www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Щавачи-ГЕРБ го набиха с 200


Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Щавачи-ГЕРБ го набиха с 200, да ни е честито!
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 233
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 233
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Още тогава с този селски номер е бил за бой и ебане, а не да бъде избиран след това отново и да става мин. председател;))) Сега явно ще се кандидатира за президент. А, глейте и президент да го напрайте;)))

СЪЩИЯТ НОМЕР
Борисов направи същия номер и през 2005 г., когато беше за водач на листите на НДСВ в Благоевград и в Пловдив – област. Тогава по телевизията той обяви, че е избрал да се върне в системата на МВР, и не подаде заявление пред ЦИК за отказа си от депутатското място.
Забърка и юридическа каша с отказа си, а представителите на ЦИК обявиха, че решението на Борисов няма правна стойност, защото избран вече народен представител не може да се отказва от мандата си, преди да се закълне като депутат. Това може да направи само лице, което е избрано от два избирателни района, което преди свикването на Народно събрание трябва да се откаже само от единия мандат.
По-късно все пак внесе документи в ЦИК, че избира да е депутат от Благоевград, защото не искал да се превръща в "анархист" и ще спази закона, закле се като народен представител, но после се отказа и тръгна да създава своя партия заедно с Цветан Цветанов.


Борисов бе заличен от листите 4 дни след изборите
23:56:47, четвъртък, 8 април 2021 г.
https://segabg.com/hot/category-bulgaria/bo...97TbEB7kEAL4IxM
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 233
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Гусин милиционерът, дето е стоял като дърво (защо като...) не е ли требвало да извади палката и да спука с бой, черепът на Тошко Лихварят?


"Изборният процес се ръководеше от едно лице, което събираше лични карти, даваше и пускаше бюлетини в урните..., което е абсолютно незаконно. Когато подадох сигнал за нарушение, започна да ме заплашва, да ми крещи... Всичко това се разиграваше пред очите на полицая на секцията, който изобщо не реагира. Три пъти викахме полиция. Дойде и комисия от РИК - едни огромни мъже с луксозен джип с еднакви цифри, които даже не слязоха от колата, а привикаха лицето, поприказваха си с него и го пуснаха. Нищо не последва. По-късно научих, че този човек се казва Тодор Кирилов, който е известен като Тошко Лихварят, има криминално минало и се води застъпник на ГЕРБ-СДС на изборите. И въпреки всички скандали, той продължи да ръководи изборния процес. Но поне спря да пипа бюлетините", разказа Елисавета Белобрадова, наблюдател към платформата "Ти броиш" в секция в Лом, в изборното студио на "Сега".
Тя подчерта, че всички заплахи са били вербални. Така че хората не бива да се страхуват да са наблюдатели в подобни секции. "В един момент виждаш, че тях ги е страх. Очевидно е, че има нарушения. Очевидно е, че те не са очаквали някой да ги наблюдава. И агресията е резултат от страх", каза тя.

https://segabg.com/category-video/za-toshko...sti-na-vota-lom
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 13.4.2021, 20:48
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 265
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13 @ 5.4.2021, 2:55 )
Хахахахахха, Бойко иска вече да споделя отговорността и нахоква другите, как немат потенциал и експертиза да управляват без него! Бойко хока електората, хахахаха, много хока, назидава... Е, Бойха е добре да те видим опозиционер. Бойко Опозиционерът!;))) Иска експертно правителство и обединение! Скрий се, бе, Мутрак! Мутро, Вън! Мутро, Вън! Мутро, Вън! Мутро, Вън! Мутро, Вън!


Хахахахаха, 68 депутата ГЕРБ, 45 - Славчо, 45 - БСП;))) И почнахте да плачете за БСП;))) Гледайте сега, аз съм Свещен! Вие, може да ме гледате, такъв един никакъв, тотален лузър, но това е измама за сетивата ви и аз ви предупредих. Вие не вдигате ръка срещу мен, вдигате ръка срещу Небето! Така, че съвсем резонно е, БСП да бъде наказана, по този начин. Да благодари за това на кметът Павел Михайлов в Община Родопи! Ако Корнелия бе реагирала лично, нещата щеха се развият по друг начин, но тя не го направи;)))

http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...opic=4357&st=30

Toва беше към Корнелия Нинова още миналата година. Тя или го неглижира или демонстративно го отхвърли, без да придава значение за последиците. Сега тя има съвсем още малко време, преди окончателно Тенгрияните, а оттам и Българския Бог да я превърнат в политически труп, какъвто стана Волен Сидеров преди време. Нещата са прости - как ще стане, не ни интересува. БСП си има общински съветници в община Родопи. Павел Михайлов - Чикията, заедно с неговата парашутистка, скандалната кметска наместничка на Ситово - вън!
Не го ли направи, за нея ще остане само спомена как е довела до разгром БСП. Нищо повече. Засега тя има само още една роля, отредена от Небето. А именно да стопира Бойко Методиев Борисов да бъде отново премиер.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 14.4.2021, 18:22
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 265
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Такаа, първата стъпка е направена. Боко тиквата няма да бръмчи с джипката и да реже лентички повече. Изборът на Илюминати засега се оттегля, за да предложат едно етническо еврейче с криптоеврейското име Даниел Митев. Модерен соросоид, масон (как без това) и служител на американска фондация, параван на ЦРУ. Това е първия избор на кукловодите, които най сетне схванаха, че Тиквата вече става горещ картоф и трябва да се отпуши малко парата.
Ние от своя страна искаме служебно правителство. Именно това е най-голямото опасение на Тиквата. Щяло да има хаос и т.н. Ами нали сте бир парчета масони, как беше там “ От хаоса се ражда реда” . Давайте смело!
Ние на Еднажден помолихме Българския Бог и неговите Алпи какво трябва да се случи
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 14.4.2021, 19:38
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 233
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (anti666 @ 14.4.2021, 21:22 )
Такаа, първата стъпка е направена. Боко тиквата няма да бръмчи с джипката и да реже лентички повече. Изборът на Илюминати засега се оттегля, за да предложат едно етническо еврейче с криптоеврейското име Даниел Митев. Модерен соросоид, масон (как без това) и служител на американска фондация, параван на ЦРУ. Това е първия избор на кукловодите, които най сетне схванаха, че Тиквата вече става горещ картоф и трябва да се отпуши малко парата.
Ние от своя страна искаме служебно правителство. Именно това е най-голямото опасение на Тиквата. Щяло да има хаос и т.н. Ами нали сте бир парчета масони, как беше там “ От хаоса се ражда реда” . Давайте смело!
Ние на Еднажден помолихме Българския Бог и неговите Алпи какво трябва да се случи

Сега остава да се види, кой ще подкрепи ГЕРБ в Парламента. Със 75 депутати, които пак са много и в тези избори, не можеш сам да си гласуваш правителството. Сега ще видим, дали всички декларирали позиция "Анти-ГЕРБ" ще я спазятsmil4341944e6b0c8.gif Според мен, за да предлага Бойко правителство без него, означава, само едно, че има договорка с някои от партиите, предполагам ДБ и ДПС, а и ИТН, които са поставили условия да подкрепят "десен правителствен проект", но без Бойко. И електоратът, който според мен, очаква нови предсрочни избори, ще бъде здраво изпързалян и избухалян от самият Бойко, натрисайки му за мин. пред. един още по-радикален евреин и от самият негоsmil3dbd4e5e7563a.gif


Официално! Кандидатурата на ГЕРБ за премиер е Даниел Митов
Новината съобщи лидерът на партията Бойко Борисов

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/04/14/ofi...#comment-newest

PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 14.4.2021, 21:39
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 265
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06БСП и “Изправи се Мутри вън” категорично заявиха, че няма да подкрепят Къдравото Сю (еврейското соросоидче), което го спуснаха на кухата Тиква годподарите му.
Остават обаче ДПС и Слави, които подозрително мълчат. За ДБ няма съмнение, че ще го подкрепят като добри соросоиди и евроатлантици. Припомняме само, че ГРОБ-Щавачи имат 2 печеливши комбинации в този случай. Достатъчно е да им пристане Слави и бинго, имат мнозинство! Или ДПС с онзи революционер Христо Иванов, който правеше десанти на плажа Росенец. Както казах и преди, не се радвайте че ГЕРБ е история. Единственото засега положително нещо е, че след отстрелването на Цвък, сега Кукловодите загубиха Тиквата. А той значеше много за тях smil4334a5d10da0d.gif
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 14.4.2021, 22:14
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 233
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06(Електоратът се чуди на странното решение на Бойко за Митов)

Отговор: Нищо странно няма в предложението за Митов като мин. председател;))) Ако, наистина всички партии, които сега са в новото НС бяха срещу ГЕРБ, Бойко нямаше да има въобще намерение да съставя кабинет, защото бил първи сред губещите, а просто щеше да изчака да му се връчи мандата и да го върне веднага! А, то какво... тръгна се в един обяснително-назидателен тон да се обяснява, колко е лошо, първата партия да бъде заобикаляна в управлението и ако стане, той щел да ги гони като чакали, улични бунтове и т.н.;)))... А това, означава само едно, новото правителство на ГЕРБ е договорено, вероятно с ИТН, ДПС и ДБ, а е възможно и с БСП и ДПС;))) Сега, ще се разбере, кой лъже публично-медийно след като това правителство се предложи за гласуване. Само гледайте;))) Според мене е направена договорка да се направи "десен политически съюз и правителство" начело с ГЕРБ, но без Борисов, за да се премахне причината за общественото недоволство и бунтове. Митов е точно такава фигура;))), компромисна фигура, която може да обединява либерално-десният спектър;))) Той е особено удобен за ДБ;)))
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020