www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Парламент. и президентски избори в Годината Шегор


Страници: (15) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Парламент. и президентски избори в Годината Шегор, Крахът на Румен Радев
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2021, 11:25
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Какво се оказва? Оказва се, че през ИТН наднича пак НДСВ, както надничаше през ГЕРБ на Бойко! Или с една дума, старата и лукава лисица Сакскобургота е разпарчетосал отделните крила на НДСВ в партии под различни имена;))), като в центърът е поставил синът на Тодор Живков, Румен Радев;))) Хитрият лисугер Симон Саксът;))) Неслучайно, шеф в първото служебно на Радев, бе именно Герджиков! И какво направи, герджиков? Върна Бойко на власт, който откъде, дойде? Аха, пак от НДСВ!;)))
Така, Царот, с две прокси-партии, крила на НДСВ окупира върховете на българската политика и либералите пируват там smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif Иска тронът, Сакса, иска го smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

Слави предлага Николай Василев за премиер, вижте кои ще са министрите
Предложението за премиер е Николай Василев

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/12/sla...#comment-newest


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2021, 11:33
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06И ТАКА? КОЕ Е ЗАДКУЛИСИЕТО В БЪЛГАРИЯ? СИМЕОН САКСКОБУРГОТА Е НЕГОВОТО ИМЕ! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2021, 12:25
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Хахахахахаххахахахаха.... на аутокю... Абе, тва си е чалгътъ;))) Вижте сега, патриотизмът на Слафчу, това е Десислава Добрева!;))) Другото е едно ферари с цвят червен и тати маа пръжки с лук, 7-8 и ще си паднала;))) 7-8 и ще си легнала... Ех, да е паднала и да е легнала, ама не ляга, пущината;)))) Ти не доадаш душо, сърце мое, Йовано;)))

https://afera.bg/слави-трифонов-на-аутокю-п...v5F3T_VUOJXrH_M

Мария Бойчинова щяла да бъде министър на финансите. 34 годишна, Уолстрийт, Ню Йорк…
Любомир Дацов – министър на икономиката
Наталия Митева – министър на образованието – колумбийски университет, работи в Ню Йорк
Красимир Ненов – министър на енергетиката – от Арканзас, САЩ, сега е директор на Марица Изток 3
Велислава Петрова – министър на здравеопазването, от Глобалния алианс за ваксини в Женева
Михаела Лашова – министър на благоустройството – пак от САЩ
Христо Алексиев – министър на транспорта – Окфорд, Лондон, САЩ,
Ивайло Кожухаров – министър на туризма – мениджър бил на хотел в Албена
Пламен Абровски – министър на земеделието, досега в Брюксел Белгия
Министър на отбраната – Теодора Генчовска – била на специализация в САЩ, началник на отдел НАТО в МО
Министър на труда – Лилия Иванова – специализации в Лондон
Министър на културата – Станислава Армутлиева – музикален продуцент
Министър на правосъдието – Петър Илиев – специализирал право на ЕС в Бъкингам
Министър на спорта – Радостин Василев – юрист, адвокат
Министър без протфейл по ромските въпроси – Антония Валентинова – лекар в спешна помощ. „Тя е циганка“ – Слави
Ради Найденов – министър на външните работи – посланик в Швейцария, Лихтенщайн, ръководител на посолството в Берн
Вицепремиер и министър на МВР – Николай Радулов – специализация в САЩ, преподавател по национална сигурност
Министър председател – Николай Василев /от НДСВ/. Знаете го добре кой е!
Закривай!
==========================================================
Ето, това е американската окупация, която нашите жени, майки на славеевите чалгарчета искаха, кво;))) САЩ не просто ни окупират, ами започват пряко да ни управляват! ;))) Некои търсеха Видовден! ЕТО ТОВА Е ВИДОВДЕН!;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2021, 13:00
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Според него изброените приоритети не могат да се приоритети на една партия, а на повечето българи.
„Очакваме връчването на мандата от президента Радев, а вие вече знаете какво ще правим и с какви хора ще го правим. Няма да има прошка за тези, които с нарушили закона“, заключи той.
https://www.dnes.bg/politika/2021/07/12/pri...akedonec.496775

Радев първом ще го връчи на Бойко, Бойко ще спечели изборите със стотни отъ процентът, но това е важно за него, защото първи ще получи мандат за съставяне на правителство. Единственият шанс на ГЕРБ да спрат ИТН т.е. Американското посолство;))) (голема игръ) е да приласкаят БСП и ДПС! Макар, че съм сигурен, че ДПС ще покрепят ИТН;))) за правителството.
Второ, проблемът е, че въпросните приоритети, не са приоритети на повечето българи! Това второ! Само на една част и то тази част от чужбина, които искат да се завърнат в България, но да я видят уредена като САЩ, Англия, Испания, Германия, Португалия, Холандия, абе квот се сетите там. Това го видях наживо, на терен в Ситово и Лилково с борбата срещу асфалтирането на пътят! Там, точно един такъв лилковец върнал се от чужбина захрани една сюрия юрдечки с въжделенията за Светлото Бъдеще, но вече по западен образец. Не си правете илюзиите, който идва от Западът, за да ни оправи;))), идва като Еничарин,. не като Българин, т.е. той отдавна вече не е българин, може да носи гени, но съзнанието му е европска шлака!
Това, означава само едно, че ИТН ще прави правителство с ДПС+другите две партии, щом са толкова сигурни, че като Радев им връчи мандатът, те ще съставят правителство или пък, могат да бъдат подкрепени от ГЕРБ§СДС, т.е. другото НДСВ;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2021, 15:59
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Помните ли, какви ви казах, преди седмица-две? "САЩ сменят генерал-губернаторът си в България" с активното съдействие на една част от бг гражданите!;))) Прав ли бех! ПАК СЪМ ПРАВ! ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ! В днешният българин нема нищо, той е една празна консервна кутия от копърка, вързана на въже за опашката на котка;))) Бойко, никога не би си отишъл, ако САЩ не решиха, че "кучият син требе да бъде сменен";))) Защо? Защото Бойко се изчерпа и това е видно. Той интелектуално и психологически се изчерпа, за да е активен участник във все по-усложняващата се, геополитическа игра на Балканите;))) Самото му изказване за "джетове, яхти и платноходки" в Черно море, вместо дислоциране на бойна натовска флотилия му коства главата;))))


Михаил Мирчев: Ставащото в момента са външни сценарии
Увеличава се балансът в полза на САЩ и центрове от Западна Европа

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/12/mih...Vy5cQK78tE88I9g


Готви ни се някаква много сложна сглобка, вероятно за преходен период от, да кажем, една година и в този преходен период доста сили, преди всичко външни, ще се опитат в България да се случат неща, които при предишната власт, добра или лоша, беше затруднено да станат в България.“ Този коментар на обявения от Слави Трифонов проект за кабинет направи пред БНР социологът проф. Михаил Мирчев, председател на Гражданската инициатива за свободни и демократични избори (ГИСДИ).
Всичко, което става в момента, са външни сценарии, изтъкна Мирчев.


ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Слави предлага Николай Василев за премиер, вижте кои ще са министрите
Запитан от кой център идват тези външни влияния, социологът посочи: „Все повече западен, отколкото източен. В сегашния вариант влиянието на Русия рязко отслабва и се увеличава балансът в полза на САЩ и центрове от Западна Европа. Някакъв баланс имаше, но сега просто везната отива в едната посока,“ каза Мирчев.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2021, 16:00
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Кохортата на бойковите астроложки, почна да изгладнява и да се преориентира. Ако знаех, 90-сетте години, че астроложките и яснофитките ще са безценни при съставянето на кабинетите за управление на дръжавата, щях да създам цял институт за производство на такива кадри, подобно силиконената фабрика на дофтор Енчев;)))
Четворката е ум, затова е конфликтност, в нея е Борбата!;))) докато петицата е земният човек с петте му сетива, т.е. микрокосмосът. Затова 5 означава, че енергията на онова 4 ще придобие от мисловни - земни измерения, т.е. ще стане още по-лошо, защото, ако конфликтността е била невидима, сега ще е реално видима и осезателно ще влияе върху всеки от нас! Развиването на процесите е при 6-цата;)))


Астролог: Около 3 август е удачно за съставяне на нов кабинет
Възможно е през есента да има нови избори

Прочети още на: https://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2021...rIuakHrHTB82WqU


"2021 г. е петица. Петицата е цифра, свързана със свобода, с промяна, със създаване. Обикновено тази свобода се постига с конфликти. Датата 11 юли 2021 г. също е петица. Число на свободата, на промяната. 2020 г. беше четворка, тя е ограничение. 2021 г. наистина е година на големи промени и повече свобода. Ще тръгнат да се развиват процеси", поясни астрологът.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2021, 16:03
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ето, Славчо ще може да получи първи мандат и веднага да конструира американският кабинет. Аз му предлагам, даже за председател на НС да сложи Херо Мустафа, да им дрънче звънецът, да има дисциплина, да не хойкат насам-натам като калъфи или да прекаляват с парламентарният бюфет;))) Требе се приемат ударно законите, които ще превърнат България в САЩ на Балканите! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

Обрат в битката за първото място: ИТН изпреварва ГЕРБ при обработени 98.92% протоколи
https://news.bg/politics/obrat-v-bitkata-za...7XT4yyChY4omDOs


Партия "Има такъв Василев";))))

"Има такъв Василев" и Соня Капутлиева;))) Яко!;))) Да видим сега, дали "Дайбъ България" и "Мутри вън" ще ги подкрепят вкарвайки Мутрите вътре!;))))

Сократис
преди 1 минута
Много пъти съм писал, и сега вече дано и вие се убеждавате, че между Борисов и Трифонов няма абсолютно никаква разлика.И двамата са тип "Нарцис" т.е самовлюбени, егоистични, некомпетентни, но със силно развито чувство на егоцентричност.Борисов назначаваше "калинки" и след като се издънеха, ги сменяше със замах със самодоволство, че е взел "навременни мерки", а безвъзвратно загубеното време и пропилени средства, за него нямаха значение.Трифонов и той залита по дамските превръзки, но няма да стане

Министрите на Слави Трифонов – нови лица и позабравени стари
Вижте ги в галерията на Dnes.bg

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2021/2021/07/12/...#comment-newest

До Анонимен
"Нема ли край тая наша карма? не я ли изкупихме вече"
То, "карма" означава "дело, действие" или това е делото, с което създавам, пресъздавам себе си". С една дума, карма не се изкупува;))), защото за нея няма индулгенции;))) като в християнският католицизъм. Карма, това е Съдбата, която сам правиш;))) Ако чакаме, некакво изкупление, нищо нема да се промени, защото от действието, с което променяш себе си или отстояваш себе си, зависи, какъв исторически път, искаш да вървиш;))) Затова винаги съм казвал: Спасителите в политиката са вредни!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2021, 16:04
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Хахахахаха, Пикъл у Фонтанеро ги познава повечето! Аз ви думах, нема как нови лица, да ги вземете отведнъж от нивата или от стадото и да ги напрайте управляващи с надеждата да ва оправат, но както вие искате! Това е една малка подробност. Искането за оправия е специфично! Българинът сака го оправат, ама да му е готино, докато го оправат и в резултат, да не забременее, за да си нема дертове;)))
МВР? Кво? Не! Аз съм на мнение, че никой от МВР не трябва да заема политическа длъжност бил един път в Системата;))) Бивши милиционери няма, както и добри милиционери!Румен Петков за Слави: Неприлична е заявката, че ще прави кабинет сам
Така не се прави, заяви лидерът на АБВ

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2021/2021/07/12/...gG-AwNE3UfPcS3E

Г-н Николай Радулов познавам от 1997 г. Беше секретар на МВР при министър Богомил Бонев и при премиера Иван Костов. Това са хора с много богат опит и добре познати в различни среди", посочи още лидерът на АБВ.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2021, 16:05
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06В САЩ няма българи, там живеят само американци, както и в Испания няма българи, там живеят, само испанци! Тарикати, не може да избегате от България и след това да ми я оправяте от чужбина, а всички последствия на наш гръб! Тука, сека ден с мене, яко в дивият и тогава ша видим мойте ли да я упрайте тая дръжава или да я закриваме с вишегласие?

Този път по-ниска избирателна активност в САЩ
Българите в САЩ масово са гласували за ДБ, посочи Христофор Караджов

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2021/2021/07/12/...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 123
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Явно че се задава ново правителство на юпитата, които навремето докараха Симьон, за да играе цар. Това, обаче е и тест за Слави дали ще иска да приключи с тиквите и калинките, заради което го подкрепиха масите от фенове, които преди това плътно гласуваха за бойко бахура. На практика, ИТН със скритата подкрепа на ДПС може да направи коалиция с ДеБъ и Мая-фчеличката и да приключат с герб - както се заканваха. Всичко зависи от Херо и нейговото мнение по въпроса. Всеки случай на американците явно им трябва нов послушко, ама да не прави толкова золуми. По времето на НДСВ не че нямаше золуми, станаха няколко големи корупционни скандала, но не ставаха скандали по 3 пъти на ден. Хубавото е, че такива формации не оцеляват във времето. Те нямат идеологическа спойка. Лицата идват, защото някой ги е викнал да свършат опредена работа (обикновено някой золум), вършат си работата, за която са сложени, прибират парите и си бият камшика. Няма там идеен план и развитие - само проектно начало. Бойко - знаейки това може да започне да ги клати от ден първи, което също зависи от бай Херо. Не е добре положението, защото минаваме на директно управление от Южния парк, но аз все пак се радвам, защото червените и сините болшевики нямат вече глас да направят коалиция - дори тройна. Очаквам и се надявам БСП да се приземи на четвърто място и за следващи избори да слезе под 10%. Определено има нужда от пренареждане на политическото пространство и от ляво и от дясно. ИТН държи антипартийна реторика и може и да поеме път за де-партизация на обществото, но трябва да се запитаме: искаме ли някви юпита подкрепени от чалга-населението и координирани от американското посолство да пишат новия политически строй за управление на обществото? Бъдете сигурни, че така както е изчерпан партийния модел, ако не седнем да си измислим промяната, те ще се напънат и ще вземат да ни я спускат.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
idle
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 137
Участник # 1 441
Дата на регистрация: 13-April 08С това се оформя "светлото бъдеще" на цифровата диктатура. Тя чука на вратата, ако още случайно не сте разбрали в България. Понеже в БГ-то всички обичат да се правят на много отворени и да бъдат "над тея работи", без да ни питат пак ще се окажем проспали ситуацията, защото тези процеси вървят, пълзят в цял свят. Особено в Европа. Все пак другарят Шваб каза как требе да бъде - трансхуманизъм, сливане на човека с машината. Всичко цифрово - да е добре за Вас! За робите няма как да е добре, те ще копат, бацат и каквото им кажат, а са мръднали настрани и изведнъж им прилошава ..... Ахахахахах!
Как всички искат всичко да е лесно и бързо без да платят цената...

Не, няма да стане нищо добро от този екип на юпита, щото те са нова версия на старите крадци от екипа на царо! Все пак предвождани от тогавашен човек! Дали е случаеност? Не мисля!

Кой гласува свободно продаване на българска земя на чужденци - правителството на царо!
Кой направи крупни приватизации за жълти стотини - същите министърчета. Забравиха хората VIVACOM - 250 млн. долара. Само активите ѝ струваха повече. Бояна филмс. И него забравихте? За инвестициите в мръсни производства да не отваряме дума.

Обаче прави впечатление нещо в нашата политика. Винаги след голямо крадене идват тип НДСВ-юпита. Преди беше след погромите на Костов. Хората бяха пропищяли и повярваха на жълтите.
Сега след мега-краденето на ГЕРБ, пак ни натресоха юпита.

Директно завършили и обучени в Америка, но те са обучени за американски начин на живот. Те презират България и смятат всичко и всички тук за второ качество и надолу. Виждат родината просто като възможност за гепене, от там идва и терминът опортюнисти, в класическа схема на злоупотреби.
Както беше казано по-горе - еничари.

Та да се върнем на това с което започнахме. Така е идеята да се въведе диктатурата. Почти не го крият - най-добрите намерения, знаете към къде водят.
Ето вижте сега ние намаляваме администрацията, махаме назначените от ГЕРБ. Въвеждаме Ви нови услуги, цифрови, няма да чакате. Всичко електронно става. Трябва само да имаш едно чипче, подаваш си ръчицата и всичко става отма! На мига, разбираш ли!
Така е идеята да въведат NWO-то. Тънко, благо и полека, докато няма никакво мърдане. И ще се изпълнят всички предсказания в Библията. Със знака, с белязаните, с това да не могат да си купуват нищо хората без marking.
Кой ще се усети? Чалгарчетата на по 24-28 години ли? Те са закърмени със Слафчо, той им е в днк-то. Ролеви модел. Няма американски спортисти, няма руски космонавти - чалгаря е идола. Нивото е прекалено ниско. И такава пасмина от мързеливи неуки маси се ръководи от интелектуалци в лицето на юпитата - те са учили на запад, много са умни! Свръхчовеци! Ще ни оправят, всичко ще направят! И н пр. г-жа Мустафа с носията, къса малко питчица, засолява и ни се радва!

Закривай!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 13.7.2021, 11:51
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Хаджи, вие сите сте сбъркале, некъде много жестоко. Политическата система "Борисов" е нещо средно между социалистическата монархия на Живков и американската президентска институция;))) и в крайна сметка, не е нито рак, нито щука, а рак и щука, едновременно.

ИМВ: Няма да участваме във Facebook република, Слави иска собствен ГЕРБ
Хаджигенов: Възможно е да се стигне до правителство с третия мандат

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2021/2021/07/13/...ven-gerb.496873


Важното е, днешният българин, чието самочувствие като личност е до небето, да види на терен, своите собствени възможности. Всеки в България е политик. Добре, дайте да видим, на терен;))) дали е така. Та, времето на изпитване и изпитание качествата на личността, идват, както и това, че човек сам требе си насърба тва, дето е надробил. Ку сте надробили Борисов, ще си сърбате Борисов, надробявате Слави, сърбате Слави. Политиката, ще даде велик урок на вашето самомнение! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 13.7.2021, 11:55
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06" Да, но аз, коментирам "Атака", т.е. тяхната позиция е била доста по-комплексно изразена и е била генерална линия на говоренето им в медиите. А и те все още не са изразили позиция публично, че Тангра го нема;))), макар, че навремето, 2004-2005-та и те започнаха така: православие до смърт, шествия с хоругви и икони по улиците и други смехории, които още тогава във форумът на предаването "Атака" (предаването "Атака" по СКАТ, който нарекохме и СКОТ впоследствие, имаше форум, който когато Волен получи парите от Москва и го спря;))) ) доста подпичквах, за което ме и блокираха;)))

С една дума, филмът, който "Възраждане" ми прожектират към днешна дата, вече съм го гледал в периодът 2004-2005-та, тогава бехме против Тройната, разлепяхме листовки "Против продажбата на българска земя на чужденци". Гаврехме, онази от НДСВ, (Касабова, мисля, че се казваше, да, Камелия Касабова) и Любен Корнезов от БСП за продажбата на земя и т.н. Аз лично пръснах стотици с колелото по пощенските кутии в Пловдив, т.е. "Българите сториха много добрини на християните, но християните не им... " Абе, позната история;)))

Досега си мълчах по темата, но Пасков много глупости говори в Тубата;)))

Предаването "Атака" бе едно, друго стана, когато тръгна да се прави партия;))) Тогава се активира ДС и както всичко беше един идеализъм на учредителното събрание се появи Румен Воденичаров, унищожителят на Движението за права ис вободи на Илия Минев, неслучайно казвам тези имена и този епизод... Защо? Защото ДС инфилтрира във всяка една партия, своя агентура. Тя е като Октопод с пипала! Та, какво стана? Ами вместо партия, стана Коалиция "Атака" със съпридружни партии като "Нова Зора" и се използва мандатът на една патриотична формация на Манол Манолов, мисля, че така се казваше. Абе, голем цирк;))) Та, ОП (Обединени Патриоти) си има своята предистория, която е свързана със СКАТ на Симеонов, който тогава беше зад кадър.
Когато, коалиция "Атака" на изборите през 2005/ 2006 ли беха, влезе в Парламентът, тя влезе директно като трета политическа сила, а Плешивият Учиндолец, тогава каза в ефир: "Вкарахме си в Парламента, фашисти" и рече "И как ни наричат... чифути?";))) , същият този плешив гомнар, за който сега, гласува, сума ти, прост народец, но идиотите понякога са полезни;))) Виж как помня, много съм злопаметен! И ако някой е забравил, като Пасков, какво е говорил преди 13 години, аз, не съм! Помня, много лошо помня;)))
Та, партия "Атака" немаше родилните мъки на "Възраждане";))) Тя влезе директно, трета! За първи и последен път, тя зае толкова високо място в политиката, защото Волен след това не устоя и се продаде. Тогава беше и онзи едрият Павел Чернев ли беше и тъй....

Колкото до Любен Корнезов, той като човек не искаше да се подписва такъв закон, който, обаче, закон за продажба на земя, бе от основополагащите за влизане в ЕС. Ние, когато се обединихме с християните искахме с един куршум два заека - хем да спрем законът и по този начин да бламираме влизането в ЕС! Доста трудна задача при все таки, инертното българско население, което тогава беше и 90% с еврепски оптимизъм;))) Аз лично доста работих над Корнезов, в него имаше огромен смут, огромно колебание и нежелание и като човек, той не искаше, но какво нещо е партийната дисциплина, тя просто го смачка! Смачка го! Той, мисля, че беше председател на НС или зам., не помня точно, но бе истински разкъсван отвътре, знаеше, че това не е правилно и е гибелно! И въпреки това, партийната дисциплина, колективната психоза, която излъчва, го смачка. Жалко, защото той бе най-читавият от БСП, тогава!

Та, Пламката Пасков се появи изневиделица в сайтът на Воините през периодът 2007-2008-ма и тръгна като запален тенгриянин, хахахахахахаха, вервайте ми, темите му се пазят грижливо в архив, т.е. архивирани са и един ден, можем да ви покажем, какви ги пише Пасков тенгриянинът! Разбира се, аз отдалече виждах, че тва момче, не носи нищо тенгриянско като вибрационност, още повече идва внезапно от Русия с жена рускиня, бизнес, там, абе КГБ, но тогава Елтимир бе жив и той се занимаваше по политическата линия с него, а той умееше да ги клати такива и накрая така го изклати;))), че Пасков горчиво рева и стана антитенгриянин, тръгна на обиколки из хората и започна да сее съмнения в тях. Оттук, още можем да видим фундаментът на "Петте лъжи в българската история";))), групата във Фес-клюкът. Защо, обаче, Воините? Ами руснаците беха разочаровани от Волен и им трябваше нова партия, но, требваше да се трансформира подходящо, да не е ултранационалистическа, да е управляема...т.е. патриотична. Нещо, в което е бил обвиняван и Илия Минев, че е ултранационалист и американците не го искали за опозиция в България, при все, че, като разбирания, поне за мен, Илия Минев си е бил чист либерал;))) Та, ако не беха американците, днес лидер на ДПС, щеше да е... Илия Минев;))) ...Станаха скандали, почти загубихме сайтът, но после си го върнахме. Тъй;))) Зад всичко това стоеше Пасков. Всичко това го има архивирано и документирано. Има и свидетели. Как всичко това е било допуснато ли? Ами, ние не сме партия с партийна дисциплина;))) При партиите, ако се случи, изключват ги, махат им членството, имат си законова, административна санкция. Другото, което е, че ние може да сме тенгрияни, но не сме насилници, по сегашните разбирания сме си чисти демократи и либерали;))) Аз лично не обичам да командвам някой друг, не, че не съм бил обучаван за това, но винаги ми е било досадно да се занимавам с хората по този начин и много противно, да хвана некой за яката и да го размотавам като пешка по шахматната дъска. Предпочитам да дам свобода на човекът да изяви творческите си идеи, мисленето си, свободната си воля и т.н., а не да му казвам: "Прави това, не прави това, прави онова" ... Ужас;))) Ако знаете, колко изтощаващ енергийно е този демарш на волята. Затова и не организирам, никого, не, че не мога;))) Затова, обикновено, ако правя некаква организация я правя сам. Явно съм и почитател на Алпът Бури - Вълкът, на който бил дебел вратът, щото си вършел работата сам. Не изисквам от никого нищо или да искам нещо от някого, дори да имам нужда, и ако съм го правил, това е било с много близки на сърцето ми хора;))) Толкова за Пламката;))) Останалото, вие го знаете: антитенгриянство, което създаде "Възраждане";))) Та, сега се сетете защо не влизат в НС;))) Тъй;))) Не всичко на този свят е пари;))) "
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 15.7.2021, 21:14
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13 @ 12.7.2021, 13:14 )
БСП зае естественото си място - в средата на таблицата или в средата на оста;))) Стига сте плакали за "Дайбъ България", една откровено еврейска партия, в която интелектуалчещите софиянки са провидели своя собствен образ. Тя е като водата за Нарцис, символ на градската самовлюбеност и празноглаво интелектуалничене;))), което не признава нищо друго, освен собственият си комфорт осигурен от доминацията на градската среда! При тях отидоха герберките-интелектуалки гласували за "Борисов 1";)))
БСП е точно там, дето ни трябва - в Средината! Когато се позиционираш в Средата е много трудно да бъдеш прескочен. Такава роля игра ДПС дълги години в българската политика, ако си спомняте
smil4341944e6b0c8.gif  smil4341944e6b0c8.gif  smil4341944e6b0c8.gif

БСП спечелила вота на по-възрастните, младите не я припознават
И след тези избори ГЕРБ остава в пълна изолация


Точно така. Враговете ни се усещат, че именно един човек е проблема за сегашната политическа криза. Той се казва Корнелия Нинова. Махнат ли я нея, ще настане мир и спокойствие. Ред в хаоса, както искат.
Да го духате илюминатчета!
Съвсем малко беше обяснено за ролята на Хаоса и Реда, който произтича от нея. Статичното и динамичното. Това е истинското Тенгриянство. Египтяните са го копнали от нас, масоните от египтяните.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.7.2021, 17:38
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Иво Христов: На създателите на ДПС трябва да им се издигне паметник, чакаше ни Югославският сценарий

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v...G0pf8xjyZ9WsVZ8


Абстрахирайте се от заглавието, под което е публикуван видеофайлът, доста подвеждащо е и е извлечение от контекстът на казаното относно ДПС! Аз искам да добавя към казаното от проф. Христов и да коригирам. ДС не създаде, а открадна идеята "ДПС"! Това е много важно да се знае от по-младите! "ДПС" е една националистическа идея, колкото и невероятно да ви звучи, родена като идея от българският националист и легионер Илия Минев в затворът като "Дружество за правата на човека"! "ДПС" не е на Доган, нито на Карадайъ, нито на ДС! То е на Илия Минев! Най-лошото е, че затова въобще не се говори в българската политика, ма въобще. Та, ДС узурпира идеята "ДПС" за да я употреби двойно: един път срещу турският национализъм и втори път, сега забележете: срещу българският национализъм! ДС искаше да унищожи национализмът в неговите форми и затова узурпира "ДПС" чрез Румен Воденичаров, поставяйки Илия Минев в изолация, за да си умре, както и мен, сега, за да си умра!;))) Просто го казвам, защото нищо ново нема под Слънцето;))))

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BB%...%BD%D0%B5%D0%B2

Тук искам още да коментирам, къде е грешката на Минев, който е велик безспорно! Писмото до Рейгън и разни международните организации. Това е грешка! И то не от самият него като личност, а от предпоставките на епохата, вследствие предателството на идеите на Левски относно национално-освободителната борба, (а не формата на управление на възстановената българска държава), вследствие, на което Третото българско царство възкръсна толкова независимо, че от него нищо не зависи. Затова и ще приключи. Трябва да се готвим за моментът, в който ще останем отново без държава и това е историческата логика, не го отдавайте на конспирации! Вие вече виждате първите симптоми. Затова, ние сега не поискахме помощ от никого, само от Небето! Бъди с нас Небе, нужно си ни, повече отвсякога!
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (15) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020