www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Общобългарски поход за мир и неутралитет


Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Общобългарски поход за мир и неутралитет
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06" БЪЛГАРИЯ Е ЗОНА НА МИР. БЪЛГАРИЯ Е НЕУТРАЛНА ТЕРИТОРИЯ, НА КОЯТО ДРУГО, ОСВЕН ПРОВЕЖДАНЕ НА МИРНИ ПРЕГОВОРИ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВА!"

https://pero.bg/2022/04/28/%D0%BE%D1%80%D0%...JQnqVFUjRW4MBTs

Динамичен неутралитет, не просто, неутралитет. Ние, не можем да бъдем политически и исторически статични, защото Евразия е една солидна част от нашата история и там все още живеят сумарно много повече българи, отколкото в Дунавска България. Но, Дунавска България носи голямата историческа отговорност. И дори, днешната Дунавска България, да не е българска държава, да, по територията й все още живеят етнически българи и техният глас може да заглуши гласовете на правителствата, които искат война!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Проблема е, че Кулеба е един от свирепите ястреби-хазари, които не искат мир! Три дена, той кисна в София, за да получи оръжие, не за да търси възможности за мир чрез невоенни решения! Китай е съюзник на Русия и подобно желание за гаранции е всъщност част от стратегията на войната, а не част от стратегията за мира! Вбиване на клин, за да се противопостави и Китай на Русия. Уж ни нарече братя, но беше подло и лицемерно наричане! От братя не се търсят нови поводи за вражда с другите братя, а същевременно да се иска от Истанбул да осигури мир! Истанбул няма да ви даде мир, мир ще даде София!

https://www.vesti.bg/sviat/kuleba-tova-e-ed...n59Jorz7mgciS1A


Тенгри Кан
преди 1 секунда
Кирчови харвадски спекулации;))) Априлското въстание няма нищо общо с украинската отбрана срещу Русия! То е въстание за независима българска държава, а в днешният случай имаме война на две големи дръжави с големи армии, защото Украйна не е никак малка държава. Каблешков не го е страх от Османската империя, защото целта на въстанието е да предизвика намесата на другата империя, а именно Русия! Добре, че Лена, не е била родена тогава, за да каже, че "Русия е бивша велика сила";))) А Русия и днес си е империя. Просто е прекалено голяма, за да бъде друго;)))
Анонимен
преди 1 минута
Империята те освободила от другата империя наоколо и ако не беше тя щеше да удряш главата по няколко пъти на ден на изток на черджето. Като се замисля ти и сега го правиш само дето е на запад...

https://www.dnes.bg/politika/2022/05/01/pet...#comment-newest


Тенгри Кан
преди 4 минути
До Анонимен
Прилича, повече на грузинка или нещо сродно, което си е от старият български ген. Днес, народите в Евразия и Кавказ се наричат с различни имена, но някога всичките те са били българи, а по-голямата част от тях и до днес се считат за такива. Идеята да съществува държава като Русия е, за да не се появи в Евразия, империя с името България;)))
Колкото до азерският газ, ако беше толкова лесно, щеше да е направено;))) С една дума, най-вероятно азерите нямат нужните количества. И за да сме специални за тях, значи или ни обичат, защото нали, писха по-горе или защото чичко Ердоган им е подшушнал, да ни обичат;)))
https://www.dnes.bg/rusia/2022/05/01/borisl...ncRRMKnmCfCZvOQ

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/05/01/r...#comment-newest

Тенгри Кан
преди 1 секунда
Желанието на САЩ, ЕС и Украйна е войната да ескалира в световна. Това се вижда ясно, от желанието на всички да струпат всичкото оръжие на света в Украйна;))) А който непрекъснато доставя оръжие на Украйна, той заема страна и формира военен блок. Въпрос на време е, от пасивен участник да стане активен участник или да изпрати армия в Украйна или да приеме военни действия на своята територия. Никакви други стъпки не се предприемат, няма желание за тях. Ясно се видя това от Кулеба и Зеленски.


Tенгри Кан
преди 1 секунда
Киру кай ся по БТВ, че ние не трябва да сме пасивни по отношение войната в Украйна. Не, Кире, наистина, ние няма да сме пасивни, а ще бъдем активни миротворци! Ето, не изоставяме Украйна, но и не плюем срещу руснаците, арогатно и надменно, защото с тях трябва да правим активна дипломация, за да ги склоним за преговори в София! Най-много трябва да разговаряме с Путин и Лавров в този момент, а не с Кулеба и Зеленски! Няма да изоброявам фразите изказани Кире от теб, Лена и Лорер, срещу руснаците! После не бил разбран... Не, Кире, ние те разбираме, много добре, мойто момче, но не искаме да стане на "твойта";))) Можем д апомогнем на Украйна единствено, когато склоним Русия за мирни преговори в София! Това е съвсем различна политика от предлаганата от теб! Защо го казвам това? Защото само народ, на чиято армия не са пленявани бойните знамена, може да осигури траен мир, защото само народ, чиято армия може да победи всяка една друга армия по света, може да бъде миротворец!

https://www.dnes.bg/politika/2022/05/01/raz...#comment-newest

Преди 2-3 дни, точно това написах;)))
НАТО е военно-политически съюз, който претендира за равнопоставеност на страните-членки и за демократичност на решенията, взети в рамките на общността. Ако това е така, защо действия, касаещи националната ни сигурност не се подлагат на прозрачно, внимателно, общонационално обсъждане? В България е налице огромно несъответствие между подчертано пронатовската воля на политическите елити и скептицизма на народа като цяло, който не припознава военния алианс като защитник на сигурността и благоденствието си. През последните три десетилетия одобрението на българите към участието на страната ни в Алианса се променя от предпазлив скептицизъм до категорично отхвърляне. През последното десетилетие броят на тези, които оценяват като негативно членството ни в НАТО нараства с една четвърт, като едва 16% от българите смятат за важно поддържането на близки отношения със САЩ. За по-голямата част от сънародниците ни отношенията с Русия остават по-важни от тези със САЩ, а още по-многобройно мнозинство изтъква нуждата от добри отношения и с двете държави. Въпреки опитите на подвластните на елита медии да представят тези факти като наследство от „тоталитарното минало“, те са много по-лесно обясними от болезнените социално-икономически тенденции в нашето общество.

https://www.peticiq.com/353082?fbclid=IwAR2...rTMiXX5w0fn_vJg

Реално, ние от американците няма ккво да вземем освен технологии и пари;))) но нито първото, нито второто, те искат да ни дадат! Те нямат култура, нито духовност. Интелектуалността им се свежда, горе-долу до производство на технологии за унищожение! Ако президент на САЩ бе сиукс и то велик сиукс, не неква пиена марионетка, да, ние щехме да направим своите културни връзки, защото ние със сиу имаме много повече общо като култура, отколкото с англосаксите и другите там обиротъци!


Послеслов.

Ленчето, кай в "Панорама"(петък, 29 април), че НАТО и ЕС е нашият цивилизационен избор, кай: ма ние вече сме решили, къде ще принадлежим и как тъй, доставянето на оръжие ни въвличало във война... Ленче, една малка прослойка от българите искаше в НАТО и ЕС, наричаха ги, навремето демократи, ние ги нарекохме впоследствие "демонкрати" и те са си демон-крати, сиреч Слуги на Яга Албасти, подлежащи на унищожение, пълно заличение. Ние не сме имали референдум 90-сетте години, в който да си кажем думата "За" и "Против". Просто една прослойка реши, че ние трябва да сме там, без да пита останалите, дали го искат. Те, по подразбиране смятаха, че ние го искаме;))) Не ни питаха даже в прав текст: – Абе, искате ли да сме в НАТО и ЕС? Не! Петър Стоянов навремето, заедно с Юродивото Наде, Мамундура, Класната пълнеха телевизиите с "НАТО-ЕС", но никой не ни пита, нас, лично за един толкова важен за самите нас в личностно отношение въпрос. Така, българското общество се раздели на два блока, които водят тиха гражданска война и днес с всички възможни средства. Едните, малцинството, просто налагат линията си, над останалите-мнозинството;))) Каква демокрация е това? Каква свобода? Ами не, това е Диктатура! Диктатурата на Капитала, която премина в Диктатура на Електората!
PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13)
Идеята за примирие в София, на двата еврейски лагера, не е случайна, тя има много тънък контекст и дойде изведнъж, т.е. тя не е и моя. Знаеш, как идват нещата, внезапно... "Шалом" и сега посрещна Кулеба... И както видя, нещата с Израел и Турция се закучиха, т.е. не те са Решението. Но, идеята за Примирие в София, това е нещо уникално и според мен, Небето цели историческа, съдбовна развръзка на идеята за Хазария чрез Свещеността на България. България не като територия, не като държава, а като Небесна Идея и Живот! България е Решението. Толкова.

Гледам вчера масона от ложа Слънце и президент на България мрънка, че можело да има световна война. Интересно дали от ложата не са му ги спуснали тези знания отгоре по пирамидата. И да отварят прозорец на Оберон, подготвяйки природонаселението, че може би случайно да. Мечтата за златния милиард.
Нещата явно са доста сериозни след като си сънувал, че Небето го иска.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (anti666 @ 2.5.2022, 19:53 )
QUOTE (Йордан_13)
Идеята за примирие в София, на двата еврейски лагера, не е случайна, тя има много тънък контекст и дойде изведнъж, т.е. тя не е и моя. Знаеш, как идват нещата, внезапно... "Шалом" и сега посрещна Кулеба... И както видя, нещата с Израел и Турция се закучиха, т.е. не те са Решението. Но, идеята за Примирие в София, това е нещо уникално и според мен, Небето цели историческа, съдбовна развръзка на идеята за Хазария чрез Свещеността на България. България не като територия, не като държава, а като Небесна Идея и Живот! България е Решението. Толкова.

Гледам вчера масона от ложа Слънце и президент на България мрънка, че можело да има световна война. Интересно дали от ложата не са му ги спуснали тези знания отгоре по пирамидата. И да отварят прозорец на Оберон, подготвяйки природонаселението, че може би случайно да. Мечтата за златния милиард.
Нещата явно са доста сериозни след като си сънувал, че Небето го иска.

https://segabg.com/hot/category-foreign-cou...xKhtldyUi0-yxY8

И италианският вестник и Лавров все едно са ме чели. Вие помните, какъв бе първият ми коментар относно идеята за "денацификацията", преди месец-два, а именно, че каква денацификация след като Украйна се управлява от евреи;))) И тогава ви разгърнах концепцията, че идеята за расовата чистота е върховата идея на юдаизма, понеже чрез нея се пази и отбранява богоизбраността на евреите. Идеята за расовата чистота очертава рязката граница " евреите" и "другите", като другите са по-нисше поставени спрямо богоизбраните. Това, нема как да му хрумне на Адолф Шикългрубер, ако не е евреин, при все, че немалко от неговите високопоставени са също евреи. Расовата чистота сегрегира. Оттам така сегрегирани се създава възможността да се възстанови Израел.
Проблема за нас, в случая е, че двамата евреи, защото и Путин е Шаломов, т.е. евреин си седят в кабинетите, викат и стрелят един срещу друг, но умират не те, а два български народа. Тук вече, ние не можем да стоим безучастни, но много важното е, да не влизаме в еврейската игра, т.е. да не заемаме страна! Те искат да заемем страна, да определим в кой от техните отбори сме. Ние си имаме наш отбор - българският! Затова не исках и правителство да има България към днешна дата, неслучайно! Защото, ето ви го правителството, просто и тъпо като самите вас, г-да избиратели! Просто и тъпо! Защото и вие, прости и тъпи излезохте...., дори хора, копито изглеждаха с претенции за нещо си, излязоха прости и тъпи, заеха страна! Страстология! Страсти...ама не висши;))) Селски;)))
PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Лавров е много опитен дипломат и за първи път висшестоящ политик казва на глас една добре скрита истина. Нещо, за което тук има стотици материали. Той засяга невралгично място на илюминатите и неслучайно Израел реагира така остро. Те чудесно знаят ролята на Хитлер в създаването на Израел, кой например е Айхман и защо преди да го обесят казва "ще има един евреин по-малко".

Сега е интересен въпроса, защо Лавров прави това изказване. Да допуснем, че е лапсус като контрааргумент на твърденията на Зеленски, че разбирате ли "няма как да има нацизъм в Украйна, след като аз съм евреин". Може и така да е, но Лавров си мери приказките. Адресантът на изказването е друг и заешката дупка е много по-дълбока отколкото изглежда. Всъщност контекста на казаното е, че ние знаем кой започна Втората световна война и това не е плашилото Хитлер. Аналогията е със Зеленски. Защото да си мисли някой, че един комик ще стане президент без помощта на Коломойски е както да си мисли, че един канцеларски плъх ще стане президент на Русия без помощта на Бережовски, Ходорковски и още куп мили олигарси с фамилии на -СКИ. Общото между тях е еврейската им кръв. Несериозно е някой и да мисли, че един австрийски фелдфебел ще стане канцлер без помощта на Ротшилд, Вартбург и Бош. Тоест, на немските илюминати, чиято цел е кръвта на милиони бели хора. Чиято цел е и да принудят обикновените евреи да се изселят в пустинята, за да осъществят плановете на Херц от 19-и век за възстановяването на Израил в Палестина.
PM
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Специално ЗеленСКИ (или там каквото му е истинското име) до избирането му за президент се прикриваше, че е евреин (криптоевреин). Не че имаше някакво значение, защото хохлите бяха поставени както се очаква през избора Зеленски - евреин срещу Порошенко-Вайсман, евреин.
Сега като започна войната изведнъж се сети, че е евреин, за да изтъква че няма нацизъм в Украйна, след като той е евреин.
Та неслучайно Лавров му прави тази аналогия с Хитлер. Изтъквайки кой стои зад него, съответно зад Зеленски - намекът към илюминати е повече от ясен. На път сте да направите Световна война. Не го правете отново!

Тук е ролята и на България. И понеже също си имаме хора които вярват че ПП и Просто Киро ей така, случайно взеха власта, да припомним, че Шалом (Лорер) му е кум и че предизобрната му кампания бе организирана от Мосад. Няма как това небългарско правителство да бъде посредник в преговори за примирие между двата клона на Велика България. То трябва вече да си ходи.
PM
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Шествието или 'протеста' е организиран от един крипто-русофилски клъстер в 'гражданското общество'. На времето по събрания на Сърнелата и викаха 'ти да не си еврейка ма - държиш се като еврейка!'. Там може и пламен писката да е замесен задкулисно. Но няма значение - ние трябва да се възползваме от ситуацията и да свалиме гнусната троицата от чифут-наркоман--и-педераст, която не се интересува и няма възможност да мисли по-далеч от следващата комисионна, защото може да им е последна. Не бива да забравяме, че войната не е само пуцане, а геополитически стратегии. Гледам, че в контекста на газовата криза се повдига и въпроса за шистовия газ в Добруджа, който щял да ни носи независимост. Тя войната се води и чрез лобизъм, въпреки че повечето фракинг компании са напуснали Европа от години - на тях не им пречи да ги върнат. Искали да внасят предложение за вдигане на ветото за фракинга в България. Всички вън от Парламента! Отивайте на избори да ви гледаме сеира бе лешпери гадни! От там ми агитирайте за война, шистов газ и въвеждане на еврото. Искам да ви видя идеите за инфлацията!


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (18j @ 3.5.2022, 15:31 )
Шествието или 'протеста' е организиран от един крипто-русофилски клъстер в 'гражданското общество'. На времето по събрания на Сърнелата и викаха 'ти да не си еврейка ма - държиш се като еврейка!'. Там може и пламен писката да е замесен задкулисно. Но няма значение - ние трябва да се възползваме от ситуацията и да свалиме гнусната троицата от чифут-наркоман--и-педераст, която не се интересува и няма възможност да мисли по-далеч от следващата комисионна, защото може да им е последна. Не бива да забравяме, че войната не е само пуцане, а геополитически стратегии. Гледам, че в контекста на газовата криза се повдига и въпроса за шистовия газ в Добруджа, който щял да ни носи независимост. Тя войната се води и чрез лобизъм, въпреки че повечето фракинг компании са напуснали Европа от години - на тях не им пречи да ги върнат. Искали да внасят предложение за вдигане на ветото за фракинга в България. Всички вън от Парламента! Отивайте на избори да ви гледаме сеира бе лешпери гадни! От там ми агитирайте за война, шистов газ и въвеждане на еврото. Искам да ви видя идеите за инфлацията!

Аз лично съм я виждал един път Сърнелата, бяхме заедно в една група, ръчкахме около връх Драгойна, но не останах с добри впечатления от нея. Жените сега смятат, че требе да управляват те света, но не знаят, че без мъжете,. това никога не става, т.е. генератора на идеите винаги е бил мъжкият принцип. Това, че човек може да има малко повече мъжки хормон в тялото си, не означава, че като е жена, непременно може да го изиграе мъж, т.е. искам да кажа, че идеите за мирното шествие са взети от мен, прочетени от мен, но са редактирани, т.е. не е приета идеята за "динамичният неутралитет";))) Подобни редакции се правят, когато не се одобрява или частично се одобрява, идейният източник и за да може да бъде ползван все пак, се изсмуква от него, само онова, което може да ползва личната йерархия или личните цели на определена личност или група. Това е чифутщината, в случая, защото така се бламира и самият идеен източник. Гледам, че и "Възраждане" се включиха, т.е. идеята просто е обсебена, поради, което едва ли ще има особен успех. Иначе, донякъде е възприета тезата за мирни преговори в България, но не е развита, само е упомената, а те са по-важните, защото без тях мира е утопия, т.е. тази идея трябваше да е центрирана в шествието, а не просто шествие за мир.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Какво ми направи впечатление на мирните шествия в София и Русе, например. В София ми направи впечатление, че бяха съшити на едно руското и българското знаме, а в Русе бе показано само руското;))) Според мен, ако трябва да сме обективни, трябваше да се съшият и трите знамена, но в реда- българското, винаги първо, второ украинското и трето - руското! Затова говоря, че трябва един идеен лидер, ама български лидер, не русофилски организации, които използват идеята за мира, за да прокарват пак русофилство smil3dbd4e5e7563a.gif
PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11В София дойдоха дружинка лумпени атакисти с превръзки на ръка "атака" и руски знамена, но бяха изгонени от организаторите с помощта на полицията. За мен да се вее руско знаме в България на този етап е също толкова зле колкото да се разхождат малоумници със знамена Азов, нато и Украйна - което видяхме на митинга на соросоидите преди известно време. Всъщност на събитията на соросоидите почти няма български знамена.
Също така и хората на копейката бяха изтласкани вчера. От институциите наместили 2 демонстрации на един площад защото били по една и съща тема - едната обаче е партийна, а другата надпартийна. Нкрая партийните знамена се свиха, а вгъзраждане призова привържениците си да не подкрепят 'общонационалното шествие за мир и независимост', което изглежда като публично, политическо харакири. Явно сега е време да се делим кой какъв е към кого. А идеята за България като миротворец много страхливо се прокрадва в обществото и със сигурност няма да може да се обсъжда ако днес марионетките в парламата гласуват България да праща директно оръжие на Украйна. Според мен реакцията на Кремлин ще е светкавична. Щом Лавров заговори по нашите теми, за да раздупи чифутия - смятай какво може да направи Русия, за да накаже надупената от всякъде България...


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (18j @ 4.5.2022, 9:11 )
В София дойдоха дружинка лумпени атакисти с превръзки на ръка "атака" и руски знамена, но бяха изгонени от организаторите с помощта на полицията. За мен да се вее руско знаме в България на този етап е също толкова зле колкото да се разхождат малоумници със знамена Азов, нато и Украйна - което видяхме на митинга на соросоидите преди известно време. Всъщност на събитията на соросоидите почти няма български знамена.
Също така и хората на копейката бяха изтласкани вчера. От институциите наместили 2 демонстрации на един площад защото били по една и съща тема - едната обаче е партийна, а другата надпартийна. Нкрая партийните знамена се свиха, а вгъзраждане призова привържениците си да не подкрепят 'общонационалното шествие за мир и независимост', което изглежда като публично, политическо харакири. Явно сега е време да се делим кой какъв е към кого. А идеята за България като миротворец много страхливо се прокрадва в обществото и със сигурност няма да може да се обсъжда ако днес марионетките в парламата гласуват България да праща директно оръжие на Украйна. Според мен реакцията на Кремлин ще е светкавична. Щом Лавров заговори по нашите теми, за да раздупи чифутия - смятай какво може да направи Русия, за да накаже надупената от всякъде България...

В Пловдив слушам изказванията на организаторите, ами те са силно идеологизирани с общи фрази за фашизъм, нацизъм... ала-бала. Само тва им е в устата и в главата. Но, хич не звучаха убедително. Та си казвам: много правилно не съм се разходил до Джумая джамия smil4334ad8a149e0.gif Няма я новата идейност, която да е адекватна на настоящето! Хем са я чели и пак не могат да я осмислят и приемат, защото чашите им са пълни с отрова. идеологическа отрова! Те не могат да разберат огромната и съществена роля, която може да изиграе България. Даже, не могат и да си я представят, поне за миг... Нацизъм, фашизъм - прости хора! Много прости хора! Ако живееш непрекъснато с миналото, то ти става окова и не можеш да полетиш. Човек трябва да стъпва на миналото, там, където, може да полети към Бъдещето! Останалото са окови, вечни окови!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Когато говорим за идеята за България като Миротворец, днес, това не е позиция изхождаща от християнството. Идеята за България като Миротворец не дойде от чреслата на християнската вера днес, защото аз не съм християнин, а тенгриянин. Тя дойде от дълбокото минало на Обединената Българска Държавност наричана Идел - Съюзът на Седемте Племена. Да, християнството носи такава идея като блаженство "Блажени миротворците, защото те са Синове Божии", да, но и преди християнството е имало Миротворство!;))) И то се е появявало след дълбок, братоубийствен конфликт между роднини, между древнобългарските племена, който се преповтаря и сега в лицето на Русия и Украйна. Ченгето Стойчев, казва: Ние не знаем, кога сме се нарекли Българи. Знае се;))) Когато е възникнал Съюза на седемте племена. Затова говоря за Българската Държавност като Миротворност, не изхождам от християнството;))) Да сте чули БПЦ да излезе с такава позиция, а?:))) Не! Затова, казвам: освен да познаваш миналото, трябва да знаеш и къде да стъпнеш в него, за да можеш да полетиш!

На похода за мир и неутралитет: България трябва да бъде миротворец

https://19min.bg/news/8/na-pohoda-za-mir-i-...EMDArzqNkdt4X9I
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри Кан
преди 1 секунда
Мир няма да се постигне като се слугува на САЩ! България като Миротворец е една съвсем различна позиция, коренно противоположна на интересите на САЩ. Какъв е Путин, и какъв е Зеленски, ние всички знаем - евреи! Но тези двамата, убиват не евреи, когато се дърлят помежду си, а българи, защото и украинците и руснаците са българи! Посланик Мустафа- персона нон грата! Вън от България! А вие - ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО!

ПП: Въпросът днес е дали сме на страната на мира или на диктатора
Партията няма да е балансьор, а ще бъде водеща сила

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/05/04/pp-vyp...iktatora.528956
PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Слушах ги днеска лешперите в парламата - те се надпреварват да се упражняват на тема демагогия и ораторствуване обаче не чух точни оценки и предвиждания - какви са рисковета и какви може да са ползите за държавата и народа. Нищо само простотии - били сме част от това принадлежали към онова украинците нещо си руснаците обратното - окей - всички четем новини. Ама изчислихте ли да кажем - ако даваме оръжие и Русия ни подпре с допълнителни санкции какви ще са икономическите цифри? Какво ще стане ако Русия започне да натиска други страни да ни цакат по различни теми - как ще се изрази това във цифри?! Ако обаче Русия реши не само да ни санкционира ами и да изхака конвоите с оръжие още на наша територия, ами ако реши да изпатка 1-2 'кинжала' по нашите заводи и корабостроителници - какво ще направиме? Война е - ние вече сме вътре - какво ше направите бе киро наркомана и ти педерастче оцъклено?! И тъй като всичките във парламента са пълни нефелници аз предлагам - който днеска гласува за влизането на България във войната срещу Русия - да поемат лична отговорност за последиците. Всички финансофи и материални последици да се покриват от джоба и с имуществото на всички военни ентусиасти от парламента днес.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 114
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Историята на Нариман, част 5, стр. 70-72

Заведе Елаур при царя Челбир, а страшният Челбир
похвали го за мъжеството в боя проявено.
До себе си царят го сложи на пира победен,
попита го в разгара: "Защо ти, бег, не ми се виждаш
весел? Или не радва теб победата ми славна?"

Отвърна Елаур на страшния Челбир:
"Ти честно би се и заслужена победа
извоюва в тази война! Но радост нямам
по причина, че от две страни умряха воини,
и всички бяха българи.

И край Кой-Елга
загинаха на брой не по-малко, отколкото
край Немзай, за която пя Муса Хайджин.
На бреговете й лежат уруски синове,
а днес потомци на Урус лежат край Кой-Елга.
............................................................................................
Муса Хайджин - Мстислав Храбри, син на Владимир I, княз Тмуторокански. Известен
български певец и разказвач.
----------------------------------------------------------------
Навярно лешоядите пируват с труповете,
покрити от крилата им, а зверовете лижат
кръвта на падналите!"

Изрече думата си царска Хабдулла Челбир:
"Недей тъгува за тях, добри юнако Елаур!
Повеля дадох уруските тела да бъдат
с чест погребани във гробищата на Буляр,
71
не ще да станат те храна за зверовете!
Да, тежко е, когато съплеменници водят
помежду си битка. Но кого да обвиним?
И всеки има своя истина. А истината знае
един Всевишният; за хората е важно
да следват на Твореца установения ред.

Не трябва срам да сетим, че сме живи
останали: честно се сражавахме
и не се криехме от срещата с врага.
...........................................................................................
Повеля дадох уруските тела.... - телата на падналите край Буляр русичи били погребани според
религиозните обреди (християнски и маюсюлмански) на едно от булярските гробища.
-----------------------------------------------------------------
Да вдигнем чашите и поменем войниците,
западно- и източно-българските...
Да бъде милостив към тях Всевишният!"
Далеко бяха вече корабите на уруските воини;
опази ги Чулман, с мъгла зави ги гъста.

Присветна във небето и видяха българите
как яздят нависоко полкове от кук-маджари.
Те бяха духовете на българските бахадири
от времето на Бат-Иляс Великия,
а и от други славни времена.

Познаха българите предците свои, както и героите.
О, братя - в ножниците приберете мечовете;
нека само сватбени стрели летят насам-натам!
..................................................................................................
Кук-маджари - "Небесните рицари" - според българските митове най-добрите и храбри
войници след смъртта си стават Рицари на Небето и се сражават там с нечистите сили.
------------------------------------------------------------
Не на битките тътена да се носи над земята Българска,
а глъчката на сватбени и братски веселия!
Дружно да тръгнем срещу врага на България
и заедно да сразим противниците на Скития!

Лети орел над безкрайната наша земя
и не може с поглед да я обгърне. Нека
мир и щастие завинаги има в България,
нека само радостни песни да пеем.

Булгар иле! Родна майко на всички,
без умора аз тебе възпявам!
Нека твоята мъдрост моя народ
и България от беди да спасява!
.............................................................................................
Скития - Аскип. Българското поле, едно от древните имена на Българската държава.
Булгар иле - страната на българите, държавата.
България - по това време обхваща земи от Дунав до Китай.
-----------------------------------------------------------------
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (5) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020