www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Местните избори в Годината Дванш


Страници: (4) 1 2 [3] 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Местните избори в Годината Дванш
Йордан_13
Публикувано на: 29.10.2023, 15:15
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри яко в Цион
преди 7 секунди

На тия турско-ционистки избори, аз ще се радвам да бъда заличен от избирателните списъци, защото съм истински Българин, а не турчин, мънгуджери или евреин! Българина не участва в избори, той решава нещата с Меч и много отрязани глави! Изборите са за Еллада, за гърците;)))

Асен Василев не успя да гласува, няма го в избирателните списъци
Настоящият му адрес е извън страната

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/10/29/a...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 29.10.2023, 15:17
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Михалково или Ново Ситово, както му казвам, аз;))) И кво му е на селото? На кофти място е според мен, не е закътано, трафика фърка през него за Девин, има асфалтиран път... За мене имали асфалтиран път до некое родопско село, край, селото си отива! Да ги оправят;))) Пак искат некой ги управа... Ма, за къде бре? 32 човека накръст;))) Ни ви требе, никой ва оправа, жувейте си жувотя в дивотийката, дръва да има, ранъ да има и за Мечо да има и ще се слеете с макрокосмичният цикъл... Ако искате град, цивилизация, удобства - Девин, Кричим, Пловдив;))) Който го дърпа дивотийката сиреч макрокосмоса и се освобождава от тва да е микро, той сам ще дойде да живее на такива места, няма да му е нужен никой и ничия помощ, местото го вика, приласкава, придърпва и той става част от него, той е у Дома. А Мечо е онзи дух, с който микрото става макро, човека става част от макроцикъла! Гърците са микро, ние, българите сме Макро!

https://www.youtube.com/watch?v=wwUtxZ5uf7M&t=200s
PMEmail Poster
Top
Петър.
Публикувано на: 29.10.2023, 20:08
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 447
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Смърт на еврейската демонкратична система:

Избирателната активност в страната към 16 часа е малко над 34%

https://www.investor.bg/a/516-politika/3835...-e-malko-nad-34

Избирателната активност в страната към 16:00 часа е 34,16%, съобщи на брифинг говорителят на ЦИК Росица Матева, цитирана от БНР.
От 6 038 622 избиратели са гласували 2 062 644, сочат данните от сайта на ЦИК.
Най-висока е избирателната активност в софийското село Челопеч – 75,15%, а най-ниската е в Добрич – 23,18%.
За сравнение, на местните избори през 2019 г. към 17:30 часа избирателната активност е била 43,55%.
В София към 16 часа избирателната активност е била 25,6%, като от 1 056 354 избиратели са гласували 270 737, сочат още данните на ЦИК.
В няколко кметства са свършили бюлетините - във Върбешница, шуменското село Лозево, както и в плевенското Учиндол, там се ксерокопират бюлетините и се съставят протоколи от членове на СИК, като бюлетините се номерират с последваща номерация след кочаните. Заявени са по-малко бюлетини за отпечатване, и след като са подадени заявки за гласуване, ЦИК е дала указания как да се случи ксерокопирането на бюлетините, допълни Матева.
Председателят на СИК няма правомощия да анулира бюлетина, върху която се е отпечатал вотът на избирателя. Молим всички членове на СИК да се запознаят с решението на ОИК, където ясно е казано, че ако оставя следа от черната лента на бюлетините, или от мастилото на печата или химикала, тези бюлетини не трябва да се анулират, те са валидни, каза още говорителят на ЦИК.
Бюлетини не се изсипват от урните, и не се отварят урните преди края на изборния ден, ЦИК никога не е давала различни от тези указания, допълни Матева.
Към момента няма причини да бъде удължаван изборният ден заради допълнителното отпечатване на бюлетини.
Настоящият адрес на Асен Василев е извън страната, той няма избирателни права в България. Към 28 април т.г. той няма регистриран настоящ и постоянен адрес на територията на страната, каза още Матева.Как така след като избирателната активност е под 51%, изборите се смятат за легитимни? Нали е демокрация? Мнозинството явно показва, че не иска никой от представителите. Показва, че не иска самата демокрация. 65% е повече от 35%... Демокрацията е нелегитимна. Време е да си отиде!


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.10.2023, 12:59
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Община Родопи, област Пловдив
Данни към 11:00 на 30.10.2023 г. при обработени 100.00% СИК протоколи в OИК
https://results.cik.bg/mi2023/tur1/rezultati/1626.html

Хахахахахахахаххаа, Чики завинаги! Както във Враца, Бургас, Ямбол и тук изборите са безсмислени;))) Назначете си Михайлов, доживот, въпроса е, дали вече Радев§Узунов ще могат да изсипват бали с пари в Общината;))) Прости и зависими крепостни селяни, които като магарета са водат покрай парата и яслата. Дето е парата, там е и селяка! Да не говорим, че този резултат говори, че гербаджиите не са гласували за Спасов, а за Михайлов, т.е. Чики Рики е припознат за гербаджия;))) Мен, това не ме изненадва, де;))) Добре залебиха герберите при него с парите на Радев§Узунов. И сега, как им влезе на всички, които навремето издигнаха Михайлов за кмет, не е истина;))) В България, всичко е една партия БКП, но поради пустата демокрация, трябва да са много. Както каза Корнелия: демокрацията, много ни пречи, сичку ни зе. Е, не винаги, де;))) Пречи, гато не е на вашта, но не пречи, гато стане на вашта;))) А дали е взела? А, как бе, Корни, демокрацията ви даде повече от социализъма! Е, Гергов - милионер, ти - милионерка, парата у вас. Чи кога при социализъма, парата щеше да е у вас? Сам бай Тодар казваше: Аз немам пари;))) Та, така;))) Голем купон, предстои, щом дори предизборният щаб на ГЕРБ е гласувал за БСП;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.10.2023, 21:34
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Шиши ДАНС White Me

преди 3 секунди

Ся, видехте ли, как ва изденсих сичките? Кой е най-добър денс на дансинга? Шишииииииии... денс,денс, денс, денс, еври бари;))) ДАНС, еври бари;))) ДЕНС-ДАНС-ДАНСИНГ;))) Яко! И към тва кат прибавиш малко кичек гиби ориентал и махами техното и остава само хауса!А нашити ора, много либат кичека! Тва вика, батееее, не го разбираме техното, ний техното само гу береми за жилязу, батеееее, но от хаус и кичек, разбирами;)))

Йорданова: Справката на ДАНС е литературен разказ
Няма предложени реални обстоятелства

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2023/10/30/ior...4uSmWbbEpWZ1cJk

Марин Николов
Тая набеждава дансаджийте , че пишат романи !
Йордан Стайков
ДАНС_аджийте наистина пишат романи, за да угодят на Шиши Пеевски. Липсата на машини вкара всички цигани в играта и турците от Анадола, даже;))) Току що привърших разговор по телефона. Знаеш ли, как са гласували в Еленско? Гербжийката начело на комисията, а вътре мазни и грозни лилави мангали;))) Само един мангал влиза и започва да работи, драска бюлетините, сичката бройка мангале, близо 800-стотин, останалите дори Х не могат да сложат, толкова са зле;))) и оная, протокола го праща в Елена без печат. Така че, съмненията са верни;))) Машините са отписаха, за да се включат напълно всички цигани във вота! Затова се получи и "вот БКП" - един циганин драска сички бюлетини, сяда и почва;))) Сигнал е подаден, ЦИК в Елена, мълчи;))) И там, ГЕРБ;)))
РАБОТНО ЗАГЛАВИЕ: ОСОБЕНОСТИ НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ;)))

Дупетат: "Машините не бяха пригодни за местни избори!" (БТВ новините)
===========================================
Да, да, да, ама имах си аз;))) да са пригодни;))) Машината, автоматично изключва електората от: всички малцинствени махали;))) и електората от всички малки и средноголеми села и махали в Източните Родопи;))) И двете групи трудно говорят, четат и пишат на български;)))

***
ДАНС-аджийчета стига сте ревали в коментарите, кой компетентен и кой не! Вие, като милиционери, да не би да сте компетентни? А? Вие, махнахте машините, за да се включи на пълни обороти малцинственият вот и по места, той се включи с пълна сила. Например, на изборите в село Константин, Еленско, един малцинствен субект, цял ден е драскал 800-те бюлетини с Х, защото другите му събратя и Х не умеят да сложат! Шефката на комисията там е от ГЕРБ! Елена е пашалък на онаа Кри-сталинка;)))

***
Напрежение в Село Борован: атака на изборна секция от малцинствената махала на юруш:))) Милиционерите бранат секцията кат опълченците на Шипка! И всъщност, кой избира махалата? Иван Костов от "Възраждане";))) Малцинството ликува, по БТВ Новините го дават! Е, това ли е "Възраждане"-то?:))) Пак ва питам: Това ли ви е 'Възраждане"-то?:))))

***
В село Черешка, Община Джебел броят бюлетините на турски език! На фона на ориенталски ритми отчитат резултатите в село Долно Осеново;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.10.2023, 21:36
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри яко в пърдяко

преди 8 секунди

Решението на ВАС е "и тако и вако". Иска за касиране на изборите се отхвърля, при положение, че решението на ЦИК за гласуване с хартиени бюлетини е незаконно! Ако е така, значи и гласоподаването с хартиени бюлетини на първи тур е незаконно! Да, ама с него, някои кметове станаха или останаха кметове от раз! Без балотаж! С една дума, те се възползваха от една изборна измама, за да смачкат политическите си противници! ИСКАМЕ КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И САМО МАШИННО ГЛАСУВАНЕ !

ВАС отмени решението на ЦИК за гласуването с машини
По този начин може да се гласува и машинно на балотажа в неделя

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/10/30/...-mashini.587668
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 31.10.2023, 11:38
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06https://drive.google.com/file/d/1HLsC7iSQWP...?usp=drive_link

Петър Бакалов

Когато членовете на комисията си мислят, че камерата не работи:

- Така, тук сме си наши момчета. Шете ли да помогнеме на Мартин, на некой, на баче Цено, да ги направим на преференцията, да има хора от село там. Некой има ли претенции?
- зависи от комисията.
- Не бе. Ние сме си наши хора. Да помогнем на Мартин примерно има една, имало празна, да се поплъни 102…
- аз немам никви претенции.
- [не се разбира] 42 със еди коя си. 108. За Борко да се направат, за сичките да има. За сичките. Казвайте […] за сичките. Ако щете – щете. Ако не щете, тие работи да свършим, да хода да си легам. Мен ми е на дедовия.
- 68 една час ше се прави за него...
- това си е ваша работа, за Борко.
- … една част праиш за Боби. И ше се делат. Ше се делат … само че го прави това нещо по-бърже, ако обичаш.
- е по-бърже ама …
[член на комисията взима тесте с бюлетини и започва да ги “поправя” с химикалка, чука се на вратата]
(глас от комисията):
- Идем.
- Спри, спри, спри. Спри. Спри. Пак е нещо.
Секция 060500005, с. Малорад, общ. Борован, Врачанско.
В селото на всички избори от 2021 г. първа сила е ДПС, втора ГЕРБ.
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 1.11.2023, 10:53
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 125
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Едните държат хартиения вот другите машинното гласуване и въртят далавери с гласовете на умрелите. Колкото и да надпишат няма проблем защото фиктивните имена в списъците сигурно са минали вече 1 млн - т.е. 1/3 от наличните гласоподаватели.
Така видях някой да пише във фейса, че към 14 ч в деня на изборите активността е била 12-13% в цялата му област - при проверка от първа ръка, т.е. на село можеш да прозвъниш познати, които са по комисиите и те да ти кажат, а и те да звъннат на съпарциици по другите общини - в бегето се знае... Е да ама те обявяват - 16 ч. - 35%!!! каква ирония от 2 до 4 вервай ми точно умрелите са гласували неделно.

Не знам какъв е тоя зор да минат 30%, но вече съм сигурен, че не ги минават на реални гласове. До сега бях на кантар може да са минали, може да не са, но на тия избори съм сигурен - не са ги минали из далече. И сега ще видиме как не може да се управлява с хартиени и електронни 30%. Макар и само 30% те трябва да са реални. А сега като ги нямаш и вече глозгаш кокъла. За балотажа - традиционно - активността - пада. Е! Какво? Ще избираш кмет с реални 5-6% гласоподаватели.. хайде да видим. България е игрално поле вече за най-извратените политически експерименти, стига да минават под марката демокрация. Това да воюват по между си двете коалиции в коалиционното управление е най- големия цирк, който историята можеше да ни спретне.

А колко безпринципно се подкараха вече за балотажа един вика всички срещу герб, друг вика всички срещу десе. Те в герб най-много имаше от десе по статистика. Ама и кандидата на дсб от сф. ее племенник на бай петър танкиста, та кое беше това десе. На него опонент му е цинганката- червен соросоид, от синдикатите, та вече не знаеш кое е десе, кое е комунист, кое е соросоид. По места, герб се сношава с всичко, което докопа, само и само да оцелее, общо взето всички са срещу всички и то човек си вика аз много исках да гласувам ама нещо нямах особено желание.
Където и да погледнеш виждаш, че системата трябва да умре, а тя се храни с нашите гласове. Който гласува храни системата. Иначе тя е умряла, влачи се по корем и бълва гной. Само по някои села се гласува под строй, където всички порции се раздават от кмета включително вересиите в магазина. Но и това държавата трябва да го оправи, а тя е заета да колабира. И тука вече трябва да видиме кой защо и как го търпи това нещо с фиктивни 10-15% и 10% партийни хрантутници как се управлява той гладен народ.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 1.11.2023, 13:05
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (18j @ 1.11.2023, 13:53 )
Едните държат хартиения вот другите машинното гласуване и въртят далавери с гласовете на умрелите. Колкото и да надпишат няма проблем защото фиктивните имена в списъците сигурно са минали вече 1 млн - т.е. 1/3 от наличните гласоподаватели.
Така видях някой да пише във фейса, че към 14 ч в деня на изборите активността е била 12-13% в цялата му област - при проверка от първа ръка, т.е. на село можеш да прозвъниш познати, които са по комисиите и те да ти кажат, а и те да звъннат на съпарциици по другите общини - в бегето се знае... Е да ама те обявяват - 16 ч. - 35%!!! каква ирония от 2 до 4 вервай ми точно умрелите са гласували неделно.

Не знам какъв е тоя зор да минат 30%, но вече съм сигурен, че не ги минават на реални гласове. До сега бях на кантар може да са минали, може да не са, но на тия избори съм сигурен - не са ги минали из далече. И сега ще видиме как не може да се управлява с хартиени и електронни 30%. Макар и само 30% те трябва да са реални. А сега като ги нямаш и вече глозгаш кокъла. За балотажа - традиционно - активността - пада. Е! Какво? Ще избираш кмет с реални 5-6% гласоподаватели.. хайде да видим. България е игрално поле вече за най-извратените политически експерименти, стига да минават под марката демокрация. Това да воюват по между си двете коалиции в коалиционното управление е най- големия цирк, който историята можеше да ни спретне.

А колко безпринципно се подкараха вече за балотажа един вика всички срещу герб, друг вика всички срещу десе. Те в герб най-много имаше от десе по статистика. Ама и кандидата на дсб от сф. ее племенник на бай петър танкиста, та кое беше това десе. На него опонент му е цинганката- червен соросоид, от синдикатите, та вече не знаеш кое е десе, кое е комунист, кое е соросоид. По места, герб се сношава с всичко, което докопа, само и само да оцелее, общо взето всички са срещу всички и то човек си вика аз много исках да гласувам ама нещо нямах особено желание.
Където и да погледнеш виждаш, че системата трябва да умре, а тя се храни с нашите гласове. Който гласува храни системата. Иначе тя е умряла, влачи се по корем и бълва гной. Само по някои села се гласува под строй, където всички порции се раздават от кмета включително вересиите в магазина. Но и това държавата трябва да го оправи, а тя е заета да колабира. И тука вече трябва да видиме кой защо и как го търпи това нещо с фиктивни 10-15% и 10% партийни хрантутници как се управлява той гладен народ.

smil4334ad8a149e0.gif smil4341944e6b0c8.gif Българина иска нещо да се случи, но го е страх, нещо да не стане smil4341944e6b0c8.gif Толкова е глъв, но пък за сметка на това алчен тарикат, че иска на сека цена да оцелее, се едно ша живей с орлите smil4341944e6b0c8.gif А, за да се случи нещо добро, требе да стане нещо много лошо smil4341944e6b0c8.gif
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06https://drive.google.com/file/d/1ImPB4N66De...?usp=drive_link

Tова е толкова уникално и емблематично, че веднага влиза в рубриката "Особености на българските местни избори" smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif"Буда" подкрепи ДС - Терзиев в София "в името на евроатлантизъма";)))https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...nam-chiy-e-krim
Ваня Григорова: Де да знам чий е Крим?
Левият кандидат-кмет в София обаче обяви, че ще свали украинското знаме от Столична община


Най-лошото на зависимите кандидати е, че не могат да лавират и да бъдат гъвкави, а трябва да следват една или друга идеологическа линия и рамка. Галфонье, както им казвам, аз;)))) Подкрепените от червения спектър, кандидати винаги са имали тази слабост и затова губят;)))
Кое е точното за Крим? ЧЕ, КРИМ Е БЪЛГАРСКИ! ;))) Ако беше казала това, щеше да ги матира всичките - и левите и десните;)))
И щеше да каже, една историческа истина! И според мен, щеше да победи;))) Но, сега даде повод на Бойко "да преосмисля" позицията, си, нещо, което той умее много добре;))) и да дрънка на евроатлантическата струна, т.е. влезеш ли, в рамката на идеологическото "червен-син", губиш!

ВЪПРОС: Г-ЖО ГРИГОРОВА, А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА КРИМ?
ВАНЯ ГРИГОРОВА: КРИМ Е БЪЛГАРСКИ!

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v...LAnB8VmaghGwSok


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 5.11.2023, 11:20
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 993
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Нека:))) Това е за добро. Със смъртта на Дунавска България ще си отидат и паразитите, дето я смучат! Инак, немат махане! Те просто са навсякъде. И проблема е, че се смятат за нещо читаво;)))
Грамотният човек лесно става еничарин, работи за пари и друго не го интересува. А, навремето, еврейският Давид от овчар стана цар;))) И те, така;)))
=========================================

"Не ходя да гласувам вече. И да гласуваш, и да не гласуваш, печелят тези, които дават повече пари. Честният не печели."
Това казва пред БНР овчарят Илия от село Сборище, община Твърдица. Той отглежда и пасе над 400 овце от рядката порода каракачанска овца. Работи 365 дни в годината.
"Хората се водят по-трудно. Овцата е животно – накъдето го обръщаш, там отива. Хората са опърничави – кой където иска, там отива", отбелязва овчарят, като прави сравнение между овцете и хората.
"Хората станаха егоисти и алчни, а не е хубаво така. При най-учените хора трябва да има един по-неграмотен човек, да може да им даде акъл. Защото тези грамотните нямат мозъци в главите си."
Илия е вярващ, понякога чете Библията, но знае, че и сред вярващите "има мошеници".
"Държавата никой няма да я оправи вече. Тя си отиде", смята Илия.

https://bnr.bg/post/101902881/ovchar?fbclid...mctjCV0jkwVgCjs
PMEmail Poster
Top
18j
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 125
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Уау уао уаа байбахур изгуби столицата и морската столица, която спори за втори по големина град. Сега ще поспихне вътрешнопартийното преразпределение на средства, т.е. Герб няма да стои като най-висшия орган на бкп и доверието в бабайко следва да се пооттегли. Така стана и с леваците изгубиха позиции като им паднаха областните центрове и най-вече бургас, варна червените бастиони. От София и Варна се отклоняват лесно едни 100-200 милиона - имам предвид, че герберасите ще усетят този отлив. Даже и групировката на прецедента-узунов с тяхното шетане по митниците не може да се сравни с урожая по големите общини. Сега да видим кого ще мъмрят от посолсолството на сащ - дали партньорите от пепедебе, които скачат от засада на бащицата или ще смъмрят бащицата, че се е разревал от 2 месеца в ефира и не спира да сълзи. Бачо трябва да разбере,че навлиза в периода разпни го - типичен за авраамическия митос/етос, към който той принадлежи. В смисъл, като се захващаш с нещо трябва да си подготвен за евентуалните развития в конкретните контексти. А ти като господ в еврейски контекст - единственото ти развитите е да завършиш разпнат smil3dbd4e5e7563a.gif


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
anti666
Публикувано на: 8.11.2023, 11:56
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13 @ 31.10.2023, 15:38 )

- … една част праиш за Боби. И ше се делат. Ше се делат … само че го прави това нещо по-бърже, ако обичаш.
- е по-бърже ама …
[член на комисията взима тесте с бюлетини и започва да ги “поправя” с химикалка, чука се на вратата]
(глас от комисията):
- Идем.
- Спри, спри, спри. Спри. Спри. Пак е нещо.
Секция 060500005, с. Малорад, общ. Борован, Врачанско.
В селото на всички избори от 2021 г. първа сила е ДПС, втора ГЕРБ.

Не само в Малорад, цяла северозападна България, където някога кьорав турчин не е имало вече е в лапите на етническата партия ДПС. След североизточна, югоизточна България и източна Стара планина, сега е наред Северозапада. Това става с гласовете на циганите, които масово под строй гласуват за свои хора. Някои го правят за пари, а други вече по убеждение, защото се смятат за турци. В моето село досегашният кмет, който беше против тази измет и редовно атакуван, включително физически, вече не е кмет. Той като националист, бе подложен на жесток бойкот от страна на общинския кмет в Хайредин (ДПС естествено), като включително не получаваше общински пари, които по закон се полагат за всяко село в общината според броя жители. Вече и този бастион падна и ДПС рууулс!

Софиянци, гражданя как е? Не ви пука нали? Скоро, много скоро ще ви запука. Защото този феодализъм, към който се върви е насърчаван от външни сили, по - конктретно Турция и Израел. Защото тези ДПС кметове не са просто феодали в класическия смисъл. Нее! Те си имат началници. А техните началници са ДПС и анатаван Тюркия. Падишаха Ердоган. Те са подставени лица, които получават лични облаги докато ибрикуват, но функцията им е една. Да си затварят очите за циганските изстъпления (етническо прочистване) и по-важната, да подпомагат изкупуването на черноземна земя (общинска и лична) от посредници. Кой я изкупува? ДПС. Кой е зад ДПС - Турция. Въпрос на време е да предяви претенции за своята собственост. Състоянието на армията както гледам - ще им отнеме не повече от 24 часа, за да капитулират продажните ни задници и новият валия на санджак Булгаристан да тури ред в тая кочина.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 8.11.2023, 12:52
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE (Йордан_13 @ 5.11.2023, 15:20 )
Нека:))) Това е за добро. Със смъртта на Дунавска България ще си отидат и паразитите, дето я смучат! Инак, немат махане! Те просто са навсякъде. И проблема е, че се смятат за нещо читаво;)))
Грамотният човек лесно става еничарин, работи за пари и друго не го интересува. А, навремето, еврейският Давид от овчар стана цар;))) И те, така;)))

Някой ще каже, тия са алармисти и фантазьори. Дунавска България е част от Европейския съюз и няма да умре. Е, времето ще покаже! За нас смъртта на република "България" е неизбежна. Корените на държавността са отсечени още 1998, когато едноокия еврейски бандит Ан Рът нагло заяви "някои ще напуснат, други ще умрат". Тераформацията и подмяната на съзнанието си продължава тихо, кучетата (ние) си лаят, кервана си върви (към пропастта). Когато литне каруцата надолу важното е ние да не сме в нея. Защото сме го писали много пъти, дори в колобърството (а даже при масониерите) имаме смърт и прераждане. Въпросът е, за да я има България, семката да е жива. И това е нашата роля. Иначе, да цитирам пак "Кръгове - Бяла книга"...
"Паразити изсмукват последната капка Българска кръв. Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните - поробени. Чандала тъпче свещените граници. Краят си е отишъл, без да дочака Началото"
PM
Top
anti666
Публикувано на: 8.11.2023, 13:12
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 242
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Преди време имахме разговор в Ситово за ролята на местната власт. Дотогава я неглижирах, като си мислех, че централната власт е по-важна. Който държи централната, той може да контролира и местната. Но някои събития ме накараха да си променя мнението. Първо, започва да става очевидна тактиката на враговете ни. Централната власт държи София и няколко големи града. Където живее 80% от етническото българско население. Обаче те са наблъскани в територия не повече от 10% (заедно с околните села) спрямо територията на България. Някой ще каже, какво от това? Този някой ще е гражданин, който бих го посъветвал да се поразходи малко например в Лудогорието или котелския Балкан.

Да го кажем направо от военна гледна точка. Тактическо преимущество имат не овцете в кошарата, а кучето завардило вратницата. Ако досега чандала тероризираше само в глухата провинция, вече започна да напада и градовете, включително семействата на управляващата сган (пример Нова Загора). Но това е най-малкото - ако тази 90% територия на България се управлява от местна феодална власт, ибрици на външни сили, то тези 10% анклави от българи могат да бъдат блокирани и принудени да изпълнят всеки ултиматум за броени часове. Само като затворят входно-изходните артерии и спрат доставките на храна.
Така че неслучайно изгониха пелтека Карадайъ, неоправдал доверието на падишаха и неговия везир Соколя. Сега вакантното място се освобождава за бъдещия валия - Пеевски. Млад, дебел, безкрупулен и много амбициозен пехливанин. Машалла!
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (4) 1 2 [3] 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020