www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> "Борисов 4" умря, иде ли "Борисов 5"?


Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Борисов 4" умря, иде ли "Борисов 5"?
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13 @ 1.3.2023, 21:57 )

Това не е нещо ново за нас, България отдавна е във войната, тука уточнението е, че ще е и с жива сила и Муню се постара доволно с Изменението в Закона за ВС на РБ, т.е. българските мъже, най-вече бедняците ще бъдат отнети от техните жени и семействата им и пратени на фронта, а богаташите, няма да загубят нищо, само ще спечелят, а по-заможните - ще се откупят. Не просто за ПП§ДБ„ но и за ГЕРБ, дори ПП§ДБ изпреварва с 1% ГЕРБ към днешна дата, това явно е поради парите, които се наливат в тях. АКО СЕ ГЛАСУВА, ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ТАКА, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ПРАВИТЕЛСТВО. Подочувам, че ПП също така, много здраво напъват към местната власт. Хубавото, па казвам, в българската политика е, че е курвенска работа;))) ама буквално го разбирайте;))) със сливите между краката, напред се движи тя)))  затова често в нея, малките камъчета обръщат колата;)))
==========================================
Взривяваща информация прихвана АФЕРА от свои брилянтни източници, базирани на изключително високо политическо ниво сред световните либерали. Основният източник на АФЕРА е сред западните водещи либерали, а разкритата от него информация за АФЕРА бе потвърдена от още двама независими един от друг източници от близкия кръг на двама западно европейски лидери.
България влиза във войната! – категорично е решението на световните сатрапи и в частност на техните западно европейски ратаи.
За целта към България са потекли огромни парични потоци от определени „фондации“, включително и тази, създала ГЕРБ, за предстоящите избори, с една единствена цел – на всяка цена изборите да бъдат спечелени от ПП и ДБ. След което ГЕРБ да ги подкрепи за да бъде съставено правителство, което да отвори незабавно пътя за влизането на България във войната срещу Русия на страната на Украйна.
ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов е готов на всичко, за да спаси собствения си задник, поддал е, и сега единствената цел на световните сатрапи е – да успеят ПП и ДБ на всяка цена да спечелят изборите.
За АФЕРА ужасяващата информация потвърди и конгресмен от САЩ, чието име запазваме в тайна. Той също потвърди, че единствено липсата на стабилно ТЯХНО правителство /на ПП и ДБ плюс ГЕРБ/ осуетява засега България да е вкарана във войната, което иначе според плановете е трябвало вече да се случи.
Още по-скандалното е, че източниците ни говорят не за употреба на конвенционални оръжия, а за употреба на … ядрени такива!
Историческа вина за въвеждането, легитимирането, продуцирането и налагането на ПП и заиграването с ДБ носи президентът Румен Радев, както и кохортата му от корумпирани продажници „пътя на копринката“, които и в момента правят общи схеми с ПП и ДБ за изборната кампания /очаквайте за това отделен материал на АФЕРА/.
Така Румен Радев с отвратителното си гъзомийство и предателско надупване на световните сатрапи, ще остане в историята като Кръволока на България, вкарал я във война срещу Русия.
АФЕРА ПРИЗОВАВА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ПП И ДБ, КАКТО И ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ ОТ ТИПА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО“ И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ТЮРЛЮГЮВЕЧИ, КОИТО ДЕКЛАРИРАТ ПОДКРЕПА НА ПП И ДБ, СЪЗДАДЕНИ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГОРЕОПИСАНАТА ЦЕЛ, КОЯТО ГОНЯТ СВЕТОВНИТЕ САТРАПИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!

Китай вчера заяви, че една невидима ръка разгаря войната в Украйна. Димитър Песков веднага побърза да заяви, че това изявление било шеговито, а всъщност имал предвид САЩ. Не, песоглавецо! Не е САЩ. Иначе нямаше да казва “невидима”. За същото изявление, че една невидима ръка управлява САЩ някога тя уби Джон Кенеди. Знае се коя е тази невидима ръка, и затова Китай като каже А, да каже и Б
Едно време Китай воюваше срещу Българската Империя. Сега я няма тази империя. Но общият враг си остава.
PM
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Гледам оня ден по новините 75% от българите имат проблеми да си покриват ежедневните разходи за живот, а ония ми говорят за Украйна, войната, Шенген и еврозоната. Коалиции, моалиции, днеска оня толупа се изтресе, че имало огромна дупка в бюджета - има от 15-20 години плащате вноските по външните заеми с нови кредити, шамандуро дебела това всички го знаят - ти колко кредита изтегли?! Те не бяха ли за дупки от бюджета?
Сякаш ония от изборите живеят на друга планета и някои го гледат като сериал, но доста хора напоследък отговарят, че изобщо не следят тия неща. И правилно защото актьорите там са пълен провал избирани по 100 пъти без никаква файда пак там седят и мелят някакви безумия, нямат нищо общо с бита на българина.
А българинът гледа телевизора и се подсмихва, ама тоя целия цирк струва милиарди и ние го плащаме.

Оня па ушатия доказва в момента защо беге не е готова за президенска республика и еднолично управление: ако интернационалистите из&ерат един ушатко най-отгоре, а той из$ере в управлението две-три трупи комедианти то всичко като държава е приключило и то се вижда.
Един обикновен картел на търговците прекупвачи прави на луди институциите и цялата държава, убива българското производство и изсмуква безконтролно парите на българите, а генерля не може да реагира. Какво ходиш като самоходен говорител и плямпаш, бе толуп-2. Парите на българите се изнасят под носа ти, а ти се газурчиш насам и натам.

Ноо шопът си е отявлен сеирджия, хванал се е на сеир да зяпа не вземе да натири тая сган. Казват хората ама няма кой да дойде друг, те новите по-зле се оказаха. Ама кои са новите незнам защото тука все марионетки на сащ изскачат. А най-смешното е, че точно на тия същите - европейците ги пратиха у лево! И аз да съм холандец политик няма да ги искам тия толупи да седят до мене. Хората тука са бедни, дават им се малко пари, само муфтят заеми, има корупция и сива икономика, управляват зле, бизнеса запада, стандарта е нисък така че ай шенген ама по-нататъка. Това постигнаха българските политици, назначени от сащ и подкрепяни от същия този ес. Невероятен цирк...обаче народа седи и гледа пиесата защото всякакви системи за самоорганизация са тежко компрометирани и блокирани на системно ниво.
То това му е хубаво на безвремието, че може да продължава цяла вечност. smil3dbd4e5e7563a.gif


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 10.3.2023, 19:21
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Оспорвана битка до края: ПП-ДБ - 27,2% срещу ГЕРБ-СДС с 26,6%
ДПС и "Възраждане" се борят за третото място

https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/10/...#comment-newest

Пичови, нема фуф;))) Който и да изберети, фронта в Украйна ва чака!:))) И Корнелия да изберети и тя ша ва прати на фронта... Е, тя, само до полската граница вика, чи ша одите на прогулке с туристическа цел, ма то дет полската граница, там и Бахмут;))) И жакузи щело да има тамка и яки мацки в жакузито. Социалистическата партия ги осигурява на воините за евроатлантическа правда. Инак, сички носят ибрика под дупето на Мустафа. Борбата е , кой най-добре ша напрай чаламбата;))) Затва тия избори са една голема чаламба! Избори без избор! Затва гласувайти така, че да излюскате ибрикя;))) Тогава сички ша са виновать пред Мустафа и на нея, ша са и наложи нови партии да мисли;))) А, дорде ги измисли, руснаците, току виж, стигнали Берлин;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 15.3.2023, 14:19
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри кан
преди 1 секунда
Гответе се за хиперинфлация и голям глад, съпроводен с гладни бунтове и въвеждане на военно положение, за да бъдат овладени нещата в България;))) Насекъде ша щъкат войнички в униформи с "Калашников". "Калашников" е последния опит да се спре глада;))) Ма, Мунди, толкова си може;))) Гледайте само;)))
Сарказъм Радомирски
преди 41 секунди
"Инфлацията падна, цените растат" - ярък пример за двумисъл камеиева... Оруел нервно пуши и завижда.

Инфлацията падна на 16%, цените на храните обаче отново растат
Краставиците поскъпват с цели 32,7%, пипера - със 17,7%

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2023/03/15/inflac...#comment-newest


Тенгри кан
преди 1 секунда

Нима? Аз пък се си мислех, че България отдавна е фалирала;))) Много отдавна;))) С валутния борд тя бе сложена на системи за изкуствено дишане, за да не се разложи трупа й. Обаче, нещата почнаха, па да са влошават, без тенденции да се излезе от клиничната смърт. В крайна сметка, ние сме си жив труп, хранен медикаментозно отвън. Мъртви сме, отдавна. Надявам се, най-накрая 90% от населението да го разбере, щото много розови картини има в главата си, че и планове за живота;))))

Доклад на министерство на финансите: България е заплашена от фалит
Има сериозен проблем за поддържането на фискалната стабилност

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/15/dok...ot-falit.563117


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.3.2023, 16:05
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Маринов, наеде се в Община "Родопи", в Туркмен та чака мотиката! Мотиката, Маринов, га ва не вида с Михайлов, двамката с мотика да сте се изпотили, по декар изкопали, насяли, оплевили и с това допринесли за намаляване, цената на хранителните продукти, ич ми съ не калесвайте на софрата! ;)))

Автор
Владимир Маринов / Vladimir Marinov
Йордан Стайков Пише се Тюркмен, Стайков! Ако имаш нещо конкретно, сподели… Иначе си пиши, не ми пречиш
Йордан Стайков
Владимир Маринов / Vladimir Marinov Да, Тюркмен, Маринов;))) Ама може и с "у" от време на време да го напишем, зависи от зависи. То и на Михайлов не му пречеше, ама напоследък, нещо много са е налютил. Виж сега, нема кой ви поверва с евтин пи-ар, запретнете ръкави, покажете селскостопански труд, ама як. Копаш декар и през потника ти пот избива;))) Евтиния пиар свърши, оти цените много се дигнаха;)))
Йордан Стайков
Владимир Маринов / Vladimir Marinov Сега, като твой Работодател, Маринов, (поне на теория), пред когото ти се явяваш на интервю за работа;))) (ама дали е така, наистина) искам да ти задам един конкретен въпрос, свързан с твоето положение в БСП: Ти, напусна ли Изпълнителното бюро на БСП, за да си сега в този конгломерат "Левицата", в което отиде директно от зам.кметското място в Община "Родопи"? Това е важно за мен, като твой Работодател, за да направя необходимата оценка и преценка на твоята дейност, която пряко ме касаеше, особено като зам. кмет в "Родопи".

Йордан Стайков
Г-н Маринов, ето и тук ви задавам за втори път този въпрос: Вие, от зам.кмет на Община "Родопи"заедно с г-на Михайлов, където останах с изключително приятни усещания за вашата дейност;))), (а и тази положителна тръпка, тъй , да се каже, продължава, тъй като Михайлов, продължава да е все така, един позитивен кмет на "Родопи";)) ), искам да разширя този въпрос и да ви запитам: Поради, какви обстоятелства или ваши лични качества, г-жа Корнелия Нинова ви направи член на Изпълнителното бюро на БСП. Вие, не й отказахте, тогава;))) Сега, виждам, че сте против нея! Дали, сте искрен, г-н Маринов? Тази изключително рязка промяна във Вашето поведение, мен, като ваш Работодател, изключително много ме притеснява. И за да дам своят глас за Вас, който тежи много, г-н Маринов, понеже не е от купените гласове, а е глас на свободна личност, искам да съм кристално наясно със ситуацията, в която един път бяхте част от политиката на г-жа Нинова, а сега сте против политиката на г-жа Нинова? Какво се случи? Как стана този разлом?

Божин Илков: Йордан Стайков, защо не ти отговаря др. Маринов, интересно... Аз само питам.???????
Йордан Стайков
Божин Илков: Той не е длъжен да ми отговори веднага, може и утре и вдругиден, до изборите са 12-сет дни, в които аз мога да задавам въпроси всеки ден и да търся, отговорите;))) По принцип, бих го направил с всеки един кандидат за НС, но в случая Михайлов и Маринов пряко повлияха с управлението си, на личният ми живот и идва време, за обратното: да искат отново, да им дадем доверието и в частност, аз като избирател. Ама доверие, така в живота не се дава:))) Аз на мен си нямам доверие;))), какво остава, ей така, на зула, да го дам на друг. За да стане това, аз задавам въпроси. Неполучаването на отговор е също отговор, ха-ха, нали, но има време. Сега е времето, гласоподавателя, който не смята да продаде гласа си, да пита и да получава отговори. Това, че имаш много пари, те прави уязвим, защото пък имаш големи амбиции в живота и политиката, освен, че е една голяма игра е и голяма амбиция;))) И понякога миналите ти дела, могат да решат твоето бъдеще в една или друга посока. Затова да се мисли, как правилно да се управлява в настоящето, а не: Аз имам много пари, гласувайте за мен, ще ви осигуря, това и това... Не, не! Това мина, това си отиде. Затова има ниска избирателна активност, защото гласуват само тия, дето се продават. Ние не се продаваме, ние задаваме въпроси и чакаме отговори!

Автор
Владимир Маринов / Vladimir Marinov
Йордан Стайков Г-н Стайков, благодаря ви за положителната оценка за работата ми в община Родопи. Още повече се радвам, че това, което г-н Михайлов прави го оценяте. А сега да ви отговоря на въпросите: г-жа Корнелия Нинова никога не ме е канила за член на Изпълнителното бюро на БСП и аз никога не съм член на този орган. Винаги съм бил искрен и никога не съм си променял мнението, камоли рязко. Няма защо да се притеснявате от поведението ми, защото то винаги е било последователно и справедливо. Нещо повече, г-н Стайков, аз винаги съм се борил за единна левица и ще продължа да го правя, но никога няма да приема г-жа Нинова да е присъства там. Единното ляво е бъдещето и то трябва да се случи с нас или без нас. Още веднъж ви благодаря и ви желая да сте здрав и винаги реалист, както и сега! Уважавам ви, такива, истински… Спокойна нощ!
Йордан Стайков
Владимир Маринов / Vladimir Marinov Да, оценявам го, разбира се, но сега ще ви кажа в каква светлина е тази оценка. Добре, да кажем, че погрешно съм се информирал и останал впечатлението, че сте на високо място в БСП„ при все, че сте АБВ, но за мене големият проблем остана в Община Родопи, тъй като там, вие спечелихте, благодарение на надеждата, че ще има промяна и то радикална, касаеща ПП ГЕРБ, но това не се случи. Да, ГЕРБ нямат кмет, но имат общински съветници и административни кадри, които продължиха политиката на ГЕРБ и при управлението на Михайлов. Наистина, настъпи промяна, но още по-отрицателна. Аз тука не говоря за материалните придобивки и благоустрояване: цимент, асфалт, винкели, те не ме интересуват, не разбирам политиката така, подобрението на живота, аз го разбирам като една цялостна позитивна психологична среда, която дава свобода и радост от живота. Това са двата основни двигателя, които тласкат бита на човека, напред, не материалното благоустрояване. Погрешно е, разбирането от политиците, че материалното благоустрояване е достатъчна политика или набор от политики за добър живот. Не всеки избирател, разбира така нещата. Проблема тука е, че, ние вместо да получим тези два основни двигателя, ние получихме точно обратното и в крайна сметка, материалното благоустрояване се превърна в негатив, не в позитив, т.е. в средство за налагане на определен тип мироглед и визия за света, които такива като мен не споделят. Не сте длъжни да ме разберете, но аз съм длъжен да го кажа, сега.

Йордан Стайков
Емилия Иванова: Требе ви каа, че по-лошо управление на Община "Родопи" не е имало;))) Вие си мислите, че като ви наля пари Радев и поасфалтирахте това-онова и може да отчетете велика и народополезна дейност;))), но истината е, че по-пагубно управление не е имало. Пагубно беше на Спасов, но и вашето е още по-зле, защото и Спасов остана, чрез кадрите на ГЕРБ и вие се добавихте в кошницата;))) Аз съм меко казано, недоволен. Ярост ме е обзела! Ако бех кмет всичките бих ви изволнил до крак, с чистачките, барабар;))) и никога не бих ви допуснал до административна служба! Там, на къра, с мотиките! Ама, ха... На къра, с мотиките! Копън до гроб! Това за вас! Нова администрация - чрез конкурс;))) Никакви такива назначения. Обадил се, някой от високо: назначи нашия човек, той ми е роднина или той ми е приятел или той ще ми свърши работа за моите лични планове. не се самообладавайте, че сте нещо велико! Точно, обратното - по-жалки от вас, не е имало! Проблема е, че при тази Система, следващите назначения, ще са още по-жалки;)))


Бойчо Начев
Йордан Стайков , има машини ,а Вие копате ли ?

Йордан Стайков
Бойчо Начев Има машини за тия с пари, за останалите има мотика. Щом ви го казвам, значи съм наясно с разликата и копам, да, мога да ви демонстрирам,че съм по-добър от вас;))) в копането с мотика, но отрочетата ви на политическата сцена трудно ще различат някои култури на къра, ако им ги покажа. Аз, дали, копам....;))) Не, не копам биткойни;))) определено
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 25.3.2023, 13:35
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Ся, да ви каа, "Възраждане" имат най-голяма успеваемост до момента, като политическо представяне, щото гледам хората им как са нахъсани на терен, дори без финансиране (не знам защо те не дават пари за низовите дейности), ще си ги земат процентите, просто имат доста млада енергия, докато другите ще вземат подобни проценти, защото просто ще купят вота;))) Това е истината. "Възраждане" в момента най-правилно усвояват енергията на Годината Дванш, нищо, че са християни;))) Който може се възползва, който не може, го еде дедовия;)))

При избори днес: ГЕРБ-СДС с близо 2% преднина, БВ и "Левицата!" прескачат бариерата
Медиана: "Възраждане" вече са на трета позиция

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/24/...#comment-newest

" Оформя се парадоксална картина – не искаме тези или онези, не ги искаме и заедно, но трябва да се състави редовно правителство."

На този етап, за мен, нещата се движат доста добре. За да ни бъде, така трябва да бъде. Редовно правителство не е Решение, както и Радев, не е Решение. Парадокса е още по-голям: Решението е, в това да няма Решение!;)))

При избори днес: ГЕРБ-СДС с близо 2% преднина, БВ и "Левицата!" прескачат бариерата
Медиана: "Възраждане" вече са на трета позиция

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/24/...#comment-newest


Много ти е погрешна информация, Демерджи;))) На места, корпоративния вот е 1000 лева;))) Защо? Защото капитализма е неравномерно разпределение на капитала: който е крал повече става шеф-работодател на останалите, а те, неговите крепостни селяни;))) нема мърдане, Демерджи;))) Ако не искаш, оставаш без работа, а дръжавата не ти осигурява работа. Аз бих, създал държавни предприятия, само за да създам алтернатива и да охладя корпоративния вот, т.е. мерака да се краде от хазната чрез достигането на политически пост;)))

Демерджиев разкри: Цената на един купен глас за изборите скочила на 150 лева
МВР отчита засилване на корпоративния вот

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/24/...#comment-newestЕто, Демержи, вчера ти писах, днес си коригираш мерника. По-страшния е корпоративния вот, защото той формира "твърдите ядра" на ОПГ-тата, които наричаме "политически партии". В основата му стои икономическата зависимост, която си е чисто робство, дайте да си го кажем в прав текст. Става дума за роби, които ще гласуват, както им каже феодала. Но не може да бъде хванат, както платения. Корпоративният вот създава "център за пропаганда", която обхваща и външни кръгове, семейства, приятели и т.н., т.е. метастазира подобно всеки тумор и така се формират процентите гласоподаватели на големите партии. Няма какво да се лъжем, ИЗБОРИТЕ НЕ СА НИТО ЧЕСТНИ, НИТО СВОБОДНИ! ТЕ СА ПАРЛАМА - ЕДИН ВЕЧЕ ДЕТЕРМИНИРАН И ПРЕДИЗВЕСТЕН ИЗБОР!

Анонимен
преди 6 секунди
В такъв случай имаме вече купен и платен /корпоративен/ вот. Корпорациите избират тази политическа партия, която би им осигурила безгрижно бъдеще и най-високи печалби.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/25/kor...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 25.3.2023, 17:44
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Американ партнер
преди 1 секунда
Прав си, Бойко! Ние сме много разтревожени, как нашата балканска колония, американ щат България не иска да купува от нас, хартиените ни Ф-16! Да не говорим, че вашият генерал Муни и той са отметна от нас и искаше да купува истински самолети "Грипен"! Но ти, беше на поста си, Соколе наш, Бойко и заедно с Тулуплу паша и Арматур кафа ни дадохте 8 млрд пара за ракъ кефли! Затва, па ша биеш, Кондоре Наш на изборите! А, кво да кажем за реактора и него на чертеж, щеше ни го продадеш! Те тва е Американската мечта!
=========================================
Вчера гледахте ли "Панорама" - ако сте, щяхте да сте много разтревожени. Надявам се и американските партньори да са разтревожени как Асен Василев призовава да се докарат първите самолети и тогава да се плащат другите. А как се опълчи срещу американските реактори? И Бойко Василев го гледа и мълчи, вместо да го пита защо е купувал на 300 лв. газа? От 33 лв. при ГЕРБ, на 300 лв. след нас - защо бе, хора, кой така ви уплаши да мълчите?
Защо давахте по 1 лв. на всеки литър гориво да ви се краде от джоба?

Борисов: Знаем как да направим България водеща на Балканите, от нас се учеха
Лидерът на ГЕРБ обвини ПП, че лъжели хората

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/25/bor...e-ucheha.564181
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 25.3.2023, 17:53
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Гонзо Бойкикев
преди 1 секунда

Бойкикев и тва ти е много, лалажийо!;))) Досега, ни един от вас, не съм видел, да са изпоти с мотиката на къра! И дръвчета престанахте да садите, тулупи;))) Аз искам, наживо с мотиката, да изкопаш 1 декар, разорана нива. Искам та вида, как са потиш и сменяш няколко потника, как фаташ текезесарски тен и как устните ти са напукани за вода, как млада деебарка;))) ти носи водичка със стомна! Лалажийо, за "ла-ла-ла", аз съм много по-добър от теб, грантажийо, пусти опустел, шнура ми поел!

Христо Иванов: На България й трябва правителство, което да я задвижи напред
Най-голямата заплаха за българския суверенитет е режимът на Путин

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/25/...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 27.3.2023, 13:58
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Трябва да се гласува така, че ГЕРБ да бъдат втори след ПП или двете партии да са с еднакъв резултат и да настане небивало политическо напрежение, броене на бюлетини и искания за касиране на изборите;))) Това е най-доброто за България към този момент. ГЕРБ атакува Пловдив и региона с фигурата на Вежди Рашидов, зад когото стои последния шеф на 6 отдел на ДС, т.е. ДС ще се опита да конфигурира политическото пространство така, че да спаси себе си! Това, не трябва да й позволяваме! ДС е Октопод!

Седмица преди вота ГЕРБ с преднина от 1,4% пред ПП-ДБ, ще спечели ли?
Инфлацията и високите цени – основните проблеми на българите

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/03/27/s...eli-li.564307,8

PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри яко в дупако
преди 1 секунда

Ич мa не ебе;))) за финалния им спринт към софрата. На некои е към софрата, на други към гробищата. Но, ви каам, чи за да стане още по-лошо, дайте на Врабевски още 3% и да минат леко над ДПС. Стрест тест;))) Купона ша стане голем;))) Не, че ме ебе масона Чикчирик, ма, нали разбирате, сега му е времето да преместим некои пешки на едни лоши места в шахматната дъска;)))

Финалният спринт ще реши победителя в изборите - ГЕРБ-СДС с 25,9%, ПП-ДБ с 25,4%
Битката за третото място също е непредвидима
30 мар 2023 09:38, Александър Попов
19

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/30/...b-s-25-4.564705
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 31.3.2023, 17:53
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Бойко Борисов;
“Лорер е много мил човек. С него може да направим коалиция.”

Както се очакваше, ГЕРБ и ПП (Шалом) ще правят коалиция по заповед на едно посолство. И това не е американското от ул. Козяк. Аз лично не бих се учудил израелският гражданин Лорер направо да бъде издигнат за премиер.
Гласувате за ГЕРБ - гласувате за Шалом
Гласувате за ПП/ДБ гласувате за Шалом
Не гласувате? Още по-добре за тях. Изборите и с 1000 мангала ще бъдат “легитимни”, важното е кой държи кодовете на софтуеъра.

Това, към което ние традиционно призоваваме от няколко години насам е да има патово положение. Тоест, никой да не може да направи стабилна коалиция. Защото “стабилността” е мъртвешката хватка за Българите.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 31.3.2023, 20:31
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (anti666 @ 31.3.2023, 19:53 )
Бойко Борисов;
“Лорер е много мил човек. С него може да направим коалиция.”

Както се очакваше, ГЕРБ и ПП (Шалом) ще правят коалиция по заповед на едно посолство. И това не е американското от ул. Козяк. Аз лично не бих се учудил израелският гражданин Лорер направо да бъде издигнат за премиер.
Гласувате за ГЕРБ - гласувате за Шалом
Гласувате за ПП/ДБ гласувате за Шалом
Не гласувате? Още по-добре за тях. Изборите и с 1000 мангала ще бъдат “легитимни”, важното е кой държи кодовете на софтуеъра.

Това, към което ние традиционно призоваваме от няколко години насам е да има патово положение. Тоест, никой да не може да направи стабилна коалиция. Защото “стабилността” е мъртвешката хватка за Българите.

Борисов: В ПП има един прекрасен човек - Лорер. Един ден ще направим коалиция с него (Видео)
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14118745


" Вебер посочи, че европейските средства не могат да бъдат използвани, те чакат да бъдат дадени на България. "Но последните 2 г. България е нестабилна и не излъчва правителство, парите седят и чакат. Само 6 млрд. са от Фонда за борба с последиците от КОВИД, те трябва да бъдат инвестирани в страната ви", каза той. "

Вебер е много далече от Истината. Парите не носят Стабилитет;))) Преди го правиха, но след Годините Шегор и Бури Барс, това ще става все по-трудно, защото в голямата глобална картина тече преосмисляне на ролята на Златото на Яга. Ние, търсим, онзи Български Свят, в който основния фундамент не е капитала, а духовността. Тя излиза на преден план и започва да претрансформира, разбира се, бавно, фундаментите на настоящия свят. Разбира се, по-възрастните поколения, биха казали: "Като умрем, правете, каквото искате;)))", а по-младите: "Ние си искаме света, такъв, какъвто е". И на двете прослойки, няма как да се удовлетворят исканията;))) Промяната, не като политическа партия, а като лично и обществено-социално събитие;))) се случва, защото трябва да се случи.

""Манфред, може да рапортуваш, казано на комосомолски, в Брюксел, че ГЕРБ и СДС са живи и здрави, в прекрасна форма. Толкова стабилни, че няма мърдане. Убеден съм, че българският народ има инстинкт и вече знае - трябва да се прощава, да се обединява и да помислим как да се измъкнем и да не тревожим Европа, Америка и хората в България. "

Манфред, ам сори фор ю;))) България много силно ще разтревожи ЕС, Америка и Русия;))) Хората са без значение;))) Това, де се казва, не зависи от тях. Особено от нашите хора, които в мнозинството си са вулгарни материалисти. Защо? Защото, България е планетарен инструмент за създаване и реконструкция на човечеството. И тук не говорим за опитите то да се владее от еврейските клики на Ротшилдови, Рокфелерови, говорим за неща, далеч надхвърлящи границите на нашата Слънчева система. България винаги е била една земна Тревога, но една голяма Космична Радост. Толкова за силата на вашият любим чифутин Бойко Карпузата.

"Ние с лидерите може да се мразим, макар че аз не ги мразя. Това може да даде шанс България да се стабилизира след втори", обърна се към шефа на ЕНП Бойко Борисов."

Ха, ха, ха, ха, можем да се мразим, но не ги мразя, хахахахахаха... България, няма как да бъде стабилна, оттук нататък. Тя излиза от земния си стабилитет и започва да влиза в небесната си роля.

" Според него в ПП имало и "един прекрасен човек - Лорер". "Ние искаме той да вземе тая пария, че да направим коалиция. Той не ще. Един ден ще го направим с Лорер", изненадващо каза лидерът на ГЕРБ.
Борисов отбеляза, че премиерът на Люксембург Ксавие Бетел го е поканил на сватбата си. Той не успял да отиде, но изпратил пожелание. "Той е либерал, но е наш приятел, подкрепя ги тях, но има мостове, които да ни свързват", даде той пример за други допирни точки с ПП, след като преди дни Кирил Петков се похвали с подкрепа от Бетел. "

Българската политическа клика става все по-смешна, в опитите си да закрепи управлението на държавата. Преврат в ПП, за да се разберем като евреи;))) За това ще ни помогне Ксавие Петел, оф, Бетел. Той ние допирната точка... Къде, в спалнята?:)))

" Лидерът на ГЕРБ призна, че твърдата позиция на ГЕРБ в подкрепа на Украйна може да бъде спорна, особено предвид "една фалшива идеология за мир". "Ние също сме за мир, за незабавно регулиране на този ужасен кървав конфликт, но това не минава през загубата на войната в Украйна. "

Бойко Миротвореца, хахаха... ГЕРБ няма идея за мир, камо ли идеология;))) Когато България като държава имаше Златния Шанс в началото, наистина да бъде инициатор на мирни преговори, но ПП, ДБ и ГЕРБ предпочетоха риторика и действия, които да я накарат да заема само едната страна в конфликта, игнорирайки другата. Оттук, нататък, мира минава през пълна победа на една от двете страни, ако въобще се стигне до възможността въобще да бъде установен мир и някой да победи в обозримо бъдеще. Защото размяната на ядрени удари, не е победа за никой, това е загуба на цялата планета. Без България, мир в тази война не може да се случи. Проблема е, че реално в България, няма системен политически представител, който да случи такава политика. Несистемен има.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Мъдризми smil4334ad8a149e0.gif 01.04.2023 г.

Ако кандидата за политик и дупетат в НС, не мой да обърне с правата лопата ръчно нива от 1 декар, значи не става и не подлежи на избор. Местото на лаладжиите е в кръчмите, а не по банките на НС!
И мога да перефразирам: кръчмите опустяват, когато клиентелата им се озове в НС!


Да сме гласували за Кирча и Кокорча, защото те не били такива далаверажии кат Бойко;))) Глейте ся, как да ви каа, единствения, който не е далаверажия в таа държава съм аз. Гарантирано 100 %;))) Сичку останало, не ми го фали. Просто аз немам съзнание, мисъл, идея, кво е тва далавера, не ми иди отвътре, немам ген в таа посока. Да де, то, ако ми идеше отвътре, щех съм в НС;)))

Билбордове на политици у Филибелата. Кат почнат да ги снимат в определени пози, политиците, да използват психологическо инженерство за дъмпинг на подсъзнанието. Не съм наясно, един политик, като го снимат в определена поза с точно определен жест с ръка или гримаса, как мислят, че ми въздействат върху съзнанието, не знам;))) Требе, а съм политическо жувотно, за да мой съзнанието ми да бъде обладано от осанка, поза, стойка, поглед, израз на очите, на облекло;))) Може би, ако, политика беше хубава жена, може би, обаче пък там работи, социалният опит, чи, ако са ти празни ръцете и леглото, очите, а са ти пълни, файда нема;))) Въобще, ма не брига;))) Защо? Защото аз, работя с излъчването на вътрешната природа на индивида и такива социални инженерства, не ми минават. То, много хора си мислят, че ще минат номерата им, ама тва, че за момента са праа, че не ги забелязвам, не значи, че не ги забелязвам;)))


2 април. На никого диван чепраз не прая, защото идва Края;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Фронтови гробар
преди 1 секунда

2 април 2023 г. Всяка пусната бюлетина - повиквателна за фронта!

Фронтови гробар
преди 34 секунди

Таа сутрин спах па до 10.00 часа, жената напрай едни вкусни палачинки, не си е работа... Сипах си кафенце, а, палачинките, кеф... сладостта на живота... Вие, закъде сте се разбързали, тази неделя? Овкусете се със сладостта на живота, защото след 2-ри, него, така или иначе, нема го има!;)))
PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 134
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Тази вечер пия една ракия за влизането на ИтН ние постигаме една стабилност на хаоса.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020