| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (14) « първа ... 11 12 [13] 14 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 28.1.2026, 16:43
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 548 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Аз не мога да разбера смисъла на това да идваме без да помагаме? Какъв е смисъла? Да споделим мъката, страданията, да обършем сълзите? Трябва Безухла за какво трябва да идваме на туризъм по време на война, без да можем да помагаме, особено и когато нямаме пари за това? Ако от ПП-ДБ имат, да ни дадат и ще дойдем, да видим;))) По същият начин, Безухла може да дойде по нашите села, да види каква демографска пустиня са и да предложи решение;))) т.е. да си помогнем взаимно. Ние не можем да помогнем на Киев. Тръмп спря ракетите за ПВО на Украйна и оттам дойде бедата за Киев. Второ, всички сгради в Киев са без комини, т.е. без вариант за отопление на твърдо гориво! Какво можем да направим? Само доставка на агрегати, ама за тях трябва бензин и масло. САЩ от съюзник стана враг на украинците. Предаде ги. САЩ предаде Украйна и се съюзи с Путин. България е балкански щат на САЩ. Такава е ситуацията.
Безухла, ето решението, европейско решение "Четиритактов Генератор за ток Агрегат 4,5кВ kW STAHLMAYER" https://toolset-bg/product/chetiritaktov-ge...-kw-stahlmayer/ Украинска депутатка към българите: Елате и вижте с вашите очи Киев, Харков, Лвов Мариана Безухла: Можем да спечелим заедно с Европа, без нея - не https://www.dnes.bg/a/581-voynata-v-ukrayna...iev-harkov-lvov |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 1.2.2026, 21:57
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 548 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
1. А, така;))) Сега ще ги видим наште "юнаци" дето ми опъват дрончета, за да ма снимат как пикам у двора си, дал ша ги бива да управяват военни дронове срещу руснаците, дал са арслане или както са си по природа посраннье;))) и ша разберат, дали играта с дрончетата е безобидна, макар че, тя дава информация на дрътити пдрси , дали съм там и те да ма портат на съответните органи;))) Нема ме, нема ме, нема ме, да ви изсъхнат хуйовете, да ви пресъхнат!
България няма защита при масирана атака на дронове, призна Запрянов За да бъдат изпратени военни в Ивицата Газа, ще трябва да има конкретно решение на парламента, обяви шефът на МО https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...rizna-zapryanov 2. Това ви го пиша, оти дъртият пдрс Запрянов, казва, че ние нямаме зонова защита от дронове. Аз мисля, че и обектна нямаме за по-продължителни атаки, ма ша издам военна тайна;))) При липса на такава, абсолютно всеки обект, който се прецени, че има военно значение, може да бъде атакуван, дори родилните отделения! А, може и да не е военен, просто за забавление. Войниците колкото по-дълго време са на фронта, толкова повече огрубяват, мизантропират и пощуряват и не търсете в тях хуманизъм, те започват да се забавляват, за да разпуснат. Шегите им, обикновенно са смъртоносни. Командир съм, та знам;))) Руски дронове убиха 15 миньори в автобус в Днепропетровска област В Запорожие бяха ранени три бременни в родилен дом https://www.segabg.com/hot/category-the-war...etrovska-oblast 3. https://www.voininatangra.org/modules/xcgal...6348&fullsize=1 |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 7.2.2026, 22:14
|
Децата и война. Как функционират училищата? | STANEVA DOCS
https://www.youtube.com/watch?v=zXWerAFMzD0 И като кажа на наште галфони тука, че Путин трябва да заобиколи Одеса, защото в Одеска област, българското население е компактно разположено и Путин няма работа там, получавам отговор от нашите русофили тука, да съм си ходел в Татарстан!;))) Кажете ми, сега, тези помияри, българи ли са? Аз им говоря за българите в Украйна и риска да бъде избито това население при настъплението на руската армия и се оказва, че за част от тукашните българи е добре това население да бъде избито, но Путин да вземе Одеса! А пък аз, да съм си ходил в Татарстан! Много е интересно, къде ме праща тоя галфон, защото да не стане така от Татарстан да превзема Москва;))) с "татарската армия", да направим един реванш за 1552 г.;))) |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 25.2.2026, 0:04
|
Гледайте го отначало. Таня има уникален поглед като хуманитарист и не само. Ще разберете в контекста на разговора и много неща за България освен за Украйна.
Четири години война – Контракоментар с Таня Станева https://www.youtube.com/watch?v=uqldgd0bM0c Словото на украинският посланик Илашчук на български книжовен език https://drive.google.com/file/d/1neoEf52bVY...?usp=drive_link ;))) С това слово на български език, Украйна спечели войната с Русия в България;))) И то, само заради руската надменност на Митрофанова, която смята, че руският език е имперски и всеки е длъжен да го знае! И го е научила, както казах: Слава Украине - Да живее България!;))) И вижте сега, тва не е лесно да научиш българският език по този начин и да го ползваш в оратория! Не само да го ошлайфаш максимално възможно като дикция, за да не звучи с акцент, а да звучи точно, както официалните наши лица четат речите си по трибуните, но нещо повече Илашчук, не поглеждаше толкова често към листовете си;))), това слово, явно тя го е учила и пред огледалото, което показва, че този процес при нея, не е просто по задължение, а и по нейно вътрешно желание да научи българският език по книжовният стандарт и да го представи максимално добре пред публика, да звучи като българско държавно лице. Тя в пъти по-добре се представи езиково-ораторно пред дрътият пдрс от "Демократично действие", например;))), който въобще защо излезе, за да се изложи батално. А РУСКИЯТ ПОСЛАНИК МИТРОФАНОВА?;))) НАЛИ? И ТАКА: КОИ СА НАШИТЕ БРАТУШКИ? Това определено, не са вече руснаците! Още повече, че те ни обявиха за вражеска държава, за да могат след това да шикалкавят: това не било срещу населението, а срещу управлението. Ами, то, управлението е населението;))) Каквото населението, такова и управлението! Нима не го разбрахте това при Украйна?;))) Инак, досега да сте победили;))) |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 25.2.2026, 15:03
|
Таня ( https://www.facebook.com/skytanya/videos/2066953090811792 ) , тук Костадинов от трибуната на НС, разправя, че украинските офицери избивали бесерабските българи на фронта, нарочно, за да украинизират напълно Украйна и че първом мобилизирали малцинствата нарочно. Ако не беше казано от трибуната на НС на България,можеше да бъде подминато, но тук трябва да му се искат доказателства за тези думи или да се извадят доказателства и аргументи "срещу" https://www.youtube.com/watch?v=V16d1OyXArE
И когато казваш, има проблем с интелекта на българите, огромна роля за това играе, ето тази партия;))) Това е изказване от трибуната на НС и подобно изказване има огромно влияние върху немалка част от все по-застаряващото българско население. Костадинов става все по-брутален и с все по-крещящи изказвания в талвега на това как укрианското фашистко правителство убива българското малцинство нарочно на фронта. Според мен е добре и Зеленски да излезе и да каже, истина ли е, неистина ли е, защото той, Костадинов казва, че разполага с доказателства, които разбира се, типично манипулативно не ги показва, а излиза и казва: "имам доказателства". А при нас, поговорката е "казана дума- хвърлен камък", т.е. който каже нещо, ако няма отсреща сериозна опонация, това става истина и като слезеш в София и я чуваш от устата на простолюдието, а простолюдието, всеки ден се облъчва с това. И после имаш десетки профили, които те плюят. Те, обаче, не идват се заяждат с мене, защото знаят, че дряновицата ми млати яко и с удоволствие ги чакам за купон, ами нападат теб. Според мен, щом Украйна прави много активна политика в България относно своята правота, която за мен е несъмнена, ще трябва да се има впредвид тази пропаганда как фашистите в Украйна убиват българи. Това не трябва да се подминава и трябва да се вземат мерки. |
| anti666 |
Публикувано на: 2.3.2026, 8:24
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 525 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Костя Копейкин и неговите "националисти" са българския клон на партия Единна Русия на Шаломов Путин. От музеен уредник в Добрич, изведнъж става шеф на парламентарна партия. Откъде са парите? Откъдето са и на Виличие. От една варненска ГРУпировка с три букви, името на която е забранено да се споменава. Които перат парите на руските евреи. Помните ли и на Волен Сидеров откъде дойдоха парите? Елтимир ми го е казвал, който се познаваше лично с него. От Газпром чрез руския агент Сашо Дончев.
Тия са много зли и вече съвсем открито си заплашват, че като вземат властта и установят болшевишката власт ще хранят прасетата в Белене с всички българи, несъгласни с болшевиките. Родените джензита в милениума не знаят какво е болшевик. Скоро ще го научат. Сикаджията не успя да го наложи, защото срещу него имаше хора като Пламен Горанов и Движение "Воини на Тангра". Това е последния коз на юдомасоните, да запазят статуквото в разпадащата се територия като наложат болшевизъм. Така че може и да стане. Зависи и от нас, кога ще ни писне и ще преминем към план Б. Още 4-5 години остават до развръзката. |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 2.3.2026, 16:12
|
||
Делян Кръстев 26 януари · Наскоро прочетох "Бумерангът на злото" на Volen Siderov . Ще я резюмирам най-накратко: ❗Впечатлен съм! Г-н Сидеров е бил наясно с процесите, които се случват в света и ги е описал ясно и систематично. Същите процеси, за които алармирам и аз, същите изводи .. Книгата е издадена през 2002 г., далеч преди Интернет да бъде напълнен с цялата информация налична днес и инструментите за търсене и анализ да напреднат толкова. В "Използвана литература" изброява 247 заглавия. Не съм следил възхода на "ПП Атака" отблизо. Помня, че това, което постигнаха като изборен резултат за маргинална сила беше впечатляващо. Още по-впечатляващо е, че е силно вероятно да не е имал гръб, имайки предвид риториката в книгата му. Помня залеза, който последва с "Обединени патриоти". Виждам и посоката на политическите му послания днес. Не, че е сложно да си го представи човек, но би ми било интересно да науча детайлите как са го пречупили ?! Книгата е налична за безплатно сваляне в Читанка, има аудио версия в Ютуб и е налична на никаква цена в книжарниците втора употреба, като явно авторът не търси авторски права, разбирайки, че разпространението на това, което казва, е далеч по-съществено от приходите. ❗Препоръчвам я горещо! Г-н Сидеров, благодарности за труда и поздравления за куража! ============================================================================= Йордан Стайков Ами като всяка личност, Волен си имаше "ръст" и този "ръст", той не можа да надскочи, но, разбира се, причината не е в само в него, а и в илюзията, че българина е националист и ако национализма се вкара в политиката, той ше обърне пътя на България, т.е. българина ще се активира и ще вземе нещата в свои ръце. Волен имаше тези очаквания + очакванията да бъде припознат като народен водач, за което определено не ставаше, нямаше нужният "ръст" и "харизма". Много бързо се видя, че още в кампанията срещу продажбата на българска земя на чужденци срещу Тройната коалиция, че илюзиите за българите, които имаме, (защото и аз участвах активно в тази кампания ) са огромни и въобще не се покриват с реалността, т.е. тези българи не са онези българи, които биха отстоявали и защитавали земята си и оттука вече и държавата и самата държавност. Земята беше за тях ценност, защото можеше да се продаде за много пари и да се отървеш от нея. Още тогава, ясно се виждаше, че България е загубена, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план и българина не се асоциира с държавата си, точно обратното, той има намерение да я затрие, като я вкара в ЕС, 2 години по-ксъно;))) И това се вижда и днес, ярко, много ярко. Другото, което пречеше и стесняваше профила и възможностите на Волен, бе крайното, фанатично православие. Той се беше оградил с едни православни фанатици, които не признаваха нищо извън този кръг. А православието, реално при българина е само обредно, то е проформа. Днешната "Възраждане" абсорбира много от тези неща, а православието при нея е по-ярко от това на "Атака", защото е стимулирано вече от "Единна Россия" на Путин. Основният сблъсък беше с болшевизма на БСП, Сър Гей и Георги Първанов като президент и Волен стигна до балотаж с него, но именно при балотажа се видя, че национализма има таван при избори и дори седесарите гласуваха за Първанов ;))) Те искаха някакъв "модерен национализъм", който по-късно преформатираха на "патриотизъм', за да заличат националистическата идея дори терминологично и успяха политически да направят това. Архаичният национализъм, т.е. национализма без интернационализма:))), който е против, евреите и болшевизма си е чист нацизъм или фашизъм. Затова, първите заглавия след изборите тогава бяха "Вкарахме си фашисти в Парламента". Само че, там фашисти, отново нямаше, защото Волен използва за носител една партия, защото нарочно му се забави регистрацията - БНПП с лидер Петър Манолов. Оттука вече тръгнаха проблемите, защото се заформи коалиция, в която влязоха и ултралевите болшевици от "Нова зора" и тн. , т.е. "Атака" като националистическа партия въобще не се роди, роди се една болшевишка коалиция с патриотичен отенък, на която Волен стана заложник и която заложи основите на неговото крайно олевяване и пропиване, което виждаме днес. Защо? Защото Волен стъпи на терен, който не бе негов, този терен бе отдавна зает, а той там бе наемател, не домакин и макар по-късно да излезе от този болшевишки капан, той изяде първоначалната сурова и дива енергия, която имаше, отблъсна и всички нас. После, той нямаше пари за да участва в изборите;))) Този, който му даде парите, го направи това, което е днес. Това според мен са руснаците, тъй като те напълно овладяха тази политическа ниша и днес я експлоатират здраво. Тя политически е под техен контрол. Българският национализъм идеологически не умря, но умря за много дълго време политически, т.е. той и досега не е парламентарно представен, много от неговите сподвижници умряха, другите са оядоха и си намериха място в Статуквото и парички, на оцелелите им натежаха годинките, а Волен дори и за шоумен вече не става. Ще умре от цироза на черният дроб. Трудно се понася социалната изолация, това е най-тежката пранга, с която се убиват силните и харизматичните личности. Затова няма нужда да се вкарват по затворите, те са с белезници на ръцете, дори, когато са неосъдени и свободни. А колкото си по-изолиран, толкова си по-пропаднал и недоверието към теб расте в геометрична прогресия. И посягаш към чашката... Така че, причината не е само във Волен,а в особената днешна психология на българското население. И резултата е този като цяло, България съвсем скоро ще изчезне напълно. Тази психология се оказа, че съществува дори в неговите съратници. |
||
| Йордан_13 |
Публикувано на: 4.3.2026, 13:14
|
Илко Александров
Ние сме жалките наследници на един велик народ ! · Илко Александров последните 80г.преспивателното беше силно,но никога не е късно пак да сме силни и велики. урция взе нещата в свои ръце: Ще защитава България от Иран Анкара е разположила батерия с ракети Patriot, за да ни пази от евентуални атаки https://blitz.bg/voinite/turciya-vze-neshta...ews1139014.html Не ги спасявайте! Аз ша чавръкам Ладата Нива, а те ша си клатат мадата там, живот си живеят, немат нужда от спасение;))) Дните минават в очакване: „Сутрин закусваме, след това очакваме информация какво ще се случи. Към 12 часа трябва да презаверим картите си за стаите и след това може спокойно да се разхождаме из комплекса. Ходим и на плажа“, допълва българинът. https://nova.bg/news/view/2026/03/04/529129...B0%D1%80%D0%B8/ Спешно сменям долна помпа на съединителя, квото напраа-напраа, важното е да отлепя съединителя и да работи и да бегам нагоре при първа необходимост;))) Искам да не ми влиза пак на мен, а да влезе на вас. Защо? Защото, ако влезе пак на мен, вие, нема си научите урока в този живот и в следващия па ша сте същите гьотверене, а аз пак ша са пека на този бавен огън;))) https://www.facebook.com/Government.of.Bulg...363728572226949 ХиХи ХиХе Хахо преди 1 минута Ах, само Каква стана тя! Тенгри кан Владетел преди 0 секунди Ур-рааааааааааа, братята иранци мюсюлмани, зороастри и християни, ша ни спасат от братята комшии мюсюлмани, оти последните искат турското знаме да се вее по цялата територия на България, а то не е нит бело, нит зелено, само е червено със сърпа на Луната и планетата Венера. Най-вероятно е Венера, но може и да е Марс Преоценят риска за България от войната, Запрянов твърди, че Иран е атакувал Турция Свикват спешен Съвет по сигурността https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/712883-pre...akuval-turtsiya Тенгри кан Владетел преди 0 секунди Деменция? И куп други старчески болести? Така са дъртити пдрси! Аз колко ви гълчах за тех? Цели две години ревъ - дртити пдрси, дрътити пдрси, дрътити пдрси... И вий ма гледати, гледати и си мълчити... Що си мълчити? Аз ли съм лошият? Сега ще разберете кой е Лошият!;))) Дрътити пдрси! То не е само един;))) Много са! Поради застаряването на населението и инфантилността на младото поколение, дрътити пдрси управляват докат не ги изкарат с краката напреже. Става въпрос за едни и същи старчески болести офанале и младото и старото поколение. А, аз по средата, лапам чурчака! |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 4.3.2026, 17:05
|
Евреите създаваха страх, несигурност и престъпност в националните държави, както и корупция в полициите, точно за да се въведат камерите за наблюдение. Помните ли, да вие, не помните, щото тогава немахте компютърна грамотност и интернет;))) но аз тогава се бунтувах точно срещу това - срещу въвеждането на камерите за наблюдение, като казах, че това е тотално ограничение правото на свободно придвижване и тотален контрол над личността! Те с една ръка уж ти дават да си свободен, но с друга ръка "наблюдават твоята свобода";))) И неслучайно се появиха предавания като 'Биг Брадър" - Окото на Йехова, Окото, което никога не спи.. от Айн - Око, Айн Пекуах - Окото, което никога не спи;))) За да добие всепроникващи свойства, То се разделя на отделни безбройни лъчи и искри - "очички " - камерите за видеонаблюдение. Пожелавам ви, успех в света на евреите!;)))
https://www.vesti.bg/sviat/pyrvo-im-izvadih...hamenej-6253488 „Първо им извадихме очите“: Смразяващите детайли за това как Мосад и ЦРУ ликвидираха Хаменей Сложни алгоритми са добавяли детайли към досиетата на членовете на тази охрана, включващи адреси, дежурства, маршрути до работа и най-важното – кого обикновено са назначавани да защитават и транспортират. Така е изградено това, което разузнавачите наричат „модел на живот“ |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 4.3.2026, 19:45
|
https://www.facebook.com/Novini.bg/videos/1581759932904249
По принцип Коста може, пичове;))) Защо? Ами, защото той отдавна не е "Възраждане"„ а продължение на "Единна Россия" в България, т.е. Коста е Москва;))) И то ачик-ачик, чок гюзелик;))) Затова е така самоуверен, ич биля. Или става дума за възраждането на Россия в България;))) Както и да го завъртите моабетят, все ще е верен за Коста;))) И знаете ли, че Коста много добре говори турски?;))) Не е изключено да говори добре и фарси;))) Тенгри кан Владетел преди 1 секунда Естествено, че е лъжа. Требе си много глупав да верваш, чи България е независима държава, след като самите българи искаха да е зависима, за да имат парички и да ги ранат като пойни птички;))) Мой си пойна птичка в клетка, да та ранат и та пускат от време на време да фъркаш по светот. Сега, Радев ще накаже Иран и ще върне доверието в политическата класа. Искайте Радев да говори по-често, за да се види как лъже и той;))) Костадинов: Само "Възраждане" може да преговаря с Иран, за да няма атака срещу нас Той настоя правителството да даде мандат на партията за преговори https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/712902-kos...aka-sreshtu-nas Самолет Boeing 747-47UF на американската компания Atlas Air е кацнал тази сутрин на летище „Васил Левски“ в София от Форт Блис, база на армията на Съединените щати в Ню Мексико, със седалище в Ел Пасо, Тексас, престоял е близо 3 ч. и е отлетял за Джибути, държавата с най-много чуждестранни военни бази в света, включително американска. Това показват данни в сайта за следене на полети FlightRadar24. Самолетът е ползвал военна позивна, макар операторът да е гражданска авиокомпания. Позивната CAMBER се използва от граждански самолети, извършващи товарни или пътнически транспортни полети за военна логистика от името на Транспортното командване на САЩ (USTRANSCOM). Новината за този полет съобщи във Фейсбук Ива Йорданова и написа: „Правителството ни убеждава, че самолетите на американската армия, които са позиционирани на Летище София, са тук „само за учение”. https://obektivno.bg/samolet-izvarshvasht-v...etya-ot-sofiya/ 171анонимен преди 33 секунди Нямало да го уплаши. Куку, рижия се разтропа на Испания , че си пазят народа тоя дупедавец ще се скрие из дупките и пак ще се дъни. За народа ли ще мисли. Смях. Тенгри кан Владетел преди 0 секунди Напери ли гребена, а дрът пдрс?:))) Запрянов: Иран няма да ни уплаши, има промяна в готовността на българската ПВО НАТО е най-силният гарант за сигурността ни https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/712937-zap...balgarskata-pvo Тенгри кан Владетел преди 1 секунда Евреите убиват арии, болг - арии да убием семитите! Смърт на Яхве! Яхве не е бог, Яхве е Демона! Българин преди 1 минута Чичо Ади беше прав за евреите! Богоизбран народ няма! Особено такъв, който да убива други народи! 4анонимен преди 43 секунди Еми гьзете се бе, защо не се гьзите? Гьзете се на запада като българите, някой да е бомбардирал българите? В Техеран: Свят, виждате ли? Те ни убиват, защо ни бомбардирате? Хората са в ужас от бомбардировките, признаци за протести няма https://www.dnes.bg/a/2-svyat/712886-v-tehe...ni-bombardirate |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 6.3.2026, 1:22
|
Вашингтон се сконфузи покрай ударите срещу Техеран
https://trud.bg/a/articles/%D0%B2%D0%B0%D1%...%80%D0%B0%D0%BD Независимо от твърденията на президента, че имал муниции за безкраен конфликт, според препитан от “Ла Стампа” генерал, запознат с процеса на доставка и разполагане на боеприпаси и оръжейни системи, САЩ имали оперативна възможност да нанасят удари със сегашните темпове за не повече от 9-10 дни. Като основният проблем са ракетите - прехващачи на въздушни цели, които са основното средство за защитата на американските бази в Близкия изток и петролните съоръжения на съюзниците им от Персийския залив. Том Карако - директорът на Проекта за противоракетна отбрана в Центъра за стратегически и международни изследвания (Csis), подчертава пред “Ла Стампа”, че кратката война срещу Иран през миналия юни на Израел и на неговите регионални съюзници, както и потокът от оръжия, предадени на Украйна, са намалили запасите от въпросните прехвъщачи, “засягайки много сериозно резервите на Пентагона”. Анализирайки хода на американско-израелските удари срещу Иран и съответно загубите от упоритите ответни атаки на Иран, италианският всекидневник “Кориере дела сера” и френският “Льо Монд” изразиха опасения, че Тръмп като нищо може да се окаже в положението на Путин. Който, убеден, че ще завладее Украйна и ще свали нейното правителство за две седмици, вместо това се забърка в безкрайна война в сърцето на Европа. Или може би Тръмп - подчерта “Кориере дела сера” - ще продължи да бъде Тръмп, като в един момент ще си измие ръцете и ще насочи погледа си в друга посока. В такъв случай резултатът за Иран ще бъде възходът на военна фигура на върха на страната, може би по-малко видимо идеологическа, но не по-малко репресивна и антиамериканска. Тенгри кан Владетел преди 1 секунда Смрт на Изсрал-ел, Изсралите Бога през гъзъ си! Яхве е Демона! Долу, еврейският бог! Огън с най-новите ракети срещу Стената на Плача! Разрушете Стената на Плача! Изтрийте напълно спомена за соломоновият храм! https://www.dnes.bg/a/2-svyat/712966-voynat...sichki-frontove Войната в Близкия изток ескалира на всички фронтове Взривове в Техеран, удар по южен Бейрут, разлив на нефт край Кувейт Статия от news.bg, която аз вече лично не могат да отворя! ИРАНЦИ, СПОМНЕТЕ СИ IYI - ОГЪН,ОГЪН,ОГЪН И ПЕПЕЛ! ИЗГОРЕТЕ ДИВОВЕТЕ НА ЯГА! "КРЪСТОНОСНИЯТ ПОХОД НА СЪЕДИНЕНИТЕ ЕВРЕЙСКИ ЩАТИ" "Елитно малцинство: Евреите сред 400-те най-богати американци"** - той заключва, че макар евреите в САЩ да наброяват едва 2,3% от населението, те са цели 20% от най-богатите хора в страната. Ето и цитат: "Делът на евреите във Fortune 500 (има се предвид шефовете на най-големите компании - бел. ред.) е по-голям от дела на евреите сред населението, макар и не в същата степен, както във Forbes 400. Евреите във Fortune 500 може би са пропорционални на дела на евреите сред по-образованите американци. Трудно е да се каже, че това е резултат от дискриминация. За разлика от малкото представителство на евреите сред американския бизнес елит, те са силно представени сред най-богатите американци. Над 20 процента от 400-те най-богати, което включва малко над 400 души поради наличието на семейства в списъка, са евреи. Евреите са по-застъпени сред много богатите, отколкото сред населението като цяло, като те наброяват 15% от 400-те най-богати хора през 1982 г., когато Forbes за първи път публикува този списък. Днес те вече наброяват 20%..." Сред най-изтъкнатите имена са: Марк Зукърбърг (основател и главен изпълнителен директор на Мета, собственик на Facebook и Instagram, най-големите социални медии в света); Сам Алтман (основател и изпълнителен директор на OpenAI, собственик на ChatGPT, най-големият асистент за изкуствен интелект в света); Лари Финк (основател и изпълнителен директор на BlackRock, най-голямата фирма за управление на активи в света); Дейвид М. Соломон (изпълнителен директор на Goldman Sachs, най-голямата инвестиционна банка в света). Сами можете да се сетите що за политически влияние носи подобна финансова, икономическа и технологична мощ. А всяка една война се води за пари. Освен в подкрепа на Израел, които поради някаква причина биват обяснявани през теологичната призма на Библията... При настоящата война на Израел и САЩ срещу Иран световните медии (като "Гардиън") докладваха, че към момента поне 200 американски войници от всички видове въоръжени сили (морската пехота, военновъздушните и космическите войски) са изпратили оплаквания до ръководството на армията, защото техните командири са оправдали конфликта в Близкия изток като "част от Божествен план". Пълководците рецитирали пред армията части от Библията, в които се говори, че войната ще доведе до обещания "край на времето". До Армагедон и до завръщането на Иисус Христос. Ако не сте чели Библията, това значи, че всички ще умрем. И това е хубаво. Много притеснен подофицер цитира своя ръководител, според когото "Тръмп е помазан от Иисус, за да запали сигналния огън в Иран". Жалбоподателят е подкрепен от още 15 войници в същия взвод: 11 християни, 1 мюсюлманин и 1 евреин. Не всички в американската армия са фанатаци. Този християно-еврейски фанатизъм не се забелязва само в американската армия, където в момента множество командири са описани в състояние на "неограничена еуфория". Той присъства и в политиката. Спомнете си онези 62% от американския сенат, финансиран от Израел. Да вземем за пример сенатор Тед Круз. През юни 2025 г., точно по повод предходната нелегитимна и безпочвена атака на Тел Авив и Вашингтон срещу Ислямската република, той даде интервю пред Тъкър Карлсън, което повдигна доста вежди. Притиснат от съвсем разумните въпроси на водещия (който доскоро бе известен като острие на републиканската реторика), тексаският сенатор избълва: "Библейски ни е заповядано да подкрепяме Израел", след което изрецитира стихче от неделното училище, което посещавал като дете: "Тези, които благославят Израел, ще бъдат благословени, а тези, които проклинат Израел, ще бъдат проклети". Мегацърквите с безбожно богатите и наглите пастори, известни още като телевангелисти, от години насам обвързват своята зилотска (и често еретична) християнска пропаганда именно с Израел и евреите. Посланията се просмукват и в доста училища. Филми като "Израелизъм" (2023), "Окупацията на американския ум" (2016) и "Докато дойде царството" (2020)*** описват стряскащи картини на агресивна про-израелска пропаганда и фундаментализъм, представяйки християните и всички останали вероизповедания като по-нисши и подчинени на евреите. Ще обсъдим само една сцена от третия филм. Докато дечицата събират дребните си стотинки в кофи за дарения за Израел, тяхната учителка казва: "Евреите, те са по-добри от нас, всички нас. Трябва да приемете, че... Всяко хубаво нещо, което знаем, всички неща, които обичаме в Библията, са ни дадени от еврейската нация, Израел, техния народ, евреите." Кулминацията на тези послания е събиране на парични средства от деца и възрастни в подкрепа на Израел и събиране на доброволци за заселване и война в Близкия изток с цел връщане на обещаната земя на израелтяните. И тук отново опираме до международно признатите граници, ред и закони, които биват напълно разрушавани, за да могат Съединените израелски щати да водят война с цел да доведат края на света. Буквално. Ако бях на мястото на Турция и Египет, щях да бъда много притеснен от падането на Иран. Но какво ли разбира един гой. |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 12.3.2026, 23:34
|
Не, хвана я без гащи по голо дупе и сега без вазелин - аркадан комплекс;)))
Неслучайно за военен министър е ексхумираната мумия Запрянов, за да си знайте, чи нема фючър, квото долети, че падне и че порази, квото трябва, т.е. всяка паламарка, че влезе у дупката като у дома си;))) Без вазелин и съвременни лубриканти;))) ПОКАНЕТЕ ОФИЦИАЛНО ЗЕЛЕНСКИ ;))) ДА ВИ ОРГАНИЗИРА ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ДРОННА АРМИЯ С УКРАИНСКИ ДРОНОВЕ ЕВТИНЖОС! И БЕЗ ТВА СТЕ ТУРНАЛЕ УКРАИНСКОТО ЗНАМЕ НАСЕКЪДЕ, БЕЛКИМ ИМА ФАЙДЪ ОТ НЕГО! Войната в Иран хвана България по бели гащи ПВО е прастара, противодействието срещу дронове е химера, а големите военни сделки зациклиха насред две войни Днес, 16:54АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ https://www.segabg.com/category-observer/vo...-po-beli-gashti Думнат там и почваме ние да одим по циганските махали и да им крадем талигите;))) https://trud.bg/a/articles/ostrov-harg-neft...kata-na-voynata |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 16.3.2026, 20:17
|
Сърбия ни вини, че имаме военни стремежи и амбиции към Северна Македония
Според Влhttps://www.dnes.bg/a/2-svyat/714347-sarbiya-ni-vini-che-imame-voenni-stremezhi-i-ambitsii-kam-severna-makedoniyaадимир Джуканович в даден момент на Балканите ще избухне конфликт Тенгри кан Владетел преди 0 секунди Kaкво значи "военни претенции към Северна Македония?;))) Западните покрайнини на Сърбия, Косово и Северна Македония са чисто български територии! А, тоз сърбин, не знае ли, че и Белград е български град? Ако не иска да имаме претенции, да си сменят името на столицата!;))) Москва отново надъхва верният си съюзник на Балканите за война срещу "татарите", обаче "баш татарите" между Волга и Кама , че им друснат един Джихад;))) и ша отсекат чалмите на московският Кремъл;))) Сърбите скоро не са яли бой!;))) Видно е! 23Петър Младенов преди 1 минута Крадецът вика дръжте крадеца. Путин обвиняваше Украйна,че се готви за война, докато накрая всъщност той я нападна и се оказа че се е подготвял за това години наред. Сърбия подготвя война и това е ясно като бял ден. Ще се опитат да си върнат Косово. Явно са получили гаранции от Русия, че само да свърши конфликта в Украйна ще ги подкрепят. ПВО е защитно оръжие, хиперзвуковите ракети са нападателно. 22Зозо преди 4 минути Cpъбe нa вpъбe!!!!!!! 21Анонимен преди 8 минути Сърбите плашат македонците, че българите ще ги завладеят, за да могат да ги манипулират и да си кажат, че само сърбите обичат македонците.Същото правят и руснаците плашат българите, че турците искат да ги завладеят и само руснаците обичат българите.Нищо ново |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 16.3.2026, 22:37
|
Разрушете Стената на Плача! Нека има Плач, но без храмовата стена! Не може съдбата на цялата планета да се върти около разрушеният соломонов храм! Удряйте по камъните му, докато станат на прах! Нека ядат този прах, защото той ще стане свещен за тях!
Ирански ракети паднаха около свещени обекти в Йерусалим 21:05 16.03.2026 https://trud.bg/a/articles/iranski-raketi-p...kti-v-yerusalim |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 18.3.2026, 10:11
|
"Дори не ни видяха“: Украйна отново победи НАТО на учение
https://trud.bg/a/articles/%D0%B4%D0%BE%D1%...%BD%D0%B8%D0%B5 Е, ПАЗИ ЛИ ВИ, НАТО?:))) "Магура" - морски дрон. Оти украинците също знаат, кво е тва Магура, а не кат тва, белоградчишкото келешче, дет са пънеше, пънеше, пънеше за да обслужи туризма и да накяри;))) вместо да фане мотиката и да си копа нивите в Белоградчик;))) Помните 90-сетте, особено краят на 90-сетте, дъртите пдрси демократи и Пешо Катъра как непрекъснато наруваха по телевизиите: НАТО-ЕС, НАТО-ЕС... ! Да сме в НАТО, Турция ще ни пази ( което е исторически нон-сенс, но тя била вече демократична държава), да сме в ЕС, ЕС ще ни храни, ние нямаме нужда нито от армия, нито от национална икономика, от нищо нямаме нужда, просто само трябва да се присъединим към правилната страна. Сега се вижда, че всички имат нужда от Украйна! А-хахахахахахаааааааааааа... ДРЪТИТИ ПДРСИ И ТОГАВА ЛЪГАХА И СЕГА ЛЪЖАТ, НО ПОНЕЖЕ СА ДЪРТИ, ТА ПРИКАЗКИТЕ ИМ ФАНАХА ДИКИШ! ================================================== Ключов фактор за това се е оказало използването на военноморските дронове "Magura V7", разработени и развивани от украинското военно разузнаване ГУР. Това са малки, безпилотни, високоскоростни лодки, които се използват за удари тип "камикадзе" и за атаки с бордови оръжия - ракети и оръдия. Естествено, маневрите не са включвали реални бойни стрелби. Вместо това, за успешно "попадение" се е зачитало прехващането на "врага" и потвърждаването ми с видеозапис. „Битката“ срещу конвой, охраняван от НАТО се е оказала особено впечатляваща. Според източниците, "нападателите" са постигнали толкова много попадения по фрегата на Алианса, че в реални условия тя би била потопена на дъното. Пет минути след началото на "атаката", нищо не подозиращите „сини“ попитали: „E, ще ни атакувате ли или не?“ „Проблемът не беше, че не можеха да ни спрат – те дори не ни видяха“, коментира украински източник. Представител на НАТО е отбелязал, в разговор с FAZ, че за първи път украински военнослужещи са ръководели сили на потенциален враг по време на съюзнически маневри, подчертавайки нарастващата роля на Украйна за Алианса. По думите му, украинската страна е внесла повече реализъм в учението и иновации в тактиката и технологиите. В последно време Алиансът активно се учи от опита от войната в Украйна, отбелязва Bild. Важността на това беше демонстрирана миналата есен по време на учения в Естония, където малка група украински специалисти по дронове успяха да извадят от строя два батальона на НАТО. Наблюдатели в Брюксел по-късно съобщиха, че са „шокирани“ от това колко зле подготвени са западните войски за война с дронове. Изданието отбелязва също, че от началото на руската инвазия през 2022 г. украинските военноморски сили, лишени от кораби, са прогонили руския флот от западната част на Черно море в базата му в Новоросийск, използвайки морски дронове и крилати ракети. |
Страници: (14) « първа ... 11 12 [13] 14 |
![]() ![]() ![]() |