www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> "Борисов 5"- изпраният Бойко

Страници: (20) « първа ... 18 19 [20]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Борисов 5"- изпраният Бойко, республиката отвръща на удара
Йордан_13
Публикувано на: 14.5.2025, 14:16
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 784
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Политическата криза е перменантна, защото доверието в представителността на парламентарната демокрация рухна! Това, че временно сте закрепили жабуняка с вода за да квакат жабите не отменя кризата;)))Вие не представлявате Народа, но и той вече не е Суверена! Имаме нов Суверен - политическата олигархия или кръговете с парите. ще ги нарека просто "ефбетжиите";))) Това, което представлявате вие в момента са тези!

Дончев: България прекара четири години в почти перманентна политическа криза

Кабинетът работи за това България да бъде атрактивна за инвеститорите

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/679359-don...iticheska-kriza

Ха-ха-ха-ха...Шиши са надява на правителство за 4 години;))) Дoган убега, БСП ще се разпадне и правителството пада;))) Бойко почва да управлява служебно;))) Шиши управлението пак е у вас (макар че, не би трябвало), Парламента работи доживот (макар че, не би трябвало) просто сте в "safe mode";)))

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/679355-nov...Qdc6V3-KzX841Dg

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 14.5.2025, 14:33
Quote Post

Админ

Участник # 544

Манго от Германия
На мене тука в Германия ми дават 2700 евро социалка, само за да си клата краката, да жула мастика и да са плода кат за световно! В България, българите плачат за пари! Дасове, кво да прайш!

Кметът на Перник се жалва: Блокирани сме!

Станислав Владимиров заяви, че след края на протеста, ще отиде в София
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/679349-kme...a-blokirani-sme
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 28.5.2025, 10:19
Quote Post

Админ

Участник # 544

Боху, не е в крак с електората! Електората гледа турски сериали, че дори участва в тях! Когато качеството на българите намалее драстично основното, което започва да се гледа в територията са турските сериали;)))
Маг Светлина, знае, а Бойко не знае? Хххм? Дайте да я видим таа маг Светлина, пуснете я в Новините по Канал 1 !;)))
Модерно е днес да си "маг";))) Кат каат "маг"... демек жена, дето не дава, а само зима;))) Та, маг Светлина, не знам дал дава Светлина, но ще ви спре тоците, тва е сигурно!
Докато, Боку е, кат застане при каминката до Тръмп ще спаси българите и ще им осигури насъщният! БОКУ Е СПАСИТЕЛ!;)))
==================================================
За ситуацията в ДПС бе категоричен: " Аз турски сериали не гледам". Борисов не се страхува, че Делян Пеевски ще посегне и на ГЕРБ, а на въпроса какво ще се случи в ДПС отговори: "Не съм маг Светлина, че да зная".
Заради митата на Доналд Тръмп, който заплашва Европейския съюз с тарифи от 50%, Бойко Борисов е притеснен, че "маса заводи в България ще затварят" и много хора ще останат без работа.
По думите му реакцията на политическата класа би трябвало да е много остра, заяви Борисов и сподели, че не го интересува "какво ще прави Джевдет".
В отговор на въпроса на News.bg той каза: "Когато аз се снимах с Тръмп на каминката, нямаше мита. Когато стане правителството на Борисов, тогава ще отида на каминката и ще реша тези въпроси".
https://news.bg/politics/boyko-borisov-ne-g...a-na-tramp.html

Поп Данаил: Антихрист! Антихрист! Който слага портрети на смъртни люде и си прави кумир от тех е Антихрист! Само иконата спасява, само иконата лекува! Защото болестта, тва е казънта на първородният грях, неизчистеният от Лукаваго, Образ Божий. А, когато човек се богоуподоби, той не боледува!
================================================
Трябва да стигнем до икони в болниците ли, недоумява Василев. Според него пари в системата има за медиците, но трябва да се спрат кранчетата.
https://news.bg/politics/asen-vasilev-uspok...ama-da-ima.html
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 28.5.2025, 12:58
Quote Post

Админ

Участник # 544

Бойко
преди 46 секунди

Аз ви каах: не мъ оставяйте да съм обикновен дупетат, турнете ма па цар и повеке никви притеснения за нищо, аз поемам оттам-нататък;))) Отивам до каминката в Белият дом, заставам там, ама не като Зеленски и не като Василев и нещата се решават со кротце, со благо! Има проблем с Ердоган, отивам фащам го за ръчичка, вървим заедно като ученички, гледаме се с очички... и притеснения за нищо! Дойде Путин, поговорим си, подара му едно кученце...; притеснения за нищо!
А, не кат Асен Василев: - Ша отблъснем врага, ша отблъснем врага! Не ви требет такива луди ора!;)))

Мнозинството от българите са оптимисти за ЕС
https://www.dnes.bg/a/2-svyat/680936-mnozin...optimisti-za-es
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 30.5.2025, 15:30
Quote Post

Админ

Участник # 544

а и като минах на темата за ДС... Аз се учудвам на много хора, които уж демонстрират лична зрялост, как въобще се фанаха на приказките на милиционерите, които създадоха, създават и ще създават политически партии. Тва милиционер-политическа партия, тва е истински политически феномен, който обаче не е широко отразен от официалните медии;))), което говори, че става въпрос за агентура на най-ниско ниво. Всъщност, това са техническите ремонтни екипи на системата, тези милиционери;))) Когато политическата система рухва, разбира се, първото нормално е, да бъдат пратени технически екипи да ремонтират и отстранят повредите й. Пресен пример е този милиционер, който реве в You tube как милиционерите нахълтвали по домовете без заповед като разбивали катинари. Той е бил редови милиционер;))) Мислите ли, че не го е правил и той?;))) Правил го е! Системата, обаче има проблем, в тази й част, започва там да не функционира, нещата се изпускат от контрол и идва ремонтният екип;))) И разбира се, когато сам не може да се справи, увлича за да изпълни дейността си, част от народонаселението създавайки политическа партия, която е всъщност инструмент за ремонта. Аз съм ви казал: те ще се провалят, но ще провалят и вас, които им помагате в лично и семейно качество! Защо? Защото България принадлежи на Тангра и когато вие не сте вече българи, България не ви трябва, Тангра си я взема и сте свободни да бъдете, каквито си искате! Това, не може да бъде спряно от никого! Но, има един начин;))) Същите тези милиционери, да ми почукат на входната врата, демонстративно да оставят оръжието си на земята и да пълзят към мен по земята, за да ми целунат ръка! Ако ми целунат ръка;))) нещата могат да бъдат поправени;))) Един по един;))) От най-високото до най-ниското ниво!;)))
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (20) « първа ... 18 19 [20]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020