www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Българският Саракт относно поведението


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Българският Саракт относно поведението, на една прослойка украински бежанци
Йордан_13
Публикувано на: 12.4.2022, 10:38
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06В България, гостоприемството трае три дни. Това е алегория, но реална алегория, сиреч към стопанина на дома, трябва да има съответният респект и уважение от страна на гостите. Надменното и арогантно поведение от страна на определена прослойка от украинците няма да позволи нашето съвместно съжителство в бъдеще на територията на България и ще трябва да се разделим, а още не сме са събралиsmil4334ad8a149e0.gif Ако украинците не могат да се хармонизират с най-либералният и гостоприемен народ на планетата към днешна дата, а именно българският, ще трябва да ги пратим всичките в Израел. Последното искам дебело да подчертая! Просто не виждам кой ще ги търпи с такова поведение. Не бива да се прекалява с привилегиите, които дори самите българи нямат в собствената си държава. Трябва да има разбиране и уважение!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.4.2022, 15:12
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгриянин
преди 1 секунда
Ние, Българите никога не сме смятали, народите от Руската федерация и тези извън нея за чужди. Дайте да се разберем, още повече, че територията на днешна Украйна е част от територията на Велика България, но, дайте да се разберем. Вие сте наши, когато и нас, домакините ни уважавате като свои! Иначе, ще ни предизвикате да дойдем и да забием Българското знаме насред центъра на Киев;))) И руснаците нема ви спасат, и те ще го отнесат!;))) Дайте да се уважаваме, за да можем и да се обичаме;)))

Олена Зеленска: Третирайте украинските бежанци като едни от вас
Първата дама на Украйна даде интервю за списание Vogue

Прочети още на: https://www.dnes.bg/voinata-v-ukraina/2022/...i-ot-vas.526643
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.4.2022, 15:34
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 990
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Стоян Динков.

През 2016 г. в Киев, местни хора, преподаватели в университети и интелектуалци, ме водиха да видя украинските исторически герои, чиито паметници бяха безспорно красиво изградени – Кирил и Методий, Григорий Цамблак, княгиня Олга, Киприан и Кий. Това, казваха те, са Кирил и Методий, които...А това е Цамблак, който...(Цамблак е българин, роден в Търново, по-късно става Киевски митрополит). Вижте, казват те и ми посочват Киприан, това е личността, която…(Киприан е българин, роден в Търново, по-късно митрополит и патриарх Киевски, Литовски и на цяла Русия). След това ми посочват княгиня Олга, която всъщност е внучка на княз Борис I (Баръш каган, „Алтайски барс”). Казвам им, това е много хубаво, дори е чудесно, но всички те са българи. Отначало не ме разбират, сякаш не са ме чули…Един от местните ми казва: „Ама как Олга ще е българка, когато е родена в Псков?” Отговорих му: „През 890 година, когато е родена Олга, не е имало град Псков, а Плисков (Плиска), както е записано съвсем ясно рождението ѝ във всички исторически архиви на онази епоха. Псков е основан през 903 г. Разбира се, ако настоявате, че Олга е родена на празното поле, където е построен 13 години по-късно този град, за когото твърдите, че ѝ е роден, аз не бих искал да споря с Вас”. Водиха ме и до един монументален паметник, където величаво стои Кий, основателят на Киев. Градът днес носи неговото име. Но това, казвам аз, е Кий Шамбат, по-малкият брат на хан Кубрат (Курт хан, Куртбат - Вълк, по майка от Ашина клан, "Вълчицата"). Киев е основан от Шамбат и във всички летописи, Вашият град е записан с името Шамбатас (Самбатас), включително и от Прокопий Кесарийски, пряк свидетел на епохата и велик историк. Историята е ясна и…българска, казвам им аз.
На фотографията съм в едно великолепно киевско ресторантче в квартал Подол. Наздраве! 🙂
PMEmail Poster
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020