www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> "Борисов" 4 се роди!


Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Борисов" 4 се роди!, без Бойко, но с Кури, Кирча и Кокорча
Йордан_13
Публикувано на: 12.12.2021, 0:38
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Всъщност излиза, че цялата идея на БСП да участват в това управление е да се отърват от Корнелия, а-хахахахахахаа, т.е. да решат един нерешим вътрешнопартиен казус;))) Всъщност това е стара апаратна хватка : искаш да се отървеш от някого, слагаш го на висок пост;))), далече от мястото, където създава проблемите;)))


БСП решава на заседание ще участва ли в кабинета
Социалисти подкрепят Нинова за вице, имала това право

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/12/10/b...#comment-newest


До Йеринг

И аз смятам, че това спешаване и забавянето на даването на мандата от Радев е тактика, която цели бързото създаване на кабинет и то поради външнополитически натиск от страна на Израел и САЩ, за да не загубят тази територия. Конституцията с нейните процедури, изнервят външните ни господари. Затова те често повдигат въпросът за нейната промяна;))) А Конституцията, с всичките ни недъзи се оказа към днешна дата изключително добра впредвид ситуацията на загубена държавност и подмантна на САЩ и Израел територия на Балканите, каквато е България.

Друг Помнещ
преди 26 минути
Това бързане е за да не оставят време на опозицията да провери декларациите на предложените министри за несъответствия? О, забравих че носителите на промяната не държат на тия работи. Просто няма смисъл да ни бавите. Почвайте ни още от Неделя.

ПП иска извънредно заседание на НС за гласуване на проектокабинета
Почти целият състав на бъдещото правителство е ясно

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/10/pp-...#comment-newest


Рашка тва вече е минала работа;))) Свърши си работата Мата Хари и историята стана безинтересна за електората, а и не забравяй Раша, нема електорална единица, която да не мечтае да е мястото на бате му Бойко;))) Нема! Пистолетът и пачките в шкафчето са електорална народопсихология! Сега стои един много по-важен въпрос: ЩЕ УВОЛНИ ЛИ КИРЧА, КАКА КУРИ ЗА КОРУПЦИЯ?!;))) Щото, нали, първа точка от Споразумението е, че: "България ще пребори първа корупцията в Европа и света и ще бъде пример за това" . Уникална точка, признавам и гордиевият възел за нейната реализация е кака Кури!;)))

https://segabg.com/category-video/prokuratu...y-_7xvmsiGqfSX8


Масонската ложа "Слънце Ориент" гр. Пловдив овладя Изпълнителната власт. Радев&Узунов вече са и министър председатели и Министерски съвет, че и дори комисиите в НС;))) Както се вижда, по думите на Радев, първите 100 дни ще са най-важни и в тях, ний трябва да устоим срещу узуновщината, която ни чака!

Радев даде мандата на Кирил Петков, той му върна състав на кабинета
Очаква се имената на министрите официално да бъдат обявени в 13 часа

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/11/rad...#comment-newest


Кака Кури спечели от цялата ситуация в личен план с нейните 10% електорална тежест като партия и оставка, която бе сложила вече на бюрото. БСП също са печеливши, защото се отърваха от кака Кури и решиха един свой многогодишен партиен въпрос;))) В крайна сметка, решението на подобни въпроси, винаги е за сметка на останалият народ, но ние сме свикнали да плащаме, каквото и да е цена, само и само да додрапаме до заветната пенсия;))) Но, най-печеливши са Радев и Узунов. Те спечелиха всичко, каквото можеше да се спечели, за да остане България подмандатна територия на Израел и САЩ!


Премиер, петима вицета... Какво е най-важното в коалиционното споразумение?
Заместник-министрите се назначават от премиера по предложение на съответния ресорен министър
https://www.dnes.bg/politika/2021/12/11/pre...NmKAiGAG_JyxN7kПолитическият блокаж, който се бе получил благодарение на нашите неимоверни усилия бе най-доброто за нас, глътка въздух. За мен, в личен план би бил още по-благодатен, ако президент не бе Радев със семейният си приятел Пламен Узунов! Последният е особено опасен за цялото българско население. Този политически блокаж, обаче пречеше на страхливото и простовато бг население, защото създаваше в него чувство за несигурност и сиротност - нема кой да се грижи за него, пречеше на САЩ и ИЗраел;))) понеже губят лостовете за управление на подмандатната територия, които са в Изпълнителната власт, инак требваше да променят Конституцията, формата на управление, но чрез пряка намеса на посолствата си. Не става;))) и вървяхме към сигурна военна окупация, което щеше да е много по-добре за нас, защото вече имахме видим враг, който може да мобилизира българите. А българите обичат войната;)))

Костадинов: Коалицията е продукт на външен натиск
Това е управление, назначено от американския посланик, смята лидера на "Възраждане"

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/11/kos...#comment-newest


Бойко от теб гледат
преди 0 секунди
Неслучайно нарекох, този кабинет на Радев-Узунов, 'Борисов 4", но без Бойко. Няма нищо различно от конструкта на "Борисов" 3. Нека не забравяме, че там също бяха 4 партии, с тази разлика, че бяха монолитни спрямо сегашните, които, ако ги разбиеш, реално са коалиция от 12-сет партии;))) Борисов тогава вкара три малки партии ВМРО, НФСБ и Атака, които поотделно немаше да влезнат у Парламата и напрай двама от лидерите им зам. мин. пред. Само Волен бе валат, ама пък бе на копанката, хапна;)))

Борисов изригна: Лидери, сринали се на изборите, стават вице
След Станишев и Орешарски имаше разруха, след тези ще има катастрофа, смята лидерът на ГЕРБ

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/11/bor...#comment-newest
Анонимен
преди 3 минути
Даже изкуствено се смее челяка, явно не знае, че в БГ не се смеем напразно, щото е трудно да ни разсмеят :)) Особено ми беше смешно, когато бех в Щатите, че там ти се усмихваха за щяло и нещяло, така не можеш да прецениш, дали наистина те харесват :)))

Историята говори: Кирил Петков ще е един от най-младите премиери
Парламентарни кризи е имало, но нищо не се сравнява на днешната, смята Светослав Живков

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/11/ist...xlmFTjWU6HYywzI


Мундя Рундя е във вихърът на танца си;))) Издава заповеди на килограм;))) Споко Рундя, недей спешава толкоз аскера, че току виж сдал Боко дух;))) Ся, общините... Чай малко, твоят Кирча го чака чутовна борба с корупция начело с кака Кури, дай да опрай корупцията, че току виж си излял два камиона пари на твоят приятел от Първенец, Михайлов, а той взел, че ги дал на нашта фитка да си асфалтира пътят до къщата;))) Сиреч, ако не се справите с корупцията, тие пари ще бъдат изпапани ето по такива линии, а общините се таки, ще да си бедни, просто с тези пари, ще се реализират личните и семейни планове на докопалите се до управлението твари, разбира се, в конфликт с всички останали.


Радев: Самостоятелността на общините да се заложи в Конституцията
Според президента това е пътят за ефективни местни политики
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/12/11/r...VCiqsZ81zDdVqNM


Тоз министър на културата дет ще е, ще е поредната гълвотия. Тва с читалищната дейност е Узунова работа и е пълна дивотия, защото подобни села са с отрицателен демографски прираст и там ората въобще ги не йеве неква си читалищна дейност! Дейността на т. н. "възстановени читалища" се изразява с флаш мобчета от градовете, събота и неделя;))) с докарани деца оттам! Дайте да не се лъжем, смешно е да се говори за култура, там където хората изчезват, моем да говорим за култура на изчезването!

Кирил Петков изненада: Има ново име за министър на културата
Гласуването на кабинета ще е в понеделник, посочи бъдещият премиер

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/11/kir...#comment-newestКакто казах, днес следобеда, тва са тотални смехории;))) Флаш мобчета на младежи, които се забавляват, когато им е скучно в интернет;))) Дедо му и баба му го напъждат из село и той са чуди кой да прай;))) Земя не мой да работи, оти да сте видели Куркински да копа? Ба;))) А да пасе овци? Ба;))) Ми то тва са прай на село. Читалищата са остатък от една епоха, която веке нема се върне. Първом, няма хора в селата, много отдавна. Шанс имат само тези села, които имат училища. Запомнете го това. Другите немат шанс, те ще са със затихващи функции и каквото и да се прави там е наливане от пусто в празно. Ще бъде просто място за разтуха и развлечение, но не и за културен живот;))) За културният живот е нужна самобитна селска общност, а не да докарате 10 коли хора от Пловдив, както правят узуновите хора в село Ситово, нафоткат са и после се публикуват в интернет и почват с дитирамбите: Селото се възроди! Първом, това е измама и то голяма измама, за която дори могат да се заведат дела за публична измама, според мен. Второ, с епохата на интернет, дето дъртите изкукуригалници вече имат профили в интернет и акаунти в Тубата, където от торент тракерите можеш да си свалиш дори черковни книги от не знам си коя година, читалището губи секакъв смисъл. То е станало виртуално отдавна. Требе да умре интернет, за да има некакъв шанс за читалищата;)))

Кой е най-младият министър, впечатлил с възраждане на селско читалище?
Атанас Атанасов е живял в Холивуд, но се хваща с невъзможна кауза в Татарево

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/12/11/k...05e20qh_Q4W7cYw


Боооже и този младеж е човек на Мустафа и "Америка за България";))) Аз ви казах, че има измама тука и че нещата се представят повратно пред медиите. Сам, не е възстановил нищо! Абе, как сам човек, ще възстанови цяло читалище... Че аз, два деня една греда мъкна сам, дорде я наглася, та цело читалище...;))) То били дошли американците.... Това е вече друг разказ;))) Хахахахаххахаах

Американци помагат за възстановяването на читалището в Татарево
Българин събра американска бригада, за да възроди читалищната сцена в първомайското село Татарево. Над 15 хиляди долара за възстановяването й Наско Атанасов набира чрез онлайн кампания в Съединените щати. 10 хиляди лева отделя община Първомай. Специално за първото театрално събитие от Лос Анджелис пристига снимачен екип, който подготвя документален филм за селото.

https://bntnews.bg/bg/a/amerikantsi-pomagat...heto-v-tatarevo

PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 12.12.2021, 18:56
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 136
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Това е правителството на лузърите и емигрантите. Незнам как ще управляват когато 3/4 от коалиционните партньори - електората им не ги иска; мандатоносителят ползва подкрепа от 20% от 20% от гласоподавателите. Общо всичките партии зад правителството имат под 60% от 20% от гласоподавателите. Това са крайно маргинални фракции от обществото, които скоро ще си проличи, че са на хартия. Те нямат никаква подкрепа. Над 80% от народа не ги иска тия нито в парламента нито по министерствата.
За продължим с дробите:
2/3 от министрите са емигранти, не са живяли в България и вероятно имат чужди гражданства. За това беше целия цирк със зъбльото - един вид Мустафа речи: "ее кво като нарушава конституцията на РъБъ - важното е, че ние сме казали да е той";
Поне двама министри са в директен конфликт на интереси - транспорта и електронното правителство...ама нали са спонсорирали сега трябва да прибират обратно.
1/3 от званията на министри не значат нищо, не оговарят на актуални обществени реални проблеми, нямат министерства, нямат административни структури, което значи, че ще трябва да назначават хора и да харчат пари за неща, които не са на дневет ред - т.е. ще правят допълнителни проблеми наместо да решават наличните.
100% от министрите ще трябва да работят в министерства пълни с гербераси и депесари, при което незнам как некомпетентните лузъри довлечени от някъде си ще работят с корумпираните измамници на место.
И най-любимото ми - голямата промяна - баба хорни, която беше изгонена от същото министерство за корупция сега се връща като министър. Е тя след това беше основна фигура и в аферата за влияние с търговия в съдебната система известна като Красьо Черния - вероятно се е опитвала да замаже следите от корупция, но нищо сега се връща, за да управлява икономическата катастрофа, която вече се случва. Упражнението го знаем - бюджетни рестрикции, назначения на червени калинки, заеми, скандали, оставки, катастрофа. То се е случвало вече и то неотдавна, но това е синдрома на емигрантството. Не се познава местния контекст и фолклор, няма памет за важните събития и така се получава излагация, заради неадекватни действия и дебилен ентусиазъм.
И още: правителството на Костов, Овчаров и Радев/Узунов, правителството на облещените и озъбените, кабинета на Мустафа, управлението на финалната катастрофа, да продължаваме ли..или няма смисъл, тъй като живота на това недоразумение ще да е монго кратък.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.12.2021, 23:29
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (18j @ 12.12.2021, 20:56 )
Това е правителството на лузърите и емигрантите. Незнам как ще управляват когато 3/4 от коалиционните партньори - електората им не ги иска; мандатоносителят ползва подкрепа от 20% от 20% от гласоподавателите. Общо всичките партии зад правителството имат под 60% от 20% от гласоподавателите. Това са крайно маргинални фракции от обществото, които скоро ще си проличи, че са на хартия. Те нямат никаква подкрепа. Над 80% от народа не ги иска тия нито в парламента нито по министерствата.
За продължим с дробите:
2/3 от министрите са емигранти, не са живяли в България и вероятно имат чужди гражданства. За това беше целия цирк със зъбльото - един вид Мустафа речи: "ее кво като нарушава конституцията на РъБъ - важното е, че ние сме казали да е той";
Поне двама министри са в директен конфликт на интереси - транспорта и електронното правителство...ама нали са спонсорирали сега трябва да прибират обратно.
1/3 от званията на министри не значат нищо, не оговарят на актуални обществени реални проблеми, нямат министерства, нямат административни структури, което значи, че ще трябва да назначават хора и да харчат пари за неща, които не са на дневет ред - т.е. ще правят допълнителни проблеми наместо да решават наличните.
100% от министрите ще трябва да работят в министерства пълни с гербераси и депесари, при което незнам как некомпетентните лузъри довлечени от някъде си ще работят с корумпираните измамници на место.
И най-любимото ми - голямата промяна - баба хорни, която беше изгонена от същото министерство за корупция сега се връща като министър. Е тя след това беше основна фигура и в аферата за влияние с търговия в съдебната система известна като Красьо Черния - вероятно се е опитвала да замаже следите от корупция, но нищо сега се връща, за да управлява икономическата катастрофа, която вече се случва. Упражнението го знаем - бюджетни рестрикции, назначения на червени калинки, заеми, скандали, оставки, катастрофа. То се е случвало вече и то неотдавна, но това е синдрома на емигрантството. Не се познава местния контекст и фолклор, няма памет за важните събития и така се получава излагация, заради неадекватни действия и дебилен ентусиазъм.
И още: правителството на Костов, Овчаров и Радев/Узунов, правителството на облещените и озъбените, кабинета на Мустафа, управлението на финалната катастрофа, да продължаваме ли..или няма смисъл, тъй като живота на това недоразумение ще да е монго кратък.

Дай Бъ-то още от днес, почнаха да клатят лодката, а гребците й още не са още не са наблегнали на греблата

Христо Иванов: Управлението може да се окаже преходно
Основната характеристика на това управление е, че е първото след Бойко Борисов
https://www.vesti.bg/bulgaria/hristo-ivanov...PddQNNhhQwYNiRA

"Основната характеристика на това управление е, че е първото след Борисов". Чафу Гонзи прави едно уникално витиевато, еврейско нищоказване и съвсем откровено за това, какво ще представлява поредното еврейско управление на България. И виж какви меки бузки е отпрал smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

Колкото до Кури, тя на мен ми е кака, малко по-голема, на теб ти е баба, но така е, все пак, кака Кури изигра перфектно сички спатии, които беха в ръцете й, спечели всички ръце, които трябваше да спечели, макар и да загуби играта имаше достатъчно точки при слабите ръце, дето и са паднаха да са класира. Опитна е кака ти и па изпързаля Гергов с оставката си, яхвайки по нощите двете млади пръчлета,усуквайки им макароните на възел smil4334ad8a149e0.gif smil4341944e6b0c8.gif Затва ти казвах, че ти много я подценяваш. Лошото е, че уреди на смърфа Гонзи ролята само да свети с фенеря в спалнята, докато тя изтисква сички соци на младите пръчлета, баейки им срещу блещур, зъбене и хилещене;))) С една дума: "Земи си кака, а та отрака":tooth: Скоро ша добият сериозен вид, защото много ша им са стъжни smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gifА, Славчу, да, на Слафчу, тя отреди ролята на евнуха в спалнята, а-хахахахаххааааааа...
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 13.12.2021, 7:23
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 136
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11ХАААХАХАХ нещата придобиват много смешни измерения, но да явно Корнелия, въпреки тоталната катастрофа, която е преживяла в кариерно отношение, въпреки щетите, които е нанесла на държавата и въпреки задкулисието, което представлява - явно има да играе още роли в окаяаната политика на страната. Самото й присъствие в политиката е лична обида за всеки т.нар. ляво-мислещ човек, но за мен лично е важно, че БСП се срина до 10% - нещо което съм предвидил още около избирането й за прецедател на левицата. И то не персонално заради нея, а защото имах възможност да видя от близо мат'ряла в партията и тенденциите, които вървяха на организационно ниво. При всеки случай на нея сега й се отдава възможност да докаже на действие всички простотии, които е изприказвала през последните 5-6 години. А ако си изиграе картите правилно може да заеме мястото на р.овч. - непреодолимият задкулисен фактор в столетницата, а отгоре на всичкото може и да си върне и от загубените политически позиции. По принцип съм чувал мнение, че това правителство с правилната подкрепа от вънка може да подобри икономиката и да даде някакъв западняшки хоризонт, който да се хареса на хората, но това означава да станем свидетели на тотален поврат в плановете на НСР за България - т.е. на метафизично ниво всичко това е много малко вероятно.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 15.12.2021, 19:54
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Гробарчето Таласъм
преди 0 секунди
Ковидните, че ги копам на свещи;))) При работеща АЕЦ, ние вървим към спиране на тока в България;))) Досещате ли се, как Дълбоката Държава сиреч евреите ва клатат? Качването на цената е за да се предизвика мораториум, а мораториумът - спиране на тока в България, т.е. комуникациите. Липсата на комуникации улеснява диктатурата! Теза+Антитеза = Синтеза, тъй действат илюминати. А вие им съдействате! Искахте правителство - белята идва. И това правителство гъмжи от евреи!

ЕРП-тата и ЕСО срещу мораториума: Възможен е колапс на цялата система
Това ще се отрази на цялата икономика на България, се чете в позицията

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2021/12/15/erp-ta...-sistema.514089
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 15.12.2021, 21:13
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 136
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Те па тия тъкмо 8а ги гласуват и дойде потопа тия не са след нас потоп ами са пред нас върви потопа. То па по красноречиво небето не може да бъде щети за 50-100 милиона от старт смятай ако така върви всеки сезон тоя Кирл ша са ошамати. Ама нищо чудно
А на това му викаме по нашия край оръфляк

https://www.youtube.com/watch?v=SObOq_IgQnQ&t=95s
Чак Деса парцаля от Герб му са хвана за главата смятай за какво изпадане тука вече падането е свободно в трапа.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
idle
Публикувано на: 15.12.2021, 22:15
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 137
Участник # 1 441
Дата на регистрация: 13-April 08Ей тей кат станиии...!

Това е нивото драги ми съграждани и съселяни, това момче е "новата вълна".

https://www.youtube.com/watch?v=SObOq_IgQnQ

На хората не им се вярва какви са вече в парламента:

"Това е езикът на бъдещето..Малко думи, никакъв смисъл.."


"От "ваксината" е това състояние! От #ОтВАКСИНАТАе"


"Хора, вие осъзнавате ли че това не е "България търси талант" или някое подобно шоу да го насърчавате и утешавате "другия път няма да се притесняваш мойто момче...""

"Ти да видиш,има и такива,които го защитават......"

Прекалено много даже има които го защитават. Това показва нивото на избирателя и колко им е акъла на "активните" граждани. Това е синдрома от първата половина на прехода-да им дадем шанс. 32 години почти станаха, все им даваме шанс.
Киро сега на тоя момък тряа му издърпа ушите, дае да му отвърти един зад врата и да го прати да чете Д. Карнеги. Докато не го прочете да не говори от трибуната!
Да видиш ти, тея американски честни и умнокрасиви комсомолчета!


Аз скоро не съм се смял така! Този младеж развесели цяла България вчера!

Това съобщение е редактирано от idle на 16.12.2021, 10:11
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 15.12.2021, 22:20
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Гробарчето Таласъм
преди 1 секунда

До Анонимен
Грешка;))) Корнелия Нинова, не я интересува енергетиката, тя нима разбира от енергетика? М? Интересува се от енергетика живо, един човек, който стои зад нея, а именно Румен Овчаров, който всъщност е истинският председател на БСП, ако питаш мен. Така че, Корнелия се занимава смело с енергетика, просто, защото не се занимава тя, а Румен Овчаров;)))

Анонимен
преди 5 минути
Преди година Корнелия Нинова в теливизионо участие заяви, че за нея Енергетиката е най-важния отрасъл в една държавна икономика. Без енергия няма медицина, няма произвотство.. всичко в държавата зависи от енергитиката и нейната цена. Затова сега изобщо не се учудвам, че г-жа Нинова прие да ръководи именно енергетиката на България.

Нинова гарантира: Мораториум върху цените на ток и парно ще има
Няма да има скок в цените в следващите 3 месеца, посочи вицепремиерът

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/15/nin...te-ima.514088,3PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 16.12.2021, 9:06
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 136
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Това е много забавно защото КЕВР е изцяло под контрола на гробаджиите и дпс та така клатят кабинета от ден първи. Но е много смешно защото веднага си спомняме как свежата корнели - свежа като прецедател на бсп трябваше да посочи член на кевр от квотата на левицата, но тогава продаде мястот на дп като шиши, който се гласеше да строи газови хъбове. Продаде не защото тя имаше нужда от пари, а защото не искаше да раздава влияние на разни хора в партията. В този контекст червените изгубиха позиции в държавата, загуби влияние и като последица загубиха електорална тежест, но корни се изстреля до едно прилично положение. Сега обаче вижда, че й се губи основата и се задава нова война между институциите. Та ние виждаме как един алчен и прост, но хитър човек се учи на А и Б в политиката и идеологията - неща, които други хора са ги играли и са написали книги от много време. т.е. на теб ти стига само да четеш, за да се поучиш.Та на този исторически етап бегето леко се отлепя от винету към спасителят в ръжта.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 16.12.2021, 9:10
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Продължаваме Промяната към... Идиотокрация!;))) Мъжки, намали дрогата, компютърните игри и технологиите! Живото слово изисква словесно социално общуване, а самата рeторика е дори учебна дисциплина;)))
Татка ти, Шегор Данъш, вече му е писнало на патката да разговаря с хора и да се занимава с тях, затва пише в интернет;))) че му е по-лесно, ма ти си още зян-зебил зелен и не можеш да вържеш три изречения накръст!

https://www.youtube.com/watch?v=SObOq_IgQnQ...UeyG5EGYQY8mY8Y

PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 16.12.2021, 10:00
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Радев Узунов
преди 1 минута
До Анонимен Посерковци, какво ДС, какви ДПС, другарят Хиновски ви говори какво ще направи ИТН, сиреч, той е от ИТН, Узуновата управляваща коалиция, не четете текста, не вниквате в него, не разбирате смисълът му. Последното се нарича функционална неграмотност и тя е характерна повече за милиционерите и фуражките;)))

Хиновски: Мораториумът заплашва енергийната сигурност на страната
Застрашени били и парите по Плана за възстановяване

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/16/hin...ranata.514123,2


най забавното
преди 5 минути
е днес да гледаме как социалните социалисти се оправдават, за мораториума в защита на социални слабите, защото се оказа че спекулантите, дето се нагушиха на енергийната борса са от техните червени олигарси, хаха. Днес ще го прегласуват, за да не нарушават рахатлъка на търтеите.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 16.12.2021, 10:59
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Сега, както са сбрани накуп сичките в една коалиция, сега е момента ги изтепате. Поотделно не ги знаехте кви са, можеха да ва лъжат, да ва мамят и разиграват, но в коалиция, вече нема как, почват се бият през пръстите, един друг, както е в случаят между ИТН и БСП и вие ги разбирате кви са мръсни серсеми, мошеници и посеричи сичките. Заливате гнездото с нафта, бензин и масло и им драскате клечката;)))

Хиновски: Мораториумът заплашва енергийната сигурност на страната
Застрашени били и парите по Плана за възстановяване

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/16/hin...stranata.514123
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 16.12.2021, 13:01
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 136
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Айдее тоя Кирилчо ще го разчепят неговите хора

ПГ на ИТН Андрей Чорбанов.

"Правото на труд не може да бъде ограничавано със задължителни административни мерки и вместо да се коментира, която и да е от другите мерки, с изненада установихме, че новата изпълнителна власт изрази явна готовност за въвеждане на задължителен зелен сертификат, за да се реализира правото на труд в МС и някои министерства, като бяха призовани работодателите да направят същото", продължи той.

Според него този акт по никакъв начин не кореспондира със заложените параметри в споразумението, касаещи прекия или косвен натиск гражданите да се ваксинират.

По думите му задължителното въвеждане не зелен сертификат предполага и безплатни тестове.

"Неефективността на зеления сертификат в тази му форма най- добре личи в Западна Европа, където над 80% от хората имат зелен сертификат и отново има ограничения. ИТН настоява за неналагане на дискриминационни мерки, ограничаващи правото на труд на българите", отсече Чорбанов.Айде бе озъбен развървай кесията да ни плащаш тестовете. Аз искам да ходя и на магазин и на бирфест. Плащай ми тестовете, че здравеопазването се чуди за какво да изхарчи резервите smil3dbd4e5e7563a.gif

Те така за първата седмица изхарчиха 200 бона за тестове в училищата, за да хванат 4 случая на ковид. Новородените нямат кувиози, ние събираме капачки обаче лумпените харчат по 200 бона на седмица за да бъркат с клечки по дупките на децата. Кирчо! Ти си виновен! Оставка!


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.12.2021, 10:49
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06На Кирето му бе осигурен доста медиен комфорт в "Панорама", като предварително му бяха спестени остри въпроси или му бяха поднесени въпросите доста щадящо. Като например: има ли квота Радев... Какво квота? Масонската ложа "Слънце Ориент" превзе Изпълнителната власт. Изпълнителната власт е изцяло на Радев, самото Кире го казва: "има приемственост и приятелски подход" с една дума служебното на Радев е вече редовно правителство;))), а всички подкрепили го са министри в него;)))


Кирил Петков: Проблемите пред МС - много и във всички възможни сфери
И все пак коалицията била стабилна

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/12/17/kir...ni-sferi.514368
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.12.2021, 18:32
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 164
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Дончева, сама знаеш, че вие сте също толкова вредни, колкото и Бойко, всичките, заедно, взети накуп + Узунов и Радев. Вие, просто бехте употребени, за да си отиде Бойко, но като качество и визия за Бъдещето сте същата кръгла нула, но откъм другата страна на монетата. С една дума, и вие ще си отидете, ще ви изчегъртат;))) Сблъсъкът между вас и Бойко е заради Властта, но сблъсъкът между нас и Бойко бе заради Бъдещето. Но и вие получихте управление, не Власт;))) А управлението е необходимост, за да бъдете изчегъртани, впоследствие.

https://segabg.com/hot/category-bulgaria/do...MLtm8S5OPKmXw4M

Дончева: Бойко Рашков пази властта от преторианците на ГЕРБ
Това е последният парламент за "Има такъв народ", прогнозира лидерът на "Движение 21"
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (5) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020