www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> "Борисов 5"- изпраният Бойко

Страници: (24) « първа ... 18 19 [20] 21 22 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Борисов 5"- изпраният Бойко, республиката отвръща на удара
Йордан_13
Публикувано на: 14.5.2025, 14:16
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 17 112
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Политическата криза е перменантна, защото доверието в представителността на парламентарната демокрация рухна! Това, че временно сте закрепили жабуняка с вода за да квакат жабите не отменя кризата;)))Вие не представлявате Народа, но и той вече не е Суверена! Имаме нов Суверен - политическата олигархия или кръговете с парите. ще ги нарека просто "ефбетжиите";))) Това, което представлявате вие в момента са тези!

Дончев: България прекара четири години в почти перманентна политическа криза

Кабинетът работи за това България да бъде атрактивна за инвеститорите

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/679359-don...iticheska-kriza

Ха-ха-ха-ха...Шиши са надява на правителство за 4 години;))) Дoган убега, БСП ще се разпадне и правителството пада;))) Бойко почва да управлява служебно;))) Шиши управлението пак е у вас (макар че, не би трябвало), Парламента работи доживот (макар че, не би трябвало) просто сте в "safe mode";)))

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/679355-nov...Qdc6V3-KzX841Dg

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 14.5.2025, 14:33
Quote Post

Админ

Участник # 544

Манго от Германия
На мене тука в Германия ми дават 2700 евро социалка, само за да си клата краката, да жула мастика и да са плода кат за световно! В България, българите плачат за пари! Дасове, кво да прайш!

Кметът на Перник се жалва: Блокирани сме!

Станислав Владимиров заяви, че след края на протеста, ще отиде в София
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/679349-kme...a-blokirani-sme
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 28.5.2025, 10:19
Quote Post

Админ

Участник # 544

Боху, не е в крак с електората! Електората гледа турски сериали, че дори участва в тях! Когато качеството на българите намалее драстично основното, което започва да се гледа в територията са турските сериали;)))
Маг Светлина, знае, а Бойко не знае? Хххм? Дайте да я видим таа маг Светлина, пуснете я в Новините по Канал 1 !;)))
Модерно е днес да си "маг";))) Кат каат "маг"... демек жена, дето не дава, а само зима;))) Та, маг Светлина, не знам дал дава Светлина, но ще ви спре тоците, тва е сигурно!
Докато, Боку е, кат застане при каминката до Тръмп ще спаси българите и ще им осигури насъщният! БОКУ Е СПАСИТЕЛ!;)))
==================================================
За ситуацията в ДПС бе категоричен: " Аз турски сериали не гледам". Борисов не се страхува, че Делян Пеевски ще посегне и на ГЕРБ, а на въпроса какво ще се случи в ДПС отговори: "Не съм маг Светлина, че да зная".
Заради митата на Доналд Тръмп, който заплашва Европейския съюз с тарифи от 50%, Бойко Борисов е притеснен, че "маса заводи в България ще затварят" и много хора ще останат без работа.
По думите му реакцията на политическата класа би трябвало да е много остра, заяви Борисов и сподели, че не го интересува "какво ще прави Джевдет".
В отговор на въпроса на News.bg той каза: "Когато аз се снимах с Тръмп на каминката, нямаше мита. Когато стане правителството на Борисов, тогава ще отида на каминката и ще реша тези въпроси".
https://news.bg/politics/boyko-borisov-ne-g...a-na-tramp.html

Поп Данаил: Антихрист! Антихрист! Който слага портрети на смъртни люде и си прави кумир от тех е Антихрист! Само иконата спасява, само иконата лекува! Защото болестта, тва е казънта на първородният грях, неизчистеният от Лукаваго, Образ Божий. А, когато човек се богоуподоби, той не боледува!
================================================
Трябва да стигнем до икони в болниците ли, недоумява Василев. Според него пари в системата има за медиците, но трябва да се спрат кранчетата.
https://news.bg/politics/asen-vasilev-uspok...ama-da-ima.html
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 28.5.2025, 12:58
Quote Post

Админ

Участник # 544

Бойко
преди 46 секунди

Аз ви каах: не мъ оставяйте да съм обикновен дупетат, турнете ма па цар и повеке никви притеснения за нищо, аз поемам оттам-нататък;))) Отивам до каминката в Белият дом, заставам там, ама не като Зеленски и не като Василев и нещата се решават со кротце, со благо! Има проблем с Ердоган, отивам фащам го за ръчичка, вървим заедно като ученички, гледаме се с очички... и притеснения за нищо! Дойде Путин, поговорим си, подара му едно кученце...; притеснения за нищо!
А, не кат Асен Василев: - Ша отблъснем врага, ша отблъснем врага! Не ви требет такива луди ора!;)))

Мнозинството от българите са оптимисти за ЕС
https://www.dnes.bg/a/2-svyat/680936-mnozin...optimisti-za-es
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 30.5.2025, 15:30
Quote Post

Админ

Участник # 544

а и като минах на темата за ДС... Аз се учудвам на много хора, които уж демонстрират лична зрялост, как въобще се фанаха на приказките на милиционерите, които създадоха, създават и ще създават политически партии. Тва милиционер-политическа партия, тва е истински политически феномен, който обаче не е широко отразен от официалните медии;))), което говори, че става въпрос за агентура на най-ниско ниво. Всъщност, това са техническите ремонтни екипи на системата, тези милиционери;))) Когато политическата система рухва, разбира се, първото нормално е, да бъдат пратени технически екипи да ремонтират и отстранят повредите й. Пресен пример е този милиционер, който реве в You tube как милиционерите нахълтвали по домовете без заповед като разбивали катинари. Той е бил редови милиционер;))) Мислите ли, че не го е правил и той?;))) Правил го е! Системата, обаче има проблем, в тази й част, започва там да не функционира, нещата се изпускат от контрол и идва ремонтният екип;))) И разбира се, когато сам не може да се справи, увлича за да изпълни дейността си, част от народонаселението създавайки политическа партия, която е всъщност инструмент за ремонта. Аз съм ви казал: те ще се провалят, но ще провалят и вас, които им помагате в лично и семейно качество! Защо? Защото България принадлежи на Тангра и когато вие не сте вече българи, България не ви трябва, Тангра си я взема и сте свободни да бъдете, каквито си искате! Това, не може да бъде спряно от никого! Но, има един начин;))) Същите тези милиционери, да ми почукат на входната врата, демонстративно да оставят оръжието си на земята и да пълзят към мен по земята, за да ми целунат ръка! Ако ми целунат ръка;))) нещата могат да бъдат поправени;))) Един по един;))) От най-високото до най-ниското ниво!;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 13.6.2025, 10:13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Бахур Бахар
преди 72 секунди
Боко де, Тиквата;))) Евреин съм;))) Митов и той;))), за Георг да не говорим. Въобще ние сме ГЕРБ Кожодери от Германия. Оцелелите германски евреи от чичко Хитла;))) който като наш сънародник ни мразеше и имаше за какво да ни мрази;)))

Борисов: Светът става все по-несигурен, има нужда от силно лидерство

Аз съм обикновен депутат, правителството е на Желязков, каза още той
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/682765-bor...BQ-2_9P1EOGFpcg

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 18.6.2025, 18:06
Quote Post

Админ

Участник # 544

Тенгри кан
преди 80 секунди

Като стана шеф на държавата ще забраня секви матури;))) А, всички даскаля, които са се облажвали от това, защото това се прави заради даскалята, не заради учениците! Учениците са просто бюджетното средство, с което даскалята поминуват добре и се пенсионират, т.е. ти създаваш дете, за да може други да го експлоатират с идеята, че трябва да бъде изучено, социализирано и образовано, за да не "тегли" в живота. Но, това е грешна представа още от времето на 'Възраждането". Та, сички даскаля, дето са се облажвале от тва, ша ги накарам да връщат парите с лихва дори да са дръти мингии!

Седмокласниците писаха по разказа "Урок по японски" на Виктория Бешлийска

Националното външно оценяване продължи около три часа

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/683311-sed...HHJl-yqz_V0DSYA

Тенгри кан
преди 80 секунди
Некой знае ли, ква е таа сълзлива птка, Виктория Бешлийска? И с кво е заслужила да е в образователната система?

До: Учуден
преди 25 минути
А де. Явно е някоя много талантлива млада (44г.) българска писателка, щом чак и на матури я дават. И аз за пръв път я чувам, но аз бях 7-ми клас преди 25 години. Тогава все още се пишеха двойки и се оставяха двойкаджиите да повтарят класа. Все още учениците имаха респект, а понякога и страх от учителите. Все още се бояхме от родителски срещи. Училището беше институция и родителите го уважаваха. А не като сега - трагедия отвсякъде.

Тенгри кан
преди 80 секунди

Цял "Еърбъс" за една грозна птка;))) станала заради Боку, председател на НС;))) Ако не беха махнале Корнелия, немаше БСП да се коалира с ГЕРБ и да имате редовно правителство и избран председател на Парламата - Наталийка Фърчиларийка;))) Тя е отишла до Баку да си посети родните места по Евразия;)))

Радев отговори на Борисов, че "не може да кацне": Манипулации

Правителственият "Еърбъс" в момента е зает от Наталия Киселова
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/683318-rad...r-x5BSBrAicYKxw

Не само бабите ша спечели, не само бабите!;))) Има и баят издрънчане в кифича женуря;))) А, спечелиш ли, женурята, ша спечелиш мъжете и синовете им;))) Аз, затва не се занимавам с жени. Единствено по тънката част ку ма огрей, за останалото, не мъ барай;;))) Там е ужасът, който съкращава живота на мъжа;)))
================================================
Бившият следовател Петьо Петров - Пепи Еврото и бившата му жена Любена Павлова съветвали ексглавния прокурор Иван Гешев да е човек от народа, да носи каскет и да печели бабите. Това се разбра от показанията пред съда на Кристиян Христов, който бе разпитан по делото срещу Константин Сулев.
Сега той разказва, че Пепи Еврото давал съвети на бившия главен прокурор Иван Гешев да посещава малки населени места и да говори с хората, че ще реши проблемите им.
В показанията си по досъдебното производство Христов е казал, че Любена Павлова давала съвети на Гешев да изглежда като човек от народа. Казвала му: “Спечелиш ли бабите, ще спечелиш и внуците им”. Съветвала го и как да се облича. При прочитането на показанията на Кристиян Христов по досъдебното произвдоство стана известно, че тези съвети на Гешев са давани от Любена Павлова, като Христов е цитирал нейни думи, според които тя съветвала Гешев да носи каскет, защото така ще изглежда "от работническата класа".
Той цитира думи на Петров, който казал по адрес на Георгиева: ”Ето тая обикновена селянка я направих европрокурорка”.

https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...specheli-babite

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 25.6.2025, 18:07
Quote Post

Админ

Участник # 544

Тенгри кан
преди 91 секунди
Ами пичове, партийните каси са черните дупки дето поглъщат България! Какво си мислите беха пачките и кюлчетата на Чекмежан? Ами, партийна каса! Така се купуват избори! Инак, кой шта избере само с едни голи идеи, а не можеш да осигуриш мамбо за зимата? ;))) Електората е супер практичен при избори - той ходи при тия с парите, дори да са му противни! Оти? Оти га засвири корема, лошият е добър, га има пари, а добрият е фатално лош, щом само на голи идеи са подвизава;)))

"че църквата ще ме отлъчи";)))

Хо-хо-хо-хо, ха-ха-ха-ха... жега е, а не требе са смея;))) В православието отлъчването от "църквата", още по-добре, един хрантутник по-малко! Боли го хуя, селянина, ако е добре с цезаря! Пичове, това е характерно за католическият свят. Тази санкция там е работила, оти там Папата, квото кае, Цезара си мълчи и изпълнява сиреч папацезаризъм;))) Прости, прости, прости, прости, прости галфоннье населяват България, че и политици стават! Аз, затва ви думам да ни са връзвате на глъмотиите на "Възраждане" за православието;))) Оти, като гледам, кои са там и какви беха преди тва, въобще за църква да не чуят, тази огромна лична коренна промяна в тях е дирижирана и аранжирана;))) за да бъдат във "Възраждане", инак шута и навън;))) Аз съм сигурен, че са ебливи сливи, което не е никак лошо, даже е много по-добре от тва да са праат на правоверни християнки;))) като не са;))) И никога не са биле;)))
=================================================
Кирил Петков ме заплаши, че публично ще бъда заклеймен, ще стовари цялата мощ на партията върху мен, че църквата ще ме отлъчи, той ме натискаше да не изпълнявам своите служебни задължения, за да осигури личното кариерно развитие на своя кадър Марин Тихомиров.

Кметът на "Люлин", напуснал ПП: Висш партиен кадър ми предложи подкуп
Георги Тодоров уведомил ръководството, реакция нямало
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684052-kme...redlozhi-podkup

Тенгри кан
преди 92 секунди
ПП-ДБ са един от отборите на ГЕРБ;))) Не знам дали са "Б", "В" или "Г" отбора, ама са от един дол дренки, сичките - и ГЕРБ и ПП-ДБ, а това дето са мъкне с тях Шишан, ич не ми са мисли. Другите, не ги и коментирам;))) Какъв коментар може да дадеш за ракия, която е патоки?;)))

Борисов за ПП: Знам какво искат тези момчета - главен прокурор, КОНПИ и полиция
Не обмислям кадрови промени в кабинета, заяви той
https://www.dnes.bg/a/58-obshtestvo/684064-...npi-i-politsiya

https://trud.bg/a/articles/%D0%B4%D0%B5%D0%...%B3%D0%BB%D1%83

Румелийските....;))) Вижте само термина използван там от тези и се досетете, какво ни очаква в скорошен геополитически план. Само като чуя думата "мост" и виждам как по него марширува победоносно турската армия на Ердоган. Соросите създават мостове, защото искат да бъдат "миллет", което не е далече от "рая";))) На българите мостове не им трябват. По труднодостъпните пътеки идват приятелите, а по широките пътища - неприятелите!

https://trud.bg/a/articles/%D0%B0%D1%82%D0%...%B7%D0%BE%D1%80

Оставката на Киро е, защото Бойко требе да се върне като мин. председател, това е част от изпирането на образа му като "единствен и неповторим" доживотен управник на България и този процес бе започнат именно от коалицията ПП-ДБ или по-точно от един евреин в нея, Христо Иванов!;))) Евреите се подкрепят. Това е логично, докато българите - не! Затова не ставайте съучастници на този процес в интернет, споделяйки постове, коментари и новини за корупцията в ПП;))) Вижте, управлението в България винаги ще бъде преразпределение на корупция и корупционни схеми и няма нито една политическа партия, възприела днешният системен политически модел, участваща в него, която да го спре;))) Това е Илюзия с главно 'И". Корупцията и схемите, по които тя ще върви просто ще бъдат урегулирани чрез възвръщането на Бойко. Нищо повече. Така че, нека не бъдем твърде емоционални, защото ставаме смешни. В тези, няма емоция, те са хищници, а вие сте овцете;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://www.dnes.bg/a/2-svyat/684470-plevne...dsrochni-izbori

Тенгри кан
преди -98 секунди
Ако сте мъдри и следващият ви президентин не требе да е евреоатлантически ориентиен, а евреоруски ориентиран;))) Никога не давайте всичко на едната страна. Така, тя постига целите си, а потърпевшите от това, винаги ще сте вие и поколенията ви! Смърт на Враговете на България! Дилом, Дилом - на Тангра нов Закон!

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684505-bor...-e-chudovishtna

Тенгри кан
преди 98 секунди
Това беше готвено много отдавна. Ако си спомняте, ГЕРБ при "Борисов 3", казваше, че най-добрият им съюзник са ДПС, но "не било сега времето" и направи тройка с Патриотарите;))) Явно, както при БСП - Корнелия, така и при ДПС - Доган са били пречките. Затова, бе чернена Корнелия, за да може ГЕРБ да получи БСП като патерица, а Славчу плюха злостно ПП-ДБ, за да се оформят като патерица-бухалка на ГЕРБ. В общи линии, нищо не пречи на ГЕРБ Патерици да получат 122 дупетата на следващите избори. Но... Винаги има едно "Но";)))
Електората иска оправия, затова със сигурност ще натвари с гласове такава коалиция. За другите има един рискован ход - да налеят солидно количество гласове в тройката Възраждане§Величие§Меч и да се опитат да уравновесат везната. Това ще доведе до политически колизии;))) вой на Бойко и Делян до Небето и нова фаза на войната. Ама требе сте Воини де, т.е. да сте наясно, че на масата, пак нема да има много за вас;)))

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684499-neo...pliv-nyama-pari

Ха-ха-ха... Нима? Значи, безработицата е голяма, а безперспективата - още по-голяма! Затва са играе насигурно - в армията на държавна служба. Само дето, некой требе да плати масрафа! САЩ! САЩ да плащат ве! Тия кравари не са свикнали да плащат, само да зимат! Увеличете разходите за отбрана, иначе ще се наложи да говорите руски;))) Еми, на мен тва, нема ми се налага, както не ми се наложи да уча и английски език в този живот.

https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...ni-vasil-levski

Месия! Къф Левски? Не, Месия!
Вижте сега, както го казва Левски: " Братя, възобновяването на нашата славна държава, отърваването ни от проклетите агаряне, за да добие първата чест и слава нашето мило отечество България, най-после, да бъдем равни с другите европейски народи, зависи от нашите собствени задружни сили."
Политическата класа спекулира Левски, най-брутално! Бех абсолютно убеден, че Левски не идеологизира национално освободителната борба, за него, равноправието с другите европейски народи е идея за освобождението от турско робство и следствие от него, не е политико-икономическа идея. В нея има известен културен контекст, но той е в това, че равенството се изразява в това да бъдем свободни като тях на европейският континент, но не е казал, че ще бъдем икономически богати като тях, нали;))) М-да! Защото ние знаем, че богатството на Европа се дължи на колониализма;)))
Той обяви, че "Васил Левски е искал България да е равна на най-големите държави в Европа. Там ви водя аз. Там ви води вашият премиер, там ви водят тези министри“, съобщи БТА.

Ха-ха-ха-хаааааааааа, маймуно мрррррррснаааааааааааа! И тако и вако;))) Нищо ново под Слънцето не предлага Бойко, просто още от същото сиреч още Бойко;)))
„В същото време ГЕРБ си е ГЕРБ. „Ново начало“ си е „Ново начало“ - защото ще си отидете по областите. Работим заедно по важните теми. По другите – всяка коза си е на собствения крак, както казваше дядо ми. Всеки глас се бориме да си е наш! Уважение всекиму, но колкото сме по-големи, толкова по-добре, както Мечо Пух казва – колкото повече, толкова повече. Така че – и едното, и другото“, коментира водачът на ГЕРБ.
Председателят на ГЕРБ обяви, че с избирателите на ПП-ДБ трябва да продължат да крепят България в Европа и НАТО.„Това са хората. От другата страна е ясно – Радев, „Възраждане“, „Величие“, МЕЧ. И тука е много важно „Ново начало“ да го държим към нас. Втора тема за заглавие им давам. Защото те минат ли от другата страна, войната ще е чудовищна“, каза още Бойко Борисов.

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684589-nov...zan-kray-lovech

Ако Делян Шиш с Бойко не излязат на демонстративен лов за черна пантера и не я пушнат - да разтурат правителството и загубат изборите служебно!
ЛОвец
преди 43 минути
Само Генерал Бойко Борисов може да залови леопарда.
Нуди плаж
преди 48 минутиХ
Брех сигурно се е придвижил на стоп по магистралата до там! Ама честно да ви кажа, вчера стоя си на терасата и гледам на горния етаж пантера, черна.....!
Анонимен
преди 52 минути
Преди години като тинейджъри ходехме на палатки на морето и там една нощ след приличен запой гонихме вълци по чукарите. хахах То вълци нямаше, ама ние ги гонихме. хахах

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684736-itn...-se-uprazhnyava

Тошко
преди 102 секунди
До: анонимен 11
За едната власт, брат;))) А и Бойко умее да захлебва добре:))) Национален манталитет, брат! От човек, който цял живот е свикнал го залебва бос, кво си очаквал? Естествено, че па ша ма залебва бос, само че, сега по-голем!
Тенгри кан
преди 1 минута
В България има опозиция, която управлява и опозиция, която не управлява, а когато се наложи всички управляват и са опозиция едновременно;)))

https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...denci-za-500-lv

Eм, тва е Славчо Очиндолски;))) с нищо по-различен от Бойко Банкенски, което беше ясно, още в шоуто му, но той требваше го играе нстандартно, за да се задържи над чертата и да е в НС. След тва, вече всичко лъсна. Но, станеш ли част от управлението, получаваш все позитивен системен имидж и е трудно да слезеш под чертата, защото манталитета на населението е такъв.

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684773-tos...abotyat-na-selo

С една дума, Тошко Африкански иска да изгони българските студенти и да вкара араби, сирийци, негри...;))) Кой би работил за минималната работна? Само некакъв сириец или негър;)))
Но, Тошко Африкански забрава, чи ние и ДЕПУТАТИ МОЖЕМ ДА СИ ВНЕСЕМ, НА ПО МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА!
"Отидете в Италия, платете си, работете 5 години в някое село в Сицилия и се върнете щастливи тук. Ако си мислите, че в чужбина ви чакат всички с отворени обятия в лекарските среди, желая ви успех. Ако вие не работите тук, ще бъдем принудени да вкараме специалисти от други държави, които ще
работят за 500 долара щастливи, колкото може да си позволи държавата", заръча им той по време на заседание на Комисията по здравеопазване в НС.
Думите му са насочени към младите лекари, които протестират за по-справедливо заплащане.

Тенгри кан
преди 102 секунди

ТОШКО АФРИКАНСКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЕТИ, ЧЕ НИЕ И ДУПЕТАТИ МОЙ СИ ВНЕСЕМ ЗА 1000 ЛЕВА РАБОТНА ЗАПЛАТА!

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684808-bor...da-v-evrozonata

Тенгри кан
преди 103 секунди

Мутрафона гаври електората;))) А, когато стреля 14 пъти с РПГ лично уби човек и разруши частен имот? Били го влачили с белезници;))) Еми, така е, властта, Тикво, един път си цар, друг път - пуммияр!;))) а ти винаги си бил пуммияр и никога цар!

https://news.bg/politics/radev-prilaga-logi...-po-500-lv.html

М-да, вчерат тва казах!;))) Ся, глейте как ма крадат!;))) Сега, обаче, ши каа друго: дупетата е много скъпа стока. Един дупетат, за да са купи и инсталира в Парламата, най-ниската миза е 300 000 лева. А, на теб, не ти трябва един дупетат, нали?;))) За да имаш некво влияние, по-солидно ти требет поне 30-сет дупетата и така 30х300 000 = 9 000 000 лева!;))) аз, ку имам 9 милиона, легам и почвам активно да ям, пия и сера, за да не ги изяде инфлацията;))) Ако не мога да са справа, ша извикам една бела, русокоса, синеока и висока блондинка, за да ми помогне;))) Но, ако откаже, ще включа и други жени, само да ма драговат;))) Има ли, желаещи?:)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://www.dnes.bg/a/2-svyat/684470-plevne...dsrochni-izbori

Тенгри кан
преди -98 секунди
Ако сте мъдри и следващият ви президентин не требе да е евреоатлантически ориентиен, а евреоруски ориентиран;))) Никога не давайте всичко на едната страна. Така, тя постига целите си, а потърпевшите от това, винаги ще сте вие и поколенията ви! Смърт на Враговете на България! Дилом, Дилом - на Тангра нов Закон!

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684505-bor...-e-chudovishtna

Тенгри кан
преди 98 секунди
Това беше готвено много отдавна. Ако си спомняте, ГЕРБ при "Борисов 3", казваше, че най-добрият им съюзник са ДПС, но "не било сега времето" и направи тройка с Патриотарите;))) Явно, както при БСП - Корнелия, така и при ДПС - Доган са били пречките. Затова, бе чернена Корнелия, за да може ГЕРБ да получи БСП като патерица, а Славчу плюха злостно ПП-ДБ, за да се оформят като патерица-бухалка на ГЕРБ. В общи линии, нищо не пречи на ГЕРБ Патерици да получат 122 дупетата на следващите избори. Но... Винаги има едно "Но";)))
Електората иска оправия, затова със сигурност ще натвари с гласове такава коалиция. За другите има един рискован ход - да налеят солидно количество гласове в тройката Възраждане§Величие§Меч и да се опитат да уравновесат везната. Това ще доведе до политически колизии;))) вой на Бойко и Делян до Небето и нова фаза на войната. Ама требе сте Воини де, т.е. да сте наясно, че на масата, пак нема да има много за вас;)))

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684499-neo...pliv-nyama-pari

Ха-ха-ха... Нима? Значи, безработицата е голяма, а безперспективата - още по-голяма! Затва са играе насигурно - в армията на държавна служба. Само дето, некой требе да плати масрафа! САЩ! САЩ да плащат ве! Тия кравари не са свикнали да плащат, само да зимат! Увеличете разходите за отбрана, иначе ще се наложи да говорите руски;))) Еми, на мен тва, нема ми се налага, както не ми се наложи да уча и английски език в този живот.

Месия! Къф Левски? Не, Месия!
Вижте сега, както го казва Левски: " Братя, възобновяването на нашата славна държава, отърваването ни от проклетите агаряне, за да добие първата чест и слава нашето мило отечество България, най-после, да бъдем равни с другите европейски народи, зависи от нашите собствени задружни сили."
Политическата класа спекулира Левски, най-брутално! Бех абсолютно убеден, че Левски не идеологизира национално освободителната борба, за него, равноправието с другите европейски народи е идея за освобождението от турско робство и следствие от него, не е политико-икономическа идея. В нея има известен културен контекст, но той е в това, че равенството се изразява в това да бъдем свободни като тях на европейският континент, но не е казал, че ще бъдем икономически богати като тях, нали;))) М-да! Защото ние знаем, че богатството на Европа се дължи на колониализма;)))
Той обяви, че "Васил Левски е искал България да е равна на най-големите държави в Европа. Там ви водя аз. Там ви води вашият премиер, там ви водят тези министри“, съобщи БТА.

Ха-ха-ха-хаааааааааа, маймуно мрррррррснаааааааааааа! И тако и вако;))) Нищо ново под Слънцето не предлага Бойко, просто още от същото сиреч още Бойко;)))
„В същото време ГЕРБ си е ГЕРБ. „Ново начало“ си е „Ново начало“ - защото ще си отидете по областите. Работим заедно по важните теми. По другите – всяка коза си е на собствения крак, както казваше дядо ми. Всеки глас се бориме да си е наш! Уважение всекиму, но колкото сме по-големи, толкова по-добре, както Мечо Пух казва – колкото повече, толкова повече. Така че – и едното, и другото“, коментира водачът на ГЕРБ.
Председателят на ГЕРБ обяви, че с избирателите на ПП-ДБ трябва да продължат да крепят България в Европа и НАТО.„Това са хората. От другата страна е ясно – Радев, „Възраждане“, „Величие“, МЕЧ. И тука е много важно „Ново начало“ да го държим към нас. Втора тема за заглавие им давам. Защото те минат ли от другата страна, войната ще е чудовищна“, каза още Бойко Борисов.

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684589-nov...zan-kray-lovech

Ако Делян Шиш с Бойко не излязат на демонстративен лов за черна пантера и не я пушнат - да разтурат правителството и загубат изборите служебно!
ЛОвец
преди 43 минути
Само Генерал Бойко Борисов може да залови леопарда.
Нуди плаж
преди 48 минутиХ
Брех сигурно се е придвижил на стоп по магистралата до там! Ама честно да ви кажа, вчера стоя си на терасата и гледам на горния етаж пантера, черна.....!
Анонимен
преди 52 минути
Преди години като тинейджъри ходехме на палатки на морето и там една нощ след приличен запой гонихме вълци по чукарите. хахах То вълци нямаше, ама ние ги гонихме. хахах

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684736-itn...-se-uprazhnyava

Тошко
преди 102 секунди
До: анонимен 11
За едната власт, брат;))) А и Бойко умее да захлебва добре:))) Национален манталитет, брат! От човек, който цял живот е свикнал го залебва бос, кво си очаквал? Естествено, че па ша ма залебва бос, само че, сега по-голем!
Тенгри кан
преди 1 минута
В България има опозиция, която управлява и опозиция, която не управлява, а когато се наложи всички управляват и са опозиция едновременно;)))

https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...denci-za-500-lv

Eм, тва е Славчо Очиндолски;))) с нищо по-различен от Бойко Банкенски, което беше ясно, още в шоуто му, но той требваше го играе нстандартно, за да се задържи над чертата и да е в НС. След тва, вече всичко лъсна. Но, станеш ли част от управлението, получаваш все позитивен системен имидж и е трудно да слезеш под чертата, защото манталитета на населението е такъв.

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684773-tos...abotyat-na-selo

С една дума, Тошко Африкански иска да изгони българските студенти и да вкара араби, сирийци, негри...;))) Кой би работил за минималната работна? Само некакъв сириец или негър;)))
Но, Тошко Африкански забрава, чи ние и ДЕПУТАТИ МОЖЕМ ДА СИ ВНЕСЕМ, НА ПО МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА!
"Отидете в Италия, платете си, работете 5 години в някое село в Сицилия и се върнете щастливи тук. Ако си мислите, че в чужбина ви чакат всички с отворени обятия в лекарските среди, желая ви успех. Ако вие не работите тук, ще бъдем принудени да вкараме специалисти от други държави, които ще
работят за 500 долара щастливи, колкото може да си позволи държавата", заръча им той по време на заседание на Комисията по здравеопазване в НС.
Думите му са насочени към младите лекари, които протестират за по-справедливо заплащане.

Тенгри кан
преди 102 секунди

ТОШКО АФРИКАНСКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЕТИ, ЧЕ НИЕ И ДУПЕТАТИ МОЙ СИ ВНЕСЕМ ЗА 1000 ЛЕВА РАБОТНА ЗАПЛАТА!

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/684808-bor...da-v-evrozonata

Тенгри кан
преди 103 секунди

Мутрафона гаври електората;))) А, когато стреля 14 пъти с РПГ лично уби човек и разруши частен имот? Били го влачили с белезници;))) Еми, така е, властта, Тикво, един път си цар, друг път - пуммияр!;))) а ти винаги си бил пуммияр и никога цар!

https://news.bg/politics/radev-prilaga-logi...-po-500-lv.html

М-да, вчерат тва казах!;))) Ся, глейте как ма крадат!;))) Сега, обаче, ши каа друго: дупетата е много скъпа стока. Един дупетат, за да са купи и инсталира в Парламата, най-ниската миза е 300 000 лева. А, на теб, не ти трябва един дупетат, нали?;))) За да имаш некво влияние, по-солидно ти требет поне 30-сет дупетата и така 30х300 000 = 9 000 000 лева!;))) аз, ку имам 9 милиона, легам и почвам активно да ям, пия и сера, за да не ги изяде инфлацията;))) Ако не мога да са справа, ша извикам една бела, русокоса, синеока и висока блондинка, за да ми помогне;))) Но, ако откаже, ще включа и други жени, само да ма драговат;))) Има ли, желаещи?:)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

БОЙКО Е КУРВА, А ДЕЛЯН - ДОМУЗЛЕ!

===========================
Гергана Пирозова
19 ч ·
Оказа се, че дъщеря ми (22 г.) нищо не знае за протестите от началото на 2013 г., когато после умнокрасивитетът нарече протест на орките, които нямат право да протестират, затова е пълното затъмнение за тях, а прожектират "най-дългия" протест срещу Орешарски като някакво зверско събитие от по 200 човека.
Помните ли началото на 2013 г. - бяхме 80 000 на улицата в София срещу Герп (протестираха 16 града - във Варна също бяха 80 000), заради цените на ток, парно и не само, а после организираха умнокрасивитета лятоска и се започна преобръщането...
Обаче, нещото, което ме потресе, е, че дъщеря ми нищо не знаеше за самозапалванията тогава. За Пламен Горанов, изгорял на трети март 2013 г. Не знае, че тогава от самозапалване - два от случаята на фонтана в триъгълника - умряха ОСЕМ човека - те го правеха публично и в знак на протест срещу модела Борисов и мафията, която, уверена съм, тогава все още можехме и да пометем.
Тогава журналисти, психолози, анализатори започнаха да обясняват по телевизорите им, че не трябва да се публикуват тези актове на протест, щото е психоза и ще последват много такива случая, щото, нали, там едни луди... Изобщо, най-добре е да не се отразяват протестите. После пуснаха платени да окървавят протеста (бях лично точно тогава там). После Боеко се скри и ни на трети март се показа, ни на останали празници, преди това и на "обесването на Левски" не стъпи - защото е страхлив, много страхлив и суетен, че "публиката" му крещеше в лицето "курвааа".
А после дойде умнокрасивитетът, който заяви, че само техните протести са протести, другите са орки и смъкнаха Орешарски. А после направиха правителство с Герп, после дойдоха протестите от 2020 г. - бяха си изгълтали езиците, после триото превзе протеста, после те си го присвоиха, а най-после отново направиха правителство с Герп. Преди това Кирчо и Кокорчо дрънкаха, че няма леви, няма десни и хората им се възраха, па и заради Радев. Още при служебното се схванахме кои са, после ново служебно, нови избори - обещание, че никой от протестните партии няма никога да се съеши с Герп, а после ППДБ го направиха, набухата Пеевски и обявиха, че се борят с Путин и Русия...
Това е кратката и поучителна история!
През 2013 г. я нямаше опорката Путин, руски шпиони, комунизди и прочие, затова протестиращите просто бяха "орки", а не протестиращите "елит", който се гнуси. Днес, всеки, който не е на протест с умнокрасивитета, е руски шпионин.
В името на евроатлантизма и в името на борбата с путин, руски шпиони и комунизди Герп отново са на власт, а умнокрасивитетът, преструвайки се отново на опозиция, ги държи там. Умнокрасивитетът връчи властта в ръцете на Пеевски, когато си направиха първото след 2020 г. правителство с Герп - ужким тази червена линия не биваше да се прекрачва, нооооо - в името на евроантлантизма и борбата с путин МОЖЕ с Герп - та те и не го крият.
Така че - Герп и Пеевски си имат отгледана "опозиция", с която им е осигурено вечна власт.
Цялото мушморосване, че после щели на септември да им искат вот, за пред кого го играят - за пред не повече от 10 000, на които им галят егото, че са елит, че са интелигенция, жълтопаветие и прочие дивотии, че са западници, а ние долни източни православни русофилски орки.
Така уравнението е ясно - който е с Герп и Пеевски, е западник и елит, който е срещу тях - орка и русофил.
Аз приемам тази формула, но нека си я казваме открито - става ли?
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Горанов
преди 111 секунди
Колкото по-богати ставаме, толкова цените ще бъдат по-високи. Дали се измерва в лева, в евро или в друга валута, ценовото изменение винаги ще е в посока нагоре. "

Забелязахте ли, какво казах? Казах ви, че вие лично, никога няма да забогатеете, защото, ако ви дадем с едната ръка едно с другата вземаме три. В най-добрият случай ще си останете бедни с висока заплата. Но, за нас с Бойко, това нещо е различно, защото цените и да си летят със 100 нашите доходи летят с 3 пъти по толкова;))) Защо? Защото това "три" сме го взели от вас!

Горанов успокоява: Валутният резерв няма да ходи никъде
Еврозоната дава сигурност и стабилността на валутата ни
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/685302-gor...-da-hodi-nikade
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 10.7.2025, 10:44
Quote Post

Админ

Участник # 544

Тенгри кан
преди -116 секунди
Toва е сценарий "Ваклин - Иванчева", при което последната се озова в Сливенският затвор. Нали сте наясно, че фирмите на Бойко Тиквата крадат обществените поръчки и затова ОПГ ГЕРБ винаги е първа! Крадат! И ако не им позволят се вади "бухалката" или РПГ-то, както бе в случая с Чакъра! Герберите са мръсни педераси, тва са юроди и затова съществува ГЕРБ! А ПП-ДБ не могат да прават политика. Евро-мевро, било важно. Нищо по-важно нема от падането на Бойко и прогонването на членовете на ГЕРБ вън от България! Вие, можете ли, да живейте с тях? Да ги дишате? Щото, аз не мога;))) Има един дрът педерас при мене, гербер, как да го дишам? Той е убиец! И той е пример за това, как се крадат средствата за производство, за да може чрез тях да бъде упражнявана власт над другите и да си създадеш изкуствен авторитет!

Васил Пандов: ПП ще подкрепи вота на недоверие на "Величие"

В случая с Благомир Коцев управляващата коалиция напълно загуби човешкия си облик, допълни депутатът
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/685746-vas...rie-na-velichie

Тенгри кан
преди -116 секунди
До: Майора
Аве, шшшшшшшш, герберски гомнежжжжжж... Бойко га е имал човешки облик, ве? Бойко Тиквата и човешки облик, това е нон-сенс. Гласоподаватели на ГЕРБ и човешки облик? Това е нон-сенс! 14 пъти ти ще стреляш с РПГ в демократична държава срещу човек с права, който още не е осъден от съд, ще го убиеш, ще разрушиш частна собственост и затова ще плащаме всички ние, т.е. все едно ние сме го убили,а не той, който държа РПГ-то! Я, да си затвараш джуките, селяк безподобен!
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 10.7.2025, 11:29
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/685726-geo...to-sa-bezplodni

Сега ще ви кажа нещо, което не е казвано: влизането ни в Еврозоната е търговска политическа сделка, при която, нас ни вкарват в Еврозоната, за да може да ползват парите от буфера на валутният борд, а в замяна на това ни поднасят Македония на тепсия, т.е. ние си плащаме, за да имаме Македония с тези милиарди, които са в буфера. Това е една чисто еврейска сделка с геополитически привкус, защото се удрят руснаците и сърбите. Неслучайно, това стана още на следващият ден след гласуването ни за еврото;))) Икономически, ние няма как да сме богати;))) Нямаме колонии, които да грабим и крадем, като западните държави, но с влизането в ЕС, самите ние ставаме колония, за кой ли път, която ще бъде доограбена! Просто требе да се арбайти повече, както казва Бойко, за да може да се трупат парични запаси и да има и за ГЕРБ (евреите) и за Брюксел (евреите)! Арбайтен, другари!;))) И както, често питат тука при мене, герберите: - Абе, тоя, какво работи? - Ами, не работя, гербери;))) Що да ва раня?:))) Хххм?

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 14.7.2025, 16:11
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://www.youtube.com/watch?v=p8bqXdoVr9U...A8nwHBLurgqsttA

Пич, ти си русчуклия и затва нема да успейш;))) Русчуклийте сте си нагляре и сте си и простовати по природа. Тва, че говориш меко и хентелектуално, може само да просълзи путеят на софийските хентелектуалки либералки и те да гласуват за тебе, да та вкарат в политиката и там да се провалиш. Тогава ще се разбере,ч е си един гол лалажия като тях, който чете хентелектуално-духовни книжки и ги преразказва и перефразира публично. Но и дори, да не е така, ще се провалиш, оти си русчуклия. И най-лошото е, че с теб ша са сгромоляса доста народ. Сей си на гъзъ и остави софийските хентелектуалки, да ги оправя, който трябва;))) А ти са върни в Русчук! Нали е много убав град?;))) Що си в София? Хм?;)))
Инак, за народната музика си прав. Най-голема мастурбасия от нея се получава, не като я слушаш, аз кат я слушам, даже ич ми не аресва;))), но като си я изсвира и изпея, дори на самият мен, мастурбирам от кеф, изпълва ма отвътре, екстазирам;))) Не е нужно да имаш публика за тва или да са стремиш към 'Гласът на България" или да си професионален музикант, който требе да изсвири сека нота точно и без грешка, т.е. да та обладае некакъв див перфекционизъм;))), просто трябва да пееш заради самото пеене. Така е. Тука си прав. Но, тва не е достатъчно да опрайш държавата;))) Там са искат много комплексни качества. За една нощ щяло да стане горещо;))) Гледай ся, за да победиш трябва да си организираш паралелна държава, която да измести тази;))) Защото кат та сложат горе и срещу тебе веднага ще излезе преторианската гвардия на Бойко: държавната администрация, МВР и образователната система. Ти трябва да си готов бързо да разформироваш тези системи и да ги замениш с нова функционалнст и кадри. Това са опитвам с години да обясня и на много тенгрияни, но те не схващат;))) Държавата трябва да се превземе, но как? С това не може, с това не може, с това не може... единствено остава с организирането на своя Държава, която да я измести и замести. Ако се чака свише да свършили некви проклети времена, некво проклятие, ми вие изпускате историческият момент! Да не говора, чи ша остарейте и ша опънете чепките;))) Трябва да се действа въпреки всичко, както го правя, аз и сам на терен, да се действа въпреки всичко, защото Тангра може да промени всичко - проклятия/мроклятие, стигми-пигми, запеци и други щуротии, с които са оправдаваме, за да не развъртим калъча! Въртене на калъча, му е майката с Тангра напред! Инак, ква е таа вяра на чакането? Ми тва е християнство;))) а, там идва Спасителя и това е Бойко;))) Не чакайте некакъв Христос да ви пришества;))) Той вече ви изпришества тоа Христос;((( Тва е Бойко Тиквата;)))
И сега да с евърна на пеенето. Старият българин е пеел и не толкова говорел. Песнета сплотява общност, защото песните се пеят заедно, защото с аобщи всеки ги знае. Имаше един дрът пеерас тука при мене, не беше читав като човек, ма за тва беше прав: Вика, навремето, пеехме, сбирахме се и пеехме, срещахме се и пеехме, откак въведоха плочите и ролките се разпиляхме, все по-малко пеехме и повече започнахме да слушаме, да слушаме, как го изпълнява един човек,а преди се слушахме едни други. Именно, така, чрез това общностно пеене е достигнал епоса "Сказание за Чулман" до нас. Така са с ераждали и новите песни. На някой му дойде, сбере се с другите, та я изпей и ако се хареса се пее от всички. така до нас са достигнали стотици и хилди песни и още толкова са се загубили. Така че, историята е била родова памет, която се е препредавала с песен, а не се е разказвала, какъвто е еладският модел на списувателите, да напишеш книга, да напишеш история.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (24) « първа ... 18 19 [20] 21 22 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025