www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Краха на Румен Радев


Страници: (4) 1 2 [3] 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Краха на Румен Радев
Йордан_13
Публикувано на: 22.6.2023, 15:40
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06https://narod.bg/2023/06/20/саботаж-в-narod...XWupxJBLErptUro


Вижте сега, списъка на масонската ложа "Слънце Ориент" трябва да бъде актуализиран към днешна дата, разбирайте сами, кои имена ще бъдат добавени в него. Колкото до Гумен Узунов, той установи свое царство в Северородопската яка. Стожар на това "царство" е Първо РПУ в Пловдив. Именно Тодоров бе този, който активно бранеше случването на "царството Румено Узуново", а Бойко му помагаше с инфраструктурата. Нали, кат ви говора за "царство Руменово" ви говора именно, че той стъпи на местната власт, на кметовете. Като особено голяма роля изигра кмета на Община Родопи, Павел Михайлов (неслучайно го виждаме на доста снимки с Радев) Близостта им идва именно по оста Румен- съветниците Копринков и Узунов, с. Първенец - Михайлов, с. Първенец-Тодоров, Първо РПУ гр. Пловдив! Истински свински суджук!;))) След като Първо РПУ си изигра ролята, и установи "Царство Руменово, йощ Узуново" по Родопската яка, Тодоров бе повишен и преместен в София като шеф на цялото МВР, т.е. Тумора метастазира, Октопода си пусна ново пипало, а съветниците Радеви изляха от републиканския бюджет солидно количество пари в Общината. Подобна схема е схема на източване на бюджета към "нашите хора" и понеже не е една, на план-бюджета съставен от Радев бе заложен 6% дефицит и за кумова срама, сега Кокора се налага да го сведе до 3% хахахахахаха... Аз ви говора тия неща, вие не ги вервате въобще, обаче един ден ще разберете, че е така! Отклоняваха се, пари от републикансия бюджет, за да се захрани "Царство Радево, йощ Узуново", т.е. вашите пари отчислени чрез данъците, потънаха в родопските гори;))) Кат ви говора потънаха, тва е буквално, щото не знаете кви тъмни усойки, кви черни дупки са тие бърчини;))) Женурята из фейса, само "бла-бла-бла" им дай;))) Слушайте, кво, аз ви говора! Та, сега Радев саботира чрез Тодоров на плажа, защото смята, че сглобката Бойко-Лена, нема да издържи дълго и Тодоров просто ще си продължи.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.6.2023, 23:12
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...valbi-kmetovete

"Местната власт е гаранция за демократично европейско развитие на България“, допълни държавният глава"

Aко го беше казал, някой друг, може би, щях да повярвам, обаче, като знам действителността, как се печелят местни избори във великата община на Радев, община "Родопи", ( а това е валидно и за всички други общини), ако бях на негово място, щях да си спестя подобно глупаво и неверно изказване! Печеленето на избори в Община "Родопи" например е факт, но то няма нищо общо с демокрацията; да, хората отиват и гласуват, но реално, те гласуват под строй "в блок", т.е. става дума за жесток корпоративен вот, който няма нищо общо с демокрацията, защото е израз на селско крепостничество. Демокрация, би било, ако всеки отиде и гласува с личната си съвест и мнение без тя да е изнасилена от материално-икономическите зависимости. И понеже бита в селата е пряко свързан с местното управление, досещайте се, свободни, честни и демократични избори, няма как да се случат. Да, избори има, но те нямат нищо общо с фундамента на понятието "демокрация". Защото, тука въпроса е, не дали отиваш да гласуваш, а как отиваш да гласуваш, зависим или не!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ала-Бала с Радев
преди 0 секунди
Ала-бала ница, турска паница, ой гиди Ванчо, наш капитанчо! Корабите спряха, хората измряха, само един остана - Ванчо капитана!

Радев: Новото правителство тласка България по-близо до войната
Гледат сякаш са в театър с измамното убеждение, че ще останат зрители, допълни президентът

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2023/06/23/radev-...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 20.7.2023, 23:52
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Първенешкият пилон

преди 1 секунда

У петъка имаше бати задръстването на околовръстното на Филибелата стигащо чак до любимото на Муни Узунов Копринков и чече Гоше, село Първенец! Трябваше се досетим, че Михайлов е организирал електората на Муни да оди на Рожен да ръкоплеска на Муни;))) Сега се сетий, чи тва с Рожен, не е случайно! И на Първенец има един голем пилон с набучено знаме, да са види отдалече;))) Пилоня на Рожен е макрото на пилоня в Първенец! Муни възприема роженските поляни кат плац (бати сдуханият, изтрещел фатмак) и кво си вика: липсва ми пилоня със знамето ;))), сетил са е за Първенец или му е подшушнал Михаиличенко, споделил е таа идея с некоя друга женска от неговата кохорта активистки. Те па му казале: - На теб ти липсва плаца с пилоня със знамето в Долна Митрополия, а на нас ни липсва пилоня в бара, дет са връткахми на младини и обирахми мъжките овации и не само;))) А сега, остаряйми, замясайми на кощрамби;))) И така с общи усилия са заредиха пилоните...., спомени за младините;))))

Километрични задръствания по пътя от Рожен към Пловдив
Започват от Чепеларе

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/07/16/k...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 31.7.2023, 15:09
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри кан
преди 1 секунда

Късно е, Муни;))) Твоите съветници Узунов от село Първенец и Копринков от село Труд опропастиха дори възможността да лавираш в такива ситуации, приказките ти да фатат дикиш и ти да влизаш в ролята на опозиционер; особено при случилото се в Община Родопи, която ти посещаваше редовно и където ГЕРБ управляват чрез БСП;))) Кой да ти вярва?;))) Ето, в Община Родопи, твоят човек Михайлов е управляван от ГЕРБ, а уж спечели изборите:))) На кого го дължим това? На "Чичо Гошо" и на Узунов, които подкрепят Бойко. Е, как да не се случи изпирането на ГЕРБ в национален мащаб?

Радев атакува Борисов, ПП-ДБ му подарили индулгенция и легитимация
Промените в Конституцията са настъпление срещу демокрацията, смята той

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/07/31/rad...#comment-newest

PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Kamikadze @ 13.6.2023, 13:07 )
QUOTE (anti666 @ 2.6.2023, 4:46 )
Когато дойдем ние..и се молете да дойдем, защото иначе последният ще натисне копчето delete. Българският Бог ни е дал това право. Или да изтрием всичко или да си вземе държавата чрез нас
https://www.voininatangra.org/modules/news/...%F1%EF%E0%F5%E0

"Ние тен-тен-тенгпианите..."

Ей, селски тетки, нЕма такава ГЕНетика на платата Земя, няма и да има.

Няма ли да се самоспрете вече?

Кога ще си самопризнаеш, че си тъмна същност?

https://www.voininatangra.org/modules/ipboa...uuf2rocanq82bm4

Виж ти кой писал тук, галактическият император. Що не си признаеш, че си дълбоко сбъркана същност. Къде точно те стяга чепика? Всъщност, няма как да отговориш щото са те издухали от сайта. За такива като теб самозванци в Старата Вяра е споменато как се процедира
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.8.2023, 16:09
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри кан
преди 1 секунда
МВР винаги са били силова държавна машина за "мокри поръчки", това аз сам го изпитах на гърба си, така че, нека плаче Радев, сега;))) Ами и той с Гергов направиха МВР-то свое, след като Тодоров от шеф на Първо РПУ в Пловдив изведнъж стана шеф на МВР за цяла България! Защо? Защото силово се опита да наложи властта на масонската ложа "Слънце" над Родопската яка, смачквайки всяка опозиционна съпротива;))) Е, не цялата, но тези с бизнеса и парите, другите са независими, т.е. от тех нищо не зависи;))

Президентството: Отстраняването на главсека на МВР - пълномащабна чистка
Радев отказва да освободи Петър Тодоров

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/08/24/pre...-chistka.580649
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.8.2023, 21:06
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Не, Муни, не се правят заради теб. Създадената политическа ситуация бе такава, че на преден план изведе, както предимствата на едно монархично управление, така и недостатъците му, които идваха изключително по линии на съветниците ти Узунов )с. Първенец), Копринков (с. Труд) и чичо Гошо (с. Борован) и кметовете на Община “Родопи”. Това ги уплаши, не на шега и това доведе до днешната правителствена амалгама! Проблема е, че политическата ситуация изведнъж прояви монархическата формула , но без спирачките, без коригиращите механизми и в теб се събра, наистина безконтролна власт;))), която самият ти не можеше да контролираш, защото нямаш посветеността и възможностите за това, както и необходимите и създадени за целта механизми; да не говорим, че си масон на чече Гоше и тази зависимост определено бе във вреда за държавата, не в полза! А и последната “екстравагантна идея” за пилоня на Рожен (представена като патриотична), който е по-голямото копие на пилона със знамето в село Първенец;))) Вървете в село Първенец, любимото на Радев и вижте, не ви лъжа;))) В крайна сметка, обаче, дори като отрицателен герой в тази пиеска, ти изигра положителна роля за обединението на привидно необединими партии;))) така че, единственото, за което не могат да те обвиняват е, че не си обединител;))) Разбира се, тук ще направя едно уточнение: ти никога нема да бъдеш обединител на нацията, но ще бъдеш запомнен като обединител на мафията!;))) Те се обединиха, вследствие, твоята отрицателност, която се породи, поради това, че ти навлезе в потока на един процес, касаещ бъдещето и съвсем друга личност. ТЕЗИ ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА СЕ ПРАВЯТ, НЕ ЗАРАДИ ТЕБ, А ЗАРАДИ ТАЗИ ДРУГА ЛИЧНОСТ! ДА БЪДЕ СПРЯНА!;)))

https://news.bg/politics/rumen-radev-promen...0GniTHQwgvuQ2jc

По думите му потвърждава се максимата, че колкото по-ниска е легитимността на едно управление, толкова повече то се стреми да закрепи властта си с административни и силови мерки. "Явно управляващите виждат заплаха в служебните правителства. Тя не е от присвояването на някаква имагинерна власт и не е от дългия живот на последното служебно правителство, имаха възможност да му прекратят живота и да не се стигне до служебно правителство, но явно заплахата е от осъзнаването на контраста от последното служебно правителство и последните редовни правителства", изтъкна Радев.Той посочи, че докато редовните правителства създавали кризи в държавата, служебното правителство ги решавало. Последното редовно правителство демонстрира немощ и разпад по непреодолими противоречия, а служебното правителство демонстрира консолидация и решителност в името на хората, защити Радев служебните си кабинети. Той даде пример, че служебното правителство написало всички закони по Плана за възстановяване и устойчивост, а редовното правителство не успяло да напише нито един. Е, това ли е голямата заплаха, запита Радев.
Според него, когато се правят промени в законите заради личност е грешен подход и това се връща с обратен знак към тези, които го правят. "Промените в Конституцията се правят заради личността на президента и може би заради това, че се подразниха от едно социологическо изследване, което излезе от "Галъп Интернешънъл" в последните дни, което много бързо изчезна от публичния ефир - че въпреки управление в най-тежките кризи 10 месеца служебното правителство излиза с много висок рейтинг и много по-висок от сегашното действащо правителство. Явно това не може да се прости, явно контрастът е много голям", отсече Румен Радев.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.8.2023, 23:14
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
ПП постави ултиматум на ГЕРБ заради Румен Радев
Борисов трябва да реши дали запазва влиянието на президента, обявиха от партията на Петков и Василев

https://www.segabg.com/…/pp-postavi-ultimatum-na-gerb…


Бойко дигни ми телефона да импутнем Радев;))) Иначе, уволнете Тодоров! Нека бъде унижен! Но, службите не барайте, защото Муни ша е президент, още 3-4 години и край, след него иди некой друг. НО, УВОЛНЕТЕ ТОДОРОВ! Това е важно, много по-важно от това да орежете правомощията на Муни Узуни от с. Първенец, да назначава олигофрендите си в службите. Той, един ден, ще си отиде.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 29.8.2023, 23:53
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06https://news.bg/…/nikolay-denkov-ako-bil-na-myastoto-na…


Бахта, бахта...;))) Дренки, вий един шеф на МВР ли не мой да уволните?:))) Да си подал сам оставката...;))) Дренки, шефа на МВР е г-н Никой в таа държава, един държавен служител, като сички останали! Изпълнява заповеди! Заповедта е: оставката и той я слага на масата, ако не го направи - арест и под конвой да я подпише публично!;))) Радев... Радев е само президент, а президента в республиките е карикатурата на владетеля на Саракта;))), т.е. г-н Никой!;))) Кви сте мишки;)))
Корупцията... Ами, че вий, ку ройнете корупцията ша закрийте държавата!;))) Днешната държава България е самата Корупция!
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 30.8.2023, 17:12
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13 @ 22.6.2023, 19:40 )
Вижте сега, списъка на масонската ложа "Слънце Ориент" трябва да бъде актуализиран към днешна дата, разбирайте сами, кои имена ще бъдат добавени в него. Колкото до Гумен Узунов, той установи свое царство в Северородопската яка. Стожар на това "царство" е Първо РПУ в Пловдив. Именно Тодоров бе този, който активно бранеше случването на "царството Румено Узуново", а Бойко му помагаше с инфраструктурата. Нали, кат ви говора за "царство Руменово" ви говора именно, че той стъпи на местната власт, на кметовете. Като особено голяма роля изигра  кмета на Община Родопи, Павел Михайлов (неслучайно го виждаме на доста снимки с Радев) Близостта им идва именно по оста Румен- съветниците Копринков и Узунов, с. Първенец - Михайлов, с. Първенец-Тодоров, Първо РПУ гр. Пловдив! Истински свински суджук!;))) След като Първо РПУ си изигра ролята, и установи "Царство Руменово, йощ Узуново" по Родопската яка, Тодоров бе повишен и преместен в София като шеф на цялото МВР, т.е. Тумора метастазира, Октопода си пусна ново пипало, а съветниците Радеви изляха от републиканския бюджет солидно количество пари в Общината. Подобна схема е схема на източване на бюджета към "нашите хора" и понеже не е една, на план-бюджета съставен от Радев бе заложен 6% дефицит и за кумова срама, сега Кокора се налага да го сведе до 3%  хахахахахаха... Аз ви говора тия неща, вие не ги вервате въобще, обаче един ден ще разберете, че е така! Отклоняваха се, пари от републикансия бюджет, за да се захрани "Царство Радево, йощ Узуново", т.е. вашите пари отчислени чрез данъците, потънаха в родопските гори;)))  Кат ви говора потънаха, тва е буквално, щото не знаете кви тъмни усойки, кви черни дупки са тие бърчини;))) Женурята из фейса, само "бла-бла-бла" им дай;))) Слушайте, кво, аз ви говора! Та, сега Радев саботира чрез Тодоров на плажа, защото смята, че сглобката Бойко-Лена, нема да издържи дълго и Тодоров просто ще си продължи.

Това е много добър анализ на обстановката, но да добавя и аз някои нюанси. Ясно е, че в България има конфликт между два мафиотски клана. Нас това може само да ни радва. Обаче пипалата на този октопод се протягат по-навън. Между двата еврейски лагера - на американските сефаради и руските хасиди (ешхеназита или хазари както си ги знаем). За нас вторите са много по-опасни, защото в древността те са имали възможност да опознаят силата на Тангра и на българите. Те са по-умни и по-заинтересовани дори в нашето скромно Движение. Най-яркия представител на тях в България е масонската ложа "Слънце" от Пловдив. Там са "съветниците" на Румен Радев, скритите кардинали Узунов и Копринков. Копринката действа по финансовия фронт, за натрупване на капитали. Но Узунов, чрез неговия селски от Първенец, сваления вече от поста на главсек Петър Тодоров, той е по изпълненията така да се каже, момчето за морки поръчки на чиче Гоше. Фигуранта-президент не го броим. Именно Тодоров, след внезапното и за някои, необяснимо повишение от началник на РПУ в главен секретар - именно той бе ударния юмрук на Узунов. А зад Узунов разбира се е кой - ами как кой? Чиче Гоше, свинаря от Борован. Но ясно е, че и чиче Гоше си има началници. А те сa?...Ами сетете се. Освен церемониал майстор на ложата (или там както се наричат баш зидарите) той е и почетен председател на РАСССИЯ! Бинго. Не тази Рассия на славяните или волжските българи. Не, Русия на руските хасиди, които дърпат конците и на Шаломов.
Така че оставката му е съвсем навременна и удар в муцуната на руските хасиди от американските им братчеди.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 31.8.2023, 11:57
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Румен Радев се заяждал все по-неприлично с правителството
Поведението му било на ръба на противоконституционното
31 авг 2023 10:56, Камелия Цветанова
49

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/08/31/rum...#comment-newest


Българският Преход още не се е състоял, а някои казват, че бил свършил. Свършил за тях, за нас - не! Когато бъдат изринати абсолютно всички болшевики-евреи от властовите и административни структури на Държавата маскирани като демократи, либерали и секви други "али", само тогава рязко ще отскочим напред! Управляват ни, само върли болшевики-евреи! Муни Узуни е същият еврейски идиот! А тоз, Дайнов е тотален чафур, лапа от на евреите парите и дрънка глупости по цял ден!

Анонимен
преди 27 секунди
Бащата на тъмно синия дебар Ивайло Мирчев е партиен секретар на БКП в една българска община и агент на ДС, та в тая връзка да питам избирателите на ДБ - знаете ли това и как ще го коментирате?!?

Анонимен
преди 1 минута
Имам познат бивш военен, който е бил състудент с Тагарев. Разказа ми, че е бил комсомолски секретар на випуска. И все повтарял по събрания: Дружбата ни с Москва е жизненоважна за нашата армия. С две думи - Тодор бил тъмночервен по убеждения. Лесно станал и член на БКП, и когато трябвало да се издигне в партийната номенклатура, дошъл 10 ноември и всичко се сринало. Егати и фурнаджийската лопата е този човек. Ама какво ли се учудвам, то цялото правителсво е съставено от шарлатани.

Йотова: Правителството обяви война на президентската институция
Не за първи път се правели опити за агресивна политизация в системата на вътрешните работи

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/08/31/iot...#comment-newest

Хе, хе, МВР е силова структура, то не печели изборите, но ги прави, защото МВР и досега не е декомунизирано и си остава милиция, а не полиция! Ние, полиция, нямаме, имаме старата милиция, но вече бранеща интересите на политическата олигархуия и мафиотските кръгове зад нея. Така, че г-жа Йотова, да не плаче за Тодоров. Тодоров е пълен с управленчески грехове, дори самите служители на Първо РПУ в Пловдив, плачат от него! Никога не назначаваш "братя" от ложата. Силата на масоните е гато са тайни;))) Когато вече не са тайни, а публични и почнаха да рекламират масонските си ложи и масонствто като цяло се видя Кое е Задкулисието и какви боклуци го представляват. Вижте сега, смъртен ли е човек, той себе си, дори не притежава, смешно е, да говори за власт и пари и контрол над другите, също смъртни като него;)))

PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 31.8.2023, 13:03
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ексглавсекът на МВР: Поискаха ми оставката след посещение на партиен лидер
Два дни преди да се върне Васил Божков в МВР вече знаели

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/08/31/eks...#comment-newest

Тенгри яко в гъзако
преди 3 секунди
Тодоров, това е карма, пич;))) Помниш ли, как мъ гонеше из цяла България, само защото съм се опълчил на хората на Радев бранейки свободата си? М, собачая сука! Затва, унижението ти да бъдеш уволнен кат долнопробен уличник е най-малкото, което може, да ти се случи! Карма, Тодоров;))) Масоните не са неподвластни на кармата!;))))

Масон с фасон! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

https://luboslovie.bg/2023/08/31/и-оставка-...Z2JamZMLAFOew7k


Коментар: Най глупавия и негоден главен секретар на МВР от 1989 година до днес , жалък глупав дядка назначен политически от Радев с протекцията на Узунов и изпълняваше само лични облаги назначения и тотална шуробаджанащина в МВР , а въпросния Тодоров взимаше и пенсия и заплата всеки месец което правеше една доста голяма сума пари всеки месец над 15000 лева , а реално свършена работа нула освен да назначи зет си за зам директор в Пловдив и още десетки назначения както и началника в СПС Пловдив , както и жена му на въпросния началник и още , и още тотална нагла шуробаджанащина !!!!
Срам и позор за МВР !!!

PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 31.8.2023, 19:06
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE
Корупцията... Ами, че вий, ку ройнете корупцията ша закрийте държавата!;))) Днешната държава България е самата Корупция!

Няма какво да се добави към това. Какво падение само! Носещите свещеното име БОЛГ-ари се превърнаха в тълпа тарикати, слуги на Яга. Корпуцията е всепоглъщаща и няма как да се ройне, без да се демонтира целия обществен строй. Кой ще го направи ли? Небето чрез малцината останали читави , бунтовници срещу Тъмата.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 31.8.2023, 23:06
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (anti666 @ 30.8.2023, 20:12 )
QUOTE (Йордан_13 @ 22.6.2023, 19:40 )
Вижте сега, списъка на масонската ложа "Слънце Ориент" трябва да бъде актуализиран към днешна дата, разбирайте сами, кои имена ще бъдат добавени в него. Колкото до Гумен Узунов, той установи свое царство в Северородопската яка. Стожар на това "царство" е Първо РПУ в Пловдив. Именно Тодоров бе този, който активно бранеше случването на "царството Румено Узуново", а Бойко му помагаше с инфраструктурата. Нали, кат ви говора за "царство Руменово" ви говора именно, че той стъпи на местната власт, на кметовете. Като особено голяма роля изигра  кмета на Община Родопи, Павел Михайлов (неслучайно го виждаме на доста снимки с Радев) Близостта им идва именно по оста Румен- съветниците Копринков и Узунов, с. Първенец - Михайлов, с. Първенец-Тодоров, Първо РПУ гр. Пловдив! Истински свински суджук!;))) След като Първо РПУ си изигра ролята, и установи "Царство Руменово, йощ Узуново" по Родопската яка, Тодоров бе повишен и преместен в София като шеф на цялото МВР, т.е. Тумора метастазира, Октопода си пусна ново пипало, а съветниците Радеви изляха от републиканския бюджет солидно количество пари в Общината. Подобна схема е схема на източване на бюджета към "нашите хора" и понеже не е една, на план-бюджета съставен от Радев бе заложен 6% дефицит и за кумова срама, сега Кокора се налага да го сведе до 3%  хахахахахаха... Аз ви говора тия неща, вие не ги вервате въобще, обаче един ден ще разберете, че е така! Отклоняваха се, пари от републикансия бюджет, за да се захрани "Царство Радево, йощ Узуново", т.е. вашите пари отчислени чрез данъците, потънаха в родопските гори;)))  Кат ви говора потънаха, тва е буквално, щото не знаете кви тъмни усойки, кви черни дупки са тие бърчини;))) Женурята из фейса, само "бла-бла-бла" им дай;))) Слушайте, кво, аз ви говора! Та, сега Радев саботира чрез Тодоров на плажа, защото смята, че сглобката Бойко-Лена, нема да издържи дълго и Тодоров просто ще си продължи.

Това е много добър анализ на обстановката, но да добавя и аз някои нюанси. Ясно е, че в България има конфликт между два мафиотски клана. Нас това може само да ни радва. Обаче пипалата на този октопод се протягат по-навън. Между двата еврейски лагера - на американските сефаради и руските хасиди (ешхеназита или хазари както си ги знаем). За нас вторите са много по-опасни, защото в древността те са имали възможност да опознаят силата на Тангра и на българите. Те са по-умни и по-заинтересовани дори в нашето скромно Движение. Най-яркия представител на тях в България е масонската ложа "Слънце" от Пловдив. Там са "съветниците" на Румен Радев, скритите кардинали Узунов и Копринков. Копринката действа по финансовия фронт, за натрупване на капитали. Но Узунов, чрез неговия селски от Първенец, сваления вече от поста на главсек Петър Тодоров, той е по изпълненията така да се каже, момчето за морки поръчки на чиче Гоше. Фигуранта-президент не го броим. Именно Тодоров, след внезапното и за някои, необяснимо повишение от началник на РПУ в главен секретар - именно той бе ударния юмрук на Узунов. А зад Узунов разбира се е кой - ами как кой? Чиче Гоше, свинаря от Борован. Но ясно е, че и чиче Гоше си има началници. А те сa?...Ами сетете се. Освен церемониал майстор на ложата (или там както се наричат баш зидарите) той е и почетен председател на РАСССИЯ! Бинго. Не тази Рассия на славяните или волжските българи. Не, Русия на руските хасиди, които дърпат конците и на Шаломов.
Така че оставката му е съвсем навременна и удар в муцуната на руските хасиди от американските им братчеди.

" Това е много добър анализ на обстановката, но да добавя и аз някои нюанси. Ясно е, че в България има конфликт между два мафиотски клана."

И курвите им smil4334ad8a149e0.gif smil3dbd4e5e7563a.gif Аз, толкова много курви на едно място през живота си, не бех виждал! smil4341944e6b0c8.gif smil4334af067a7a3.gif
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (4) 1 2 [3] 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020