www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Местните избори в Годината Дванш


Страници: (4) 1 [2] 3 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Местните избори в Годината Дванш
anti666
Публикувано на: 4.10.2023, 12:03
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Много добра статия в в-к Сега за местните избори. Прочетете какви ГМО изродчета се навъждат когато идва време за избори.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...i-drugi-chudesa

В разкапалата се система, наречена РъБъ вече имаме цяло поколение безделници, на които не им се работи. Които искат да се впият в системата, за да цоцат без да работят. Общински съветници, кметски наместници, НПО-та, разни сдружения, паразитиращи евро и държавни субсидии и каква ли не още причудлива фауна. Защото иначе оставаш на сухо и трябва с мотиката на село да копат картофите. А това не е приемливо.

Когато една държава се превърне в паразитна структура, която живее на чужди подаяния и на произведеното от прогресивно намаляващото трудещо население (данъци, глоби, лихви, такси и още и още) - тя ще се разпадне. Във физиката се нарича закон на ентропията.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 6.10.2023, 18:15
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри яко в дупако
преди 1 секунда

Какво да прайш след даскало ли, любов? Ччччукай се скъпа, чччукай се! Прави деца! На България деца са нужни, много деца, а не общински съветници. Прекръсти се на Мъден, изяж ги тие топки на мъжете! За кво са им?;))) Инак, ша станеш емблематичен пример за демографската криза! Направо ми зе акъла с тва, кво ша праа след даскало на 18-сет години....;))) На и след 18-сет години са мисли за либофффф, за много либоффф! Общински съветник? Кво ша прайш сред тие дръти смърдели и климактерни лелки? Ша са зеносаш млада и зелена!

Най-младият кандидат за общинар: Мадлен, която се чуди какво да прави след даскало
18-годишната девойка е кандидат от "Български възхоод"
6 окт 2023 17:15, Стела Стоянова
87

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/10/06/n...#comment-newest

Анонимен
преди 3 минути

До Тенгри яко в дупако 16. И какво ще работят тези деца, които са нужни на България? Може би още по-важният въпрос как ще живеят / в какво общество ще живеят?

Манго от Маалата
преди 2 секунди
До Анонимен

Вие, българите сте най-големите глупаци в Европа! Ету, мангу са чукъ, прай деца и не мисли, кво що... И в Индия наште ора го праат и не мислат... Ку мислеха, щеха ли да са над 1млрд.? Много мислите българи, затва ний ша ва превземим! Луната вече е ендийска, а индийците, знайш ли с кво са занимавами? Чччуками са безспир като зайцити;)))


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.10.2023, 0:18
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Гледам ся, един дебат по Канал 1 за Пловдив, дет са врътат сички кандидат кметова и са фащам за главата;))) Слушам ги и да ви каа, който и да дойде, само ще увеличи хаоса и блокажа на града. Доста от кандидатите виждат блокажа на Пловдив вследствие неконтролируемото нахлуване на всякакво население от всички части на България - "развитие";))) Още с тази фраза, повечето ме отказват от ходенето до урната! Не, че имам намерение, хахахаха, но все пак;))) Не искам да участвам в убийството на вече мъртвият град , т.е. в гаврата с един труп! Пловдив трябва да бъде спасяван, а не развиван! Има само едно решение за това - ПЛОВДИВСКО ЖИТЕЛСТВО! Това е единственото решение за спасение... Щял да реши транспортният хаос и презастрояването ... Ма, как бе? Хахахахахаа... С непрекъснато увеличаващо се население? Ти мани, ами, един предложи, близките села да излязат от Общините "Родопи" и 'Марица" за да можел градът да се разшири... Ууууууууужас! Селяните от тези села и сега са в Пловдив, а с поглъщането на тези села, абсолютно всички техни жители вече ще са пловдивчани! Другият щял да стои градска железница... УУуууууууужассссс! Третият щял да разширява околовръстното към Смолянска област... Ууууууууууужасссссс! За какво ви е? За да обезлюдим изцяло Средните Родопи? Вие знаете ли, какво преселение на помаците ша настане?:))) Великото преселение на помаците.... Целият Смолян ще се изнесе в Пловдив! Сички смоленчани искат да живеят в Пловдив! Говорете с тях и ще видите! Другият щял да мий улиците... Пич, сички улици вече са напълно блокирани от паркирани коли! Не мой ги сметеш, не да ги измийш, оти тези коли, няма къде да отидат! Защото сичкият боклук се събира най-вече до бордюрите, а там са паркирани колите! Ония щял да праи това, другият-друго, ала-бала. Другият па, щял да оправя "Столипиново";))) Много хора са без работа в града и се чудят кво да праат по цял ден и мислят глупости:))) Пловдив има нужда само от едно: ПОЛОВИНАТА ОТ СЕГАШНОТО МУ НАСЕЛЕНИЕ, ДА ГО НАПУСНЕ ЗАВИНАГИ ДА ЖИВЕЕ ПЛОВДИВ!


Tикво, ти не си роден в този град, нито са раснал в него, нито си живял в него, но да, ти дерибейства с него, в продължение на 12-сет години, благодарение на селенията населила града и "Столипиново"! ДОЛУ ЛАПИТЕ ОТ ПЛОВДИВ! ПЛОВДИВ НА МАЙНИТЕ, ШОПИТЕ В БАНКЯ!

https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...pp-db-i-plovdiv
Пловдив е страхотен град, но като ви гледам трафика сега … Трябва да го изведем, че градът ще колабира. Чакате и новина за мост, но тя ще дойде като има пари в бюджета, тъй като сега ги няма. Затова съм готов на сделка за Пловдив с ПП-тата за Околовръстното и стадионите".

PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.10.2023, 12:21
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06https://www.youtube.com/watch?v=d2Vn5P35FK8
Ако спрем рекета над бизнеса, има шанс за Стара Загора / кандидат-кметът Искра Михайлова

Искрето, котенце;))) Вчера, едно такова ми спеше в краката и мъркаше, а кат са майна, днес, мишката отърча да ми отмъсти, кат ми прошумоля в ухото, нощес в 03.30 ч, та са наложи да разпръсна карамфил около себе си на леглото. Кофти нещо е алп биката Улят да ти шепне в уше, посред нощ;))) Жените са опасна работа;)))
Колкото до Живков, той не се различава от Иван Тотев. Иван Тотев ги говореше за Пловдив същите, квито Живков за Стара Загора. Сега, Бойко трябвало да спасява Пловдив! От кой? От себе си! От своето управление! ДЕМАГОГИЯ! МУТРЕНСКА ДЕМАГОГИЯ! Герберските кадри си имат задачи и ги изпълняват стриктно, а те са: премахване на населението в околните села около големите градове и неговото урбанизиране, защото така, то се управлява, много по-лесно с по-малко ресурси, защото става зависимо феодално от определени фирми в града, които са, разбира се, на големите политически партии. България си е една феодална държава, начело, на която стои монарх и феодални кръгове. Политическата криза идва от битката, кой ще е монарха;))) и от коя позиция, ще е такъв, дали от Изпълнителната власт или от Президентството. И двете институции могат да излъчат монарх. Разбира се, този монарх, не е кана субиги, не е Водача на Българите, защото това означава кана субиги - "водач на народа" (на субата), защото над кана субиги е само Тангра и самият кана субиги е Тангра;))) Това няма как да се разбере от днешните, млади поколения, немислимо е, за тях;))) Отдолу, не се дава власт;))) това са демократичните избори - власт дадена от преходните! ;))) Всички смъртни гласуват друг смъртен да ги управлява. Преходността се управлява от преходност и ражда преходност;))) Затова не се случват нещата. Носителя на кут, не гласува;))) Това е. Има ниво, от което кана субиги, никога няма да слезе. Той и не може да слезе. Много трудно се разбира йерархичността от младите поколения. Защо, аз трябва да го свърша това, аз да съм прецакания. Защото това е твоята йерархия. Демократичната амбициозност е ти да си на върха. На върха, може да бъде само един, посоченият от Тангра, останалите оформят йерархичните кръгове и по този начин се съприкосновяват с върха! И така се образува Свещената Юрта!;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 19.10.2023, 21:01
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Вижте сега, тва медийно предлагане "в пакет" не е случайно, сега ще излезе Бойко и ша кай: - Ай, стига сме се борили, дайте са сглобим сичките, да извъртим една Сглобка и на местно ниво;))) Най-важното е да преебем Корнелата, затва ай са сглобим с ПП-то на местно ниво, както предложих тва да стане в Пловдив, който ми е любим град, щото се ма избира за народен представител, нищо, че съм от шопската Банкя;))) Шоп евреин, дупетат от Пловдив. Сички майни ги обърнах в гроба!;))) Па, ако Корнелата стане сговорчива, ша напрайм тройка с Григорова. Тя само мой да мечтае да я обслужват тия двамата младока;))) Чи то, коя дъртъ мещурия не мечтае, да я праскат млади пръчове? Хм?:))))

Битката за София: Терзиев, Григорова и Хекимян движат в пакет, делят ги 20 000 гласа
120 000 души се колебаят за кого да гласуват

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/10/19/...ZTd61vdVOaYImig


Бойко Тиквата
преди 2 секунди
Щом са движим в пакет, ша предложа тва, дет предложин на ПП в Пловдив: да са сглобими и на местно ниво;))) Така и така са движим в пакет, рахим-я-бисмилля;)))), дет ша са дърламе за 20 000 гласа, дай са сглобими, щот тия 20 000 гласа, сте наясно, че ша ги купа аз. Григорова ша ми пристане, оти коя дрътъ мещурия не обича, а я клатат два млaди пръча?:)))

КОЙ КАКЪВ Е
преди 13 секунди
Знаете ли как на предните избори ГЕРБ се сдоби с мнозинство в общинския съвет, с подлата кандидатурка на едноличния независим общински съветник Боресчо Гербав Бонев. Така отвлече 12 процента от гласовете а за съветник му трябваше два процента и набута още 4 от ГЕРБ в съвета. ТА ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОРЕСЧО ГЕРБЕСТ БОНЕВ.

Анонимен
преди 2 минути
Както е забогатял Пеевски така и Прокопиев, от схемите на Мавъра след като свалят Виденов и си заплюват парчетата от държавата. Малко се беха поскарали сега са пак в отбора на ...таратора


И Ситово е прекалено оживено за септември-октомври, бая паразитен шум са вдига, има повече електорат от обичайното. Един мой приятел ситовец вика: четох че жителите са станали 53-55, нещо такова, па аз му викам: Ама не думай, те немат и 5;))) Некой заселил гаден електорат на един адрес да му гласува. отвориш ли едно село, напрайш ли път до него, първом идат мошениците, които се съюзяват с останали местни мошеници и започват да доопоскват кво могат. Местните са опоскали, квото са могли преживе, разтурили са нарочно кооперацията, изкупили са техниката й, за да станат те, сайбии и онбашии, не други и да прилапат последните апетитни хапки, които не са лапнати, останали незасегнати, поради борбата помежду тей;)))

Как се печелят кметски избори в селата? Необичаен ръст на регистрациите по настоящ адрес
Жителите на 343 села са се увеличили двойно преди вота
https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/10/19/...yVQvXTZpoSFovgUХики Мики Мамуната
преди 2 секунди

Герб, оле-оле, Герб, оле, оле, само да не е БСП! Герб, оле-оле, ГЕРБ, оле-оле, само да не е БСП! ;))) Хикимян, Хикимян, съм си жив пейзан;))) Със сензации ша ва лова, шаранчета-софиянчета. Не се мръщите на куката, а само на щуката. Затва на неа с плам голям, ще ви нанижа по дебел салам. Щот секое шаранчи обича по-дебелото саламчи;)))

Хекимян: Очаквайте събитие с мен и Бойко Борисов
Готвят разкрития
https://www.dnes.bg/stranata/2023/10/19/hek...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 19.10.2023, 21:05
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Цанов и Николай Марков на разпит в НС - кодовете за машините | Смъртните заплахи от Алексей Петров
https://www.youtube.com/live/m8JVZQk1VF4?si...jKnSrvdiYCLipGs

и още https://www.youtube.com/watch?v=xQT9-0PFq6c...61sMegDnZH-CF2E


Трябва да се гледа от всеки, който ще гласува, защото, аз, няма;))) Искам само да допълня полковника Марков: правителството е нелегитимно, не само заради нелигитимен, фалшифициран машинен вот, правителството е нелигитимно поради икономическите и социалните механизми, с които политическата олигархия (кръговете от фирми), оробява личния свят и съзнание, бита и бъдещето на хората. Хората са превърнати в едни безволеви пешки, които се движат по шахматната дъска, за да може шахматната партия да завърши по начина, по който трябва. А, местните избори са Първичното Зло;)))

PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.10.2023, 13:42
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Сведение: Виж това...

https://www.mirbg.bg/post/nay-vazhniyat-pro...et-vasil-kendov

Реплика: Тоа е голем боклук!;))) По цял ден киснеше по заседанията на ОС в Общината! Кой го рани? А, да, жена му работеше май юрист консулт в същата Община и познай, дали не ни слагаше жалбите дето пускахме на трупчета;))) Нашта хубавица има подадени около 55- 60 жалби срещу нея! Абсолютен рекорд, за който и да е кмет или кметски наместник;))) И въпреки това, не я махнаха! ;))) Ти на тоа с таа еврейска физиономия, би ли дала доверие?;))) Нивгашшшш в жизни!;))) Плюя и пикая! Хубаво е, че не си изпълняват бюджета, чи инак борбите там, щеха да завършват с трупове,а при нас, със сигурност ще завършат с трупове;)))


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.10.2023, 14:15
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тази извадка, ясно показва, че партиите са просто "касички за пари" на всякакъв вид бизнесмени и бизнес кръгове и конгломерации и ако се съгласат да реализират политически, това, което те искат, тогава въпросният бизнесмен, бизнескръг или корпорация просто ги купуват. Няма значение, абревиатурата им, т.е. как се казват, щом зад тях започнат да стоят големи пари. Големите пари пазаруват електорат, а политическото говорене, как ще ви опраат е, за да ви приспат за истинските си намерения - ДА ВИ ГО НАШМУЛАТ БЕЗ ВАЗЕЛИН!;)))
АВЕЕЕЕЕЕЕ, КРАТУНИ ПРОСТИИИИИИИИИИИИИИИИ!

Неизвестна партия изпревари ДПС по разходи за политическа реклама
СБОР се нарежда на пето място по похарчени средства в предизборната кампания

https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...4fok0NraYT6qrb8

Затова появата на СБОР в тази група е доста необичайно. Тази партия е регистрирана още през 2012 г. от бизнесмена Димитър Илиев. За първи път обаче широката общественост разбра за съществуването й през 2023 г., преди предсрочните избори през април. Тогава тя участва във вота чрез коалицията „Заедно“, прочула се с това, че беше оглавена от Ива Митева и Любомир Каримански – бивши водещи политици и депутати от партията на Слави Трифонов ИТН.
Всъщност, ИТН е надмината по рекламни разходи и от други малки извънпарламентарни формации като ВМРО-БНД, „Левицата“, КОД и „Съединени за Пловдив“. Това показва, че слабоизвестните политически сили не бива да се подценяват, след като са толкова способни да събират спонсори.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.10.2023, 17:18
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Виктор Драголов, Стара загора - продаване, прехвърляне, препредаване на гласове

https://drive.google.com/file/d/1lXbaolQo6b...?usp=drive_link

Нема просто да го споделя, свалих си го и ще го публикувам отделно, хахахахаха, за да се вижда още по-ясно. Мен устата ме заболя да казвам, че местните избори са схема от схеми;))) Тоя толкова, тоя толкова, но има и други разговори, които срещу тия гласове се получават определени дивиденти за предлагащите гласовете. Значи, ако даде 700 гласа, (смятайте 700 човека безропотно отиват под строй до урните за нищо и никви пари) той не го прави щото "иска да работи с нас", хахахахаха, тези хора не работят, разберете го те търгуват, срещу тези 700 гласа, той получава нещо за него от общината после, услуга някаква за негова лична полза. Свидетел съм по неволя на такива разговори на маса и кат са опиха, си казаха всичко, хахахаха, аз само леко ги подбутвах и слушах;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 27.10.2023, 13:33
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Слави: Това е държавен преврат, оставка, съд и затвор!
Изборите в България се фалшифицират от ПП-ДБ, заяви той

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/10/27/sla...zatvor.587284,3


Тенгри яко в пърдяко
преди 1 секунда

Лично аз, отивам на баир в неделя;))) не знам за вас, но местните избори са натаманени много преди машинното гласуване чрез корпоративните схеми на местните играчи с пари;))) За това, въобще, никъде, по никоя медия не се говори. Бъдещият кмет е предварително ясен:))) машинният вот ще го легитимира и ако ПП-ДБ го манипулират ще настане гражданска война, защото на всички местни играчи се развалят схемите, а схемите са много пари, платени гласове;)))

МИСЛЕЩА до Тенгри
преди 40 минути
Абсолютно съм съгласна с Вас. Имам лични наблюдения от нашата община, и знам кои точно играчи /фирми/ стоят зад нашия сегашен и бъдещ кмет. И аз ще отида "за гъби"!


Тенгри яко ф пърдяко
преди 13 секунди

До МИСЛЕЩА до Тенгри

Това е чистата реалност по места без залъгалки и илюзии! Местната власт е Задкулисието, търсеното Задкулисие, защото там всичко се решава "зад кулисите' и то буквално на маса с тежки яденета и пиенета;))) Там няма партии, а само пари и схеми. Но има парии;))) Партии-пари-парии! ИТН на местно ниво са част от схемите на ГЕРБ. Казвам го най-отговорно. И я вижте днес в НС, те с кого са? С ГЕРБ, нали? Затва на местно ниво, казват, че ще са "голямата изненада" ;))) А моето сигурно инфо е, че бизнесмени от ГЕРБ наляха пари в тях под формата на гласове, хахахахаха,с една дума, симпатизанти на ГЕРБ ще отидат да гласуват за ИТН на местно ниво;))) Схемата е сигурна, кат тва, че умрелият ша бъде погребан, хахахахаххахахахахаахаха

ВСИЧКО Е РЕЖИСИРАНО?
преди 8 минути
ЦЕЛТА Е онези колебаещите се дали и за кого да гласуват, които са вероятно над 40%, да не отидат до урните в неделя. Така от една страна се "вдига стойността" на купения вот и корпоративния вот, а от друга страна се бетонират "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА". Т.е. СТАРОТО, СТАТУКВОТО, каквото са напр.Терзиев и Хекимян. Защото кметът на София е евентуален БЪДЕЩ ПРЕМИЕР или ПРЕЗИДЕНТ. Вътрешните соц. проучвания показват, че при масово гласуване на ключови места ще има ИЗНЕНАДИ. Затова машините пречат!

Тенгри яко в пърдяко
преди 1 секунда

До ВСИЧКО Е РЕЖИСИРАНО?
На местните избори няма "наказателен вот", на парламентарните също, макар там олицетворяващите протестният вот, могат малко повече да лавират. На местните избори, тази опция е напълно изключена, защото там дори да има видима алтернатива, тя пак е част от схемата на парите и е създадена парично алтернатива, кукички за нови гласове и преразпределение тежестта на определени играчи в схемите;))) Ако един играч с пари, не го удовлетворява нещо, той финансира опозиция;))) която да му донесе нови гласове и да увеличи тежестта му в Общината, Общинският съвет чрез групата общински съветници, която ще създаде и чрез, която ще контролира дейността на кмета, хахахахахахха... ДА НА МЕСТА ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ, НО ИЗНЕНАДИТЕ ЩЕ СА ЗА ЕЛЕКТОРАТА. ЛИЧЕН ОПИТ, ПИЧ! ЛИЧЕН ОПИТ! ПИТАЙ ПАТИЛО, А НЕ СТАРИЛО!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.10.2023, 0:01
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Аз казвам: Изборите да бъдат забранени! Да излезем с мечовете си и да убием Пеевски и сички турци! С колкото повече турски глави един воин са накичи, толкова туркини мой да земе за жени! Златото на Яга не струва, златото е вредно! Но главите на турците имат кут! След това да завършим експеримента, да отидем в София и да направим деца на Борисов, Петков, Василев и Денков!;))) С придобитият кут-а може да се случи!

ЦИК махна машинното гласуване
12 гласуваха да отпадне

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/10/27/c...#comment-newest


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.10.2023, 9:14
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Никви избори! Изборите са за путеяат! Извадете мечовете! На резня и сеч, че не остаа веч! Да са търкалат пеевски глави и кадън гиби фусти!

Камелия Нейкова: Доверете се на ЦИК, ние се доверяваме на ДАНС
https://news.bg/politics/kameliya-neykova-d...me-na-dans.html

Тенгри сеч
преди 5 секунди
Забранете изборите! Изборите са за путеят! Извадете мечовете! Напред, на сеч, че не остаа веч! Да са търкалат пеевски глави и кадън гиби фусти!

ОИК-София отказа да се подчини на ЦИК за машинния вот
Решението на ЦИК за отмяна е обжалваемо

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/10/28/...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.10.2023, 13:11
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
При такъв контрол на територията от ЦРУ и аз бих срутил държавата за една нощ;)))
https://www.voininatangra.org/modules/xcgal...5969&fullsize=1
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.10.2023, 14:05
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Пеевски
преди 1 секунда

А, недейте така "Шиши вън", ще ви назначат султан Ердоган направо за господар, международните наблюдатели от САЩ за изборити;))) Нал видехте кво стана с вашия паборник Гонзо Чафутят?:))) От паборник - евнух в харема на Сараити!;)))Щом имати международни наблюдатели, смятайте, чи ва броят кат марамуни в зоопарк!;)))

Протест пред ЦИК за машинното гласуване, ехти "Мафия", кратка схватка с полицията
В кадър: Граждани изразяват недоволството си в центъра на София

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/10/28/...liciiata.587376
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.10.2023, 14:11
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06ИЗВЪНРЕДНО: ДАНС предостави на медиите уникална снимка на хеш кода.

https://www.voininatangra.org/modules/xcgal...5970&fullsize=1
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (4) 1 [2] 3 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020