www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Абревиатурата ГЕРБ - смисъл, значение, въздействие


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Абревиатурата ГЕРБ - смисъл, значение, въздействие
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Герберите са една прослойка евреи в Германия, "щавачи на кожи" или по нашему "кожодери". Значението на тази дума варира като произношение, но все си е герб, гербер и т.н.,тоест това не е име на цвете, не и в смисъла, с който е залегнало в абревиатурата ГЕРБ. Както си хортувахме с приятелите, щаването на кожата е процес на юдаизация,тъй като процесът е и символ - кожата от диво, грубо и необработено състояние се свежда до едно желано, обработено състояние. Така е и с електората, който го управлява ГЕРБ. Първом се щави съзнанието - евроатлантически ценности, европско развитие, американизъм, антирусизъм, след това се щави тялото и най-накрая и всекидневието. Сега сме на последният етап. С така обработената кожа, могат да се създават след това най-различни изделия, по усмотрение на "майстора". ,т.е. тази особена прослойка евреи в Германия всъщност са "зидарите", "строителите" на НСР.

Кая Гербер стана блондинка
Моделът позира в басейн

Прочети още на: https://www.dnes.bg/zvezdi/2020/05/21/kaia-...londinka.450383


И тук има една много тънка,асоциативна игра на думи ГЕРБ и гербът (символът на държавата),която приравнява, уеднаквява в съзнанието с времето смислите на тези две различни думи. Самата партия ГЕРБ вследствие тази асоциативност се слива със символът на държавата - гербът и по този начин променя духът, конструктът на самата Държавност. Затова, ние, инстинктивно, бих казал, излязохме с тази защитна теза "Българската държава е Собственост на Тангра!" като по този начин се опитваме да отделим "троянският кон", паразитиращият елемент върху символиката на Българската Държавност, тъй като пълното му срастване ще доведе до състояние на неотличимост, а след това и на нормалност! Узурпацията ще стане нормалност!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 19.11.2020, 21:24
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06...Което си е абсолютно верно! Неслучайно Бойко тръгна нагоре като шеф на МВР и медиите още оттогава го отразяваха бясно и неистово! Създаваха му имиджът да върви нагоре. Нашият принос и то конкретно на един човек от нас е, че се откри, кой точно е дал абревиатурата ГЕРБ и е създал ГЕРБ. Това не е самата фондация "Ханс Зендел", защото тя е просто прокси на една прослойка евреи в Германия - герберите! Ако искайте вервайте, проверете в интернет, как се казват германските евреи, кожодери, щавачи на кожи - гербери или просто герб! Затова има и мачете "Гербер", помежду другото;)))
Този генезис идва да обясни и защо ГЕРБ създаде Комисия по антисемитизма, като тури начело на нея, шефът на Младежи ГЕРБ, Георгчо Мамин Сладък smil4341944e6b0c8.gif който сполучливо бе прякориран като Герги Гестапото!


Партийната база на ГЕРБ беше полицията в страната, в която Бавария вече беше инвестирала сериозно.
Щайнакер припомня, че ГЕРБ е създадена със значителна помощ - дори името е измислено от тях - от фондация "Ханс Зайдел" на Християнсоциалния съюз (ХСС). "Години преди това Бавария с помощта на фондацията играе важна роля в реформирането и оборудването на българската полиция и изграждането на добри отношения със страната." (Посланичката пропуска да отбележи, че по същото време баварската прокуратура бе много близка с българската Върховна касационна прокуратура, бел "Сега".)
Бившият дипломат разкрива още, че на Запад се надявали "напористият Цветан Цветанов" да успее да въведе ред като вътрешен министър. Тогава той е дясната ръка на Борисов в Столична община. "Резултатът след 11 години е скромен. ГЕРБ е на власт почти непрекъснато от 2009 г. насам. Елитите са си същите. Корупцията процъфтява с нови методи за присвояване дори на парите на ЕС."(При първото си посещение в Берлин като премиер Борисов изнесе лекция във фондация "Конрад Аденауер", в която цветисто обясни как в същия момент "Цветанов копае с багер трупове край София". , бел. "Сега")

https://segabg.com/hot/category-foreign-cou...iceyska-partiya

ГЕРБ възникна с помощта на Бавария като полицейска партия
Берлин да притисне своя приятел в София, за да остави Северна Македония на мира, казва бивша зам.-посланичка на ФРГ в София
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.11.2020, 20:24
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Зловещата тайна в името на партия Герб

https://prarodinata.blog.bg/politika/2020/1...ksNJAHGT-n8RczQ

I. Защо точно Герб?
Въпреки че е в центъра на политическия живот в страната вече близо 15 години, редица обстоятелства около зараждането на политическа партия Герб (ПП Герб, по-долу ще стане ясно защо е неправилно изписването на името с главни букви), наименованието ѝ и дори изписването му остават не просто напълно неизвестни, но и изцяло извън обсега на интереса на българските политически анализатори, публицисти, както и на обществеността.

Едва миналата седмица завесата, покриваща произхода на името на партията, започна да се открехва. На 19.11.2020 г. българският печат публикува интервю за македонската служба на "Дойче веле" с Гудрун Щайнакер - бивша зам.-посланичка на Германия в София (2006-2009) и посланичка в Скопие (2011-2014) [1]. Безспорно добре осведоменият германски дипломат представя любопитна, но вече известна у нас информация за германската връзка на ПП Герб и за ключовата роля на баварската фондация „Ханс Зайдел“ (ХЗ) [2] не само за създаването на идейния проект за бъдещата партия Герб, формулирането на идеологията ѝ, но дори и първоначалното финансиране. Наред с тези факти Щайнакер обаче споменава и нещо изключително интересно – дори името на ПП Герб е „измислица на съветниците на фондация ХЗ“[3]. Интересно би било Б. Борисов да обясни има ли въобще някакво българско участие в раждането на ПП Герб и какво означава името ѝ, след като е измислено не в България, а в Германия.

Но тъй като по този въпрос едва ли можем да разчитаме на искреността на Борисов и приближените му, си поставихме за задача да установим истината за произхода и значението на името Герб. В проучването си попаднахме на един единствен източник, в който този въпрос е имплицитно зададен, но без да бъде направен опит за обяснение. В своята статия от 2016-а г. „Политическата хегемония на ГЕРБ“ проф. Антоний Тодоров пише следното:

„Българската „Википедия“ представя партия ГЕРБ като „дясноцентристка консервативна политическа партия“, основана през декември 2006 година по инициатива на тогавашния кмет на София Бойко Борисов на основата на създаденото по-рано през същата година гражданско сдружение с име „Граждани за европейско развитие на България“ и абревиатура „ГЕРБ“. Но същият текст пояснява, че „съкращението ГЕРБ не е абревиатура от Граждани за европейско развитие на България, както погрешно се смята по аналогия с едноименното сдружение, а е дума, официално название на партията, съгласно нейния устав“. „Политическа партия ГЕРБ“, както предпочитат да я назовават мнозина от нейните публични лица, е странно словосъчетание, ако се приеме, че не е съкращение от наименованието на предхождащото я сдружение.“

Така цитираната извадка от официалната информация за партията в Уикипедия (копирана на 19.10.2014 г. от Устава, качен на уеб сайта на партията [4] е изключително важна за нашето изследване по две причини:

Първо, тя само задълбочава мистерията около името на партията, тъй като към 24.11.2020 г. горният цитат вече отсъства от Устава на партията, явно променен тихомълком с измененията от 07.07.2019 г.

Второ, от този вече изчезнал от Устава на партията текст, както и от скорошното изказване на немския дипломат, следват много и все важни за българските граждани въпроси:

1. Защо германска фондация измисля името, оформя идейната платформа и финансира българска партия? Чии интереси отстоява ПП Герб – българските или тези на Християндемократичния съюз на Меркел?

2. Защо името на първоначалното сдружение е сменено веднага след регистрирането на партията и вече не е абревиатура (т. е., вече няма „граждани за европейско развитие на България“), но въпреки това изписването с главни букви е запазено? Кое налага подобна промяна и най-вече прикриването й, след като вече 14 години след нея българското общество масово продължава да вярва, че Герб е съкращение, а не дума? Нещо повече, защо след измененията от 07.07.2019 г. от Устава вече отсъства и текстът, „съкращението ГЕРБ не е абревиатура, а е дума, официално название на партията, съгласно нейния устав“? Защо от партията на два пъти – през 2006-а и 2019-а г. променят обстоятелства около името си? Кое налага подобно „замитане на следи“?

3. Какво означава „странното словосъчетание“ ПП Герб, след като не съществуват никакви документирани изявления или препратки, свързващи по някакъв начин името на партията с българския герб. За него ли става дума въобще, на българския герб ли е кръстена партията или на нещо друго?

4. Защо гербът (логото) на партията не включва никаква (позволена от закона) препратка към българските държавни символи? Вместо това на него виждаме 13 петолъчки, също като на държавния печат на САЩ.

Убеден съм, че огромната маса от членове и поддръжници на ПП Герб дори не са си задавали тези въпроси и разбира се нямат никаква представа от отговорите. Впрочем, може да се предположи, че това е в сила дори и за част от „висшите функционери“ в партията предвид интелектуалния, образователния и най-общо характерологичния им профил, очертал се в публичните им изяви през годините.

Горните размишления провокираха търсенето на отговори, което не отне много време и усилия. Както често се случва с много противоречия и дори мистерии, касаещи факти, които се приемат за даденост и поради това остават извън фокуса на публичния интерес, беше необходимо само да се постави въпрос, който досега не е задаван публично (с изключение на плахото недоумение, изразено от проф. Тодоров) за да се разкрие и отговорът му, който определено може да се определи като неочакван и дори шокиращ.


II. Скрито пред очите ни

Ключът към загадката се оказа популярната фамилия Герб(ер). Според електронната база данни на фамилните имена „Гербер е известно германско и понякога ешкеназко еврейско име. Регистрирано е с няколко различни изписвания: Гарбер, Герб, Гербел, Гербер, Гербл, Гервере и др. Името произлиза от професия и означава човек, който се занимава с щавене на кожи, щавач“.[5]

Оказва се, че името на партията, за което вече знаем с положителност, че е измислено в Германия и освен еднаквото звучене няма никаква връзка с българския герб, означава щавач на кожи. Може единствено да предполагаме какъв замисъл са вложили политическите технолози на фондацията ХЗ, за да изберат за бъдещата водеща българска партия името на известна германска фамилия, потомци на средновековните майстори на щавенето на прясно одрани животински кожи. За да се опитам да разбера повече за това, се запознах по-подробно с този занаят, за който доскоро не знаех почти нищо. Щавенето е трудоемък, продължителен и отделящ изключително неприятни миризми процес (включващ кисненето на кожите в урина и обработката им с екскременти), поради което в средновековна Европа се е извършвал в бедните покрайнини на градовете. Той включва дълга поредица от процедури, чиято цел е да превърнат суровата одрана кожа в материал с търсените от майстора качества и характеристики.[6] Символиката е натрапчива, както и аналогията с българския народ и държава като суров материал, който след необходимата (продължителна и болезнена) обработка от страна на майстора кожар се трансформира и придобива свойствата, необходими на възложителите. Разбира се, тази идея трябва да остане в сянка, а суровият материал да бъде плакнат и киснат в клишета и идеологеми като „европейско развитие“.

Щавене. Инструментите на професията

Няколко думи и за фамилията Герб(ер). Очевидно потомците на средновековните майстори на щавенето са били успешни в бизнес начинанията си в по-късни времена, защото съществуват няколко големи компании, носещи името Гербер. Най-известни на българския пазар са бебешките храни с едноименната марка[7], но по-голям интерес представлява друга фирма със същото име, която се занимава с производството на най-различни ножове и режещи инструменти, като най-вероятно основателите ѝ, като наследници на майстори щавачи, са се преквалифицирали от употребата на остриета и инструменти за щавене в производството им, като разбира се са разширили значително асортимента си.[8] Не изключвам да съществуват и други влиятелни личности с тази фамилия, които под една или друга форма да са взели участие в избора на името на ПП Герб, но това може да бъде установено след допълнителни проучвания.

Оформя се хипотезата, че, водени от задкулисни интереси, германските политически технолози, които акушираха лабораторното създание Герб, първоначално са използвали благовидното (макар и странно и неестествено звучащо словосъчетание – „граждани за европейско развитие на България“), за да получат като абревиатура необходимото им име за партията, която ще управлява България през следващите години. Така, умело прикрито зад това съкращение и зад някакъв абстрактен, имагинерен „герб“, остава истинското значение на името, което, по всичко личи, обозначава не друго, а процеса на щавене на одрани кожи. След като името на първоначалното гражданско сдружение и впоследствие на партията, придобива гражданственост като абревиатура, то тихомълком е променено, така че явно вече няма граждани за европейско развитие – има само щавачи на кожи. 13 години по-късно, на 07.07.2019 г. Уставът на партията отново е променен, като е премахнат текста, указващ, че Герб не е абревиатура, а е дума, с което от партията явно считат, че въпросът с името е приключен и всички следи към произхода му са заличени. За българския народ е важно да разбере каква е целта на подобна мистификация и на непрогледната тъмнина, в която е обвито името на управляващата партия – дали се касае за зловеща шега с нас и нашата държавност, за някакъв също толкова мрачен окултен ритуал или за желанието на влиятелни хора с фамилията Герб(ер) да увековечат по този ексцентричен начин името си…? Да се надяваме, че историята ще даде точен отговор на този неудобен въпрос, ако от Герб продължат да го подминават с мълчание. И дано дотогава все пак останат неощавени български кожи…
Авторът насърчава свободното разпространение на горния материал и декларира, че се отказва от авторските си права.

24.11.2020 г.

Бележки

[1] https://www.segabg.com/hot/category-foreign...iceyska-partiya

[2] Неправителствена организация, подкрепяща германската управляваща партия Християндемократически съюз на Меркел.

[3]https://www.dw.com/mk/%D0%BA%D0%BE%D1%98-%D1%9C%D0%B5-%D0%B3%D0%BE-%D1%81%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B5-%D0%B1%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%B2%D1%80%D0%B7-%D1%81%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0/a-55641353

„ГЕРБ настана со значителна помош пред сѐ од фондацијата на ЦСУ, Ханс Зајдел. Дури и името на партијата беше измислица на советниците од фондацијата.“

[4] http://gerb.bg/bg/pages/ustav-ppgerb-89.html

[5] https://www.surnamedb.com/Surname/Gerber#ixzz6eRy5ZsTM

[6] https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A9%D0%B0%...%B5%D0%BD%D0%B5

[7] https://www.gerber.com/

[8] https://www.gerbergear.com/
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 12.2.2021, 11:45
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13)
Герберите са една прослойка евреи в Германия, "щавачи на кожи" или по нашему "кожодери". Значението на тази дума варира като произношение, но все си е герб, гербер и т.н.,тоест това не е име на цвете, не и в смисъла, с който е залегнало в абревиатурата ГЕРБ. Както си хортувахме с приятелите, щаването на кожата е процес на юдаизация,тъй като процесът е и символ - кожата от диво, грубо и необработено състояние се свежда до едно желано, обработено състояние. Така е и с електората, който го управлява ГЕРБ. Първом се щави съзнанието - евроатлантически ценности, европско развитие, американизъм, антирусизъм, след това се щави тялото и най-накрая и всекидневието. Сега сме на последният етап. С така обработената кожа, могат да се създават след това най-различни изделия, по усмотрение на "майстора". ,т.е. тази особена прослойка евреи в Германия всъщност са "зидарите", "строителите" на НСР.

Това трябва да се сложи на челно място в сайта. Вчера, след едно писмо тук се замислих (по точно ми "светна") колко хитро са го измислили илюминатите. Те обичат по принцип каламбурите, доставя им някакво перверзно, сатанинско удоволствие да изложат истината пред очите и гоите да не се усещат. Точният превод на "гербер" даже не е щавач или кожодер, а човек, който преобразува животинската (гоимската) кожа в нещо удобно за носене - обувка, дреха, колан. Последователноста на процеса е вече кожодерство, щавене, дъбене и обработка.
Още техният масонски представител, Мадридският крадец спомена, че на българите трябва да ИМ сменят чипа. Изкаването беше по-културно и завоалирано, но идеята е същата, което е и основното предназначение на ГЕРБ.
Резултатите са видими, както казват те. За 14 години управление съзнанието на българина се промени драстично. Те герберясаха! И ако през 2006г. към 10-20% от българите бяха националисти и хора с автентично българско самосъзнание, сега се броим на пръсти. За тенгриани дори не става въпрос. Повече бяхме писали в темата Духовното oскотяване . След като изсъхне корена, въпрос на 1-2 години е да се гътне и дървото.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 12.2.2021, 13:11
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE
"Нали знаеш, че ГЕРБ не са просто една политическа партия, която е взела управлението и ни геноцидира, не ГЕРБ е съзнание и начин на мислене, не в 80%, а в 99% от "българите". Този 1%, който съм оставил, сме ние "

Това ми беше изпратено в писмо вчера. Пускам го тук, защото е казано много точно. ГЕРБ е съзнание, идеология, начин на мислене, светоусещане, съчетало всичко най-долно и пошло. Защо на нас се струпа това? В Сказанието на Чулман е казано. За да се изгаси огъня на Аратеб. С което да се прекъсне духовната връзка на българите с Небето. Неговият народ с Тангра.
A после, какво следва после? Във Вечният календар е записано;
QUOTE
Когато се сворши най-новото болгарско царство, ще дойде и второ пришествие.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 28.5.2023, 10:44
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06В изтеклите записи на Радостин Василев публично се чуха много неща, които ние пишем от години, но видите ли, това били конспиративни теории.
Едно от тях е, че няма независима българска държава. Всички шефове на тайните служби, които са стожери на държавността се определят от “посолствата”. Да ви кажем кои посолства? Две са - тези на САЩ и Израел. Така е било преди, така е и сега. Това си е чиста форма на държавна измяна. Углавно престъпление по Наказателния кодекс, но на кой му пука.

Другото, което в заседанието на ПП-ДБ бе изречено на глас е , че ГЕРБ е брандово име само, зад което стои Голямото Зло.
Кое е брандовото име? Кожодер на иврит! Тук сме го написали още в 2020г
А кое е голямото зло? Кирчо и компания го знаят много добре. Защото те също работят за него, именно и за това искат да “изперат” затъналия в лайната наркобос Боко Тиквата. Голямото Зло са тези, които решиха още в 90-те години да няма България и живи българи до 2030г.
В Летописите на Нариман го наричат “домът на Натанаил”. Но зад него е един демон, на който се кланят в ложите и си връзват червени кабалистични кончета по ръчичките. Ние си го знаем като Яга, иначе го наричайте както искате - Яхве, Луцифер, Мамон, Бафомет.
Яга Алабастъй и неговите слуги от къщата на Натан. Това е то - голямото зло и брандовото му име тук ГЕРБ - Кожодери
PM
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020