Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Янга |
Публикувано на: 18.5.2006, 18:38
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Първо : Пише се СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ!
Второ: Има няколко главни типа средиземноморски раси : Gracile (грациозен?), Западносредиземноморски ( Атланчически), Източносредиземноморски ( Понтийски, демек Черноморски) и Севернопонтийски, Ирано - Афганистански. Има много теории и подразделения на средиземноморската раса, но мисля че това са главните. Атлантическите и Понтийски типове си приличат, даже се еднакви по външен вид. Те наистина са по-светли от останалите, защото са в резултат от смесването с "нордическа" кръв. Различно е само разпределението им - първите се срещат главно в Западна/Северозападна Европа и Великобритания, вторите Източна, Югоизточна (ние и румънците) както и част от Русия. Под "Източноевропейски расови типове" мисля че разбираш Източнобалтийски и Неодунавски, които имат изразена монголоидна следа ( идваща от т.н. саами, лапландци), нищо че се характеризират със светла коса и очи. Тези типове почти не се срещат в България. Така че ние ли сме се смесили с монголците в случая? За турците, тяхната раса и това доколко приличаме на тях вече изписахме доста. Не мога да разбера защо българите все се мислим за някакви черни, ниски и мазни мангали с много смесена кръв и плюем по този вид на нацията си. Била съм в доста "по-западни" държави и не видях хората там да се отличават кой знае колко от нас. Може би само процентът на тъмни коси в нашенско е по-висок, в което няма нищо лошо или ненормално. Вие виждали ли сте италианци, испанци и други южни народи? Е, вижте ги и тогава ще говорим кой е черен и кой е нисък! И въпреки всичко те са си европейци, както имат и ясното съзнание за такива. И на тях никой не им казва мангали, монголци, турци и т.н. Само ние сами си плюем на нацията, та оттам и другите. Гърците, чиито процент на извъневропейски гени е огромен в сравнение с другите народи и нас се смятат за най-големите арийци! Те са със съзнанието на древни нордически елини, нищо че ДНК-то им е идентично на 100% с турското! И сега ситуацията е такава - българите-славянизирани монголци, гърците-арийци от Хиперборея ![]() Тоя средноазиатски череп не знам точно в коя енциклопедия си го видял, но няма да се учудя ако е било до страницата със съветския флаг или старията "Българо-съвестка дружба", "Братя славяни" и т.н. Ако енциклопедията е нова СССР ще е сменен със САЩ. Това ще е единствената разлика. Дано си ме разбрал какво искам да кажа. Наистина сме разнообразни като морфология, разцветки и подраси, но това далеч не е белег за тюркски или монголски примеси, както се опитваха да ни учат. |
blag009 |
Публикувано на: 18.5.2006, 21:09
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 ![]() |
Сори брато Янга , оно убаво редиш думите , но чат пат се ПОИЗХВЪРЛЯШ като мокро пране на простор
![]() "Гърците, чиито процент на извъневропейски гени е огромен в сравнение с другите народи и нас се смятат за най-големите арийци! Те са със съзнанието на древни нордически елини, нищо че ДНК-то им е идентично на 100% с турското! " Четох бая неща по този въпрос и на всякъде се твърди че НАЙ-БЛИЗКО генетично сме с НАРОДО НА СЕВЕРНИТЕ ГЪРЦИ .Пък и то самити АТИНЯНИ СИ ГО ПРИЗНАВАТ.Иди да гледаш някакъв мач м/у СОЛУНЦИ И АТИНЯНИ и се наслаждавай как българите бият АТИНЯНИТЕ ![]() Во истина оставам с впечатление че сме МЕСТЕН народ,другото е от ЛУКАВИЯ.Например има си теориЙка ЗАЩО китайците са построили стената и то СРЕЩУ нас българите но по натам. |
Янга |
Публикувано на: 18.5.2006, 21:21
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
По-голямата част от населението на Северна Гърция са българи, но както тук пишеше в една статия ги е страх и срам да си признаят понеже гадните гърчоля са мнозинство.
Това за ДНК-то не е измислено от мен ами е резултат от генетично проучване на гърците. Естествено не всички са дали такива резултати, но за по-голямата част не се съмнявам. По принцип Северна Гърция се отличава доста от Южните части ( и населението там е по-светло), но съседите ни никога няма да си признаят защо е така. |
Bell |
Публикувано на: 19.5.2006, 1:39
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Бран,
Да, но тези теми за расовата принадлежност са важни, защото чрез тях искат да ни накарат да повярваме, че сме с еврейски или турски или незнам си какъв произход за да ни втълпят, че те (евреи турци и сие) имат изконното право да са тук и да предявяват претенции към нашата земя, суверенната ни власт и нашия народ!!! |
blag009 |
Публикувано на: 19.5.2006, 19:57
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 ![]() |
Бел помисли малко , така наречените евреи - ешканази(или нещо пудобно) са си чисти хазари.Хазарите са смес от прабългари поне 70 % на кан Баян . Вложките българи , така наречените татари няма смисъл да те убеждавам че са българи. И като за капак , като сравниш думите на еден нот наследниците на Чингис хан , "Че ако ТАНГРА е ръката , то исляма,християнството и юдеизма са пръстите на ТАЗИ РЪКА." Припомни си и ТРИТЕ ЛЪВА в средновековният герб на Дунавска България, който го тълкувам като ТРИТЕ религии изповядвани от БЪЛГАРИТЕ .Ха ![]() Мен ме интересува , доколко може да се твърди че БЪЛГАРИТЕ са и конен народ, и доколко това се връзва с държавното ИМ устройство????? |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |