www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Парламент. и президентски избори в Годината Шегор


Страници: (15) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Парламент. и президентски избори в Годината Шегор, Крахът на Румен Радев
Йордан_13
Публикувано на: 20.7.2021, 20:18
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ето това е идейността заради, която не гласувах за "Мутрите вън": България да стане част от модерният цивилизационен свят;))) Защо? Защото много зависи какво се разбира под модерност и цивилизованост! Тези понятия са много щекотливи и много разтегливи. Например, аз самият не се чувствам изостанал примат, въпреки, че съм тенгриянин, т.е. изповедник и изразител на Българското, моето чувство за превъзходство над модерността и цивилизоваността е толкова голямо, че не искам и да чуя за тях! Парадокс, нали?! Реално, обаче, аз съм един Дивак, който е принуден да живее в днешната "модерна" и "цивилизационна среда", поради, което воюва вътре в нея, за да пресъздаде обществено-социално, своят вътрешен свят. Наречете го "Държавата в Държавата" или "държавата, която е Държавата!";)))


„Ние идваме, защото мутрите не са вън от системата на управление и живота на гражданите. Ние идваме, защото е време за поколението, което настоява България да е част от модерния, цивилизован свят.


Сменят името на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“
Решението е взето след заседание

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/20/sme...Fj5Ot72CI4R4_K0
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 21.7.2021, 10:58
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 089
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 12.7.2021, 13:08 )
Искате да ме купите? Нема ви стигнат парите на планетата! Аз не искам златни песъчинки, а целият Златен Кладенец на Яга! Слава на Тангра! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

Уникална тарифа за купен вот - €200 за висшист, до 70 лв. за ромски гласове
Прокуратурата образува над 900 преписки от началото на предизборната кампания

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2021/07/12/uni...#comment-newest

Проста сметка:
Ако партията взима 8 лв на всеки глас за нея, за 4 години (ако мине 1%) - това значи, че може да си позволи да инвестира до 31,99 лв на глас ако се надява да вземе все пак нещо.
Всичко останало е съизмеримо с приходите, които някой планира, инвестирайки 200 евро ва глас.
Друго обяснение не виждам.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 21.7.2021, 11:06
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 089
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11И така избраха новия бос на държавата - това е най-важната фигура. Може и нелепо да се окаже, че ДБ ще е в коалиция все пак с ДПС, за да могат да решат проблемите на Росенец, като партньори дето се вика. Христо няма да подпръдва с тълпата пред оградите на сарая,но пък онзи няма да си подсмихва хитряшки от балкона. Тука има баница да делят. Но това не бива да ни учудва защото Сополя беше най-верния партньор на циганина Костов и двамата са директно подчинеи на Мустафа. А и в ДБ и в ДПС, в момента, лицата са пионки, марионетни имитации на персонажи от сектора на държавното управление.

https://www.dnes.bg/politika/2021/07/21/iva...-za-neia.497827


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 21.7.2021, 11:22
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Време е вече Пламен Узунов и синът на Тодор Живков, Румен Живков, да си ходят!:tooth: Не, че Румен Живков имаше някакви солидни качества, както смяташе Корнелия, навремето, но бе добра фигура в шахматната дъска за бутането на "Борисов 2". Оттам се напомпа и егото на кръговете около него, че са някаква велика значимост. Сега, тук, топката е в полето на Борисов. Той трябва да предложи качествена фигура за президент, не Кантарджиев, но такава, която да уязви тандемът Узунов-Радевsmil4341944e6b0c8.gif Монетата има две страни,а политиката е много кална работаsmil4341944e6b0c8.gif Затова ние, избирателите, ако искаме реално властта да произтича от Народа, трябва много умело да употребяваме двете страни на монетата smil3dbd4e5e7563a.gif

Антоний Гълъбов: Този път няма да имаме връщане на мандат
Избори 2 в 1 ще бъдат по-скоро рискови за Радев, смята той

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/21/ant...a-mandat.497813
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 21.7.2021, 11:37
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"...на иначе така предизвестената му победа" Аааааа, това не е въобще сигурно. Победата на тандемът Узунов-Радев, въобще не е сигурна! Особено, ако Борисов предложи качествен кандидат за президент, ако е умен Борисов, наистина, това му е много важният ход! Примерно, аз, който съм гласувал за Радев, за да падне Бойко, тогава, сега ще гласувам за противният кандидат, за да накажа Узунов, който наистина прекали в българската политика! И сведе политиката до личното битово ниво на участващите в нея! А Радев Живков се оказа неспособен да му противодейства! И не само... нали. Единственият правилен ход на Радев, пък е, за да бъде втори път президент е да хвърли Узунов на Гешев smil4341944e6b0c8.gif

Първан Симеонов: Радев не иска избори 2 в 1
БСП е най-приемливата подкрепа за кабинет, смята политологът

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/21/pyr...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 27.7.2021, 20:45
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Розов, розов, та чак Бабикян smil4341944e6b0c8.gif
Така е. Може да обещаваш пари, вдигане на заплати и пенсии, но тези пари, трябва да дойдат отнякъде, някой трябва да ги изработи ударно. А при увеличаваща се безработица, планиран бъдещ локдаун, тези пари, могат да дойдат единствено от американското посолство, т.е. да бъдат изсипани с кофи за България, защото инак американците пак ще загубят европейският си щат, не дават ли паре;))) Как навремето, болшевизмът е победил? Електрификация и съветска власт;)))
Затва, когато подопечните им партии-маши на Мустафа искат "модернизация на България", то Мустафа требе да ги подкрепи финансово. Модернизация без паре, не става!

Бабикян: Езиците не са най-важният критерий, а политиките
Депутатът се надява новият премиер да е с дебели нерви и смел

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/07/26/b...#comment-newest


Пърдялник до пърдялникът е там и наесен локдаун. Ако не се усещате, какво ви готвят, то е точно това. Това е вид активно мероприятие... Пускат ви на воля и вие - юр на маслините. Да, ама в тва време ви изкарват неколко нагли професуря, които почват да ви таманят за края на август 1500 бройки ковид+все по-злобни мантри за задължителна ваксинация

Южното Черноморие - пълно на 100%, скок на цените на нощувките с 20%
Още в ранни зори първа линия е резервирана с нахвърлени хавлии

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2021/07/27/iuj...#comment-newestВ България, американското посолство прави смяна на караулът. Точната дума е смяна, не промяна, но американците са царе да продадат нещо старо за ново сменяйки надписите и опаковката;))) Славчо, както и Бойко са символ на това, че американците не разполагат с качествени кадри дори за смяната, която искат да направят, тъй като са и скръндзи на плащането. Затова все повече те вземат управлението пряко. Символ на това е служебното правителство на Узунов, както и една къща в село Лилково, Община Родопи, на която стоят забити две знамена: това на САЩ и това на ЕС. Националният флаг на България, там липсва! Затова ще им асфалтира пътят, Мустафа, въпреки, че в моментът АПИ е разбито, а заповедта да се спрат ремонтните дейности, не е отменена!

ИТН спечели изборите, но Слави е далеч от това да представлява промяната
Христо Панчугов: Трябва да се говори и за лицата на промяната

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/27/itn...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 089
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Тия всичките са в пълен шаш. Щели да подписват споразумение за политики, а личностите не ги интересували. Е нали политиките се правят от личности, които познават дадена материя и знаят как да организират нещата. Те фактически признават, че нямат личности, което косвено означава, че, веротно и политики няма да има. Но важното е да подпишат споразумение. Това ще осмисли напъните на всички болшевишки протестъри, които нямаха повече място в политиката, но се завърнаха по втория начин, понеже 'няма кой друг'. Те сега ще диктуват политиката на хартия, но личностите ще ги вади някой друг. И така изглежда, че ситовския сценарий ще се възпроизведе на централно ниво.

https://www.dnes.bg/politika/2021/07/28/pet...-premier.498606
Защото по имената си личи топлата връзка между ЦРУ и ГРУ в случая тя се казва П. Узунов. И тя сега ще излъчи премиер, който е агент на Мустафа, но излъчен от Путя. Учен и чалга-стар, мечтата на новите бугари. Въпроса, че те слагат юрист, а държавата е във финансова катастрофа. Те за това толкова драпат за еврото, защото минем ли към Европейската Централна Банка - тя започва автоматически да налива пари - колкото е нужно-толкова! В Гърция наляха 300% върху бюджета и в Испания и в Португалия. Ще има и за заплати и за инфлация.. Е! Сега си ги искат обратно, но занас това е в бъдещето. На нашата хунта й трябва да замаже положението сега!

В близките месеци ще си проличи точно колко десетки милиарда липсват и ще трябва да се заговори как да се възстановят. Ако няма световна сила, която да замаже положението ще ми стане много интересно.

Та затова личностите им са инкогнито - защото в конкретната ситуация веднага си личат топлите връзки и задкулисните договорки. Как и Запада и Русия искат да ни потопят едновременно. Ако Мустафа искаше да подкрепи промяната, трябваше да разкрие офшорките на бай ти бахур. И там може да се приложи схемата Магнитски. Е тогава ще стане въпрос как да си вънем заграбеното. Въпросът е какво иска народа - да минава към еврото, да дава цялата земя и популация в дълг към еврещугите или да си стъпи на краката да си събере вересиите и да прави държава и политика! Слави вече застана твърдо зад първия сценарий, сега очаквам Народа да каже обратното, за изтече срока на годност и на този политически мутант.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.7.2021, 12:25
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Радев, ти и Узунов сте спасителите на нацията! Цела България, сега вази гледа, особено Узунов. Е, масонче-милиционерче, нал искаше власт? Ето ти, Власт! Защо бягаш от нея? Нима не си велик върлищенец, за да управляваш цяла България? Така или иначе, кадруваш, какъв е проблемът да управляваш? Защо ви е редовно правителство, когато 60% от електоратът иска вас?

Радев даде зор на партиите да побързат с кабинета
Президентът има готовност да връчи мандат за съставянето му

https://www.dnes.bg/politika/2021/07/28/rad...#comment-newest

Проблемът е, че няма промяна, а има само смяна. Навремето, Манолова, знаеш как го наричахме това "Стани да Седна" или "СДС";))) За да има промяна, трябва да има качествени хора с българосъзнание! Примерно, аз не приемам твоите идеи за "модернизация", т.е. повече САЩ и Европа, по-малко България. Промяната идва с Българосъзнанието. Досега него, не го е имало! Искам да уточня това. Управление от еничари обучени на запад не е Българосъзнание, не е и Българосъзнание да си русофоб или русофил.

Манолова: Няма да подкрепим кабинет, ако видим ръката на ГЕРБ и ДПС
Хората искат правителство на промяната, посочи тя

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/28/man...#comment-newestAaaaaaa, Митрофанова, искам, когато ползваш мои термини, които съм публикувал в интернет пространството, като "българоцентричност", требе да ме цитираш. Сама знаеш, че термини като Българоцентричност, Българосъзнание са ми дошли в контекстът на заниманията с политиката, която българинът разбира просто като интерес. Интересът е едно твърде плоско схващане на политиката. Радев изгря заради Бойко, но ще залезе заради Узунов!

Руският посланик: Радев ми харесва, умен и красив!
Политиците в България трябва да са повече българоцентрични

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/29/rus...#comment-newest

Радев даде зор на партиите да побързат с кабинета
Президентът има готовност да връчи мандат за съставянето му

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/28/rad...#comment-newest
До Фотограф
Това не е просто прилика;))) Той си е син на бай Тошо. Навремето, на незаконните деца не бе гледано с добро око и те се държаха под сурдинка. Едва ли е и единственото му дете. Вероятно има и още, освен официалните. То, нема лошо де;))) Деца да има;)))
Фотограф
преди 3 минути
Невероятна е приликата на Фигуранта с Тодор Живков ! Само дето ментално Тодор Живков многократно превъзхожда Фигуранта.

Тошко, никога не се доверявай на евреин;))) Иванов е урокът за вашето либералстване!
"Прекрасна сеирджийска обстановка. Стоят, смеят се, пляскат и виждат, че отборът, който трябва да върви срещу тях, се кара помежду си. Идеята не беше да вървим един срещу друг. Този подход изненадващо дойде от ДБ", настоя Балабанов.

ИТН: Идеята ни беше да предложим Асен Василев за вицепремиер
Бяхме приятно изненадани от Кирил Петков и Николай Денков, каза Станислав Балабанов

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/30/itn...#comment-newest


До Славче е предател
Ако Славуцата играе срещу Румен Живков, то е, защото милиционерът Пламен Узунов бламира съставянето на редовно правителство! Електоратът не знае, че влиянието на масонската ложа "Слънце", от която е и Узунов, Радев и Гергов е с огромно влияние в политиката в България! И аз да бях и аз щях да атакувам фигурите им! Вие, как мислите, дали на Узунов не му се е усладило управлението на върхът на държавата?

ИТН: Готови сме с премиер, чакаме мандата
Кандидатът за министър-председател - човек с качествено образование, добър морал, добри намерения и експертиза
https://www.dnes.bg/politika/2021/07/30/itn...#comment-newest


Това, което се случва в днешната българска политика е Война на Ложите! Затова, неслучайно Божков, (който сам каза, че е масон) бе атакуван от "Българската държава", разбирайте от ложата, държаща управлението на държавата, но пък бе спасен от своята ложа. Докато, когато аз бях атакуван от масонската ложа "Слънце", мен немаше кой да ме спаси в Дубай на луксозен хотел;))) С една дума - ложа срещу ложата и всичките те срещу мен!
ИТН: Готови сме с премиер, чакаме мандата
Кандидатът за министър-председател - човек с качествено образование, добър морал, добри намерения и експертиза

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/30/itn...#comment-newest


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.7.2021, 21:15
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Доктор по философия на правото, политиката и икономиката занимаващ се с бизнес се нарича масон!

Пламен Николов: България не е имала премиер като мен досега
Кандидат-премиерът на ИТН смята, че има подготовка и практически опит

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obrazovanie/2021/07/30/...dosega.498950,2


Анонимен
преди 1 минута
Странно колко много прилича на Пламен Узунов.

Гроби Таласомо
преди 1 секунда
До Анонимен Нема се учудя, ако се окаже неква рода на върлищенският милиционер Пламката
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.7.2021, 21:26
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Да прокоментираме новината и така: Пламката Узунов е новият "агент Смит" в Матрицата. От президентски секретар се клонира в министър-председател!

Пламен Николов: България не е имала премиер като мен досега
Кандидат-премиерът на ИТН смята, че има подготовка и практически опит

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obrazovanie/2021/07/30/...dosega.498950,2


smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334aa21c9ca7.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
Анонимен
преди 4 минути
Българинът се слави с това, че намира изход и от най-трудната ситуация. Но повече се слави с това, че успява да намери и вход за нея.
PMEmail Poster
Top
idle
Публикувано на: 31.7.2021, 19:23
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 135
Участник # 1 441
Дата на регистрация: 13-April 08
Авторът се въздържа от коментар:

http://www.komentari.com/2021/07/blog-post_31.html


Мисля да го направя и аз - няма да коментирам, само малко.

Това е част от историята на бъдещия премиер. Прайм министър иначе казано.

Сега както беше писано горе, видно е че господинът е предприемач и "честен бизнесмен", звършил в престижни курсове и с витиевати дипломи и квалификации. Има така нужния скилсет. Кои сме ние че да му даваме оценка!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 31.7.2021, 21:08
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (idle @ 31.7.2021, 22:23 )
Авторът се въздържа от коментар:

http://www.komentari.com/2021/07/blog-post_31.html


Мисля да го направя и аз - няма да коментирам, само малко.

Това е част от историята на бъдещия премиер. Прайм министър иначе казано.

Сега както беше писано горе, видно е че господинът е предприемач и "честен бизнесмен", звършил в престижни курсове и с витиевати дипломи и квалификации. Има така нужния скилсет. Кои сме ние че да му даваме оценка!

Законът позволява и последният клошар да стане министър-председател или президентsmil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif Но, въпреки сергията, аз не мисля, че въпросният е случаен човек, зад него седи ложа. Виж само и това му изказване


"Искам да направя България просветена страна", изтъкна той.


Моят коментар, бе прозаичен, но все пак, определени негови изречения, говорят, че той не е просто един продавач на сергия.

Самоцитат: Бойко ни носеше Спасение, па ти Просвещение, тц,тц,тц.... За да стане България просветена страна, автоматически означава, че населението е безпросветно и му е нужна "смяна на чипът";))) Въпросът, обаче е, дали населението се смята за безпросветно и гори от желанието да бъде просветено;))) Защото, населението, може и да не иска. Ти, Николов може да искаш, ама населението - не;))) Иначе, много съм точен в усетът си, още като го видех и по излъчването ми заприлича на илюминато-масон;)))
PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 089
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 1.8.2021, 0:08 )"Искам да направя България просветена страна", изтъкна той.


Много точно - масонче, което го играе илюминатор
Сигурно е от средните нива за да има хъс да се развива нагоре по етажите, но вече да е пробвал от благинките.
Очаквам скоро някой да му изрови и зависимостите: било то лоши кредити, снимки с леки жени в акция или хомосексуални влечения, деца, които живеят в чужбина или пък някоя дребна далаверка. Ами така де, къде се видяло премиер без зависимости. Нали трябва да е изпълнителен.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
idle
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 135
Участник # 1 441
Дата на регистрация: 13-April 08Тя крушката си имала и опашка!

Вижте тя каква стана работата. Това което не ни казва Божилов в статията си от две снимки, всъщност е че Пламен е продавач на плажна екипировка.... Излезе му и как го знаят доста хора. Че не е предприемач, а търговец-дистрибутор на американска фирма за шнорхели, бански и надуваеми играчки за плаж. Хъх!

Интересен коментар на Чуков:

https://glasove.com/categories/novini/news/...se-nad-blgariya

Вижте обаче хората какво казват в коментарите след това!
Там е истинската работа за този усмихнат човечец, който става може би за доста работи но чак за министър-председател!? Малко пресилено. Има и коментари за просветеността и илюминизма му - как иска да ни просветява. Всъщност зад това се крие налагане на западно-либералния модел над твърдоглавия българин, който не иска да приема истанбулската и лгбт-то като начин на живот:

https://glasove.com/categories/na-fokus/new...idat-za-premier

Така види се как става връзката от философ на правото, търговец на бански и шнорхели изведнъж от немай къде издигнат до най-високия пост в републиката. Беше писано в предните няколко поста - "наш човек"!PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Й. С.:
На Узунов, Земара, не на Радев, управлява Узунов, Радев е само фасада.
З. И. : Не разбирам, но е театър. видях, че поредният човек, номиниран за премиер, без да има шанс да бъде подкрепен - умишлено според мен играят тази игра, е роден на 29.07. по принцип се чудех защо радев направи предсрочните бързо. колебаех се между две версии, без наистина да следя. втората е тази на георги - все пак трябва редовно правителство, защото ги натискат за определени закони около ковид и в енергетиката...
Й. С./ З. И. : Роден на мойта дата? Е, това е нарочно, според мен. Ама той и Васил Божков е роден на 29.07. хахахахаххаха...
Нема нищо особено за разбиране. Масонската ложа "Слънце" управлява чрез Узунов и Радев, а другата, на която един ден, ще и се разбере името стои зад ГЕРБ и останалите. Едите искат президентска республика, поради, което е и медийното одобрение на служебното на Радев, а другите искат да си властват вечно в сегашният формат.

З. И. : Но, ИТН последователно правят предложения, които знаят прекрасно, че няма да бъдат подкрепени. Сега остава българите да си поискат служебното да управлява редовно и дългосрочно и Радев да има повече влияние.
Мда, това беше основното ми предположение. И да, нищо особено, евтин театър, но не знаех, че съществува такава ложа и някой си Узунов :-“

Й. С./ З. И. : Пламен Узунов, първом бе съветник на Радев, сега вече е секретар на Радев, доколкото знам и са семейни приятели. Същият е от с. Първенец и чрез/през кметът на Община Родопи, който също е от с. Първенец, юрист и т.н. се спусна кадър в Ситово, чрез който се опитват удари срещу мен и всички несъгласни или пречещи. Точно този неоспорим факт на терен, пуснахме като сигнал в прокуратурата в подкрепа на Гешев и тезата му за търговия с влияние и служебно положение, но той не се възползва и не направи нищо;)))

З. И. : Я, виж ти, явно нещата са съвсем прости и ясни или просто всеки си пише, каквото иска - https://narod.bg/…/%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BC%D0%B0%D1%80…/
Кошмар в Narod.bg: Слави си хареса премиер – масона Петър Илиев, „ратай” на Сотир Цацаров в пловдивска ложа - Narod.bg
Й. С./ З. И. : Ето, виждаш ли! Не съм го чел това, но ти говоря от опит, теренен опит, патило, човек и продължаващо да пати, не че, се оплаквам в политиката е така, но това, определено не съм го писал аз, но е вярно. Моите изводи са на база интуиция и теренен опит, където е емпириката, та затова казвам, че става въпрос за масонски ложи със силни интереси в севернородопската яка.
И именно затова Гешев не реагира на сигналът ни, защото и той е в "Слънце"!
Фактът, че ние не можем д ауволним един нищо и никакъв кметски наместник, назначаема длъжност, чийто фигури и функции изцяло зависят от кметът на общината (и уволнението му по закон може да стане дори по телефонът), та се налага, самият кмет на Общината да иска от нас подписка за уволнението му +мотивационно писмо и въпреки това, уволнението и досега не се е случало, но пътят до Ситово се асфалтира, въпреки, че АПИ пострада, неслучайно!

З.И./Й. С.: Да, а аз от още по-малко просто виждам, че нямат намерение да излъчат правителство. трябвало е ББ да се изтика донякъде и да се закрепи за по-дълго ГЕРБ и служебното. Ама българите да си го поискат. И Радев ще каже - направих всичко възможно, не става. ИТН по същия начин - колко варианти предложихме... оффф
Й. С./ З. И. : Българите са глупави! Това е факт. Служебното правителство е игра на ложата "Слънце" именно, за да е на власт чрез президентската республика. Въпросът е, дали има член и алинея в Конституцията, които да позволят такъв вариант: служебно правителство да стане редовно и при какви условия. Иначе, той "народът" може да иска много работи, но първом ще трябва да промени Основният Закон, за да се случи промяна във формата на държавно управление, тъй като след президентската республика, бъди убедена, вървим към парламентарна монархия и изскача, кой? Симеон Сакскобургота! Неслучайно, неговите хора излязоха иззад ИТН! А и разни националисти искат царство пак именно със Сакскобургота! Това са неслучайни хора. Затова и заложих на жена в политиката. Защо? Защото в масонските ложи не приемат жени! Това не пречи, те да са изпълнители на решенията в ложата, но все пак, рискът е по-малък.
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (15) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020
hamza 1/4/2020