www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> 47 НС - сюргюн тайфата на Мустафа


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> 47 НС - сюргюн тайфата на Мустафа
Йордан_13
Публикувано на: 4.12.2021, 19:21
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 318
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Сюргюн Тайфесъ
преди 0 секунди

Имайте Надежда! Слоганът на 47 НС е: "Надежда тука, секва оставете!"
ДСБ заговори за надежда в кризата и път към развитите общества
Като приоритети на ДБ Иванов открои реформата в правосъдната система

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/03/dsb...#comment-newest

Никола Минчев
преди 58 секунди
Ний ся, туа сме новата сюргюн тайфа на българите;))) Ква ни е първата работа днес? Са изфоткаме и да проведем конкурса за най-чаровна усмивка. Който са усмихва най-чаровно, той ша спечели най много приятели в новата тайфа;))), а и най-много избиратели. Тъй каза Мустафа, тя предаде на Кирето, той на нас;))) Но, нашата тайфа си има и черна овца... Костя! Костя е туа, за да представлява лузърите дето нивгаш са не усмихват, вечно са мръщат, кисели са, нервни и гневни и са като фон на нас, които за да станат от тайфата са броили едно 300 хилки.Па, аз колко броих за този пост... не е истина. Разберете ма, електорат, тези пари, требе ги избия;)))

Никола Минчев от ПП е новият председател на парламента
Кандидатурата му беше подкрепена от 158 депутати

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/03/nik...yGjBMZ1Hh-gVOCU

Проститутката нема чест, а мошеникът нема съвест. Дупетатинът е 2-те тия в едно;))) Затова, явно, аз нивгаш нема да стана дупетат:))) Столовете в Парламата се заплащат с пари. 300 000 лева е мизата за едното депутатско място и ако не ги избиеш тези пари бърже, изгаряш. Какво да говорим за другите, по-високи постове в НС;))) Така го напрай навремето евреинът Станишев, да имаш финансов ценз, за да си в Парламента. Още оттогава започна ограничаването на правата на гражданите и се постави ясно границата: олигархия-народ! Поне в това не бяха лицемерни, но бяха арогантно-вулгарни!
"Възраждане": Много от депутатите дължат столовете си на страх, нямат чест
Според Костадин Костадинов трябва политиката да се води от достойни мъже

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/03/vyz...#comment-newest

ПП не са партия, така е. Те са Пижу и Пенда-та на Мустафа назначени през Радев§Узунов като прокси на САЩ или масонските ложи в България като проксита на САЩ-ските. Както и да го погледнете, се кур за нас! А на Узунов, много на теферич му идва да прай назначения, ама вие тва не го знайте. не ви опряло до дупето, та затуй. Гат ви опре, друга песен ша запейте и заблейте... Чи то, Узунов ги назначава едни....
Аз се изумявам от опитите, които непрекъснато се хвърлят по медиите, всеки ден, че всички искали правителство. не знам, за всички, но аз не искам! Не искам не само редовно, но и служебно! Дайте да се разберем! ПРАВИТЕЛСТВО Е НЕОБХОДИМО НА МУСТАФА,. НЕ НА БЪЛГАРИТЕ! Знаете ли, ние, българите, колко добре си живеем без правителство? Правителството е необходимо на Мустафа, за да наложи НСР чрез масовата задължителна ваксинация.
Да нямаме правителство ни редовно ни служебно, в това е нашият голям шанс! Аз не знам, защо непрекъснато трябва да разчитаме някой да ни оправи? Не ни ли се запалиха дупетата от оправяне без вазелин?;)))

"Много сериозен проблем е, че "Продължаваме промяната" не е партия. Има спешни икономически решения, които трябва да бъдат взети. Безумно е служебен кабинет да предлага бюджет. Надявам се вече преговорите да не се водят публично. Публични да бъдат споразуменията", каза още той.
Андреева очаква опозицията да бъде много остра и да не даде никакъв толеранс на новите управляващи. Най-големият риск бил това да се превърне в пропрезидентско парламентарно мнозинство.
Според нея претенциите на президента са към силовите ведомства - на отбраната и на МВР. "Има много голяма власт. "Продължаваме промяната" е продължение на политиката на президента Радев. Това бяха двама спуснати отгоре лидери, не са избрани на партийни събрания, това е един от рисковете", подчерта Андреева
Социологът Юлий Павлов допълни пред Bulgaria ON AIR: "Не виждам особена тържественост, няма какво да бъде убиване. Хората се надяват на тези в парламента да са им уврели главите и да направят правителство."

Идва тежка зима, трябва да има редовен кабинет
ПП е продължение на политиката на президента Румен Радев

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/12/03/i...xo-VxMu4YZFcRic


С такава програмна реч Муньо Узуньо ни казва: овладях НС, сега съм на крачка да овладея и Изпълнителната власт. Затва ви говора за историческото време;))) След като овладея Изпълнителната власт, Краят на Историята, за Вас, Българите идва!;))) Вакса, вакса, вакса с гробна такса! Тъй рече, Мустафа!

Румен Радев призова депутатите да не пилеят историческо време
https://news.bg/politics/rumen-radev-prizov...xo-VxMu4YZFcRic

Кокора са кокореше по "Панорама": "както в една фирма, така и в една държава..." "България - държавата, в която не на българите, а на европейците да им харесва да живеят! Честит Ви Кокорча, г-да Болгаре!;)))
Кокора одобрява локдауните, тъй излезе в "Панорама", защото спирали масовото търчане на ора, насам-натам, което било вредно за семействата и семейната среда, ма иска сички, да на извакса, за да моем пак да търчем! А, ся де;))) Ей, тва е, гат ти заповяда Мустафа: мое да изкажеш лично мнение "против", но ще изпълниш заповедта;)))Очаквах го;))) Само не вярвах, че ще е още от първият ден;))) Омекването започва. Днес не сме на всяка цена, утре започваме да сме на някаква цена и накрая забравяме, че сме опозиция. Всъщност точно в това е проблемът на днешните българи. Те не могат да се отстояват в радикализмът, с който започват да катерят един връх. По средата на катеренето, започват да мечтаят за лифт;))) В България, опозиция на всяка цена съм само аз;))) Но, първом трябва кораво са напатите, за да го разберете:))) И да разберете, че всъщност, този, който ви е нужен съм аз;))) Сега съм ненужен, но това е, щото още не сте са напатили здравата;)))

От "Възраждане": Опозиция сме, но не на всяка цена
По кои теми в партията няма да правят компромиси?

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/12/03/o...#comment-newest

Младият, почтен образ на Бойко. Бойко не вече като мутра, а като истински интелектуалец;))) Е, общото е, че и на двамата некой дедо или прадедо е бил убит от комунистите. Тук дори нещата ескалират, прадядото на Минчев, ем е спасил евреите, ем е бил убит от комунистите!;))) Минчев, ама ти, нима не знаеш? Ей тези от БСП, с които сега ша прайте правителство, дедовците па на техните младежи са биле партизаните, дето са убивали такива като дедо ти! Но, Мустафа, ич не го е еня за това, тъй като пък техното правителство, трепеше всички наред в София като хлебарки от въздуха!;))) Днес има още по-съвършени машини за такива убийства от въздуха;)))

Новият шеф на НС крие мрачно семейно минало
https://zanas.top/669138/?fbclid=IwAR08eEdl...oG9knRkqqWznm9U


Мустафа
преди 0 секунди
България-това съм Аз!;))) Нема еле, нема геле! Довчера ГЕРБ риваха срещу канадецът Петков и колко нелигитимен български гражданин бил, но ето ме мен, изблещих им са: "блешшщт" и в миг Петков вече е легитимен, а ГЕРБ дори смятат да не се въздържат в НС, а направо да го гласуват! И това все в името на България, т.е. на мен! "Възраждане" още вчера омекнаха, прошумоляха финикийски знаци по банковите им сметки. Накраа, сички ша са обединят и опозиция нема да има. Опозицията е вредно нещо за интересите на САЩ!


ГЕРБ не е изключено да подкрепи Кирил Петков
В ПГ на партията всички депутати са ваксинирани

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/04/ger...#comment-newest


Нищо ново като партиен коалиционен конструкт. Копиране на "Борисов 3" или 'Борисов 4", но без Бойко, което беше и заветната мечта на немалка част от протестантите по площадите;)))
Анонимен
преди 1 час
След 12 годишно управление на Герб и ДПС останалите партии са бая изгладнели, еле пък на БСП свят им се вие от глад. Я какво ръфат дори Алфа мъжкарката Нинова. Ся като замезат във властта ,па като се наплюскат до пръсване-ще мирясат....Щото комунистите са много яшни ,сър....

Всяка от 4-те партии с вицепремиер в новия кабинет?
Очакванията са до празниците да имаме вече състав на МС

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/04/vsi...#comment-newest


Случаен минувач
преди 16 минути
Управлението на Лаурел и Харди съвсем няма да е комедия. Очертава се още зимните месеци да излизаме пак на протести. И този път ще бъдат по-многобройни.

Ма вижте го, как оди беееееее... кат наебан, ма, как може.... Боже.... къф е тоа....пффффффффффффффффф

Хак ви е
преди 3 часа
Кирчо и Кокорчо въобще не са в час, не знаят защо са в управлението. Държава не се управлява с усмивка, а с акъл и знания. Нищо добро не ни чака.
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 10.12.2021, 7:16
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 089
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Това е молко по-старо, но златно
Показва колко тотално не са в час тия гл0паци

ДПС: Има нужда от редовно правителство заради многото кризи
Отговор: Българите нямат нужда от вашето управление кризите сте вие - всичко което се случва в България е последица от присъствието на все същите л@йнари по избирателните лисхи.

https://www.dnes.bg/politika/2021/12/06/dps...to-krizi.513052


Реплика: „И здравната, и социалната, и икономическата, и финансовата, инфлацията която тече, растящите цени изискват отговорно управление, изискат управление с визия, отговорни политически субекти с бързи и спешни действия за преодоляването на кризите и с поглед в бъдещето“
Отговор: Управление от същите които докараха кризите ще може да докара допълнителни кризи.

Льотчика: Румен Радев от своя страна коментира, че тази година българските граждани на три поредни избора дадоха своя глас за промяна.
Отговор: Тази година българите на три поредни избора показаха, чене ви искат и от вашето нахалство се стигна до там, че 80% от гласоподавателите не гласуват, което значи, че сте нелегитимни.

Реплика: „Очакванията на обществото са за редовно правителство и заради това е важно мнението на парламентарните групи за дейността на новия парламент, за работата на бъдещото правителство и неговото формиране“
Отговор: Очакванията на обществото са да се изтриете дружно от лицето на земята. Прецедента е избран от едни 15% лумпени партидиоти. Това го прави най-наглата мастия в държавата, а депутатите са едва 5% по-малко нагли.

Извод: за да приключи кризата и да се успокои народа трябва тия да изчезнат.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 10.12.2021, 19:43
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 089
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Ето ги управлението на озверените.

User posted image

От къде се изцвъкаха тия!
Вижте ги тия самодоволни муцуни, за да си ги спомняме като гледаме техните мемета след 2 месеца и посърналите им сорати след година. България е черна дупка за душите на политиците, защото служат на Яга и се борят срещу българския дух. Като гледаш на снимката представителството е американец, американец, еврей няма нищо българско. В управлението на България днес, имат по-добро представителство интересите на средния американски гражданин и средния израелски гражданин отколкото интересите на средния български гражданин.

То като видиш мистър бос на какво прилича

User posted image

Сър Херо цъка в командната зала и в машините за гласуване излиза резултат, нищо че хората не са гласували по секциите - резултата се визуализира от екрана на телевизора с не едно а 3 озъбени лица блуждаят жизнерадостно. Бах тоя команден център

Кажи де мистър бос като ги приключиме тия какво ще изкараш сигурно куци и гърбави, дет се вика поне да са нормални хора, българи, а не като до сегашните олигофрени. Предполагам, че си ги избирате по ваше подобие да може да се разбирате, което не говори добре за вас.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020
hamza 1/4/2020