www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Общобългарски поход за мир и неутралитет


Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Общобългарски поход за мир и неутралитет
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Интересно име са избрали организаторите на атентата в Москва. Не говоря са таджиките- бушони, които изгърмяха, а за организаторите им. Бас държа, че тези четирима полуидиоти, които КГБ ще накара да признаят че са убили и Ленин, си нямат хал хабер за Ислямска държава Хорасан (Хорезъм)

Какво и кой представлява някогашната държава Хорезъм, тук сме писали. Тя все още съществува, макар и в сянка и в нея не са таджиките. В Нариман Тарихи е описана подробно;
https://www.voininatangra.org/modules/ipboa...opic=4145&st=15
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Попа, брутално издухва мантинелата и става кат имам в джамия;))) Обявяването на Джихад - Свещена война е прерогатив на исляма. Той води "Свещени войни" с каурете, за да ги обърне в "правата вера". Тук при попа Кирил виждаме как право-славенето се превръща в право-верие!;)))) А-хахахахахахахахахаа... Мога да предположа, че подобен изказ и израз на Попа е заради волжките българи, чеченците, карачаите, балкарците и т.н., които трябва да приемат тази война като Джихад - война срещу неверниците фашисти, украинци;))) Попе, таа нема как да стане. Украинците не са хапка за устата на Путин;))) Аз, викам да ги прескочите и да са сбъхтате направо със Запада;))) А попа освен калимевката да си турне и една чалма, отгоре й, ръйш ли, за да замеза главата му на малко подобие на Кремъл;))))

Патриарх Кирил: Западът е изпаднал в сатанизъм, Русия води "свещена война"

https://news.bg/int-politics/patriarh-kiril...tena-voyna.html
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.3.2024, 14:29
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Не съм си и мислил, че ще има ден, в който православните ще станат и правоверни;))) Хахахахаххахаа... тва и в най-смелите си мечти, не съм го виждал;))) Преди години са бъзикахме, кат минавахме през с. Православен и го наричахме Правоверен, па то, било истина;)))
Сега се вижда, колко глупаво щеше да е, ако бе въведено "вероучение" в светското образование, което щело да "въздигне младежта";))). Християнството е просто поредният социален механизъм за изпълнение на политически и дори милитаристични планове;))) Аз не съм си представял, че един Поп, ша замени идеята за "Свещеният мир" с идеята за "Свещената война";))) Ххахахахахахахахаха

M. В. Отец Киприан , в миру Валерий Анатольевич - офицер, получивший звание Героя Советского Союза. Кадровый военный , летчик , в Афганистане служил авианаводчиком. Во время боевой операции потерял обе ноги, пережил три клинические смерти, но вернулся в армию, продолжил летать и даже прыгать с парашютом. Просто РУССКИЙ - этим все сказано

Й.С.: Тва е офицер от ГРУ, не е поп или отец, най-малкото - отец;))) Е, за някои е Отец, даже с главно "О";)))
Тва е се едно, некой наш милиционер, да стане поп. То, ги има много де;))) Милиционер-поп;))) В общи линии, не мой да е поп, ако не е милиционер;))) Син буркан;))) Чи даже и клисарите са доносници в РПУ-тата, хахахахха, бати "държавата", ибати "духовността";)))

Те затва лесно слагат и чалмите де, това обяснява "Свещената война", хахахахаххаха, много са смешни;)))) обяснява "Свещената война" и "пацифизмът е зло". Ми той бил офицер-милиционер, бе;))) Така, кажете;))) И БПЦ = РПЦ, т.е. Бълагрската православна църква е Руска православна църква. То е същото, нема разлика. Ако се разпусне БПЦ и край с руското влияние в България. Некой евроатлантик, требе да открадне тази моя идея, подарявам му я. Ще ми свърши работа, не за друго;)))


Имам Кирил
преди 1 секунда
Къф мир ве? Аз ва призовах на Свещена война срещу украинците. Украинец, значи фашист, нацист, защото не иска да става руснак! Затова Свещена война да пълното изтребление на тие, дето не искат са русифицират! Бисмилляяяяхииии, ррррахманииииии, рааааахиииииим;)))

Зеленски призна: Без помощ от САЩ започваме да се оттегляме
Няма подкрепа, нямаме "Пейтриът", нямаме снаряди

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2024/03/30/zelens...#comment-newest


Имам Кирил
преди 1 секунда
Бисмилляхиииии, ррахманииииии, рахииииим, чеда мои, правоверни! Правата вяра е Славянството! В него, българи, не може да има, освен, ако не са славяни. Това, освен Правата Вяра е и Правото Славене на силата на Славянството като единен, богоугоден, руски народ! Народа на Любовта!;))) Ако има такива, които искат да са българи, те да бъдат наречени татари и да им се смени езика!

Руската църква обяви войната с Украйна за "свещена"
Призова всички руснаци за обединение под Кремъл

Прочети още на: https://www.dnes.bg/voinata-v-ukraina/2024/...#comment-newestPMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 30.3.2024, 22:20
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Агент "Михайлов", така му е вербовъчното име на руския патриарх Кирил-Гундяев, не е изключение. На същият принцип (личи си КГБ школата) са българските владици и патриарси. Само че сега са и масони. Нормално е КГБ да искат от Гундяев да им върне услугата, че още на 20 години е щъкал по Швейцария. И то във времената, когато на обикновения човек там му е трябвало разрешение да иде до Сочи или Москва.
Тази снимка казва всичко;
Икона-РПЦ
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.4.2024, 12:28
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Моето завръщане в Кимерия Иван Митев – Шегор Расате колобър

https://svetlanda.com/%D0%BC%D0%BE%D0%B5%D1...5%D0%B2-%D1%88/

Хаххахаа, ем, тази статия ще доведе доста русофили до припадък. Така е. Украинците са българи - северни българи, евразийски българи, както искате ги наречете. Защо се случи войната на Русия с Украйна?:))) Тя се случи в Годината Бури Барс, не забравяйте;))) Тя беше наречена; наречена на българската нова година. Не може по друг начин, едно забито и клеясало съзнание, като това на днешният българин да бъде извадено от Балканите, Ориента и Запада и да бъде насочено в друга посока. Има толкова много признаци, които може да не се харесват на много хора, но един от тях е, че украинците ни дойдоха на крака, да искат помощ. Това не е случайно. Ша дойш ти, в забитите Балкани, да търсиш помощ, от тези, които се нуждаят от помощ;))) Това е нон-сен, който предизвика Годината Бури Барс;))) Големо негодувание... Те, защо са дошли, мръсници, нагляри;))) Те са такива и такива, гадни... Само че, драги българи, това сте самите вие;))) Не се харесвате? Аааа, това е друг въпрос, хахахаха... Аз, кво ви думах тогава? Войната ще засегне пряко България, тя е заради България! Още не може да се осъзнае, защото се слуша гласа на руснаците, тука в България. Много са кресливи;)))
Колкото до тюрките... вижте, ние като народ пътуваме във Времето;))) Ние бехме и троянци и кимери и асирийци;))), скити, сармати, тюрки... Разберете, това сме самите ние, това са нашите преобрази в различните исторически епохи. Ние сме, които сме!;)))Неслучайно в "Сказание за Чулман", "Песен за Троя" се следва от "Песен за Кимер" и се следва от Песен за Маджи". т.е. "Песен за Асирия", а след това "Песен за Скития". Ми вижте, структурата му само! Ако правиш исторически преглед, ти не се срамуваш от този или онзи, свой преобраз, но да зациклиш в един образ, ти спираш да бъдеш Пътник във Времето. И Времето те изяжда;)))

Имайте и нещо друго впредвид, че страхът на Запада от Русия и от Евразийската степ като цяло е неслучаен. Способността на Българите да организират огромни военни формирования и да осъществяват с тях военно, геополитически задачи е заплаха за самото съществуване на Запада. Не забравяйте, какво направихме ние, чрез хон българите на Атила. Съсипахме Рим;))) Военно го съсипахме;))) Създадохме си възможността да се завърнем на Балканите. Ние стъпкахме само с копитата на конете си, многовековното величие на Рим;))) Без да ставаме, римски императори, които служат като повод за гордост на нашите днешни тракомани;))) т.е. еничари;))) Не, на бойното поле - щит срещу щит, меч срещу меч, една структура на армията срещу другата структура на армията, техният начин на живот срещу нашия! Победа, Българи! Рим е на кокали и мръвки под копитата на конете ни!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.4.2024, 13:11
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри кан
преди 2 секунди

Не забравяйте, че както смятате, че само дават наряди, при които ядат и пият, така една вечер, както сладко си спат, са чува сирената за тревога и кат караконжули сички скачат фффф въшкарника и кубинките, бегом до оръжейната, оттам на Прага-та и аре в Украйна заедно с войничките;))). И квот бешело, бешело;))) Така че, не им завиждайте за трохите;)))

Радост под пагон: Вдигат заплатите на военните с 30% от 1 януари 2025 г.
Сега базовата заплата на войник е 1450 лв.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2024/04/12/r...2025-g.604220,1


Тенгри кан
преди 3 секунди
До Анонимен 14
Нямаш никакъв шанс, не защото руснаците са силни, а защото аз, като част от резерва на БА, няма да се явя под знамето и то съвсем съзнателно;))) Всеки ден ви чета, наблюдавам начина ви на мислене и световъзприятие... Ти ми дай, едно основание, аз да положа костите си, кръвта си и плътта си за теб;)))

Анонимен
преди 39 минути
Най добре е още отсега да си променим фамилиите на руски защото няма какво да се заблуждаваме че с нашата 30 000 армия и от запаса ако в докараме до 100 000 имаме някакъв шанс срещу тия глaвopeзи

Огромен шпионски скандал в Австрия в полза на Русия – има и българска връзка
Опасенията са, че руски агенти трайно са проникнали в тайните служби на Австрия

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2024/04/12/ogrome...#comment-newest

Тенгри кан
преди 1 секунда
Путин отнема колониите на западняците, на които те изцоцваха ресурсите, за да създадат илюзорно благоденстващият Запад;))) към който сички наши олигофи са юрнаха кат полудели, за да топнат и те пръст в кацата с меда. Попаднат ли колониите в руски ръце, Запада ще капитулира без война;)))

Руски инструктори и военни материали са пристигнали в Нигер
Русия ще инсталира в Нигер система за противовъздушна отбрана

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2024/04/12/ruski-...#comment-newest


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 13.4.2024, 16:30
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри кан
преди 1 секунда
До Анонимен 81

Кратун руски, ами то и ние говорим руски по простата причина, че навремето, той доминираше в средното училище, а западните езици, бяха втора ръка;))) Сега, доминира английският. Това не значи, че сме англичани;))) Руският империализъм е също толкова лош, колкото английският колониализъм! Това трябва да се разбере от всички. И тук е бунта на украинците. Те не искат да са руснаци, нито россияни! Въпросната шльокавица е вид северобългарски диалект и няма общо с руският, наистина;)

Да не говоря, че лемкимвският диалект, на русините, хахахахаххаа, русините...., (пич ти си глъфффф бе, глъфффф фбе, глъффффф бе, посрьо!) Всички русофили са имбецилни гълваци! Езика на русините, хахахахаа, нали, ама не на руснаците, на русините, хахахахаха, наречени сега "лемки", (поради диалектният изговор "лем") е още по-близък до днешният български;))) Чаткалъ-паткалъ?;)))

Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/2024/04/13/...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 13.4.2024, 20:30
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Рубладжиите са проблем за националната сигурност - БНТ Панорама - 10 март 2023
https://www.youtube.com/watch?v=jfXxz7C_A6M&t=5s

;))) Пак да се върна на този епизод;))) Хахахахаха, ем, причината за войната в Украйна е България. Тази война, не просто засяга България, а идеята България е в основата й. Затова "поп Кирил" призова за Джихад!;))) Той иска да унищожи идеята за България във фундаментите й, не просто като държавно проявление. Иначе, Русия си отива. Русия съществува въз основа на анекса и преименуването на Волжка България в Татарстан. Махнете от нея, Волжка България и Русия се превръща в Московско княжество. Затова, като кажат: вие не сте тюрки, а иранци, това е Москва, не сте българи, а траки, това е пак Москва;))) Атакува се съзнанието на простолюдието и за него, сънародниците му се явяват татари, мишари, башкорти, чуваши и т.н. Затова феномена "украинци", които не искат да са "россияни" е проблем за тях. Русия е намерила формулата за своят евразийски глобализъм. Всички са "россияни", а останалите са руснаци! Да чувате нещо за българите?;))) Точно така, те отсъстват в настоящето и бъдещето. Те са само минало, историческо минало! Техни наследници са татарите;))) Имало е, някога българи, но вече няма. Това е руската историческа пропаганда, която е много силно оръжие, не бива да се подценява. И колчем, някой оттам заяви: "Аз съм българин" и хоп, оттук се чува: "Какъв българин си, като си мюсюлманин";))) и троп, вратата на съзнанието се затваря, връзката се прекъсва, още неосъществена. Много е тънко, но хората не се усещат. И това е пак, Москва!;)))Аз, няма да говоря като Боян Расате, тези, болшевиките са ясни. Демокрацията за тях е още по-добра хранителна среда, защото могат да се нароят в стотици партии и пак да са те! Преди беше по-лошо, защото беха една БКП и ведно съпридружно БЗНС;))) Но, така са много лесни за опортюнизъм и пораждане на антитеза. Удобна мишена;))) А сега, няма вече антитеза, защото те могат да станат и либерали и демократи и националисти, за абсолютно всичко, могат да се представят и то доста убедително, болшевиките;))) Да не говоря за милиционерските партии, които инженерно се конструират. Тази на Чикагото, той не е в ред с главата този милиционер, но идват други двама Росен Миленов и онзи разведчика,преподавателя по национална сигурност Maрков. Бъдете убедени, че в момента тяхната политическа и обществена активност е активно мероприятие с цел да формира политически проект, който да увлече голяма част от негласуващите. Само като вида милиционер на политическото поприще... То първом е смешно, но и сериозни хора стават смешни като подкрепят. Разберете, няма... Борбата срещу Системата е борба срещу милиционерите. Те държат Държавата! Разберете го, това! Без тях, тя си отива! Отива си тази държава, която ни убива всеки ден. Трябва да се научим да пътуваме в Бъдещето, а не непрекъснато да стоим в капана на Миналото. То е само спомени вече, разберете, няма да се върне! Строители на Бъдещето са нужни! Паметта си е памет, но Бъдещето не е просто съхранена памет през Времето, то е творческа екстаза! Това му липсва на Расате, последното;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06САЩ изпращат тежка инспекция на база Граф Игнатиево заради F-16
Обучението на един пилот струва 2 млн.долара и той ще управлява машина за 200 млн.долара, обяви шефът на МО

https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...evo-zaradi-f-16


:))) Нека да позная;))) Сертификат нема да получим и сичките самолети за 8 млрд. ще бъдат разположени на територията на Украйна за нейно ползване;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 17.4.2024, 23:29
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Очакваме гласуването за окончателното приемане на тези законопроекти да бъде вечерта на 20 април", обяви по-рано днес Джонсън.

https://www.vesti.bg/sviat/republikancite-p...ukrajna-6196501


20 април е рожденият ден на Адолф Шикългрубер;)))

" Семейството на Хитлер произхожда от областта Валдфиртел в северната част на Австрия. Неговият баща, Алоис Хитлер, е роден извънбрачно и до тридесет и деветата си година носи фамилията на майка си, Мария Шикългрубер. Поради това в свидетелството за раждане на Адолф не е посочен баща, което предизвиква спорове за произхода му. През 30-те години Уилям Хитлер, племенник на Хитлер, се опитва да го изнудва със сведения за родословието му. По този повод Ханс Франк, виден юрист от Националсоциалистическата партия, провежда разследване и по-късно твърди, че е открил писма, според които навремето майката на Хитлер е работила като прислужница в еврейско семейство в Грац. Франк твърди също, че деветнадесетгодишен член на това семейство на име Леополд Франкенбергер е биологичният баща на Хитлер.[3] Ханс Франк заявява впоследствие, че чистият арийски произход на Адолф Хитлер е очевиден.[4] Твърденията на Франк са приемани от мнозина през 50-те години за достоверни, но през 90-те са поставени под сериозни съмнения от много историци.[5][6] Британският историк Иън Кършоу отхвърля теорията като клевета, съчинена от противници на Хитлер, и отбелязва, че евреите са изселени от Грац през XV век и заселването им в града е разрешено отново едва след раждането на Алоис Хитлер.[6] През 2010 г. обаче излиза генетично изследване, което отново подхранва съмнението за еврейска връзка в потеклото на Фюрера.[7]"
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.4.2024, 19:21
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
US-експерти: Не НАТО, Европа трябва да прати войски в Украйна
Русия не можела да си позволи да воюва с няколко държави едновременно

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2024/04/24/us-eks...#comment-newest


Тенгри яко в дупайко
преди 2 секунди
Аре, влаковете композиции от България потеглиха;))) Най-отпред са Христов и Пейков държащи двете знамена - българското и украинското, а върху руското седнале с голи дирници;))) Христов: Ще победим! Ще видим, къде са руснаците, ще отидем и ще ги напляскаме;))) Пейков;))): Аз пък ще им покажа преимуществото на електрическата батерия пред ДВГ!;)))

Украинките плачат за Христов и Пейков: Ой, мой коханок ( любими мой) де се дяна, ела, сърцето ми плаче, та се къса, върни се при мене, при децата в мойте скути;)))
https://www.youtube.com/watch?v=XD6LxsSi7gQ...csetnq7k-w7VwVi


Тенгри яко в дупайко
преди 3 секунди
До българина
Ами, запиши се, доброволец;))) Не, казвай, какви големи егоисти сме ние;))) Ти, женен ли си? Питай жена си, дали иска та прати на фронта;))) да се биеш за Украйна;))) Аз съм присъствал на сцена, в която една мадама, не даде и дума да са издума, мъжа й, който е военен, дори на мисия да отиде;))) Сички, дето са айляци и им се воюва, т.е. мре;))) сформирайте доброволчески батальон и напред! В Украйна и в момента се бият много българи на украинска страна,а ние ги зареждаме с оръжие!

българина
преди 8 минути
българина е изключителен егоист, който не гледа по далече от носа си. Абе Украйна има нужда от помощ, а ние се правим на дръж ми шапката. А на нас, когато Османците ни изтребват, търсиме някой да ни спасява, нали? Еми не сме честни.

Тенгри яко в дупайко
преди 2 секунди
До до тоя
Пич, ти бъркаш епохата;))) Генерал Гурко, жена му..., хахахахахаха... Тогава може. Сега, жените командарат;))) Скрито, но командарат;))) Пробвай се, да извадиш един мъж, дори за обикновен саботаж;))) Требе ти каа, чи и тук иди жената и казва: "Ама ти, сега и ти ли в това". Тя, не го спира, уж, но жените си имат едни такива лостове, хахахахахаха, хахахахахаххааххаа...само с едно изречение с подтекст и го спре;))) Давай, бе, пич! Дай пример! Излез с украинското и българските знамена, развей ги на мегданя, призови българите! Аз немам против;)))

до тоя
преди 6 минути
абе смот...льо жената на Ген.Гурко и на другине руски генерали дали ги е спирала да ходят на фронта. Решава се и се отива точка. И какво ще каже по твойна логика - отивам да воювам срещу Османската империя в България. Ние сме страшен народ, все на нас некой ни е длъжен, все сме великите страдалци, а когато трябва да помогнем на някоя държава - дим да ни няма.


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.4.2024, 21:07
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО
Вашингтон умишлено протакал конфликта в Украйна

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2024/04/26/shoigu...-ot-nato.605769


Тенгри кан
преди 1 секунда
Тез приказки на Шойгу са много далече от истината, но той нема да разкрие руският геополитически план;))) Русия вече воюва с НАТО, защото оръжията му са в Украйна, независимо, че се държат от украинци, те са обучени от американците, а Украйна, дефакто е член на НАТО с доставката на американски оръжия. Основната задача на РФ не е да победи, а да изтласка НАТО възможно най-далече от своите граници. Затова следващите нападнати ще са Полша и Швеция. Аз, така бих постъпил. За мен ще е недопустимо, разполагането на ядрени оръжия в една Полша, а и за какво ми е съсед, който всеки ден, ще ме псува през дувара?;))) Швеция сама се вкара в капана на САЩ влизайки в НАТО. Това териториално настъпление на НАТО към Русия, няма как да бъде позволено, т.е. там, където НАТО си е позволило да настъпи по един или друг начин, накърнявайки, моят геополитически интерес, аз няма как да оставя това и да махна с ръка;))) Ще сформирам две армии, с едната ще допригазя Украйна и нападна светкавично Полша в движение, а с втората ще атакувам Швеция. Войната ще продължи с пълна сила. Украйна е само началото. Това е ТСВ, която съвсем резонно може да добие ядрени измерения, като се отчита наглостта и арогантността на англосаксите. Нейният първи етап е изтласкване на НАТО далеч от границите на РФ;))) Но и той е достатъчен да ройне Старият Свят;))) Останалото ще е просто Апокалипто;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 14.6.2024, 14:39
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Румен Радев: Трябва да осигурим военна подготовка за младите
Войната в Украйна показа - най-важният фактор остава човешкият

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2024/06/14/rum...#comment-newest


Радев
преди 1 секунда
С това искам да отговор на въпроса на г-н палковника Марков докъде са стигнали нормативните документи относно нашето участие в театъра на бъдещите бойни действия, защото, както и самият той знае, ние сме НАТО, не член на НАТО, а самото НАТО и щом НАТО връща наборната служба, връщаме я и ние. Ние просто не сме субект на геополитическата сцена, а обект! Квото каат партньорите!;))) Не знам, защо мислите,че войната срещу руският свят, ще ни се размине... Става въпрос за Война на Световете!;))) Къде работат 2-3 милиона българи? В чужбина! В ЕС, във Великобритания, в САЩ... Работат, живеят! Руският свят разрушава техният комфортен начин на живот;))) Това е друга Система, друг начин на живот, в която личността нема значение, тя служи на Цялото, а в Западният свят, Цялото служи на личността. Личността е свещената!;))) Нищо, че сере, яде, пърди и не допринася, кой знае с кво, тя е важната, основата на западната цивилизация. Има права! Я, да видим, дали в руският свят, личността има права? ;))) Ба;)))
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (5) « първа ... 3 4 [5]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020