| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (25) « първа ... 20 21 [22] 23 24 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 3.9.2025, 16:46
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 208 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
“По наши данни, извлечени от местните ВиК дружества, 86% от водопреносната мрежа е за незабавна и пълна подмяна. 12% е за частичен ремонт и точно 2% в България имаме водопроводи в изрядно състояние. Ето ви, уважаеми сънародници, общия случай - след като ни накараха да си купуваме лекарства и храна от чужбина, сега са на път бавно, а вече, както се вижда, и не чак толкова бавно да ни оставят и без вода”, каза още депутатът.
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/691705-kos...HQWhqDi2aD0yRFQ Данните, както винаги са ви грешни, но чрез тях може да се прави политика, национална и местна;))) Вашите дупетати са същите като на останалите партии - глупави патароци;))) Нал ва водехме в Ситово колко разбирате от ВИК?:))) Като зададете неколко тъпи въпроса, първом се вижда, че сте напълно неподготвени по темата след тва и че сте прости по реакциите;))) Сушата продължава! Водоемите-каптажи, където не се помпи с електрически помпи от подземни води намалят дебита си, оттам пада и налягането по мрежата и водата започва да недостига на определени места и като се увеличат хората, налягането още повече драстично пада и това води почти повсеместна липса на вода, а където я има е със слабо налягане в мрежата и не става за къпане всеки ден, даже за миене на чиниите не става;))) особено на загорели тави. Еееееей, шматароци, кога мотика не сте пофатале, сичку ви са струва лесну, ама не, не е! Га не сте отгледале един домат от семка и сте го дочувале до зрял плод, как ша оправате държава веееее, шматароци! До ква идея стигнахте? Подписка до ВИК да търси нови водоизточници;))) и да ви гради нови каптажи с допълнителна мрежа. В планината това е трудно, защото при нас, например, почти няма общински терени, всичко е частно;))) Ами, ако водоизточника е в частна земя? ;))) Тй принадлежи на частника, водата е негова;))) Не е на БКП и другаря Михайлов! Сергей Игнатов се преби с колело https://trud.bg/a/articles/%D1%81%D0%B5%D1%...UlohRV3wCnX7FnQ ;))) Верно е, аз кат са пребих с мойто, една от неговите колежки египтоложки ма утеши, поне във Фейсбук де, което е па нещо като нищо;))) И най-важното е, че никой не писа за мен;))) Ако бе, дошла да ме цункъ, щеше да ми мине по-борже, ма тя не дойде;))) Та, толкова за Игнатов;))) Веке е дрът пеерас, де е ръгнал на колосъстезание?;))) Карай си по парковете и градинките, времето лети, старостта гори пътеките на младостта, времето обръща се към теб с бащински съвет: Спри, за други времена го отложи;))) Същото важи и за баба Фол;))) Напънала са е с още едно наше откритие на Йордан Стайков и Мартин Константинов и го е нарекла "Делфина";))) Старостта богато обдарява с глупостта! Но нека не парадираме с нея! Да не стая наша златна логорея!;))) Чи квот от нашата уста излей, дали е мъдрост? Не глупей!;))) |
| anti666 |
Публикувано на: 14.9.2025, 9:42
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 490 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Прав е, с изключение че нямал програма. Има и тя му се подава от други сили. Иначе е точно така, страхът от Пеевски се базира на определени компромати и възможности, които има срещу Тиквата. Тя е мутра и като такава, в борбата за оцеляване на улицата си знае урока. В случая, тече овладяване не само на местна власт, но и на изпълнителната от Пеевски за сметка на ГЕРБ (Щавачи). Последният случай е с областния на Разград, който се прехвърли от потъващия кораб на турската гемия. И тук всички до един - Пееевски, та Пеевски. Овладял бил ДАНС, овладял МВР, овладял изпълнителната власт. Кой е Пеевски, господа политици? Едно дебело и много разтропано момче, което на 25 станало милионер, защото се позиционирало правилно при мултака Илия Павлов и после при Доган. Та хайде да си ги го кажем правилно. Пеевски, както и Бойко Борисов са подставените лица на други сили. Зад Пеевски е ДПС. Така че ДПС овладява изцяло изпълнителната власт. Но и това не е правилно да се каже. Какво е ДПС? Една абревиатура на политическа групировка. Важното е КОЙ е зад ДПС. И този истински КОЙ е Ердоган и държавата Турция. Знаете ли как започна разпарчедосването на Украйна? Как така Крим беше отнет от украинците без бой? По същия начин - Янукович си беше руски агент. Зад него стоеше Партия Регионов, което си беше фактически представител на имперските интереси на Путин. Те, както в България се просмукаха до 2014г във всички възлови структури на украинската държава. Отбрана, полиция, президенство. И когато свободолюбивите украинци се усетиха, че ги водят за носа, въстанаха и го изгониха, влязоха руските танкове без бой. Без бой, защото цялата изпълнителна власт беше парализирана и упоена от руски агенти, включително армията. В България няма да има и въстание, след като приключи с усвояването на изпълнителната и местната власт, Пеевски-> ДПС-> Ердоган ще премине към следващия етап, както Сердюкова някога бе предсказала. Откъсването (анексията) на югоизточна България от турския султан и неговия санджак-бей Пеевски (той по-късно вече ще бъде и сменен с турчин). Това е, а вие си блейте. Как Пеевски това, Пеевски онова. Няма Пеевски - има Турция! |
||
| Йордан_13 |
Публикувано на: 17.9.2025, 11:54
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 208 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Понеже искахте редовно правителство, плачехте за него по телевизиите (особено жените) и така. Имате си редовно правителство от евреи и то ва опраа. Е, софиенкете, тва не ги бърка, те имат пари и могат да купуват вносни вина;)))
Според мен, ако се приеме тва нещо, трябва просто да се спре да се пие вино и да се мине на уиски, за да се фалират нашите лицензирани производители излобирали този закон! Властта нападна домашното вино https://trud.bg/a/articles/%D0%B2%D0%BB%D0%...%B8%D0%BD%D0%BE Така са чифутите;))) Затва, некои ора казват, че след нова година иди глад. Абе, софиенки са умни, те ша на опраат. Софененките ша на опраат! ;))) Авера па вика: Фатмака каа, чи малко след като приемем еврото влиза дигиталното евро и сички пари изчезват. И па глад, оти мой да еде тоа, дет има Белега на Дзвера - 6.6.6. "След Нова година пък не плащайте в левове, защото търговецът може да се обърка при връщането на рестото, по-добре си обменете левовеве в банка или в близката поща, съветва Николов. Представете си как на 2 януари влизате в пекарната с 5 лева и си купувате баничка, която струва 1,53 евро. И за вас, и за продавача ще е трудно да изчислите рестото. Експертът е убеден, че българите бързо ще свикнат с новите пари. Но предупреди - 1 евро и 1 лев много си приличат, така че внимавайте. Все пак плащането с карта си остава най-добрият вариант за елиминиране на грешки и недоразумения." Левовете в оборот скоростно се топят Фирми и граждани бързат да внесат парите си в банки преди Нова година https://www.segabg.com/hot/category-economy...ostno-se-topyat Тенгри кан преди -231 секунди Грухххххх.... Квиииииииииииииииииииииииик, мляс-мляс-мляс, груххххх... Делян Пеевски: Пачки, пудели, мракобесия!? Край! Той се закани, че правителството ще изпълни мандата си https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693184-del...rakobesiya-kray Цонев преди -232 секунди "Пуснах го на ChatGPT и ми отговори, че текстът не е оригинален, а е плагиатстван." Врътнах едно телефонче до Алла... чкрррр,. чкррррр и му викам: Алла, Дедо Божи, ChatGPT, кажи: врагът дали греши? Петимен ли е? От сой? Алла ChatGPT: - Цонев, Будала с Будалата ти, казах ти да си Абдула, не Будала! Кабинетът срещу вота "Завладяна държава": Корупция, Магнитски, ChatGPT... https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693171-kab...gnitski-chatgpt Борисов: ПП-ДБ се качиха на руското влакче за вота на недоверие Наслушал съм се на разговори за съдебната реформа, добави лидерът на ГЕРБ https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693177-bor...ta-na-nedoverie Бойко преди 3 минути Мен, как живеят българите не ме интересува, те се оправят, някак си, както винаги. Мен ме интересува 3% дефицит да не прескочим и да докладвам на Началниците за успеха на мисията срещу руснаците! Костадинов преди 1 минутаХ Аз си знам, че няма как да управлявам България чрез избори, но с помощта на братският РФ и Митрофанова, "Възраждане" един ден ще управлява България! Как? Като бъда назначен за мин. председател от другарите от Москва под одобрителното поклащане с крилца на руските дронове свалили МИг 29 от небето на България! Благодаря ви! Очаквайте ме! Ердоган преди -231 секундиХ Аз искам да взема отношение за "Боташ". Аркадашлар булгарлар, "Боташ" е банковата сметка, през която Гергов, Радев, Михайлов и Узунов си плащат за да бъдат назначени от мен, един ден за управляващи губернатори на Източна Румелия. Неслучайно, сбратимих село Първенец с едно помашко ваше селище в Турция. Айга калктън (станахте) аркардашлар, тюрклер-булгалер със циганер копанер! Ашколсун, аферим! Така, реализираме Велики Туран федерирайки България към тюркският свят извинете, турският;))) |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 18.9.2025, 10:46
|
Полицай почина докато охранява протеста на ПП пред парламента
Линейката дошла след 15 минути, МВР нямало дефибрилатори https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693294-pol...pred-parlamenta анонимен преди -232 секунди "Полицията няма дефилибратори. " Христова, любов моя, милиционерите не дефилират с вибратори в ръка. Дефибрилатор;))) Опасно е, милиционерите да ползват такива уреди;))) Лена към депутатите от ГЕРБ: Ходете пеша, бе! Депутатите от ПП блокираха входовете на Народното събрание https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693291-len...hodete-pesha-be Браво, Ленче! преди -233 секунди Нареди им парапетите на Рапоня, Грухи, Плешу и Кибапа, да ги видим сега;))) Да ти каа, любов, малко спорт, ич нема им е излишен на тия;))) Haha преди -195 секунди Гениален ход, от страна на ПП, макар че не съм им привърженик. Тук има много странни хора, които все още защитават тиквата и праси, но...тези двамата толкова много ги "страхува"" народната любов, че ще оцапат гащите ако трябва да се качат в градския автобус до Красна поляна, или дори да се разходят по жълтите павете. ТЕЗИ ВИ УПРАВЛЯВАТ!!!! НАРОДЕ!!!! Прасчу преди -233 секунди Груххххххх.... сега ша трее да изям не една, а три копани с помийкъ, чи кат ойх пеша много загладняй и три кила сланини стопий... Пеевски се сблъска с Асен Василев, прати Петков "на парапета при Лена" СНИМКИ ПП успяха да накарат Пеевски да дойде пеш в НС https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693302-pee...pri-lena-snimki Тенгри кан преди -233 секунди Само дето те са втора политическа сила и сигурно нямат крепостни цигани като ГЕРБ в Перник където блокове с цигани не си плащат водата защото гласуват за ГЕРБ;))) т.е. за какви "български граждани" говори Праситу? За какви? Същите като неговите: небългари по произход, с генетични увреждания, калпав ген, прости и невежи, лесно манипулируеми скотове! Пеевски за починалия полицай: ПП-ДБ доказаха, че омразата убива Лидерът на ДПС-НН изказа искрените си съболезнования към семейството на служителя на МВР https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693312-pee...-omrazata-ubiva |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 18.9.2025, 11:10
|
https://www.youtube.com/watch?v=EqM2ojkM6cs
Aве, Цонев, очилат компир, то и вашите протести 1997 г., пречиха на гражданите да си живеят нормално;))) Не издигахте ли,. барикади, а? Не излязоха ли съществуващите тогава, все още "Вътрешни войски" поради нахлуването в Парламента?;))) И накраа кво, след сичко тва, ти Цонев, тури феса и стана турчин!;))) От демократ, седесар;))) стана турчин! ;))) Сички седесари сте такива помияри! Вашата демокрация в крайна сметка води до султанизация т.е. до Костов и Бойко;)))) Мирчев: Пеевски имал охрана от НСО, оти преди 2 години, партньорски служби били дали инфо, че екип на ГРУ влязъл в България, за да очисти политиците отговорни за помощта за Украйна;))) Свещен е Прасчо, свещен;))) До Коледа, свещен!;))) И вика Мирчев, ми той, самият е ГРУ;))) сиреч нещо е сгафил в службата и руснаците си идат си го накажат;))) Хаххааааааааааа, Цонев бил богослов по образование! Нимаааааа...? Богослов с чалма!;))) Богослов с чалма! Ааааааааааааааааааааааааа, хухууууууууууууууу.... Г-н Байрам... а-ха-ха-хаааааааа.... Бахти, тва са нарича българско народно събрание;))) Дупетат Байрам: Сички розови шарлатани с тениски трябваше тази сутрин да бъдат закарани в РПУ-то;))) В кауша, в кауша, Байрам ефенди;))) ДЪРЖАВА С ГЛАВНО "Д" МОГА ДА ПРАА САМО АЗ, РЕЗАН ЧИТАК! Турциииииии, как станахте дупетати в българско народно събрание? На цигани и турци требе се забрани да се гласува на избори! Да бъдат безправни! Те са цигани и турци, не са хора! Да бъдат добитък! Чалмалията с резан дудук нема как да е депутат в българско НС! Това е обида към кръвта на всички българи убити от турците! Затова, секи, който е "за" турците и циганите, нема неговата кръв бъде омърсена и затрита от тях! Щял да ми прай държава с главно "Д", резаният читак... ДЪРЖАВА С ГЛАВНО "Д" МОГА ДА ПРАА САМО АЗ, РЕЗАН! А, ти си прави държавата в Анадола! Дърт си веке, време е за пенция;))) Бойко Борисов: Не съм дошъл пеш днес, защото ме болят колената https://trud.bg/a/articles/%D0%B1%D0%BE%D0%...%B0%D1%82%D0%B0 |
| anti666 |
Публикувано на: 18.9.2025, 14:57
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 490 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Докато се обиждаха на педераси, наркомани и свине, на видеото от депутатите на Пеевски се открояваха няколко с ясно изразени цигански зурли. Султанът вече е издал ферман на Пеевски, че ще става санджак-бей на Булгаристан и той се е взел насериозно. И няма как да не е иначе, след като с пълзящ преврат постепенно завзима всички възлови структури на квазидържавата. Държава с главно Д (както изписват нашите шабеси Държавата Израел) може да има само ако тенгриянин е начело. Казано другояче, ако дойде Саракта. Това го пишем от 10 години насам. Всичко останало води до края на България. И този път завинаги! Няма среден път вече. |
||
| Йордан_13 |
Публикувано на: 19.9.2025, 8:31
|
||||
Върви ускорена инсталация на ръководни кадри на Турция в държавното управление на България. Факт е, че Бойко отказа да гласува "За" собственото си правителство на вота на недовертие, не беше в зала, дори. Не отиде в зала. Но, Делян Свинчо Турски отиде демонстративно, гласува "За" и след като гласува, най-демонстративно си излезе. А, този дупетат Байрам има една от най-отвратителните циганско-турски физиономии, които съществуват. Истински анти-български ген. И моята приказка, нали: държава с главно "Д". Това е моя приказка. Те въобще не разбират, какво е това държава с главно "Д". Да дой тоа циганин Байрам, да му отрежа главата и ще разбере какво е държава с главно "Д". мамицата им гнусна, рязана. Симптомите са навсякъде. Опит за узурпация на знака IYI - бой, който пак водя с турците сам, българите никакви ги няма, чакат богатиря да ги спаси Тъп и прост народ са днешните българи с адски сбъркан ген и съзнание. Вместо да застанат един до друг и като един да стоварат юмруците си върху турците, евреите, циганите и който им пречи, те чакат богатиря Крали Марко да ги спаси. Това е изключително пеераско поведение, поведение на страхливци и помияри! Войната не е смао между Русия и Украйна, това е само един външен план на една голяма война срещу Българите. Само некви жени, търталясват в интернет и сипят тонове либерализъм и християнска любов Това време, отзад турците въртят ятагана. Това самоубийствено поведение е убийство на децата и на тях самите. |
||||
| Йордан_13 |
Публикувано на: 19.9.2025, 11:57
|
Тенгри кан
преди -234 секунди Правителството е на България..." Пълни глупости, Бойко! Правителството в момента е на Израел с пълната подкрепа на Турция в лицето на Ердоган, т.е. се резани чурки ни управляват! Гледам външният министър Георг Гестапото и виждаме Израел; гледаме, кой гласува и говори за държавата с главно "Д" и виждаме Турция. Вие, можете ли, да си представите един Байрам да ви говори за Българската държава с главно "Д'?;))) Байрам и България... Как ви звучи? Мен ми звучи на Турция! Борисов с лека критика към Пеевски, но държавата си била с главно “Д” Критиката ми е към тези, чието самочувствие се превръща в самонадеяност https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693417-bor...bila-s-glavno-d анонимен преди 3 минути Кой стои зад Пеевски? Т енгри кан преди -149 секунди До: анонимен 44 Хора, вие спите ли? Страхувате ли се? Кой стои зад Пеевски? Ми, Турция! Ердоган! Това е една чисто турска партия, затова махнаха и Доган, който беше против Ердоган - една ювелирна акция на МИТ, турското разузнаване. И излиза един възтъмен и възмургав Байрам и започва да ви говори за държавата с главно "Д". Ние знаем тази държава с главно "Д" - турската. 500 години живехме в нея и го едохме резания секи ден! Който смята, че турците са хора или че евреите са хора, той е глупак, съвършен глупак! Kато турското разузнаване МИТ първом пробва с външна, противостояща на ДПС партия в лицето на Юнал Лютви - ДОСТ. Доган, обаче се справи на местно ниво с нея. Тогава се тръгна на превземане на ДПС отвътре чрез Делянчо. Делянчо... Мой си представите тва лекенце начело на държавата, че и държава с главно "Д" ша прай. Аве, пикльо, я си обърши лигите или извикай мама, да ти ги избърше. Турски лигльо! И ша ми прай демонстрации в НС... Пеевски към Борисов: Да си нареди на премиера да приключи кризата с водата По думите му правителството оцелява благодарение на него https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693423-pee...rizata-s-vodata Тенгри кан преди -234 секунди Пеевски: Заповядвам на Аллах: Аллах дай вода! И ето, Алла слуша мен и Байрама и дава вода! Лигльо, твоите хора, евреи и турци ще ги оставя без вода, завинаги! Резан ли е, вода за него, йок! " Да си нареди на премиера да приключи кризата с водата". УПРАВЛЕНИЕ НА ПИОНКИТЕ! Ми, нали той е пожарникар, вееее, как така вода нема да осигури? М, че той с вода гаси пожарите!;))) анонимен преди 1 минута Шиши и Баце почнаха да си мерят аршините. Запознат преди 4 минутиХ Хаха в света на тези индивиди, всичко се решава с нареждания...Спомням си когато Путин нареди на правителството да няма повече бедни в Русия, познайте какво стана... шокираща некадърност, но народа си го заслужава, те си ги избират! “Възраждане“: Правителството трябва да бъде свалено и да отидем към нови избори Партията предлага вторият стълб пенсионно осигуряване да се върне в ДОО https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693459-vaz...kam-novi-izbori Делян Пеевски преди -235 секунди Той не пожела да отговори на въпроса какво се случва с онези петте подписа, които са нужни на Възраждане, за да внесе своя вот на недоверие към кабинета във връзка с безводието в страната. ================================================== Какво ще питате Коста, питайте мен! Наредил съм на Бойко да реши въпроса! Пет подписа... Вие, бъзикате ли се? С подписи вода са не враща;))) Аз съм наредил да се върне! Наредил съм! Подписи... Българите сте много глупави, затва турцити ва чоластрят в пърдефулата! 23Русофил преди -232 секунди Русорома Костя Копейкин се е загрижил за братята си роми от катуна, че НОИ скоро няма да има пари да им изплаща социалните помощи и затова иска всички бели, работещи българи да си дават изработените пари в общата каца, за да може държавата да хрантути родата му ***. Коце, като искате пари се хващайте на работа. Нормалните хора искаме и първият стълб да можем да си разкараме от НОИ, че да ви оставим гладни и без социални. Желязков: Правителството не е жица, през която да минава политическото напрежение Премиерът благодари за подкрепата, включително и на "ДПС-Ново начало" https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693463-zhe...oto-naprezhenie Пеевски преди -235 секунди Аз съм! Вече не е Бойко! Аз съм! Аз съм, който Съм! Аз съм Господа, вашият Аллах и вашият Христос и Йехова Яхве! Аз съм този единствен Господ Бох, който винаги е близо до вас, хората, толкова близо, че може да ме усетите, дори гат пръднъ! Но, дори и да пръднъ, този газ е райски и вие го пафкате с наргиле и сте доволни и блажени от живота! Хахаха макак преди -162 секунди Ами той разбира от жици. Нали тегли китарата! 2анонимен преди -148 секунди Мис Хаяши в твоя хотел има ли вода? Вярно ли тече по стена от зеленина, а басейнче? |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 19.9.2025, 18:26
|
Бохо Мъдреца! Самодостатъчният не става политик. Не му трябва. Например, на мен не ми трябва, да съм политик, ич ми не требе, много съм си рад така, НО СЕ НАЛАГА;))) А-хахахахахаааааааааааа....
Как, обаче трябва да реагира късният Борисов, след като Пеевски нищо не вдена от неговата мъдрост?;))) Нещо повече, дори му заповяда! Заповяда му! И писа писмо до премиера му, в която казва "моля", обаче това обръщение с "моля" не е кат молба, а като заповед от разсърдена и разлютена жена, нетърпяща възражение от своя мъж!;))) ========================================================================= https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...ant-na-kabineta "Всеки от нас може да има самочувствие, но когато от това самочувствие става така, че да усещаш, че нещо зависи единствено и само от тебе и го продадеш по този начин на обществото, това е тежък негатив. Това е може би ранният Борисов. Моето самочувствие беше на самодостатъчност. Човек трябва да може да отправя и критики, и самокритики. Те са всичките млади момчета в парламента – млади в политиката. Но самочувствието, когато се превърне в самонадеяност, е много опасно в политиката", размишляваше Борисов пред репортерите. Като работодател към работник Малко по-късно Пеевски отвърна, без изобщо да се развълнува от меката критика на своя съюзник. "ДПС-Ново начало е единствената партия, която всеки ден е при хората. Очаквам същото и от другите. Тъй че гарант за хората ще бъда аз, че това правителство ще работи", каза той, като наблегна на същото това "аз", което изглежда дразни Борисов. След което недвусмислено даде да се разбере, че вижда своята роля като водеща. "Как оцелява това правителство? Оцелява, благодарение на мен – защо, заради хората", отсече Пеевски. Със самочувствие спомена, че "всеки ден поставям темите, разговарям с министрите". Освен това той обясни на Борисов какво трябва да върши - като работодател към негов работник. "Г-н Борисов, най-важното днес е да се нареди на премиера, който е от ГЕРБ, да се приключи темата с водата. Очаквам да се отчетат какво правят с ясен график, защото хората нямат вода и да си изпълняват задачите. Това е работата на г-н Борисов", обясни Пеевски. Малко по-късно пресцентърът на Пеевски разпространи текста на писмо, което той е пратил до премиера Желязков във връзка с водната криза. С него водачът на ДПС е поискал споменатия пред Борисов график за мерките и действията на правителството, екологичното и регионалното министерство за разрешаване на кризата в засегнатите населени места като Плевен, Ловеч и др. Иска да се запознае и с правителственото решение, с което се определят председател и членове на новосформирания национален борд за водите. "Настоявам за спешен отговор на поставения въпрос!", завършва писмото на Пеевски. |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 25.9.2025, 11:26
|
Тенгри кан
преди -245 секунди Ето това е сега Вот на Недоверие, маа;))) Неколко опита булката да зачене, ма хуя бил ялов;))) Парламентът отново не събра кворум от първия опит Наталия Киселова даде 15 минути почивка https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693987-par...ot-parviya-opit НаБългария е осъдена в САЩ да плати 100 млн. евро на частен инвеститор https://gospodari.com/novini/balgariya-e-os...sten-investitor Нал искахте редовно правителство и вашите селянки да ва опраат? ;))) То като е просто, нема как да е умно, па за кадърно, дори не говорим, маа! Таз къде ли не я навряха. По едно време беше на енергетиката. А, навремето, Бойко твърдеше, че имал дълга скамейка от кадри, при все, че ги събираше по завоите и от селските махали;))) Всъщност и сега е така в лицето на ИТН и БСП-ОЛ;))) те са точно селяци събрани по завоите и селските махали и турнати на постове. И бахти държавата с главно "Д" дет може да бъде осъдена в друга държава!;))) САЩ възприема България като едно частно лице, което въобще, обаче не е далече от истината;))) ================================================ От документите по делото се вижда, че защитната стратегия на България, представлявана от финансовия министър Теменужкда Петкова е била крайно посредствена – като съдията в мотивите си директно посочва, че страната ни е пропуснала да поиска предварително произнасяне по допустимостта на делото (а не по същината му). Което представлява груба процесуална грешка. Министерството на финансите не информира за това българските граждани, а от BIRD са засекли казуса в американските съдебни регистри. Откакто Петкова става финансов министър започна тенденциозно покриване на информация на сайта за всички висящи арбитражни дела срещу България, както и за тяхното развитие, дължими лихви, разноски и т.н. Тенгри кан преди -244 секунди Ма, Тикви, ние не сме забелязали тва, че не си премиер;))) Борисов: Ако бях премиер, трима министри щяха да са в Плевен и проблемът да е свършен Председателят на ГЕРБ заяви, че е казал това на премиера Желязков https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693994-bor...t-da-e-svarshen Радев и Гергов понеже отарашиха кинтите на Пеевски, той цъфна кат въшка на челото в България и требе си ги избие с новото правителство. Нещата в България са прости. Никой не иска да губи кинти, оти губи електорат, оттам и власт. Асен Василев: Пари има за всички дейности, ако се махнат касичките на Пеевски https://novini.bg/article/2025092407143801147 Тенгри кан преди -83 секунди A, тва не е срещу мангълята, тва е срещу диванните воини, които по цял ден плюят Бойко;))) и е част от пълзящата диктатура на Тиквата срещу неговите врагове. Бъдете убедени, че това ще се превърне подобно в Украйна на гонка по улиците и насилствено въдворяване да се бачка за диктатора Бойко и противниците да му пълнят бюджета, той да излиза и да казва: Дадох! Аз дадох! С малката подробност, че Бойко не работи!;))) Но дава! Тук ще бъде включено и МВР, ще се издирват хора и отнемат права. анонимен преди 2 минути А откъде им имат телефоните ? :)))))) Тенгри кан преди -243 секунди До: анонимен 35 От МВР! Това е част от пълзящата диктатура на Борисов! Понеже по цял ден не работим и го плюем и той не може да царства и да господарства, а ис ега ще трябва да се обложат Домусчиеви, главните му икономически опори с корпоративният данък, който иска МВФ, а и на такива като тях им трябват работници. Види се, че с чужденците не става. Бе, кой шти работи за жълти стинки, а и требе да се изплащат пенциите на МВР алкохолиците! Държавата ще прави регистър на неработещите българи Междуведомствени екипи ще осъществяват контакт по телефона с тях https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693909-dar...eshtite-balgari Така и не разбрах за кво реве тоа Прасунгер;))) Само разбрах, че ПП-ДБ била незаконна или трябвало да се забрани;))) Забраната на партии е диктатура;))) Ако бяха провалени политици, тогава протестите им щеха да са без значение. Но, щом Лена войводката, ша ги води, мъжете застават зад нея;))) и Прасунгер квичи;))) Аве, Праси, извикай Байрама да води башибозука, за да защити царщината на Султана от комитите и московците;))) Пеевски изригна: ПП-ДБ искат да взривят гражданския мир, няма да стане Няма да допуснем политиката да бъде заместена от улични боеве, посочи лидерът на ДСП-Ново начало https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694034-pee...-nyama-da-stane |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 25.9.2025, 16:42
|
Желязков: Считаме Израел за ключов партньор, сред заложниците има българин
Сред лицата, които все още са задържани от "Хамас", е един български гражданин https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/693742-zhe...te-ima-balgarin Тенгри кан преди 5 минути Сега, разбрахте ли, защо се ревеше кански за редовно правителство? ;))) У-ааааа, у-ааааааа, немаме правителство, страшно, хаос... А, сега видехте ли, защо? Евреите се загрижили за себе си;)) ГЕРБ не са българи, никога не са били, Пеевски не е българин, никога не е бил, за Байрам въобще не говорим, тоа турски-цигански мусур. Тва е Измет, тва са антибългари! Затова, Небето не ви даваше правителство! То и Държава вече не ви дава, щото, ей, ге - евреите пълзат насекъде! А, вас ви нема! Шефрет преди 19 минути Някой би ли ни светнал каква и за какво е тази среща на " еврейски организации" и какво търси нашият прислужник на нея? Тенгри кан преди -155 секунди До: Шефрет Той е евреин, не е прислужник;))) Те, всички са евреи, тези дето ги избрахте на избори за НС;))) До един! Хасанку преди 9 минути В сина на цар Киро има повече българско от тоя. Жидов Гр0б преди 5 минути е Стихотворение от Иван Вазов - Учеше се в Училище до преди 1989 години, когато паднахме под Юдеюско Р0бство-за тази "Историческата памет" ли става въпрос в Статията или може би тази на Каравелов описана в "Eврейското гето" или може би тази на Ботев-"Еврейските Зверства в Македония"-Българският Народ има "Историческата памет", но тя е много Различна от тази на Премиерът. а и най-важното да НЕ забравяме - кой слагаше Фенери по Сградите, за да САЩ и Англия Бомбардират НеВинни Българи в Дома си! Веселинъ 7112136860 преди 3 минути А ми дааа,тласъци разни.А некой репаративен тласък случайно заради еврейското робовладелчество над свети Българи,Сърби,Гърци,Хървати,Словенци през петвеновното османско еврейско робство? А репарации за постосманакото робство на протектирани от Борис П.р.ъ.д..л..и.в..и.. търговци на плът като еврейското чудовище маджарско Шефран,който отвличаше Български и Сръбски девойки и ги принуждаваше да проституират? |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 25.9.2025, 18:09
|
Курви, маа;))) Тва са Курви;))) Да не говоря за майките и бащите им;))) Те са Измет! Във всеки клас има от 2 до 3 такива пикле-курви;))) И кат отидеш са разправяш с класната й и викам на онаа тъпа родопчанка (има мноо тъпи родопчанки, маа, вервайте ми. Дошли, учителки в Пловдив, пфууу): - Родителите и, нея, ще ги избия всичките, до крак! - Оле, моля ви се, нейдете се разправя, лично, ние ще решим въпроса. Как го решава въпроса, дъртата сколопендра?;))) Ами, продължава да си взема подаръчетата в парички от родителите на въпросните курвички и вземане на мерки от рода: "Не правете повече, така". И аз писах до директорката, герберка;))) чи много куца социализацията в нейното училище и за да не губи бюджетна бройка, просто да сменим паралелката, както и стана. И там нещата, вече бяха в пъти по-добре. А, не забравяйте, че точно ей тези, дето бият това момиче, ще станат политички и ще ви управляват;))) Това е сигурно! Момичето, което плаче, няма да стане политик, но тези, курвички, ще станат.
Момичета на около 12-13 години унижават своя съученичка, дърпат ѝ косата и я карат да целува обувки Автор: Труд онлайн Крими и право 15:36 25.09.2025 https://trud.bg/a/articles/%D0%BC%D0%BE%D0%...%B2%D0%BA%D0%B8 Интересни подробности за Пеевски;))) от Бареката Днес, кворум в НС не е имало, оти сички биле по командировки в Япония, в САЩ и т.н. Ха-ха-ха-ха... https://www.youtube.com/watch?v=rASGOdXLMaU |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 2.10.2025, 17:52
|
Тенгри кан
преди -251 секунди Прегряла е кратуната на този! Много плюска! Специално той требе да бъде подложен на постна пица и след тва на диета само на вода;))) Дацов: На ръба сме на прегряване на икономиката Разходите трябва да се свият, добави експертът https://www.dnes.bg/a/603-lev-i-evro/694374...-na-ikonomikata Тенгри кан преди -251 секунди Макарона е прост еврейски тюфлек. Молдова - румънски; местни езици: гагаузки, руски, украински. Проблема е, че българският език отсъства, а въпросните малцинства, требе ви каа, брутално си бичат на руски, дори някои от българите го бичат. Местните езици требе да останат само гагаузки и български. Тогава нещата шса опраат;))) Макрон: Подкрепяме Молдова в стремежа ѝ към европейско бъдеще Нищо не може да спре народ, който избира демокрацията, написа Баро https://www.dnes.bg/a/2-svyat/694391-makron...peysko-badeshte Дъртият пеерас Запряна, моеше просто да кае: НАТО ни пази и да спре с обясненията, маа;))) И ако настояват за тях, да кае: Питайте франчулина Макарон!;))) =========================================== Сигурно мнозина ще кажат - ами нали ще имаме нови 16 американски изтребители F-16. Първо, те ще влязат в бойно дежурство вероятно най-рано след 2-3 години. Освен това те също имат ограничен ресурс ракети. Изобщо да не говорим и как се изстрелват ракети за минимум половин милион долара едната срещу дронове за по няколко стотин или хиляди долара. Да не говорим, че липсват и модерни радари. Доколкото има радари, които със сигурност не покриват цялата страна, то те са още от съветсто време, което и иранските технологии, чрез които се произвеждат хиляди дронове, дори със сигурност отдавна са надскочили. Сделката за нови трикоординатни радари дори още не е в началото си. Същата работа е и с ПВО-защитата, която се изразява в два-три комплекса С-300 и няколко C-75М3 "Волхов" (SA-2), C-125М "Нева" (SA-3), 2К12 "Куб" (SA-6), C-200 "Вега" (SA-5) и C-300 (SA-10). Все съветско производство, от съветско време. Дали може да направят нещо на съвременните машини и технологии? Едва ли. Тук стигаме до новата дъвка със стената срещу дронове на Източния фланг на ЕС и на НАТО Дроновете хванаха по бели гащи властта и армията С няколко летящи МиГ-29, с малко съветски ПВО-комплекси и с липсващи законови възможности за сваляне на дронове няма как да сме "защитна стена" https://www.segabg.com/category-observer/dr...stta-i-armiyata Така е, кат спрехте търговията с фалшиви кредитни карти, с които българина претакаше банковите сметки на гадните и мръсни западняци;))) добили националните си богатства от кражбите на природни ресурси от африканските си колонии;))) ============================================================================= "Роби направи шоу със запазена марка (и да живее английският хумор)! ДАИ също направи коронния си номер - при Нови Хан един юнак спрял тировете на продукцията и им поискал 700 евро, ей така. В брой. И понеже са нямали, ги е накарал да ходят пеша до някакъв далечен банкомат. Полицията е уведомена", написа той. Шофьорите на Роби Уилямс нямали пари в брой, служителите на ИААА ги разходили до банкомат Куриозните подробности разказа районният кмет на "Средец" Трайчо Трайков https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694411-sho...ili-do-bankomat Тенгри кан преди -251 секунди БСП без Корнелия е неспособна да излъчи антиБойко кандидат, т.е. човек, който да продължи да стреля по Изпълнителната власт. Иначе за Послушко спокойно мое, па да си издигнете Плевнелиев. Затова седесара говори, че десният ще спечели, защото знае, че вече БСП е празна откъм всякакво съдържание партия на кибапчиите и биражиите;))) Колкото до ППДБ издигнете Кирето за президент, маа, продавача на кредитни карти в Канада;))) Румен Христов: Следващият президент ще е от ГЕРБ – СДС Това правителство ще изкара пълен мандат, убеден е председателят на СДС https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694429-rum...e-e-ot-gerb-sds Tенгри кан преди -251 секунди Tва че, хората те поздравяват, нищо не значи, даже е лошо. Тва, комсомолският секретар от Пловдив, Барека му помпи самочувствието на гларуса и той фърчи. Сбрали са двамата пред дома на Тошко Африкански и майната го клати, ма, яко: - Глей, колко хора та поздравяват от колите си!;))) И тоа фърка кат пеперудка;))) Ивелин Михайлов се обяви за "звезда", всички го поздравявали на улицата Лидерът на "Величие" смята, че е неудобен, защото казвал "скритата истина" https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694444-ive...ali-na-ulitsata Кво бойно дежурство, маа, той тече кат Ладата Нива и се требе да лежиш под него;))) Само дету в случая, дори нема име на жена, та поне да си представиш, нали, девойката Лада, висока, русокоса, бела кат снег и синеока и кат ти щръкне си имаш допълнителен ключ помощник или крик, да ти повдига, а то нищо от тва, ми некакъв си Ф16 БЛОК 70. Бахти, импотенцията, маа;))) Констатиран е теч на гориво на един от българските F-16 https://trud.bg/a/articles/%D0%BA%D0%BE%D0%...D1%82%D0%B5-f16 Аз съм ви каал: за да са скриете от шумкарите;))) защото днешното МВР са именно шумкари и никакви други, требе да ги изненадате с предварителна логистична и тактическа подготовка. Физическата ви подготовка е добро нещо, но не върши работа, ако не сте си махнали батерията на телефона, например;))) или дори самият телефон. По телефона, много лесно ви локализират, защото всеки е снабден с телефон, за да бъде следен;))) не за негово комуникативно удобство. ДРУГОТО, КОЕТО Е МНОГО ВАЖНО ДА ИМАТЕ Е ЗАГЛУШИТЕЛ НА КАМЕРИ. Защото, милиционерите са шумкари;))) Абе, те са част от ловните дружинки, как нема са шумкари;))) И ще ви сложат ловни камери по храсти и борики;))) Врагът е опасен, зъл и по селски хитър. Много лаишко изпълнение, бих казал. Ама то, младо момче и много самонадеяно с голямо самочувствие, което първо това самочувствие те предава в такива ситуации. Да ви каа, мен, МВР кат ма гонеше беха назначили един пейзан само да ми звъни по телефона, нон-стоп;))) и да сменя номерата, от които звъни;))) ТЕЛЕФОНА Е МИЛИЦИОНЕРСКА БЕЛЕЗНИЦА!;))) ================================================ Ненчев е участвал в ултрамаратони, бил е и катерач - издръжлив и подготвен за престой в планината, но не е бил планински водач. Поддържал е и ютюб канал за популяризиране на умения за поведение в планината. Завършил е Националната спортна академия. Работил е на различни места, дори в IT сектора. През последните месеци обаче е бил без работа. Не можел да посочи и постоянен адрес в София. Жената, която е преследвал, също е била IT специалист. Познавали се от Ямбол, били в интимни отношения и известно време живеели заедно. Убитият мъж е работил в склад за строителни материали. Тялото му е намерено случайно от турист, който се е обадил на тел. 112. https://www.dnes.bg/a/6-krimi/694544-ubiets...-vreme-v-gorata Убиецът от екопътека "Невястата" бил подготвен да оцелее дълго време в гората Той е признал всичко пред разследващите Тенгри кан преди -253 секунди Кибапчията е много смешен кат зам.мин. председател. Тимержията го навиква и той вади физиономия кат на подплашен заек;))) БСП са абсолютното дъно, дори ташмунти на ГЕРБ не са, а направо изтривалка без Корнелия;))) Вицепремиерът Зафиров: Работим за преодоляване на проблемите с безводието Във Велико Търново не се налага режим, но се предприемат дългосрочни мерки https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694569-vit...te-s-bezvodieto Ша требе се мре, строен, красив и без дълга коса като жена;))) Всъщност, така беше и в социалистическата армия, ако не знайте;)) "Нула номер" - ввввввв,вввввв, вввввв с машинката и още от бръснарският стол - ФП;))) Но, важното е, че ще умрете строен, красив и остриган 0 номер;))) ================================================== „Недопустимо е да виждаме дебели генерали и адмирали в Пентагона и на командни постове... Това е лош вид... и не отговаря на нашите ценности. Така че, независимо дали сте десантчик или щабен офицер, новобранец или генерал, трябва да отговаряте на нормите за тегло и да се явявате на физическа подготовка два пъти в годината“, заяви Хегсет. Всеки военен ще изпълнява ежедневно интензивни физически упражнения – от ръководството до новобранците. Според министърът, на американските военни ще бъде забранено да носят бради и дълга коса. Хегсет вади от армията дебелите, брадатите и момчетата с рокли https://www.segabg.com/hot/category-foreign...omchetata-rokli Aнонимен преди -157 секунди Бойко Борисов нали каза,че теззи двамата са обикновени депутати! Тенгри кан преди -254 секунди По думите му опозицията е неадекватна. Това са едни крадци, които ограбиха митниците. Всички проблеми са заради тях, те нямат право да предлагат нищо. Те ограбиха държавата, заедно с баща им Румен Радев. ================================================= Ограбиха парите на Държавата с главно "Д" сиреч парите на Делян и затова е цялата политическа криза;))) щото парите на Делян ги свиха Узунов и Копринков. Затова и Деля, Деля излезе начеля и зе да квичи!;))) Политическата криза преди -254 секунди е една сеlска разправия за пари;))) Селяните на Румбата ощавеле парите на Шкумбата;))) Излел е Шкумба вайвода, начелото на народа и загрухтил с глас дебел: - Фърчило, ей, парите ми върни или умри, умри, умри! Делян Пеевски подкрепи Борисов, иска закриване на ДАИ Лидерът на ДПС-НН нарече опозицията “неадекватна” https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694650-del...akrivane-na-dai Ето отново, местното общинско ниво, където партиите не могат да скрият това, което казвах отдавна - своята масонска братска взаимозависимост;))) Едни назначени като опозиция, а другите като управление, но всъщност, това са едни и същи братя в общото голямо семейство на масонската ложа, т.е. спат сичките в едно ложе и си бъркат по дупките, символно и реално, маа! И на "Възраждане" лъсва онова, което много отдавна знам, че те не са никакви националисти, а просто част от Ложата на Масонството т.е. Антибългари. Но, Община "Родопи" е Първенец (точно така ще го напиша) в онагледаването на масонските връзки, взаимоотнишения и стратегии;))) Там Плезура точно като бълха скокна от ГЕРБ в БСП и при това прескачане дупетати на "Възраждане" тва лято се озоваха да оправат Ситово, при все, че ГЕРБ и БСП са могъща масонска сила, те управляват общината заедно. Та, ето как "Възраждане" започва да се въвежда в управлението на държавата без избори;))) Никой нема да ги избере, но те ще се окажат управляващи! Но, как? ;))) Ами, чрез масонският градеж на Ложата;))) който просто слива партиите в един общ солиден зид, който е част от олтара на масонският храм на Бафомет! Скандалът в Общината се разраства: Експерти напускат Стоянов и Сакъбов, Темелков ги иска https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ska...gi-iska-2726478 Спи им са на ората, рано сутрин маа;))) Един мой приятел беше дошъл на гости за един ден и в неделата в 10.00 часа ма буди и вика: "Диванните воини спат до обед и след тва Бойко реве от тех;))) "И аз му викам: - Ма, неделя е маа;))) То и да не е недела, човек секи ден, мой си напрае недела;))) То тва е смисъла на свободата, маа, иначе, статуквото е до болка и мъка ясно - броиш дните от седмицата и чакаш събота и неделата, маа, а некои чакат само неделата, а има такив,а които искат да работат 8 дни в седмицата;))) Тва е, щото жените го искат;))) Маа, аз съм фен на девиза: Недела е секи ден в седмицата! Маа... Два автобуса на градския транспорт в Пловдив се удариха челно https://nova.bg/news/view/2025/10/01/512437...BC%D0%BA%D0%B8/ Тенгри кан преди -254 секунди Евалла Васко Вайсман, велик евреин си, майна;))) Заби го в дибелият на Грухчу! ;))) Дойде Роби Уилямс и закрихме ДАИ", каза педседателят на ПП Асен Василев. Така той коментира предложението на Борисов и Пеевски агенцията да бъде разпусната. "Чудя се кой трябва да дойде, за да закрием прокуратурата", попита риторично Василев. Василев: Кой трябва да дойде, за да закрием прокуратурата? Лидерът на ПП каза, че промените в ДАИ трябва да са обмислени https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694680-vas...m-prokuraturata Tенгри кан преди -254 секунди "ГО" това са мутрите разбойници на Бойко сменили бухалките с неистово звънене по телефона да си платиш рекетната такса! Това, което требе да бъде закрито не са ДАИ и Прокуратурата, а Хранилката на Мутрите - ГО! Едни пиеераси стоят по цел ден и звънат по телефона за пари! Класическа схема на телефонна измама, но законна и държавна! Мой ли си престайте? ГО - Гражданска отговорност;))) Що за име, маа? Що за име е дадено вместо ДМ - "Данък мутри";))) Жена на Бойко Рашков кара кола без застраховка, свалиха ѝ номерата Полицаите са спрели колата на Мария за проверка тази сутрин https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694643-zhe...valiha-nomerata Тенгри кан преди -254 секунди Колко сте били, не е от значение;))) Били сме 9 млн., 1989-1990 г., но като качество, какво сме също е много важно. Нужен е подбор, евгеника. Сега се множи ниското качество и то безконтролно, а на високото качество се предлага повече работа, за да рани чааветата на по-ниското качество. Същото сега предлага и Прасчо Гуцанов. Той гледа на майките като работна ръка, а майките си имат своята работа, а именно да бъдат майки. Те са били работещи съпруги преди да станат майки, когато са майки, те са вече на друго, много по-важно работно място от фирмите на Гуцанов, Бойко, Дългият Пергел и другите абсолютни галфони в българската политика! Затова, ако ще се вдигат парите във втората година, то е, за да не работат майките! А, не, за да се върнат по-бързо на работните си места. Ще обеднеете малко, да ва ебъ и в Тулупите! Като нема пари, ще дадете от своите, ще пожертвате своята печалба, хърсъзи! Тарикати и аз мога да зема от общият казан и да каа: на тоа - толкова, на тоа - толкова, на оня - толкова, при еди какви си условия. Време е такива като Домусчиеви, например, да им бъдат малко намалени доходите;))) Нема си ги земат в гроба я! =============================================================== Топим ли се? Населението на България е било 6 437 360 души в края на 2024 г. Това сочат данни от нова публикация на НСИ https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694686-top...kraya-na-2024-g Свети, маа;))) Държавният бюджет вече е на червено с 5.2 млрд. лв. През последното тримесечие кабинетът очаква два транша по ПВУ да свият дупката в хазната https://www.segabg.com/hot/category-economy...veno-52-mlrd-lv Ина Малкарова Йордан Стайков , Кое е най- опозоряващо и унизително според заВалийския манталитет! Въпросът е сериозен. Кое би опозорило цялата Герберска сган. Няма да са лъжите и кражбите им. Няма да е разминаването между 3 000 заплата и декларацията им ! Кое би вбесило избирателите им Йордан Стайков Ина Малкарова Нищо друго не може да вбеси избирателите им, освен липсата на пари и последващият глад;))) А, представете си, ку вляят в ЕС, както искат;))) Абе, грузинките, могат да вляят, грузинците си стоят там;))) =========================================================================== Банда от грузинци е обирала апартаменти в София за под 5 минути До този момент са доказани 5 кражби в центъра на столицата https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...za-pod-5-minuti Тенгри кан преди -256 секунди Държавата с главно "Д" и чалма на главата, таа утрин па са е разгрухтел;))) Грухти, оти Румен ползва неговите пари да си напрай партия;))) Държавата с главно "Д" всъщност това са парите на Пеевски, маа;))) откраднати от Румен Узунов Копринков;))) Пеевски призова: Румене, излез! Прекали! Това не е игра, а държава! В президентството се пишат укази и се правят уговорки за партия, добави той https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694776-pee...igra-a-darzhava Бойко реве маа, та сутрин, кат диву праси, война, уааааа;))) Ша има радиация и оредяване на нсселението, маа, тва е. Тва се нарича "мръсна бомба" след нея ша има "лъчев ковид" и сички ша бъда фак-синирани;))) И край! Апокал, яко! И АЕЦ "Чернобил" остана без ток Тя е била ударена от руски обстрел https://www.dnes.bg/a/2-svyat/694736-i-aets...-ostana-bez-tok Анонимен преди -161 секунди Нали си мъж.Тъкмо ще те видим на първа линия как защитаваш родината.Х,ха,ха!А,сетих се как през 2020 г.се криеше по горите като партизанин от страх от 3000 протестиращи на жълтите павета. Тенгри кан преди -255 секунди Боку, нали е киокушин, маа? Кво са плаши от война? Кокошините маа са специални части, нинжи, те ще са за спец операции в тила на руснаците и са кат лебарките - държат на радиация. Плюс тва, аз за пръв път киризъ генерал да плаче, че ще има война;))) Ми, той требе се радва, ще си упражни професията и ша видим колко чини! Ма генералитета дет имаме маа - парадно-фуражкажийски! Генерала гори във войната и кара солжърити и те да горат, маа;))) В преносният и в прекият смисъл, маа;))) Службаш преди -256 секунди Едно е да си фуражка в мирно време, друго да си генерал по време на война;))) Борисов притеснен: Светът уверено върви към война Агресията, която Русия употребява, е чудовищна, заяви той https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694773-bor...varvi-kam-voyna Цифровата идентичност е много сложна за нашите доносници и милиционери, маа. Те трудно са справат с ЕГН-то, което е пак цифрова идентичност, т.е. сека родила са душа, Яга Бродяга закърфичва с номер към своят материален свет и казва: - Оковавам те в моят кафез, но нема та рана, дори с петмез! Аз съм Бафомет и на сичку в тоа свет ша туръ ред! ;))) Не ме мислете, че съм Дъртий Пиерасссс, ша ва опраа аз от раз! Те тва е, който са роди, той вече е цифра, дори буква, не е, а цифра, има единен гражданси номер. Какво още ще се прибави към тези цифри? Колко пъти бия чикии?;))) Тва само некое пееерасче от тия дет сега ги тикати да живеят из Ситово, ИТ-тата, те са гнусни галфончета и шушумигарчета, а майките им стиснати в главата и между краката, маа;))) само то го е измислило, без да знае, че вече е цифровано, прономеровано и прошнуровано и дали сички тия цифри, ша ги наблъскъ в един код за по-лесно ползване е се в гъз;))) Е, разбира се, кода требе да формира числото 6.6.6., за да може, който има кода, само той мое да купува и продава, т.е. последовател е на Яга Бродяга наречен Бафомет. Така Бафи, ша стане всевиждащ, маа и ша мой да киризи секи по секо време. Ма, той и ся ва гледа чрез Фес-бук и айфона. Гледа ва през телефона;))) Вий сте негови, ооооооо, йееееее, яко той ша въ ибе!;))) Въвеждат цифрова идентичност за всеки българин Създават нови регистри за дигитализация на ключови публични услуги https://trafficnews.bg/tehnologii/vavezhdat...algarin-357614/ Бойко преди -256 секунди Секи ден звънъ на Путин да вида расте ли, кученцето ми Балкан и Путин слага слушалката до зъбите му и Балкан ръмжи: Ррррррррррр... Така ме поздравява, моето кученце, да ми е живо и здраво! С Путин много си го обичаме, кат са чуем се за него си гълчими... Война? За война ли ви говорих тази сутрин... а, не, няма да има... Лена преди -256 секунди Христо Иванов е този, който взе да подмива и къпе Борисов, за да станел чист като сълза и непорочен, а аз да съм порочната, защото съм подпирала парапетите! Подпирах парапетите, ама на своите си и съм страстна и вярна жена, докато Христо Иванов седна на скута на Пеевски и пи мазно турско кафе с бял каймак;))) Вие ми, кажете, кой е порочният?!;))) ================================================ По думите на депутата кворумът в НС днес е бил осигурен от “Да, България”. Мирчев добави, че това е партията, която помага на Борисов и Пеевски, за да могат да си извършат това заседание и да махнат службите от властта на Радев. Пеевски преди -256 секунди Не разчитам на заплата! Груххх, аз, ку разчитах на заплата, груххх, как ще съм цара на България, груххх Цара има сичко! Знаете ли, на какво разчитам? Радев, да ми върне парите дето открадна с Узунов и Копринков, а не да ги пръска и арчи по своите хора. Затва, сега и службите ще му взема! Той ми зе парите, а аз ще му зема властовите правомощия и ще го превърна в един носач на цветя по паметниците и празен дърдорко на микрофон! “Величие” твърди: България информира Русия на най-високо държавно ниво Ивелин Михайлов: Плашат с война, за да отклонят въпроса от съществените теми https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694796-vel...-darzhavno-nivo Гаден Прокурор на България е Грухи, маа! Нема нужда са избира нов! Който и да слойте, тва е пак, Грухи! Върховният съд: Сарафов вече не е главен прокурор Решhttps://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/vurhovniyat-sud-sarafov-veche-ne-e-glaven-prokuror @ЙорданСтайков-ч7щ преди 0 секунди Зафирката е най-гнусният пеерас в Галактиката, а БСП -ОЛ, най-гнусната партийка пълна с долнопробни пеерасчета, налапали ташаците на Бойко барабар с космите! ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ТЪРНОВЦИ, ЧЕ ИЗЛЪГАХ ЗА ЯЗ. ЙОВКОВЦИ! https://www.youtube.com/watch?v=e4MiEiShUxA |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 2.10.2025, 17:53
|
Тенгри кан
преди -251 секунди Прегряла е кратуната на този! Много плюска! Специално той требе да бъде подложен на постна пица и след тва на диета само на вода;))) Дацов: На ръба сме на прегряване на икономиката Разходите трябва да се свият, добави експертът https://www.dnes.bg/a/603-lev-i-evro/694374...-na-ikonomikata Тенгри кан преди -251 секунди Макарона е прост еврейски тюфлек. Молдова - румънски; местни езици: гагаузки, руски, украински. Проблема е, че българският език отсъства, а въпросните малцинства, требе ви каа, брутално си бичат на руски, дори някои от българите го бичат. Местните езици требе да останат само гагаузки и български. Тогава нещата шса опраат;))) Макрон: Подкрепяме Молдова в стремежа ѝ към европейско бъдеще Нищо не може да спре народ, който избира демокрацията, написа Баро https://www.dnes.bg/a/2-svyat/694391-makron...peysko-badeshte Дъртият пеерас Запряна, моеше просто да кае: НАТО ни пази и да спре с обясненията, маа;))) И ако настояват за тях, да кае: Питайте франчулина Макарон!;))) =========================================== Сигурно мнозина ще кажат - ами нали ще имаме нови 16 американски изтребители F-16. Първо, те ще влязат в бойно дежурство вероятно най-рано след 2-3 години. Освен това те също имат ограничен ресурс ракети. Изобщо да не говорим и как се изстрелват ракети за минимум половин милион долара едната срещу дронове за по няколко стотин или хиляди долара. Да не говорим, че липсват и модерни радари. Доколкото има радари, които със сигурност не покриват цялата страна, то те са още от съветсто време, което и иранските технологии, чрез които се произвеждат хиляди дронове, дори със сигурност отдавна са надскочили. Сделката за нови трикоординатни радари дори още не е в началото си. Същата работа е и с ПВО-защитата, която се изразява в два-три комплекса С-300 и няколко C-75М3 "Волхов" (SA-2), C-125М "Нева" (SA-3), 2К12 "Куб" (SA-6), C-200 "Вега" (SA-5) и C-300 (SA-10). Все съветско производство, от съветско време. Дали може да направят нещо на съвременните машини и технологии? Едва ли. Тук стигаме до новата дъвка със стената срещу дронове на Източния фланг на ЕС и на НАТО Дроновете хванаха по бели гащи властта и армията С няколко летящи МиГ-29, с малко съветски ПВО-комплекси и с липсващи законови възможности за сваляне на дронове няма как да сме "защитна стена" https://www.segabg.com/category-observer/dr...stta-i-armiyata Така е, кат спрехте търговията с фалшиви кредитни карти, с които българина претакаше банковите сметки на гадните и мръсни западняци;))) добили националните си богатства от кражбите на природни ресурси от африканските си колонии;))) ============================================================================= "Роби направи шоу със запазена марка (и да живее английският хумор)! ДАИ също направи коронния си номер - при Нови Хан един юнак спрял тировете на продукцията и им поискал 700 евро, ей така. В брой. И понеже са нямали, ги е накарал да ходят пеша до някакъв далечен банкомат. Полицията е уведомена", написа той. Шофьорите на Роби Уилямс нямали пари в брой, служителите на ИААА ги разходили до банкомат Куриозните подробности разказа районният кмет на "Средец" Трайчо Трайков https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694411-sho...ili-do-bankomat Тенгри кан преди -251 секунди БСП без Корнелия е неспособна да излъчи антиБойко кандидат, т.е. човек, който да продължи да стреля по Изпълнителната власт. Иначе за Послушко спокойно мое, па да си издигнете Плевнелиев. Затова седесара говори, че десният ще спечели, защото знае, че вече БСП е празна откъм всякакво съдържание партия на кибапчиите и биражиите;))) Колкото до ППДБ издигнете Кирето за президент, маа, продавача на кредитни карти в Канада;))) Румен Христов: Следващият президент ще е от ГЕРБ – СДС Това правителство ще изкара пълен мандат, убеден е председателят на СДС https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694429-rum...e-e-ot-gerb-sds Tенгри кан преди -251 секунди Tва че, хората те поздравяват, нищо не значи, даже е лошо. Тва, комсомолският секретар от Пловдив, Барека му помпи самочувствието на гларуса и той фърчи. Сбрали са двамата пред дома на Тошко Африкански и майната го клати, ма, яко: - Глей, колко хора та поздравяват от колите си!;))) И тоа фърка кат пеперудка;))) Ивелин Михайлов се обяви за "звезда", всички го поздравявали на улицата Лидерът на "Величие" смята, че е неудобен, защото казвал "скритата истина" https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694444-ive...ali-na-ulitsata Кво бойно дежурство, маа, той тече кат Ладата Нива и се требе да лежиш под него;))) Само дету в случая, дори нема име на жена, та поне да си представиш, нали, девойката Лада, висока, русокоса, бела кат снег и синеока и кат ти щръкне си имаш допълнителен ключ помощник или крик, да ти повдига, а то нищо от тва, ми некакъв си Ф16 БЛОК 70. Бахти, импотенцията, маа;))) Констатиран е теч на гориво на един от българските F-16 https://trud.bg/a/articles/%D0%BA%D0%BE%D0%...D1%82%D0%B5-f16 Аз съм ви каал: за да са скриете от шумкарите;))) защото днешното МВР са именно шумкари и никакви други, требе да ги изненадате с предварителна логистична и тактическа подготовка. Физическата ви подготовка е добро нещо, но не върши работа, ако не сте си махнали батерията на телефона, например;))) или дори самият телефон. По телефона, много лесно ви локализират, защото всеки е снабден с телефон, за да бъде следен;))) не за негово комуникативно удобство. ДРУГОТО, КОЕТО Е МНОГО ВАЖНО ДА ИМАТЕ Е ЗАГЛУШИТЕЛ НА КАМЕРИ. Защото, милиционерите са шумкари;))) Абе, те са част от ловните дружинки, как нема са шумкари;))) И ще ви сложат ловни камери по храсти и борики;))) Врагът е опасен, зъл и по селски хитър. Много лаишко изпълнение, бих казал. Ама то, младо момче и много самонадеяно с голямо самочувствие, което първо това самочувствие те предава в такива ситуации. Да ви каа, мен, МВР кат ма гонеше беха назначили един пейзан само да ми звъни по телефона, нон-стоп;))) и да сменя номерата, от които звъни;))) ТЕЛЕФОНА Е МИЛИЦИОНЕРСКА БЕЛЕЗНИЦА!;))) ================================================ Ненчев е участвал в ултрамаратони, бил е и катерач - издръжлив и подготвен за престой в планината, но не е бил планински водач. Поддържал е и ютюб канал за популяризиране на умения за поведение в планината. Завършил е Националната спортна академия. Работил е на различни места, дори в IT сектора. През последните месеци обаче е бил без работа. Не можел да посочи и постоянен адрес в София. Жената, която е преследвал, също е била IT специалист. Познавали се от Ямбол, били в интимни отношения и известно време живеели заедно. Убитият мъж е работил в склад за строителни материали. Тялото му е намерено случайно от турист, който се е обадил на тел. 112. https://www.dnes.bg/a/6-krimi/694544-ubiets...-vreme-v-gorata Убиецът от екопътека "Невястата" бил подготвен да оцелее дълго време в гората Той е признал всичко пред разследващите Тенгри кан преди -253 секунди Кибапчията е много смешен кат зам.мин. председател. Тимержията го навиква и той вади физиономия кат на подплашен заек;))) БСП са абсолютното дъно, дори ташмунти на ГЕРБ не са, а направо изтривалка без Корнелия;))) Вицепремиерът Зафиров: Работим за преодоляване на проблемите с безводието Във Велико Търново не се налага режим, но се предприемат дългосрочни мерки https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694569-vit...te-s-bezvodieto Ша требе се мре, строен, красив и без дълга коса като жена;))) Всъщност, така беше и в социалистическата армия, ако не знайте;)) "Нула номер" - ввввввв,вввввв, вввввв с машинката и още от бръснарският стол - ФП;))) Но, важното е, че ще умрете строен, красив и остриган 0 номер;))) ================================================== „Недопустимо е да виждаме дебели генерали и адмирали в Пентагона и на командни постове... Това е лош вид... и не отговаря на нашите ценности. Така че, независимо дали сте десантчик или щабен офицер, новобранец или генерал, трябва да отговаряте на нормите за тегло и да се явявате на физическа подготовка два пъти в годината“, заяви Хегсет. Всеки военен ще изпълнява ежедневно интензивни физически упражнения – от ръководството до новобранците. Според министърът, на американските военни ще бъде забранено да носят бради и дълга коса. Хегсет вади от армията дебелите, брадатите и момчетата с рокли https://www.segabg.com/hot/category-foreign...omchetata-rokli Aнонимен преди -157 секунди Бойко Борисов нали каза,че теззи двамата са обикновени депутати! Тенгри кан преди -254 секунди По думите му опозицията е неадекватна. Това са едни крадци, които ограбиха митниците. Всички проблеми са заради тях, те нямат право да предлагат нищо. Те ограбиха държавата, заедно с баща им Румен Радев. ================================================= Ограбиха парите на Държавата с главно "Д" сиреч парите на Делян и затова е цялата политическа криза;))) щото парите на Делян ги свиха Узунов и Копринков. Затова и Деля, Деля излезе начеля и зе да квичи!;))) Политическата криза преди -254 секунди е една сеlска разправия за пари;))) Селяните на Румбата ощавеле парите на Шкумбата;))) Излел е Шкумба вайвода, начелото на народа и загрухтил с глас дебел: - Фърчило, ей, парите ми върни или умри, умри, умри! Делян Пеевски подкрепи Борисов, иска закриване на ДАИ Лидерът на ДПС-НН нарече опозицията “неадекватна” https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694650-del...akrivane-na-dai Ето отново, местното общинско ниво, където партиите не могат да скрият това, което казвах отдавна - своята масонска братска взаимозависимост;))) Едни назначени като опозиция, а другите като управление, но всъщност, това са едни и същи братя в общото голямо семейство на масонската ложа, т.е. спат сичките в едно ложе и си бъркат по дупките, символно и реално, маа! И на "Възраждане" лъсва онова, което много отдавна знам, че те не са никакви националисти, а просто част от Ложата на Масонството т.е. Антибългари. Но, Община "Родопи" е Първенец (точно така ще го напиша) в онагледаването на масонските връзки, взаимоотнишения и стратегии;))) Там Плезура точно като бълха скокна от ГЕРБ в БСП и при това прескачане дупетати на "Възраждане" тва лято се озоваха да оправат Ситово, при все, че ГЕРБ и БСП са могъща масонска сила, те управляват общината заедно. Та, ето как "Възраждане" започва да се въвежда в управлението на държавата без избори;))) Никой нема да ги избере, но те ще се окажат управляващи! Но, как? ;))) Ами, чрез масонският градеж на Ложата;))) който просто слива партиите в един общ солиден зид, който е част от олтара на масонският храм на Бафомет! Скандалът в Общината се разраства: Експерти напускат Стоянов и Сакъбов, Темелков ги иска https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ska...gi-iska-2726478 Спи им са на ората, рано сутрин маа;))) Един мой приятел беше дошъл на гости за един ден и в неделата в 10.00 часа ма буди и вика: "Диванните воини спат до обед и след тва Бойко реве от тех;))) "И аз му викам: - Ма, неделя е маа;))) То и да не е недела, човек секи ден, мой си напрае недела;))) То тва е смисъла на свободата, маа, иначе, статуквото е до болка и мъка ясно - броиш дните от седмицата и чакаш събота и неделата, маа, а некои чакат само неделата, а има такив,а които искат да работат 8 дни в седмицата;))) Тва е, щото жените го искат;))) Маа, аз съм фен на девиза: Недела е секи ден в седмицата! Маа... Два автобуса на градския транспорт в Пловдив се удариха челно https://nova.bg/news/view/2025/10/01/512437...BC%D0%BA%D0%B8/ Тенгри кан преди -254 секунди Евалла Васко Вайсман, велик евреин си, майна;))) Заби го в дибелият на Грухчу! ;))) Дойде Роби Уилямс и закрихме ДАИ", каза педседателят на ПП Асен Василев. Така той коментира предложението на Борисов и Пеевски агенцията да бъде разпусната. "Чудя се кой трябва да дойде, за да закрием прокуратурата", попита риторично Василев. Василев: Кой трябва да дойде, за да закрием прокуратурата? Лидерът на ПП каза, че промените в ДАИ трябва да са обмислени https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694680-vas...m-prokuraturata Tенгри кан преди -254 секунди "ГО" това са мутрите разбойници на Бойко сменили бухалките с неистово звънене по телефона да си платиш рекетната такса! Това, което требе да бъде закрито не са ДАИ и Прокуратурата, а Хранилката на Мутрите - ГО! Едни пиеераси стоят по цел ден и звънат по телефона за пари! Класическа схема на телефонна измама, но законна и държавна! Мой ли си престайте? ГО - Гражданска отговорност;))) Що за име, маа? Що за име е дадено вместо ДМ - "Данък мутри";))) Жена на Бойко Рашков кара кола без застраховка, свалиха ѝ номерата Полицаите са спрели колата на Мария за проверка тази сутрин https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694643-zhe...valiha-nomerata Тенгри кан преди -254 секунди Колко сте били, не е от значение;))) Били сме 9 млн., 1989-1990 г., но като качество, какво сме също е много важно. Нужен е подбор, евгеника. Сега се множи ниското качество и то безконтролно, а на високото качество се предлага повече работа, за да рани чааветата на по-ниското качество. Същото сега предлага и Прасчо Гуцанов. Той гледа на майките като работна ръка, а майките си имат своята работа, а именно да бъдат майки. Те са били работещи съпруги преди да станат майки, когато са майки, те са вече на друго, много по-важно работно място от фирмите на Гуцанов, Бойко, Дългият Пергел и другите абсолютни галфони в българската политика! Затова, ако ще се вдигат парите във втората година, то е, за да не работат майките! А, не, за да се върнат по-бързо на работните си места. Ще обеднеете малко, да ва ебъ и в Тулупите! Като нема пари, ще дадете от своите, ще пожертвате своята печалба, хърсъзи! Тарикати и аз мога да зема от общият казан и да каа: на тоа - толкова, на тоа - толкова, на оня - толкова, при еди какви си условия. Време е такива като Домусчиеви, например, да им бъдат малко намалени доходите;))) Нема си ги земат в гроба я! =============================================================== Топим ли се? Населението на България е било 6 437 360 души в края на 2024 г. Това сочат данни от нова публикация на НСИ https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694686-top...kraya-na-2024-g Свети, маа;))) Държавният бюджет вече е на червено с 5.2 млрд. лв. През последното тримесечие кабинетът очаква два транша по ПВУ да свият дупката в хазната https://www.segabg.com/hot/category-economy...veno-52-mlrd-lv Ина Малкарова Йордан Стайков , Кое е най- опозоряващо и унизително според заВалийския манталитет! Въпросът е сериозен. Кое би опозорило цялата Герберска сган. Няма да са лъжите и кражбите им. Няма да е разминаването между 3 000 заплата и декларацията им ! Кое би вбесило избирателите им Йордан Стайков Ина Малкарова Нищо друго не може да вбеси избирателите им, освен липсата на пари и последващият глад;))) А, представете си, ку вляят в ЕС, както искат;))) Абе, грузинките, могат да вляят, грузинците си стоят там;))) =========================================================================== Банда от грузинци е обирала апартаменти в София за под 5 минути До този момент са доказани 5 кражби в центъра на столицата https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...za-pod-5-minuti Тенгри кан преди -256 секунди Държавата с главно "Д" и чалма на главата, таа утрин па са е разгрухтел;))) Грухти, оти Румен ползва неговите пари да си напрай партия;))) Държавата с главно "Д" всъщност това са парите на Пеевски, маа;))) откраднати от Румен Узунов Копринков;))) Пеевски призова: Румене, излез! Прекали! Това не е игра, а държава! В президентството се пишат укази и се правят уговорки за партия, добави той https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694776-pee...igra-a-darzhava Бойко реве маа, та сутрин, кат диву праси, война, уааааа;))) Ша има радиация и оредяване на нсселението, маа, тва е. Тва се нарича "мръсна бомба" след нея ша има "лъчев ковид" и сички ша бъда фак-синирани;))) И край! Апокал, яко! И АЕЦ "Чернобил" остана без ток Тя е била ударена от руски обстрел https://www.dnes.bg/a/2-svyat/694736-i-aets...-ostana-bez-tok Анонимен преди -161 секунди Нали си мъж.Тъкмо ще те видим на първа линия как защитаваш родината.Х,ха,ха!А,сетих се как през 2020 г.се криеше по горите като партизанин от страх от 3000 протестиращи на жълтите павета. Тенгри кан преди -255 секунди Боку, нали е киокушин, маа? Кво са плаши от война? Кокошините маа са специални части, нинжи, те ще са за спец операции в тила на руснаците и са кат лебарките - държат на радиация. Плюс тва, аз за пръв път киризъ генерал да плаче, че ще има война;))) Ми, той требе се радва, ще си упражни професията и ша видим колко чини! Ма генералитета дет имаме маа - парадно-фуражкажийски! Генерала гори във войната и кара солжърити и те да горат, маа;))) В преносният и в прекият смисъл, маа;))) Службаш преди -256 секунди Едно е да си фуражка в мирно време, друго да си генерал по време на война;))) Борисов притеснен: Светът уверено върви към война Агресията, която Русия употребява, е чудовищна, заяви той https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694773-bor...varvi-kam-voyna Цифровата идентичност е много сложна за нашите доносници и милиционери, маа. Те трудно са справат с ЕГН-то, което е пак цифрова идентичност, т.е. сека родила са душа, Яга Бродяга закърфичва с номер към своят материален свет и казва: - Оковавам те в моят кафез, но нема та рана, дори с петмез! Аз съм Бафомет и на сичку в тоа свет ша туръ ред! ;))) Не ме мислете, че съм Дъртий Пиерасссс, ша ва опраа аз от раз! Те тва е, който са роди, той вече е цифра, дори буква, не е, а цифра, има единен гражданси номер. Какво още ще се прибави към тези цифри? Колко пъти бия чикии?;))) Тва само некое пееерасче от тия дет сега ги тикати да живеят из Ситово, ИТ-тата, те са гнусни галфончета и шушумигарчета, а майките им стиснати в главата и между краката, маа;))) само то го е измислило, без да знае, че вече е цифровано, прономеровано и прошнуровано и дали сички тия цифри, ша ги наблъскъ в един код за по-лесно ползване е се в гъз;))) Е, разбира се, кода требе да формира числото 6.6.6., за да може, който има кода, само той мое да купува и продава, т.е. последовател е на Яга Бродяга наречен Бафомет. Така Бафи, ша стане всевиждащ, маа и ша мой да киризи секи по секо време. Ма, той и ся ва гледа чрез Фес-бук и айфона. Гледа ва през телефона;))) Вий сте негови, ооооооо, йееееее, яко той ша въ ибе!;))) Въвеждат цифрова идентичност за всеки българин Създават нови регистри за дигитализация на ключови публични услуги https://trafficnews.bg/tehnologii/vavezhdat...algarin-357614/ Бойко преди -256 секунди Секи ден звънъ на Путин да вида расте ли, кученцето ми Балкан и Путин слага слушалката до зъбите му и Балкан ръмжи: Ррррррррррр... Така ме поздравява, моето кученце, да ми е живо и здраво! С Путин много си го обичаме, кат са чуем се за него си гълчими... Война? За война ли ви говорих тази сутрин... а, не, няма да има... Лена преди -256 секунди Христо Иванов е този, който взе да подмива и къпе Борисов, за да станел чист като сълза и непорочен, а аз да съм порочната, защото съм подпирала парапетите! Подпирах парапетите, ама на своите си и съм страстна и вярна жена, докато Христо Иванов седна на скута на Пеевски и пи мазно турско кафе с бял каймак;))) Вие ми, кажете, кой е порочният?!;))) ================================================ По думите на депутата кворумът в НС днес е бил осигурен от “Да, България”. Мирчев добави, че това е партията, която помага на Борисов и Пеевски, за да могат да си извършат това заседание и да махнат службите от властта на Радев. Пеевски преди -256 секунди Не разчитам на заплата! Груххх, аз, ку разчитах на заплата, груххх, как ще съм цара на България, груххх Цара има сичко! Знаете ли, на какво разчитам? Радев, да ми върне парите дето открадна с Узунов и Копринков, а не да ги пръска и арчи по своите хора. Затва, сега и службите ще му взема! Той ми зе парите, а аз ще му зема властовите правомощия и ще го превърна в един носач на цветя по паметниците и празен дърдорко на микрофон! “Величие” твърди: България информира Русия на най-високо държавно ниво Ивелин Михайлов: Плашат с война, за да отклонят въпроса от съществените теми https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694796-vel...-darzhavno-nivo Гаден Прокурор на България е Грухи, маа! Нема нужда са избира нов! Който и да слойте, тва е пак, Грухи! Върховният съд: Сарафов вече не е главен прокурор Решhttps://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/vurhovniyat-sud-sarafov-veche-ne-e-glaven-prokuror @ЙорданСтайков-ч7щ преди 0 секунди Зафирката е най-гнусният пеерас в Галактиката, а БСП -ОЛ, най-гнусната партийка пълна с долнопробни пеерасчета, налапали ташаците на Бойко барабар с космите! ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ТЪРНОВЦИ, ЧЕ ИЗЛЪГАХ ЗА ЯЗ. ЙОВКОВЦИ! https://www.youtube.com/watch?v=e4MiEiShUxA |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 2.10.2025, 17:54
|
Тенгри кан
преди -251 секунди Прегряла е кратуната на този! Много плюска! Специално той требе да бъде подложен на постна пица и след тва на диета само на вода;))) Дацов: На ръба сме на прегряване на икономиката Разходите трябва да се свият, добави експертът https://www.dnes.bg/a/603-lev-i-evro/694374...-na-ikonomikata Тенгри кан преди -251 секунди Макарона е прост еврейски тюфлек. Молдова - румънски; местни езици: гагаузки, руски, украински. Проблема е, че българският език отсъства, а въпросните малцинства, требе ви каа, брутално си бичат на руски, дори някои от българите го бичат. Местните езици требе да останат само гагаузки и български. Тогава нещата шса опраат;))) Макрон: Подкрепяме Молдова в стремежа ѝ към европейско бъдеще Нищо не може да спре народ, който избира демокрацията, написа Баро https://www.dnes.bg/a/2-svyat/694391-makron...peysko-badeshte Дъртият пеерас Запряна, моеше просто да кае: НАТО ни пази и да спре с обясненията, маа;))) И ако настояват за тях, да кае: Питайте франчулина Макарон!;))) =========================================== Сигурно мнозина ще кажат - ами нали ще имаме нови 16 американски изтребители F-16. Първо, те ще влязат в бойно дежурство вероятно най-рано след 2-3 години. Освен това те също имат ограничен ресурс ракети. Изобщо да не говорим и как се изстрелват ракети за минимум половин милион долара едната срещу дронове за по няколко стотин или хиляди долара. Да не говорим, че липсват и модерни радари. Доколкото има радари, които със сигурност не покриват цялата страна, то те са още от съветсто време, което и иранските технологии, чрез които се произвеждат хиляди дронове, дори със сигурност отдавна са надскочили. Сделката за нови трикоординатни радари дори още не е в началото си. Същата работа е и с ПВО-защитата, която се изразява в два-три комплекса С-300 и няколко C-75М3 "Волхов" (SA-2), C-125М "Нева" (SA-3), 2К12 "Куб" (SA-6), C-200 "Вега" (SA-5) и C-300 (SA-10). Все съветско производство, от съветско време. Дали може да направят нещо на съвременните машини и технологии? Едва ли. Тук стигаме до новата дъвка със стената срещу дронове на Източния фланг на ЕС и на НАТО Дроновете хванаха по бели гащи властта и армията С няколко летящи МиГ-29, с малко съветски ПВО-комплекси и с липсващи законови възможности за сваляне на дронове няма как да сме "защитна стена" https://www.segabg.com/category-observer/dr...stta-i-armiyata Така е, кат спрехте търговията с фалшиви кредитни карти, с които българина претакаше банковите сметки на гадните и мръсни западняци;))) добили националните си богатства от кражбите на природни ресурси от африканските си колонии;))) ============================================================================= "Роби направи шоу със запазена марка (и да живее английският хумор)! ДАИ също направи коронния си номер - при Нови Хан един юнак спрял тировете на продукцията и им поискал 700 евро, ей така. В брой. И понеже са нямали, ги е накарал да ходят пеша до някакъв далечен банкомат. Полицията е уведомена", написа той. Шофьорите на Роби Уилямс нямали пари в брой, служителите на ИААА ги разходили до банкомат Куриозните подробности разказа районният кмет на "Средец" Трайчо Трайков https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694411-sho...ili-do-bankomat Тенгри кан преди -251 секунди БСП без Корнелия е неспособна да излъчи антиБойко кандидат, т.е. човек, който да продължи да стреля по Изпълнителната власт. Иначе за Послушко спокойно мое, па да си издигнете Плевнелиев. Затова седесара говори, че десният ще спечели, защото знае, че вече БСП е празна откъм всякакво съдържание партия на кибапчиите и биражиите;))) Колкото до ППДБ издигнете Кирето за президент, маа, продавача на кредитни карти в Канада;))) Румен Христов: Следващият президент ще е от ГЕРБ – СДС Това правителство ще изкара пълен мандат, убеден е председателят на СДС https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694429-rum...e-e-ot-gerb-sds Tенгри кан преди -251 секунди Tва че, хората те поздравяват, нищо не значи, даже е лошо. Тва, комсомолският секретар от Пловдив, Барека му помпи самочувствието на гларуса и той фърчи. Сбрали са двамата пред дома на Тошко Африкански и майната го клати, ма, яко: - Глей, колко хора та поздравяват от колите си!;))) И тоа фърка кат пеперудка;))) Ивелин Михайлов се обяви за "звезда", всички го поздравявали на улицата Лидерът на "Величие" смята, че е неудобен, защото казвал "скритата истина" https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694444-ive...ali-na-ulitsata Кво бойно дежурство, маа, той тече кат Ладата Нива и се требе да лежиш под него;))) Само дету в случая, дори нема име на жена, та поне да си представиш, нали, девойката Лада, висока, русокоса, бела кат снег и синеока и кат ти щръкне си имаш допълнителен ключ помощник или крик, да ти повдига, а то нищо от тва, ми некакъв си Ф16 БЛОК 70. Бахти, импотенцията, маа;))) Констатиран е теч на гориво на един от българските F-16 https://trud.bg/a/articles/%D0%BA%D0%BE%D0%...D1%82%D0%B5-f16 Аз съм ви каал: за да са скриете от шумкарите;))) защото днешното МВР са именно шумкари и никакви други, требе да ги изненадате с предварителна логистична и тактическа подготовка. Физическата ви подготовка е добро нещо, но не върши работа, ако не сте си махнали батерията на телефона, например;))) или дори самият телефон. По телефона, много лесно ви локализират, защото всеки е снабден с телефон, за да бъде следен;))) не за негово комуникативно удобство. ДРУГОТО, КОЕТО Е МНОГО ВАЖНО ДА ИМАТЕ Е ЗАГЛУШИТЕЛ НА КАМЕРИ. Защото, милиционерите са шумкари;))) Абе, те са част от ловните дружинки, как нема са шумкари;))) И ще ви сложат ловни камери по храсти и борики;))) Врагът е опасен, зъл и по селски хитър. Много лаишко изпълнение, бих казал. Ама то, младо момче и много самонадеяно с голямо самочувствие, което първо това самочувствие те предава в такива ситуации. Да ви каа, мен, МВР кат ма гонеше беха назначили един пейзан само да ми звъни по телефона, нон-стоп;))) и да сменя номерата, от които звъни;))) ТЕЛЕФОНА Е МИЛИЦИОНЕРСКА БЕЛЕЗНИЦА!;))) ================================================ Ненчев е участвал в ултрамаратони, бил е и катерач - издръжлив и подготвен за престой в планината, но не е бил планински водач. Поддържал е и ютюб канал за популяризиране на умения за поведение в планината. Завършил е Националната спортна академия. Работил е на различни места, дори в IT сектора. През последните месеци обаче е бил без работа. Не можел да посочи и постоянен адрес в София. Жената, която е преследвал, също е била IT специалист. Познавали се от Ямбол, били в интимни отношения и известно време живеели заедно. Убитият мъж е работил в склад за строителни материали. Тялото му е намерено случайно от турист, който се е обадил на тел. 112. https://www.dnes.bg/a/6-krimi/694544-ubiets...-vreme-v-gorata Убиецът от екопътека "Невястата" бил подготвен да оцелее дълго време в гората Той е признал всичко пред разследващите Тенгри кан преди -253 секунди Кибапчията е много смешен кат зам.мин. председател. Тимержията го навиква и той вади физиономия кат на подплашен заек;))) БСП са абсолютното дъно, дори ташмунти на ГЕРБ не са, а направо изтривалка без Корнелия;))) Вицепремиерът Зафиров: Работим за преодоляване на проблемите с безводието Във Велико Търново не се налага режим, но се предприемат дългосрочни мерки https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694569-vit...te-s-bezvodieto Ша требе се мре, строен, красив и без дълга коса като жена;))) Всъщност, така беше и в социалистическата армия, ако не знайте;)) "Нула номер" - ввввввв,вввввв, вввввв с машинката и още от бръснарският стол - ФП;))) Но, важното е, че ще умрете строен, красив и остриган 0 номер;))) ================================================== „Недопустимо е да виждаме дебели генерали и адмирали в Пентагона и на командни постове... Това е лош вид... и не отговаря на нашите ценности. Така че, независимо дали сте десантчик или щабен офицер, новобранец или генерал, трябва да отговаряте на нормите за тегло и да се явявате на физическа подготовка два пъти в годината“, заяви Хегсет. Всеки военен ще изпълнява ежедневно интензивни физически упражнения – от ръководството до новобранците. Според министърът, на американските военни ще бъде забранено да носят бради и дълга коса. Хегсет вади от армията дебелите, брадатите и момчетата с рокли https://www.segabg.com/hot/category-foreign...omchetata-rokli Aнонимен преди -157 секунди Бойко Борисов нали каза,че теззи двамата са обикновени депутати! Тенгри кан преди -254 секунди По думите му опозицията е неадекватна. Това са едни крадци, които ограбиха митниците. Всички проблеми са заради тях, те нямат право да предлагат нищо. Те ограбиха държавата, заедно с баща им Румен Радев. ================================================= Ограбиха парите на Държавата с главно "Д" сиреч парите на Делян и затова е цялата политическа криза;))) щото парите на Делян ги свиха Узунов и Копринков. Затова и Деля, Деля излезе начеля и зе да квичи!;))) Политическата криза преди -254 секунди е една сеlска разправия за пари;))) Селяните на Румбата ощавеле парите на Шкумбата;))) Излел е Шкумба вайвода, начелото на народа и загрухтил с глас дебел: - Фърчило, ей, парите ми върни или умри, умри, умри! Делян Пеевски подкрепи Борисов, иска закриване на ДАИ Лидерът на ДПС-НН нарече опозицията “неадекватна” https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694650-del...akrivane-na-dai Ето отново, местното общинско ниво, където партиите не могат да скрият това, което казвах отдавна - своята масонска братска взаимозависимост;))) Едни назначени като опозиция, а другите като управление, но всъщност, това са едни и същи братя в общото голямо семейство на масонската ложа, т.е. спат сичките в едно ложе и си бъркат по дупките, символно и реално, маа! И на "Възраждане" лъсва онова, което много отдавна знам, че те не са никакви националисти, а просто част от Ложата на Масонството т.е. Антибългари. Но, Община "Родопи" е Първенец (точно така ще го напиша) в онагледаването на масонските връзки, взаимоотнишения и стратегии;))) Там Плезура точно като бълха скокна от ГЕРБ в БСП и при това прескачане дупетати на "Възраждане" тва лято се озоваха да оправат Ситово, при все, че ГЕРБ и БСП са могъща масонска сила, те управляват общината заедно. Та, ето как "Възраждане" започва да се въвежда в управлението на държавата без избори;))) Никой нема да ги избере, но те ще се окажат управляващи! Но, как? ;))) Ами, чрез масонският градеж на Ложата;))) който просто слива партиите в един общ солиден зид, който е част от олтара на масонският храм на Бафомет! Скандалът в Общината се разраства: Експерти напускат Стоянов и Сакъбов, Темелков ги иска https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ska...gi-iska-2726478 Спи им са на ората, рано сутрин маа;))) Един мой приятел беше дошъл на гости за един ден и в неделата в 10.00 часа ма буди и вика: "Диванните воини спат до обед и след тва Бойко реве от тех;))) "И аз му викам: - Ма, неделя е маа;))) То и да не е недела, човек секи ден, мой си напрае недела;))) То тва е смисъла на свободата, маа, иначе, статуквото е до болка и мъка ясно - броиш дните от седмицата и чакаш събота и неделата, маа, а некои чакат само неделата, а има такив,а които искат да работат 8 дни в седмицата;))) Тва е, щото жените го искат;))) Маа, аз съм фен на девиза: Недела е секи ден в седмицата! Маа... Два автобуса на градския транспорт в Пловдив се удариха челно https://nova.bg/news/view/2025/10/01/512437...BC%D0%BA%D0%B8/ Тенгри кан преди -254 секунди Евалла Васко Вайсман, велик евреин си, майна;))) Заби го в дибелият на Грухчу! ;))) Дойде Роби Уилямс и закрихме ДАИ", каза педседателят на ПП Асен Василев. Така той коментира предложението на Борисов и Пеевски агенцията да бъде разпусната. "Чудя се кой трябва да дойде, за да закрием прокуратурата", попита риторично Василев. Василев: Кой трябва да дойде, за да закрием прокуратурата? Лидерът на ПП каза, че промените в ДАИ трябва да са обмислени https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694680-vas...m-prokuraturata Tенгри кан преди -254 секунди "ГО" това са мутрите разбойници на Бойко сменили бухалките с неистово звънене по телефона да си платиш рекетната такса! Това, което требе да бъде закрито не са ДАИ и Прокуратурата, а Хранилката на Мутрите - ГО! Едни пиеераси стоят по цел ден и звънат по телефона за пари! Класическа схема на телефонна измама, но законна и държавна! Мой ли си престайте? ГО - Гражданска отговорност;))) Що за име, маа? Що за име е дадено вместо ДМ - "Данък мутри";))) Жена на Бойко Рашков кара кола без застраховка, свалиха ѝ номерата Полицаите са спрели колата на Мария за проверка тази сутрин https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694643-zhe...valiha-nomerata Тенгри кан преди -254 секунди Колко сте били, не е от значение;))) Били сме 9 млн., 1989-1990 г., но като качество, какво сме също е много важно. Нужен е подбор, евгеника. Сега се множи ниското качество и то безконтролно, а на високото качество се предлага повече работа, за да рани чааветата на по-ниското качество. Същото сега предлага и Прасчо Гуцанов. Той гледа на майките като работна ръка, а майките си имат своята работа, а именно да бъдат майки. Те са били работещи съпруги преди да станат майки, когато са майки, те са вече на друго, много по-важно работно място от фирмите на Гуцанов, Бойко, Дългият Пергел и другите абсолютни галфони в българската политика! Затова, ако ще се вдигат парите във втората година, то е, за да не работат майките! А, не, за да се върнат по-бързо на работните си места. Ще обеднеете малко, да ва ебъ и в Тулупите! Като нема пари, ще дадете от своите, ще пожертвате своята печалба, хърсъзи! Тарикати и аз мога да зема от общият казан и да каа: на тоа - толкова, на тоа - толкова, на оня - толкова, при еди какви си условия. Време е такива като Домусчиеви, например, да им бъдат малко намалени доходите;))) Нема си ги земат в гроба я! =============================================================== Топим ли се? Населението на България е било 6 437 360 души в края на 2024 г. Това сочат данни от нова публикация на НСИ https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694686-top...kraya-na-2024-g Свети, маа;))) Държавният бюджет вече е на червено с 5.2 млрд. лв. През последното тримесечие кабинетът очаква два транша по ПВУ да свият дупката в хазната https://www.segabg.com/hot/category-economy...veno-52-mlrd-lv Ина Малкарова Йордан Стайков , Кое е най- опозоряващо и унизително според заВалийския манталитет! Въпросът е сериозен. Кое би опозорило цялата Герберска сган. Няма да са лъжите и кражбите им. Няма да е разминаването между 3 000 заплата и декларацията им ! Кое би вбесило избирателите им Йордан Стайков Ина Малкарова Нищо друго не може да вбеси избирателите им, освен липсата на пари и последващият глад;))) А, представете си, ку вляят в ЕС, както искат;))) Абе, грузинките, могат да вляят, грузинците си стоят там;))) =========================================================================== Банда от грузинци е обирала апартаменти в София за под 5 минути До този момент са доказани 5 кражби в центъра на столицата https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...za-pod-5-minuti Тенгри кан преди -256 секунди Държавата с главно "Д" и чалма на главата, таа утрин па са е разгрухтел;))) Грухти, оти Румен ползва неговите пари да си напрай партия;))) Държавата с главно "Д" всъщност това са парите на Пеевски, маа;))) откраднати от Румен Узунов Копринков;))) Пеевски призова: Румене, излез! Прекали! Това не е игра, а държава! В президентството се пишат укази и се правят уговорки за партия, добави той https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694776-pee...igra-a-darzhava Бойко реве маа, та сутрин, кат диву праси, война, уааааа;))) Ша има радиация и оредяване на нсселението, маа, тва е. Тва се нарича "мръсна бомба" след нея ша има "лъчев ковид" и сички ша бъда фак-синирани;))) И край! Апокал, яко! И АЕЦ "Чернобил" остана без ток Тя е била ударена от руски обстрел https://www.dnes.bg/a/2-svyat/694736-i-aets...-ostana-bez-tok Анонимен преди -161 секунди Нали си мъж.Тъкмо ще те видим на първа линия как защитаваш родината.Х,ха,ха!А,сетих се как през 2020 г.се криеше по горите като партизанин от страх от 3000 протестиращи на жълтите павета. Тенгри кан преди -255 секунди Боку, нали е киокушин, маа? Кво са плаши от война? Кокошините маа са специални части, нинжи, те ще са за спец операции в тила на руснаците и са кат лебарките - държат на радиация. Плюс тва, аз за пръв път киризъ генерал да плаче, че ще има война;))) Ми, той требе се радва, ще си упражни професията и ша видим колко чини! Ма генералитета дет имаме маа - парадно-фуражкажийски! Генерала гори във войната и кара солжърити и те да горат, маа;))) В преносният и в прекият смисъл, маа;))) Службаш преди -256 секунди Едно е да си фуражка в мирно време, друго да си генерал по време на война;))) Борисов притеснен: Светът уверено върви към война Агресията, която Русия употребява, е чудовищна, заяви той https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694773-bor...varvi-kam-voyna Цифровата идентичност е много сложна за нашите доносници и милиционери, маа. Те трудно са справат с ЕГН-то, което е пак цифрова идентичност, т.е. сека родила са душа, Яга Бродяга закърфичва с номер към своят материален свет и казва: - Оковавам те в моят кафез, но нема та рана, дори с петмез! Аз съм Бафомет и на сичку в тоа свет ша туръ ред! ;))) Не ме мислете, че съм Дъртий Пиерасссс, ша ва опраа аз от раз! Те тва е, който са роди, той вече е цифра, дори буква, не е, а цифра, има единен гражданси номер. Какво още ще се прибави към тези цифри? Колко пъти бия чикии?;))) Тва само некое пееерасче от тия дет сега ги тикати да живеят из Ситово, ИТ-тата, те са гнусни галфончета и шушумигарчета, а майките им стиснати в главата и между краката, маа;))) само то го е измислило, без да знае, че вече е цифровано, прономеровано и прошнуровано и дали сички тия цифри, ша ги наблъскъ в един код за по-лесно ползване е се в гъз;))) Е, разбира се, кода требе да формира числото 6.6.6., за да може, който има кода, само той мое да купува и продава, т.е. последовател е на Яга Бродяга наречен Бафомет. Така Бафи, ша стане всевиждащ, маа и ша мой да киризи секи по секо време. Ма, той и ся ва гледа чрез Фес-бук и айфона. Гледа ва през телефона;))) Вий сте негови, ооооооо, йееееее, яко той ша въ ибе!;))) Въвеждат цифрова идентичност за всеки българин Създават нови регистри за дигитализация на ключови публични услуги https://trafficnews.bg/tehnologii/vavezhdat...algarin-357614/ Бойко преди -256 секунди Секи ден звънъ на Путин да вида расте ли, кученцето ми Балкан и Путин слага слушалката до зъбите му и Балкан ръмжи: Ррррррррррр... Така ме поздравява, моето кученце, да ми е живо и здраво! С Путин много си го обичаме, кат са чуем се за него си гълчими... Война? За война ли ви говорих тази сутрин... а, не, няма да има... Лена преди -256 секунди Христо Иванов е този, който взе да подмива и къпе Борисов, за да станел чист като сълза и непорочен, а аз да съм порочната, защото съм подпирала парапетите! Подпирах парапетите, ама на своите си и съм страстна и вярна жена, докато Христо Иванов седна на скута на Пеевски и пи мазно турско кафе с бял каймак;))) Вие ми, кажете, кой е порочният?!;))) ================================================ По думите на депутата кворумът в НС днес е бил осигурен от “Да, България”. Мирчев добави, че това е партията, която помага на Борисов и Пеевски, за да могат да си извършат това заседание и да махнат службите от властта на Радев. Пеевски преди -256 секунди Не разчитам на заплата! Груххх, аз, ку разчитах на заплата, груххх, как ще съм цара на България, груххх Цара има сичко! Знаете ли, на какво разчитам? Радев, да ми върне парите дето открадна с Узунов и Копринков, а не да ги пръска и арчи по своите хора. Затва, сега и службите ще му взема! Той ми зе парите, а аз ще му зема властовите правомощия и ще го превърна в един носач на цветя по паметниците и празен дърдорко на микрофон! “Величие” твърди: България информира Русия на най-високо държавно ниво Ивелин Михайлов: Плашат с война, за да отклонят въпроса от съществените теми https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694796-vel...-darzhavno-nivo Гаден Прокурор на България е Грухи, маа! Нема нужда са избира нов! Който и да слойте, тва е пак, Грухи! Върховният съд: Сарафов вече не е главен прокурор Решhttps://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/vurhovniyat-sud-sarafov-veche-ne-e-glaven-prokuror @ЙорданСтайков-ч7щ преди 0 секунди Зафирката е най-гнусният пеерас в Галактиката, а БСП -ОЛ, най-гнусната партийка пълна с долнопробни пеерасчета, налапали ташаците на Бойко барабар с космите! ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ТЪРНОВЦИ, ЧЕ ИЗЛЪГАХ ЗА ЯЗ. ЙОВКОВЦИ! https://www.youtube.com/watch?v=e4MiEiShUxA Исках аз да съм на мястото на колоездача, за да разбия простата селска глава на приходана, нанесъл се да живее в Пловдив, защото в неговото село вече го ебът циганите;))) Шофьор на бус и колоездач се млатиха яко в Пловдив ВИДЕО Шофьорът на буса, видимо афектиран, първи тръгва към колоездача https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/694838-sho...v-plovdiv-video |
Страници: (25) « първа ... 20 21 [22] 23 24 ... последна » |
![]() ![]() ![]() |

Това време, отзад турците въртят ятагана. Това самоубийствено поведение е убийство на децата и на тях самите.