www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> "Борисов" 4 се роди!


Страници: (5) 1 2 [3] 4 5  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Борисов" 4 се роди!, без Бойко, но с Кури, Кирча и Кокорча
Йордан_13
Публикувано на: 11.2.2022, 21:02
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ами, вдигни и ти ръка, Ице:))) както правят учениците в клас, излез на трибуната и ги скастри яко, направи скандал, кажи им: "Девили, 14 часа тъпоумничите от микрофоните и накрая, едно нищо. Вие, за какво сте тука? Я, марш в горътъ!";))) Ша настане скандал, ша ти скочат на бой, ша та изгонят от Пленарната зала и ще си отидеш вкъщи;))) Тъй са прай;))) Аз, ку бех, редовно щех да им го връта тоа номер и да ма показват по новините;))) Праа некое много скандално изказване, а вервайте ми, аз тва го мога съвършено, ония ша скочат на бой и аз ша са включа, ша стане мазало и пленарният ден ще приключи с един всеобщ купон, както е в селската кръчма;))) Колкото до работягите, те никога не са достигали в тази държава;))) Неслучайно БКП, казваше навремето: "Кадрите решават всичко";)))
=================================================
„Не съм в свои води в парламента. Няма нищо общо с досегашните ми занимания. Най-неприятното е, че се губи адски много време. Очакваш депутатите да решават проблемите на държавата, а всъщност голяма част от тях са там с обратните намерения“, сподели Ицо Хазарта в "Шоуто на Николаос Цитиридис"по БТВ.
Той даде пример със закон, свързан с електроенергията, който трябва прекрати краденето на пари.
„Тогава 14 часа стояхме в парламента. Мнозина се опитваха да бавят процеса, за да ни писне. Хора сме и всеки има някакви задължения в края на деня. Любимото ми е „процедура по начина на водене“. Някой вдига ръка и губи време с това. Онзи ден това го направиха 40 пъти и вероятно изгубихме 3 часа… Всичко опира до хората, които са в парламента. Знаех, че ще е трудно там, но не очаквах да е толкова безпардонно“, коментира Христо Петров.
Ицо Хазарта с атака срещу Карадайъ и Пеевски
Според него тези, които най-много говорят, вършат най-малко работа.
„Парламентаризмът е много хубаво нещо, защото не позволява решенията да се взимат от един цар, а всеки човек да е представен. Недостатъкът е, че са нужни хора, които да свършат работата“, допълни музикантът.

https://novini.bg/bylgariya/politika/702954...Cpv_8HDK14IeEbw
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.2.2022, 12:56
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06А-хахахахааааа, Линди, то и на мъжът и до днес, българският език е най-голямото предизвикателство! А-хахахаххаахааааа, хухууууу, поредната добра статия, която ще ни послужи, а одупим Синергиста! smil4341944e6b0c8.gif
"Те имат много повече времена от нас, както и мъжки и женски род, които още бъркам."
Да, българският език изключва двуполовостта и трансекса, макар в него да има среден родsmil4341944e6b0c8.gif
=======================================================
Най-голямото предизвикателство за Линда и до днес остава българският език - изключително труден за нея.
"През 2007 г. по-голямата част от българите, особено по-възрастните, не говореха английски език. Нямаше и много курсове по български език или учебни ресурси по онова време. В българския се ползва кирилицата, както и в руския. Те имат много повече времена от нас, както и мъжки и женски род, които още бъркам. Правя грешки, но българите оценяват усилията“, разказва тя.

Съпругата на Петков: В България има усещане за хаос и свобода, което го няма в Канада
Връзката ми с Канада все още е в сърцето ми, казва премиерът

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/02/12/syp...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.2.2022, 14:35
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Диванен Воин
преди 1 секунда
Бойче, Бойче, с едната "Винету" не се научи, че това, което е счупено един път, т.е. държавата, не може да се счупи втори път;))), мой само се дочупи;))) Факта, обаче, че ще подкрепиш бюджета на ПП и подкрепяш зеленият сертификат, но не си съгласен с "побългаряването" му... (голем еуропец са извади в опозиция), говори, че ПП са "Борисов 4", но без теб и ГЕРБ. Така че, ти задължително ще плачеш над гроба на България, защото требе го играйш опозиция, но Тангра Вижда! Хахахаххахахахаа... Ето, Бойче, коментара си го написах, точно по обед, баш кат класически диванен воин;)))

Борисов: Много е вероятно до догодина държавата да е счупена
ГЕРБ ще подкрепи бюджета на второ четене

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/02/18/bor...#comment-newest

Странно е, нали? ;))) При Бойко, герберите не са искали така пари... А сега, се едно са от една партия с ПП и останалите, ръйш ли;))) Защо ли? Защото тва е дет казах, още изначало, чше тва си е "Борисов 4", но без Бойко;)))

ГЕРБ затрупа бюджета с искания за пари за ремонти по селата
https://news.bg/bulgaria/gerb-zatrupa-byudz...TxkoU3OV7uSrji4
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.2.2022, 20:47
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Президентът на Руанда Пол Кагаме е споделил пред Петков, че пътят, по който българският министът-председател е тръгнал е много верен!"

Ако може да ни осигури безплатни банани, портокали и други африкански екзотики, (палми вече почнахме да садим), вече ще е напълно сигурно, че африканска държава ще станем със сигурност;)))


" ШОК ! БОМБА?! ""Петков обсъди корупцията с президента на Руанда " НЕКА ПРИПОМНИМ за пътя на Пол Кагаме от племето Тутси - път, осеян с КРЪВ и СТРАХ - " Днес бунтовниците от Патриотичния фронт на Руанда са свръх-мощна управляваща партия и Пол Кагаме е олицетворение на гаранцията за вътрешен мир и сигурност. Алтернатива няма, но също така днес в Руанда липсва демократичната култура на политическия спор. Който критикува правителството е заплашен да бъде дамгосан като всяващ етническо разцепление. И така никак не е чудно, че Пол Кагаме от племето Тутси се ползва с най-силна подкрепа сред бившите поддръжници на някогашните управляващи от племето Хуту. По същия начин функционира и помирителната политика на правителството. Президентът молитвено повтаря, че за него няма хуту, тутси или пигмеи, а само руандийци. Само че днес убийци и жертви отново живеят врата до врата. Междувременно десетки хиляди са пуснати от претъпканите затвори, защото са признали участието си в касапницата и те са върнали по родните си села. А къде иначе? И, както се твърди жертвите нямат проблеми, защото убийците тогава избивали само по заповед на старите властници. И ако новото правителство казва, че сега всички руандийци трябва да заживеят мирно и щастливо заедно, то ще бъде така. Та нали няма друг избор.. Десет години след геноцида хората в Руанда наистина водят един мирен, но безрадостен живот. Те са сериозни и въздържани, привидно безразлични. Все още са дълбоко вкоренени болката и мъката, изтласкването на проблемите ги пази от отчаяние. Душите им са опустошени от страха"
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.2.2022, 20:49
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Чифирът Лорер се развихри. ББР ще дава необезпечени кредити на фирмите, за да си плащат тока. A, някой съмнявал ли се е, че евреинът сложен на такъв пост, придобил банка, ще направи нещо друго, освен присъщото на евреите, лихварство?;))) Щото, аз не съм се съмнявал. Ако са с добро кредитно досие, лихвата е 3,5%, ако, обаче са с лошо кредитно досие, лихвата е 4%. Тъй;))) Ся, разбрахте ли, защо и как евреите овладяват народите и владеят света? "Проблем-Решение". И докато Проблемът ни засяга пряко, Решението не се дава от нас;))), а от тези, които ще ни вземат парите, за да ни ги върнат с лихва!
PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06ББР (Българска банка за Развитие) е някакъв странен субект, дублиращ ролята на БНБанка.
Там сега кума на ПростоКиро чафута Лорер вече държи всичките парични потоци. Разбира се, зад Лорер стои еврейското Гестапо в България Шалом. Хитро, нали? Шалом трябва да си избие парите от гоите, които е дал да направят тази никому неизвестна партия ПП и да я внедрят като паразит в тялото на България. ГЕРБ-4 само че без неудобния вече Боко Тиквата
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 23.2.2022, 10:08
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Хубаво е, че вече изкласяваме и излизаме извън категорията на началните класове, където очилато-ушеви глафоне кат тоа се чудят как да съкратят лятната ваканция на децата, а оттам и на родителите, защото тоа галфон не бива да забравя, че подобни ходове ангажират най-вече родителите, като им отнемат кефа в кенефа и ги кара при още несвършило лято да слизат по градовете, да гният там , бавно и летално. Кура ми ша смучеш, ушатко мръсян!
Второ, галфоне тва СЕВЕРОЗАПАДЕН УНИВЕРСИТЕТ, а като да сложиш тигана преди рибата да е фаната или да именуваш сокаците в безлюдно село;))) С една дума, галфоне просте, за да има училища и университети в даден регион, трябва да има положителен демографски прираст там, а не обратното. Трябват ви хора, бре галфоне, за какво го правите този универститет? За какво поставяте именувате с табели, сокаците в пусто село? За филянкишията, за тоа дет дуа?;))) Курат ми, да ми барате и да го смукате, ша пусне бело сладко!;)))


Денков предложи и сливане на СУ, за да влезе в топ 300 в света
https://webcafe.bg/bulgaria/denkov-predlozh...paign=incontent
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 23.2.2022, 13:18
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Анти ПП
преди 1 секунда
Образователния министър е пълен гал.фон;))), което нон-сенс, но е факт! Мой ли си толкова глъф, уе?:))) А?:))) Дай да немат децата лятна ваканция, не стига, че учебните ви програми са претоварени и препълнени с глупости, ненужно и дори вредно съдържание! Осъзнай се, ве, гал.фон! Доа ти намлата 4 туката и ша почнеш да мислиш трезво. Стига си гледал на Запад, не ти стигат диоптрите! Мисли с глъвътъ си глъва, първом за съдържанието на предметите, след тва за организацията на учебният процес!

Анонимен
преди 25 секунди
Най-некадърния министър на образованието от Освобождението досега.
Прочети още на:

МОН обмисля учебната година да започва в периода 5-7 септември
Денков: До 20 март е възможно да отпадне масовото тестване в клас

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obrazovanie/2022/02/23/...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 23.2.2022, 13:42
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Арслан Киро
преди 0 секунди
Излязох да им гълча общи приказки за "Светлото Бъдеще", ама зад металната ограда, ма отсреща никаква цивилизованост, да не говорим за европейско културно поведение, а само некво приматско : - Ууууууууууууууууу...Просто Киро и Оставка;))) Е, все пак проведох си монолога... Аз в Канада не съм свикнал така на: - Уууууууууууу...;)))

Костадинов поведе протеста на "Възраждане", освиркаха Петков
Вижте кадри от протеста

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/02/23/kos...petkov.521367,3
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Дечафутикатор
преди 0 секунди
Бунт срещу Муню Мамуната и Киро Кратуната!;)))


Протест пред парламента в защита на Стефан Янев
Той бил водил политика в защита на националните интереси

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/03/01/pro...#comment-newest

PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Дечафутикатор
преди 1 секунда

Поредният евреин назначен в правителството след Лорер. И докато Лорер е класикал чифи, тоз е крипто. Коев и Заков са от крипточафурските фамилета в България. Заков идва от Захов, Зекария или Захария, което идва от еврейската дума "закхар": "Да се помни"; "Да се помни Бога или Бог помни", а вероятно по-точният превод е "почита". "Да се почита Бога" на чафарски smil4341944e6b0c8.gif

Петков за Заков: Няма по-подготвен от него за военен министър
Изборът бил между петима кандидати

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/03/01/pet...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ще кажете: кво толкова пак, наруваш, още един евреин в правителството, където един евреин, там и още един ще раним и него;))) рая сме. Знам, че сте тотална рая;))) Но, аз не съм. Групирането на много евреи на едно място и по върховете на държавата е изключително опасно за националната ни сигурност. Защо? Ами, вижте Русия и Украйна. Върховете на тези държави представляват плътни купчини от евреи, които винаги намират повод да се намразят помежду си, поради вродената им алчност. Като повод за война помежду тях и преразпределение на баницата е размятането на свастики помежду тях. Така че, размятането на свастики в Украйна,( а преди това ги имаше и в Русия, ама от днешните русофили тука, услужливо не помнят как Путин яздеше едно конче със свастика;))) и сички са разтапяха от кеф тогава) е просто "казус бели" и знак, че започването на реални бойни действия помежду тях е въпрос на време. Размятането на свастики между евреите е винаги прелюдия на размятането на ракети;))) Запомнете това;))))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Лорер Заков
преди 0 секунди
Сложиха ма да ви каа, че натовски войски в България ще има, ма нема да додат "юруш на маслините",а по процедура, цивилизовано;)))


Драгомир Заков: Ако ще идват войски на НАТО, ще стане по процедура
На никой български министър не може да му бъде налагано решение, заяви той

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/03/01/dra...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Дечифутизатор
преди 1 секунда
Проблема е, че т. нар. "съюзни формати" преди да ни направят теляци на полевите си бани съзнателно чрез няколко правителства, това на Костов, това на Цара, Тройната кокалиция та чак до Борисов, реформираха БА така, че я превърнаха в обслужващ персонал на натовските армии, точно както войнуците и дервенджиите и другите ни разряди в Османската империя, които могат да носят оръжие и които са били тил и обоз на турската армия. Сега дори можем да ги обслужим и с войнучки;))) Така че, Янев е прав, но истината е, че ние нема накъде да мърдаме вече.

Янев към Кирил Петков: Г-н премиер, не съм твой министър, а на България
Бившият министър не се чувства виновен, водел се от интересите на Родината

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/03/01/i...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 105
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06По случаят с непълнолетните деца оставени в ареста, Рашков, кай: Част от служителите на МВР не са запознати с Наказателният кодекс! И щели да ги одат на обучение! Да четат! А-хахахахаааааа, това не е новина! Нал идваха да ме арестуват и нахлуха в къщата на тараш заради подадена жалба! Това говори за пълна селения в редиците на МВР! Да, селяни мръсни, селяни прости! Селяци, Тангра с хуй в устите да ва клати!;))) Клати, клати, лашка, млати, клати... топките са блъскат в устенцата мръснишки, бузките треперат под напора свиреп! Селяни, не е достатъчно да облечете униформа и затъкнете пищов, требе и акъл! Много акъл, селяни! А вие го немате!
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (5) 1 2 [3] 4 5  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020