www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> "Продължаваме промяната"


Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Продължаваме промяната", новите любимци на Шалом
anti666
Публикувано на: 19.11.2021, 7:10
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Готвеният за външен министър и вицепремиер, Даниел Лорер
User posted image
Съосновател на ПП. Преди да го прехвърлят там, член на управителния съвет на еврейското Гестапо в България - Шалом. Ето кой дава парите.
https://www.banker.bg/obshtestvo-i-politika...vame-promianata
"Вярваме, че той ще продължи да подкрепя усилията ни в борбата с антисемитизма, ксенофобията, езика на омразата и разделението в нашето общество", пишат още от "Шалом"."
Не се съмняваме, че ще продължи да работи за промяната. А именно, ликвидацията на България според заповедите на сатанистите до 2030г.

Вижда се, че Шалом се е преориентирал на ПП, след като АБВ се оказа кух проект. След краха на ГЕРБ-Шивачи, илюминати спешно търсят да създадат нови ГМО мутанти, за да продължат делото. Е, намериха ги в лицето на ПП-Шалом. Това е правилното име на тези МОШЕници
PM
Top
anti666
Публикувано на: 23.11.2021, 20:32
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Кирчо се закани, че лично той, о боже, лично той щял да се заеме с ваксинациите! Кирчо много си е повярвал. Всъщност той само пере едни еврейски пари, истинският му господар е Шалом и разбира се международния спекулант Шорош.
Така че приготвяйте се, дебелоглави българи да ви ваксват насилствено smil3dbd4e5e7563a.gif
Тук има една статия от Анастасия Гешева - еврозелка и бивш депутат на Мадридския мошеник. Мога да кажа само - топло, топло... Винаги съм се чудил какво друго би накарало българина дo 2030г. да си вдигне задника и хване сопата освен глада. Защото времето накъсява. Оказва се, че има още нещо! Огледайте се наоколо и ще забележите с учудване, че хора - законопослушни сега са се радикализирали. И не е просто заради ваксините, а заради Системата. Защото тя е движещата сила. Така че все по-ясно се очертават двете страни на барикадата. Дълбоката държава на сатанистите, заедно с вакснатите послушковци и другата. Където Самор превърна до вчера обикновени хора в бунтовници.
АЙДЕ, БЕГАЙ, БЕ, МУШМУЛ!
QUOTE
Принудителна и задължителна ваксинация в България ще доведе до размирици и много голяма вероятност от гражданска война. Тук съпротивата стъпва на такава основа, че не се сещам за друг изход при насилие срещу неваксинираните. Изобщо не се шегувам. Тук не сме европейци, а подкрепата за Киро и кабинета му е точно 10%. Така че…..
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 23.11.2021, 20:48
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Електората гласува за собствената си смърт! Нема толкоз дебилен народ!

" В момента, когато успеем да овладеем пандемията на база ваксини и имунитет, ще форсираме отварянето на бизнеса. Това да е приоритет номер едно"

Петков: Когато овладеем пандемията, ще форсираме отварянето на бизнеса
"Очаквах, че ще имаме съответствия, а ние всъщност имахме допълвания"

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/11/23/pet...4nbpR8OpVvSUwbg
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.11.2021, 14:42
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Първото голямо поражение за Кирча и Кокорча - ПП в преговорният процес настъпи с незадължителната ваксинация. И те, кат Бойко, почнаха са мяткат кат риба на сухо, според настроенията на електората, хахахахаха... Единственото тревожно в случаят е думичката "убеждение", т.е. ваксинацията ще се извършва чрез "убеждение". Трябва да знаете, че като всяко нещо на този свят, "убеждаването" в нещо има две страни и способи за осъществяването им. Защо го казвам?Защото ПП обвързаха подемът в икономиката със задължителната вакса!

България няма да върви в посока на задължителна ваксинация
Преговорите за съставяне на правителство продължават

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/11/24/b...sinaciia.511711
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 27.11.2021, 8:28
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Илюминатския проект ГЕРБ-Щавачи приключи, това е ясно. Как и защо е отделен въпрос, но той беше наистина много добър проект. Сега спешно трябваше да кърпят нови гмо мутантчета, със Слави удариха на камък също. Да видим какво ще направят ПП-Шалом. smil3dbd4e5e7563a.gif Мога само да кажа, че Кирча и Кокорча трудно могат да заменят харизматичната Тиква. Любимецът на цяло едно поколение български женуря. Алфа самецът. Сега разчитат на "умните и красивите". Няма да посочвам грешката им, но не трябваше да тръгват срещу тенгрияни. Мога само да кажа, че Хаосът ще продължи с пълна сила
PM
Top
18j
Публикувано на: 27.11.2021, 10:09
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Продължавали промяната като се договарят с Румен Овчаров, Таско Ерменков, Румен Гечев, Корнелия Нинова, Христо Иванов, Атанас Атанасов - все лица замесени в крупни икономически и финансови катастрофи на дъжравната икономика, които са потопили цели сектори в държавата и от там целите си политически движения чрез неадекватни политически решения и те ще се коалират с тях защото нямат никакъв авторитет нито хора за държавното управление. Промяната идва под менторството на най-изявените национални предатели и егрегор-вампири. А Слави - бардът на мутрокомунягите им пристана тихо в леглото. Вече няма кинти да се изхранват палячовците - всичко е скочило на държавната софра и ръфа за последно. Обаче зъбльо и кокорчо много добре знаят, че от днеска до утре власт не се взима те трябваше да я вземат по план за 10-15 години да натрупат авторитет, да минат през схеми. Обаче ние превъртяхме епохата и сега с няколко фалшиви числа трябва да управляват, но 80% от хората не са гласували и не искат да има правителство с тия лица. И утре когато боце или дпсето или просто някой олигарх реши да прави протести - тия 80% народонаселение са заедно с него и зъбара отива на майка си у полата. Така че самият той няма интерес да е днеска премиер. Само ей тия лилаво червени утрепки схемаджии и змамници имат интерес от правителство дори и за няколко месеца защото бай-#уй ги беше налегнал и сега трябва да си оправят договорите обратно към техните фирми. Небето ще каже дали дали тази воля, изразена в конкретни властови позиции ще надделее над виртуалната воля на 80% от гласоподавателите, неизразена под формата на негласуване. Народът ще измине дълъг път за общественото си самообразоване


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 27.11.2021, 10:44
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Между другото промяна - Канада е втория център, след Австрия, където гравитират заграбените български финансии. Разбирам, че баща му на зъбара е потопил някаква фабрика унас и фамилията вземала канадска виза. Сега перат парите в международната търговия. Те така и Дъди Прешънс са канадска фирма, но познайте - не са канадци по рождение. Ако на тия терикати звездата им е тоя озъбен килеш значи народа научи колко са нещастни, закъсали и как управлението на държавата не би трябвало да зависи от тях. Ами нали тоя перко след 6 месеца под напрежение ще му избият тиковете по лицето и тогава ще станем свидетели на най-големите простотии. Самият произход и развитие на конча и кокорча ги правят естествени идеологически съмишленици на всеки изрод като Костов, Корни, Р.Овч и сие! Това са нео-ликвидаторите и нео-приватизатори, които идват с благословията на старите. За тях няма и импулс за взимане на самостоятелно решение. Нормата е да се прави каквото кажат великите сили и в частност мустафа, за да може да се граби междувременно. Те дори не си правят илюзия, че могат да имат идеи и да взимат управленски решения за държавата извън мустафа и общественото мнение. Промяната, която сега искат да се състои е изцяло съгласно американските интереси, във всеки сектор на живота, а общественото мнение е обект на убеждаване. Но ние виждаме отвъд пропагандата, че самата Америка е затънала в цели епохи от грешни решения и сега за пореден път ще повлече целия свят във финансова катастрофа. Народът вижда много добре кои са менторите на сегашните кандидати за управление, както на местно така и на глобално ниво и като знаем, че и едните и другите са напълно неспособни да управляват поверените им ресурси, предпочитаме да има потоп преди да наблюдаваме тази агония, а не след това. А Небето вече подгрява ситуацията, дръж се кончо, дръж се и ти кокорчо - виждам ти лилавото по венеца smil3dbd4e5e7563a.gif


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 27.11.2021, 11:30
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Третият аспект на промяната, обаче може да се разглежда изцяло в позитивната страна като обществено изживяване. Появиха се някакви ухилени идиоти и спечелиха изборите без да имат партия и без да са минали през партийната центрофуга. Е! Верно, че са кадри на соросоидната схема и са бодрата смяна на червените олигарси, но реално предизвикват прецедент във формата на участие в избори - те се водят лидери на политическа сила, без да са формално лидери на партия. Позитивното изживяване е, че кукловодите се принудиха да покажат на народа вратичката в техните собствени закони. Завземаш формално някоя от малките партии, което е по-лесно от това да направиш нова или да се бориш за влияние в големите и от там чрез коалиция с граждански движения се участва на парламентарни и се печелят позиции.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 27.11.2021, 15:52
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (18j @ 27.11.2021, 13:30 )
Третият аспект на промяната, обаче може да се разглежда изцяло в позитивната страна като обществено изживяване. Появиха се някакви ухилени идиоти и спечелиха изборите без да имат партия и без да са минали през партийната центрофуга. Е! Верно, че са кадри на соросоидната схема и са бодрата смяна на червените олигарси, но реално предизвикват прецедент във формата на участие в избори - те се водят лидери на политическа сила, без да са формално лидери на партия. Позитивното изживяване е, че кукловодите се принудиха да покажат на народа вратичката в техните собствени закони. Завземаш формално някоя от малките партии, което е по-лесно от това да направиш нова или да се бориш за влияние в големите и от там чрез коалиция с граждански движения се участва на парламентарни и се печелят позиции.

http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...5386&fullsize=1


Koзата пасе, не яде;))) Козата нема напасане (за да не я бъркаме с "напасване", думата, ще я кажа така). ПП се оказаха всъщност изнесените в чужбина Младежи БСП;))) По цели нощи Кирча и Кокорча киснели при Корнелия. Зима ме съмнява, работата за "шведска тройка", друг е въпросът дал тези двамата могат го дигнат;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 27.11.2021, 15:57
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Кокорча е човек на банките. На първо четене, това излиза. Ако и 1 лев не мине през банката, т.е. през дебитната карта, попадаш под ударите на законът. Това е хранене на без това ненаситните банки и тлъстите до пръсване банкери. Нищо повече. Очаква ни нова вълна от лузъри. Това са хората, които досега са получавали пари на ръка, за некаква свършена работа. Не можеш да извадиш 20 лв и да ги дадеш, за тва, че ти е копал нивата, требе да минат през банката и тя да си вземе своето;))), т.е. да вземе от трудът ти!

Съпредседателят на ПП Асен Василев представи вижданията на проекта за финансите: ежемесечните ДДС декларации да бъдат променени, за да се подава информация за касови наличности дали фактурата е била платена или не, разпределение и изплащането на дивидент да става само през банков път, промени в Закона за обществените поръчки, да се налагат много тежки глоби и да се криминализира плащането на пари в плик.

https://news.bg/politics/partiite-kazvat-za...Gyc1_Jg32YEgCvg
PMEmail Poster
Top
Петър.
Публикувано на: 27.11.2021, 16:57
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Някъде на Запад ако нямаш банкова карта не можеш да започнеш работа. Единственият начин да ти платят това, което си заработил е по банков път. Такава е политиката на повечето от компаниите. Банковата сметка е един от задължителните документи заедно с паспорт/лична карта и други, които се изискват при започване на работа. Независимо какви са причините за въвеждането на този метод той определено води до едно, а именно зависимост от банките. Според мен, за да се реши този проблем трябва да се разбере къде и как точно една банка играе роля във функционирането на България към този момент. Къде играе роля при каквото и да било действие (обмяна на пари между хора, между фирми и работници, съхранение на пари, и много други неща) и да се намери друг способ за действия. Така функциите на банката се изземат и тя вече не носи стойност на хората, които от своя страна по-лесно ще приемат промяната. Трябва да се обмисли дали модела не трябва да е децентрализиран, а именно по някакъв начин всеки българин да може да прави тези неща без да е нужно да използва трета страна като банката. Всички инструменти да са в негови ръце като тези инструменти имат функцията точно на инструменти/помагала. Защото и сега банката може да се разглежда като инсрумент, но всъщност е много повече от това.


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
18j
Публикувано на: 28.11.2021, 9:40
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 27.11.2021, 17:52 )Koзата пасе, не яде;))) Козата нема напасане (за да не я бъркаме с "напасване", думата, ще я кажа така). ПП се оказаха всъщност изнесените в чужбина Младежи БСП;))) По цели нощи Кирча и Кокорча киснели при Корнелия. Зима ме съмнява, работата за "шведска тройка", друг е въпросът дал тези двамата могат го дигнат;)))


Това може да се приеме за вярно, но ако баща му на зъбчо беше взел една соц. фабрика, модернизирал я и сега изнасяше продукцията за чужбина - можеше и да имат кредибилитет и като кажат, че искат да оправят нещата можеше и да повярваме, че знаят как. Проблемът е, че ликвидацията на стотици работни места оставя тежка сметка дори и за следващите генерации ликвидатори. Оставили са без прехрана стотици български семейства, какво им пречи другия път да фалират цялата държава! Това е въпрос на манталитет.

Между другото гледам договорките и не виждам някаква реална промяна нито за икономиката, нито по секторни политики - единствено виждаме подмяна на лицата. В България промяната може да настъпи само ако се смени парадигмата.

QUOTE
Според мен, за да се реши този проблем трябва да се разбере къде и как точно една банка играе роля във функционирането на България към този момент. Къде играе роля при каквото и да било действие (обмяна на пари между хора, между фирми и работници, съхранение на пари, и много други неща) и да се намери друг способ за действия. Така функциите на банката се изземат и тя вече не носи стойност на хората, които от своя страна по-лесно ще приемат промяната.


Като говорим за банките в България основното положение е "валутен борд" - ние нямаме централна банка - т е. тя не може да изпълнява транзакции. От там всички институции, общините държат сметки в различни банки и когато трябва да се осъществяват транзакции между институциите и с частните субекти се генерират разходи за банкови такси, което е между 40 и 60% от печалбата на банката. Отделно заради валутния борд България получава достъп до финансови ресурси на международния пазар на изключително висока стойност - на 3-4% лихва ги получават българските банки, при условие, че другите теглят на 0,5-1%, което значи, че банките у нас дават заемите на крайния потребител на 5-6%. Във финансовата сфера се счита, че всичко над 3% лихва е пладнешки грабеж. Тук не споменаваме изобщо "бързите кредити" където отиваме на 30-40 и 50% годишна лихва, което е 10 пъти ладнешки грабеж. Бързите кредити са фактически легаризираните лихвари.
Държавата вместо да смачка мутрите и да уреди линии за финансиране на бизнеса на конкурента стойност - легализира лихварските дейности, за да поддържат народа беден и бизнеса смачкан. България е рай за международните банкови спекуланти - в сектора се реализират свръхпечалби, затова и нямаме български банки, с изключение на Общинска банка, която беше изтласкана от държавната сфера, за да влезнат Сик банката, която после се изкупи от белгийците. За няколко стотин милиона KBC купиха банка с активи за 30 милиарда...
Хайде да дойдат Хасан опуления и неговия кончо да ми обяснят каква промяна предвиждат на тази ситуация и как ще я въведат!


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Петър.
Публикувано на: 28.11.2021, 12:02
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Значи, заради това лихвите по заеми в България са брутално високи... знаех, че са понеже съм го изпитал на гърба си, както и стотици хиляди българи, но не знаех точно защо. Даже мисля, че банките в България могат да променят/увеличават лихвата на заем след като вече договора по заема е подписан. Може би друга причина за цялата ситуация, е че никое правителство не регулира банките. Както сме чели излиза, че те са над държавата.


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 29.11.2021, 12:02
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Публичен Дом
преди 1 секунда
Мунйо Ку..во, Мунйо Ку..во, Мунйо Ку...во, гадна, гадна, мръсна Мурво! Мунйо Ку...во, Мунйо Ку...во, Мунйо Ку..во, гадна, гадна, мръсна Мурво...


Бюджет 2022 - кризисен, прогнозата е за нов дълг от 5-6 млрд. лева
Компенсаторните мерки за бизнеса остават, но ще се прецизират, смята икономист

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/11/29/biu...lrd-leva.512213


PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 30.11.2021, 13:00
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Петър. @ 28.11.2021, 14:02 )
Значи, заради това лихвите по заеми в България са брутално високи... знаех, че са понеже съм го изпитал на гърба си, както и стотици хиляди българи, но не знаех точно защо. Даже мисля, че банките в България могат да променят/увеличават лихвата на заем след като вече договора по заема е подписан. Може би друга причина за цялата ситуация, е че никое правителство не регулира банките. Както сме чели излиза, че те са над държавата.

Не е пресилено да се каже, че чуждите банки са над българската държава особено във финансовата сфера, защото имат достъп до по-евтини пари от Световната банка е европейската централна банка. БНБ което е финансовата институция на РъБъ не може, тя чака чуждите банки да изтеглят пари в евро, за да ги вкарат в хазната и да дадат обратно левове евентуално да напечатат и да вкарат нови пари в обръщение, което е изключително срамно положение. Но то не бива да ни учудва - още '95та година всички разбраха, че тука няма читав финансист просто тия лешпери не могат да управляват финанси, затова са ги прикачили към борда и всички са доволни и никой не прави дори опит да води фискална политика, за да се откачи и да има независима икономика. Никой не го иска това освен една шепа смелчаги, които ще срещнат такава съпротива, че вероятно ще се провалят. Тука трябва да се смени парадигмата разбирането на хората за ред и нормално. В учебниците по финанси и икономика пише как да се стабилизира валутата, тука се прави обратното, но фсички финансисти и икономисти мислят, че това е нормално. А то не е! Друго е нормално щом сме българите!

В сказанието мисля че имаше притча за това как ограбват златния кладенец на Яга и как всички от Мар през Барис и Субан много се забавляват на тази история. Това в днешно време значи да отидеш при ЕЦБ и да им вземеш заем на отрицателна лихва. Те сега да ти дадат с обещанието, че по-натам ще ти дадат още. Ако някой мисли, че това е невъзможно значи верно е тотален лешпер.
За съжаление гърчата се показаха тоя век по-българи от нас - взеха 300 миларда от там панаири зор панаири зор дай още дай дай и няма връщане. Няма българи във финансовта сфера на бегето само мелези и проститутки. Нали ги видях експерти
на дискусията за валутния борд преди 5 години всичките се изредиха да реват това бан-ман университетите - нее не пипайте борда ние сме посерковци. Промяната идва от вътре не става с парашутисти.--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020