www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Масовата ваксинация в България -


Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Масовата ваксинация в България -, инженериране на "Борисов 4"
18j
Публикувано на: 21.3.2021, 14:29
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Само от това изказване на Толуп-Бос една нормална идейна, интелигентна опозиция можеше да си построи кампанията и да смачка партията на гробаджиите.

"Докато не дойде писмено от Европейската агенция по лекарствата точно и ясно потвърдена диагноза - може или не може да се поставя ваксината на "АстраЗенека", дотогава я спирате“, категоричен бе министър-председателят. Премиерът напомни, че договорите с производителите на ваксини са сключвани от Европейската комисия и са утвърдени от Европейската агенция по лекарствата. "Ние, държавите членки, само сме ползватели", допълни Борисов.

Т.е. - независимо дали жената е умряла от инжекцията, независимо че здрави хора страдат от страничните ефекти на ваксината, а и ние не знаем какви са дългосрочните ефекти, а ефектите от ваксината са ограничени до няколко месеца, и въпреки че никоя фирма не носи отговорност, то ако Европата каже ние продължаваме да боцкаме. И после толупа потвърждава, че не възнамерява от партията му и в неговото управление да се провеждат каквито и да било вътрешни, национални изследвания, за да стигне до независими оценки на ефектите от тая чума в инжекциите.

От всяка една дума в изказването на гусин премйера може да са изготви отделна инициатива и да се привлекат всички нерешени гласове. Но не и с тези лица, които стоят в момента като опозиция. Те трябва да потъват заедно.
Слава на Тангра.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
anti666
Публикувано на: 21.3.2021, 17:56
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (18j)
Обаче изборите след 2 седмици вероятно ще докажат, че в България няма нищо нормално, защото всеки глас е купен, след това продаден и накрая заложен за кредити ито само за 10 години. Ако това стане значи край! Всичкото гласоподавател трябва да се копа. Няма нужда от тая сган на Средната земя!

Каквото може за да се промени Статуквото чрез избори направихме. Небето даде и дава на българите своя шанс. Колкото и да купува ГЕРБ, те не могат да купят всеки и всичко. Следователно, ако на 5-и април се събудим с ГЕРБ-4, основната вина за последвалите събития ще я носи тоя сбирщак, в който се е превърнала огромна част от българския народ.
Последствията ще бъдат жестоки и наша работа ще остане само да опазим каквото можем и сме способни да опазим.
PM
Top
Петър.
Публикувано на: 31.3.2021, 17:25
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Live | Digital vaccine passport for travel to launch on Apple within weeks - live updates
"Дигитални ваксинационни паспорти при пътувания ще бъдат пуснати на Apple устройства до седмици."

https://www.telegraph.co.uk/technology/2021...ll-gates-li-ka/

Малко по-малко авио компаниите въвеждат паспорт, който доказва дали са ни били отровата, която искат да ни бият. Авио компаниите, обаче не са единствените, които искат въвеждането на такива паспорти:

Covid-19: Pubs could require vaccine passports - Boris Johnson
"Борис Джонсън: Заведения ще изискват ваксинационен паспорт"

https://www.bbc.com/news/uk-politics-56517486

Това малко след като същия каза, че Англия нямала намерения да въвежда ваксионационен паспорт въобще.

И искането за паспорти няма да се ограници до международни пътувания или ресторанти, кафенета, заведения. Искат да е част от ежеднието ни. Ще го направят изискване и в магазините за храна, както маските станаха такова изискване.

"The ‘no jab, no job’ for care workers is a start – but the government needs to go even further"
С две думи преведено: Нямаш ваксина, нямаш работа.

https://www.independent.co.uk/voices/vaccin...c-b1821183.html

Нямаш работа, нямаш средства да живееш и нещата стават доста грозни!

Обикновенно, каквото се случва в западни държави това става и в еврейската бойкова република. Един пример е ваксината Астра-Зенека разработена съвместно с Оксфордския университет.


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Появи се на света ламя на име Пандемия и започна да яде хората по Земята поголовно, без оглед на пол, възраст, вероизповедание.
Но имаме у нас един велик подвижник на фолклорно-битовото християнство - Бокочовека, в миру Бойко. Той с умна молитва и набиване на канче човеколюбиво ръководи и светската власт, като на няколко пъти през изминалата година отмени пандемията у нас. И тя биде победена, и се изтегляше към другите държави, но после пак се връщаще и пак се случваше да поизяде някой мирянин като в другите държави, че и малко повече.
Астролози и статистици разпространяваха лъжливи данни, че Пандемията у нас яде повече миряни, отколкото в другите страни и народи. Но статистическите данни и тълкуването им са от Лукавия, важното е с какъв материал работиш и чие спасение да приоритизираш. Който вярва истински - ще се спаси, дори да е стигнал до стълбището на болницата в безпомощно състояние. Пък и в крайна сметка, дори да пострадаш за правата вяра, това е най-голямата награда за истински верующия.
Другите царе и народи погиваха, без да имат такъв могъщ Хранител и Спасител.
А Бокочовекът беше такъв хранител, че можеше да нахрани всеки с двеста. И той нахрани милиони. Набиваше акъл и висш промисъл на всеки около себе си, така че в крайна сметка мнозина оцеляха и се спасиха, а далновидните забогатяха.
Бокочовекът газеше ламята с джипката си, като кръстосваше градове, тангенти, чукари, тунели, сборове и седенки, и навсякъде целуваше вярващите, за да ги учи да не се страхуват.
Същевременно заповяда на най-смелия Джангър-Мангър Масконеносец да се ваксинира публично, за да покаже смирение.
Но Бокочовекът в същото време смело целуваше икони, сам пребори вируса със силата на организма си, като непрекъснато изцеляваше и други болни със словото си.
Понякога с едно движение на телефона си успяваше да измъкне някой страдалец от зъбите на Ламята, за да го настани за активно лечение във ВМА и други лечебници за Избрани.
Много хора спаси еднолично Бокочовекът, много пъти срази ламята, но тя пак се завръщаше. Той пак я унищожаваше чрез словото си и хората ликуваха, и показваха ликовете си над маските, което не беше биологически разумно, ала утвърждаваше вярата им в безконечния живот.
Бокочовекът ни дари безсмъртие, ибо не се ли страхуваш от смъртта, тя не може да има власт над теб.
Не се страхувай от смъртта, страхувай се от главния прокурор, проповядваше Бокочовекът и много хора го послушаха, и много се спасиха.

https://segabg.com/hot/category-then/skazan...uFQDrl80xeA0a_k

PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Самоубили са го
Д-р Джузепе Ди Донно


https://blitz.bg/svyat/italiya-posrna-samou...news831901.html

“Терапията с хиперимунната кръвна плазма струва много малко, почти нищо, лекува бързо и сигурно, не произвежда печалби, камо ли – милиарди.

А аз съм само един селски лекар. Правя, каквото мога и каквото ме е научила медицината. Не съм акционер на Big Pharma,” казваше той.

Д-р Джузепе Ди Донно е професор по пулмология, завеждащ съответното отделение в болницата в Мантуа.

Той е от малцината лекари в Италия, които не са съгласни с наложения режим на задължително ваксиниране. Получава много заплахи и клетви заради това.

Санкциониран е от т.нар. Комисия по етиката, която е проводник на режима. По тази причина напуска работата си в Мантуа и става участъков лекар.

Решава да направи своя болница, в която да прилага научни методи за лечение на Ковида, както и прилаганото от него лечение с кръвна плазма на преболедували заразата. Събира екип от свои колеги съмишленици. За съжаление идеята му умира заедно с него.--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 23.9.2021, 17:21
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Туристическият бранш иска задължителен ковид сертификат
С него да се влиза навсякъде - в ресторанти, хотели, магазини и банки

https://segabg.com/hot/category-economy/tur...ovid-sertifikat

Започва се. Но, нал ви думах, аз го сънувах на 14 септември срещу 15-ти. Първи ще е туристическият бранш, който винаги е бил алчен и винаги е бил за сметка на всички нас. Той е като отворена врата за слугите на тъмният тархан Яга! Оттам като се въведе и ще се въведе абсолютно навсякъде. И тогава конституционните ни права ще останат само на хартия, защото, нали разбирате, ние, сами сме поискали! И така стигаме до написаното в "Откровението на Иоан":

[13:11] И видях друг звяр да излиза от земята; той имаше два рога като на агне и говореше като змей.
[13:12] И с всичката власт на първия звяр той действуваше пред него и караше цялата земя и жителите й да се поклонят на първия звяр, чиято смъртна рана бе заздравяла;
[13:13] и вършеше големи личби, та дори и огън сваляше от небето на земята пред човеците.
[13:14] И лъстеше жителите земни с личбите, що му бяха дадени да върши пред звяра, като думаше на жителите земни да направят един образ на звяра, който има рана от меч и остана жив.
[13:15] И даде му се да вложи дух в зверовия образ, та зверовият образ дори да проговори и подействува тъй, че да бъдат убити ония, които не биха се поклонили на зверовия образ.
[13:16] И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,
[13:17] та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.
[13:18] Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестстотин шейсет и шест.
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 27.9.2021, 10:18
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (anti666 @ Публикувано на: 27.4.2009, 14:48)
Нищо чудно при този или следващия по-летален патоген да въведат и тук извънредно положение и задължително ваксиниране на всички овце в кошарата

http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...t=ST&f=6&t=2312
Това го бяхме казали още преди 11 години. Сега слугите на Яга (Яхве) се опитват да използват Улят за техни цели. Развръзката наближава - или те, или ние.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.9.2021, 15:13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Класически случай на лекарско убийство. Но, аз се дивя на младежът. Не мой ли да стане, да махне апарата и да кае: "Абе що не си ебете майките!" и да напусне болницата... Какви са тия мъже в днешно време? Виждаш, че ония курветини та бастисват, стани раздай им няколко здрави шута в "д-то" лепни и няколко здрави шамара през устите с опакото на ръката и аде...

„Ангел беше убит!“, категорична е годеницата на певеца

https://plovdivmedia.bg/173644.html?fbclid=...MqpgovSO99iy_ec


PMEmail Poster
Top
AtilaAryan
Публикувано на: 19.10.2021, 19:49
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 164
Участник # 2 369
Дата на регистрация: 18-June 10КЮДО МАСОНИТЕ Посегнаха на Вярата ! smil4334a5f2e45cb.gif

На Църква Само Със Зелен Сертификат за ЖИГОСАНИ !
smiles-rulez.gif smiles-rulez.gif smiles-rulez.gif

User posted image

ДА СЕ ЗНАЕ: smil3dbd4e7853679.gif

От Коронавирус УБИВА Само МВР по УСТАВ и Здравните Служби за ПАРИ !

Евреите Затвориха Банско и Цяла България с Измислени Заразени от Коронавирус Туристи !

Матьо Джепсън - Баща на 9-Годишното Англичанче: "Синът ми Никога не е Имал Коронавирус, Нито Някой от Нас"!

ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА СЛАВЯНО МАНГАЛСКА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА !

ИЗБИВАЙТЕ Комунисти, ТРЕПЕТЕ Милиционери, Най-Вече ПОТОМСТВЕНИ, Те не са ХОРА !

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 77 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

КАЗАХ !

www.bulgarya.ga/police.html
smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif
PM
Top
Публикувано на: 20.10.2021, 19:56
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --Хайде стига глупости. Ваксините са спасили човечеството да не измираме като през Средновековието ! Вие ако ви се роди дете по тая логика ще откажете ли да го ваксинират за морбили, тетанус и всички други ваксини от имунизационния календар?
Преди 1 век и срещу тези ваксини е имало протести, но накрая всички са осъзнали ползите от тях. Така ще стане и с ваксината против коронавируса. smil4334ad1724132.gif
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 20.10.2021, 23:53
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (rusenec @ 20.10.2021, 22:56 )
Хайде стига глупости. Ваксините са спасили човечеството да не измираме като през Средновековието ! Вие ако ви се роди дете по тая логика ще откажете ли да го ваксинират за морбили, тетанус и всички други ваксини от имунизационния календар?
Преди 1 век и срещу тези ваксини е имало протести, но накрая всички са осъзнали ползите от тях. Така ще стане и с ваксината против коронавируса. smil4334ad1724132.gif

smil4334ad8a149e0.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
Ти спаси ли се скъпи? Боцна ли са 3 пъти с вълшебното спасение? Ах, боцна се, нали? А сега, извикай силно: Халелуяяяяяяяяяя! Халелуяяяяя! Не ни занимавай с празните приказки на бургаският татар Винкелот smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 20.10.2021, 23:58
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (rusenec @ 20.10.2021, 22:56 )
Хайде стига глупости. Ваксините са спасили човечеството да не измираме като през Средновековието ! Вие ако ви се роди дете по тая логика ще откажете ли да го ваксинират за морбили, тетанус и всички други ваксини от имунизационния календар?
Преди 1 век и срещу тези ваксини е имало протести, но накрая всички са осъзнали ползите от тях. Така ще стане и с ваксината против коронавируса. smil4334ad1724132.gif

О, да, можеш да подадеш предварително заявление в родилният дом, че искаш новороденото ти дете да не бъде ваксинирано и то няма да бъде ваксинирано. Инак аз това не го знаех и навремето на моето му шибнах първите две факсини, от които зе да дава дефекти и откати и ги спрях. И след това дълго време трябваше да се разправям с ХЕИ, но съ опрайх, де smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif Имузационен календар? smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif Ти да не си напълнен с всички факсини от календарът? Навярно си, щом си тръгнал да пишеш и пропагандираш подобни тематики в сайта на "Воините" smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PMEmail Poster
Top
Публикувано на: 21.10.2021, 20:22
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --Много се хилиш Данчо, ама и ти като си се родил си боцнат с няколко ваксини, така че иронията ти олеква.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.10.2021, 8:46
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (rusenec @ 21.10.2021, 23:22 )
Много се хилиш Данчо, ама и ти като си се родил си боцнат с няколко ваксини, така че иронията ти олеква.

Системата ма е изфакала, вероятно.Затова не съм много у ред с глъвътъ, днес. от факсината в миналото, ще да е. То всичко е вероятно, щото не е ясно, какво е станало в ония години smil4334ad8a149e0.gif, а и да е станало, никой не ма е питал, инак щях да стана партизанин-горянин. Аз обичам да факам системите smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif защото те превръщат хората в бройлери и овце, прошнорован и прономерован добитък. Не са ли добитъци, българите към днешна дата? Пълни 90% добитък, не 80-сет. Абе, ако не бяха добитъци, щеха ли да напраат Винкелот зам.мин. пред. и той да не каже: "Ебати държавата, щом аз съм й зам.мин. пред., а Бойко е мин. пред.? " Некои хора трябва всяка сутрин да се гледат в огледалото, за да видат колко са грозни и вътрешно и външно и да са съпикясат малко, когато тръгнат са ръчкат за държавните постове.
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 22.10.2021, 18:32
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (rusenec @ 20.10.2021, 22:56 )
Хайде стига глупости. Ваксините са спасили човечеството да не измираме като през Средновековието ! Вие ако ви се роди дете по тая логика ще откажете ли да го ваксинират за морбили, тетанус и всички други ваксини от имунизационния календар?
Преди 1 век и срещу тези ваксини е имало протести, но накрая всички са осъзнали ползите от тях. Така ще стане и с ваксината против коронавируса. smil4334ad1724132.gif

Е тука вече си пролича, че русенеца е някакъв пролетарски ведър тепигьоз дето се подвизава тука за парички.

Първо да изкоментираме, че тия ваксини от имунизационния календар са сетифицирани и лицензирани и са преминали тестовите периоди от по 5-10 години. И пак в момента шибат 5 валентната ваксина, която съдържа животински материал. Докато преди 90та година се биеше отделна инжекция за всяка от болестите. Това е чиста работа, където страничните ефекти са сведени до минимум. В Саракта се бият само едновалентни ваксини за изолирани щамове, разработени в България и държавата и институциите носят пряка отговорност за резултата. Иначе не се инжектира нищо в кръвта нито на децата нито на възрастните.

Докато с ковид ваксината всичките гл0паци участват в експеримента на живо - лиценза може и да излезе по план през 2024 когато би трябвало да завърши тестването при хора. Ако не измре до тогава критична маса от участниците в експеримента. Ако обаче измре малка част или получи странични ефекти като автоимунни заборявания - пак няма да има лиценз - т.е. ваксинираните си остават пак е
3бани. Ти сега се шприцоваш с нещо дето никой не носи отговорност за резултата. Е! Ти тъп ли си или прост!

Освен това!
При положение, че ваксина не е в задължителния ваксинационен календар не може да се налага насилствено. Нали имате ваксина: бийте си колкото искате като ви е слаба имунната система. Има хора, които полагат усилия, за да имат силна имунна система и нямат нужда нито от ваксини нито от лекарства. Не можеш да им налагаш да се инжектират при това положение - така че замлъквайте шошомиги.

А и за какво си биеш тая ваксина като пак ще се разболееш, пак ще заразиш другите и пак може да пукнеш. Само че може да пукнеш и просто от самата ваксина без да хващаш ковид. Изобщо трябва да си или много дърт или с много болнав или много прост, за да има евентуално обяснение шприцоването анти ковид...

Предвид, че такъв щам не е изориран и до днес, а и броя на умрелите генерално не е по-голям от преди ковид вълната... трябва да си много наивен да си мислиш, че те правят нещо различно от това да броят умрелите от грип, за да ти пробутат нелицензираната си инжекция и да те накарат да участваш доброволно в експеримента. И гл0паците не само участват, а и склоняват другите към шприцуген, защото в един момент разбират подсъзнателно колко са пре3бани. Ами живейте си, радвайте са на боцнатото място и не занимавайте околните със здравословните си несгоди. Да сте мислили навреме какво ядете, какъв живот водите и изобщо къде се намирате.--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020