконно, чрез изнудване, шантаж и заплахи) правото ние да внесем нашата подписка, поради, което се случиха събития донесли ми преки и косвени вреди, на мен, на семейството ми и въобще на много други хора! Какво да кажа аз? Едно извинение, поне да получа, друго няма да поискам. И още нещо - внасянето на подписката за Димитър Пастърмаджиев като кметски наместник на с. Ситово, приемането й от страна на г-н Пламен Михайлов smil4334ad1724132.gif
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 15.6.2020, 23:47
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 211
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06АНКЕТА

С какво се изхранва Йордан Стайков в Ситово.

(Отговорите съм събрал от една малка групичка многоуважавани от мен smil4341944e6b0c8.gif обитатели на селото в продължение на 8-сем, сега вече 9 години. Те и досега си задават този въпрос, та им предлагам да им помогнете с отговорите, понеже интелектуално много ги затрудняватsmil4341944e6b0c8.gif)

1. Иманярства
2. Бракониерства
3. Гледа канабис
4. Краде
5. Гледа го жена му
6. копа картофи, отглежда боб, царевица, зеле, всякакви култури и овошки
7. пасе овце
8. пише небивалици и му плащат за това
9. работи жиголо
10. оракулства (гадае на боб)

PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020