www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Общобългарски поход за мир и неутралитет


Страници: (5) 1 2 [3] 4 5  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Общобългарски поход за мир и неутралитет
Йордан_13
Публикувано на: 26.4.2023, 12:08
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Aко държавата Украйна, няма запазена памет, обикновените хора имат нещо. Мисля, че го бях публикувал, нос падането на сайта, изчезна.

https://www.youtube.com/watch?v=H_tP1DVa5-o...rMhElchII3MrrMI

Сергей от Донецк: А вие, знаете ли, какви са тези земи? Тук, където сме ние – Донбас?
Чии са били тези земи, някога. Знаете ли?
Откъде са тръгнали българите? От кои земи?
Мартин Карбовски: Аха, вие казвате, че това са древни български земи?
Сергей от Донецк: Да. Някога, това е била древна българска земя. Велика България.
Това са земите на Велика България.
Разберете, вашата власт и вашия народ са на различни нива.
Аз не мисля, че българите имат лошо отношение към руснаците.
Имам впредвид, българския народ. А с правителството, с него, това е положението.
Между другото – България доставяше боеприпаси на Украйна и въоръжение, с което ни обстрелваха. Патрони и снаряди, за да ни убиват украинците.
Мартин Карбовски: Кога? В началото?
Сергей от Донецк: От самото начало, от 2014 г.
Мартин Карбовски: През 2014 г., вие сте намирали българско оръжие?
Сергей от Донецк: Да. Намираха го. Показваха го. В Оплот, Донбас Нюз го показваха, маркировката на снарядите е българска.
Мартин Карбовски: Вие сте недоволни от правителството на България, от политиката?
Сергей от Донецк: Какво значи: доволни-недоволни? Ние си живеем своя живот и нас не ни касае България, независимо, че в Донбас има българска общност. Знаете ли, това?
Те много се надяваха, че поне с нещо, българите ще помогнат, вашето правителство ще помогне. Те са се обръщали към правителството, казвали са, че са българи и очакват помощ. Даже списък са предали на вашия президент.
Вижте, аз не разбирам, ние имаме и полска общност, тука в Донбас. Но поляците им помагат. Дават им паспорти. А защо, българите на дават паспорти на нашите българи? България не ги иска. Не иска да има вземане-даване с нас. Аз имам впредвид правителството, не народа. Народа винаги е с нас.
Българския народ и правителство са две различни неща. Същото, както и в Украйна.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.5.2023, 10:17
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри кан
преди 0 секунди
До Веселинъ 7112136860 Kелеш, ша тъ йевъ и в семката семитска! Гена ти е повреден! Аз не съм семит! Аз съм Българин! Семитски ген се обявява за БЪлгарски ГЕН! Ти требе да умрееееешшшшшшшшш... Слава на Тангра, краставо куче семитско!

Веселинъ 7112136860
преди 36 минути
Байдън даде ход на американското самоубийство.Съгласен съм с крайните мерки срещу антисемитизма,но куфея от ревлив смех,че в САЩ разбират под семити еврите.Е,изяснявал съм и пак ще го сторяСемити могат да бъдат само Рожбите на Семеле,тоест Майката Света на Майките,която Роди Дионисий,сиреч Иисус,Иса,Канъ на КанъАанъ,сиреч БЪЛГАРИТЕ и пострадалите от робствата - произходящите от България Семити Магребци и Келти.Евреите обаче не са семити,а marranos/poмаци(Р да се чете П) сиреч крадци на народи


Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2023/05/26/sasht-...#comment-newestPMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.5.2023, 11:55
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06М. Н.:
Българи говорещи наполовина руски, наполовина полски. И сега мрът щото хазарите им искат територията. То хазарите и те българи , ама приели юдейството тръгнали да ни избиват . Та трагедията ни е голяма ! Ама има надежда целият народ да се събере отново в Империя на Духа !
Едва ли ще се получи ссср 2 , по-скоро може да стане много по-добро националистическо общество желано от Небето!
Й. С./М. Н.: Говорят си на български примесен с полски и руски;))) обратното. И зависи, от коя част на Украйна са, ако са в районите, по-близо до Полша, езика ще е доста замърсен с полски думи и така, инак това, което досега чух в песните, това си е чист български език с по-различно произношение от нашето, (което за мене е интересно), примесен с руски и полски на моменти, но пак се разбира. Затова е много важно да се брани езика и тук идва ролята на държавата. Затова, най-добрите от българите правят държави, останалите, са е, като ей тия - други им правят държавите и съответно ги заличават постепенно. Всъщност, Украйна е нагледен процесен пример, как българският език, може да бъде загубен. Затова при тях, възникна такова явление като крайния национализъм и отхвърлянето на руснаците, които са агресивни със своя русизъм и стремеж към русификация на всичко, до което се докоснат!

Нал ви думам: Славянската идея ще умре в пепелищата на Украйна;))) Образно ви го предавам. Тази смърт няма да е разултат от това, кой ще спечели войната,а вследствие огъня, който произвежда самия сблъсък! Резултата от войната ще е удовлетворение за олигофрените, да има с какво да се гордеят и говорят в нета, за нас, Българите е важно възкресението на Българството, което беше унищожено от славянската идея в Евразия! Това са много тънки моменти. Ние не трябва да позволяваме, на никоя "Велика Сила" да посяга на Българството. И както се видя с Годината Бури Барс, нема по-велика сила от нас! Неслучайно украинците беха "дамгосани" с тризъбеца на Бури! Абе, кой да го види това? Ония си сложиха некакъв Z, вероятно еврейският Цион;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.5.2023, 12:13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06https://www.vesti.bg/…/putin-tova-e-mnogo-vpechatliavashto…


Kaто се обърнеш на Запад, те ти говорят за междуетнически карашък на народите, обърнеш се на Изток и Путин ти говори за етнически карашък между народите в Евразия, т.е. нито едната имперност, нито другата имперност иска съществуването на нацията като физическа и културна самобитност. Москва иска карашък на народите в РФ на руска база и на база "славянство", а Запада иска карашък между народите в ЕС, един път, помежду си, на англосаксонска база втори път на база афроамериканство. Шанса тука е, че в РФ, почти всички народности са с български или сроден нему произход, та идеята на Москва нема да сработи, ще рухне и по един привидно естествен начин ще се въздигне Българството. Боли ма хуя за политиката, която ще води днешната държава, която наричате България, защото вие, мое да я наричате България, ма България към днешна дата, това съм аз;))) Вие сте европейци;))))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
“Припомняме, че едва след възстановяването на независимостта на Украйна през 1991 г. етническите българи получиха всички законодателни и фактически възможности да запазят своята идентичност, да изучават и развиват своя език и култура. Децата от етнически български произход могат да учат българския език като роден дори в условията на военно положение, след руската инвазия в Украйна, в условията на постоянен руски ракетен и въоръжен терор. От друга страна, изучаването на български език е забранено от руските окупатори на територията на Запорожка област, където също живеят нашите сънародници и чакат освобождението и връщането на украинската власт“, се казва в писмото.

https://euractiv.bg/section/%D0%B3%D0%B5%D0...81%D1%82%D0%B0/

Както казах и преди, това е поредната външнополитическа грешка на Костадинов. Българите в Украйна са се определили на чия страна са. Те не искат да създават нова българска държава там, а такава, при тези условия е пълен абсурд да бъде създадена, особено при положение, че Дунавска България, практически е изчезнала, те няма на кой да се опрат за подобен акт. Това е Безумие, бих казал, да не говорим, че поради липсата на наша дипломатическа активност, руснаците ни определиха като вражеска държава. Това също е едно голямо, престъпно Безумие, което също се подмина с лека ръка. Ние, не биваше да позволяваме да бъдем квалифицирани по този начин от Русия! Това е въпрос на дипломация, пишлигарчета, не е въпрос на "ала-бала" и "бензинка с ракети". Бензинка, ама вий и ракетите немате, САЩ трябва да ви ги даде и самолетите и ракетите! Посерковци, нема кой да ви обърше гъза след акане!

Кр. Кр.:
Малко информация от първа ръка, понеже бях там преди 3,5 г.:
При хунтата на ГЕРБ, собствениците на частни училища в Украйна, крадяха безразборно. Сега, заради военната операция, са без работа и са много сърдити на руснаците и Възраждане, че зае проруска политика. Нов световен ред, какво да се прави? Не може едни и същи цял живот да крадат. В природата има динамично равновесие, баланс...

Й. С./Кр. Кр.: Частно училище, аз тва не го разбирам;))) Дори, когато сме нямали училища имало е взаимообучителна метода. Тва частното училище е западна работа, храна за егото: моето дете е много специално, то трябва да бъде елитарно, да с еотдели от стадото. Бе, то, моето дете е най-специално, ама го буфнах в най-големия овчарник в Пловдив, заедно да учи, да се сблъска с гадните кифлички и курвички, защото те така се раждат, носят си го с прераждането и им личи отсякъде. Трябва да те блъска живота в стадото, за да го надраснеш, а не - фикус в саксия. Това е частното училище - саксиен елит;))) Елита се ражда в сблъсъка долу, за да бъде горе, той трябва долу да победи! Това е! Колкото до ГЕРБ, те сички са такива там: само краденето и парите, т.е. личния интерес. Те са с един щемпел праени, там, матрично производство.

Кр. Кр./Й. С.: ... понеже на "украинската държава" много и "пука" за българите, затова училищата са частни!
По същия начин много и "пука" за паметника на Аспарух, че го загради в частен двор!
Супер много и "пука" за паметника на Кубрат, "подпука го", та го разбиха!
"Пука" и за нашата история на цялата и територия, че измислиха древни "укри" и я откраднаха!
"Пука" и за нашия Крим и го обсебиха!
"Пука" и за руните ни, за нашия Киев, за Княгиня Олга - сестрата на Симеон, за кирилицата...изобщо - крадат като македонци, юдеи и гърци!
Селяндури и капризни мизерници са украинците!

Й. С./Кр. Кр.: Виж сега, ние този район на света го бяхме изоставили, твърде много се бехме вторачили в себе си;))), което е грешка, защото сега изведнъж се оказваме част от решението на голям геополитически сблъсък, така че, наша е вината, че не сме имали активна политика за българите навън, особено за отколе отседналите в другите Българии и обособени големи български общност с численост колкото сегашната Дунавска България. Всичко сега е въпрос на осъзнаване и дипломация. Много е важна дипломацията, ние не разполагаме с друго, другото е гибелно за нас, особено заемането на страна и крайна риторика срещу едните или другите. Дипломацията е просто нещо;))) Украйна трябва да разбере, че в тази война, ние сме на нейна страна и Русия трябва да разбере, че в тази война, ние сме на нейна страна;))) Сложно ли е?:))) Оттука вече можем да искаме изучаване на българския език в държавните училища, поддържането на паметниците свързани с българската история там и съвместни чествания, които ще бъдат много по-успешни, сигурен съм, толкото тези, дето се опитваме сега да правим с Македония, а това пък ще отпуши и насочи нашите отношения с Македония в друга посока.

В. Н.:Това са фейк новини!!

Й. С./В. Н.: Виж сега, фейк или не, аз да си кажа моето, защото ръчкането в тази посока в момента е недалновидно. Автономия там, без участието на силна Дунавска България, не мой са прави, защото тази автономия трябва да се договори и с украинците и с руснаците. Украинците нема да искат повече автономии, в тва съм сигурен, а на руснаците, може да се има доверие, когато сменят името Татарстан на Волжка България. Татаренето на българите е тяхна политика. Справка: говореното на македонците за нас към днешна дата. Не да ме трият в Тубата;))) Ай ша ги ебъ и в....нали;)))

В. Н./Й. С.: Аз не съм чул някой въобще в Бг да е искал автономия там....
Й. С./В. Н.: Официално от Радев не е идвало такова искане, но от кръгове около "Възраждане" има такива идеи. Сега въпроса беше поставен, дори мисля, че от самия Костадинов, да, на стената му във фейсбук.PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06https://faktor.bg/…/s-vzrivyavaneto-na-kahovka-rusiya-shte…


Дам, тази година нема да има море;))), а за българите, сега се сетихте. Именно, поради това аз исках засилен дипломатет на България. Влизане на България във войната чрез дипломация. НАТО... Вижте, НАТО няма да спаси, българите в Украйна! Сега, разбрахте ли, защо дипломация? Щото сте едни пишльовци тука под Дунав, на гол тумбак, чифте пищови! Ако ние имахме силна дипломатическа дейност, щяхме да искаме от руснаците, евакуация на българите, ако не бяхме заели страна в конфликта и не се прайм на големи бабаити с отрицателен демографски прираст и силно застаряващо население... Ще пратите войници, а, Тагарев? Не, ще пратите старчоци и девици!;)))
PMEmail Poster
Top
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --QUOTE (Йордан_13 @ 9.6.2023, 2:02 )
.

Й. С./Кр. Кр.: Частно училище, аз тва не го разбирам;))) Дори, когато сме нямали училища имало е взаимообучителна метода. Тва частното училище е западна работа, храна за егото: моето дете е много специално, то трябва да бъде елитарно, да с еотдели от стадото. Бе, то, моето дете е най-специално, ама го буфнах в най-големия овчарник в Пловдив, заедно да учи, да се сблъска с гадните кифлички и курвички, защото те така се раждат, носят си го с прераждането и им личи отсякъде. Трябва да те блъска живота в стадото, за да го надраснеш, а не - фикус в саксия. Това е частното училище - саксиен елит;))) Елита се ражда в сблъсъка долу, за да бъде горе, той трябва долу да победи! Това е! ...
Абе аз нали те предупредих на личната ти поща по въпроса със самоовластяването ви и маниите ви да пипате Царски деца и уеднаквяване на кастите?

Лично съм потърпевш от такива ТУРЦИ като вас у столицата София.

Селски момченца с надървени пишлинца на планетата Земя,как е умирачката? А зомбифона?
Май екологична катастрофа се задава в Черно море... някакъв язовир скъсан...
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.6.2023, 19:47
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06https://www.youtube.com/watch?v=62DuloXQ5_E


Идеята България да влезе във войната с активна дипломация за мир беше моя, изцяло моя. Друг, не я беше родил;))) Истината е, че тази идея се експлоатира и от двете страни и от хората на руснаците тука и от хората на американците/ западняците - едните за целите на Русия, другите за целите на Запада, а загубата от неслучването на това е изцяло за България. Това ще го разберете, по-нататъка, че България е имала златен исторически шанс и го е провалила, благодарение на своето политическо късогледство и икономическа немощ, т.е. липса на суверенитет. А, няма как да си свободен, когато ти като личност не си свободен и оттам и политическата ти класа е класа на прислугата и слугите!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 20.6.2023, 12:11
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06П. Ц.:
51 мин ·
🤔🧐🤔
Ve Jo :
Когато започна голямото преселение на укри у нас, някои хора пишеха, че се изпълнява план за подмяна на населението на тази територия. Не го повярвах. Обаче сега с пускането на новини на украински език, работата стана сериозна.

Й.С.: План е. Нужни са им нови гласоподаватели. Нали виждат, че ние, като болшинство блокирахме политическата система, за да ги махнем, елегантно без кръв. Затова започнаха да се колаборират и безогледно, за да приемат нови репресивни закони спрямо нас и решения толериращи новопридошли етноси, макар че, украинците, както и руснаците са народности, съвсем близки до нас. Опита, обаче, да направят от украинците чинни гласоподаватели ще успее, само на първи план. След време, украинците ще им спретнат един брутален майдан и ще ги изтребят до крак. Така че, аз смятам, че с населването на украинци ще сгрешат, виж, ако бяха руснаци, руснаците щеха да им свършат идеалната работа. Те по манталитет са като нас - чичя Путин - Деда Бойка и тва е;)))

П. Ц./Й. С.: укРите са най-мръсната утайка на фа#изма! По- долно племе няма!

Й. С./П. Ц.: Не мога да бъда толкова обобщаващ, в този случай, оти сега, представи си, те са фашисти, а сред тия фашисти живеят 5 млн., етнически българи. Това си е цяла една Дунавска България, там. Ако, аз, като политик, дам такова определение, хвърлям на кучетата 5 млн свои сънародници там. А, не бих искал, защото пък, човек, ако мисли стратегически, тези българи са ни много важни. Затова, аз се въздържам в този конфликт от определени и квалификации, инак свободно давам определения и квалификации на нашите тука;))))

П. Ц.:
39 мин ·
Българи?
Има ли я още България?
Утре може да осъмнем в оХрайна...
Ей тъй, както си спим...😢😢😢

Й. С. : За мен, проблема е в името на държавата. Българите могат да живеят в дръжави под секакви други имена и пак да се самоназовават българи. И в РФ в момента е така. Върха, обаче, на националното самосъзнание е името на държавата България. Това име, не се дава, току-така. Свещено е. В това е проблема. Не дали ще се смесим с украинците; в момента на територията на Украйна със сигурност живеят повече българи, отколкото в Дунавска България. Разбира се, допреди няколко години, това или не се знаеше или беше напълно неглижирано, но войната го изведе на преден план.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 10.7.2023, 15:27
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Зеленият евреин може да бъде само президент на Юдея или на Хазария, но не и на България!;))) Друг е въпроса тези 400 000 българи доколко могат да повлияят на избора за президент на Украйна и дали биха гласували един клоун да стане президент, но като гледам, нас си, може би;))) На колко българи е президентa евреин Путин? Оп-паааааа;))) Започваме да броим: Волжка България (Татарстан), Чувашия, Кабардино-Балкария, Башкирия и всички други, които се самоопределят като българи на територията на РФ;))) Целият голям позитив от войната е, че се разбра, че българите не са само живеещите в днешна България. Българи живеят и в други държави, които не са сега с името България по цялата територия на РФ и Евразия и разбира се, не говорят на дунавско-български. Учете, българските езици, тъпоглави демократчета!;))) Забравете англосаксонският и другите европейски езици! Бъдещето е на България!;))) Аз полека-лека, започнах;)))

Анонимен
преди 13 минути
Зеленски е президент на още около 300-400 хилияди българи. Нека не забравяме този факт. Докато Путин е президент на едва няколко хил. в Русия и няколко хил. руcoроба тука в БГ. Зеленски е Българския президент!

https://www.dnes.bg/notifikacii/2023/07/10/...iativata.575861
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 20.7.2023, 12:30
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Т. П./Й. С.: как може да ги сравняваш?срам
Й. С./Т. П.: Г-жо, въздържайте се, когато става въпрос за самият мен от подобни квалификации, защото виждам по-далеко от вас;))) както и от долния всезнайко Кашчейчо Нашчейчо;))) и въобще от вашите политически ментори, които са безродни негодяйни еничари! Бих ги олупал хахлите, също както руснаците, ако не спазват Българският Път! Велика България и Черна България беха част от Българският Път, но същите тези днес, нарекоха държавата си Украйна, а не България;))) С една дума, всички тези, идвайки тук, требе да имат съответното огромно уважение към нас, които въпреки, всички исторически препятствия, трудности и унижения съхранихме името България ! Срам за тези, които се нарекоха Украйна, Москалия и принудиха българите да се наричат татари! Хайде, да не говорим за срам, а?;))))
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 17.8.2023, 17:20
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE
Ve Jo :
Когато започна голямото преселение на укри у нас, някои хора пишеха, че се изпълнява план за подмяна на населението на тази територия. Не го повярвах. Обаче сега с пускането на новини на украински език, работата стана сериозна.

Нямам нищо против. Понеже територията на Украйна е била част от Велика България, предпочитам бели и светлооки българи, отколкото тази мешавица, която се забелязва все по-осезаемо последните години. Разходете се във всеки български град (без София) и обърнете внимание на българите. Не говоря вече за духовност и национализъм, а за външни белези. Повечето са заприличали на диви прасета с мургав цвят на кожата и цигански белези. В България вече има поне един милион смесени с цигани. Така че малко бял ген ще ни е само от полза от бели и еб..ви жени.

Относно кой ще победи в тази война, казвали сме го много пъти. Губещите са именно белите хора, наследници на Велика България. Но войната я започна Русия, и Русия ще я загуби. И не заради коалицията от 67 държави, които помагат на Украйна. Не и заради факта, че в националния им герб е символа на алпа Кубар Баръс - тризъбеца. Или за това, че техните казаци носят хохли, откъдето наричат подигравателно всички така. А чембасът е свещена тенгриянска прическа.

Причината е един нищо и никакъв тенгриянски шаман, който все още стои затворен принудително в лудница. Само затова, че е искал да направи ритуал за изгонване на Яга от Шаломов-Путин.

Всеки, който си е позволил да се закача с вярващ тенгриянин си е изпатил жестоко. Да му мисли и тук първенешката орда какво ги чака.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 31.8.2023, 15:30
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри кан
преди 3 секунди
Бъдещето на Украйна е еврейско;))) Те си избраха евреин за президент, руснаците и те си избраха евреин за президент. Двамата евреи поведоха война помежду си, с таа разлика, чи единият евреин Путин го прай със символа Z - Зион. Петте региона взети от Украйна, са за новият Израел. Израел ще бъде преместен от Близкия Изток на територията на Украйна. Такава е идеята. Много голям ресурс гълта поддържането на Израел в Близкият Изток и тва фалира САЩ;))) Иначе статията е дълбоко тъпа;;)))

Германско, израелско или корейско... Какво е бъдещето на Украйна?
Настъпил е моментът Киев да се бие и същевременно да преговаря

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2023/08/31/german...#comment-newest

И в контекста на всичко това, може лесно да се разбере бунта на другият евреин Пригожин, който беше и полеви командир на голяма армия. Именно като полеви командир на голяма армия, Пригожин разбра истината, че неговите братя евреи не целят спечелване на войната, а война до безкрай, която да се превърне в биологична месомелачка, която да смели без остатък местното население, т.е. гоимите. Затова, помните ли, срещу какво въстана той? Срещу липсата на достатъчно снабдяване с въоръжение, което води до огромни загуби сред неговите момчета! Какво, казваше, той? Моите момчета, умират напразно, заради капризите на Шойгу! Но, когато потегли на поход срещу Москва, разбра, че, не еленовъда Шойгу стои зад това, а неговите братя евреи-хасиди! Затова, Путин не го уби веднага, почете заслугите му, възвеличи го като герой и временно му даде отстрочка живот. Типично по еврейски, когато на очакваше, той беше убит;))) Руската армия се командва по унизителен за нея начин, нарочно, за да дава безсмислени жертви в жива сила и бе сведена до нивата на петоразрядна армия на африканска държава, по същия начин се командва и украинската армия, целта е взаимно изтребление на мъжкото население, което може да създава деца;))) Евреите са изкусни майстори в унищожението на биомасата, разберете го! Слушайте ме, кат ви говоря, женуря, че, ей сопата, ша видите как шари гърбината, яко я върта;))) Неслучайно, войната са води за тези региони, в които има по-масирано хасидско-еврейско присъствие ! Е, разбира се, вие си мислите, кой ще даде парите за Новия Израел? САЩ? Днешният Израел? Не, не познахте! Войната! Войната ще даде парите за Нови Израел, защото тя е МАШИНА ЗА ПАРИ, ЕВРЕЙСКАТА ЖЕТВА! РАВИНИТЕ И ХАСИДИТЕ, НЕМА ДА ДАДАТ И КЮЛЧЕ ЗЛАТО ЗА НОВИ ИЗРАЕЛ! ВОЙНАТА ЩЕ ИЗРАБОТИ ПАРИТЕ! КРЪВТА НА ВСИЧКИ НАРОДИ В РФ И УКРАИНЦИТЕ! ТЯХНАТА КРЪВ Е ПАРИ! КРЪВТА Е ПАРИ, ЗЛАТО! Решението? Има само един начин да бъдат смачкани евреите като гниди! Бунт на двете армии - руската и украинската, прекратяване на сраженията, обръщане на двете армии срещу управляващите евреи - срещу Путин и Зеленски! Може ли? Може! Ние, имаме исторически пример за това - Войнишкото въстание, макар в отрицателен за нас контекст, но все пак, исторически пример;))) Това направиха евреите-болшевики през 1918 г. на фронта! Разбуниха войниците и ги обърнаха срещу правителството, за да ги използват да съборат монархията и да направат республика!;))) Украинците и руснаците трябва да сложат оръжие на фронта въпреки заповедите на преките началници и да обърнат оръжието си срещу преките си началници! КЪМ МОСКВА И КЪМ КИЕВ! Смърт на Яга Албасти! Яга, гнусна лигава бродяга, ние идем за теб! БУНТ, ДЕЦА НА СВОБОДАТА!

PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06И Шаломов и Зеленски (или каквото е еврейско истинското име на "зеления") освен в едно безсмислено взаимно изтребление на гоимите, които могат да създават деца, постигнаха и друго нещо. Нещо, към което се стреми и наместника на Хазария в България. Ако до войната Русия и така беше президентска република, то сега е абсолютна монархия. Нещо подобно е и в Украйна. Евреинът е несменяем. Поне докато се точи войната. Той също създаде за себе си монархия.

Така и наместника им в България Румен Радев, са който Корнелия Нинова горчиво съжалява, че под давление на чиче Геше го предложи за президент, и той се стреми към президентска република. Сега.. това ще стане. Но ще стане, не защото той (и Задкулисието зад него ) го искат. Ще стане защото НИЕ, законните наследници на Българския Саракт го искаме. Но да не се упоява от властта си. Защото той ще е там заради длъжността си.
PM
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE
Украинците и руснаците трябва да сложат оръжие на фронта въпреки заповедите на преките началници и да обърнат оръжието си срещу преките си началници! КЪМ МОСКВА И КЪМ КИЕВ! Смърт на Яга Албасти! Яга, гнусна лигава бродяга, ние идем за теб! БУНТ, ДЕЦА НА СВОБОДАТА!

Това е единственият възможен хепиенд, както в холичувските кина. Ако само украинците обърнат оръжието си към Киев, то те ще бъдат смазани от руска Хазария след като запада спре да им дава оръжие. Ако само стане в Русия, то ще бъде подобно на Пригожин, когато директно от НАТО са звъннали на Залужни да го предупредят да не се възползва от ситуацията. Тоест само по себе си е ясно, колкото са ужким са против Путин, толкова и искат да остане на власт. Защото световното Задкулисие не иска тази война да свърши.

Това е единствения начин войната да свърши сега, на момента. Не когато Задкулисието реши.
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (5) 1 2 [3] 4 5  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020