www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Масовата ваксинация в България -


Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Масовата ваксинация в България -, инженериране на "Борисов 4"
anti666
Публикувано на: 11.3.2021, 13:04
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13)
Искам само от теб, адно: Ваксинация, ваксинаци, ваксинация...!, Тва е новата икономика, тва прай кинти!

Това трябва да е новия лозунг на ГЕРБ или слоган както е по-модерно да се казва. След като еврейските му съветници копираха "Работа, работа, работа", сега трябва да звучи "Ваксинации, ваксинации, ваксинации". И най-вече с Астра Зенека, защото парите отиват в партийната касичка и по чекмеджетата на Чекмеджан. И всички под строй, с бодра стъпка! Я вижте как е в Богобория. Там няма не искам, няма недей. Щом това е волята на Йехова, значи трябва.
PM
Top
18j
Публикувано на: 12.3.2021, 10:07
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Гледам странно какво става с тия ваксини - масовата хипноза е вече тук. Няма 6-5 няма тън мън боцко ги боцка със астрата а корнито със путя. Няма среден вариант или ше се боцкаш или да! Вече имаш свободата да избереш дали ше се набодеш с путя или ес-то. Чак в парламата се дърлят кой с какво да се боцка, а дългоноско не може да си избере фаворит.

И гледаш здрави прави хора отиват и се боцкат за по-така! Чакай бе мой човек ти не си някъв дядо който ше пукне ако се изкашля. За 2 години ако не те е натръшкал ковида значи по-скоро ще те подмине с две думи. Това нещо е много заразно. Ако си бил в една стая или в един рейс с някой преносител го забираш като пич. Няма маски няма каски. Обаче има хора които не са предразположени имунната им система издържа.
Е! И сега ти 2 години си издържал, значи гаранция дори и да напипаш ковид няма да пукнеш. Ше имаш сополи ше кашляш 5 дена, във болница да влезеш ама ше отървеш кожуха. Ебати инжекциите. То това е зора - здрави прави хора със здрава имунна система да започнат да ползват препарати да стане модерно и да може всички да се шприцоват и после да зобат хапове. В момента, вероятно 20-30% от населението е редовен ползвател на фармацивтиката. На тях им трябват повече абонати - 100% от населението. Други не им трябват. Затова и атаката по всички фронтове и от ляво и от дясно. Сега червените вкараха лозунг да се боцкаш с путя и това става кауза на бъдещото им управление. И гледаш зомбитата тръгват - искаме спутя да се набодем гласувайте за ликвидаторката. Ама айде там фенклуба е 60+ червени лумпени. Обаче тия соросоидите не мога да ги разбера. Млади хора и се започва "аз сега да се ваксинирам ли? Чакай да си прочета колко е полезна Астрата. Запада я е утвърдил." Той не е боледувал за 5 години веднъж обаче сакън хората говорят, трябва и той да разкаже. Е това е естествения подбор. Като си тъп екземпляр тръгваш със стадото и давай у киреча.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 12.3.2021, 10:23
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Ето какво иска да ни набива боцко толупа

User posted image


Шемпанзе аденовирус в
Генетически модифициран човешки ембрионален бъбрек - каквото и да означава това са 293 клетки.
Т.е. някой модифицира генетично човешки ембриони, за да развива маймунски вируси в бъбреците им, или нещо такова и ти сега трябва да се шприцоваш с това.
Полисорбат - който служи за емулсификация на течности. Обикновено ни го пробутват в някои храни от супермаркета, но тук искат да си го бичим венозно
Етанол - високо токсично и психоактивно вещество. По принцип, ако се пие, се ослепява, умира, изпада в несвяст. Те искат да ни боцкат с него.
Хидрохлорид е демек солна киселина, но подготвена да се разтваря в течна среда. Имало много лекарства с този компонент.
И други известни съединения, които предизвикват неизвестни реакции, веднъж попаднали в организма. От там и всички странични ефекти.

И сега - питаме - добре - от един път вероятността да пукнеш с инжекцията е малка - 0,01%. Обаче, знаем ли като се боцнеш веднъж дали няма да се налага да се боцкаш пак. И тогава - знаем ли какъв е ефекта от 10 инжекции. По всичко изглежда, че някои от тези вещества се преработват трудно и изменят свойствата на течностите. На 10-та ваксинация фактически ще имаш 2930 вирусни клетки от шимпанзе, с които никой не знае какво ще се е случило. Може да са отнесени до мозъка, да са заседнали в дъното на някой капиляр и от дам да се води война с имунната система. Може да стигнат в някоя жлеза с вътрешна секреция и заради химическия си състав да предизвикат дисбаланс.
Никой не може да предвиди кое вещество, в коя част на организма ще се натрупа и как ще порази. Но те всички искат да се шприцоваме, ей така за експеримента и защото е модерно.
Даже има и такава инжекция - Модерна

Сега за да сме справедливи трябва да погледнем какво предлага и левицата като инжекционно гориво. And justice for all.
Едните ни пращат директно в астрала а другите във орбита около земята.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.3.2021, 10:33
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Днешният "българин" е толкова заспал и прост, че му отнеха държавата, земята, водата, въздухът и ги превърнаха в стока, която изтъргуваха. Него, го превърнаха в овца, която запазиха за накрая. Овците се ваксинират и то редовно. Аз, миналата година, тва прайх "Работа, работа, работа", като ваксинирах едно стадо от 500 глави добитък. Уфсата по принцип не иска, особено младите шилета, блеят, въртят са, бегат, прескачат оградата, не искат да им бутат лекарството в устана, ма на, нема тън, нема мън, запрен ли си в обор, в който животът ти зависи от сламата и ярмата на чобана, ша та ваксинират, доят и колат smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif Тва е. независимо кой е чобанът, той се тва прай! От професионален опит ви го казвам!
Инак, какво да ги коментирам, белите коси, дето ги гледам по опашките... Пример за по-младото поколение: страхливи и меки мари, чийто живот е към краят си, но те гледат да го удължат още с ден-два или година-две, като се ваксинират. Тук става въпрос за въпиющ егоизъм, който на младини е бил хранен с идеята да се додрапа до заветната пенция. Такова поколение не може да създаде революционно друго, такова, а само и отново поколение на тарикатите, мошениците, хитреците на дребно, интересчиите и използвачите, всички те, ненужни на Българският Саракт!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.3.2021, 11:03
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Бойха Хрес Спасител
преди 0 секунди

Кунчев, до 4 април!;))) На 4 април като си сменя кожата, ги поемам Аз! Нема ги бава, изобщо!;))) Ша ги изпобоцам, подкарвайки ги със заптиите си и направо у конаците ша прайм боцкането! Тая рая ил ша влезе в правият път или Шейтан гиби!;)))


Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2021/03/12/doc...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.3.2021, 13:20
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06M.M.: Мишленката и нейната помощница Пфайзерката добре са се разшетали в изсра-ел.
Ш.Д.: Лабътите винаги са били нейни големи фенове, брат! Лабътите и барджилците! Евреите и персите!

Ако израелците са объркани от факта, че правителството се отнася с тях като с лабораторни мишки, ако се чудят защо се изпари свободата им да пътуват, да общуват или дори да изкарват прехраната си, то изпълнителният директор на Pfizer Алберт Бурла даде истинския отговор вчера (26 февруари 2021, бел. прев.) В интервю за NBS Бурла заяви:

„Вярвам, че в момента Израел се превърна в световна лаборатория, тъй като държавата използва само нашата ваксина и вече е ваксинирала много голяма част от населението, така че можем да изучаваме както икономическите, така и здравните показатели.“

Нямам проблем с медицинските експерименти с хора, ако участниците са наясно с всички възможни обстоятелства и съображения, свързани с даването на съгласие. Но това не се случи в Израел. Чрез „зелените паспорти“ правителството на практика заплашва да санкционира всеки, който не желае да участва в лабораторния експеримент на една гигантска фармацевтична компания с много проблематичен опит.

Резултатите от експеримента „Pfizer-Израел“ не са непременно обнадеждаващи. Въпреки че вероятно е възможно, както показват някои проучвания, повечето ваксинирани хора да имат поне краткосрочна защита от Covid-19, никой не може да отрече изумителния факт, че само за 8 седмици на масова ваксинация общият брой на смъртните случаи от Covid-19 в израелската държава почти се удвои спрямо броя, отчетен през предходните десет месеца.

Израел – световната лаборатория за експеримента с ваксините на Пфайзер
http://www.memoriabg.com/2021/03/11/izrael...yTjdfJKwfm6fmoQ
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.3.2021, 13:23
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"изпълнителният директор на Pfizer, Алберт Бурла"... Па ние се чудим, защо другият прякор на Тиквата е "Шурла Бурла, Лаком Гъз". Пак еврейски шегички smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.3.2021, 13:33
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Гроби Таласомо
преди 0 секунди
ГЕРБ официално се удави на края на Дунава, ахахахахахааааааааааааа, ахахахахахаааааааааа....

Борисов нареди: Спира се имунизацията с "АстраЗенека"
Премиерът чака писмено становище от ЕМА за безопасността й

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/12/b...razeneka.483042PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.3.2021, 13:44
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Гроби Таласомо
преди 0 секунди

До Тонката
Тонка, само това ли можа да роди като контратеза умната ти главица?;))) Как Бойко Чобана, отварал и затварал, уфсети... Ма, Тонка, аз тоя занаят го владея йощ, докато Бойко е бегал като селска хаймана с филията с мас по селските игрища. Тогава, аз учех, точно тоя занаят, за да не се налага на стари години, да го уча;)))

Тонката
преди 4 минути
Бойко Победоносец,спира,пуска,отваря,затваря,а Фигуранта кара в двора дрон:):):)

Борисов нареди: Спира се имунизацията с "АстраЗенека"
Премиерът чака писмено становище от ЕМА за безопасността й

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/12/b...483042#comments
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.3.2021, 17:35
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Бойха Хрес Спасител
преди 1 секунда

Няма как, голем конфузь, една електорална единица фърли топот и то баш у Филибету, дето секи ма сака и почита! Там у Филибелата, Сичкото съм Аз! Затва ни мой, СТОП "АСТРА"! Уйде, бизнесът на мама Узунова и дочка й Мей, ма аз ша ги компенсирам от чекмежан!

"АстраЗенека" спряна заради починала след ваксинация жена в Пловдив
Няма доказателства засега да показват връзка с ваксината

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/12/a...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 12.3.2021, 18:25
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Кофти ги гризна Сомор. Уйде стабилността пак. От една страна Астра Зенека е най-масовата ваксина, с която Режима се надяваше да боцне народонаселението и да "пречупи" гръбнака на пандемията, както искаше Дяволов още по Еднажден. Пак трябва да затваря молове, фитнеси, дупетата няма къде да купонясват, а модерните феминистки да готвят в къщи... Лоша работа.
От друга страна Ева Майдел и маман - които по същество са ГЕРБ увехнаха. Ако спрат ваксините, няма поръчки, съответно няма комисионни, няма пари в партийната касичка и то точно преди изборите.
Отделно се появи и червената Корни, която напира за руски ваксини и уплашеният електорат си вика "защо пък не, мама му стара". Не можело, щото Европа не дава. Много деликатна ситуация.
Преди време писахме, че въпреки изборите да изглеждат предрешени, Сомор още не си е казала тежката дума. Нищо че на Еднажден я помолихме да се отдели от Улят. А пък може също така от ръкавелата да излязат още интересни снимчици и записи с Тиквата. Ние тук веднага ще ги публикуваме с удоволствие smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 13.3.2021, 10:04
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Бойха Хрес Спасител
преди 0 секунди

Вчера, идва Паунова и ми вдига скандал... Влези, една такава фучаща, разчорлена, тамам си пиех аператива и тя почва ми крещи в лицето, знаел ли съм коя е тя, че без нея съм нищо, че без Ж-ГЕРБ съм кръгла нула, изу чехълът и аз, хааааа..., с карате ръка посрещнах ударът й върху главата ми, па са дръпнах: "Добре, добрееее, добреееееее..., от утре сменям Кунчев с Брънзалов, че с тия соди и лимони, обърка главите на електоратът":))) Пауницата изфуче и си отиде... Пу,пу,пу, плюнах си в пазухата, на косъм беше, едвам оцелях...;))).

Брънзалов към хората с ваксина "Астра Зенека": Бъдете спокойни!
Според него не трябва да се остава само с една доза от ваксината

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2021/03/13/bry...spokoini.483130
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 16.3.2021, 16:10
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Бойха Хрес Спасител
преди 1 секунда
Уфсе мои, помислете малко с празните си глави, защо Аз, Царят Ваш и Богът Ваш не се ваксинирам публично пред вас, пред камерите с каквато и да е ваксина? Защото, уфсе мои, Аз съм Бох Ваш и като такъв, Мен, болести не ма ловат и съм безсмъртен!

Жена от Рила се ваксинирала с АстраЗенека, имала COVID-19 и почина
54-годишната е приета в болница в много тежко състояние
Обновена: 16 ма

https://www.dnes.bg/stranata/2021/03/16/jen...-pochina.483483
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 17.3.2021, 11:51
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Бойха Хрес Спасител
преди 0 секунди
Електорат, дойдох да ви спася и Ви спасявам;))) Е, разбира се, Спасението Бохово има много страни. Тие дето ма слушат, права мои слуги с място на трапезата, тия дето не ма слушкат, плюят ма, пцоят ма и ми викат Бойхо Ку...во ги уреждам по много начини с другият вид Спасение - спасявам светот от тях. И така, Спасението е повсеместно, всички ще бъдат Спасени, но едни ще Спася, за да ми служат, а други, за да ги отърва от самите тях. Аз, Бох Бойха, никога не Греша, защото съм Бох Ваш Вечен!

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/17/m...#comment-newest

Бойха Хрес Спасител
преди 1 секунда

При "Паник Атака" ми звънете спешно на телефончето в жипа! Аз съм Спасител, но и Утешител, защото съм Бох с три лица, но това вие си го знаете, де!;)))

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/17/v...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 21.3.2021, 13:37
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 12.3.2021, 15:33 )
Гроби Таласомо
преди 0 секунди
ГЕРБ официално се удави на края на Дунава, ахахахахахааааааааааааа, ахахахахахаааааааааа....

Борисов нареди: Спира се имунизацията с "АстраЗенека"
Премиерът чака писмено становище от ЕМА за безопасността й

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/12/b...razeneka.483042


Това беше директен удар по кредибилитета на тиквостанския-Бос. Показа се, че тоя толуп е и гол, и бос, и е опърпал държавата по всички параграфи. От тая случка на секое място съответната партия губи изборите и приключва политическия път. Герб заложи на астрата а от нея направо се гушва букета и то доказано. Чак медицински тиквостанци заобясняваха как по-добре да умираш здрав от боцкане отколкото след боледуване. Заради политиката на гробаджиите спряха ваксинацията като цяло. Това е буквално удавяне - морално идейно и политически. Няма нужда от повече кампании - в една нормална държава с нормално-интелигентни хора герб отива на боклука. Обаче изборите след 2 седмици вероятно ще докажат, че в България няма нищо нормално, защото всеки глас е купен, след това продаден и накрая заложен за кредити ито само за 10 години. Ако това стане значи край! Всичкото гласоподавател трябва да се копа. Няма нужда от тая сган на Средната земя!


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020