www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> "Борисов" 4 се роди!


Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Борисов" 4 се роди!, без Бойко, но с Кури, Кирча и Кокорча
Йордан_13
Публикувано на: 20.3.2022, 18:48
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Този кабинет е нищо повече от едно служебно правителство наредено от Мустафа, чиято основна задача е да подготви бъдещите парламентарни избори връщайки Бойко на бял кон и ГЕРБ като първа политическа сила. Самата фигура на Киру е просто гротестка на министър-председател и едно особено еврейско иронизиране на българина като цяло. Ако се вгледате в неговата фигура ще прозрете общата несъстоятелност днес на българското ни племе като отделни личности и като цяло.

Рашков може да потопи кабинета, предупреждава Андрей Райчев

https://news.bg/politics/rashkov-mozhe-da-p...ey-raychev.html
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 23.3.2022, 11:11
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Такъв арест направи огромна услуга на Борисов. Тамам изпадаше в забвение и никой веке не му слушаше лакърдиите, опитваше се, да лакърдосва, ама не му вървеше приказката, сега отново стана централна фигура в медийното пространство. От друга страна на недоносчето масонско ПП, па му е нужен Борисов като фигура, с която да си вдига активите, когато нещата не вървят. Подобен тип "кризисен пиар", обаче е нож с две остриета и лесно може да се обърне към Киру и компания, както и стана;))) За всяко нещо си трябва вещина, каквато кокалицията "ПП" не притежава, освен старата милиционерщина, която ние втръснала до гуша, цял живот я гледаме!

ГЕРБ поиска Петков да обясни на депутатите защо е арестуван Борисов
Мнозинството в НС отхвърли предложението за изслушването

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/03/23/ger...#comment-newest

Нормален човек
преди 1 минута
Какво се чудят Тома Биков и другите от ГЕРБ, естествено, че Мики Маус, Кокорчо и Дамаджаната ще бъдат свидетели на Черепа, все пак той ги спонсорира за кампанията, той ги издигна до най-високото държавно ниво, а тия нищо не вършат лично за Божков! Черепа не е забогатял щото е прощавал на некадърните работници, а защото ги е карал да бачкат като роби, както прави и сега с тримата глупаци! Лошото е, че цената ще плати народа ...

Жужету Хаяско
преди 1 секунда
С тва дето излалажих пред медиите, искам ви каа, чи аз съм си добре, а аз съм добре, гато вий сте зле! Как стана така? Бех жуже на Цара и там ви взех всичко, каквото можех да ви зема, тогава! Заедно с Лъвъ Велчев;))) За 800 дни ва изсулихме, толкова ни трябваха;))) Сега имаме много и дори и ей туа да стане патаклама, ний па, че имаме! Ако нещо я закършим, па ша взеим от вас, квото е останало;)))


Николай Василев прогнозира: Не смятам, че трябва да се готвим за бедност
Не се очертавала рецесия в света или в Европа

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/03/23/n...#comment-newest

Че създаването на ПП е брутален политически авантюризъм е повече от видно. Нека си спомним, че първият израз на този БПА бе ИТН, но той се провали;))) Не можа да обслужи масонщината в овладяването на Изпълнителната власт. Затова трябваше да се действа бързо и спешно, опря се чак до Канада чрез Мустафа, а тук се събраха в едно отломките на разни полит. партии и набързо се наскопоса един политически Франкенщайн;))) Но, нека не забравяме, че ГЕРБ имат основен принос за това. Без тях, този Франкенщайн, не би съществувал!

ГЕРБ: Кирил Петков е опасен за държавата, води я към катастрофа
Кабинетът рушал финансовата, икономическата, социалната системи

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/03/23/ger...strofa.524319,4

Начо Културния
преди 11 минути
Всичи се радват, когато умни млади хора отиват да учат в чужбина, и после се върнат. Само че дна част от тях вече не са същите- с изпилени мозъци, признават само мнението на западния господар, стават еничарски корпус, Киро е такъв, и въпреки Харвард му липсват елементарни знания,няма никаква обща култура, личи че отявлен шмекер като баща си, България пак изтегли късата клечка.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.3.2022, 13:27
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Дечифутизатор
преди 0 секунди
След като нарече Русия "Бензинка с ракети", руснаците разбраха, че си имат работа с абсолютен олиго, но не бързаха да си прибират посланика, а хитро нахокаха пикльото отъ Канада чрез Митрофанова. Не знам какво е обещано на Простото от САЩ, но сте наясно, че ние дадохме едни милиарди и още си чакаме нищо и никви 8 самолета, които те можеха спокойно да ни преотстъпят от резервите си. Та, България остава сама;))) Дойде времето на ербапите да покажат качествата, които нямат smil4334aa44c7e89.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif


Правителственият самолет прибира посланика ни от Москва
Кирил Петков очаква Русия да предприеме реципрочна реакция

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/03/28/pravit...moskva.524904,2

Пикльото от Канада е сложен, за да вкара България във войната. Вижте само изказванията на Маймундур Паси и Чехлю Гоцеделчевски, гледайте действията на Пикльото и вижте накъде се води кораба на държавата! Българите сега нехаят, обаче,не Маймундур Паси и Чехлю Гоцеделчевски ще бъдат мобилизирани, а ние, обикновените българи. И какво? Ние ще умираме, заради думите на двама-трима евреи? Нима? Прибирането на посланиците е един от последните актове, преди започването на военните действия. И докато "бензинката с ракети" наистина стреля с ракети, които достигат до нас, за 15-20 минути, (а може и по-бързо), единственото, с което може да стреля Пикльото е израстъка му по рождение в шундурата на жена му, но и това не е сигурно, защото аналогично в неговата пърдяла, целият Грайндър стреля;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06И по времето на Бойко у нас хората горяха като факли... ако някой не си спомня, де;))) щото паметта на наште ора е кат на маймуните, само Бойко име в глъвътъ глъвъ. Проблема е, че това не доведе до радикален обрат, а дойде Кирчо Куролирчо smil4334a62fd4260.gif smil4341944e6b0c8.gif

https://segabg.com/hot/category-foreign-cou...usiya-bukuresht
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Дечифутизатор

преди 1 секунда

Нали видяхте колко вземат тези на следващите избори 7,6%,а ИТН - 6,7%. Пак е много трябва да ви кажа, защото явно е, че в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, т.е. по-големите, на хранилка има много техни хора. И двете партии, обаче в момента са в управлението, а казват : Изгонете...! Кой да изгони, Мирофанова? Бойко?;))) Ами нали вие сте сега на власт? "Настояваме България да предостави...", че то нали сега, вие сте България?:)))) Тия се едно не управляват с Кирчо в момента;)))) ама цоцкат от благинките начело с техният евреин Гонзо;)))

ДБ зове: Изгонете Митрофанова, пратете оръжия на Украйна
Руският посланик уронвал достойнството на България

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/04/06/db-...kraina.525914,2
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ся, какво щях да кажа, да... Който има пари, трябва да се презапасява! Защо? Защото едно е да вземеш, нещо трайно с месеци, а и с години на една цена, а утре, да го вземеш с 20-сет или 30-сет процента по-висока, хубаво е да има;))) защото утре, може да немаш достатъчно паре, да си го земеш. Ама до какво ще доведе това? До Срив на всичко!;))) който така или иначе е налице, просто още не се е проектирал в своята социална пълнота. Та, ква е далаверата... Далаверата е, че който се е презапасил, после ще ни послужи като банкомат, да земем от него;))) Без пари, разбира се;))) Партизаните, едно време, да не би да са плащали на мандрите? smil4334a62fd4260.gif smil4341944e6b0c8.gif

Храните ще поскъпват, но е безсмислено да се презапасяваме
Коментар на Яна Иванова и Катя Костова

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/04/06/h...asiavame.525924

PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Яко далавер импекс иде;))) Опозицията веке нема да мой да блокира чрез кворума и тия, че си развяват кончето, както намерят за добре;)))

Решенията в НС ще се взимат не със 121 гласа, а с 50% от кворума
Досегашната практика създавала проблеми

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/04/06/res...#comment-newest


Мустафа
преди 0 секунди
Ние, вашите господари, великата американска метрополия, пак ще дръпнем от своята балканска колония България 2-3 млрд. Разбира се, първите самолети ще ви доставим на куково лято, а вторите, гато ви цъфнат налъмите! Вижте как добре съм овладяла българският език! Ваша: Мустафа;)))

ПП: Новите F-16 ще са по-евтини, предложението на САЩ ще се обсъди
БСП против сделката, ДБ иска да се преговаря

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/04/06/pp-...#comment-newest


Митрофанчо
преди 0 секунди
Какво да ви кажа сега, то българите са парадоксални тварьи;))) Истината е, че позицията на правителството, риториката, мнението, действията му, всичко, каквото се сетите винаги коренно се различава от тва дето иска народа, но затова пък народа български винаги си избира такова правителство! Това е един чудовищен парадокс в цялата нова българска история. В случая, Митрофанова казва истината и ако това се онагледи с референдум, ще се види;)))Никой от тази коалиция няма електорална тежест да управлява държавата! Както и никой от парламентарно представените партии, междувпрочем! България е в политически блокаж, защото тези които управляват сега и управляваха и преди, нямат легитимност сами по себе си!


Възможно е днес да обявят руския посланик Митрофанова за персона нон грата
Асен Василев потвърди, че се очаква позиция на правителството

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/04/06/vyz...#comment-newest


Дечифутизатор
преди 1 секунда
До Анонимен
Евреина Велизар Шаломов с типичната си еврейска наглост и надменност си позволява да говори от името на България, защото България я управляват евреи и Лена, която им връти по цял ден свиречоци;)))

Анонимен
преди 17 секунди
А защо не може да си позволи нормално здравеопазване, високи заплати, достойни пенсии,грижи за инвалидите, достатъчно детски градини и добавки за деца? И кои са тези, които говорят от името на България?

Велизар Шаламанов: България може да си позволи превъоръжаване
Въпросът бил отлаган 30 години, време било за всеобхватна програма

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/04/06/vel...525980#comments


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06С 1,3 млрд. лева, никаква икономическа трансформация нема да се състои, щото аз си мислех, че са 13 млрд. Виж, при 13 млрд. е вече друго, но с 1,3 млрд. лева, ще се осигури личната икономическа трансформация на Киро и компания;))) Иначе, много думи, много лакърдии, а знаем, че куче, което лае, не хапе;))) С тия 1,3 млрд. ще се купят нови влакове, разбира се, за по-малка сума, но на фактура за 1,3 млрд.;))) и така, личният комфорт на управляващите ще се подсигури.

Петков за Плана за възстановяване: Той е работещ, иновативен и ще осигури промяната
Премиерът посрещна в Министерския съвет председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/04/07/pet...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
idle
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 137
Участник # 1 441
Дата на регистрация: 13-April 08Всичко са изсмукани фрази и общо говорене.
С тези 1,3 млрд. ако изобщо в тях е включено купуване на влакове ще купят най-евтините и ще ги пишат от най-скъпите. С линиите на Бойко, които са само до 160 км/ч и само в южна България сме най-последни пустиняци в ЕС. Дори на гърците инфраструктурата им е за 200 км/ч направена със същите такива грантове.
Много други примери има за обещания, които или не се изпълняват или са на много малък процент осъществени. Сега като влязат парите и ще разкешат по структурите си и ще си осигурят още известно време спокойствие.
Днес обаче се чуха коментари от регионалния министър, че вече не могат да поддържат и ремонтират пътната мрежа. Дори Баце ги караше да ремонтират и обновяват и някак се справяха, дори с кражбите пак нещо се вършеше. На тези дори не им се работи да отметнат нещо проектирано и започнато. Поддръжка определено им е неприятно да извършват, за това казаха че нямало възможност да се ремонтират наличните пътища. Говори се даже че това се прави умишлено, за да се предоставят някои пътни отсечки на концесия на отбрани хора.

https://glasove.com/novini/grozdan-karadzho...i-i-remontirani

Цялото посещение на Фон дер Лаен изглежда е заради това че ни отпускат парите най-после след толкова закъснение, ние обаче поради това ще трябва да пуснем Македония за ЕС като си оттеглим претенциите към нея. За разлика от нас за Гърците дори накараха макетата да си сменят името на държавата и всичко още което гърците сметнаха за нужно. При нас точно братното. Бавят се едни пари цяла година защото не играем по свирката на големите от ЕС.
Като цяло сме държава, която става посмешище дори сравнена с изостаналите страни по света. Много можем да констатираме негативите. Факт е че много малка част българи се стремят да направят нещо и да търсят пътя си напред сред тази европейска и световна бъркотевица.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Дечифутизатор
преди 1 секунда
Както писах и преди ПП са проект на Сорос-Мустафа, чиято основна цел е да управляват така, че да напомпат изкуствено доверие и върнат като цяло политическото доверие в ГЕРБ като партия и политиката, която води. Понеже сте наясно, че доверието в тях, брутално се бе сринало, а както се вижда, без Бойко, евреите, тука са валат. Вадат некви мошеници и наркомани, които секи ден стават за смех. Отделно от това, в България електората е сляп като къртица. Истинските водачи са под носа му, но понеже не са неговото огледално отражение, той не ги вижда:)))

Анонимен
преди 8 секунди
Нито един от двамата кандидати става за нещо. Четворната коалиция няма кадри, все пак това са хора дошли със спонсорството на организираната престъпност на власт. Не случайно защитават Васил Бижков по всеки един повод.

Тошко Йорданов: Има огромна концентрация на власт в един човек
Според него в коалицията трябва да има доверие, както в брака

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/04/11/tos...n-chovek.526445
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.4.2022, 10:47
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Дечифутизатор
преди 1 секунда
Българите към днешна дата са най-големите лузъри на планетата поради гълвотията си, така че от криза в криза, ич им не дреме, от това по-малко лузъри нема да станат;))) Българина към днешна дата тва е Вечното Падане в Бездънната Бездна! От пример в древността за тва, какъв требе да бъде човека, днес българина е деградирал да бъде пример за тва, какъв да не бъде човека;)))

Българите се проявяват като устойчиви на кризите хора
4% са напълно щастливи, 20% са щастливи, а 47% - са почти щастливи

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/04/11/b...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.4.2022, 16:02
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгриянин
преди 0 секунди

България е в икономически, политически и управленски ступор. Практически, тя е изчезнала като държава. Един път имаме абсолютната неадекватност и политическа инфантилност на обитаващото я население, втори път имаме извлека от това население - политическата класа, която не става, също като самото население. Опитът на САЩ отвън да спасят положението е повече от трагичен. Техните кадри са с ниво, още по-ниско от населението обитаващо територията, отгоре на това са и наркомани, типично по западняшки smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

Атанасова: Убедена съм, че ще има предсрочни избори
Представителят на ГЕРБ с коментар за правителството

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/04/11/ata...i-izbori.526517

PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (5) « първа ... 3 4 [5]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020